Khaleesi på äventyr

God morgon! 

Kan stolt berätta att vår lilla goding va ute på äventyr alldeles själv igår! Först i lördags gick vi ut tillsammans med henne men då första gången utan koppel. Hon undersökte närområdet nog och det fanns så mycket spännande! Och gick vi åt något håll så hängde hon med, så vi började gå mot skogen och Khaleesi följde glatt efter. Så kom några människor gåendes och hon gömde sig bakom Timmy, alldeles platt på marken. Så fort människorna försvunnit ur hennes syn sprang hon som en raket tillbaka till vår uteplats. Haha! 

Men så igår låg vi och tittade på film när vi släppte ut henne. Då höll hon sig runt vår uteplats hela tiden. Vi läste att innekatter som blir utekatter aldrig går längre än så att de är säkra på att hitta tillbaka hem och det känns väldigt tryggt! :) 




Monday Bar White

Igår åkte jag och ett par killkompisar till Kolingsborg för Monday Bar White. Det blev en riktigt rolig kväll med härlig musik. Lite som en förfest inför nästa helgs event! Jag åker ju till Prag för Transmission på fredag!! 













Önskelista

Det är snart dags för min 25-års dag och min mamma undrar jämt vad jag önskar mig. Jag brukar veta massor av saker men i år har det varit svårt att fundera ut nått. 
Dock har jag kommit på några saker:

1. Presentkort på olika klädbutiker


2. Träningsväska. Jag har alltid letat efter en lagom liten träningsväska som inte väger bly att bära med sig och som har både axelrem och handtag att bära den med. 


3. Dessa två armband från puss.se 




I övrigt önskar jag mig en ny bil tack! 

Sen har vi alltid pratat om att när man fyller 25 år ska man få en symaskin, vilket faktiskt är bra sak att ha hemma! Som nu när vi har köpt gardinerna, dom måste sys upp en bit! 

Fix i lägenheten

Hallå där! 

Igår var en sån där idag-ska-vi-försöka-hinna-allt-vi-inte-hunnit-senaste-veckorna. Och inte hann vi allt för de! :P 

Men vi har i princip packat upp alla lådor, vi var på Ikea och köpte gardinstänger, brödlåda och lite annat smått och gott, varit på Chilli och handlat sängbord, gardiner och även där lite smått och gott. När vi kom hem började vi göra i ordning och allt tar ju sådan tid! 

Idag ska jag till mamma och hämta en garderob och så ska vi försöka hinna med att vända på divanen! :) 




Long time ago

Hej på er! 
Hoppas ni mår bra! Jag mår bara fint men är just nu väldigt trött. Mörkret tar mycket på krafterna, mycket att göra på jobbet, mycket att läsa i skolan och så händer det saker hela tiden på helgerna. Knappt någon lugn och ro alls. Men jag överlever! :) 

Förra helgen var den helg då månglade firade Halloween, så även vi. Timmy hade en main act spelning på söder så vi var ett ganska stort gäng som klädde ut oss mer eller mindre och åkte dit. Ett ganska litet ställe men lagom för den festen. Vi dansade hela natten tills det var dags att åka hemåt.. Vi fick skjuts hem men missade en avfart så vi hamnade på mc Donalds i Kista! Haha! 

I lägenheten börjar det se ganska okej ut. Nu i helgen ska vi köpa gardiner, kanske sängbord och titta på lite annat smått och gott samt packa upp de sista lådorna! Ska bli skönt när allt är klart! :) 














Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!