Det var en gång och den upprepades..

Detta skrev jag

09 mars 2008

Jag vill bara vara lycklig igen...
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta utan att säga för mycket men jag ska göra ett försök. Jag fick reda på en sak idag. En sak jag undrat över länge men aldrig fått ett sanningens svar. Jag kan inte säga att jag är arg, jag lovade att inte bli arg och jag är faktiskt inte arg. Jag är ledsen, sviken, kränkt, besviken och det gör ont. Det gör ont i det djupaste i mitt hjärta. Smärta jag aldrig känt förut. Jag vet inte riktigt hur jag ska tänka eller agera, just nu känns det inte som att de är jag som styr mina tankar. Jag vill lägga mej ner, skrika och gråta. Jag vill skratta och säga att jag visste det. Jag vill bara glömma och låta det va, jag vill inte bli påminnd. Jag vill förlåta och bli lycklig igen...
Jag brukade skratta 90% av dagen, jag brukade alltid ha ett leende på mina läppar, jag brukade ha roligt och jag var lycklig.
Nu... Det är inte speciellt ofta jag har roligt, jag skrattar inte lika mycket, träffar inte mina vänner som gör mitt liv på samma sätt, leendet har förvandlats till likgiltigt och extrema tankar. Jag vill bara vara lycklig igen.. Det finns en person som gör mig lycklig, vare sig jag är glad eller ledsen.. Denna person finns inte tillgänglig i mitt liv som jag önskar just nu.. Jag vill ha tillbaka mitt liv!

Detta skriver jag idag:
Nu känns det som att jag snart är där igen.. Snälla älskling, hjälp mig här ifrån!

Kommunikation.

Kommunikation - den viktigaste egenskapen i ett förhållande. Utan kommunikation kan det bli outhärdligt och många missförstånd. Jag är bra på att prata men kanske inte på att kommunicera så det ska jag fan bli bättre på!

Har haft drop-in fika med alla föräldrarna idag på jobbet, det tar inte lite på krafterna med så många föräldrar ska jag säga så nu behöver jag vila!

Mitt ärr






Precis vad jag behövde <3

Jag är plötsligt väldigt glad ska ni veta! Jag har en killkompis som ibland försvinner, fråga mig inte varför, och sedan kommer han plötsligt tillbaka. Och idag, efter ca 7 månader utan honom så bara tittar han in på msn! =D

Jag blir självklart skitglad, han verkar veta när jag behöver honom som mest asså, typ har det på känn, haha. Men nu är han här igen och har jag tur så stannar han ett tag, några månader och tyckte redan att jag skulle följa med han och gänget ut i helgen. Skulle ju inte sitta helt fel men skönt om Tilda kunde följa med! =D

Nej nu ska jag ringa til Fia och skvallra lite och sedan kolla på någon bra film!

Thats it?

Life sucks sometimes.

Helt jävla sjukt så psykad man blir ibland!!! Jag håller på att bli tokig, bara så ni vet! haha!

Mina 3 åriga barn berättade för mig idag att hjärnan är den som bestämmer om man ska springa eller gå eller skrika eller hoppa och allt man gör. Hallå, dom är TRE!! Visst jag vet ju att det är så men dom är liksom tre år!

Till rubiken, jo det är så ibland och några vet vad jag menar, vill inte gå in på detaljer. Men trots detta ska jag ha en rolig helg!

FREDAG - (Eventuellt) Till stan med Fia och kolla på mascaror och skaffa oss tester. Vi kanske "råkar" gå in på systemet och köper lite vin och det kan ju faktiskt sluta med att vi går ut till en krog utan inträde, finns några nya att testa! =D

LÖRDAG - Tänkte få ut syrran att köra lite bil på isen (hon har precis fyllt 16, så dags att börja övningsköra - roligast på isen!) sen är det Inflyttningsfest hos Maria och massa roliga människor kommer! Den senaste uppdateringen jag hörde så var det Hanna, Alicia, Tilda, Oskar, Patrik, Johnny, Mattis, Anders, Fia, jag och Maria. Det blir kul! =)

SÖNDAG - Träning!! Jag älskar min dansträning.

Vad ska ni göra i helgen då? =)

Se you later aligator!

På tisdag drar Åsa till andra sidan klotet för att utforska Australien tillsammans med Maxine. Jag hoppas dom får riktigt roligt och att jag får ihop pengar till att åka och hälsa på!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!