Hjälp mig med mitt problem!

Jag har ett problem.. 20-23 aug är det augustifesten i norrköping och som alla vet så har jag några vänner där nere som jag inte träffat på aslänge. Jag skulle väldigt gärna vilja åka dit o festa med alla igen och dessutom så skulle jag vilja ta med robin så han får träffa alla mina dom härliga vännerna men det är där problemet ligger.. För i Norrköping så bor ju även Dennis, mitt ex och som alla säkert förstår gillar han inte alls tanken på att Robin skulle följa med - helt förståligt.
Så om jag skulle ta med mej Robin så skulle han stänga mig ute från många av mina vänner och jag får inte den tid jag tänkt mig alls, men åker jag själv så får jag festa med mina vänner..

Jag vill ha lite råd! Ni kanske tycker jag är en stor idiot som ens tänker tanken på att ta med Robin? Jag skulle vilja höra.. Både positiva (om det finns några) och negativa kommentarer..

Theo <3

Jag fick Robin till ett (nästan) impulsköp idag.. av en katt! =D Han har funderat på det ett tag och så träffade vi hans vänners nya kissa igår och då blev han jättesugen så vi kollade lite på katt idag och hitta tre små kissar som var "leveransklara" och ringde direkt. Sen åkte vi till djuraffären och inhandlade allt som tänkas kan behövas och sen åkte vi iväg och hälsade på katten och Robin blev kär direkt! =D
En svart/vit jättesöt bondkatt fick vi med oss hem till honom och som ska få heta Theo! <3

Händelserika veckor

Tjenare  allihopa! Här sitter jag inne i det fina vädret och skriver. Men jag har faktiskt en väldigt bra anledning.. För en vecka sedan så kom Robin som jag träffade på midsommar till stockholm och vi bestämde oss för att åka till åkersberga och.... TATUERA OSS! =D Så jag är alltså nytatuerad, jävligt snyggt! ;p Tyvärr lite tråkigt när väl det fina vädret kommer men jag är så näöjd med min tattoo och kan ju sola resten av kroppen och har dessutom en bra anledning att slippa hoppa i det iskalla vattnet! haha!

Den senaste tiden har jag gjort en jävla massa saker kan jag säga. Bland annat varit ute och festat, varit på bio, restaurang, spelat biljard, filmkväll, haft "picknick", shoppat, träffat en massa vänner, kollat på lite racebilar, så ja ni märker att jag haft fullt upp. =)

I fredags åkte jag med Robin ner till Lidköping för att följa med på en 20års fest på lördagen. Så nu sitter jag här i Lidköping och är hungrig på frukost! Det är liksom kanonväder men man klarar ju knappt av att vara ute asså så vi ska åka och köpa en fläkt istället! =D

Ha det så bra där ute i värmen!

..

Så fina dagar!

...

Just nu så har jag varken ork eller lust att skriva här speciellt mycket för det är så mycket på gång i mitt liv. Jag tänker inte berätta för det beror så många så dom som känner mig och vill veta får höra av sin personligen till mig..
Jag lär väl skriva igen när humöret börjar bli på topp igen..

Ni som förresten vill veta resten av roadtripen får gå in  till TildieWildie och läsa och titta på bilder!

Rodtrip 08 - Torsdag - En dag i halmstad

Efter tolv timmars sömn vaknade vi av klockan och ville MER ÄN GÄRNA sova vidare. Men vi släpade oss upp och åt frukost för att sedan dra till banken igen. Tilda är nämligen så go och rar så hon har lyckats spärra sin internetbank och måste därför gå till banken när hon ska ha tag i sina sparpengar! ;p
Sen var det bara raka vägen ner till stranden, tylösandstranden. Den underbaraste i hels sverige enligt mig! =D Där låg vi i kanske 2 timmar och glassade och bara gluttade lite på snygga killar i heta överkroppar, haha! "Se men inte röra" brukar man ju säga.. =P
Direkt från stranden åkte vi och käkade på restaurangen där vi åt innan vi åkte hem på midsommar, lika gott denna gången! In till stan och frisören som berättade att man hittat en sko med en fot i nere på stranden häromdagen, sådan jävla tur att jag var där nere INNAN hon berättade det!! =P Sen drog vi runt lite på stan efter smått och gott.
Hem till middagen som var lika uppskattad denna sag! Tog det ganska lugnt och gjorde oss sedan klara för kvällen. När klockan närmade sig 22 så skjutsade min mormor oss till tylösand och Per Gessles hotel! ;p
Innan vi åkte så snackade jag med en gammal kompis som tydligen också skulle på roadtrip och vi visste att dom skulle vara i halmstad samtidigt som oss men antog att dom inte ville träffas eftersom dom inte hörde av sig. Men när mormor åkt så ville Tilda till någon kiosk och köpa cigg så vi skulle byta skor för att gå den biten men så kom en buss. Och för att inte skämma ut oss så tänkte vi vänta tills alla på bussen gått av och gått en bit ifrån ungefär. Av bussen kliver den gamla kompisen och dom andra två och får syn på oss! haha! inte ett litet sammanträffande! =P
Sen var det tequila och drinkar som gällde men det var superkul och med tanke på att vi denna gång var lite fler än bara jag och Tilda så såg vi inte lika vilsna ut! haha!
Natten slutade med en riktig jävla partytaxi in till stan och fyllekäket på donken!! Grym taxichaufför, han visste vad vi ville ha när vi sa att vi ville ha paaaarty! haha!

               

Roadtrip - Onsdag - Liseberg och vidare till halmstad

Vi vaknade supertrötta och orkade egentligen inte alls gå upp och åka till liseberg. Men vi var ändå tvunga att vara ute från vandrarhemmet innan 10 så det vara bara att packa ihop våra saker och pallra oss där ifrån.
Vi ställde bilen på den stora Lisebergsparkeringen och drog och käkade pizza och kebab till fruksot. Ovanligt denna vecka? Nej verkligen inte.. Känns som att vi har levt på sådan mat.. urk!
Sen var det bara att pallra oss in på liseberg och åka allt vi orkade, vilket blev iaf allt minst en gång och några saker två ggr.. =P När vi kände oss klara där så tog vi sats och med ögonen trötta som stryk och tyvärr nästan en fara för trafiken gav vi oss iväg mot Halmstad. Men för att jag inte skulle bli för trött så fick Tilda hela tiden prata med mej och det gick jätte bra. Väl framme i Halmstad stod mat på bordet när vi kom fram och jag har aldrig uppskattad riktig, hemmalagad mat så mkt som jag gjorde då! Så gott!
Sen väntade sängen och vi somnade som två stockar då solen fortfarande lös ute klockan 21.30. Vi var dock tvugna att ställa klockan på 9.30 då vi hade många planer inför torsdagen!

Mitt öga såg förresten värre ut när vi kom till Halmstad! ;p

       

Roadtrip 08 - Tisdag - mot Göteborg

Vid 7 tvingade vi oss upp och kom iväg vid halv 9. Då bar vägen oss ner till Skövde där vi skulle träffa Robin som jag träffade på midsommar. Väl framme så mötte vi robin och hans kompis Tommie utanför nån grill som jag lyckades ta mig till! ;p okej jag ska avslöja.. jag hade GPS! haha!
Men Tilda behövde åka till en bank så det var det första vi fick göra när Robins vän drog.. Wiiie! haha! Sen drog vi och spelade biljard och Tilda vann två ggr och jag en gång. Stackars Robin blev så ledsen! ;p Och innan vi drog oss vidare till götet så stannade vi på donken och käkade.
Sen var det tack och hej, jättetrevligt, och dessutom grattis till körkortet Robin! Vi följde efter dom ut på motorvägen och hade ca 2 timmars bilfärd framför oss.
Trötta och väl framme i Götet så lagade vi lite mat och somnade sedan gott i någon timme. Sen var det dags för utgång. vi valde att åka ner till Nya allén och Trädgårn som jag hört ska vara bra drag på. Tisdagsklubben var där och vi blev förvånade av antalet personer redan när vi kom dit. Vilsna och jag vet inte vad hittade vi till slut någonstans att sätta oss och lite folk kom och hälsade på oss osv. SJUKT ROLIG KVÄLL!! Asså FEM stora stjärnor till Trädgårn, dit borde alla gå!
Och jag blev förvånad för vi hittade både dit och hem och vi åkte spårvagn! =D
Den kvällen fick jag även en härlig blåtira efter en viss brottningsmatch, haha!

          

Roadtrip 08 - Måndag - Gröna Lund

Med regnkläderna på började vår roadtrip tyvärr i vår egen stad men det fick gå. Tog bilen och gav oss iväg till Gröna Lund! Eftersom det regnade så var det ju då inte mkt folk alls och vi kunde lätt åka allt vi ville.

Favoriten: Kvasten!

Haha åkte den minst 30 ggr asså! Om och om igen bara för att få ett bra kort till våran nyckelring som vi till slut valde det första kortet! haha!

När Grönan stängde åkte vi hem till Tildas papps och sussade gott!

            

Äntligen hemma

Heeej allihopa! Nu är jag hemma så nu drar jag igång bloggandet igen! Wiiie hoppas jag ni säger och det kommer komma massa bilder från vår roadtrip. Men eftersom vi har varit borta så länge så orkar jag inte med nått sådär specifikt men aa jag skriver det viktigaste!

En liten hälsning från Halmstad!

Heeej allihopa!
Hoppas ni mår bra för jag mår helt underbart! Har så kul när vi är ute och åker!! Helt sjuka dagar asså och nätter dessutom! haha!
Jag hinner inte direkt berätta allt nu för jag ska sminka mig och iväg till Tylösand för att röjja lite! ;p Är ni avundsjuka kanske?? Jag VET att ni är det! haha!

Vi har iaf hunnit med:

- Gröna lund
- Åka till Lidköping (blev ändring till Skövde)
- Träffa Robin
- Åka vidare till Göteborg
- Bott på vandrarhemmet
- Utgång i Götet till Trädgårn - vilket jävla suuuperställe!!
- Liseberg efter en sjuk natt
- Åka till Halmstad
- Sova 12 timmar
- Banken
- Tylösandsstranden
- Äta dyr lunch
- Klippa oss
- Leta hårprodukter
- Äta middag

Kortfattat är det där det vi har gjort. =P
Ha det så bra nu så ska jag iväg!!

Grönan här kommer vi!

Nu åker jag och Tilda till Gröna lund och sedan sover vi hos hennes pappa och så är det GÖTEBOOORG som gäller imorgon!!! =D äntligen börjar vi vår roadtrip!!
det är inte vara nån kö alls på grönan men vi har tagit på oss regnkläder för inget kan stoppa oss! ;p

Skriver ikväll om jag kan annars så tar vi det imorgon då jag tar med mig datorn och vandrarhemmet i götet har gratis internet! ;p

God morgon måndag

God morgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit som en gud tills jag vaknade av ett sms som gjorde mig irriterad. Kul start på en regnig dag..
Just nu håller jag på och packar och jag har samma problem som vanligt.. Jag vet inte vilka kläder jag ska ta med mig så jag tar med mig för mkt och får inte plats i min väska! =D Men nu är vi ju bara jag och Tilda som åker så det gör inget.. ;p
Men jag är jättehungrig nu så måste äta lite frukost! mums!

Summerparty 2008

Åh ni skulle ha varit med asså! Vi hade riktigt roligt trots att tidsplanen vi hade inte riktigt fungerade.. =P Allt började med välkomstdrinkar som hade en varsin personlig fråga på sig. Man skulle då hitta personen som hörde ihop med frågan och denne person skulle man sedan få sitta bredvid på middagen. Men sen så blev maten så sent och alla var hungriga och vissa hade satt sig ner redan och orkade inte flytta på sig så vi struntade i placeringen och körde på att alla fick läsa upp sina frågor och berätta vem sin partner var. "En av de personliga frågorna var: Vem av oss blev som liten tvingad att gräva ner sin my little ponny som sedan ALDRIG mer blev funnen?", det är så klart Hanna! ;p

Sen var det dags för tävlingen och varje lag fick ett kuvert med ett papper med frågor "Ekerö vs. Stan" och ett papper med uppdrag. De fick 1½ timme på sig att utföra allt och det skulle finnas film eller kortbevis vilket jag och Tilda var till för - kameramän och domare.
Ex. Fråga grannen
- Fråga grannen efter socker (10 poäng)
- Fråga grannen efter en kondom (20 poäng)
I mitt lag så fick Johnny den stora äran att göra detta och han lyckades gå till en gravid kvinna och fråga efter kondom! Haha! Vi höll på och dö av skratt! Lyssna ordentligt! ;p



När alla var klara med sina uppdrag och frågor så samlades vi igen för att utse ett vinnarlag och dessutom ta oss en titt på resultaten! Bilder och fler filmer på det kommer imorgon för jag är så trött så gör det här lite snabbt! =P
Vi fick oss iaf ett gott skratt!

Sen var det bara att festa på och jag hade jättetrevligt trots att vi framåt slutet bara var 11 stycken kvar! Men det blir ju vad man gör det till eller hur?
Golvet när vi vaknade imorse var det värsta jag sett.. Det klibbade ta mej fan ÖVERALLT! Meeen med alla underbaringar - Fia, Minna, Joel, Patrik och Johnny som hade slaggat kvar - hjälpte mig och Tilda att städa överallt. Superfint, tack så otroligt mycket!

Och ett otroligt extratack till Johnny som var mej ett underbart stöd igår och idag! Han är guld värd! Sen så ska min lilla Fialicious veta att jag finns här för henne! <3

Nu måste jag sova för imorgon ska jag ju på grönan och leka lite med Tilda, starten på våran roadtrip!!! Sen bär det av mot Götet imorgon med ett stopp i lidköping då Robin faktiskt hörde av sig idag och tyckte att vi skulle åka förbi. Utgång i götet på kvällen. Sen är det ju Liseberg som gäller på onsdag och vidare till Halmstad igen där vi ska antingen sola på stranden eller shoppa lite kanske och sedan på äventyrsandet. Utgång på kvällen till Leif's lounge med Peter siepen som Dj och vidare till Malmö dagen efter. Där ifrån tar vi tåget till Danmark på en dagstur och tar Tivoli med storm. Utgång i Danmark eller malmö, ej bestämt än faktiskt! haha! sen vet vi inte om vi drar hem på söndagen eller kanske stannar till måndagen och vi vet inte om vi ska stanna lite i norrköping på vägen hem också. Vi får se helt enkelt! =D

God natt med er, hoppas ni haft en bra helg!

Jag och Tilda på äventyr!

Idag har jag och tilda handlat in det sista tills imorgon på våran fest och sedan har vi även testat på vissa saker som vi ska göra på feste, så jävla kul vi haft! hahaha!
Vi är så exalterade inför morgondagen så tiden går så sakta!! Fy fan asså!! Kan det inte bli morgondagen nu och att jag kan få åka o hämta alla jag ska hämta o sen att alla kommer och alla våra planer kan börja! =D

Nu ska vi sätta upp ett tält som folka kan sova i om det blir för mkt folk som vill sova här! =D

Torsdag i solen

Dålig uppdate I know! Kände bara inte att jag hade varken lust eller tid igår. Men sådant är livet ibland. Jag åkte iaf och solade med hanna och maria i Tanto igår. Jättemysigt! Jag hade plockat med mig jordgubbar och amerikanske smultron som vi mumsade på och hanna och maria hade köpt godis och chips! haha! Ronja var också med och hon var så duktig! Brukar alltid vara jätteuppspelt bland människor men hon var faktiskt oförväntat lugn! skitbra träning för henne =)

Sen blev det till att stressa hem för att göra mig klar för att vara chaufför till mamma och på restaurang med arbetskamraterna. Först var det bubbel hos annica och sedan begav vi oss till Jungfrusunds marinas restaurang som ligger precis vid vattnet i solnedgång och helt underbart var det!

När jag kom hem kunde jag så klart inte låta bli att kolla klart på säsong två på one tree hill, både ledsna tårar och glada tårar! haha! dags att växa upp kanske.. =p

      

Förstår inte vart jag får all tråkighet ifrån

Jag har verkligen inte haft nått vettigt att säga idag, förlåt mig! Men kan ju bero på att mitt liv inte alltid känns så vettigt.. Meeeen jag längtar iaf tills på lördag! =D

God natt! ♥

It's been a long time since I said "I love you" to you ♥

Mitt älskade liv

Vad är det som är långt, sorgligt, glatt, argsint, irriterande, otroligt bra och som man blir besatt av?








ONE TREE HILL!


Det går inte att sluta titta hur ledsen man än blir, det går inte att sluta hur länge det än håller på, det är som en drog! Och man blir lika irritrad varje gång som det tar slut och det andra avsnittet inte finns på min dator. Den här serien kommer jag kunna följa många gånger om. den påminner mig så mycket om min egen vardag och jag är så engagerad i både serien och mitt eget liv att mina nuvarande känslor kommer ut när deras gör.. Tror jag.. =p

Grabbkväll

Haha ja asså jag kan inte låta bli! Det är lyckliga stunder, glada stunder, arga stunder och jag gråter lika mycket vad det än gäller! Haha! Kan det vara en extra känslig vecka eller han jag nått under mitt skal som jag inte ens själv vet om?
Kan man ju alltid undra!

Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra.. Johnny skulle ha grabbkväll så jag sa att jag skulle klä ut mig och komma och lyssna lite på vad dom egentligen snackar om! Haha! Det vore fan kul asså! =D

Gråta som ett barn!

Nu har jag laddat ner några avsnitt av one tree hill så eftersom det faktiskt är väldigt tråkigt väder här än så länge så tänkte jag sätta mig och titta på de! Se om jag grinar som ett barn igen! haha! Gjorde jag när jag såg ett avsnitt natten till igår, vet inte vad som hände men en av personerna kom tillbaka och han var väldigt saknad och ja.. känslomässig som jag är så grät jag som ett barn! haha!!
Men enlig dagisbarnen så blir jag inte gammal förrän jag fyllt 20 och det är några månader kvar så jag får väl träna upp det där gråtandet tills den 1a december! haha!

God morgon onsdag

Tjenixen!
Igår fick jag lite bråttom iväg och satt sedan hela kvällen och planerade inför lördag. Vilken fest det kommer bli asså! Jag och Tilda har så bra planer som kommer ge många långa skratt! Och bilder kan jag lova att det kommer bli! ;p

Men igår iaf så letade vi oss fram till ÖB och handlade lite glas och sådan smått och gott. Sedan åkte vi till Systemet och handlade all dricka, köpte mer till oss själva än vad vi hade till midsommar! haha! Kommer förhoppningsvis bli massa över! =P Sen åkte vi till Willys där Fia och Minna jobbar. Men oturligt nog så var ingen av dom där. Men istället lastade vi upp bland annat 8 gurkor, en hel kartong med 9 lådor cocktailtomater, 3 salladshuvuden, 7 avokado osv.. Killen i kassan var rätt så ung och skrattade gott åt oss. Speciellt när vi sedan slänger upp tre barnmatsburkar! Sen står vi och packar och då säger Tilda: Du förresten, ni har möjligen inte några plastskedar här i kassan? haha! Killen skrattar gott och svarar: Till barnmaten? ;) Tilda säger: Aaaaa, Fast vi har tre barn i bilen asså! =D hahaha!
Vi kunde inte sluta skratta asså! haha!
Till slut så kom vi iväg hemåt men tildas syster som var med behövde klippa sin lugg så vi stannade i centrum där jag och tilda klippte oss för kanske två månader sen eller nått. Och när vi kliver in där så är det killen som klippte mig som är där och han började prata med oss som att han kände oss. "Aa han kommer ihåg oss lite tänkte jag.." Sen när vi ska gå säger: "Ni ska inte åka lika långt den här gången då tjejer?", förra gången så skulle vi åka från centrum till mej och tillbaka till centrum för att åka till Tilda och han kom ihåg de!! Haha! snacka om minne! =D
Efter all planering så sov vi gott sen..

Idag klev jag upp 08.15 för att köra Tilda till jobbet för jag sov ju hos henne och vi har den där förbaskade BUSSTREJKEN! Men men nu är jag hemma iaf och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag... typiskt.. Kanske åka till arvika och hälsa på Robin och hans vänner från midsommar? =D Haha!
Har ni nått förslag kanske?

God morgon Tisdag

Jah, då var det dags för strejk igen.. Alltid på verkas vi på nått sätt. När förskolorna gick ut i strejk för kanske 5-6 år sedan så var min mamma med. När tunnelbanorna var i strejk så hamnade jag i kläm för att komma till skolan. Tror vi kom en 40 minuter försent eller nått, kommer inte ihåg exakt. Krångligt var det iaf.
När sjuksköterskorna var i strejk så var en vän i familjen med och nu, nu är det busstrejk och det har inte åkt förbi en enda buss på hela morgonen, så jäkla tyst! Jätteskönt men.. Dom som inte kommer till jobbet då? Har man inte bil här ute, så kommer man inte någonstans utan buss! Och cykla? Jo tjena.. Jag bor fan 4 mil från centralen, hur fan skulle man lyckas cykla det så här på morgonen?
Nej jag tycker verkligen synd om alla som måste vara hemma idag och förlora massa inkomst på att kommunal ska hålla på så här!
Tilda är en utav dom som har det svårt. Hon jobbar ju då som jag på en förskola som ligger ca 20 minuters buss eller bilväg hemifrån henne. Imorse skulle hon öppna och som tur var så kunde hon åka med en i familjen och det är jag som kommer att hämta henne då vi ska iväg och handla inför lördagen. Imorgon kommer hon att åka med mej till jobbet för jag ställer upp på att sova hos henne för att kunna köra henne imorgon. Sen får hon åka med sin mamma hem. På torsdag skulle hon få åka med någon i familjen igen men hon har inget sätt att ta sig hem och på fredag så har hon inget sätt att ta sig till jobbet.. Så hon vet inte hur hon ska göra..
Någon som har nått förslag på vad dessa stackare ska göra??

Till en roligare sak.. Vad jag ska göra idag! =D Jag ska första skriva kontrakt med jobbet om visstidsanställning för hösten. Sen ska jag ta med mig Tilda och hennes syster för vi ska åka till Willys och handla mat, ÖB och handla lite smått och gott och systemet för att handla.. ja ni vet ju vad! ;p
Sen ska jag hem till Tilda och planera satan om lördagen, vi har massor kvar att göra! haha!
Jag lovar att ni kommer få veta när allt är över, om allt som vi gjorde! =D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!