Oj vad mycket det blev plötsligt!

Från att inte ha nånting att skriva om här ikväll så fick jag plötsligt massor istället!

1. Klarade att springa 32 minuter IGEN!! Jag känner mig grym faktiskt! Jag har aldrig haft kondition nog att kunna springa så länge!! Tänker fortsätta med löpbandet och förhoppningsvis snart öka upp någon minut i taget så får vi se hur det går. 

2. När jag kom hem så dök jag ner (på riktigt alltså!!) i posten som låg på mattan och hitta ett kuvert! Jippi!! Mitt och Marias paket!! Nehe.... Men jaha! Jag kom in på kursen: "Utveckling, livsvillkor och socialisation". Ja men de va ju trevligt. Start tisdagen den 20/3. Så det var bara att gå in på adlibris.se och beställa kurslitteraturen. Jag tycker det ska bli spännande!

3. Tydligen så börjar min absoluta favoritserie om 5 minuter - Greys anatomy! Jaaaaa! Äntligen!! MEN det är ett dubbelavsnitt och min klocka ringer 04.40 imorgon.. Fuck så trött jag kommer vara! Men vad gör man inte för sin favvoserie? ;)

4. Jag tänker göra lite reklam för en av mina kompisar. Filip Simzon. Han är en Dj som spelar runt om i stockholm och dessutom har han precis börjat producera sina egna låtar. Till sommaren ska han tillsammans med en annan dj (även de min vän, Timmy) ha releaseparty och släppa tre nya låtar om jag förstått det rätt. 
Gå gärna in på hans facebook-sida, lyssna på hans egenproduserade låt eller på någon av hans mix-tape och gilla om du tycker om det du hör!! 

https://www.facebook.com/pages/Filip-Simzon/183807775013680

Nu har Greys börjat så jag checkar ut!!

image description

HELT utslagen!!
0 Kommentarer till "Oj vad mycket det blev plötsligt!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!