2011-11-25 En efterlängtad dag!

Jag är både stressad och nervös/pirrig! Jag vaknade i morse av Pieres alarm och blev direkt pigg som en mört och började tänka på allt jag ska hinna göra idag, om jag har tänkt på allt jag ska ha med mig och vad jag egentligen har läst i det där häftet som vi skulle läsa inför kursen på jobbet idag!

Till att börja med så ska jag gå kursen jag har tjatat om i 4 år eller nått - Barn HLR (hjärt- och lungräddning).
Efter de ska vi på avdelningen prata om vår verksamhet nu när vi fått driller i huvudet! :)
13.45 sticker jag iväg till Skärholmens centrum och ska springa runt som en dåre och hitta allt på min inköpslista inför helgens bravader - bussresa på totalt 45 timmar fram och tillbaka till Holland och hardstyleeventet QLIMAX!!

Jag längtar!!!

2011-11-23 Mycket som hänger i luften!

Hela den här veckan är fullproppad med saker. I måndags städade jag hela lägenheten, igår tränade jag och började packa och skulle egentligen ha läst om hjärt och lungräddning. Idag hoppas jag på att sängen kommer så att vi kan montera upp den innan vi ska tvätta och titta på Greys anatomy. På torsdag ska jag träna och sen kommer Linda och Putte på middag så ska vi planera fjällenresan över nyår. Och på fredag ska jag jobba halvdag och då har vi själv hjärt och lungräddningskursen och sedan drar jag till skärholmen och inhandlar lite användbara saker för klockan 17.45 ska jag möta upp Jeanette och Takke för att sätta oss på den 26 timmar långa bussresan till Qlimax!!
Tills dess ska jag dessutom ha hunnit ladda ner massa ny musik och massa serier som vi kan titta på under resan...
Ja som sagt fullt upp!!



Aftermovie från första året jag var på Qlimax - Bäst någonsin!

2011-11-19

Vilken kväll de va igår!! Jag, Mickis och Jeanette var på 360 Black & White och stampade fötterna av oss. Idag känns det allvarligt som att mina fötter har blivit ett par centimeter plattare och dessutom en aningen snea. Men ååh va härligt det är att den där sista timmen dansa slut på luften!


Imorse när jag vaknade hade jag bara lite huvudvärk vilket är väldigt skönt eftersom jag ska iväg ikväll igen! Det är dags att fira Sam som fyller 25 år efter midnatt!! GRATTIS!!
Så nu sitter jag och värmer upp med en låda med DUMLE med pepparkakssmak, så otroligt gott!!! Sen funderar jag på att göra lite god middag till Piere kommer hem men jag vet inte vad ännu.. Får ta fram kokboken och hitta på nått smarrigt.


Jag kan jag också!!

Ja titta så fint jag har lyckats med min blomma!!

2011-11-13 Sjukling

Igår när jag äntligen kom hem så bäddade jag ner mig i soffan och ju mer tiden gick ju sämre mådde jag... :( Så redan 19.30 träffade jag John blund och sov från och till enda till 10.15! Det var behövligt för genast mådde jag bättre! :)

Idag har min största ansträngning varit att tvätta lite kläder, annars har jag spenderat tiden på soffan. Jag har kollat på både Cars 2 och Smurfarna. Cars 2 tyckte jag var riktigt rolig medan Smurfarna tyvärr var alldeles för lik Alvin och gänget. Typiskt att producenterna nu för tiden ska modernisera allt så väldigt, Smurfarna i new york liksom... Njaa inte min grej, jag gillar det gamla hederliga - barnprogrammen var bättre förr! ;)

Nu har jag laddat ner en App som ska lära mig franska, woho!! Piere tycker inte det låter klokt när jag sitter här och försöker säga efter kvinnan och mannen i telefonen! :D

2011-11-12 Ingen bra dag..

Idag blir en rätt jobbig dag. Det började igår vid 4a tiden så kände jag att jag fått ont i halsen och ju längre kvällen gick desto ondare gjorde det och dessutom var jag och Piere på middag. Har sovit ett par timmar i natt men inte så djupt känns det som. 
Vaknade upp idag och har ont i halsen, trött, seg, urken, ont i kroppen (även av träningsvärk :P ). Inte alls kul. Men då tänker ni att "varför klaga, det är ju lördag! Ligg i sängen hela dagen. Jo tänk va bra de skulle vara MEN... Jag ska på föreläsning med jobbet... Sen bjuder chefen på lunch. Sen ska jag köpa biljetter till Black och sen ska jag och Piere åka till MIO, testa ut en säng och beställa den. SEN får jag åka hem och slänga mig i sängen!!
Men men, får knapra Ipren så kanske det blir bättre!

Nyproduktion!

I Älvsjö byggs det för fullt, det nya centrumet. Däribland även 99 hyresrätter och vi vill ha en av dem. Vi har väntat ett bra tag nu på att dom ska släppa intresseanmälningarna för dessa lägenheter och ÄNTLIGEN säger dom att nästa vecka då jävlar släpper dom lägenheterna för interna bostadskön (den som Piere står i) och vecka 48 släpper dem lägenheterna för vanliga bostadskön (den som jag står i).
Hoppas, hoppas, HOPPAS att vi har nån chans att få nån av dessa och att lägenheterna inte är för dyra! I bästa fall tänkte vi försöka oss på en trea. Walk-in closhet i sovrum nr två tycker jag! ;)


WOW!!

2011-11-10

Ibland tycker jag att det är tur att jag finns på jobbet - jag är ju så positiv! Ja det är alltid bra att tänka på det negativa också men ibland ska man bara göra! :)
Igår hade vi möte på jobbet och vi pratade om att göra ett skapanderum av vårt vilorum och det är klart att det kan ha sina koncekvenser. Men eftersom mina kollegor var så bra minuspoler och jag en pluspol igår, så tror jag att vi till slut fick till ett superrrsultat! Vi stod alla 4 och lyste när rummet var färdigt! Hoppas bara att barnen tycker samma sak som oss och att det funkar att ha vilan i det stora rummet! :)

(missförstå mig rätt, mina kollegor är inte griniga, dem tänker bara på allt! Dom är bäst! :) - vissa av mina vänner vet att jag annars brukar vara den som tänker på allt negativt! :D )

Här är jag!

Kladdkakans dag!

Det är så bra med dessa kollegor som håller reda på gottis-dagarna! Idag är det nämligen kladdkakans dag och Filippa har bakat till oss! MUMS!

Lördagsmys!

Blev inga tapeter igår. Vi var för sega och trötta så låg i sängen och soffan hela dagen typ. På kvällen lagade jag tacos som vi mumsade i oss till filmen "Mars need moms", en animerad barnfilm men jag och Piere älskar ju sådana filmer! :D
Sen hade jag köpt lite smågodis också men jag var så trött att jag somnade efter typ tio godisbitar! SNARK!

Så idag tar vi nya tag och beger oss för att titta på tapeter, hoppas vi hittar vad vi söker!

2011-11-05

God morgon!!
Här ligger jag i sängen och myser bort gårdagens alkoholkonsumtion. Piere ligger bredvid och har precis somnat om. Tanken är att vi idag ska iväg och titta lite på tapeter men då måste nån av oss bli körklara först! :)
Igår blev super!! Började med att jag slutade 14.15, då åkte jag till Farsta och shoppade lite. Det blev två tröjor, en klänning, ett par sulor till mina high heels och så hämtade jag ut min sista ranson av billiga p-piller! Nästa gång är jag ju över 23 ;)
Sen gick jag även in på Tele2 butiken och köpte mig en IPhone 4s! Så nu är jag en i gänget, eller rättare sagt som alla andra!
När jag kom hem bestämde jag Tilda Erika och Minna att vi skulle dra ut. Det var bara att hoppa i den nya klänningen och rusa iväg. Vi satt länge och väl hemma hos Erika och hade så trevligt att vi inte kom iväg förrän vid halv 1! Vi hamnade till slut på hells och vi var inte dem enda.. Men kul hade vi!!

Tandläkaren....

Nu sitter jag här och väntar på att gå in hos tandläkaren. Jag har koll varannat år och nu är det dags. Ska bli spännande och se vad jag får betala.. Förra gången jag var här hade jag precis fyllt 20 år och fick då betala 150 kr.. Why? Läser man på hemsidan så står det 650 kr för vanlig koll, men jag fick tydligen specialpris! :D


Lycklig!!

Det bästa som finns och som gör mig otroligt lycklig, är när jag ligger och halvsover i sängen och märker att Piere börja krypa sig närmare, lägger armen om mig och drar mig till sig. Jag brukar känna mig så liten och trygg i hans famn och kryper gärna lite extra närmare!! Bästa stunderna i mitt liv!

I love you ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!