Lördag 22/5

Jag borde vara ute i det underbara vädret för att njuta av den sista värmen och solen innan regn och rusk kommer hit nästa vecka! Efter att ha haft 20grader varje dag i över en vecka, så ska vi nu plötsligt få 8 grader och bara massa regn!
Snälla väderguden, ta inte ifrån oss detta väder! We love it! Man kommer ju bli deprimerad om vädret ska ändras!
Jag ska nog plocka fram lite gott kött som vi kanske kan grilla lite senare när Piere sovit ruset av sig.. haha!
Vi träffade min gamla kompis Jonte från Norrköping som var på nattligt besök i stockholm. Han bjöd rätt bra igår och det blev en del. Men precis innan stängning bjöd han Piere på 4 st fishermans friend shots och.. Piere mådde inte bra på vägen hem! Men inga pizzor, skönt de! ;P

Förresten så Grattis Maria min gamle vän som fyller 22 idag! :)

Fredag 21/5

Äntligen fredag!

har jobbat i skinande solsken hela dagen och har varit på gymmet och tränat bröst och triceps. Men nu närmar det sig kvällskvisten, Piere står och lagar snitzel och potatismos, men sen då?
Piere vill dra till stan och träffa André men jag vet inte vad jag är sugen på faktiskt.. Kontot står ju i princip på NOLL och det är inte alls roligt!
Allt man vill göra kostar ju pengar, alltid!

Aja vi får väl se vad det blir...

Monday bar Black! <3

20100513273 (MMS)

Monday bar Black! <3

Onsdag 19/5

Galen dag idag, inte direkt barnen i fokus känns det som, vårt huvudämne på jobbet.

Kommer att börja med pedagogisk rådgivare kl. 9-10, Sen har vi Unikum-möte 12.30-13.30, däremellan ska vi vara tidiga med lunchen för att lägga barnen i tid så att min kollega kan hinna ha rast. Efter mötet ska nästan alla barnen på vår avdelning redan vara ute för att vi ska gå till skogen och äta mellanmål. Sen måste vi vara tillbaka 15.00 för då ska en annan avdelning ha drop-in för de nya barnen i höst. Sen ska jag försöka gå lite tidigare för att åka hem, eventuellt träna, äta mat och sen åka med Piere till Brostugan ute på Mälaröarna. Där det är bilträff och pappa bjuder på äppelpaj. Mumsigt och mysigt, hoppas på sol!

Nu måste jag slänga på mig lite mascara så barnen känner igen mig... Vissa barn tror ju att jag har tagit av mig glasögonen när jag inte ha smink på mig... haha! (jag har inte ens glasögon!)

God morgon! Idag verkar inte vädret bli l...

God morgon! Idag verkar inte vädret bli lika fint som igår, och jag som hade tänkt sola bort dom fula ränder som blev från mitt "boxarlinne" igår! Men däremot är det ju riktigt varmt och skönt! :) idag stänger jag på jobbet men ska fortsätta jobba efter också, genom att vara barnvakt. Får ju en liten peng av det så funderar på om jag ska ta och spara att dom pengarna jag får in lite då och då och se hur mkt jag kan få ihop och göra nått kul för dom sen :)

Måndag 17/5

Grattis alla Norrmänn!

Bilden nedan ska föreställa att jag va på gymmet och väntade på att tilda skulle bli klar, men eftersom mobilbloggningen inte klarar av att ta emot både text och bild från min mobil så aa, det blev bara en bild..

Har jobbat idag och när jag kom till jobbet i morse så var det en kollega som hade glömt att hon skulle börja tidigare så kollegan som öppnade var själv med massa barn, som man inte alls ska vara. Som TUR var att det bara var 6 barn istället för typ 13-15 som det brukar vara på måndagsmornar.

Sen stack jag iväg till gymmet och tränade axlar och Biceps. Tycker jag tränar och tränar men det syns inte och nu så hur mycket jag än tar i så blir musklerna typ inte utmattade, hur kommer det sig? Har jag blivit starkare trots allt? :P

Nu sitter jag och kollar på det nya programmet "Djävulsrallyt". Ganska underhållande faktiskt!

SMS-inlägg

20100517300 (MMS)

Fredag 14/5

God morgon!

Onsdagen på Monday Bar Black var helt underar! We love it! Det jobbiga var bara att det var så otroligt varmt! Asså man rann bort, det var en bastu där inne på stora dansgolvet! 
När vi lite senare på kvällen förflyttade oss till det lilla dansgolvet var det alldeles svalt och skönt så efter en stund tog vi nya tag för att gå in på Hardcoregolvet, det stora, vi gick in längst fram och dansade i 2 minuter sen var vi tvugna att gå igen, det var som att gå av flygplanet i det varmaste Thailand när man gick mellan lilla och stora dansgolvet!
Men Noicecotrollers - LOVE! Spelar alltid den musik vi vill ha! Men tyvärr spelade dom inte Crump, den låt jag ville höra mest...

Bilder kommer :) Nu ska jag äta frukost :)

Tisdag 11/5 (fan va tiden går fort!)

God morgon!

Här sitter jag och mumsar i mig frukost - en smörgås med gott pålägg, yoghurt och honungsmelon!
Ska strax iväg till jobbet och hörde på radion att Ekeröfärjorna kör med 15 minuters trafik, då går ju min färja 5 min tidigare, attans - tidsschemat spräckt.
idag ska jag back on track efter min lilla sjukdom, jag och Tilda ska till gymmet! Vet faktiskt inte vad vi ska träna men jag tror att Tilda ligger på Bröst och Triceps, och då kanske jag får anpassa mig för jag minns inte vad jag gjorde senast ... :P

Nu är det slutspurt på jobbet också. Man känner verkligen att semestern närmar sig. Och vi har MASSOR att göra.. Jag känner mig något stressad, vilket jag egentligen inte ska göra, men det är ju så tyvärr..
Har ni nått tips för att inte stressa? Sitta en hel helg och ta igen de vi har missat att göra under terminen?
Ska nog skriva en lista på vad som behövs göras innan semestern så blir vi nog klara..

Dags att sätta fart!

Vilken dag! Började med att jag hade fund...

Vilken dag! Började med att jag hade funderingar på att ringa vårdcentralen för en halsflussundersökning, men nä, jag mår ju fan bättre! Jag är bara lite rädd eftersom det går på jobbet och jag ska på monday bar black på onsdag och då vill jag inte vara sjuk! :) sen satte jag igång att försöka möblera runt tvn så att våra sladdar inte skulle synas så mycket och jag lyckades rätt bra! :) sen kom piere hem och det var dags att tvätta- MEN! torktummlaren var tydligen trasig! Va fan! Då fick vi ju hänga upp halva tvätten hemma och så mycket plats har vi inte, så det blev massa extra jobb.. Sen blev vi faktiskt på städhumör så hela lägenheten fick sig en omgång, riktigt behövligt! Nu ska jag krypa ner i sängen och sova för jag har bestämt mig för att jobba imorgon! :) god natt!

Onsdag 5/5

Ush va dåligt jag mår! Har ingen feber, men däremot är jag matt i hela kroppen, ont i hela kroppen, snuvig och börjar få ont i halsen.. Öppnade imorse på jobbet så jag passade på att gå hem lite tidigare, alltså halv 4.
Har precis bäddat ner mig i soffan med en kopp te och boken 'Pedagogsika kullerbyttor' som jag ska läsa tre kapitel av tills på fredag för då ska vi ha diskussion på jobbet.
De jobbiga är att jag KAN INTE vara sjuk denna vecka för vi har en del att göra dessa två dagar som är kvar! Alltid är det nått som gör att jag inte kan vara hemma, ligger väl hela helgen istället...
Nej dags att vila eller läsa lite, får se vad ögonen tillåter...

SMS-inlägg

20100504239 (MMS)

Vaknade imorse med smärta i ryggen, röd ...

Vaknade imorse med smärta i ryggen, röd i ögat och illamående. kunde inte äta så mkt frukost för jag mådde så illa, på lunchen skulle jag hälla upp maten till barnen - pyttipanna med kebabkött, då hade jag nästan spyan i halsen för det luktade så illa. Så då tog jag flingor men fick inte ens i mig en tallrik.. Har suttit på möte om iup och unikum, vårt nya system och jag känner väl att just det kommer bli bra, men det är så jävla mycket just nu! En jävla massa skapande som vi behöver göra klart så det blir stressigt och sen så kommer så mycket annat i vägen med möten och överinskolning och sommarfest och pedagogisk rådgivare och handledare. När hinner vi vara med barnen undrar jag? Vi har tagit oss lite för mycket över huvudet tror jag..

SMS-inlägg

20100502234 (MMS)

SMS-inlägg

20100502235 (MMS)

Nu har vi kommit hem från ikea med en påse...

20100502236 (MMS)

Nu har vi kommit hem från ikea med en påse full av grejer! En matta till vardagsrummet, en hallmatta, två fönsterlampor och en toasits. Det blev bra :) sitter nu och kollar på good luck chuck på 3an, riktigt kul film ju! Tänk om man såg ut som jessica alba! ;) god natt!

God morgon! Vädret är bara magiskt idag!...

God morgon! Vädret är bara magiskt idag! Därför har jag lagt ut ett täcke på altanen och lagt mig för att påbörja operation bli brun! Riktigt skönt är det! Under dagen finns det inga planer men fortsätter det att vara så här varmt och skönt så kanske jag ska prata med piere om att slänga på vår fläskfile på grillen :) det är nog redan flera som grillar för det luktar så - mm gott! Bästa som finns är grillat asså! Nej nu är jag hungrig så får hämta nått att äta!

SMS-inlägg

20100502226 (MMS)

Är nu på väg hem efter en magisk kväll...

Är nu på väg hem efter en magisk kväll med piere, tilda, minna, sam och eddi! Vi började på göta ark och sen vidare till bar 54. Tidigare idag ringde jag in tilda som sällskapare när jag skulle kolla på matchen bajen-norrköping, slutade tyvärr med 2-3 en axel ur led och en hjärnskakning. Allt på 5 minuter, jävla skit..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!