Tjejmys när det är som bäst!

Till slut så anslöt sig mina tjejer hem till mig (utom Fia som istället fick åka till tandakuten - hon var saknad!). Jag hade hittat ett recept på nätet - Pasta med nån kycklingsås med soltorkade tomater och basilika. Det blev sjuukt gott! Fick i uppdrag att länka receptet till allihopa och jag kommer definitivt cervera det flera gånger! Jag gjorde även för första gången rotfrukter i ugn. Det är bara synd att jag aldrig lär mig att äta det! Fick i mig ett par bitar men sen blev det stopp.. Typiskt! 


Sen har vi suttit hela kvällen och snacka en jävla massa skit! Allt från ungdomsminnen till nutida nyheter och allt så klart från himmel till jord! Det har blivit en hel del skratt som krydda på toppen. Precis som det ska vara! :)

Klockan 20.30 släckte vi även alla lampor och myste i ljuset från massa stearinljus för Earth Hour. 

 

Jag är redo för tjejkväll!



Mysigt värre ♥

Va fan gör du Linn??? Haha!



Fina Tilda!

Haha, "Eh JO"!

Nu ser det däremot ut som skit här hemma i köket och jag tänkte faktiskt ta och plocka i ordning innan jag dyker ner i sängen och våldtar kudden. Kommer även denna morgon inte att få sova ut, detta får jag göra nästa helg! 

Imorgon ska jag och Tilda träna tillsammans sista gången för denna gång och det blir ett Body Combat-pass. Super duper! Senare på dagen kan det komma att bli en promenix med Timmy också, vi skulle höras om det. Det blir i alla fall inget plugg eftersom jag blev klar med det idag! SKÖNT! :D

Nej god natt med er, hoppas ni haft en lika mysig lördag som jag!

 

Plugg

Dags för mig att kasta mig in i dagens plugg! Vid 5 tiden kommer Fia hit och då bör jag ha pluggat färdigt OCH gjort mig klar för en dundermysig kväll med mina tjejer, middag och skitsnack!! (regel nummer 1: INGEN UTGÅNG)
Jag längtar!! :)

Klara, färdiga, GÅ!!

Lördag - Tidig träning

God morgon!! 

Här hemma tvingade jag mig upp redan strax innan 8 för att äta frukost. Endast för att jag och Tilda ska vara på gymmet kl. 10. Det är dags för vårt näst sista träningspass för denna kompisvecka! 
Min kropp är helt slut efter gårdagens pass så får se hur mycket vi orkar idag då, det var ju bara 13 timmar sen vi åkte därifrån. 

På Tildas begäran ska vi köra en del axlar idag och jag har suttit hela morgonen och kollat ut vad vi kan hitta på. Bilderna är rätt kassa då dom är tagna på datorn med min iPhone... MEN ni ser ju vad jag har som grund i mina tankar (däremot så kommer övningarna se lite annorlunda ut och vissa anpassade för oss båda tillsammans)!


Dags att hoppa i träningskläderna och bege sig! 

Fredag!!

Vilken lång fredag det har varit! Puh!

Efter jobbet skulle jag dra iväg till gymmet och möta Tilda. På väg till bilen så får jag syn på att jag glömt ta av mig dom blåa tosserna... Typiskt! Men tänkte att jag tar av mig dem när jag satt mig i bilen ca 10 steg senare. När jag åker på vägen mellan årsta och Älvsjö upptäcker jag att jag fortfarande inte tagit av mig dem! Haha!

Vädret idag har ju dessutom varit en katastrof. Kolsvarta moln kvickt blev till solsken. Under tiden jag var på rast idag mellan 13-13.30 var det sol, men jag hann inte mer än att gå iväg ca 20 meter i lokalen så ÖSregnade det utanför fönstret! What??

 



Idag är dessutom ingen vanlig dag, för det är Matildas födelsedag!! Ännu en av mina vänner som fyller 24 år, dags för åldersnojja? ;) Vi firade ju henne förra helgen så hon och jag firade med att monsterköra på gymmet istället! Kommer ha fin träningsvärk i helgen känner jag redan nu. 


JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!! ♥
image description


På gymmet körde vi ben idag. 20 minuter på löpbandet/cykeln och sedan alla delar av benen. Dessutom varierade vi med mage för att hålla pulsen igång. Vi var på gymmet i två timmar idag och vi hade ingen aning om hur det gick till faktiskt!

image description

Jag är HELT slut!!

Jag fick besked från CSN idag om att jag kommer få studiemedel dessutom vilket känns skönt för då kan jag ta tjänstledigt om jag känner att jag behöver eller så får jag ett extra klirr i kassa! Det var heller ingen så jätteliten summa utan nästan 2500 i månaden (två månader).


Nu tänkte jag duscha och krypa ner hos Piere i sängen som redan sover. Ska ju vara på gymmet klockan 10.00 imorgon.. ZzZzZzZzzzz....

God Natt!!

Rave i Högdalen

Varje torsdag anordnar, ett par kompisar till mig, sk rave i högdalens centrum. Då brukar jag gå dit och socialisera en stund innan allt drar igång och folket börjar festa. Ikväll var det riktigt dött så jag lekte fotograf på Timmy! Det är riktigt kul att fotografera tycker jag. Nu tog jag kort men min iPhone så blev ju inte dem bästa bilderna men med lite redigering i photoshop-appen så tyckte jag att resultatet blev helt okej!!

Jag funderar faktiskt på att ta med mig Takke och shoppa en bra men billig liten systemkamera, jag är bra sugen på att börja hobbyfotografera! Den tanken får dock vara tanke ett tag tid, en kamera kostar ju pengar också...

Aja nu ska jag lägga mig och krama om Piere! God natt!!

Beställning från H&M

Häromdagen klickade jag hem ett par härliga vår/sommar-blusar i olika färger och idag fick jag ett mail från dem. Där gjorde dem reklam om deras nya sportkläder och jag fastnade direkt för ett linne med tillhörande byxor! Kan ju faktiskt vara bra att ha fler ombyten nu när jag tränar så mycket! :)



Idag har jag och Tilda varit iväg och tränat Body Combat. Första gången för Tilda och hon sa efteråt att hon tyckte det var roligare än vad hon hade tänkt sig! Tummen upp!! 
Hon hinner med ett till BC-pass innan hennes kompisvecka är slut. Kommer bli lite tråkigt att inte träna tillsammans med någon sen... Däremot kan jag träna precis vad jag vill istället för att anpassa träningen efter någon annan. :)

Snart ska jag iväg till centrum och socialisera lite med några vänner, börjar inte förrän 9 imorgon så behöver inte lägga mig så jättetidigt idag. 

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Ingen bra start på dagen..

Råkade ut för allt i morse känns det som. Vaknade med lite ont i halsen men tryckte i mig en stort glas med c-vitamin-brus! Sen fick jag reda på att det blir en vikarie-instruktör ikväll på Body Combat-passet, så typiskt när Tilda för en gångs skull ska vara med.. Sen åker jag till slut iväg till jobbet och upptäcker att jag åker ut på E4an åt FEL HÅLL! Gah.. 

Men nu har dagen börjat ordna upp sig och jag har hunnit göra massor av pappersarbete!
Hoppas det fortsätter i denna ordning..

Onsdag kväll!

Idag var det riiiktigt svårt att komma ur sängen. Var hur trött som helst och ingen vila idag heller eftersom jag har disken på onsdagar... Typiskt!
Sen jobbade jag över en timme för att arbeta portfolio och dokumentation, vilket gick riktigt bra!
Sen var det bara iväg och tagga för träning med Tilda! Det blev iaf 30 min på crosstrainern för mig och på cykeln för henne. Sen blev det förberedelser inför morgondagens Body Combat pass! ;) hon kommer inte vara glad på mig efteråt! Hihi!

Avslutade kvällen såklart med Greys Anatomy!! Det är ju faktiskt onsdag, enda dagen jag har planerat tv-tittande! :D

God natt!!

Han är för go!

Idag kom Piere hem med en present till mig! Igår satt jag och kollade på ett par byxor som jag hade velat köpa men som jag upptäckte var för dyra. Precis dom byxorna hade Piere köpt till mig idag!!! <3 han snappade till och med upp rätt storlek när jag satt där och pratade (nästa för mig själv).. :))

Utflykt

Strax efter att jag börjat jobba idag så begav vi oss iväg på utflykt. Vi går runt på kompispromenader och kollar på barnens hus! Detta är ett så otroligt fint område, inte så konstigt att det är så attraktivt!

På vägen hittade vi massa tussilago också så nu är det vår!! <3

Tisdag

God morgon!

Idag fick jag offra min enda sovmorgon i veckan, därav den trötta bilden på mig, (nej okej, jag börjar faktiskt 9 på fredag och det tackar jag för!) för att återbesikta Gamla Bettan. Hon fick godkänt så nu behöver vi inte åka till bilprovningen igen på ett år! Wiie!

Monsterträningen igår har gett resultat! Både jag och Tilda går med lagom skön träningsvärk idag. Idag är det vila men på onsdag kör vi igen!!

Nu ska jag åka färja! De va länge sen.. :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_195724651.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_195724651.jpg" class="image">

Kärlek <3

När jag kom hem hade Piere köpt en stor fin ros till mig!! Kärlek!

Monsterträning!

Jag och Tilda började idag helvetesveckan! Hon ska träna med mig hela veckan förutom imorgon och idag var första dagen. Vi startade med löpbandet och körde sedan igen lite muskelgrupper i kroppen. Tilda gick därifrån helt död och med blåsor under fötterna! Känns ändå som ett lyckat träningspass! På onsdag kör vi igen.

Nu ska jag sätta mig ner och äta en grekisk sallad med kyckling som älskling har varit och köpt!

Måndag!

God morgon!

Jag har då bara sovit ca 4 timmar i natt, jag fastnade vid tvn och datorn när jag skulle gå och lägga mig så somnade inte förrän runt ett! Aja, jag får skylla mig själv! :)

Idag ska jag åka till pappsen på rasten igen, min bil ska nu vara lagad och imorgon bitti får jag hoppa över min sovmorgon för att återbesikta bilen.. Typiskt!

Lägger in en bild på de mumsiga våfflorna vi fick igår, Piere blev så irriterad på att det tog så lång tid att han höll på att ge upp men inte jag inte! :D

God natt!

Tänkte bara skriva och säga god natt!

Jag har pluggat ungefär hela dagen (ja det hade gått fortare om jag inte hade suttit på facebook samtidigt! ;) ) och dessutom sprungit fram och tillbaka till tvättstugan. Första inlämningsuppgiften är nu klar och inlämnad så känner att jag har hunnit med det jag ville idag. 

Till middag fixade Piere till slut våfflor, vi fick låna ett järn från en kompis. Tackartackar!

Imorgon börjar monsterveckan med Tilda och jag har i alla fall hunnit med att lägga upp spellistan som ska användas på uppvärmningen! Tjoho, hade ju dock hoppats på att hinna göra hela veckans upplägg men så blev det icke. 

Puss och God natt!!

Välkommen söndag!

God morgon!

Hoppas ni sovit gott och inte glömt ställa om klockan en timme i natt! Jag har en rätt okej dag framför mig. Börjar med frukost och Disneydags här på morgonkvisten och beger mig sedan till Sats och Body Combat. När jag kommer hem blir det lunch och dusch innan jag stoppar näsan i pluggböckerna. Det blev nästan ingenting gjort igår så desto mer måste jag jobba på idag. Vid 16 tiden blir det tvättstugan och sen avslutar vi nog denna söndag med middags- och filmmys!

Till frukost idag testar jag denna yoghurt. Hittills har de andra två smakerna varit riktigt goda men jag tycker att konsistenten är lite så där, den är väldigt fast i formen och tillsammans med müsli så blir det rätt torrt. Detsamma gäller det med den här smaken. Plus att det hade väldigt lite smak. Tycker definitivt att de andra två var godare, bäst var vaniljsmaken.

Ha en bra söndag!!

 

Pirr i magen!

Kolla vad jag precis gjorde!! Nu pirrar det i magen vill jag säga! Hur ska detta gå??


En (tyvärr lite fel skruvad) inblick av Monday Bar Cruise!

En av mina favorit Djs har gjort en egen aftermovie av MondayBar Srping Break Cruise 2012 som jag tänkte visa för er! Dessvärre tycker jag att dom har vridit bilden av MondayBar fel då dom har med många tjejer som ålar omkring i sina sexiga kläder och ser mer eller mindre ut att vika ut sig... Och visst klär vi oss det viset som visas men det är inte för att sukta alla killar med bröst och rumpa. Det är det som är så skönt med dessa kryssningar att man kan gå klädd på det här viset utan att man blir tallad på! 
Hade vi haft samma outfit på tex. 100% party kryssningarna så skulle killarna ta för sig på löpande band och tafsa och tro att det är fritt fram, en köttmarknad. TYVÄRR!! 

Så ta denna video med en nypa salt, men ni får titta på helheten!


Lördag

God morgon!

Nu var det lördag igen, va mysigt. Solen skiner och jag sitter inne i soffan med igendragna gardiner. För mig så väntar bara plugg denna dag faktiskt. Roligare liv verkar inte denna lördag bjuda på. Ikväll skulle jag vilja hitta på nått men får se om jag ens orkar de och vad i sådana fall. 

Igår var till en börjar en lika stressig dag som torsdagen. På lunchen stack jag iväg och lämnade Gamla Bettan hos Pappa Bildoktor. Njöt visserligen av solen i bilen med neddragen ruta men eftersom jag visste att det skulle ta längre tid än vad jag har rast och att klockan blev så mycket så slappnade jag ändå inte av. 

När jag slutat jobbet kastade jag mig iväg till Högdalen centrum och inhandlade en del saker inför kvällens partaj. Sedan bar det av hemåt och duschen. På med kläderna, packa väskan och så körde Piere mig till Tilda där vi satte igång och fixade oss och kollade till lokalen. 

Vid halv 8 började folket droppa in som bestämt och sedan högg vi in på Tildas MUMSIGA smörgåstårtor! Så jäkla gott asså! Det borde man göra oftare!!!
Kvällen blev riktigt lyckad enligt min mening och vi dansade hela natten lång! Den avslutades tyvärr lite tråkigt men sånt tillhör väl? :) Jag fick akut ont i min mage. Jag har ju tryckt i mig massor med smörgåstårta men det räckte tydligen inte hela vägen, så till slut tryckte jag i mig lite till och även en omeprazol fick slinka ner så mådde jag rätt fort bättre. Jag var inte hemma förrän runt 6 i morse...

Idag ska jag trycka ner näsan i pluggboken men först måste jag nog sova lite till... ZzZzZzZzZzZzZzzzz....



Lycklig av solen!



Mmmmm.. Smörgåstårta!



Mmmm... Bakisfrukost!



Så fint det är ute på Ekerö!



Gjorde fina sandkakor med barnen på jobbet! :D

 

Födelsedagskalas

Jag är helt död efter nattens bravader,och jag måste kasta i mig mat och välling. Hos natt! N

Vill bara be om ursäkt för min dåliga stavning och autocorrect på telefonen!! Haha! Det skulle stå "kasta i mig mat och slänga mig i sängen. God natt!"

Tänk så fel det kan bli! ;)

Förskollärarutbildning

Jag har ju glömt att berätta om en sak! Igår hade jag och mina kollegor fått post, ett tips på en förskollärarutbildning på distans med några träffar i skolan också, (tyvärr) helfart men jag och en kollega är bra sugna, så vem vet, till hösten kanske jag kastar mig djupare in i studiernas värld!

Våren är här!

Vaknade av att solen sken rakt in i mina ögon och jag kände bara att vilken underbar dag vi kommer få idag! ♥ Har massor att göra idag innan jag ikväll kan slappna av och bara ha det bra så det är bara att sätta igång!

Ha en bra dag!!

 

Imorgon blir det party!

Nu ni! Drog iväg med Tilda och handlade ingredienser till smörgåstårtorna som ska bakas imorgon för vi ska ha kalas! Tilda fyller snart 24 och Timmy fyllde 22 i onsdags! Dessutom fyllde tydligen Timmys roomie 21 också i onsdags så han är också med på ett hörn! 

När allt var inhandlat så drog vi iväg till lokalen dom har hyrt inför imorgon. Denna lokal hyrde vi även för 6 år sen när vi firade att Minna fyllde 18 år. Då hade lokalen bord och stolar som nästan höll på att rasa ihop och oranga väggar, inte så fräsht faktiskt.. Men både jag och Tilda höll på att tappa hakan när vi klev innanför dörren! Jäklar va dom hade piffat till lokalen, kolla själv. :)

Nu kryper jag ner i sängen och längtar till morgondagens party! Mina röda älsklingar står i garderoben och bara väntar på mig.. ;)

God natt!

 

Träning = avslappning!

Ligger i sängen och laddar för ett BC-pass, första på 1,5 vecka faktiskt! Jag är helt slut samtidigt som jag är taggad. Har ju varit så stressad under hela dagen så måste få avreagera mig lite och slappna av, vilket jag gör när jag tränar hårt. Eller det känns otroligt bra efteråt!! 

Sen kommer jag beta av kvällens schema med att springa förbi underground lounge i högdalen och säga hej till Timmy, springa hem och duscha och äta och sedan plugga i 1,5 timme för sedan kommer Tilda och då ska vi åka och handla grejer till smörgåstårtan som ska ätas fortare än kvickt imorgon! Det kommer bli grymt imorgon tror jag!! Awsome! Några av kryssningsligan blir samlade igen och det är bara att slappna av och köra! 

Nu är det dags att hoppa i träningkläderna!!

WOOP WOOP!!

Stressad som en ko...

Vaknade upp ur en mardröm i natt där jag drömde att jag var jagad av björnar. Varje gång jag drömmer att jag blir jagad så betyder det att jag är otroligt stressad! Och det stämmer jävligt bra just nu faktiskt... 
Jag har så jäkla mycket just nu. Massa pappersarbete på jobbet som vi ligger efter med, träning, skolan, livet, Piere, Monday Bar (och förut var det även Defqon men det blev inställt)... Och det finns ingen tid känns det som!

Och att ha tid för mig själv? Nää det finns inte.. Bara här på rasten som strax är slut, hade jag massor att göra och det känns som att jag bara hunnit hälften.. 

Back to work!

Super Mario!

Jag och Fia har suttit i (bara) två timmar och spelat som tokar, Piere måste tycka att vi är idioter! Dessutom har vi skrattat så vi kommer ha träningsvärk i magen imorgon!! Det är så härligt med dessa stunder! Vi har nu lovat varandra att ses oftare, vi bort trots allt ganska nära varandra. 
Varför blev det så att när man väl flyttade till eget så slutade man träffa sin vänner om kvällarna? Vi sågs jämt förut, jag nästan bodde hos Fia liksom! Men nu är det dags för oss att skärpa oss och idag var en början. :)



Här har ni oss fighters som kämpar för att inte dö, vilket vi gör i massor! Haha! Eller fuskar genom att bubbla oss! Haha!

Nu ska jag titta klart på Greys Anatomy och sedan krypa ner i sängen!
God natt!

Jag klarade halvmilen!!

Hejsan allihopa! 

Som ni förstår så hinner jag inte blogga så mycket nu när jag har börjat plugga, både i måndags och i tisdags pluggade jag exakt hela kvällen. Igår kom det även upp massa annat så som boka monday bar osv som gjorde att kvällen flöt på alldeles för snabbt! 

Idag tar jag däremot ett break från pluggandet och har Fia på besök, vi ska spela Super Mario!! Vi är supertaggade och asgrymma, sitter och typ skriker på varandra trots att vi samarbetar! Haha!

På gymmet idag gjorde jag ett nytt rekord!! Jag sprang halvmilen!! Kände mig så jävla grym!! Ouff!! Nästa gång satsar jag på 40 minuter! :D 

Dags att börja spela!!

 

En till låtlista!

01 Nosferatu & Endymion feat. Ruffian - The message
02 Headhunterz - Scrap attack (Endymion remix)
03 Evil Activities & Endymion feat. E-Life - Broken
04 Mike NRG - Lost in dreams (Weapon X remix)
05 Nosferatu & Endymion - Face II Face
06 Endymion feat. Warren Morris - No more
07 Pandorum - Bitcore
08 Tommyknocker - Showtime (Endymion remix)
09 Endymion - Payback (Yes How Long edit)
10 Mad Dog - A night of madness
11 Neophyte & Tha Playah - Snitcher
12 Endymion & Art of Fighters feat. Lilly Julian - A new today
13 Art of Fighters - Nirvana of noise
14 Endymion vs Deadmau5 & Noisia - Abduct your weapon
15 Art of Fighters & Endymion - Plastic surgery
16 Outblast - Masters symphony (Evil Activities R3F!K5)
17 Nosferatu & Evil Activities - Sick of it all
18 Endymion & The Viper - Smash
19 Nosferatu & Endymion - Another way up
20 The Viper & Nosferatu - Who we are
21 The Viper & Endymion vs Pendulum - Changed the crush (Endymion mashup)
22 Outblast & Angerfist - The voice of mayhem
23 Evil Activities - Evil inside
24 Skream & La Roux - In for the kill (Art of Fighters Bootleg)
25 Tha Playah - On the edge
26 Evil Activities - Nobody said it was easy
27 Endymion & Nosferatu - Drunk with a gun (Evil Activities remix)
28 Amnesys - Refly
29 Angerfist & Lady Kate - Bloodrush
30 Ruffneck & Synapse - Reign of chaos (Step edit

Snö..

Det var ju inte riktigt det här vädret vi beställde.. Vart tog solen och värmen vägen? Aja.. Läste på SMHI att det ska bli 12 grader och sol imorgon så får hålla tummarna för att dom för en gångs skull har rätt!

Utveckling, socialisation och livsvillkor..

Jag lär slita håret av mitt huvud innan den här kursen är slut! Har suttit i tre timmar för att bara försöka reda ut va fan jag ska göra egentligen.
En massa uppgifter, individuella inlämningsuppgifter, gruppdiskussioner och VG/MVG uppgifter som ska göras på ett intensivt tempo samtidigt som jag inte fått några som helst sidanvisningar i boken utan får leta efter dessa själv!

Nej jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på alltså... Funderar på att söka studiemedel så att jag kan vara tjänstledig två dagar i månaden utan att förlora pengar..

Ja efter första skoldagen känner jag mig så här!!

God natt!

Nu blev det mycket här...

Hejsan allihopa!

Nu är jag tillbaka i vardagen igen och dags att börja om. Det känns alltid lika tråkigt och ledsamt att komma hem från kryssningarna... Och jag är definitivt inte ensam om att känna så! Önskar verkligen att dessa kunde vara oftare.. Men får nöja oss med att MondayBar kör lite fester i land också. På skärtorsdagen har dom bokat in Scantraxx 10 års jubilem med mycket bra Djs på kolingsborg. Ingen höjdarstor lokal, men den får duga tack vare de grymma artisterna! Längtar dit! Några få dagar efter det så åker jag till norrköping och går på Club Aqua; One night of core! Mestadels den allra hårdaste musiken, det är inte ofta vi får en helkväll med de! Så det är klart vi tänker bege oss dit!



Bilderna tillhör: www.mondaybar.com & Club Aqua

Idag börjar jag skolan igen. Kommer att läsa kursen Utveckling, livsvillkor och socialisation under 10 veckor. Där ingår även 2 veckors fältstudier. Dessa kommer jag att utföra på min arbetsplats. Fick alla uppgifter idag och jag upptäckte att det är massor för mig att göra och bara att sätta igång på en gång. Det är alltså kvällens underhållning.. Jippie! Haha!

Har förresten glömt att berätta för er om något som verkligen berörde mig på kryssningen. Jag har ju haft som mål, eller till och med nyårslöfte, att se till att träna kroppen i form, tajta till mig lite. Mitt första delmål var att med nöje kunna ha kläder på kryssningen som visar en tränad mage. Sagt och gjort! Fick flera komplimanger från mina vänner om att det verkligen syntes att jag hade tränat och att man började se magmusklerna och allt! Kände mig otroligt nöjd eftersom det verkligen kändes att jag hade nått mitt delmål!

Nu är det dags för nästa delmål. Jag har fram till nästa kryssning på mig (den 31 maj - 2 juni) att börja tajta till lår och rumpa. Självklart fortsätter träningen av magen för att nå slutresultatet men jag måste ju sätta lite nya krav på mig nu. Kommer att fortsätta med Body Combaten så klart och sedan fokusera mycket på konditionsträning och träning på ben och rumpa med endast min kroppsvikt som tyngd, samt mycket strech. 
Med detta hoppas jag att kunna nå mitt nästa delmål. Tror ni jag lyckas?

image description

Nästa måndag ska jag även träna en vecka med Tilda. Då ska jag se till att få fart med henne och förhoppningsvis kommer hon att fortsätta lika bra och hårt när veckan är slut fast på egen hand då vi inte tränar på samma gym (men just nu får man en veckas gratis provträning från sats så hon kommer och tränar hos mig). Det ska bli trevligt med sällskap igen och jag hoppas verkligen att jag kan dela med mig av min träningsglädje till henne, hon behöver en lite kick för att komma igång igen!! :) Blir ju lätt så när man tappar motivationen, svårt att ta sig upp igen från gropen tyvärr.. 

Nu är det dags att slänga i mig nått att äta och sedan ta tag i alla papper jag skrev ut om kursen.. Tjoho! Önska mig lycka till! ;)

image description

En lista för mig själv...

Tänker bara lägga upp en spellista från en favoritartist för min egen skulle, men ja vill ni så sök och lyssna, det är bra grejer!! ;)

01 Brennan Heart - Alternate reality (Evil Activities & Endymion remix)

02 Endymion & Art of Fighters feat. Lilly Julian - A new today

03 Kasparov - Raw & uncut (QORE 3.0 - OST)

04 Endymion & Nosferatu - Uphold the future

05 Tha Playah vs Evil Activities - Imperial

06 Tommyknocker - Showtime (Endymion remix)

07 Evil Activities & Endymion feat. E-Life - Broken

08 The Viper & Endymion vs Pendulum - Changed the crush (Endymion mashup)

09 Kasparov & Evil Activities - The point of no return

10 Nosferatu & Endymion feat. Ruffian - The message

11 Bomfunk MC's - Freestyler (Hellsystem bootleg)

12 Endymion & Nosferatu - Drunk with a gun (Evil Activities remix)

13 Evil Activities & E-Life - Hardshock

14 Nosferatu & Evil Activities - Sick of it all

15 The Viper & Neophyte - Coming home


WOW vilken helg!

Jag finner inga ord till att förklara vilken underbar helg och kryssning jag har varit på! Det är så magiskt och alla är så glada och full av energi och skulle det vara någon som inte mår bra så blir denne så väl omhändertagen av alla vänner man är omringad av! Vi är som en enda stor familj! 

Vi har dansat så varenda muskel i kroppen är helt utmattad, jag låg som en sten på soffan igår och gick inte upp i onödan. Jag har till och med dansat till trance och verkligen tyckt om det! WOW så magiskt! Vilken känsla.. 

Jag har verkligen fått känna på vilka underbara vänner jag har, både gamla och nya! Det var jättekul att vi var så många som åkte för till vilket hörn av båten man än gick så fanns där alltid nån man kände och kunde sällskapa med. 

Jag längtar redan till nästa kryssning, kommer nog aldrig kunna sluta åka på dessa! ♥

Over and out!

Jag är helt slut! Just nu kommer jag inte berätta så mycket mer än att jag har haft en magisk kryssning med underbara människor som är GULD värda!!

Jag och Piere tänker nu krypa ner i sängen och sova tills imorgon eller när magen kurrar! :)

Påväg!

Här sitter vi och äter lite innan vi ska dra oss mot gärdet och terminalen. Vi har inhandlat det sista i neonfärger och är mer än redo!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_194010548.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_194010548.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_194010548.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_194010548.jpg" class="image">

Så nära!

Sitter, Sen som vanligt, och slänger i mig en skål med makaroner innan jag ska dra till stan! Vilken jäkla tur att jag gick upp tidigare än jag tänkt mig! Haha!

Allt är packat och klart, det är bara jag som är lite efter! Men nu jäklar så köööör vi! Alla är ASTAGGADE!!

LETS GO!!

Idag händer det!!!! - 0 dagar kvar!

Oh jag är sååå underbart taggad, det till och med pirrar i kroppen! Jag har väntat enda sen December på denna kryssning, så jäkla länge! Det är första gången som jag ska åka Silja Symphony, och i vanliga fall så har dom en lång promenadgata med massa butiken men på denna kryssningen kommer denna 150 meter långa gata att förvandlas till ett enda stort dansgolv på kvällen! Hur grymt kommer inte de bli då? 
2003 gjorde Monday bar detta också så jag har hittat en video från dansgolvet, tyvärr ingen musik men bild iaf!




Här även en bild på promenaden på kvällen (tagen av Jeanette). Ser ni fönstren ovanför dansgolvet? DÄR ska vi bo! Förstå det!? Det är knappt så jag kan förstå det! Tjoho!!! 



Nu är det dags att fixa det sista innan jag beger mig mot stan och möter alla vänner!! 


Börjar likna nått!

Det har varit fullt upp här hemma! Jag har haft fullt upp att rensa bland mina rave-kläder och plocka ut de jag ska ha med mig. Sen är det rätt svårt att packa sådant som smink, hårgrejer och allt för mycket kommer jag att använda imorgon innan jag drar in till stan och möter de andra. 

Sedan kom Jeanette och Mickis förbi för att Januttan skulle låna nagellacksborttagningsmedel. Men då fick jag även sällskap framför Greys Anatomy. Trevligt!

Vi är alla i full sjå att planera morgondagen för att ut det mesta av den. Vilka djs ska man se, hur länge ska man vara vaken, när ska man börja dricka, när ska vi mötas, var ska vi mötas, hur tar vi oss dit, hur får alla sina biljetter, hur ska vi kunna spela musik i hytten, har vi packat allt!!?? Ja ni förstår, det är inte lätt, trots att vi gör detta 4ggr per år! ;)

Nu tänkte jag slappna av lite och mysa en stund i soffan innan jag lägger mig för natten. Jag har hunnit med allt som jag tänkt mig så jag är nöjd! :)

God Natt!

Halva listan checkad!

Puh! Här kämpar jag på att hinna checka av alla punkter på min att-göra-lista inna klockan blir för mycket! Klockan 21 börjar greys anatomy så då borde jag vara så färdig som möjligt.

Än så länge har jag hunnit med att skriva ut dokument på jobbet, ringa Silja om dispens, klippa mig, träna, sola, hämtat ut ett paket och gått på systembolaget. 

Mitt hår fick klippas rätt kort, eller ja, hon klippte nog av 4-5 cm för att det var så jäkla slitet! Jag får ju skylla mig själv som inte har klippt mig på ett år så det var bara att köra. Men jag avskyr att klippa mig. För det första får jag så jäkla ont i nacken när dom tvättar håret, hur jag än sitter i den där stolen så sitter jag inte skönt!
För det andra så ser man varenda litet fel på håret, hur smutsigt det är, hur lång utväxten jag försökte färga bort är och hur slitet håret är. 
Dessutom så lägger dom håret helt slickat längs ansiktet.. Nä fy så jag ser ut när dom klipper mig, förjävligt! Dessutom brukar det väldigt sällan bli bra med den fär så kallade frisyren alla frisörer ska försöka sig på efter att dom klippt, trots att jag säger att mitt hår inte vill formas.. Dom tror mig aldrig och till slut ger dom upp och det ser för täskigt ut! 
Idag hade jag tur för hon hoppade faktiskt över denna fula frisyr, jag fick nån slags slickepottfrisyr istället typ! Haha!



Nu måste jag hoppa in i duschen för att hinna med allt jag ska göra.. Och ni kanske undrar varför jag stressar över att göra allt detta idag när jag är ledig imorgon.. Ja, jag har saker att göra imorgon också och dessutom tänkte jag försöka att för en gångs skull verkligen få ta det lugnt och inte stressa sönder mig på morgonen innan kryssningen! :D

Gammal och hederlig!

Minns ni dessa - banden? ;)

Mycket att göra - 1 dag kvar!

Iiiihh!! Nu börjar det närma sig och jag vill bara bli klar med allt så jag kan njuta av min ledighet och åka iväg nuuu!

Ett barn jobbet frågade om jag skulle "åka sån där stor båt som tar sönder isen som du berättade"! Hihi! Precis vad jag ska det! ;)
Det är roligt ibland att berätta om kryssningarna för barnen (självklart på en barnvänlig nivå! Haha) för dom kommer ihåg så bra och kan koppla ihop alla gånger jag åker! Härliga ungar!

MASSOR att göra idag har jag, jag har fått skriva en lista...

Lååång jobbdag!

Har jobbat många timmar idag och några till blir det. Utöver mina 8 vanliga timmar jag jobbat idag så har vi haft möte på jobbet och nu arbetar jag extra här hemma med portfolio. Barnen på jobbet utvecklas så mycket just nu att det finns massor att dokumentera! ;)

Sen arbetar jag inte bara jobb utan samtidigt försöker jag få ihop det här med kryssningen, då folk har hoppat av i sista sekund och nu vill ha tillbaka pengar. Silja betalar inte tillbaka eftersom det är så tätt inpå kryssningen. Men så går det när man ändrar sig i sista sekund!!

Nej nu måste jag jobba vidare lite innan jag ska ta tag i nål och tråd och sy lite i min ena outfit som tillverkarna tydligen sytt fast blixtlåset lite dåligt på! ;)

 

Mmmmm...

Sitter och avnjuter vårens första glass! Hade dock tänkt göra de ute i solen men eftersom jag håller på att blåsa bort här på Ekerö så fick jag sitta kvar i bilen!! Haha!

Magisk morgon - 2 dagar kvar

Vaknar med solen som bländar mina ögon, är det inte underbart? Jag får sådana härliga känslor när detta händer mig och genast blir dagen helt magisk.

 



Melissa Horn skriver så otroligt fina sånger och vad passar då inte bättre en sån här magisk morgon??

Hoppas detta blir en toppendag!

Nattligt äventyr

Byxorna är färdigtvättade och nålade! Visst blev dom snygga! Dessutom köpte jag igår ett par sport-boxer från Pierre Robert som jag har under då dessa är så jävla låga i midjan! Vill ju inte visa stjärtskåran när jag börjer eller sätter mig ner! :D



Drog iväg på nattligt äventyr till Farsta.. Vad kan det vara i den mystiska påsen? ;P

 

Många förberedelser inför kryssen!

Full fart hela dagen! Har ju försökt njuta lite av det UNDERBARA vårvädret också. Ett barn kom fram till mig idag ute i sandlådan och frågade om jag brann. Jag spelade med och sa att "jaa jag känner mig lite eldig". Då häller ungen en hel spade full med sand på mig för han släkte branden... Haha tji fick jag!
Drog iväg till gymmet efter jobbet. Jäklar så trögt det gick på löpbandet! Hade ju hoppats på mina 32 minuter igen men icke! Efter 10 minuter var jag helt slut så efter 20 minuter fick jag avsluta. Berodde förhoppningsvis på att jag tränade igår, annars har jag haft 2 vilodagar innan jag gett mig på löpbandet.
Avslutade med solning och jag börjar faktiskt se riktigt lagom brun ut på magen i alla fall, ansiktet känns däremot lika vitt fortfarande! Förutom näsan, jag är Rudolf med röda mulen just nu! :P
Nu håller jag på och tvättar mina rave-byxor (och även lite annat så klart) för att sedan nåla upp dom och köra iväg till Maria. Det kommer bli en sen kväll idag känns det som...

Bjuder på en bild från i morse precis innan jag gav mig på brustabletten. Smakade som alla andra brustabletter med apelsinsmak och energi, ja kanske lite, men det kan ju också bero på att jag hållit igång hela dagen på högsta växeln.

Hittade en liten stackars fjärli på marken idag. Den kunde inte flyga så jag hjälpte honom upp på en låda så ingen skulle trampa på honom.. VÅRTECKEN!!

 

Vilken underbar dag!

Det är ett riktigt toppen-väder ute och barnen här på jobbet frågar om det är vår ute.. Klart det är vår nu!! Det firar vi med att gå ut i solen redan nu och äta mellanmål ute!! Då vet man att det är vår! ;)

Hittade denna gamla tjusiga vårbild! Egentligen var det lite kylig men jag och tilda satt i lä och solade! (Bilden är tagen för kanske 4-5 år sen). Längtar verkligen till man kan börja sitta i en park, äta jordgubbar och sola! ♥

Energi - 3 dagar kvar!

God morgon sjusovare!

Ny vecka, ny dag, nya möjligheter och jag har ett tajt schema!
Jobb till 16, träna, sola, tvätta och köra ett par byxor till Maria. Mina ravebyxor ska sys upp och hon är en ängel och åker in med dom till C.U.M imorgon!

Idag tänkte jag börja testa en liten brustablett som ska ge massa mineraler, vitaminer och energi! Hoppas det funkar!

Skål!

God natt!

Tänkte bara säga god natt här ifrån sängen! Nu kryper jag och älskling ner och myser till filmen Taken eftersom firman tydligen inte visades ikväll!

God natt!!

Jag har varit på dejt!

Med mr. diskborste

 

Mr. dammtrasa

 

och Mr. dammsugare

Det blev tre bra dejter med ett utmärkt resultat! Funderade på att dejta Mr. mopp också men kände att jag inte hade tillräckligt med krafter kvar för det så får ta det en annan dag! 

Sen åkte jag och Piere och handlade och nu har han lagat spagetti och köttfärssås som vi ska mumsa i oss till serien firman!

Engagemang

Något jag verkligen gillar är när folk engagerar sig när man minst anar det. Idag blev jag rätt irriterad på en grej på Body Combat passet och jag avreagerade mig lite på Facebook och fick en reaktion av instruktören jag har på torsdagar. Han är inte bara en grym instruktör, utan visar tydligen väldigt engagemang för sina kunder så att dom blir nöjda och får det bästa! Precis som det ska vara! 

Därför säger jag: Tack Stefan för ditt otroliga engagemang!

Mätning

Gamla måtten (tisdag vecka 47)
Midja - 69 cm

Lår - 52,5 cm

Höft - 80,5 cm

Arm - 26 cm

Rumpa - 87 cm

Nya måtten (söndag vecka 10)

Midja - 66 cm

Lår - 51,3 cm

Höft - 79 cm

Arm - 26 cm

Rumpa - 86,5 cm

 

 

Söndag 4 dagar kvar!

Tänkte starta dagen med bildkaos från helgen som jag hittade på mobilen! Jag började i fredags med att ta kort på mitt öga, utan mascara och med mascara. Jag har nämligen köpt en ny sån där fiber-mascara. Loreals Lash architect 4D. Så nu hoppades jag på superlånga ögonfransar! Men jag tyckte inte att det blev så stor skillnad mot någon annan mascara. Dessutom tyckte jag att den va lite jobbig att applicera.

 



Jag gjorde goda smoothies, denna gången med alkohol i också och så goda dom blev! Som jag hade längtat efter lite alkoholdryck! Smakade smaskens! Passade dessutom på att använda ett av glasen jag fick av Fia och Minna i födelsedagspresent i december. :)

 

När vi var färdiga på C.U.M igår så kurrade våra magar. Vi drog till Vapiano på Kungsbron och åt massa god pasta. Är man sugen på pasta ska man definitivt äta på Vapiano, godast i stan enligt mig.

 

 

Nu är det dags för mig att fördereda för att åka till Älvsjö och träna mitt sista Body combat pass innan kryssningen. Dessutom ska jag idag ta och mäta mig som jag pratade om tidigare i veckan! Så det är nog dags att sätta fart nu. Wish me luck!

Ha en bra söndag!

Testar kläder!

Har precis upptäckt att byxor är för jävla sköna!

Mot C.U.M - 5 dagar kvar

Hade en grymt kul igår full av vänner, gamla och nya. Tyvärr tog jag inte ett enda kort (typiskt mig!) så det får räcka med text. Tiden gick så fort att vi som hade planerat att gå ut på Aveny och göra Timmy sällskap som jobbade, blev kvar hos Filip hela natten lång. Vid halv 4 kastade dom ut oss för då ville dom gå och sova. 
Vi funderade på att dra vidare till Patricia men vi var framme i Medborgarplatsen typ 04.15 så det var lite för sent... 
Så fick inte inviga mina nya röda älskling!! Kanske ska göra ett nytt försök till utgång ikväll? :D

Nu måste jag slänga mig i duschen, jag, Tilda och Maria ska nämligen iväg till C.U.M och inhandla rave-kläder inför kryssningen! Nu är det inte långt kvar!!

Med eller utan röda läppar?

Jag brukar aldrig ha röda läppar.. Men idag ska jag ha svarta kläder, röda skor och röda naglar.. Då tänkte jag att det kan ju vara snyggt med röda läppar också!
Vad säger ni?

Fredag - 6 dagar kvar

Idag är det den 9e mars och det innebär att gamle Fille fyller 26 år! GRATTIS! Det ska ikväll firas för fulla muggar. När Tilda har solat färdigt och gjort sig vacker så kommer hon över till mig så peppar vi lite innan vi drar hem till Filip där det tydligen ska stå till med stort partaj. Kvällen går troligtvis sedan vidare ut på krogen för mera röj. Jag tror vi kommer få askul! Känner inte alls så många personer ikväll heller så blir väl till att vara väldigt social och lära känna nya människor. Speciellt hans flickvän! Hon ska tydligen vara nått extra, eller ja borde i alla fall vara! Senaste kryssningen vi åkte iväg på var dom inte ens tillsammans och Filip kom till mig och sa "Emelie! Jag vill vara med Michaela! Jag saknar henne!" och nått sånt har jag ALDRIG hört honom säga angående sina ex = Michaela måste vara speciell! :D

Ikväll kör vi!

Här är vi, två lite lagom dragna partynissar!

Puh!

Nu andas jag äntligen ut! Hela dagen har varit full fart från min del. Uppe med tuppen och sedan har jag gjort nånting HELA tiden!

När rasten på jobbet väl kom åkte jag iväg till centrum för att gå ett par ärenden. Så på 20 minuter hann jag låna boken "Utveckling, livsvillkor och socialisation" på biblioteket, leta efter strumpor på kappahl (hittade dock inte min storlek så gick därifrån utan), boka frisörtid och handla några cider på systemet. 

Väl tillbaka på jobbet ringde jag även till posten så hittade dom mitt paket på postens företagscenter i globen. Bara att räkna in i dagens tidsschema... Så kastade mig iväg kl. 15 mot globen, hämta paketet, hem och testa klänningen som satt, ja, helt okej! 

Sneakpeak!

image description


Klockan blev för mycket för att hinna ta en powernap innan träningen så jag stack iväg på en gång! Fick känna på att jag har magmuskler och att jag tränade dom igår. Fick nästan kramp! 
Men i övrig på träningen så tyckte jag att jag hängde med mycket bättre än förra veckan och ändå tyckte jag inte att 51a releasen är så farlig ändå. Bara för mina fötter!

Direkt efter träningen plockade jag upp mitt friskvårdskvitto och åkte mot Statoil. Fan. Jag skulle ha tankat igår... Men det bästa med att bo i högdalen är att jag betalar 15 öre mindre per liter än på Ekerö! Haha! 
Sen drog jag till solariet. Där fick jag mig en funderare. Absolut inget rasistiskt med detta nu.. men vad är det för mening för mörkhyade att sola solarium? Det kom inte ett ungdomsgäng med 4 killar som skulle sola, alla mörkhyade.. Varför? Hmm...

image description

När jag äntligen kom hem slängde jag mig i en långdusch och nu sitter jag här i soffan och tänker slänga mig i sängen så fort jag skrivit klart detta inlägg!

Så jag säger bara: GOD NATT!

Torsdag - 7 dagar kvar!

God morgon!!
Sovit gott? Jag har sovit som en stock men jag har bänt och vridit och drömt massor! Kände igår när jag gick och la mig att jag har rätt mycket att komma ihåg att göra dessa dagar, plus att på jobbet är båda mina kollegor borta och då blir det ju annorlunda och lite tyngre axlar på mig, men det tar jag igen nästa vecka när jag är ledig! ;)
Men då i alla fall så sover jag bra men rörigt!

Att komma ihåg idag:

Åka till biblioteket på rasten
Träna
Hämta ut friskvårdskvitto på gymmet
Ringa posten
Kolla min mail om svar från skolan
Fortsätta leta två personer till monday bar

Och sedan är det en del jobbrelaterade grejer också...

Måtte min hjärna vara med mig idag! :)


Psst! Stockholm är så fint i morgonsolen!!

Oj vad mycket det blev plötsligt!

Från att inte ha nånting att skriva om här ikväll så fick jag plötsligt massor istället!

1. Klarade att springa 32 minuter IGEN!! Jag känner mig grym faktiskt! Jag har aldrig haft kondition nog att kunna springa så länge!! Tänker fortsätta med löpbandet och förhoppningsvis snart öka upp någon minut i taget så får vi se hur det går. 

2. När jag kom hem så dök jag ner (på riktigt alltså!!) i posten som låg på mattan och hitta ett kuvert! Jippi!! Mitt och Marias paket!! Nehe.... Men jaha! Jag kom in på kursen: "Utveckling, livsvillkor och socialisation". Ja men de va ju trevligt. Start tisdagen den 20/3. Så det var bara att gå in på adlibris.se och beställa kurslitteraturen. Jag tycker det ska bli spännande!

3. Tydligen så börjar min absoluta favoritserie om 5 minuter - Greys anatomy! Jaaaaa! Äntligen!! MEN det är ett dubbelavsnitt och min klocka ringer 04.40 imorgon.. Fuck så trött jag kommer vara! Men vad gör man inte för sin favvoserie? ;)

4. Jag tänker göra lite reklam för en av mina kompisar. Filip Simzon. Han är en Dj som spelar runt om i stockholm och dessutom har han precis börjat producera sina egna låtar. Till sommaren ska han tillsammans med en annan dj (även de min vän, Timmy) ha releaseparty och släppa tre nya låtar om jag förstått det rätt. 
Gå gärna in på hans facebook-sida, lyssna på hans egenproduserade låt eller på någon av hans mix-tape och gilla om du tycker om det du hör!! 

https://www.facebook.com/pages/Filip-Simzon/183807775013680

Nu har Greys börjat så jag checkar ut!!

image description

HELT utslagen!!

Gymmet!

Checkade precis in på gymmet. Känner mig inte så taggad så det känns som om jag kommer behöva min hardcore-lista, då brukar jag komma igång ordentligt!

Tänkte försöka mig på mitt rekord på löpbandet igen och sedan döda armarna och avsluta med magen! Det är ju kryssning om en vecka!!
I höstas så mätte jag jag faktiskt olika kroppsdelar så funderar på att göra de igen för att se om det är någon skillnad. Vågen visar ju detsamma fortfarande men kan vara så att jag byggt muskler. Dessa väger mer än fett så jag kanske är närmare målet än jag tror!! :D

Nu kör vi!!


Var är mitt paket??

Håller på att bli tokig! Jag och Maria undrar verkligen var vårt paket är! Igår läste jag att dom försökt leverera mitt paket men jag inte var hemma och lämnat meddelande i brevlådan. Men jag hade inte fått nått! Hoppas verkligen att det är inlämnat på posten och att det är dom som ska skicka meddelande till mig...

Onsdag - 8 dagar kvar!

God morgon! Hoppas ni mår bra, det gör i alla fall jag!

Här har jag nu börjat nedräkningen till kryssningen på riktigt. Den har suttit i mitt huvud ett tag men det börjar ju verkligen närma sig nu och jag längtar så otroligt!!

Idag tänkte jag erövra löpbandet på gymmet igen, känns som en evighet sen jag var där sist!! Men det blir ju ändå de, jag tränade i torsdags och kunde varken i söndags eller i måndags och igår kände jag att jag var värd att vila i soffan när jag kom hem. Men idag då jävlar!!

Studentmiddag @ Livingroom 2012-03-05

Här kommer massor av bilder från igår kväll!





(Ps. Ser ni mitt lite lockiga hår?? Jag vet inte vad som hände igår men jag skulle bara testa om det kanske kunde gå att göra en liten lock som annars aldrig brukar gå, och TADA! Jag fick till flera stycken! Så tjusigt så! Thihi!)

Fler har undrat..

Vad som hände på studentmiddagen som var halvsännande. Det var inte roligare än så att det hände mest ingenting! Inga lekar eller snapsvisor och när arrangörerna frågade eleverna om de inte skulle köra typ Lambo så visste dom inte ens va de va förutom min syster!

Dessutom fick vi in en efterrätt som såg supergod ut och vi alla högg in och plötsligt hörs först en tystnad och sedan ett ljud.. Den var uräcklig! INGEN tyckte att den ens gick att äta! Eleverna gick och klagade hos arrangörerna för på detta viset ska det ju inte vara. Så i kompensation bjöds det på blandshots. Tack, jag som inte ens drack nå alkohol. 

När Filip som skulle spela kom till skivan sa han: "Fan va dött det var här?? Jag har aldrig varit med om deppigare stämning på en skiva!" Haha! Men jag tror nog att han fick igång alla sedan med lite grym musik!

Ja så de va de!

Tisdag 2012-03-06

God morgon mina sköna bönor!

Vi har en härlig dag framför oss men jag hoppas på lite varmare väder tack! Hade ju ställt in mig på vår, inte 10 minusgrader... 

Jag och Maria går och väntar på ett paket som innehåller våra outfits till kryssningen men det tar ju såååå lång tid! Paketet skickas enda från USA så det är väl därför men man blir ju lite oroligt också... Och när den väl dimper ner i brevlådan är det bara att hoppas på att den passar! Annars blir jag tokig för nu har jag verkligen sett fram emot detta. 



Här har ni den som jag har beställt! Superläckert! :D

Ha en bra dag!

Studentskiva

Ligger i sängen nu efter en halvspännande upplevelse på Lottas studentmiddag/skiva! Jag berättar om den imorgon för jag måste brottas med John blund nu, kan bli en tuff vecka på jobbet så behöver all sömn jag kan få!

Men bjuder på två bilder från kvällen!

God morgon världen!

Här var det vinter igen! Tjockstövlarna och vantar på och skrapa rutorna på bilen, det är just typiskt..
Fast vad gör det när solen skiner och värmer?

Ikväll är det dags för min lillasysters studentskiva. Helt otroligt va stor hon har blivit och att det gått hela FEM år sedan jag var i hennes kläder!
När jag hade studentskiva så åt vi mat och delade ur roliga diplom till alla i klassen. Jag blev utsedd till klassens mamma och jag är fortfarande likadan!

Sedan är det rätt så luddigt under kvällen vad som hände men de jag minns är att min dåvarande pojkvän var gör full för att komma in, vid 12 skulle vi typ sjunga nått och sedan ville vakterna kasta ut en kompis och då gick vi på promenad, resten är svart! :D men då tror jag nog att det var en lyckad kväll!! Haha!!

Seg söndag...

Kom ju hem vid 5 i morse och trodde stenhårt att jag skulle orka upp och träna idag.. Ja jo tjena! Jag gick upp och åt frukost men kände sen att även om sinnet skulle orka så skulle inte kroppen orka, det går ju rätt mycket energi till att träna Body Combat. Så jag kröp ner i sängen igen och tittade på True Blood. 

Igår blev en toppenkväll! Jag, Piere, Andre, Joy, Jeanette, Mickis och Sandra startade med förfest hemma hos mig och Piere och drog oss vid 10-tiden mot slussen. Där var det bara att gå raka vägen in och musik var redan igång. Jag höll mig till Cola och Loka hela kvällen och orkade dansa alla timmarna. 
Zatox som var huvud-djn spelade grymma låtar, både gamla och nya och dessutom gjorde vi en "sit-down". Då sätter sig hela publiken ner på golvet och dj spelar en låt som har ett lugnt "mellanrum" som sedan "smäller ut" och just då när låten "smäller ut" hoppar publiken upp samtidigt och börjar dansa häckarna av sig! :D

Här under är en sit-down som gjordes på Majestiq 12 2010 i Norrköping, lite fler människor än igår dock! :P



När allt var slut och vi kom utanför kolingsborg så står en kille med ett ljudsystem och fortsätter festen. Ett 50-tal människor stod och dansade vidare och vi bara väntade på att polisen skulle komma och stoppa denna "spontana dans utan tillstånd!" ;P Men inget hände! 
Vi hade i alla fall grym kul!


Äntligen hemma!

Vilken underbar kväll!! Har ont i mina ben nu så jag vet inte ens om jag kan träna imorgon!
Men klockan ringer om bara ett par timmar så det är bäst att jag sover nu så berättar jag allt imorgon!!

Nu är jag redo!!

Jag har äntligen blivit färdig för kvällens utgång! En alkoholfri drink gjord på frysta jordgubbar, saft och protein pulver - suuuuper gott!

Promenad i vårsolen!

Sprang iväg förut och åkte mot staden. Jag och Jeanette bestämde oss för att åka till CUM för att köpa biljetter till kvällens Monday Bar event.

Vi tog bilen och parkerade den vid Mariatorget och promenerade sedan resten av biten till Drottninggatan. Så länge man gick i solen var det skönt som helst! Det var massor av människor ute, alla med olika storlekar på kameror och fotade vackra Stockholm i vårsolen. Och självklart passade jag också på lite! ;)


image description

Nu är det dags för mig att sätta fart, somnade på soffan i en alldeles för lång Powernap! Haha!

God morgon lördag!

Jag vaknade redan strax efter 8 i morse. Det måste vara solens strålar som lyser in genom vår gardiner som väcker mig. Jag får skuldkänslor om jag ligger kvar och sover vidare när det är så bra väder ute!
Så jag gick upp och funderade på om jag inte skulle ta och gå ut och promenera, men jag har inte kommit så långt än. Vår lägenhet var så otroligt rörig så jag satte igång att plocka MASSOR med saker överallt, men nu ser det bättre ut.
Då var det dags för frukost. Men jag kan ju inte äta frukost utan att göra nått samtidigt så nu har jag plockat fram pärmen och alla papper!
Det är bara att sätta igång!


Hårfärgning

Först på med min "färga-håret-tröja". Den är asläcker! Full med gammal hårfärg är den också! :D I med all färg och sedan är det bara att vänta...........

TADA!! Utväxten borta och som vanligt lite mörkare i topparna, precis som jag vill ha det!! Dessutom så får håret en sån härlig känsla när det är nyfärgat.

Nu tänker jag krypa längre upp i soffan och bara mysa! Piere har redan däckat i sängen, kul sällskap man fick då när vi för första gången på flera veckor är hemma samtidigt! :P

Ha en fortsatt mysig fredagskväll!

Mina nya älsklingar!!

Jag älskar ju skor nått otroligt! Hade jag haft pengar skulle jag ha hela lägenheten full av dom! Och nu har jag faktiskt köpt ett par extra till min samling. Ett par röda från riverisland.com och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! När jag såg dom på hemsidan så fastnade jag direkt och när jag väl höll dom i min hand så ÄLSKADE jag dom! Det bästa av allt är att dom sitter helt lovely!! 


Nu tänkte jag försöka släppa tankarna på mina nya 16 centimeters älsklingar och fokusera på den här fula utväxten... Köpte ju hårfärg förra veckan men har inte orkat ta mig tid att färga. Men eftersom jag inte har så mycket för mig ikväll så tänkte jag utnyttja tiden. Då kanske jag dessutom kan släpa mitt arsle till frisören nästa vecka. Mina toppar mår ju inte så bra...

Barn säger dom bästa sakerna 2

Barn 1 utbrister: Jag äter rostig lök!

Test

Jag testar att lägga upp fixade bilder..

Barn säger dem bästa sakerna!

Jag och några barn på jobbet diskuterade att en del pedagoger åkt på influensan för ett tag sedan.
Barn 1 - Men du är ju här Emelie!
Jag - Ja, jag är alltid här! :P
Barn 2 - Nej! Inte när du åker sån där stor båt! Då är du borta!
:D
Jag och några barn på jobbet diskuterade att en del pedagoger åkt på influensan för ett tag sedan.
Barn 1 - Men du är ju här Emelie!
Jag - Ja, jag är alltid här! :P
Barn 2 - Nej! Inte när du åker sån där stor båt! Då är du borta!
:D

Body Combat 51

Jag blir tokig då det nästan aldrig går att lägga upp bilder i bloggen via iphone-appen. Så därför kommer här ett helt inlägg utan några bilder från dagen tagna av mig. Punkt slut. 

Idag var det dags för den nya releasen av Body Combat 51. Av rykten skulle den vara fokus på kondition och ben/rumpa. Jag förberedde mig på att knappt kunna andas under passet. Men väl efteråt så kändes det inte så farligt och det jobbigaste var typ magövningarna i slutet... Detta kan ju även vara på grund av att jag koncentrerade mig mycket på att hänga med och inte se ut som total kaos eller typ en dansande kossa!!

När jag kom hem så testade jag Nutriletts nya pasta med tomatsås, tyckte det skulle bli gott med pasta och sås med låg kalorihalt. Ja jo juste.. Såsen kändes som att äta vatten och mjöl... Måste testa carbonaran också men tomaten var definitivt inget för mig eller något jag skulle rekommendera. 



Mums!

Kollegan tyckte nog vi var värda lite gott så här mitt i veckan!

God morgon torsdag!

Ny dag och ny månad! Mars är så välkommet! Jag har faktiskt inte en enda helg ledig i mars.. Massa kul som händer!

Nu i helgen har vi monday bar black, nästa helg ska vi fira Filip som fyller 26 år, helgen efter de så inträffar den efterlängtade kryssningen och sista helgen ska vi fira Tilda 24 år (och Timmy 22 år)!

Vaknade för en liten stund sen och har en härlig träningsvärk från löpbandet igår, det ska göras flera gånger vill jag lova. Nu känner jag mig riktigt pepp på att bara fortsätta. Med rätt musik är allt möjligt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!