Fyllechaffis

Nu ska jag berätta för er om min fredagskväll. Vi började med att skriva klart mitt arbete så jag kunde få ta studenten från komvux! =P Under tiden försökte vi se om det fanns nått att göra inom öarnas gränser då våran första plan gick i spillror!
Till slut så gav vi upp och gick ner till vattnet för att det är så fint och bara satt och larva oss, ni ska få se! ;p
Sen gick vi hem och frågade pappsen om vi fick låna hans racebil och åka runt lite med men den var tyvärr full av grejer då han skulle till racebanan idag. Så då sa han att vi skulle få lite pengar så kunde vi tanka min bil och åka med.. Wiiie! Ibland har jag världens bästa pappa! ;p
Vi drog iväg mot stan, tittade förbi mitt ex i alvik för en liten pratstund. Samtidigt försökte jag prata med emma på sms men hon var ute och hennes sms är inte så lättlästa då! Exempelvis skrev hon: "lär när lär. ja gillar inte att kära." Någon som förstår vad emma menar? =P hahaha!
Sen fortsatte vi mot stan och fick ett uppdrag som fyllechaffis från förfest till krogen! De är alltid roligt! ;p Sen gav vi upp och åkte hem och somnade gott! Vilket äventyr!
Förresten så när vi skulle hem så var vi vid rådmansgatan och skulle upp till odenplan då man måste runt på en bakgata men jag missade nog det lite grann för helt plötsligt var vi på vallhallavägen! haha! Hur det nu gick till är en gåta!

Idag har vi hunnit med att åka till vällingby för tilda behövde bland annat nya skor och nu har vi äntligen fått ihop lite människor som vill med oss till parken för lite kubb, dricka och myspys! En härlig kväll kommer det bli hoppas jag!



   

Videon kommer imorgon!
Ha en trevlig kväll!

Äventyr!

Jag och Tilda på äventyr! Berättar mer senare när jag har tid, vi ska iväg till Kista nu typ. Ska bara klä på oss och så! =)
Hoppas ni har en bra helg!

Oh!

Snart, snart, snaaart klar!

Grr!

Du är helt otrolig!
Fatta någon gång istället!
Jag går i taket!

Godmorgon fredag!

Gor morgon gott folk! Idag är det äntligen fredag, inte för att det är så äntligen för mej... Mitt arbete ska in idag senast 23.59 och jag har kvar innehållsförteckning, syfte, frågeställning, diskussion, sammanfattning och dessutom bättra på min inledning. Det är ändå rätt mkt. Men Tilda ska hem till mig efter jobbet så ska hon hjälpa mig med diskussionen för jag har verklgien inga ideer och tankar.

Idag har jag min söta blåvita kjol och en ljusgul topp så jag känner mig väldigt somrig, men jag får stå ute i solen helt enkelt! =D

Nej, jag har inga ideer om vad jag ska skriva så ni får ha en super dag!
Puss

Tatuering och Roadtrip

Så här ser min tatuering ut just nu! Härligt när kanten från mina leggins har gett märken rätt över tatueringen! ;p





Kim och Leo följde med mig idag förresten! Han blir ju bara sötare och sötare för varje dag som går. Underbar unge! Bra jobbat Kim! ;p
Egentligen så hade jag tänkt be honom att ta kort när jag låg där på britsen men jag glömde bort de i smärtans värld, haha!


Jag måste även berätta att min och Tildas roadtrip kommer bli helt underbar! Hon har skrivit ihop en liten skiss över vår resa!

Tivolimarathon 2008

Resenärer: Matilda och Emelie
Datum: Ospecificerat
Destinationer
Dag 0: Gröna Lund
Dag 1: Göteborg, Krogen
Boende: Göteborgs vandrarhem
Dag 2: Liseberg
Dag 2: Halmstad
Boende: Emelies morfärldrar
Dag3: Tylösandsstranden, Krogen
Dag 4: Malmö
Boende: Tildas barndomsvän o hennes sambo
Dag 5: Köpenhamn, Tivoli (dagstur), Billig öl

Dag 6: Hem

Jag tycker det låter helt underbart! =D


Dags att sova! God natt med er!

Skaffa en till jävla bro!

Jag är så trött på att bo på en ö med bara EN bro till denna ö. Det är JÄMT tjockt med bilar och alla ska hem. Inte bättre att fläkten i bilen blåser varmluft och det inte blåser något utifrån. Solen sken och termometern i bilen stod på 40 grader ute och 37 inne. Snacka om att det har tagit kål på min energi jag skulle ha till att skriva så mycket so möjligt på mitt arbete idag. Jag har inte hunnit äta någon middag och tiden bara rinner iväg!
Någon som känner sig manad att skriva mitt arbete? =P

Det gick jättefort hos tatueraren idag, ska lägga in en bild på resultatet senare! Måste sätta fart nu!
Stressa inte ihjäl er som jag!

God morgon torsdag

Hungrig! Jag är hungrig!! MEN jag ska ju till jobbet och öppna så jag äter frukost där och det är ett tag tills dess tyvärr.. Nu är Maria och Hanna på arlanda och ska iväg till spanien i en vecka dom jävlarna! Synd bara att det ska vara ungefär samma väder här i helgen och så! ;p
Det fanns även en sista minuten resa på tisdag för 1500 inkl. försäkringar och skit! Jag och Tilda blev väldigt sugna ska jag säga! MEN det är ju tårtkalas på förskolan på tisdag och det går ju inte att missa! =D
Dags att åka!
Ha en superdag!

som jag lovade.

Jag lovade att skriva innan jag gick och lade mig. Kommer i säng alldeles för sent egentligen men sådant är livet ibland. jag ska upp 05.15 och ska iväg och öppna imorgon. Jag längtar redan tills efter jobbet då jag ska in till stan och fylla i min tatuering - wiiie! Hoppas det blir så där svart och snyggt igen och att den läker lika bra som det gjort tidigare.
Min uppsats, eller mitt arbete, kalla det vad du vill - Det går iaf frammåt med det. Håller på med faktasidorna som kommer bli en del men sedan kommer det jobbiga som är diskussionssidorna. Ca 2 sidor med en egen diskussion om terrorism. Ja där lär jag iaf visa att jag har lärt mig något! Haha!



Är det verkligen verklighet?
God natt!

Vitlöksproblems!

Jahopp då kanske man ska öppna imorgon då! :)
Fan vi ska ju ha drop-in fika här snart och till mat var det fisk och potatis med sås och jag känner nu efteråt att det var ganska mkt vitlök i den såsen.. TREVLIGT!
"Heeeeej och(hö) väääälkommnaaah!" Stinker vitlök vetja! ;p
Nej dags för lite mumsigt som väntar i personalrummet och en härlig massagestol! :D

Dagens outfit



 

Body från Gina Tricot
Jeans från Vero Moda

God morgon onsdag

Tjeeenare! Idag är det onsdag och det börjar närma sig helg igen! =D Ska börjar jobba lite tidigare för en kollega är sjuk och sedan ska jag vara kvar till ca 17 idag då vi har drop-in fika. Så på dagen idag så ska vi baka kakor och kolla på film!
Efter de så ska jag ju hem och skriva på mitt arbete. Det som är så svårt är ju att det redan är flera arbeten som jag i princip ska skriva ihop till ett och då är allt väldigt bra formulerat redan från början och då blir det jättesvårt att skriva om det! Ushabusha!

Hörde en sak på radion alldeles nyss.. Det är HELT okej att småäta, bara man äter rätt saker! Wiiiie! Nu ska jag äta massa körsbärstomater! =D

Vad har ni för planer inför helgen??

Ha en bra dag!

Problems..

Jag har haft lite problem med bloggen idag, försökte slänga in ett inlägg under min rast idag men det ville sig inte så jag struntade i det. Jag måste tyvärr ursäkta mig lite för det kommer bli lite dålig uppdatering denna vecka fram tills efter kl. 00.00 på fredag (alltså natten till lördag) då mitt arbete jag började på idag ska vara inlämnat!

Jag hade ju prov idag så igår hade jag ingen som kunde förhöra mej men tack vare att tilda sa åt mej att komma till henne så hjälpte hon mig och vi pluggade kanske fram till 23 och gick sedan och lade oss. Åkte till jobbet imorse, kände att jag kunde INGENTING till mitt prov och skulle pluggat lite på rasten men det är lite svårt när man har så mkt annat att prata om med sina kollegor! ;P
Sen så kom Tilda till mitt jobb när hon slutat och när jag 10 minuter senare slutade så åkte vi mot staden. Hon skulle till pappa och betala räkningar och jag till skolan, för första gången!
Väl där är det en hel drös som sitter där och pluggar massa inför de olika proven. Jag satte mig bara rakt upp och ner och väntade, alldeles för nervös för att ens försöka lära mig nått mer. Och så började dom ropa upp olika kurser och till slut kom min på tal. Vi gick in i ett rum och alla satt tysta och väntade på sina prov. Vi fick dom men fick inte titta än. Prick kl 17 fick vi vända på proven och jag ser att det står att det endast är 3 frågor att svara utförligt på. Okej kanske jag har lite tur tänkte jag och får syn på frågorna... DE VAR DE BÄSTA JAG KUNDE FÅ! Det var en del av allt jag hade pluggat på som jag kände att jag kunde någorlunda och allt de fick jag som tre frågor på provet! HELT UNDERBART!! Hoppas bara att jag skrev allt rätt! ;p haha!
Men efteråt åkte jag gladerligen mot bilen i bromma och till min fasa är det STOPP! Ja rusningstrafik tänker jag medan bilarna runt mej börjar stänga av motorerna. Okej broöppningtänker jag och till slut får vi åka vidare en bit.. tills jag kommer fram till bron. Då blir det BROÖPPNING!! Så får stå stilla i den där jävla kön IGEN! Jag trodde jag skulle koka av irritation! Fy fan vilken otur man kan ha iblnad asså! Uah!
Men till slut äntligen hemma! Då sätter vi igång med den 8 sidor långa uppsatsen jag ska skriva tills på fredag! Wiiiie! Sen är det slut och då blir det studentmössan på! Ja inte för att min studentmössa är så ny men vadå de gör väl inget att jag tog den stora studenten för ett år sen?! =D

Dags att sova! Lovar att försöka hinna skriva varje morgon iaf denna vecka och innan jag går och lägger mig och kanske nått på rasten! God natt och sov gott!

Dom efterlängtade!

Här kommer vad jag lovat! Och detta gör jag på min plugg-tid så hoppas ni blir nöjda! ;p

                             

Hahaha!

Haha jag måste bara berätta! Min kollega är rätt gammal och jag skulle förklara att det stod på matsedeln att det skulle vara tackopytt/pyttipanna, så jag sa "det stod att det skulle vara tacopytt slash pyttipanna om du vet vad slash är för något". Hon svarar " Ja, de måste ju vara den här keson dåra.."! Hahaha! Ibland så undrar man asså! =D

god morgon måndag



En liten tjuvtitt från i fredags! ;p

God morgon på er! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra och har på mig en av mina nya toppar som är jättesöt, trivs väldigt bra i den! Dessutom hoppas jag på lika fint väder som igår för nu har jag förberett mig på de! =D
Mina axlar och ben är röda från igår men de har jag redan ordnat och gömt dom.
Efter jobbet ska jag vara barnvakt och sedan ska jag racea hem för att RÅplugga! Proppa in information och massa skit om dagens samhälle och även första och andra världskriget. Låter det kul kanske?
Jag längtar tills på torsdag då jag ska fylla i min tatuering!! =D Sen så träffade jag en gammal kompis i lördags, Camilla, och hon springer tydligen ut på torsdag så jag kanske ska på hennes slutskiva om jag får med mig någon, det vore riktigt roligt!

Nej nu är det dags att sminka mig så jag kanske hinner lägga upp dagens outfit så får ni se min nya tröja! =D
Puss på er!

Förlåt till tusen!

Förlåååååt, jag vet att ni väntar på lite bilder och så, men klockan blev alldeles för mkt och jag måste sova för att orka plugga imorgon med och dessutom jobba och vara barnvakt, jag kommer vara död när nästa helg kommer!
Jag hann med en snabbis till kista med Tilda idag faktiskt, jävlar va vi stressade för att hinna! haha! Men jag fick med mej lite sötsaker hem, dom kommer också upp imorgon, nu loooovar jag verkligen de!
Ha det bäst för jag måste bädda min säng och sova nu, klockan är alldeles för mkt!
puss och godnatt!

God morgon söndag

Inte någon direkt rolig söndag för jag har träningsverk i HELA kroppen och kan knappt röra mig! Dessutom händer mest bara tråkiga saker. Jag har sagt till mig själv nu att ingen bloggning, ingen msn, ingen dator alls tills jag har skrivit alla frågor och svar som jag ska, Detta kommer ta ett tag så därför är jag uppe redan nu och tänkte börja!
Sedan ska jag iväg på en fika hos en familj som jag ska vara barnvakt hos imorgon. Just nu känns det bara jobbigt eftersom det tar upp tid av min pluggtid. Men sen så tänkte jag att jag åker till Tilda och är lite social och så kan vi båda två sitta och plugga tillsammans då hon också ägna dagen till dessa skolböcker!
Men jag har tänkt på en sak. Jag läser ju faktiskt en gymnasial kurs och jag är såååå sugen på att ta studenten igen, så jag tror nog att jag ska ta på mig min mössa och gå runt med hemma på fredag då jag är klar med min kurs! =D haha!

Dags för frukost så får vi se när ni får en uppdatering, då lovar jag att bilderna från i fredags och dansuppvisningen kommer upp! Puss på er!

EUROVISION!!!

EUROVISION!!!!!


Och jag kan inte slita mig från One tree hill, bara ett avsnitt kvar på första säsongen, tur att Charlotte är typ nummer 15 eller nått. Pappa har gjort så att hela familjen har gissat vilken plats hon kommer på och jag sa nummer 9. Vinner jag så får jag en hundring av pappa! ;p
Jag kan heller inte sluta undra vad det kan vara för nått som orskar mitt mående.. Någon som har en gissning?

Kortfattat.

Kortfattat.
Jag gick upp och mådde helt okej imorse ju. Åkte iväg och vi gjorde det helt okej bra. Hade kunnat göra det bättre men nu blev det som det blev! =p Jag tänkte att jag skriver mer när jag orkat lägga in bilderna (om det nu finns några) på datorn. Just nu är jag bara så jävla trött och jag måste plugga men min ork finns inte så jag ska lägga mig och titta på.... ONE TREE HILL så klart! =D
Uppdaterar om någon timme eller två kanske! =D

Inget kan förstöra, trodde jag ja!

Ledsen att jag inte svarar på era kommentarer just nu men jag tänkte bara för det första säga att fanns faktiskt nått som till viss del kunde förstöra min del.. MAGONT! När jag inte har ätit på ett tag och dricker så kan jag få ont i magen som fan och sedan går det inte över förrän jag sover, självklart händer detta mig just ikväll! Men tack vare att alla som jag har umgåtts med ikväll som är helt underbara människor, har brytt sig så mycket om mig ikväll så har vi festat en hel del i hannas rum med mej sängliggandes och dom dansandes och sjungandes runtomkring mig! Skitkul!
Detaljer och bilder får ni efter min dansuppvisning idag för jag hinner inte de nu.
Men innan jag gå ska jag även ursäkta mig för att jag har dragit alla i norrköping öven en kant, det är tydligen så att alla vet vad lillördag är där nere, det måste vart nått fel då jag pratade med några och dom inte visste vad de var, dessutom kommer jag inte ihåg vilka det var, så förlåt mig så mycket.

Önska mig lycka till för snart åker jag!

Kvällens outfit





  

Vit body från Gina tricot
Kjol från Gina tricot
Halsband en studentpresent
Blå klänning från Gina tricot
Halsband en present
Piercing (alldeles ny, hon skryter ;P) från bodyjewlery.com(??)

Time to go

Nu drar jag till Hanna och är jättefin och på sååå bra humör! =D Hoppas verkligen att det blir roligt!
Okej, tilda ville att vi skulle ta en kvällens outfit först så de ska vi göra nuuu!

Vilken underbar dag!

Asså jag vet inte vad det är med mej men jag är så glad och förväntasfull så det finns inte! Finns förhoppningsvis inget som kan få mej på dåligt humör idag! =D
Jag brukar inte så ofta känna så, gör ni?
Nej dags att vara lite social, jag ska få gå in på min favoritavdelning idag med mina favoriter på 1-2 år! =D

God morgon freeeeeeedag!

Ny dag, nytt liv.. känns det som! =D
Det är lööööning och fan va jag älskar att få mer pengar på kontot än vad man räknat med! MEN trots att jag fått de så måste jag snåla allt va jag kan! Ska ju åka på roadtrip snart och sedan vill jag ju även försöka komma iväg på en sista minuten i sommar, troligen blir det buggan igen då Jonas ska dit och jobba i sommar!
Det är alltså fredag, så vad ska jag göra? Jo jag ska iväg och jobba, slutar 15 då jag åker och möter tilda i centrum och går på banken, köper sprite medan tilda drar till systemet. Sen åker vi hem och gör oss i ordning för att sedan gå ner till Hanna och äta middag som går vidare till 5-kamp med singstar, norsk fylla, stövelkastning och säckhoppning! Mer kommer till! ;p Sen kommer jag gå hem rätt så tidigt TYVÄRR då vi alltid har så roligt hos hanna och brukar hitta på massa nattliga äventyr! Haha! Men jag har sagt till mig själv att jag måste gå hem SENAST 12, vi får se hur det går!
Dessutom ska jag ta en sväng in på apoteket idag för att köpa resorb, det bästa som finns när man har druckit alkohol - ingen bakfylla alls! =D Inte för att jag tänkt dricka mycket men va fan jag vill inte riskera nått! =P
Nej de här kommer verkligen bli kul hoppas jag! Resten av helgen.. SKA jag PLUGGA! ush... Men mitt eget fel..
Vad ska ni göra idag och resten av helgen??

Puss och Kram

...

Jag är så  jävla stolt över dig Tilda!

Grattis Maria!!!!

OMG jag är ju dum asså! hahhahaah! När jag satt i bilen på väg till dansen så tittade jag på telefon och såg datumet och tänkte "hmm.. den 22a, det känns som att det händer nått idag".. Kör vidare och tänker inte så mkt på de då det efter typ en minut pluppar upp i min hjärna: "OMG Maria fyller ju för fan 20 idag!!" hahahaha! En av mina bästa vänner liksom! =D
Jag brukar ALDRIG glömma sånt! Haha! Kände mig så dum när jag slängde mig på telefonen och ringde två ggr utan att komma fram och tänkte att nu hatar hon mig! hahaha! Men fick som tur va tag på henne sen och sa grattis och hon hade varit så upptagen att hon inte ens tänkt på att jag inte hört av mej! Puh! Andas ut! ;p

Nu är det dags att sova på riktigt, men vill egentligen för vill inte lämna min tjej vaken helt själv vilket man inte ska vara! ♥
Men god natt med er!



Se så glad hon är! ;P

The last dance

Åh hjälp asså! På lördag, det kommer verkligen bli träna träna träna träna i 6 hela timmar innan jag ens har uppvisning så jag kommer vara heeeelt jävla slut då jag väl ska uppträda!! jag kommer vara helt jävla död efter asså!
Dessutom kommer jag ha ont överallt!
Det som är lite roligt det är för att det ska gå så fort som möjligt att lära oss den sista dansen så har vi lagt in massa steg från tidigare danser vi gjort så det blir som en "samlingsdans" där vi samlar några tidigare delar av alla danser, kul! Och jag hoppas att det blir snyggt! Det är ju lite kul när detta är sista gången jag gör det här.. =( Vi är liksom två stycken i min grupp och det har inte blivit så mycket dansa av den här terminen som det ska vara så vi är lite besvikna nu när det har varit vårt sista år, men men.. En hemlis avslöjad! =D Hur ska jag klara mig!? Jag motionerar inte på nått annat sätt typ! =/ Jo jag simmar lite då och då visserligen men iaf! Time for a change!

Dags att sova snart ska bara fixa lite till! :D

dans!

dags att åka och dansa och det är viktigt idag för att vi ska göra 1½ minuts dans och kunna till på lördag.. fy fan, känns som att man är med i lets dance eller nått! haha!
Önska mig lycka till! =D

Min nya favorit

Barrington Levy - Broadway Fuel Cell

Mysigt på filten

Det började bra med pluggandet, jag har börjat skiriva frågor och svar till allt jag ska lära mig. Det är en bra början för mej och ett bra sätt att lära mig på. Men sen så kom min farmor och min mamma och vi satt och småpratade en stund tills mamma skulle resa sig upp och då upptäckte en liten inkräktare på filten! Haha! E riktigt vidrig en! =p





Plugg ute i solen!

Idag har jag mått ganska så mkt bättre, men vid lunch så började jag må illa och har typ gjort sen dess. Dessutom blev jag väldigt trött så får se hur det går nu när jag tänkt gå ut och lägga mig i solen och plugga en stund!  Jag somnar nog som vanligt! haha!
Jag fick mina lönespecifikationer idag och OJ det blev såå mkt bättre än jag hade trott! Det är bra med semesterersättning! ;P

Vad ska ni göra idag då?

Dagens outfit







Jeans från Killah
Tröja från H&M
Skärp från Vero Moda

God morgon torsdag

Jag har sovit sååå gott inatt och vaknade utilad! Det var sjukt länge sen jag gjorde det. Dessutom... känner jag mig helt bra! YES! Det funkade att sova bort allt, helt underbart! Nu slipper jag oroa mig inför helgens uppvisning och dagens danslektion då vi ska sätta 1½ minut av en hel dans och sedan kunna den på lördag! Shiiiiet!
Idag ska jag jobba till 13 oh sedan åka hem, plugga som en idiot, gå ut med ronja, plugga som en idiot, åka till dansen och dansa som en idiot, åka hem och sova!! Och lite mitt i allt så ska jag även blogga så klart! =D

En stöttande rad; Jag finns här för dig under hela denna process och som du hörde igår så är du inte ensam om detta svåra! Vi älskar dig ♥

God natt!

Nu är det faktiskt dags för mig att säga god natt! Eftersom jag mår som jag gör så ska jag försöka att sova bort det och imrogon jobbar jag ju ändå bara till 13! =)

natti natti!

Realese me!

Jag mår inte bättre snarare sämre. Jag har fortfarande ont i magen från och till, känner mig yr och trött, mår lite illa. Dessutom börjar jag få ont i min nacke vilket tyder på att det snart kommer en förkylning! =P
Idag kan jag även avslöja att jag har varit singel i 3 månader! Haha! Det är faktiskt nästan rekord, vänta så ska jag räkna.. Min längsta singelperiod sen jag började med det här med seriösa förhållanden är 4 månader och 6 dagar och det kommer jag nog verklgien att slå med tanke på att jag inte är i närheten av att skaffa någon ny! =p
På nått sätt imorse när jag vaknade så kände jag mig så stark och liksom som att alla dessa känslor jag har velat bli av med bara var borta! Asså visst var det de första jag tänkte på när jag vaknade som vanligt men det kändes mer som att jag tänkte: "äsh va fan skit i han"! Och det var bara så härligt! Jag hoppas bara det håller i sig! =D

Shopping

Nu har jag shoppat mig en klänning! Från början ville vi ha en silverglittrig klänning som verkligen flyger när man snurrar, men när vi hittade den här så kunde jag lätt ändra min uppfattning! Den är verkligen supersöt och jag kommer lugnt använda den när det blir lite varmare ute!



  

Men sen så hittade jag även en så underbart söt klänning som jag bara MÅSTE köpa senare!

Jag mår verkligen inte bra.. =(

Jag har ont i magen, jag har en klump i magen, det känns som magen är svullen, jag är trött och yr och jag mår illa och jag ska jobba en timme längre idag och sen måste jag in till stan. Undra om jag håller på och tar kål på mej?

Dagens outfit

Jag lovade nått färgglatt men det blev inte ritkigt så för att jag upptäckte att min garderob är rätt svart och vit! haha! Det är nog dags att fylla på den! =D Det är ju lön på fredag! ;P





Leggings från Gina Tricot
T-shirt från Gina Tricot
Klänning från Divided

God morgon onsdag

Då var vi mitt på veckan och här i sthlm den så kallade lill-lördagen. Det finns säkert fler ställen där denna dag kallas det men i norrköping blev dom väldigt chockade när jag berättade vad vi kallade onsdagen för dom hade aldrig hört talas om det! Det är samma sak som att lipa. Här i sthlm menar vi oftast att man sträcker ut tungan åt någon och vid något tillfälle så pratar jag och tilda om att lipa åt varandra och dom blev nästan helt till sig och undrade va fan vi höll på med - lipa de är ju när man grinar inget annat! Haha! Det hade dom heller aldrig hört talas om och tyckte det var skitkonstigt! =p
Fast då har ju dom ett ord som det tog ett tag för oss att förstå - att ta därn. Vadå "DÄRN"?? Haha va är de för ord liksom? Jo att ta bort så klart! =p Den ni! Nu har ni här på den underbara morgonkvisten fått en lektion i språk så känn er nyttiga! :p
Jag mådde ju jätte illa när jag gick och la mig och jag måste säga att jag har mått skit hela natten och vaknat flera ggr. Det känns fortfarande lite i magen typ att jag har mått illa och sen så känns magen alldeles uppblåst! Har ingen aning om vad det är.. Vi får se hur det utvecklar sig.
Idag ska jag jobba och sedan in till stan för att handla en silverglittrig klänning som när man snurrar med den på flyger tyget runt ben och rumpa, nån som vet var en sådan kan finnas?

Dags för frukost! ♥

Dagens ros

Det var så länge sen jag körde dagens ros så jag tänkte faktiskt ta en idag!


Dagens ros går till Maria som sitter och pratar
med mig och stöttar mig och pushar mig
genom alla dessa känslor som jag bara vill
ska försvinna! Det betyder! ♥

God natt mina vänner!

Nää dags att komma i säng någorlunda i tid även om jag sovit så mkt idag. Har väl säkert en del att ta igen då det inte har blivit så mkt sömn denna vecka och förra.
Mår fortfarande riktigt illa. O så börjar Maria få in mig på graviditetstankar! =O Nej nej nej, jag äter mina piller så det ska fan inte vara nått sånt! Hon får inte skrämma mig så där! =p haha!

Jag har sagt att jag ska försöka klä mig i färger imorgon, vi får se hur det går! ;p
God natt med er och hoppas att ni kan sova!

Illa, jag mår illa!

åh vad är det med mej! Jag mår riktigt illa faktiskt.. har gjort de flera ggr den senaste tiden, de är väldigt jobbigt. undrar vad det kan vara för nått...?

fan vilken miss!

Haha oj då! Jag ställde klockan på 20.00 ville sova lite till och vaknade 21.20! Snacka om trött och kvällen är som bortblåst! När fan ska jag hinna plugga egentligen??
Typ som en tok de få dagar jag kan! Åh jag är ju så jävla dum som skjuter på allt.. Varför gör man ens det? man vet ju hur det blir!

Säg inte åt mig att skriva HELA sanningen när ni ändå inte klarar av att höra den.

Ont det gör ont

Det gör ont att se dig, men det gör mig glad att det är det sämre jag ser.

Sov gott

ush! jag är sjukt jävla trött och skulle verkligen behöva plugga men jag kommer bara somna om jag sätter mig och börjar läsa! Så jag tror att jag ska ta och sova en liten stund innan jag ger mig in på de tråkiga texterna! =D

Sov gott ;P

kul kul KUL!

Det bästa med mitt jobb är när det är vila och man arbetar med 3åringar eller de mindre. Då får man ta sig en liten poernap när man har vila! =D haha det är verkligen bäst!

Roligt väder det har blivit ute då! Det ÅSKAR och spöregnar!

Dagens outfit

 



Leggins från Gina Tricot
Linne från Gina Tricot
Tröja från Cubus
Halsband en present

God morgon tisdag

Dagens namnsdag: Karolina, Carola   -  Grattis!

Sovit gott? Jag har sovit helt underbart! Och jag vaknade av mig själv till och med, 05.50 och det första jag tänkte var att jag inte hade ställt klockan och japp mycket riktigt, det hade jag inte! Jag känner sånt väldigt bra! ;P
Så det var bara att ställa den och somna om en halvitmme! =D

Igår fick jag ett samtal från en förälder till ett barn på jobbet då det hade kört ihop för dom imorgon och undrade om jag kunde vara barnvakt idag redan. Men jag har ju inget för mig så jag sa att jag kunde det, lite extra pengar liksom! =) Dessutom har jag varit barnvakt åt dom två ggr tidigare. Men sen så MÅSTE jag hem och plugga, det är faktiskt sant. Kom fram till att 1. jag har prov om en vecka och 2. jag har en inlämning på en hel uppsats om 1½ och jag har inte börjat med nått. Fan va man skjuter upp i sista sekund hela tiden!

Nu ska jag fota dagens outfit och sedan sminka mig! Jag står bakom mammas bil med min så hon blir galen på mej om jag inte är klart halv! ;p
Ha en superdag!

Natti Natti

Nej ärligt talat, sparka mig i säng nu! Haha, nu har ju scrubs börjat också! wiiie!

God natt!

Vad hände egentligen?

Jag har ju upptäckt hur dålig jag är på samhällskunskap.. vad hände egenltigen bakåt i tiden? Sånna där terrordåd, eller andra "små" krig mellan irak och iran tex. Hur kommer det sig att man inte läser om dom i skolan? Varför läser vi bara om världskrigen? Säg mej.. Vad hände egentligen?

Ni vet plugg sitter på min hjärna! =D haha!
Så tråkig jag är idag!!

På min hjärna just nu:

Jag måste plugga.
Jag måste sova.
Jag orkar inte med allt.
Jag måste ha ett jobb.
Jag vill ut på roadtrip.
Jag vill ha en miljon.
Jag vill bara här ifrån.
ONE-WAY-TICET!

The love of my life...

...flög iväg från mig.
Utan att jag ens hann blinka.
Bara vände på klacken och gick.
Jag hann knappt säga farväl.

Jag blir heeeelt inne i kärlek när jag tittar på one tree hill asså! haha! dessutom sitter jag och linn och pratar om han med stort H och allt de där med att flytta ihop, bli sårade, vara otrogna, ja ni vet allt de där! =D
Men nu är det dags att krypa till kojs för mig!
God natt!

sista minuten

Så sugen jag blev på att åka på en sista minuten då! Hanna och Maria kanske ska göra det så nu har jag också blivit väldigt sugen men kan inte åka samtidigt som dom för att jag jobbar.. =(
Det är ju så billigt! Men om jag skulle åka.. undra om pengarna räcker till min roadtrip då?? Jag måste verkligen spara och så! Snart bär det ju av! ;P haha

Min nytta dag i mitt "nya" liv.

Det här är faktiskt riktigt roligt! Jag har ju sagt att jag ska börja äta nyttigare och så. Idag var det pastasallad till lunch, en smörgås till mellanmål, till middag åt jag en annan smörgås med gurka och tomat på och melon vid sidan av. Åkte och simmade och solade med Hanna och drack en Loka och åt ett äpple efteråt.
Låter det inte som en bra start? Måste bara hålla intresset uppe! Några tips om det?

Förbannad!

Jag blir så IRRITERAD! Jag har en kollega som gör att man går i taket! Jag arbetar just nu med barn som är 3-4 år gamla. Alla lika intresserade av bokstäver och namn, läten klockan och lite annat smått och gott. Så när jag hade samling idag så tränade vi på att hitta första bokstaven i ens namn. Hon kommer in när hon har dukat färdigt och då vi precis var färdiga, då dom satt och viftade lite med bostäverna.. Och hon säger "det där är ALLDELES för svårt för dom det förstår du väl, det är ju därför det blir så här!". Men gud!! Jag märker väl för fan om det blir för svårt eller inte??? Visst harjag jobbat sååå många färre år än henne, men jag kan ju avslöja att 1. barnen gillar mig MYCKET mer, 2. mina arbetskamrater anser mig bättre än henne! Säger inte det nått kanske??
Dessutom springer hon och säger till mig att vi måste vara med barnen hela tiden medan hon själv springer och pratar i telefon HELA tiden som om hon inte har någon egen telefon hemma och sedan går hon och lämnar barnen helt själva medan hon går och hämtar kaffe som inte kan vänta i 30 minuter medan jag är på rast!

Som tur är så ska dom andra kollegorna plus chefen prata om detta ikväll så får vi se om det blir någon ändring, vore väldigt skönt om det kunde bli det! Driv en verksamhet, inte någon nedvärderande du kan/du kan inte talan!

La ink

Är det någon som vet vilket program av LA ink som det är en tjej som tatuerar in en stor körsbärskvist med stora rosa jättefina blommor på sidan av kroppen? Eller om det är ngn som har den på bild?
Jag skulle verkligen behöva hjälp med detta! =)

God morgon måndag

Dagens namnsdag:   Majken, Maj   - Grattis!

God morgon på er allihopa! Hoppas ni har sovit gott! Jag har faktiskt inte drömt idag trots att jag var väldigt besviken och arg när jag gick och la mig - skönt!
Idag ska jag jobba igen till 15 och då ska jag och Hanna åka och sola och simma! Wiie! Första gången sen min lilla tattoo blev gjord och sen måst jag ha uppehåll i två veckor igen för att jag ska ju fylla i den nästa vecka! Haha! ;p
Efter de måste jag hem och plugga. I veckan måste jag även träffa Myh som jag dansar med så ska vi införskaffa oss glittriga klänningar till uppvisningen. Hoppas bara att vi finner vad vi vill ha!

Dags att äta upp min frukt för att sedan sminka mig!
Hoppas ni får en bra dag!

Jag är trött på att verka vara en idiot.

Jag är trött på att vänta. Jag är trött på att du säger en sak och menar en annan. Jag är trött på att jämt och ständigt känna mig mindre än dig. Jag är så sjukt trött på att ha dig på min hjärna dygnet runt. Jag är så trött på att hela tiden bli sårad för jag lovar att det inte är det bästa sättet att få mig att glömma dig, det gör mig bara mer ledsen. Jag trodde att du för en gångs skull börjat använda hjärtat och faktiskt ringa tillbaka när du sa att du skulle göra de om du såg att jag hade ringt eller så. Det är inte bara de att du inte har ringt upp. Du har sett att jag skrev till dig och ändå inte sagt ett endaste ord..
En vän till dig berättade för mig att jag var värd någon så mycket bättre person än dig. Att dina vänner bara ser din utsida och din yttre insida, den person du spelar. För när du är dig själv, är du en stor idiot. Och det kändes så skönt att höra, att det faktiskt inte bara var jag som hade upptäckt de. Du är egentligen inte ens värd mina tårar, hur mycket jag än älskar dig. Du har en jättefin sida. En smart sida. En humoristisk sida. Den sidan som de flesta ser av dig. Jag önskar att den sidan kunde vara ditt riktiga jag...



Jag undrar hur länge jag kommer få vänta på ditt samtal...

Bilder på sötnosarna

Det som var så tråkigt var att min kamera dog efter 5 st kort så dom flesta är tagna med min telefon därför är bilderna lite gröna då det inte var så bra ljus! =)


Leo är väldigt flörtig av sej! ;P


Världens lyckigaste och bästa pappa med sin son ♥


Får en puss av pappa! Titta vilka djupa fina ögon!


Haha, jag älskar hans frilla! ;P


Han sov så sött i min famn!


Tänker i sömnen, ska bli smart som sin pappa! ;P


En riktig grabbstil, handen mellan benen! =p


Pappa matar son ♥

Min mysiga lördagskväll och söndagsmorgon!

Åkte ju iväg till Kim igår för att ha lite filmkväll. Det första han gör när jag kommer dit är att lägga Leo i min famn! Åh va söt och go den ungen är asså! Jag är kär! =D haha!
Efter att Kim fixat lite så satte vi oss ner för att titta på min film som jag skulle bränna ut först men så upptäckte vi att bränningsprogrammet skulle göra om hela filen för det var en DivX fil, attans då. Så vi fick titta på TV i ungefär 2 timmar innan det blev någon film! Haha!
Sen satt vi och tittade på film och tv hela kvällen enda fram till ungefär 3 då jag somnade gott. Vaknar av att jag råkar smälla mitt huvud i Kims, haha! Vi har fått trängas i hans soffa för han har ingen säng! =p haha!
Somnade om och vi halv 8 vaknade Leo och ville ha mat och allt de där så jag kunde inte somna om. Vi gick en liten promenad till affären och handlade smör för det hade Kim glömt hos en kompis! =p Sen så har jag suttit och busat och lekt den större delen av förmiddagen tills han somnade i min famn. Naaaw så gosig! Sen så var Kim så upptagen med att rensa och städa sin garderob så jag fick mata sötnosen också! såååååå mysigt!

Nu är jag hemma och ska faktiskt sätta mej efter maten vid den andra datorn och skriva ut lite fakta om mitt ämne till skolan - terrorism! ;p

Ha en bra söndagskväll för nu är det mat som gäller för mig! MUMS!!
Jag är JÄTTEHUNGRIG!!
Pussss

Min lördagskväll

Jag har så svårt att slita mig från One tree hill, men nu ska jag iaf hoppa in i duschen för att sedan bege mig till Kim och ha filmmyskväll med honom och hans nu 4 månader gamla Leo! Han är den sötaste bebisen jag någonsin sett! Jag tar med kameran och har ni tur så får jag lägga upp bilder här på bloggen för Kim sen, måste ju faktiskt fråga! :)

Ha en trevlig kväll allihopa!
Pusss!



Första gången jag träffade Leo, dom är så söta ihop - far och son ♥

Dagens lunch

Nu är det dags för lunch och jag hade ingen ork att ställa mig och laga något direkt så det blev Varma koppen med extra snabbmakaroner i, ett glas mjölk och en banan! =D
Känner faktiskt lite nyttig! haha!

 

Min nya älskling!

   
  

Jag kan redan nu säga att det blev en storshopping på Gina Tricot. Dom hade 50% rea på utvalda kläder.. Men inget av dessa kommer där ifrån! haha!

T-shirten, perfekt att ha på mitt jobb, kostade 99:-
Linnet, ska jag ha till min dansuppvisning, kostade 99:-
Bodyn, som jag tänkt länge på att köpa, kostade 129:-
Kjolen, min nya älskling såååå söt!, kostade 249:- (lätt värt!)

Varför?

Varför slutar allt alltid så lyckligt i serier? Varför tittar man ens på serier där man känner sig ensam, påmind och besviken på sig. Varför tittar man på serier som får en att längta och sträva och vilja ännu mer?
Jag vet inte varför jag gör det iaf...

Beach 2008

Jag ska sluta äta godsaker. De jag får äta ska bli gurka och dipp gjord på mager gräddfil eller va man ska säga. Sen måste jag komma igång med att börja springa igen. Kanske ska ta med mej ronja.. Men men, jag kanske inte hinner så så där jättefin till årets beach 2008 men det är en början! =D

En chihuahuavalp, såååå söt!

Åh, jag läser ibland stinas blogg och nu har hon fått sin lilla chihuahua och guuuuuuuud så sugen jag blev på att köpa en! Den är så jävla söt asså! Jag har har alltid velat ha en långhårigchihuahua men mamma tycker dom är för ättriga så hon köpte vår Ronja istället. Nej nu ska jag spara till en chihuahua så ska jag bli mamma! =D hihi!

God morgon lördag

Ojsan hoppsan så länge jag råkade sova idag då, nästan 12 timmar! Jag måste ha varit slut efter den här veckan. Drömde inatt IGEN, jag orkar inte mer, jag blir så jävla trött av att somna och drömma och vakna, somna drömma vakna, men så har mina nätter hela veckan sett ut! Och dessutom är Dennis ständigt med i mina drömmer och jag är jämt arg på hnm.. Jag undrar va fan allt det här ska betyda för jag är inte arg på hnm!

Idag då, vad händer idag.. Ingenting. Jag har inte fått tag på Kim så får se hur det blir ikväll, men han kan vara riktigt seg på att svara och om han ligger och sover så vill jag inte störa. Om han har Leo hos sig så kanske han har varit vaken hela natten... :) Så är det ju att vara småbarnspappa.. =p
Jag borde sätta mig ner och komma igång, antingen med arbetet som ska in den 30e maj, eller plugga till provet som jag har den 27e maj.. Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med.. Hmmm...

Pratade med Tilda för ett tag sen. Hon har det bra borta på Sös tillsammans med hennes mamma och pojkvän/ex, jag vet inte vad han är just nu faktiskt.. =)

Idag tänkte jag även visa er det jag köpta igår, är helt förälskad i en kjol som jag hittade! Love it!
Nu är det dags för att starta dagen med ett one tree hill! ;P

Ha det så bra!

God natt eller ska jag säga god morgon?

Efter 5 avsnitt med One tree hill och ångest, sorg, påminnelse och ensamhet så ska jag och mina trötta ögon gå och lägga oss. Men tänkte först visa en cool grej!



Vad säger ni om det där? Jag funderar på att spara ihop pengar och ge min nuvarande en kontur av uv-färg! Grymt snygg ju när det syns! =D
Vad tror ni? Är det värt det?

God natt ♥

Dagens skämt!

Haha när jag och Hanna var på väg hem så åkte vi förbi ett stort hus som ligger ganska precis bredvid vägen med en stor fin gräsmatta och aa ni vet perfekt så där.
Hanna säger: Där skulle jag vilja bo.. Fatta, stor hus, stor tomt, stor gräsplätt, aa allt.
Jag: Nää.
Hanna: Joo, de vill jag. Fast det blir ju lite svårt att sola för då kommer alla bilar att se mej. Men jag får plantera en buske.
Jag: Men tror du att solen står stilla på himlen eller?
Hanna: nää men jag får väl köpa mig en häck då!
Jag: Jo.. Eller är det nå fel på baksidan av huset eller?
Hanna: Nej men jag tror inte att det har någon baksida..
Jag: Vadå, har den två framsidor eller??

Hahaha, de lät riktigt roligt! ;P

 

Äntligen fredag

Hopp, då var det fredag och besökarna är inte alls lika många längre, synd.. =( Jag jobbade fram till halv 4 och åkte sedan och plockade upp Hanna så åkte vi till Kista för att bara titta lite.. =P Jag KAN INTE hålla fingrarna borta från plånboken och jag kommer hem med en vit body, en vitblå JÄTTESÖT kjol, en orange t-shirt och ett oranget linne till min dansuppvisning nästa lördag. Hihi!
Vill ni se allt? :)

Min kväll består av One Tree Hill och One Tree Hill och KANSKE lite andra avenyn och den fortsätter enda in tills imorgon och även kanske imorgonkväll om jag inte ska träffa Kim! =D En alldeles perfekt helg för mig och min plånbok! =D

Ha en suuuperkväll!

God morgon fredag

Förr betydde fredag att jag MÅSTE göra nått. Men nu. Jag känner inte samma behov av att göra nått. Jag ser istället fram emot att ligga hemma i min säng och bara ta det lugnt! Helt otroligt, men ändå skönt.
Jag har drömt inatt igen, kommer inte ihåg vad men jag börjar undra vad det är som bekymrar mig för jag drömmer mest bara när det är något. Aja det kommer väl fram till slut..
Fia erbjöd mig att grilla hamburgare med henne och några till idag men jag tror jag kommer hoppa det. Hanna ville till Kista så tror mer på den grejen och sedan hem och titta på One tree hill! Wiie!

Jag vet inte vad som hände denna morgon men jag jag hunnit titta på ett helt avsnitt av one tre hill faktiskt! visserligen har jag ätit frukost och sminkat mig samtidigt men iaf, skönt med tid över! =)

Nu måste jag föna mitt hår och sedan åka till jobbet!
Ha en bra dag!

Kommer ni ihåg..

När jag och Maria skulle bio och hamnade på Göta ark ist för att sedan se nattbion tillsammans med några killar som jag inte hade någon aning om vilka de va?
Nu har jag iaf TAGIT tillbaka min gamla kamera från min syster som BARA skulle låna den en dag så nu har jag den dagens outfit och bild på den goda drinken "Smurfen"! =D





   

  

Ser ni mitt supersnygg ärr på foten? ;P

Så jävla avundsjuk!!

Fick ett mejl här om dagen från min favorit klubb i Norrköping - Otten. Dom skickar ut reklam nästan varje vecka om vad som komma skall under helgen. Idag är det club aqua och dom har tagit med sig SHOWTEK! Dom gör sååååå jävla grym musik så det finns inte och jag blev så jävla sugen på att ta ledigt imorgon och åka ner bara för det. Men det funkar ju inte och jag var verkligen tvungen att dansa idag. Så skickar Dennis nyss ett sms om att jag ska gå in på youtube och se vad jag tycker om en viss video. Och SJÄLVKLART visar det sig att HAN ska dit! Han ska på Otten ikväll och se SHOWTEK!! Den jäveln asså! Jag vill ju!! Jag är sååå avundsjuk! Jag missar världens grej bara för att jag bor i den här jävla tråkstaden stockholm. Huvudstaden säger dom, men det finns så sjukt mkt bättre städer än denna!
Några fler som blir avundsjuka???

CHOCKTILLSTÅND!!

Tjenare snyggingar!
Jag kom ganska precis hem från jobb och stoj. Allt gick bra på Sös i morse och sedan kom jag även idag i tid till jobbet! =D Jag har hunnit laga mat, det blev tunnbrödsrulle. Enkelt och gott!
Snart måste jag åka och dansa, känner tyvärr ingen lust för det heller, måste göra uppvärmning här hemma då vi inte hinner det där med tanke på hur mkt vi ligger efter.
Och så kollade jag in här och in i statistiken! WHAT!?!?! VAD HAR HÄNT???? Asså det var dubbel så många som jag någonsin haft här inne! Oj OJ OJ!! Jag känner mig hedrad, kul att ni hittat hit! =D
Min kompis som i lördags var en idiot har sagt ett underbart förlåt, hon är så go när hon vill! Vi kanske ska mysa lite imorgon. SÅ ringde hanna och ville till kista efter jobbet, så ja vi får se vad det blir av allt! =D
Kanske ska träffa Kim och Leo på lördag, det blir mysigt de med, alltså en riktig myshelg!
Nej nu ska jag blunda några minuter innan jag måste åka o så, så kommer jag hem och skriver nått intressant för er!! ;P

Puss på er!"

God morgon torsdag - drömmar

Heej allihopa! Sitter här och trycker i mig min frukost men de går lite segt idag. Sovit gott inatt? Jag har drömt nu iggen och sovit rätt så oroligt. Det jag kommer ihåg från drömmen är att jag var i Thailand, ena stunden med min familj och andra stunden med mina vänner. På ett sätt var Dennis hemma för jag skickade sms till hnm och berättade att nu hade minsann jag också varit på Phi Phi och att det var verkligen fint! Men sen så vare nått om att vi typ ramlade av båten eller marken under oss försvann så jag hamnade på en pizzakartong typ men den sjönk och jag fick simma motströms till båten Hanna satt i, men Dennis var kvar i vattnet för han fick inte sitta i Hannas båt för jag var jättearg på honom! Haha! Så han fick hoppa upp i Henriks båt som är en kille som jag gick grundskolan tillsammans med, och när dennis hoppade upp i båten så såg han ut som Johan, Henriks typ bästa kompis då i låg och mellanstadiet, den tiden då vi umgicks mycket med dom. Jag vet inte riktigt vad den här drömmen försöker säga mig! =P
Men nånting måste det vara för jag brukar inte drömma så här mkt!

Det händer inte så mkt idag, ni vet ju redan. Känner mig inte så taggad inför att dansa ikväll. Vi ska lära oss 1½ minuts dans, och nästa torsdag samma sak och sedan är det uppvisning liksom.. Fattar inte varför vi ens försöker, det kommer aldrig bli bra!

Aja, ska sminka mig nu och åka sen! Ha en bra dag! =)

Klappat och klart!

Nu är jag äntligen hemma, lääängtar till min säng. Ungar tar verkligen kål på en! =P Dessutom ska jag upp tidigt, iväg till SöS, till jobbet, jobba till 16.45, hem och äta middag och sedan iväg och dansa till halv 9. Vilken dag jag kommer få!
Allt gick jättebra när jag var barnvakt iaf. Jag satt 3 timmar ungefär, lekte lite, gick och la dom som var HUR LÄTT SOM HELST! Och sedan satt jag och kollade på tv en timme. De fick jag 300 rätt ner i fickan för! ;P
OCH dessutom vill hon gäärna ha dit mig igen! =D

Dags att sova, scrubs har redan börjat tror jag! ;P
Puss på er! ♥

Regn!?

Åkte till jobbet, hade lite "överinskolning", sov gott på vilan, slutade 15 och tankade för mina typ sista pengar på hemvägen då det REGNADE!! Va är detta för väder? Vart tog våren vägen?? ush..
Ungefär klockan 18 så ska jag åka till familjen där jag ska vara barnvakt, hoppas det går bra. Får iaf lite pengar att spendera på.. bensin.. eller kanske min tröja från H&M! ;P
Nej ska försöka hinna med och kolla nått avsnitt andra avenyn nu! =D
Haft en bra dag???

Dagens outfit



  

Leggins från Gina tricot
Shortklänning från H&M
Linne från H&M
Halsband från Gina tricot

Titta så man ser mina fräknar (från när jag kollade andra avenyn igår!)


God morgon onsdag

Tjena tjena! Min statistik gick upp til 7 st igår, haha, det var nått helkonstig igår asså! =P
Har ni sovit gott? Jag har sovit men rätt så oroligt känns det som, vaknar, vänder och vrider mig. Drömmer konstiga drömmar. Inatt drömde jag om att om man gjorde nått skulle nån spöktjej hålla på och skrämma en och jag hade varit med om det förr. Det jag tror som jag varit med om förr, det är att jag haft en mardröm med de här spöket och att det började med att hon liksom helt plötsligt ploppar upp och skrämmer en rejält. Och eftersom jag är rätt så rädd av mej så blev jag ju skiträdd! =P

idag ska jag jobba till 15 och sedan vet jag inte vad jag ska göra för kl 18.30 ska jag vara barnvakt men familjen jag ska till bor i området precis brevid mitt jobb och jag har inte så stor lust att åka fram och tillbaka hem..
Aja vi får se! Jag kanske åker förbi solna eller vällingby och tittar efter den där tröjan!

Dags att sminka mig!
Puss

Statistik

haha, tog en snabb titt in på min statistik. Tror det har blivit ngt fel för den var mycket högre tidigare idag. Nu stod den på 3 st unika besökare! Haha! De ni! ;P

Andra avenyn-kväll

Det är faktiskt det enda jag har gjort ikväll typ! Men det är ju så bra så det är svårt att sluta titta! ;P

Kim sa en väldigt fin sak till mig idag.. Jag kommer inte ihåg exakt men om du läser detta Kim så uppskattar jag det väldigt! Jag behöver verkligen hjälp med att avsluta "det förflutna" och att höra att du alltid finns där för mig betyder mkt! ♥

Sen är det faktiskt en ganska rolig sak som "hänt" de senaste veckorna. Från början. När jag började gymnasiet (alltså snart 4 år sedan) så fanns det en kille som jag tyckte va snygg och lugnt skulle tänka mig känna och ja ni vet hela fadderullan.. =P
För några veckor sen så kikade jag in på hnm på facebook och upptäckte att han gör lumpen och så var det nått om karlstad tror jag, och där nere är det en annan killkompis till mig som gör sin lumpen så tog modet och frågade hnm om han fortfarande var där nere och om han möjligen kände min kompis. Vi pratade lite, kom fram till att det gjorde han inte, men fortsatte att snacka lite iaf. Häromdagen stod det att han fyllde år och jag var trevlig och grattade. Vi snackade även lite då om hur han skulle fira och det var samma kväll som vi skulle till tanto så för skojs skull sa jag att dom skulle hänga med dit istället. Idag fick jag svaret men de gjorde inte mig nått. Vi har iaf idag suttit och snackat en hel del genom ansiktsboken och när jag nämnde att jag egentligen hatade den så sa han åt mej att adda hnm på msn ist även om han inte var inne men han skulle ju vara de ngn annan gång! Haha de är helt sjukt egentligen! Att det tog mig nästan 4 år för att våga snacka med grabben! Maria kommer bli stolt över mig! ;p

Time for bed and Scrubs! Sov sött!!
Puss♥

Vilken dag!

Gick upp tidigare än jag brukar, trots att jag skulle vara på SöS klockan 10. Men trafiken rullade på så jag hann med en tvärbana från gröndal redan kvar i 9 och hann då med samma buss som Tilda. Efter lång till och med evig väntan enligt oss, så fick vi göra massa saker och var iväg där ifrån ungefär vid 11. Ska tillbaka på torsdag igen och därför jobba 13-16.45 på torsdag, bytte bort min tidiga dag till och med! Men så är det. =)
Sen så tittade vi in på H&M i Ringen och tröjan som jag hittade för 79.90 fanns inte någonstans! Tråkigt! Så jag kanske måste beställa den iaf och då betala porto och skit.. =(
Blev lunch på donken och sedan snabbt iväg till jobbet. Var inte där speciellt länge men nu är jag HELT slut! Vet inte vad jag gör om dagarna för att bli så trött asså!
Ska sätta mig en stund och titta på Andra avenyn eftersom nedladdningen av One tree hill inte funkar alls, skittråkigt!

Vi mötte en plåstertant också! Haha! Det var lite roligt för Tilda frågade om vi inte kunde gå till skanstull från SöS men jag började få skavsår så jag frågade henne, "har du plåster?" och tanten bredvid mig säger: "behöver du plåster? Jag har massor!" och hon plockar fram en kanske 20-30 plåster! hahaha! Men hon hade en protestlista mot sjuksyrrornas löner så det kanske var nått man fick när man skrev på egentligen, men jag fick två st och dom sitter verkligen fast! haha!

kram på er!

Hahaha vilken sjuk grej!

På Nrj så kör dom en tävling varje morgon typ med att man kan vinna biljetter till Usher i Paris så jag har tänkt hela förra veckan och igår att jag skulle ringa så precis nyss så spelade dom två i rad och jag var skitsnabb på att ringa och signalerna bara gick och gick till slut så svarar dom och skriker heeej! Frågar vad jag heter, hur jag mår och säger att jag kan försöka ringa igen för att jag bara var samtal nummer 10! Fan! =P hahaha!

Bättre lycka nästa gång! ;P

God morgon tisdag

Vaknade för en stund sen och tänkte.. NEJ! Jag orkar inte! För trots att jag ska vara på SöS klockan 10 så måste jag gå upp samma tid som när jag börjar 8 bara för alla JÄVLA köer! Ingen tror väl att det är köer här, men ni skulle bara veta! Men men, jag får väl ta med mitt headset och ringa någon som kan prata.. =D
Aja nu sitter jag här och äter frukost iaf. Jag har hittat en ny Yoghurt som är jättegod verkligen! "Yoggi - Samoa" Tror jag den hette..Mums!
jobbar 13-17.15, jag stänger alltså idag - wiie! Efter jobbet ska jag.. hmm... JAG VET INTE!! Återigen.. =P Nån som har nått tips? Kanske börja med min uppsats....
Nej nu ska jag bränna en skiva till mig så jag har bra musik i dessa köer! =P

Ha en bra dag! ♥

Tjuvlyssnat.se

Haha jag var inne och tittade på tjuvlyssnat.se och hittade den här - klockren ju!!!



Jag skulle lugnt velat vara tjejern för jag hade fått mig ett rejält skratt! Hahahaha!

Vilka är ni?

Sitter här och väntar på middag men jag är inte så hungrig för jag har mumsat lite ostbågar som ligger här på mitt skrivbord! haha!
Jag pratade med min arbetskamrat och vi kunde byta tid imorgon så jag ska följa med min käreste vän till farbror doktor, eller ja det kanske är en fröken doktor.. =P Och sedan ska jag och Sandra jobba till sist, de är roligt! Och hon och hennes pojkvän har fullt upp med att kolla efter en lägenhet att köpa och ajg blir såååå sugen! Jag är Avis på dej Sandra! ;P

Men nu ikväll har jag inte så mycket att göra så jag tänkte att nu när mitt läsarantal har ökat den senaste tiden skulle det vara roligt att veta vilka ni är och varför ni läser just min blogg!
Så släng in en kommentar och svara så blir jag JÄTTEGLAD! =D Håller tummarna nu! ;P

Puss på er!

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit, take a look!



  

Vitt linne från H&M
Skjortklänning från H&M
Jeans från Gina Tricot
Halsband från Gina Tricot

God morgon måndag

God morgon allihopa! Sovit gott? Jag har sovit helt underbart och ville verkligen inte gå upp men vad gör man inte för pengar? =P Solen lyser, helt klart bra men det blåser ju halv storm!! Och sen så är det bara 8 grader utanför huset och det kommer inte bli roligt att vara ute idag då det mest är sand där jag jobbar.. =/
I skolan ska jag göra en sista uppgift innan jag avslutar kursen och det är en uppsats inriktat på ett valfritt ämne. Jag har valt att fokusera på Terrorism i allmänhet för jag kände att jag vet i princip ingenting om det! Så det är vad jag ska göra när jag kommer hem, börja på de! Sen så måste jag snart börja plugga in allt som jag har läst under tiden som gått för att jag har ju ett salsprov den 27/5. USH!
Imorgon kanske jag ska byta arbetstid och jobba typ 13-17.15 istället för det vanliga då Tilda ville att jag skulle följa med henne till farbror doktor. Och vad gör man inte för sina vänner? Dom är ju faktiskt det bästa man har. ♥

Har hört en reklam på radio om att dom ska visa EM-matcherna på sf, låter rätt kul men jag undrar hur många som kommer göra det.. Är du sugen kanske? Här kan du boka biljetter -----> SF

Ha en bra dag!

Söndagslista!

Haha jag hittade en lite rolig lista som jag tänker fylla i så kanske ni får veta saker om mej som ni inte visste! ;P

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har åkt skidor.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrsken.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, rosa eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

De extra snygga skorna

Här är skorna som jag vill ha till outfiten fast dom gula så klart! ;P

GoJane

Gud jag är kär!!!

Kolla in här på inlägget sunday in the sun (Therez Garderob)! Vilka snygga kläder och skor! Det var kärlek vid första ögonkastet och jag SKA köpa dessa när jag har råd! Fast ett par ÄNNU snyggare skor! ;P

Rent och fint!

Nu är mitt rum rent och fint och inga rumskamrater är kvar! =P Nu är det bara att städa övervångingen kvar men jag får skynda mig för jag såg att det är ju sprängaren på tv! Den är ju faktiskt riktigt bra! Skynda Skynda!

Pratade massa med Dennis i telefon för en stund sen, jag saknar verkligen hans sällskap! Och inte kan jag åka ner nånting denna månad och han kan inte komma upp.. =(
Men men, jag får åka ner någon gång efter löning, dom kanske saknar mej där nere också. Yohanna frågade faktiskt när jag skulle komma ner igen! ;P HON saknar mej! =P haha

Nej nu måste jag sätta fart!! Puss på er!

Min rumskamrat blir utkastad!



Bye Bye! Fy fan så här äckligt har jag aldrig haft!!!!!! Jag måste skärpa mej, får aldrig hända igen!!! =S

Sunday bloody sunday

Ledsen för dålig uppdatering men jag fick jätte bråttom igår och har inte varit i närheten av någon dator förrän nu. =) Jag tvättade faktiskt min bil igår så nu glänser den! ;P
Vid halv 5 åkte jag in till stan och hem till Fia där hon och Minna väntade, fixade håret lite och sedan begav vi oss till Tanto. GUD SÅ MYCKET MÄNNISKOR!! asså de va säkert en 1000 pers där, fullt överallt! Musik hit och dit, esteter den största delen och så några som grillade och hade sig. Vi fick en jättemysig kväll!
Sen drog jag Fia och Minna hem till fia igen för att göra oss klara inför kvällen. Vi drog till chaplins där vi även träffade Kia med hans kompis Love. Trevligt! Jag höll vad jag hade lovat att inte köpa någon dricka på själva krogen men däremot så var jag tvungen att betala inträde - bajs säger jag bara för jag har inte råd.. Egentligen kände jag inte för att gå ut men jag hade ju trots allt sagt att jag skulle de.
Väl ute så var allting jättekul tills en av mina kompisar blir tillsagd av vakten att det är dags att gå hem och jag skulle ta hand om personen. Men den här personen bli svinförbannad på mig och säger att det är mitt fel. Jag blir asförbannad, skriker för första gången åt en så nära kompis. Det slutar med att vi skilldes åt som ovänner och idag var allt som vanligt igen.. Detta är inte första gången som jag tydligen den som är felet och det vet personen om.. Jag blir bara så arg, ledsen och besviken.. och rädd. Men det förklarar jag inte varför..
Nu är jag iaf äntligen hemma, ska kasta ut min nya rumskamrat som jag inte trivs speciellt bra med, ni ska få se en bild! ;P Sen är det dags att städa här i mitt rum.. Det ha nog aldrig varit så stökigt.. jag har liksom gjort en gång på golvet fram till min spegel för att annars kommer jag inte fram! Haha!

    

    
Jag var grillmaster medan minna agerade pippi! ;P

    
Det var några som körde runt i kundvagn och ramlade, och vi skyltade absolut inte med vad vi skulle göra när vi gick iväg! ;P


Sedan körde jag hem tidigare idag barfota för att det var alladeles för varmt! haha!

Ett brutet lårben!

Fy fan! Jag bor ju på landet vilket betyder MYCKET cyklister som är ute och tränar, i grupp eller ensamma. Nu är det en ensam stackare som varit ute och cyklat och på något sätt ramlat precis utanför ett hus 50 meter bort typ. Ambulansen är här, trafiken är stoppad och han har brutit lårbenet så det sticker UT till och med!! Stackare asså! Vilken jävla tur att han trillade där det fanns någon som kunde hjälpa honom! Jag skulle till och med kunna ta kort men det känns lite väl kanske.. Läskigt de här!

God morgon UNDERBARA lördag!

Jag drömde faktiskt i natt. Nått om att jag brände ner nått och var livrädd.. =p när jag vaknade så tänkte jag att den hä drömmen SKA jag komma ihåg så jag kunde berätta den för er, men så blidde det icke för nu minns jag ingenting.. =P
Vaknade för kanske en 45 minuter sen av ett sms från Minna - hon klarade sitt teoriprov med 58 poäng!! GRATTIS!!!! Snart så är dom ikapp mej! Tilda har klarat teorin, Minna har klarat teorin och Maria skriver sin den 12e! Resten ska jag nog inte nämna var dom ligger i skalan! ;P
Jag har iaf skickat iväg mamma för att handla marmelad så jag kan få äta min frukost och sedan skynda mig ut i solen så jag hinner sola länge, både baksida och framsida idag! =D Det är så skönt att sola, jag förstår inte, varför är det så? För att det är varmt?

Sen läste jag nyss ett väldigt bra inlägg på Alexandras blogg. Den handlar om att vi sm skriver blogg ska vara egna. Jag VILL vara egen, men hur vill ni att jag ska skriva då? Vad skulle ni vilja läsa i min blogg?
Egentligen så skulle jag bara vilja skriva, vilket jag visserligen gör, och sedan ÄLSKAR ni det jag g ör. =P Det vore ju bara bäst! ;P

Ta en funderare och skriv sen vad ni tycker! Det är värt att veta!
Ha en solig dag! ♥

Kvällens äventyr

Nu är jag hemma och rätt trött men vi har haft det väldigt mysigt och skönt i solen. Ätit och snackat lite skit, dansat och räddat fiskar, sjungit och skrämt upp oss (eller ja Emma och Hanna skrämde upp mig som är livrädd för skräckfilmssenarior! haha!).
Här kommer lite mysiga bilder från kvällen! Var tvungen att ladda batteriet lite för min kamera dog en stund in på kvällen!  =D

   
Jag, Emma och Hanna grillade gott kött, brända majskolvar medan Tilda ville äta kall ravioli! haha!

    
Vi trodde att planen skulle krocka så vi var tvugna att ta kort innan som bevis! ;P Sedan åt Tilda även räkor, innan vi gav oss ut på äventyr ut på brygga och när vi skulle gå ifrån den så lekte vi fångarna på fortet och vi skulle skynda oss till nyckeln, haha! VI KAN ha sjukt kul UTAN alkohol! =D

  
Sedan satte vi på hög musik i bilen som stod och dunkade tills det plötsligt kom en bil och tre polacker kliver ut och ska fiska! Dom störde vår frid så vi packade ihop oss och drog hem.

Nu är det nog dags för mig att krypa ner i mina stora säng och kolla på någon film i 5 minuter då jag troligen somnar.
God natt och sov gott, imorgon ska jag upp och sola tidigt! ♥

Sola och bada!

Eller ja det där med bad får vi väl se hur det blir.. =P haha! Jag har iaf legat ute en stund i solen på tomten och myst med Ronja! Hon ser så levande ut med min nya kamera! Så fin och söt!





Nu ska jag göra mig klar för att åka och handla mat och sedan åka till Tilda och grilla med henne och Emma och Hanna! Och jag ska köpa marshmellows och jordgubbar också! Myspys!
Vad ska ni göra ikväll??

Jag kanske skriver hemifrån Tilda sen, annars får ni ha en underbar fredagskväll!

Dagens outfit



  

Jeans från veromoda
Vitt linne från H&M
Gul tröja från
ellos.se

Känner mig riktigt somrig och fin, är bara den bruna färgen som saknas och den ska jag ut och bränna på nu tror jag ♥

Härliga vår!

Sitter här igen på min rast och funderar på vad som ska göras idag.. Eftersom det är så fint väder så har jag inte lust att slösa bort dagen, men sen så tror jag att dom allra flesta jobbar idag, tilda skulle till skolan och övningsköra där efter.. Vet visserligen inte när hon är klar så kanske kan mysa med henne i någon park och sola med JORDGUBBAR!! JAA de ska jag föreslå!! =D
Jag har fått lite färg också! Röd så klart.. ;P haha! Nej funderar på att ta en glass och gå ut och sätta mig i solen!
Ha en mysig dag!

God morgon freeedag!

God morgon alla sötnosar! Har ni sovit gott? Det har jag, trots att jag fick ett fyllesamtal kl 04.11 av en viss Dennis som var på väg hem från krogen. Han hade BARA druckit 5 öl och 2 drinkar, vilket för visso är lite för grabben men så lät det inte riktigt på honom inatt.. =P Han babblade på en massa medan jag låg halvsovandes och mmm:ade, tills han säger att han träffade en tjej igår som han tyckte var lite flörtig så han sa att vi fortfarande var tillsammans och så hade han suttit och berättat typ hela historien till den här tjejen, haha! Undra var de kom ifrån? =P Det underedvetna kanske.. ;P Han kanske saknar mej trots allt, det sägs ju att sanningen kommer fram på fyllan!
Nej nu ska jag sluta spekulera om det. Slutade iaf med att han somnade i örat på mig precis när vi sagt hej då, men jag skulle få honom att lägga telefonen på sängbordet och då sov han gott.. =P haha! Det gamla vanliga!

Idag är det fredag, banken skriker och det är bara den 9e, typiskt mig. Så idag blir det inget speciellt. Tilda är kvar i sthlm så kanske ska haffa henne och se vad hon ska göra. Ska försöka övertala fia och hennes vänner att vi ska grilla hos Tilda imorgon, myyysigt!
Haha upptäckte igårkväll hur it jag var i ansiktet så idag blir det bara lite mascara så får jag se ut som jag vet inte vad, men jag måste få fääärg! Nu måste jag skynda mig!

Puss på er!

Hittade en grej bara

Jag hittade ett rätt så gammalt inlägg från min förra blogg som jag egentligne skulle lagt in här men nog troligen glömde bort.. Jag tycker att det är så pass bra skrivet av mig själv så jag lägger in det iaf..

"Jag vill bara vara lycklig igen..

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta utan att säga för mycket men jag ska göra ett försök. Jag fick reda på en sak idag. En sak jag undrat över länge men aldrig fått ett sanningens svar. Jag kan inte säga att jag är arg, jag lovade att inte bli arg och jag är faktiskt inte arg. Jag är ledsen, sviken, kränkt, besviken och det gör ont. Det gör ont i det djupaste i mitt hjärta. Smärta jag aldrig känt förut. Jag vet inte riktigt hur jag ska tänka eller agera, just nu känns det inte som att de är jag som styr mina tankar. Jag vill lägga mej ner, skrika och gråta. Jag vill skratta och säga att jag visste det. Jag vill bara glömma och låta det va, jag vill inte bli påminnd. Jag vill förlåta och bli lycklig igen...
Jag brukade skratta 90% av dagen, jag brukade alltid ha ett leende på mina läppar, jag brukade ha roligt och jag var lycklig.
Nu... Det är inte speciellt ofta jag har roligt, jag skrattar inte lika mycket, träffar inte mina vänner som gör mitt liv på samma sätt, leendet har förvandlats till likgiltigt och extrema tankar. Jag vill bara vara lycklig igen.. Det finns en person som gör mig lycklig, vare sig jag är glad eller ledsen.. Denna person finns inte tillgänglig i mitt liv som jag önskar just nu.. Jag vill ha tillbaka mitt liv!"

Var det inte ganska bra?

Ett sista ord

Nu somnar jag snart så måste gå och lägga mig, ska kolla om det är nå scrubs på också. Blev väldigt besviken i tisdags när jag gick och la mig för att se de och så var det nån jävla långfilm fram till 23.45, de hade ju inte jag tid att vänta på så jag somnade på 2 röda! =D

God natt ♥

Hammarby outfit!



2006 års matchtröja om det inte till och med är 2005, kommer inte riktigt ihåg men det är nog dags att uppdatera! =p
Jeans från Killah

Dagens outfit



Linne från JC
Jeans från Killah

Enyoj!

Take a look!

Hejsan allihopa!
Hur mår ni? Jag mår bra men är så trött och slut i hela kroppen, inte bara för att jag sovit lite i natt utan även för att jag har varit i solen mellan 8-17 med undantag för 11-13.. Den tar kål på mig även om jag älskar den!!! Men det är nog dags att hitta en hatt eller en keps som jag kan använda på jobbet för nu börjar jag få ont i huvudet också..
Ska iväg och dansa strax, men mina ben kommer verkligen inte orka och dessutom så känns det faktiskt rätt så meningslöst att försöka oss på den dansen som är tänkt för vi kommer ALDRIG hinna då vår uppvisning är den 24e maj. Vi brukar ha 3 danser klara vid det här lagret och denna gång har vi en klar och 20 sekunders dans på den andra typ.. Dessutom har jag inte pengar till att köpa mina uppvisningskläder.. =/ Nej det är hårt den här månaden, tror jag ska vara extra snäll mot mamma så kankse hon betalar! =)

Min nya kamera fungerar alldeles UTMÄRKT! ;) Därför ska ni få se några bilder från matchen igår!! =D

                  

Såååå härligt va?? ;P

Jag ska aldrig sluta älska Hammarby!!!!

Jag tänkte bara nämna en kort liten sak innan jag går och lägger mig... Att stå där på Råsunda och tro att djurgården kommer vinna (eftersom det oftast har blivit så) och det första målet flyger in, 1-0 till bajen, den känslan går inte att beskriva. Men att i 89e minuten även få se ett andra mål, DEN känslan var såååå underbar så den inte ens kom ut i skriket som skall! Jag stod och bara skakade, visste inte var jag skulle ta vägen, fick inte fram ett ord, jag bara skrek och hoppade, tiden stod stilla och ALLA på norra ÄLSKADE vårat gäng!!
Kanske låter töntigt men forever in my heart - Hammarby!!!!!

Mer om detta imorgon när jag orkar skriva mer eftersom jag ska upp snart! ;P

Djurgården - Hammarby 0-2!!!!!!!!!!!

Baaaajen!

Hinner inte skriva mer ska iväg NU!!!
:P

Det måste vara ett mirakel!

Jag skrev imorse och sa att det bästa som skulle kunna hända mig denna dag är att jag får gå på matchen OCH att jag får min kamera. Klockan halv 11 så ringer Fia och berättar att hon har fått tag på en kille som kunde jobba från halv 6 vilket var PERFEKT!! Så vi bestämde att vi skulle gå på matchen och mötas i Bromma innan och ta några öl och äta mat typ. Överlycklig skuttar jag in på förskolan med alla barnen och vi sätter oss för att äta då jag får ett sms från posten som säger att jag kan hämta ut mitt paket idag!! WIIIIEEE!! Det MÅSTE vara ett mirakel eller så finns det trots allt en Gud! Så glad jag blöv när allt blev som jag ville!! =D
Nu ska jag gå och sätta mig i min älsklingsstol här på jobbet - massagestolen!! ;P
Skriver igen när jag kommer hem! Måste ju hem och hämta min läckra tröja och ta prommis med Ronja!

Puss på er! ♥

Dagens outfit



  

Leggins från Gina Trcot
Klänning från H&M
Skärpet är mammas gamla

God morgon onsdag

Heej allihopa! Hoppas ni har sovit gott, precis som jag trots att jag har vaknat flera gånger, ingen aning varför. Jag vet iaf att jag fick nått sms vid halv 1 och vaknade och svarade på det vid 1 kanske, sen så vaknade jag vid 4 igen och hade fått ett till sms som jag svarade på då. Det som var lite roligt var att i det andra smset skrev Kia att han inte kunde sova och jag hade svarat innan att jag var vaken.. så fort somnade jag! =D Fast hemligheten var ju att jag bara somnade om.. ;P
Idag har jag inga planer än faktiskt eftersom Fia fortfarande inte vet om hon kan följa med på derby. Jag HOPPAS verkligen att det blir derby!! Det är så sjukt roligt!

Min syster har fortfarande min kamera men på postens hemsida eller nått så kan jag följa mitt paket och jag tror faktiskt att det kommer idag! Titta ska ni få se -



En härlig liten tur den har tagit! haha! Runt halva Sverige fan! Det bästa som ska kunna hända mig idag är att kameran kommer OCH att jagkommer iväg på derbyt!
Hjälp mig att hoppas! Nu måste jag äta frukost och fota min outfit!
Ha en superdag! ♥

Dagens skämt!

Asså jag tror jag dör!! Vad är detta egentligen?? Jag var inne på Emmas blogg och läste att hon sett nån ny tampong så var tvungen att gå in och titta då hon var säker på att det måste vara killar som uppfunit denna sak.
En tampong gjord av nått svampmaterial som ska blockera livmoderhalsen så den går dessutom alldeles UTMÄRKT att ha sex med, när den är i utan att varken tjejen eller killen känner av denna! Haha! Jag håller med Emma, de MÅSTE vara killar som uppfunnit denna! ;P

http://www.softtampons.net/hem.html 

Blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig...

Gick och letade efter något gott och enkelt att äta i köket men hittade inget som jag var sugen på , så det blev toast! =D Favoriiiit! Me love!

Powernap är det bästa!

Oj hoppsan, jag somnade visst! Haha! Men sååå skönt!! Jag har inte ens ätit någon middag, kanske ska ta och göra de.. Men jag har ett STORT problem! Ingen vill gå med mej på derbyt imorgon!! En gammal klasskompis ska gå men jag vill verkligen gå med någon av mina nära tjejkompisar också och jag tror jag har tjatat på ALLA mina tjejer utom Emma som är djurgårdare den svikaren, så de här är värdelöst! Ska göra mitt sista försök på Fia om hon kan byta arbetstid med någon för hon ville gå så jag håller verkligen tummarna..

Jag måste verkligen köpa en snygg body så jag var inne på Nelly.se och tittade på American apparels som var jättesöta och kostade 198:-, men med tanke på min bank denna månad så kan jag lika gärna gå till Gina tricot och köpa en av deras väldigt liknande för 129:- så har jag tjänat en slant! =D

 

(den gula från gina tricot)

Dagens outfit

Idag, så tyckte i alla fall dagisbarnen att jag var väldigt fin. Fick många gulliga kommentarer! Men sen så trodde dom dessutom att jag var en tjuv eftersom jag var randig, haha dom är för underbara! =D



   

Jeans från Killah
T-shirt från H&M
Skärpet är mammas gamla
Halsband är en studentpresent

Jag kan ju poängtera att min syster fortfarande har min kamera och jag väntar på min nya så det är lite dåliga bilder då dom är tagna med mobilen! ;P

Tatueringstid bokad!

Nu har jag ordnat de också, den 29e, samma dag som vi kanske ska på kryssing med gamla klassen, klockan 3 ska jag fylla i min tatuering och fixa lite med toningen till skuggan och så! Wiie!
Men jag är fortfarande arg på CSN.. Grr...

Nu är jag riktigt besviken!!

Jag vet att jag har läst någonstans att man är berättigad till studiebidraget 1050 kr vare sig man läser heltid eller deltid men nu när jag ringde CSN så sa hon att anledningen till att jag inte fått några pengar är för att jag läser på deltid.. VILKET SKIT och VILKEN KÄRRING! Arg blev jag!! Hur fan ska man då få några pengar?? Jag läser ju en gymnasial kurs, visserligen frivilligt, men boken som jag köpte då? 400 jävla kronor, får jag ingen ersättning för de?? Så sjukt egentligen! Jag kan förstå om man läser vidare, läser kuser som är högskolekurser osv, men jag läser en gymnasial liksom!! 100 poäng, hur många poäng behövs egentligen för studiebidrag?? Jag har för mig att det var 200 för heltid, men åh så arg jag är.. Hade verkligen räknat in dom där pengarna i min budget, så nu är jag verkligen ruttet pank känns det som, den 6e maj. Super!
Någon som har nått tips att tjäna snabba pengar?? Kanske ska be Dennis spela en del åt mig, han vinner ju fan hela tiden.. =P

Nej nu ska jag ringa tatueraren och boka tid tills efter den 25e! =P

En misstänkt bil..

Är på jobbet och har rast just nu, underbart! Solen är här och det är riktigt varmt, blåser inte speciellt mkt, vilket det gjorde igår. Jag vet inte om ni har hört de men här där jag bor så har det varit en röd bil som har åkt runt och erbjudit två små tjejer i 10-11 års åldern om dom vill ha skjuts. Idag så stod det en misstänksamt röd och konstigt parkerad bil, först med någon i en stund sen gick personen iväg och sen var bilen borta.. Det är så sjukt äckligt! Tänk om det var den bilen!! Sitter och tittar på mina små raringar! Det är inte bara äckligt, det är läskigt också. Tänk om vi står där på gården och har inte uppsyn åt ett håll, och ett barn blir plockat kanske! Jag vet inte vad jag skulle göra då!!!
Skrämmande som fan!

Tävling Solglasögon



Jag är med i denna tävling som Shopaholicmamman håller i, var med du också!!

God morgon tisdag

Idag ska faktiskt jag och mamma åka tillsammans till jobbet då vi jobbar samma tid och på samma jobb..=P Min papps ska nämligen besikta mammas bil och varken jag eller hon vill köra pappas racerbil, vi sitter nämligen alldeles för långt ner i den! haha! Men så jag är fast vid att behöva åka hem efter jobbet, och sedan ska mamma på föreläsning och ska ta min bil till stan, så jag är fast här ute på ön - Hanna vill du spela spel kanske?? =P
Nej men jag ska passa på att ringa mintatueingsstudio och boka tid för att fylla i min och sen ringa till CSN och skälla på dom för att jag inte fått mina behövliga pengar! Grr!!

Hörde på radion nyss att man kan vinna en resa för två till Paris för att kolla på Usher, via NRJ, och det skulle verkligen jag vilja göra! Han är GRYM! Så varför inte åka till Paris för att se honom liksom? Så varje morgon denna vecka ska jag ligga som en hök på telefonen och hoppas på att jag vinner!! Fast jag vinner ju aldrig nått så kommer väl gå åt helvete.. =P

Ha en bra dag allihopa!! ♥

Min fina dag!

Jobbade som sagt väldigt lite idag, men kändes bra att vara tillbaka både bland barnen och mina arbetskamrater! =D Barnen blev överlyckliga och jag vet inte HUR många kramar jag har fått idag av mina små älsklingar! Underbart för jag har ju saknat dom!
Sen åkte jag till stan och mötte Kim så åkte vi till Farsa centrum och åt lite mat och glass på McDonalds och pratade om ALLT från himmel till jord, vilket inte har gjorts på länge. Mysigt! Sen gick vi runt lite och tittade på olika kameror, försökte bland annat hitta den jag har köpt för att klämma lite på den innan den kommer, men den fanns ingenstans och OnOff var stängt så vi drog oss vidare till Globen för vi både tänkte att DÄR finns det Onoff! Eller? NEJ! Inte nånstans.. hehe.. så vi gick in i nån affär och kollade på mysiga små kläder till Leo istället! Han har blivit stor, snart 4 månader!!
Sen åkte vi hem till Kim för att han skulle byta om till sina träningskläder så satt vi och kollade på kort på Leo eftersom han var med mamsen denna dag. Och OJ OJ OJ vad han har förändrats! Men så jävla söööööt! Helt underbar!! Ni ska få se den dagen jag träffar honom igen.. ;PJag kan lova att han kommer bli en sån som alla brudar springer efter, modellen i tidningarna för underkläder, vänta ni bara!! ;P
Sen åkte jag och hämtade min syster och hennes kompis för att åka hemåt! Och nu är jag här och skriver och TACKAR SÅÅÅ MKT FÖR ALLA KOMMENTARER JAG FÅTT!!
Jag älskar att få kommentarer även om det bara står "ha en trevlig dag" så fortsätt med de! =D Jag svarar dessutom ALLTID! ;) Ni vet, jag ska ha sista ordet! Haha!

God natt underbaringar ♥

God morgon måndag

Vaknade av klockan 06.20 och jag kände direkt den där jobbiga känslan av "Inte nu igen...", när ska den sluta kännas? MEN idag ska jag till förskolan där mina favorit-gullungar finns så jag hoppas och tror att det kommer bli jätteroligt! Dessutom så ska jag ju få jobba med Sandra igen, iaf ute på gården! =D DE är alltid roligt!
Dessutom ser mina 5 veckor framöver se ut så här: 8-15, 8-15, 8-15, 8-13, 8.15-15.30 - Låter det inte skönt eller? =D
Just nu längtar jag bara tills veckorna då vi ska ut och fara med bilen! =D Wiiie!

Ha en bra dag! Skriver igen när jag kommer hem från att ha träffat Kim!! Puss på er!

Aldrig mer!

Nu har jag ÄNTLIGEN lämnat in den där skiten.. Jag fattar inte varför jag ens gav mig in på det här med Samhälle?? Jag har aldrig brytt mej ett skit om politik och kommer nog inte göra det heller! Kommer rösta blankt eller på typ miljöpartiet, både moderaterna och socialdemokraterna är ju skit.. Spelar ingen roll om jag väljer nått av dom, det händer ju ändå inget. Då kan jag lika gärna vara lite snäll och bry mig om miljön.
Men iaf, mitt arbete blev en enda röra kändes det som MEN det viktigaste av allt var att jag lyckades få ihop några argument OCH jag kom över 600 ord! Wiie!

Nu längtar jag bara tills imorgon då jag ska träffa Kim! Nu måste jag få lite sömn.
God natt ♥

Allmänbildad?

Jag har ju berättat om mitt arbete jag ska göra.. Jag har kommit fram till att det för mig är alldeles för svårt och om jag ens kommer få ihop alla 600 ord så kommer det bara att bli ett G-arbete.
Pratade ju med Kia idag och detta och jag kände mig så värdelös som knappt ens visste att det fortfarande är krig i Irak!! Jag trodde det för tillfället var ganska lugnt i vår värld men med mycket spänningar. Var skulle jag fått den informationen ifrån? Jag läser inte tidningen speciellt ofta, varje irl eller på internet. Det värsta är att det inte intresserar mig ens! Jag vill ha fred i mitt liv så varför ens veta om alla andras krig och terrorism? Vad ska jag göra? Bidra med pengar så att ett av länderna kan vinna nån gång? Bidra med pengar så att organisationer kan bygga skolor som dagen efter blir bombade och förstörda igen? Jag tror jag har tappat det intresset för länge sen.
Problem...JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA!!!

Nu är köpet gjort!

Nu har jag köpt min nya digitalkamera! Jag gjorde det via Onoffs hemsida så den kommer till mig inom 4 dygn, wiie! Hoppas bara att jag blir nöjd för jag har fan inte råd att skicka tillbaka den!
Men den här har iaf 8.0 megapixlar, 7,0 optisk zoom och 2,5 LCD-skärm, om jag kommer ihåg rätt så det låter bra. Och dessutom kostar den 1999:- på deras onlineshop.
Så hjälp mig nu att hålla tummarna och bara den högra tummen om du är högerhänt och bara den vänstra om du är vänsterhänt för annars betyder det otur och de vill jag inte ha! =D haha!

Dags att fixa tvätten!

Nu är ni allt nyfikna va?

Jag skaaa berätta! =P
Så här var det, jag träffade ju en gammal kompis, Kia, på Valborg. Det var aslänge sen vi pratade sist och det var kul att ses. Så pratade vi i Fredags om att jag skulle ta det lugnt på lördagen och han med så vi bestämde oss för att ha filmkväll hemma hos mig för att se klassikern "gökboet" som han inte hade sett. Så igår hämtade jag honom på halva vägen ungefär och vi åkte hem till mig direkt och tittade på filmen. När den var slut diskuterade vi den ett tag och satte sedan på "Vilddjuren", en animerad film som påminner om "madagaskar". Men han var tydligen, precis som Dennis, ingen barnfilmsälskare så vi bytte film. Visserligen till "Ice Age" men den hade han sett tidigare och det är ju faktiskt min favoritfilm så han gick med på att se den.
Efter filmen låg vi och bara småpratade ett tag och plötsligt vaknar jag av att Dennis ringer och berättar nattens äventyr han hade varit med om! Haha! Ni skulle bara veta men vet inte om han vill att alla ska få reda på det, måste prata med hnm först.. =) Men både roligt och irriterande kan jag säga att han hade vart med om iaf. Typ ironiskt!
Sen så hade jag och Kia picknick och åt Kyckling och Pastasallad innan jag skjutsade honom en bit på vägen hem. Allmänt trevligt bara! Det var roligt.. =)

Idag kommer dessutom mamma hem så jag måste städa mitt rum och övervåningen, sjukt jobbigt. Samtidigt som jag måste göra klart mitt arbete som jag inte gjorde klart i fredags, bara det att jag diskuterade det lite med samhällsexperten Kia och då kändes det jag hade skrivit HELT JÄVLA KASST! Ush! Men men.. jag får försöka mig på det iaf..
Imorgon ska jag på äventyr och träffa Kim! Det ska bli roligt! Länge sen jag träffade honom nu, så får vi se om Leo är med också..

Dags att sätta fart! Ha en superdag i solen!!  ♥

Filmkväll för en gångs skull inte själv! =D

Denna kväll blir ägnad åt Tv:n, händer inte så ofta faktiskt, eller mer ofta på senare tid men vad gör man inte när man inte har några pengar.. =P
Vi får se hur länge kvällen håller på! Jag är tyvärr sugen på godis.. =P

Ha en bra kväll!

Biomys

Stressad som ett as kom jag iväg mot Maria och jag hade ju tänkt hinna göra klart mitt skolarbete hemma hos henne (eller rättare sagt hos henne syster då Maria själv bor på helt andra sidan stockholm jämför med mej). Men när jag kommer dit med maten jag hunnit köpa på vägen så är det bara 20 min kvar tills vi måste åka så det blev inte mycket plugg där inte.. Attans.
Vi kommer iväg till medborgarplatsen där vi skulle träffa dessa killar.
Första intrycket: Hjälp vad har jag gett mig in på?? Men så farligt var det inte faktiskt.. haha. Kille nr 1 som Maria känner, var lång och ståtlig, rätt okej klädd, rolig och pratglad. Kille nr 2 som maria hade för sig såg rätt bra ut, såg väl.. jag vet inte riktigt.. Han hade snygg klädstil, håret helt okej, verkade lite blyg utav sig, lite försiktig sådär.. Men samtidigt så såg ansiktet liksom lite ovårdat ut! Inte sådär fräch liksom.. så kändes inte riktigt som min stil.. =p Kille nr 3, nu hoppas jag att han inte läser detta(!!!) men kläderna var helt okej men han såg bara allmänt äcklig och slemmig ut!! Det såg ut som att han inte tvättat håret på aslänge och satt upp det i en tofs för att slippa! Nej riktigt vidrig! =P
Men i alla fall så skulle vi ju på bio men biljetterna var slutsålda så vi gick och satte oss på Göta Ark och hade jättetrevligt faktiskt. Var inget fel på killarnas talförmåga när dom väl satte igång i alla fall! haha!
Testade en ny drink dessutom - en SMURF! Haha! Gissa om vi köpte den pga namnet?? Yes box! ;P
Men sedan pratade vi om att gå vidare och kille nr 1 kom och tänka på att när han hade kollat på SF's hemsida så stod det att Rigoletto sände filmen 21 klockan 23.30 så vi skyndade dit och hann in precis när filmen började!
Och var hamnar då LILLA jag??? SJÄLVKLART bakom världens längsta och största människa så jag ser inte texten!! Och inte bara de att han gjorde så jag inte såg, han rörde sig hela tiden OCH han STANK svett!! Sådant är så jäkla äckligt, ta en dusch, använd en deo som funkar och parfym, känn sedan efter om du stinker och gör nått åt det!! Hjälp finns att få!! Hahah så negativ jag låter nu men men så är det! ;P
Efter bion var vi alla rätt trötta så vi drog oss hemåt till sköna sängen, så någon efterfest blev det inte. Men jag klarade mig rätt bra utan!

Idag ska en killkompis komma hem till mig så ska vi ha filmkväll och se i alla fall den gamla klassikern "Gökboet", den som inte sett den borde se den!!
Förresten så kan jag ju säga att filmen vi såg igår var faktiskt riktigt bra men jag tror att den kan framställa många idéer som inte är specillet bra. Den handlar ju om att spela BlackJack, att lära sig räkna korten och sedan är man fast, speciellt om man åker till Las Vegas och vinner dessa stora summor som dom gjorde.. Till och med JAG som aldrig ens rört en marker typ, blev riktigt sugen på att åka dit och vinna massa pengar!! Så se upp! Annars värd att se.

Skriver lite senare för nu ska jag hjälpa otekniska Fia med att designa hennes blogg lite! ;P http://wanggren.blogg.se

Fredagskväll myspys

Det blir lite liv i mitt liv i alla fall. Maria drar med mig på bio med några killkompisar till henne, hoppas dom är trevliga. Vi ska se filmen 21, har hört att den ska vara bra så jag håller tummarna på de nu!
Efter bion ska vi ut och ta några öl, eller ja cider för min del, och sedan sa dom att vi skulle på efterfest men får väl se hur det blir med de! Kameran är med så hoppas få lite fler bilder än vad jag fick på valborg! =D
Ha en trevlig kväll, berättar imorgon hur det var och outfiten!
Puss på er♥

Every time we touch..

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

Helt ärligt.. Den här texten är verkligen jag. Den handlar verkligen om dej och mej. Jag är träffad rakt in i hjärtat hos dej, där alla känslor finns för dig. Allt är så svårt och min vilja vill inte som jag vill, den gör helt tvärt om. Spelar ingen roll hur mycket jag kämpar, jag mår inte bättre för det, jag går inte vidare för det.. Det har gått så lång tid, nånting borde ha hänt men allt är som vanligt, allting finns kvar. Känns som att det inte finns någon som kan ta dessa känslor ifrån mig, känns inte som att någon kan fånga mig på samma sätt. Det gör mig bara så ledsen att du inte känner samma sak..
Men mirakel händer och du skulle bara veta hur mycket jag hoppas på att ett sådant kan hända i mitt liv också!
Du kommer ALLTID att ha den största platsen i mitt hjärta ♥

Ge mig tips!

Wiie! Nu har jag läst klart allt, då återstår bara att med hjälp av egna fakta och argument ta ställning till 3 stycken argument angående krig och fred.. Och detta på minst 600 ord! Men ja jag kan ju berätta att det tog mej tre gångers sömn för att komma igenom dom 20 sidorna i boken! Helt otroligt, vet inte var min trötthet kommer ifrån! Är det någon som har nått tips på hur man kan hålla sig vaken??

Nu får jag ta och ge mig!

Jag satte mig ner i min säng för att läsa i min pluggbok, jag hann läsa 2½ sida tror jag, sen SOMNADE jag och sov 1 timme! Haha fy fan jag är tragisk! Nu har jag ätit lite lunch för att se om jag fungerar bättre, håll tummarna för mig! ;P

Ge mig en spark!

Allvarligt, jag har inte kommit långt och klockan bara rusar iväg! Jag har inte ens öppnat boken ännu och nu är det bara 24 timmar kvar tills arbete måste in! Jag kommer bli tokig på mig själv... Nä.. jag ska nog gå och kolla posten nu och SEN ska jag börja läsa i boken! Önska mig lycka till! =D

God morgon fredag - Vilken luring!

Vaknade ungefär 7.45 av att Ronja vaknade men hon kom och hoppade upp i min säng och somnade om fort. Sen så vaknade jag av henne igen ungefär 8.45 och då tänkte jag att "aha nu var det dags att gå upp och gå ut" så jag gick upp och kom tillbaka till mitt rum 5 minuter senare, då ligger hon i min säng och sover igen.. OCH hon gör det fortfarande!! Haha, rackarns Ronja! Hon ville bara ha hela sängen för sig själv.. ;P

image348

Idag vet ni redan vad det är som gäller för mig.. Jag får inte gå någonstans förrän mitt arbete är klart vilket känns som det inte kommer bli idag då det är väldigt mycket, varför gjorde jag det inte TIDIGARE för?? Ångrar mig alltid i sista sekund.. Måste lära mig nån gång! Sen får jag se vad som händer ikväll..

Hoppas ni får en bra morgon!

Update Aftonbladet

Haha hjälp asså, kolla in det här!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2382280.ab



God natt! Vi hörs imorgon! ♥

The Beatles - Yesterday

 

Favorit bland kärlekshistorierna



Detta är verkligen en av dom finaste kärleksfilmer som gjorts! Allt är perfekt och tårarna kan man verkligen inte hålla tillbaka - UNDERBAR!

LeAnne Rimes -


En konstig valborg

Åkte till Emma och åt middag och gjorde oss klara för att sedan åka på förfest i fridhemsplan. Väl där gick tiden fort och vi hade riktigt trevligt. Sen kom Åsa med två vänner och Maria. Sedan pratade vi om vart vi skulle gå ut och Emma får för sig den dumma iden att vi skulle till Viper room, för att hon aldrig har varit där och hon ville veta hur dåligt det egentligen var! Haha! Det var verkligen inte en av Emmas bättre ideer för hon gick in och ett varv, sen ville hon dra! Haha! Så hon och Hanna och Åsa med hennes två polare drog, emma och hanna hem och dom andra till åsa, så kvar var jag, Maria, Kia, Love och Danne så vi skakade loss och slängde i oss massa Blå fisken, det enda bra med Viper room. Sen när klockan var ungefär två så ville även Maria dra så vi andra valde att dra oss till Åsa.
Men först ett självklart stopp på donken. Där glöms mina restrerande cider, fan..
När vi kom till Åsa hann jag inte mer än in innan jag började må riktigt kasst och till slut fick gå och lägga mig rätt tidigt!
Idag har jag bara kollat på film och myst, trevligt och bra för bakfyllan.. haha! Och jag har fortfarande inte gjort mer än läst två sidor i boken gällande pluggandet så MÅSTE göra ALLT imorgon innan jag gör nått annat!! Ush så tråkigt!! Kan ingen göra det åt mig??

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!