Promenad

Det är helt underbart väder ute och snacka om att jag är glad då att jag gått till jobbet idag då, speciellt eftersom jag spenderat hela dagen inne med pappersarbete på jobbet!! :D

Gick med träningströja till jobbet idag och mamma tog med sig mitt ombyte när hon åkte så jag slapp bära. Dock glömde jag tänka på hemvägen så nu har jag fått låna en väska på jobbet, en stor röd ryggsäck! Haha! Känner mig som en pluggis! ;D

Trot eller ej..

men jag lyssnar på trance och har börjat gilla en speciell låt! Har lyssnat på trance nästan hela dagen, till och med när jag var ute och sprang! Helt otroligt, inte alls likt mig! :)

Lyssna och njut!


Startat fotoblogg

Eftersom jag nu skaffat mig en systemkamera så känns det som att min blogg kommer fyllas av fina bilder! Men för att skilja på privatlivet och fotointresset har jag nu skaffat mig en fotoblogg där jag kommer dokumenterar mina bilder och min utveckling inom ämnet. 

Här hittar ni den bloggen, ta gärna en titt lite då och då! :)

Min nya älskling!!

Jag har ju då gått och köpt mig en Nikon D3100 18-55mm VR och jag bara älskar den! Kameran går på högvarv och har gjort sen jag köpte den igår. Än så länge är jag inne på auto men börjar smått ändra inställningarna själv. Måste försöka utforska kameran själv och det lär ju ta ett tag. Imorgon kväll får jag testa vad den går för då jag ska till Monday Bar! Tjoho! Det är otroligt roligt med foto och jag fattar inte varför jag inte fortsatte med foto i gymnasiet!! 

Stort tack till Takke som hjälpte mig välja ut en kamera!! 

Lördagsmys

Vilken härlig dag!!

Började med att åka och köpa min otroligt efterlängtade kamera och nu är den ÄNTLIGEN MIN!!! Jag hade sån jävla tur, det va nämligen sista exemplaret vilket var den som suttit framme. Fick då även 5% rabatt eftersom folk kunnat pilla på den i tre veckor. Gjorde inte mig nått, jag fick min kamera!! Köpte även ett minneskort och en lite kameraväska.

Superglad tjej åkte sedan till Rebecca för babyshower! Vem tror ni bombade med kort?? ;) jag så klart!! Hihi! Vi fikade med smörgåstårta och nybakade bullar samtidigt som vi fick fylla i ett kort om hur vi trodde bebisen skulle se ut och när den skulle ta sig ut. Sedan fick vi även små bodys med textilfärg, allihop blev så fina!

Efter babyshowern drog jag och Timmy till kista där jag snabbt handlade en present till mamsen innan vi åkte hem till Johan. Där ställde vi till med grill i det härliga vårvädret. Mätta och belåtna bänkade vi oss alla 8 i samma soffa och hade lördagsmys till massa youtube-filmer där folk klantar sig. Har skrattat många härliga skratt idag, det här gänget är inte klokt ibland!! :D

Nu ligger jag i min säng och ska sova, så därför säger jag god natt!!

Gårdagen

Vilket röj!

Nytt försök!

Nu sitter jag vid en dator och då tänker väl ändå inte texten försvinna.. Vette fan vad det är för problem med min jävla blogg-app, blir tokig! 

Igår var jag i alla fall och tränade i Älvsjö. Det var lite annorlunda då Stefan tydligen var sjuk och en tjej som arbetar där i Älvsjö hoppade in. Hon hade inte kört body combat på flera år så hon körde ett gammalt pass. Jag lovar att det märks att utvecklingen för träning går framåt. Passet va sjukt segt i början och i fjärde låten var jag inte ens svettig, jag brukar vara genomblöt efter 1a låten typ! :D 

Efteråt så drog jag till högdalens underground. Där mötte jag Timmy, Lilja och Richard och hjälpte dem att göra i ordning för festen ikväll! Det blev riktigt bra faktiskt! Det kommer nog bli en bra kväll tror jag. Lite jobbigt dock att jag måste åka från högdalen hem till Ekerö i natt för att sedan vara i Farsta vid 12 imorgon igen. Jag valde fel vecka att bo hos mamma vill jag lova! 

Rasten är slut!

Va fan!

Va fan!!! Mina inlägg försvinner!!! Det jag skriver! Två gånger nu!! Grrrr!! Skriver imorgon istället...

Underground rave lounge

Torsdag

Idag är det den 26 april vilket betyder att för 48 år sen föddes min kära moder jord!!! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! (Min syster snodde min ide om att lägga ut en gammal bild på facebook dock...)

Men eftersom vi ska fira mamma med fika med släkten på söndag så tänker jag åka till älvsjö och träna Body combat, missar ju inte de bara för att jag just nu bor på Ekerö inte! Haha! Sen tänker jag faktiskt åka till högdalens underground och hjälpa Timmy lite inför imorgon, om jag inte bara tittar på och låter han göra allt jobb själv! Haha! 

Han vet inte om det just nu, men jag har faktiskt en lite rolig överraskning till honom... Thihi! ;D

See you later aligator!


Eftersom jag inte hittade nån gammal bild på mamma så får ni en på mig istället! ;D

Vilken dag!

En härlig morgon i solskenet, kraschade mitt på dagen men slutade rätt sjukt med sinnessjuka kollegor!

Nu är det Greys anatomy så har inte tid med mer! ;))

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_199977792.jpg" class="image">

Drar in klorna

Nuuu så går det att lägga upp bildern! Har alltså varit hemma hos pappa på landet och bytt till sommardäck så nu är pärlan återställd. Fina sommarfälgarna sitter på plats! Dessutom är det mycket skönare att köra med sommardäcken.. ;) 

Även om jag KAN byta däck så var pappsen snäll att gjorde det åt mig! Sedan tittade vi ut vad jag behöver för kabel för att enkelt kunna koppla in telefonen, så nu blir det till att åka till kjell och company för att inhandla 3,5 kabel! 

När jag kom hem igen peppade jag för en löprunda utomhus, min första riktiga. Jag sa att eftersom jag springer 32 minuter på löpbandet så är jag glad om jag klarar 15 minuter utan paus. Resultatet blev 18,5 minut och sedan orkade inte kondotionen längre, benen hade dock klarat en bit till. När jag lyssnade till musikens takt så tror jag även att jag sprang fortare än jag brukar göra på löpbandet! Det kändes jäävligt bra vill jag lova! När jag kom hem var det bara att göra olika sit-ups, armhävningar och lite annat små och gott! 

Rätt härlig dag ändå, vissa stunder bättre än andra så länge man är sysselsatt med saker och ting! :) 





 

Vad i pipsvängen...

Jag försöker lägga upp bilder från telefonen men skiten vägrar fungera.. Typiskt när jag bara hade en kort stund på mig. Jacken är drucken och det sticker i kroppen på mig, nu ska jag ut och testa springa utomhus, tjoho!! Det är superväder ute så jag försöker allt jag kan, tänker inte ge upp i första taget. Jag ska minsann lära mig att springa utomhus också! 

I med lurarna i öronen, nu kör vi!!

Tisdag

Det verkar bli en fin morgon! Himlen är blå och solen tittar fram över husen, va skönt!

Idag blev det mango-smoothie, faktiskt godare än jag trodde och jag håller mig riktigt bra på det här med smoothie. Dessutom känns magen toppen sen jag slutade äta smörgås på morgonen konstigt nog.. 

Dags att rusa till jobbet!

 

God natt!

Oj oj oj, smärta i benen mina! Blandning av träningsvärk och utmattning efter två 40 minuters PW. Men riktigt skönt att kunna promenera till jobbet må jag säga. Imorgon blir det dock bilen eftersom jag ska till pappa och byta till sommardäck efter jobbet! Det är dags nu sådär 1 1/2 vecka efter sista datumet.. Pappa tyckte inte att jag kunde skylla på risk för snö längre! ;D

När jag kom hem till mamma så tvättade jag färdigt och satte mig ner för att plugga. Men det är lite svårt att göra de när man har en mamma runt sig som babblar som om hon aldrig träffat en människa förut! ;)
Till slut blev jag klar med uppgiften.. Bara en uppgift kvar.. Sen är det dags för fältstudier!! Observation på arbetet, DE ska bli kul!

Hittade ett recept som jag funderar på att testa nån dag också, proteinmuffins!

Nu är det dags för mig att sova!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_199722143.jpg" class="image">

Sommarplaner

Eftersom det inte blev nått Defqon.1 över midsommar för mig så har jag börjat smida planer för Decibel istället den 18e aug. Det börjar komma ut information nu och det börjar pirra i magen! Vi är några få som har pratat om att åka och det skulle vara underbart om jag kunde få komma iväg. Tanken är då att vi ska åka bussen ner som vi gjorde till Qlimax i november. Längtar!!


Måndag

Här är vi uppe på fötterna må jag säga! Det blir ju lite annorlunda att sova hos mamma. Där bor just nu även lillasyster Lotta och hennes pojkvän Robin. Vi är alltså 4st som slåss om tiderna i badrummet vilket är nått jämfört med att springa runt alldeles själv hemma medan Piere sover. Men idag funkade det riktigt bra och när jag hade ätit upp min smoothie var jag till och med tidig!

Dessutom hade jag gått upp i vanlig tid för att göra min 45 minuters bilfärd till en 45 minuters promenad istället. Riktigt skönt faktiskt!
Promenerade iväg i rask takt och nu är jag framme på jobbet!

God morgon!

Livet har sina vändningar

Från idag och en tid framöver kommer mina dagar att se lite annorlunda. Jag kommer nämligen spendera kvällarna hos mamsen på Ekerö. Men jag har ju bästa sällskapet!

Sen måste jag säga hur otroligt mycket jag uppskattar mina underbara vänner!! Dem finns verkligen där för mig när jag behöver dem i vått och torrt!!
Dem ÄR guld värda!!!

Träning

Vid 4-tiden drog jag till gymmet idag. Det blev konditionsträning samt ben och rumpa, och självklart mage! Jag kör faktiskt nästan jämt mage på gymmet och det syns ju därefter också! :D
Helt slut efter 1 1/2 timme på gymmet!

Tjohoo!

Tar paus i mitt pluggande för att berätta att jag nu har fått min första inbetalning från CSN (den har varit på villospår på ett gammalt konto på Swedbank som jag inte använt sen 07-09-03!). 

Men i alla fall, nu när jag är säkrad mina pengar så kommer jag ÄNTLIGEN att köpa mig en systemkamera! Så jag har längtat! Har önskat mig en i flera år faktiskt! Min käre vän Takke har kollat ut en kamera som tydligen då skulle passa mig i prisklass och syfte. Han har hittat ett paket med ett extra objektiv som (jag citerar honom) "den är mest allround-objektiv då du både kan ta rätt så hyfsade landskapsbilder men bäst av allt personliga bilder och porträtt. Det passar perfekt till events". Jag kan även välja att inte köpa paketet, då det extra objektivet försvinner. 

Jag vet dock inte vilket utav det jag bör köpa, det låter väldigt bra med det extra men samtidigt är jag NYBÖRJARE! 

Hard feelings

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Ny dag, nya möjligheter!

Ja klockan är ju nu över tolv så jag tänker faktiskt börja detta dygn med att gå och sova.
Denna kväll har jag endast spenderat framför tvn trots att min tanke var att plugga. Men jag vaknar typ ändå vid 8 imorgon så då kan jag sätta igång och plugga då och sedan sticka iväg till gymmet!
Piere hade även önskemål om att rensa förrådet imorgon så får se om vi inte får lite tid över till det. Spännande att se hur många döda råttor som ligger där! ;)

Ögonen torra som sandpapper, God natt!!

What?

Asså jag skrev nyss ett långt inlägg, men det ser inte jag så nu skiter jag i det här!! Haha!

God morgon!

Fredag!!

Nu kör vi!!

Jag är redo, ombytt och klar! Jacken är drucket och det sticker i min kropp! Tjohoo!! Jag har aldrig längtat så mycket efter att få träna. Det känns verkligen som att det har gått flera veckor sen senast! 

Nu kör vi! SKÅL!

 

Toooorsdag!

Så härligt med torsdag, för vet ni vad det betyder?? Att jag får börja träna igen och det är då dags för BODY COMBAT!! Ska bli så jäklar skönt!! Och maten känns det som att den börjar ordna upp sig också. Tjoho äntligen, nu blir det fart på mig vill jag lova!

Smoothie

Efter jobbet åkte jag och köpte lite ingredienser till att kunna göra smoothie, har varit bra sugen på det ett tag! 

Receptet blev:

1 dl vaniljyoghurt
1 dl mjölk
1 dl frysta skogsbär
1 dl müsli (berries)
½ banan
½ skopa proteinpulver

Den blev lite för tjock men smakade alldeles utmärkt!



Igår när jag parkerade fick jag syn på detta! Haha! Undra vem som försöker putta på vem? Lite väl nära parkering va? ;P



Har nu suttit en stund och läst om Jean Piagets kognitiva utvecklingsteori. Jag blir rätt trött i skallen av alla avancerade ord men efter att ha läst samma meningar säkert 20 gånger så tror jag att jag nu börjar förstå vad hans teorier faktiskt handlar om.
Sen kan jag ju berätta att jag har fått omdömen på alla mina inlämningar nu och hon avslutar alla omdömen med "Självklart godkänd!", så jag är rätt nöjd! Vill verkligen se till att få tid att sätta mig med VG och MVG uppgifterna också..

Aja nu är det onsdag och klockan är snart 21.00 vilket betyder....... GREYS ANATOMY!!! See you tomorrow!

 

Onsdag!

Missade att uppdatera igår men hade mina själv vill jag lova!!
Min mage kraschade igår morse med rejäla smärtor och sen var min energi HELT slut! Gick som en mumie hela dagen kändes det som..

Efter jobbet kom jag i alla fall iväg på en välbehövlig och trevlig promenad med Timmy med solskenet i ögonen!

När jag kom hem var tanken att jag skulle ha myskväll utan plugg med Piere men jag somnade fortare än kvickt! Totalt slut!

Idag vaknade jag med en helt annan energinivå och redo för en ny dag, så nu ska jag möblera om lite saker på avdelningen tillsammans barnen! Hihi!

Skolan

Jag pluggar på för fullt här hemma och nu är min tredje uppgift klar! Den ska egentligen vara inne senast onsdag vilket betyder att jag faktiskt har lite tid över!! Tjoho! Känns superskönt! Nu kan jag ta mig tid att byta däck på onsdag redan om pappa har tid så jag slipper smita undan fler poliskontroller.. Haha! Fick ta mig en svängom på några km istället för några hundra meter idag nämligen.. Det roliga var att jag och kollegan bara några timmar tidiager satt och diskuterade att polisen denna vecka kunde stå i Drottningholm och klart fan att dem gjorde de. Haha!

Fick resultatet på provet idag dessutom. Maxpoäng var godkänt. Detta skrev läraren:

"Hej !
Bra sammanfattat kring BRIS och BEO funktion och verksamhetsomåde. Du har även tydligt visat på likabehandlingsplanens syfte och gett många och väldigt bra exempel på hur den kan bli "ett levande dokumnet. Innebörden av ett barnperspektiv, även här visar du så många goda exempel och föräldrabalkens viktigaste innehåll har du också kunnat redogöra för på ett bra sätt, självklart godkänt! Mvh AnnCha"


Mys på jobbet

Vilan på jobbet är det mysigaste som finns!!

Titta!

Jag har faktiskt lyckats ännu en gång!! Jag börjar gilla det här med blommor, dem
Får dock gärna visa när dem vill ha vatten så jag vet! Haha!

Orklös

Back on track trodde jag ja.. Nää. Har legat på soffan nästan hela dagen. Pluggat, vilat, pluggat, vilat och mellan raderna har jag haft ont i kroppen och svettats från och till.
Men nu vid 5 mådde jag bättre så Piere drog med mig till Willys för inhandla lite kvällsmat. Det blir vår favorit - baconinlindad kycklingfilé med crème bonjour-fyllning! Onyttigt men gott som attan! Passar på när man mår lite dåligt! ;)
Köpte dessutom lösviktsgodis i affären.. Oops! Men som sagt, passar på nu när jag mår lite dåligt för sen är det slut på det goda och dags för hårdträning!!! Längtar faktiskt!! :)

På parkeringen på Willys så stötte vi på något inte så fräscht!

Söndag och nya tag

God morgon!

Efter en hård dag igår med upp och nergående feber så är jag idag på benen och har faktiskt redan duschat av mig sjukbacillerna. Hoppas på att jag stannar feberfri idag så jag är reda för jobb imorgon. 

På schemat idag står bara massa plugg eftersom träningen blivit inställd. Så typiskt. Men detta betyder i alla fall att jag troligen kan komma igång med nästa uppgift också eller kanske till och med bli klar med den så att jag kan ta det lugnt i några dagar. Det vore ju toppen!

Så nu är det bara att hugga in i utvecklingsteorierna! 

 

Där kom febern...

Jag är faktiskt väldigt sällan sjuk. Brukar hålla mig till förkyld för det mesta.
Men nu har febern kommit till mig också! Jag ligger helt utslagen i soffan och kan inte ens skriva på datorn utan att det gör ont i fingrarna..
Efter typ två timmars väntan drog Piere till slut till Apoteket och handlade Ipren till mig så nu hoppas jag på att snart må lite bättre så jag kan skriva min uppgift..

Det ser väl vem som helst att det är April?

Ush så pyton jag mår idag!!! Halsen värker, ryggen smärtar, illamående och kallt är det...

Tittade ut genom fönstret och tänkte "åh vilken fin april-dag!"
Tur i oturen att jag ska spendera hela min lördag i soffan eller sängen med en kopp te och utvecklingspsykologi då!

God morgon!!

Middagsgäster

Jag och Piere kom precis hem från en god och trevlig middag med hans gamla kontaktfamilj. Dom är alltid så trevliga och härliga så trots att jag känner mig sjuk så orkade jag mig igenom tre timmar! :)
Vi bjöds dessutom på somrig efterrätt - jordgubbar och vaniljglass! <3 Det är verkligen ljuvligt gott och påminner mig om många middagar på sommarstället i Halmstad. Längtar!!

Orkar inte med nått plugg ikväll utan satsar på en heldag imorgon istället. Hade mina funderingar på att åka till pappa och byta däck imorgon men med det här vädret utanför fönstret så ångrade jag mig kvickt. Väntar nog ett tag till med att dra in klorna, så länge väglaget kan bli i detta skick.

Dags att krama kudden!

(bjuder på en bild från i söndags, jag har ju faktiskt inte lagt upp dem bilderna ännu...)

Tim.Win

Nu ska jag berätta en liten "överraskning"! 

Fick igår reda på att Timmy min vän, ska få spela uplifting trance som uppvärmning på Monday Bar Black&White Valborg! Det är stort, otroligt stort för honom och jag tycker det är otroooligt roligt! Känner med hans lycka!

Därför vill jag här länka lite grejer:

1. Ni borde komma dit!! Kolla in eventet på Facebook!

2. Gå in och gilla honom på Facebook - Tim.Win

3. Gå in och lyssna på en mix han gjort - HÄR!

image description

Freeedag

Fredag för mig innebär lite olika saker. Denna gång är det mys på jobbet, gjort en massa pappersarbete och springer runt i min fleecetröja. Ätit kladdkaka dessutom! Haha!
Efter jobbet är det planerat middag hos Pieres kontaktfamilj, dock har jag ont i halsen och känner mig hängig även idag, men en middag borde jag väl orka med i alla fall. Sen blir det hem och krypa upp i soffan och plugga dessutom. 



Tryckte i mig massa c-vitamin, både igår kväll och i morse så borde jag väl vara frisk till på Söndag? :D



Så bra det går!

Har pluggat på förfullt här nu och har inte bara gått igenom jaget, detet, överjaget, medvetet, förmedvetet och omedvetet utan även försvarsmekanismer och dessutom börjar det kännas som att jag har ett hum om vad allt faktiskt handlar om! Jag har dock fortfarande lite svårt att förstå hur detta har så mycket med barn att göra för nu när jag sitter och läser kan jag bara återkoppla till mig själv och mina egna händelser. 
Klart, det är svårt att koppla andra människors tankar, känslor och minnen när jag inte ens vet några. Jag är ju ingen tankeläsare! 

Men akta er! Läs denna text så förstår ni vad jag menar! Ibland försöker ditt undermedvetna säga dig något när du säger fel saker! ;)

 



Till pluggandet har jag faktiskt pluggat in headsetet för att Piere samtidigt ska kunna titta på TV och jag ska slippa sitta i köket för att bli ostörd. Då letade jag upp ett trance-album på spotify och det har känts som att min hjärna har varit helt öppen för att lära sig nya saker! Låter helknasigt men så har det känts i alla fall! :D



Nu tänker jag krypa ner i sängen hos min älskling som redan sover. Ska upp innan fem imorgon igen och sedan blir det middag hos Pieres kontaktfamilj. Trevligt men hoppas bara att jag mår bättre imorgon nu när jag har varit hemma och legat i soffan heeela kvällen.
God natt!

Ingen träning..

Nä fick det blir. Halsen blir värre och orken mindre så då tänker jag nu spendera tiden i soffan med plugget och en kopp te istället och försöker vara back on track med träningen på söndag igen.

Jag ska nu ta mig an utvecklingspsykologin om jaget, detet och överjaget samt det medvetna, det förmedvetna och det omedvetna! Haha, I just love it!! - NOT!

Förresten igår när jag var inne på Hemköp utanför gymmet så upptäckte jag att dom hade börjat med något som heter salladsbaren där man får plocka ihop sin egna sallad som en matlåda. Vilken bra ide tyckte jag men eftersom vi redan hade gårdagens måltid inplanerad så åkte jag dit idag istället och handlade mig ett plickplock. Det kommer säkert bli riktigt mumsigt!!

Ont i halsen..

Ingen bra dag idag.. Jag är trött som en åsna, vaknade dessutom med ont i halsen och känner mig hängig..
Eftersom jag har ont i halsen så lutar det åt att jag får hoppa över träningen också! Så jäkla typiskt... Visserligen mer tid över till pluggandet men jag vill ju verkligen träna...

Ush, fy och blä!

Träning och plugg

Mitt liv består just nu av just det, och jobb så klart. På jobbet fokuserar vi just nu på portfolio vilket vi ligger efter med, så tummen upp för oss!

Efter jobbet drog jag till gymmet och testade mina knän efter helgens smärtor, vilket gick bra! Sen var det mage och triceps jag tog mig an. Hade även mitt nya Kit med träningskläder, kände mig skitsnygg och färgstark!

Ikväll kommer jag sova som en stock trots pre-workouten, är jävligt trött!! :)

Nu börjar Greys anatomy igen!! :)

Redan onsdag!

Tjoho! Veckan går otroligt fort när måndagen är en ledig dag. Det är redan onsdag och snart helg igen. Igår hade jag prov i skolan. Var så jäkla trött men som tur var så hann jag med en kort Power nap innan det var dags att bege mig mot Skanstull. Jag var dessutom och hämta ut mitt paket på gymgrossisten med bland annat min nya pre-workout. Smakade ett glas av denna innan jag stack iväg och ja, pigg blev jag. Så pass pigg att det tog mig typ tre timmar att somna igår! Typiskt!!

Idag ska jag träna så får se hur det går att somna efter att ha använt min pre-workout idag med... Hoppas på bättre än igår! Det var inte bara jag som hade svårt att somna igår utan även Piere låg och vände och vred på sig. Till slut slängde han sig ur sängen och sa att han skulle ringa störningsjouren för att grannen ovanför höll på och spolade vatten! Haha! Snacka om irriterad för att man inte kan sova! ;)

Till smaken på min pre-workout måste jag säga att den var SUPERGOD!! Vattenmelon är smaken och den va varken sliskig eller för söt. Det var som att dricka lite saft! Dundergod! Rekommenderas starkt!

 

Ännu ett magiskt äventyr!

Landade precis hemma i soffan, totalt utslagen då jag bara sovit runt 2,5 timme inatt/idag..
Tänker inte dra hela historien nu då jag tänker slänga mig i sängen! Men vilket jäkla magiskt äventyr!!!

Gooooood morgon Sverige!

Idag smäller det!! TJOHO!! 

Tvingade mig att sitta och plugga tre timmar innan jag fick börja släppa loss och tagga till. Så nu hoppas jag att jag kan allt om Barnombudsmannen, likabehandlingsplan, barn- och elevombudet, BRIS, barnperspektivet och föräldrabalken! 

Om bara ett par timmar kommer jag, fia, minna och mickis bege oss på roadtrip till norrköping där Tilda och Nina väntar på oss. Vi ska ut på en HELKVÄLL hardcore! Ser fram emot träningsvärken imorgon!! ;) 
Det kommer bli riktigt GRYMT!

Imorgon ska jag eventuellt passa på och träffa min gamle vän Jonte också, om vi hade tid till över. Annars får vi ta det åter i stockholm. :)

Just nu sitter jag och laddar ner låtar av den hårdaste kategorin så vi kan tagga till ordentligt i bilen, det är ju trots allt 1,5-2 timmars resa. Åh jag vill åka nuuuu!

Påsk

Nuuu ska vi se till att uppdatera lite här! Jag har ju haft så mycket att göra så jag har helt enkelt inte hunnit uppdatera, eller jag har prioriterat lite annat faktiskt. 

I torsdags var det ju dags för kvällen med stort K, grymmaste line-upen på kolingsborg! Vi var många som sett fram emot kvällen länge! Vi samlades hemma hos mig och Piere först och drack gott, socialiserade och taggade till alla dem bästa låtarna. Vid 23 rundade vi av och drog mot slussen och Monday Bar Scantraxx 10 years. 
Kvällen blev MAGISK!!! Bästa vännerna, Alla favoritlåtar, Snyggaste pojkvännen, ömma fötter, goda drinkar, kramar, glädje! En oförglömlig kväll! Var inte hemma förrän vid 6-tiden ens!



Finaste ♥



Idag var det dags för påsklunch hos mamma med Piere, Syster och hennes pojkvän Robin. Det blev sill, potatis, lax, ägg, skinka och potatisgratäng. Till efterrätt fick vi hallonmousse. Enkelt men supergott!! 

När vi hade ätit färdigt plockade jag fram gamla fotoalbum och hittade massa roliga kort, kolla speciellt in den asläckra kamelen jag ritade 4 år gammal!! Haha!!





Sen dess att jag kom hem har jag sedan suttit med mitt plugg. Jag har prov på tisdag och måste plugga in en del grejer. Saken är den att jag måste först söka reda på informationen som är svaren, men sen vet jag ju inte om jag har svarat rätt, så har jag inte hittat rätt svar (mer beskrivningar av organisationers funktion och versamhet) så kommer jag inte kunna svara rätt på provet.. Så ja, får hoppas att jag har hittat rätt information...

Dags att hitta nått att äta igen! Tänk vad tid det går åt till att äta mat! ;)

 

Glad påsk!

Här är vi uppe med tuppen! Frukosten står på bordet och vi har del att hinna med innan vi ska ge oss iväg. Jag ska göra potatisgratäng som vi ska ha med oss hem till mamma där det bjuds på påsklunch, mums!

Så glad påsk på er!

Fredagsmys!

Jag har lite blogguppehåll igår och idag men imorgon kommer det mera! Bjuder på en bild från igår, en av mina bästa kvällar med världens bästa människor!!

Bilden är på mig, Piere och Timmy! Mina två finaste! <3

Onsdag

Stress, stress och åter stress är de ord som förklarar min dag. Jag har stressat mig igenom allt förutom träningen där jag släpper allt annat. Egentligen borde jag träna mer bara för att få den stunden på dagen då jag släpper allt annat, men kroppen orkar inte och jag... hinner inte! Inget ovanligt ord för mig nu för tiden. Skönt när all den här stressen är över, det känns i min mage... 

Idag har vi haft lite mysigt påskskoj på jobbet och bland annat målat ägg, eller ja barnen målade och jag dokumenterade. 

Efter jobbet åkte jag till gymmet. Gav mig på löpbandet men orkade endast 10 minuter. Det tog hårt på kroppen att träna 6 dagar förra veckan! Helt död och ännu inte helt återställd. 
Men tog mig an att träna intensivt, set om 20*3 och varvade hela tiden två olika set för att hålla puslen igång. Kunde knappt gå ner för trappan efteråt! Haha! 
Imorgon när jag kommer till gymmet så kommer jag att få en liten present av Sats då jag har tränat minst två gånger i veckan i hela 12 veckor i sträck! Tjoho!!

Efter gymmet drog jag och Piere iväg och handlade mat till vår helt tomma frys. Sen har jag pluggat en timme och nu försöker jag hinna med dagens sista sysslor i reklamerna på Greys Anatomy, bland annat blogg och beställa varor från gymgrossisten. Förstå att jag är stressad.. =/ 
Ush.. Nästa vecka blir inte bättre den tyvärr. 

Så länge jag sover utan mardrömmarna så är funkar det för mig! ;)
God natt!







 

Magiska morgon!

Åker just nu i köerna på Essingeleden och njuter av solen i ögonvrån! Helt enkelt en magisk morgon! <3

Tisdag

WOW! Sov som en stock i 8,5 timme inatt och vaknade ändå upp helt slut. Kände att jag var lite mer närvarande idag än igår men ändå inte fullt ut. Så nu skriver jag ett litet kort inlägg innan jag återigen kastar mig i säng i tid. 

Idag var det jättefint väder ute, fint men KALLT! På jobbet promenerade vi iväg på utflykt med barnen så jag passade på att ta bilder uppifrån höjden. Förutom sandgropen där just vår förkskola är placerad så är det riktigt fint i det här området tycker jag! Kolla själva!

Efter jobbet drog jag direkt hem och har sedan suttit med plugget och skrivit klart denna veckas gruppdiskussion om barnkonventionen. Gick rätt fort men resten av veckan ska jag leta reda på information som jag ska lära mig utantill för sedan ska jag ha prov på denna information på tisdag.. *Klump i magen*

Hoppas på intressantare dag imorgon, då ska jag i alla fall träna innan jag sätter mig med plugget. Haha!
God Natt!

 

Måndag

Tjeeenare!! Har var det glatt i stugan. Slut som en kalkon men glader ändå. Fick idag nämligen sms om att jag hade paket på posten att hämta ut! Tjohooo!!

image description

Tada!! Ett litet paket kan bringa stor lycka!

image description

Såhär glad blev lilla Emelie när hon fick sitt paket!! Haha!

image description

Det första var en korallfärgad blus, jättefin, måste dock tvätta den och hoppas på att den slutar slicka sig mot min kropp!!

image description

Veckad i bak var den också.

image description

Nummer två var denna gula blus med guldknappar och snören. Denna slickade sig inte mot min kropp och var dessutom lite kortare. Kommer bli jättefin till mina svarta byxor jag fick av Piere!

image description

Jag tycker att snörena och knapparna blev picken över i:et på denna blus!

image description

Och ett par nya träningsbyxor så slipper jag använda samma i två veckor i streck, blir ju sådär lagom mysigt när man tänker på hur mycket man svettas under alla gympassen! Ett tillhörande träningslinne är även påväg men vad redan slut på lager när jag beställde så det är bara att vänta....

Jag fick även ett snyggt, brett silverarmband men fick ingen bra bild på denna. När jag hade testat alla plaggen och kommit fram till att jag ska behålla alla så fick jag ett glädjande sms...

image description

Vi har numera biljetter till torsdagens aktivitet!! Det kommer bli GRYMT!!!

Nu är det dock dags för mig att kasta mig in i plugget och läsa om barns rättigheter och barnkonventionen vilket är nästa avsnitt i skolan. Om en vecka har jag dessutom prov på detta... Många år sen jag hade ett prov senast...

 

Nu blev det kväller!

I ungefär två timmar var jag iväg på promenad och skitsnack med Timmy, alltid trevligt! Vi snurrade runt i hela Farsta, upp och ner och bak och fram! Vi trodde vi gick mot Nynäs Men plötsligt kom en skylt mot Gullmars! Haha!

Sen drog jag och älskling till Älvgården och åt pizza med Sandra! Gott!!

Nu ligger jag och Piere ihopkrypna i soffan med två täcken och jag fryser fortfaren efter promenaden ute i snövädret. Vi tittar på filmen på 3an och snart kommer jag somna gott!! :)

Gå gå gå jag går så här!

Träningsskorna på!

Promenad i vårsolen..

Eller inte! Det blir en promenad ute i ett kallt och molningt typiskt April-väder... Får njuta av sällskapet istället! Här ska vi ut på PW och snacke lite skit! Får se hur länge vi står ut i kylan! :P

Time to go!

Söndag

God morgon!

Eller ja, för mig är detta ingen direkt god morgon. Jag är trött som en gnu då jag inte somnade förrän typ 4 i natt och strax innan 9 ringde alarmet - dags för träning... Men jag måste, det är ju min och Tildas sista gång tillsammans.

Så här sitter jag nu i soffan och har precis ätit min frukost och laddar mentalt för hårda slag och sparkar... Känner mig så otaggad idag!!! Haha!

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!