Underbara dag!

Började med att börja jobba klockan 8, jävligt skönt speciellt när man även vet att man slutar halv 4! =D MEN 32 barn på hela förskolan! Så jävla tråkigt det blir när det inte finns nått att göra! klockan halv 3 åt min avdelning och en till avdelning mellanmål tillsammans och det var 5 barn och 3 pedagoger! Sedan bar det av ut i den otroligt sköna vårsolen som verkligen värmde idag! Och när klockan blev halv 4 så skuttade jag iväg med min bil ner mot norrköping för att reda ut en del saker! Kul att åka bil och det var roligt att komma hit och än så länge har allt gått bra tror jag.. =P
På lunchen idag fick jag dessutom en avskedpresent eftersom det är min sista heltidsdag idag, kommer endast att finna mig som timvikarie på förskolan efter denna dag. Men jag fick iaf 500 kr på en skönhetssalong eller vad man ska kalla det så nu så ska jag bli vacker! =D haha.
Ikväll vet jag inte vad som händer, inget bestämt och det verkar inte som det blir någon utgång så blir väl hemma och myser! =)
Livet är allt bra roligt ibland!

Mattesnillet is back!

Jag sitter och hjälper min syster som håller på och få dårdimpen på sin matteläxa! =D Hon går i 8an och satsar på MVG, men jag vet inte hur de ska gå för hon kan ju ingenting och kan inte alls de här med logiskt tänkande! =D haha vilken idiot, inte har hon fått mitt mattehuvud iaf! ;P

image93

Hur dum får man va!?

Vem glömde helt ärligt att påminna mig om tidsperspektivet SPORTLOV!? Jag har ju varit helt inställd på att jag ska dansa idag så klart, eftersom jag gör det varje Torsdag!  Vad annars? Och jag slutade ju skolan för snart ett år sen, tror dom verkligen att jag är så inställd på när det är sportlov? Eh, nej.. Men dum som jag är åker jag till de stället där jag skulleha dansat och ser bara svarta fönster - FAN! Sportlov.. muttrat jag och får åka hem igen! Hahahaha, snacka om korkat jag är ibland! =D Men där ser ni, jag har faktiskt brister! =D hahaha

  

Undra sa flundran..

Så kall som is, säger att det nog är bäst för oss båda om jag inte vet, vad menas egentligen?? Jag är så fundersam, funderar alldeles för mycket.. Önksar jag får ett svar snart...

Blir nog inget Norge iaf tyvärr, Maria har fått jobb. Grattis Maria men tråkigt att vi inte kan åka. Fast trots allt kanske lika bra. Jag vill ju inte åka om Dennis är arg, känns så fel.. Sen kan jag ju erkänna att jag är svag, de är jag.. Vet inte om jag hade åkt även om Dennis hade fortsatt vara arg.. Men de lär jag ju inte få veta.. Men döremot om vi får en full bil ska vi nog åka till åre en weekend med gratis boende! =D
Åker till norrköping imorgon, jag längtar och saknar, hoppas bara att det inte går helt fel..

Dans ikväll! =D

Bio - den sämsta någonsin!!!

Jag fick för det första blommor idag av en förälder på dagiset för att jag ska sluta och dom tycker om mig så mkt och dom tyckte jag alltid lyser som en solstråle när jag möter dom morgonen, trots att regnet står som spön i backen! Tack så mkt! <3

Efter jobbet stack jag till stan och mötte Maria och Hanna så skulle vi gå på Bio. Vi såg filmen "PingPongKingen". SE ALDRIG DEN!! Så jävla meningslös! Asså visst fanns det kasst av humor men jag ser knappt ett budskap med filmen och den var så tragisk att man satt och garvade åt det och typ drog sig i kinderna!
Nej verkligen inget jag skulle rekomendera och säkert inte många i samma biosal heller. Inte undra på att filmen var sämst, jag blev ju kissnödig efter bara 20 minuter också! Rena rama mardrömsoasen denna kväll!

Imorgon ska jag öppna så jag ska faktiskt gå och lägga mig!
God natt!

image67

Dagens Ros!

image66
Dagens Ros går till min vän Åsa som
följde med mig till stan och shoppade
loss med mig, sådant behövs när man
har det lite svårt i livet just nu!
Tack för denna dag!

Det blev... SHOPPING!

Åh va jag sätter sprätt på lönen, inte så bra kanske men så skönt att få göra det med tanke på hur länge man gått och väntat!
Idag mötte jag Åsa på stan efter att ha snurrat några varv kring centralstationen för att hitta in i ett parkeringshus som dessutom tog 195 kr från  mig för att stå där i fan 2 timmar och 50 minuter!
Vi räknade upp vilka affärer vi skulle till och vad som skulle köpas och sedan började vi springa runt. Jag hittade två tröjor, två par skor - bland annat dom röda som jag hittade igår! Sedan köpte jag även en mascara och en concealer. Ojoj va de kostar mej egentligen.. Men hoppas på att jag blir nöjd! =D
Har försökt få tag på Dennis i några timmar och till slut så svarade han för kanske 20 min sen och sa att han inte har tid och skulle ringa sen.. Inget puss som hej då den här gången heller.. Förra gången vi gjorde slut kunde han säga puss när han sa hej då så jag har ju en känsla att de beror på att jag kanske ska åka till Norge men det känns mer som att han kanske inte vill säga det längre helt enkelt.. varför vet jag inte, jag säger ju fan puss till många av mina vänner - killar och tjejer.. Jaja.. Jag ska ju troligen ner i helgen iaf så vi får väl sätta oss och prata lite. Kommer nog kännas jävligt svårt men sådan vi får ta.. Vi har ju trots allt gjort slut tillsammans... =(

image65

I Love Shopping!

Shoppingsuuuug!

Jag vill shoppa idag med!!! =D

Ännu en dag med bara väntan...

Då siter man här igen kl 7.10 och äter sina torra mackor med skinka och gurka på. Har visserligen tagit på mig min nya fina tröja och känner mig på topp idag men det är jobbigt att jobba 8-16.15 tycker jag! Tråkigt om inte annat! Sista veckan dessutom... Eller ja jag ska vikariera månda - tisdag nästa vecka också men sedan är det inget bestämt, då måste jag hitta på massor att göra och jag vet inte vad! Jag har typ slutat söka jobb för jag orkar inte.. Jag måste bestämma mig och jag vill med till fjällen vecka 12.. Visst de vore roligt men de är ju med hela tjocka släkten och vem vet vad dom småbarnen kan orsaka.. Och så är det ju inte i åre så det lockar inte så jätte mkt.. Aja vi får se.. Kanske stannar hemma och röjjer huset istället! =D haha!
Nu måste jag sätta fart med att sminka mig!
Jag väntar på helgen!!!

image63image64

SimmiSimmi!

Efter jobbet idag drog jag och hämtade upp Hanna och sedan drog vi till Solna centrum för att handla lite smink som jag saknar.. Jo tjena att det bara blev de! Nää, jag hittade även en klänning och en tröja! =D OCH ett par skisnygga pumps som jag verkligen vill ha men som inte fanns i min storlek! Men de ska jag ändra på! ;P
Till slut så kom vi iväg till simhallen som var tanken med hela resan och vi solade - såååå skönt! Och sedan simmade vi 500 meter, inte så långt men en skön början tyckte vi och nu är jag faktiskt jättetrött!
Har stor lust att åka till stan eller solna imorgon igen men jag slutar så sent så får se hur det blir med de!
SHOPPINGGALEN med lönen på kontot! =D
 
Har fortfarande inte pratat med Dennis om mitt äventyr till Norge, han hade somnat i soffan idag och när han somnar på kvällen kan man typ prata max 1 minut för annars blir han för pigg för att kunna somna om. Ska ta det imrogon nån gång men han verkade så grinig.. Hoppas de blir bättre när han är vaken..

Nu ska jag sova iaf!
Puss och God natt

image62

Hur ska man göra?

Jag berättade ju igår att jag kanske ska till Norge. Nu har det blivit lite problem.. Dennis tycker att jag gör riktigt fel om jag åker.. Han tror visserligen att det ska hända nått när jag är där bara för att vi hade en liten sk. flört för 1½ år sen i bulgarien.
Grejen är den här att jag åker verkligen inte dit i syfte om att ha sex med Frolle, absolut inte. Det kommer inte ens hända! För det första - de är mitt exs kompis, för det andra - han är min kompis och jag vill inte förstöra de, för det tredje - skulle jag göra nått med Frolle skulle min enda lilla chans att få tillbaka Dennis vara helt åt skogen borta och de är det minsta jag vill!
Men hur övertalar man då Dennis att det faktiskt inte kommer hända, jag vill inte de! Känns så fel att åka om han är arg för att jag åker men jag kommer ju åka nån gång vare sig han vill eller inte, så de är väl bara att göra de och komma tillbaka och bevisa att det faktiskt aldrig hände nått! Eller finns det någon som har nått annat förslag?

Hjälp Mig!

image61

Till mamma.

Mamma, läser du min blogg så varnar jag dig redan nu och säger att du vill nog inte de, du får reda på allt för mkt! =P

Dagens Ros!

image60
Dagens Ros går till Frolle som låter mig
och någon/några vänner komma till Norge
och bort från all skit som han dessutom
har hjälpt mig mycket med under den
närmsta tiden! Han är guld värd!

Kaos...

Allt är bara sån jävla röra.. Maria med hennes micke, Hanna med hennes problem, minna och mange, jag och dennis, Emma är i thailand och igår gick vi ju ut 6 st singeltjejer.
Visst är det underbart att vara med alla och komma hemifrån, men humöret är ju inte på topp när alla har det som vi har det! Allt är skit och alla går runt med hat och förtvivlan inom sig..
Vi förkrökade en del hemma hos Marias syster till en början medan vi tittade på melodifestivalen - grattis BWO och Frida, ni var riktigt duktiga igår.
Sen drog vi till Soft kök och bar för att förkröka lite mer och vi skulle möta Minna Fia och Åsa där. En äcklig jävla kille börjar prata med mej och vill ha mitt jävla nummer efter bara 1 minuts snack om att jag var snygg och trevlig, snacka om patetiskt folk det finns!
Sedan ringde jag till Patrick och kollade vart dom var och det jag uppfattade var kitchen -- alltså hells kitchen, så vi började leta och ringa runt efter någon som visste vart det låg, men inte ens två taxichaufförer visste var det låg! =P
Men skickade iväg ett sms till Patrick o frågade vart de låg o han sa kungsgatan 15... "Men där ligger ju Kitten, sa jag" men vi gick dit för vi trodde dom bytt ställe. Jag kan säga att det var inte förrän i morse som jag kom på att jag hade hört fel, Patrick sa Kitten redan från början! ;P haha!
Men när vi väl var där hade jag väldigt trevligt, underbart att träffa honom igen för det var så väldigt länge sen. Charmig kille de där! ;P
När vi var på väg hemmåt fick jag inte äta mat för Hanna hade så ont i fötterna och efter mycket tjat fick Hanna som hon ville och vi tog en taxi hem igen.
Tack för en rolig kväll tjejer! <3

Gick in på facebook idag och såg att Dennis har ändrat sin civilstatus till singel och det gjorde faktiskt ont i hjärtat att se.. =( Det är så svårt att förstå att det faktiskt är sant! Ringde honom när jag kom hem och frågade om det hade varit jobbigt att ändra statusen och han svarade att jobbigt hade det väl inte varit direkt men det kändes konstigt och underligt, ovant liksom. Det är ju faktiskt ett tag sen vi var singlar nu.. eller ja om man inte räknar med någon månad i september-oktober då Dennis "gjorde bort sig" totalt! ;P
De är så jäkla svårt för jag gör verkligen något som jag inte vill, jag går med på något jag inte vill. Men ja, de är nog trots allt det bästa. Önskar bara att jag kunde intala mig det bättre! Har så svårt att släppa, om jag kommer kunna släppa honom helt någon gång är en tidsfråga... JAG VILL INTE!

Nu är det även typ bestämt att jag ska åka till Norge, till min käre vän Fredrik och hälsa på och komma bort från all skit! Ska prata ihop oss, jag maria och hanna tror jag, så får vi väl se när vi åker och hur länge.. Vi behöver alla komma bort ett tag känns det som och då ska man ju passa på när man inte har nått jobb.
Nej men de ska bli riktigt roligt! Det ser jag fram emot, äntligen nått som får en att fortsätta! =)
Dessutom så är ju Fredrik sk Frolle, en underbar person som stöttat mig mkt!

Idag ska det lagas mat, städas, och klippas pappor, eller ja en pappa, min pappa =P
Tråkig dag men de är ju faktiskt söndag, veckans nog tråkigaste dag!

image59

Utgång ikväll - behövligt för oss alla!

Jag, Hanna, Maria och Åsa ska uuuuut ikväll! Väl ute ska vi träffa en gammal kompis till mig som nytt fyllt 20 - grattis! Vet inte riktigt än vart vi ska men det ska bli roligt hoppas jag!
Ringde Bempa förut och han var trevligare än vanligt att prata med när han ligger och halvsover! =D
Men nu ska jag åka och hämta Hanna och dra oss till Maria!
Ha en kul kväll!
Puss och Kram!



image58
Dagens Ros är till Hanna och Maria
som umgicks med mig igår och
lyssnar på all skit som finns i mitt liv.
Tack för att ni gjorde min kväll igår!
<3

Chocktillstånd och fyllesamtal!

Igår när natten ännu var ung bestämde vi oss för att titta efter gamla människor från skolan va dom gjorde nu för tiden och bestämde oss för att titta in på facebook efter en kille som vi döpt till E4an, vi hade många fina namn på många människor i skolan! Men vi fick en riktigt chock!! Han har gått bort, han har dött! =/ Hände i somras och vi hade verkligen ingen aning! Så jävla sjukt!
Sen när chocken började lägga sig ringde Dennis och pratade om hur mkt han hade gjort av med på krogen och som vanligt trodde han det var mkt och babblade på om sjuka saker! Sen stoppade han en hundring i kallingarna och sa att han skulle ha den till taxi men om han skulle glömma dom skulle han ringa mej för jag visste ju så bra, första gången han sagt så! =D
Det som är jobbigt är att han lät så glad att prata med mej och ja, vi har ju gjort slut men han verkade så glad att prata med mig och ja.. svårt att förklara!

Hoppas det blir bra bara...

Fotad för livet!

Jag Maria och Hanna var ute och åkte lite i bilen och så kommer en raksträcka och jag ökar farten lite men ser en 50 skylt och en kurva så jag saktar in o sen så en meter från en kamera blir jag fotad!!!!!!
HJÄLP VAD HÄNDER NU!?
Jag är livrädd att bli av med körkortet!! Jag skulle hata mig själv verkligen! Bilen står visserligen inte på mig men dom kommer jämföra med mitt körkortskort och se att de är jag!
FAN!!!!!!

image57

Snyftkväll - I love it!

Bild004.jpg
Nu är jag och hanna hemma hos maria o ska ha snyftkväll, o vi har varit o köpt massa gott o mums vilken kväll hoppas jag! Vi ska kolla på oliver o gänget! ;) det finns så mkt jag skulle vilja säga och uttrycka men jag kan inte riktigt.. Jag vet bara att jag älskar honom och kommer alltid göra! <3

Tårarna bara rinner..

Allt kom när jag la mig i sängen, tårarna bara rann och jag kunde inte somna förrän vid 2.. Tänkte bara på allt vi gjort tillsammans, så mycket jag kommer sakna!
När jag väl somnade så drömde jag till och med att det var slut och sedan vaknade jag gråtandes.. Kom knappt iväg till jobbet, ville verkligen inte, ville bara vara hemma och låta tårarna rinna, men lika bra att spara det tills ikväll då jag, Maria och Hanna ska ha sörjekväll hos Maria, vi alla har det svårt..
Nästa helg ska jag nog åka hem till Dennis och prata lite och sedan får vi se vad som händer. Kanske blir jättesvårt att ses men det känns som att jag har saknat honom så mycket ett tag och nu så plötsligt så är vi inte ens tillsammans... Måste liksom få ett litet slut innan vi delar på oss.. Jag vill ju egentligen inte alls dela på oss även om det kanske är det bästa..

Allt är SKIT!

Nu är det roliga slut..

Nu är det bekräftat.. Efter allt jobbigt är det nu slut mellan mig och Dennis, tyvärr men det är nog det enda rätta... =(

image54

Goodbye my Lover, You will always be in my heart
*2006-11-11 - 2008-02-21*
Days to remeber

image55

Dagens ros!

Jag tänkte börja med nått som jag ska kalla "Dagens Ros". Den som sagt eller gjort nått fint mot mig eller någon annan är värd att bli nämnd och de ska jag se till att göra!
Är det någon som känner att dom har en person som är värd att bli dagens ros, skriv det som kommentar på gårdagens "dagens ros" så ordnar jag det! =)

image53
Dagens Ros går till min arbetskamrat Sofie som
kom till mig idag och berättade att hon tyckte det
skulle behöva hända nått drastiskt på jobbet för
hon ville jättegärna ha mig kvar!
Det värmde mig gott i hjärtat!

Tack för att du finns <3

Det finns mkt i ens liv som känns jobbigt. Många av dom jag känner vet att jag har ibland en extra hard time med min pojkvän, allt med att träffas sällan, inte höras på telefon, den ständiga oron osv. Men för mig finns det en person som jag är så glad över att ha! För trots att han ibland tycker det är jobbigt och tjatigt så finns han där och ger mig råd och hjälper mig över kullar och berg och det känns SÅ bra!
Jag vet inte hur jag ska förklara hur glad jag är eller på vilket sätt han egentligen finns där och hjälper mig, men det känns som att han alltid förstår eller åtminstonde försöker! Han ger mig råd, och inte råd som kanske låter bäst för mig utan råd om vad som är bäst för både mig och min pojkvän!
Jag hoppas han vet att jag finns för honom när han behöver mig! =)

image52

Jag är dig evigt tacksam!

Onsdagen slutade bättre än anat!

Efter jobbet så fick jag äntligen tag på Kim, trodde nämligen inte att det först skulle bli nått för han svarade aldrig på mitt sms jag skickat på förmiddagen. Men vi bestämde att mötas i farsta centrum, så jag tog min bil och gav mig ut i de för baskade köerna! Skulle jag inte gjort för de tog ju en evighet verkligen!
Men iaf till slut så var jag framm, parkerade och gick in och mötte Kim och Leo. Så vi gick omkring där och kollade barnkläder - det finns ju massa som är URGULLIGT! Och Leo är verkligen minsta sizen, så himlands liten! Vi hittade ett par vantar till nyfödda som han var riktigt snygg i! ;P
Senare på kvällen skulle Kim spela fotboll så jag skulle få vara barnvakt helt själv! Jag ringde min kompis och arbetskamrat Sandra och vi skulle träffas i Gullmarsplan för att hitta på nått en stund.
Till en början kände jag mig nästan livrädd för de blir ju en massa extra med en barnvagn! Dessutom kommer ett fyllo och börjar prata med mig när Leo blev ledsen när vi kom ur hissen till tunnelbanan.

Fyllo - mummel mummel mummel...
Jag - Mmm (ler)
Fyllo - Är det en flicka?
Jag - Nä en pojke..
Fyllo - En pojke jaha, va gullig! Hur gammal är han?
Jag - En månad! (fyllot börjar kännas rätt snäll iaf men jag vänder om och ska gå ut från "väntsalen" för att promenera lite på perongen för att se om Leo kunde somna)
Fyllo - Vänta så hjälper jag dig med dörren ( han håller upp dörren).
Jag - Tack!
Fyllo - Ta hand om dig och bebisen!

Så under samtalet så ändrade jag lite uppfattning om det här fyllot faktiskt. Han var liksom inte ett sånt där riktigt drägg som skulle hänga överbarnvagnen utan stod en bit bort och pratade.
Tunnelbanefärden som jag hade fasat för gick jättebra för han hade somnat och det var nästan inga människor på tunnelbanan på jag slapp alla blickar! =P
Väl framme så tog vi en liten promenad hit och en liten promenad dit och Sandra blev helt förälskad hon också! Leo måste ju verkligen vara ett riktigt charmtroll!
Väl tillbaka så höll jag på och frysa foten av mig för jag fick sitta en halvtimme och vänta på Kim medan han spelade.
I bilen på väg hem till Kim så berättade han att han tyckte jag var jättegullig med Leo och att det syns att jag verkligen kan och vågar! Sen sa han en sak till men de tänker jag nog inte avslöja förrän de är klart isf! ;P

Idag händer inte mkt, jag ska jobba och sedan dansa! Jag ska bli vig igen! =D
Nu är jag stressad för att komma iväg till jobbet!!
Puss och kram!

Hatar onsdagar!

Sitter här och äter min frukost, det bästa på hela dagen. Förstår mig inte riktigt på dom som mår illa av frukost! Jag går upp duschar klär på mit sminkar mig och allt sådant innan jag går och äter frukost och då går det hur bra som helst! Testa de ska ni se! Börja med att ta en halv smörgås till frukost och öka sen vartefter du känner att de är okej!
Jo. Nu ska jag komma till varför jag hatar onsdagar... Jag börjar halv 8! Jaha och tänker ni säket, men tänk dig att stå ute mellan halv 8 - halv 10, 10? Och stå ute halv 8 bara för att ett barn kommer då och vår policy är att det ska finnas minst en pedagog på gården kl halv 8. Och idag.. Är det jag.
Så seg dag!
Fast däremot kanske jag ska träffa Kim och Leo idag igen!! =D

Jag längtar till den otroligt behövande lööööönen!

image50

Jag har ett så jävla tråkigt liv!

Jag går upp på morgonen, åket till jobbet, åker hem, sätter mig vid datorn och väntar på att det ska hända nått. Klockan blir 10 och jag hoppas att min pojkvän ska ringa mej men det händer inte ofta. Jag går och lägger mig, sover till det blir morgon och gör samma procedur. Sen kommer helgen och jag är överlycklig. Jag går ut med några vänner, super mig full för att livet är så kasst utan alkohol och sedan somnar jag. Vaknar med bakisångest och ligger död mest hela dagen. Och sedan var det ut igen. Söndagen kommer och jag städar, antingen hemma eller hemma hos Bempa. Vilket jävla liv... Ändå längtar man så mycket till att helgerna ska komma. Hur fan funkar det egentligen?
Jag vill att det ska hända nått, nått riktigt kul. Jag vill planera in något som jag kan se fram emot. Jag vill börja göra nått på riktigt. Ska jag vara helt ärlig så var det sjukt mycket roligare att gå på gymnsiet än att ha det så här!
Hur mycket tränar jag inför mitt önskade framtidsjobb? Inte ett skit! De gjorde jag iaf i skolan! Hemskt att säga detta men... JAG VILL TILLBAKA!!!!

Låt det hända nått roligt snart!

Grattis Leo en månad! =D

Ja må han leva, ja må han leva! Hihi
Ja min lilla älsklings bebis Leo fyller en månad idag! En bild kommer idag när jag kommer hem från jobbet, jag lovar! =D 
Imorgon ska jag kanske till och med få träffa sötnosen, och jag som hade planerat att laga mat imorgon men de kan mamsen glömma! ;P

  

Rekord!

Haha! Rekormånga läsare! ;P Hela 15 st!!! Jag är på väg uppåt på listorna! Haha!!

Gone Baby Gone

Var så länge sen jag skrev en recension på en film så jag måste nog ta fram mina skolpapper för attt få till det lika bra som jag fick då så därför ger jag mig faktiskt inte in på de djupet.
Men jag har iaf sett "Gone baby gone" nu. En ny film som handlar om en privatdetektiv som tar sig ann ett fall då en 5årig flicka försvunnit. Mamman är inte av bästa sort då hon ofta lämnat flickan ensam medan hon själv är ute och ränner med killar, super sig full och snortar kokain. Efter närmare granskning kommer det fram ledtrådar som leder det ena till det andra och blandar in pengar, släktingar och värstingar. När ett utbye går fel tror dom sig ha förlorat flickan men privatdetektiven håller hoppet uppe och ger inte upp i första taget då det kommer fram nya ledtrådar.

Filmen är välgjord och jag tycker den har en röd tråd genom hela filmen. Den är bra och skådespelarna passar till sina karaktärer galant. Den har ett innehåll som tvärt vänder när man tror det ska ta slut och ett slut man inte kunde ana. Lätt värd att se!

  http://www.imdb.com/title/tt0452623/

Det jobbigaste med distansförhållande

  1. Man träffas nästan endast på helger då man räknar med att vara konstant med varandra 24/7 i två dagar, vilket blir väldigt intensivt då man inte träffas alls i veckorna.
  2. Jag och min pojkvän upphör mkt att prata med varandra på telefon i veckorna, dels för att han hatar att prata länge och ofta i telefon när man inte har så mkt att säga varandra och dels för att vi bråkar bara när vi är ifrån varandra! Och så blir det bara värre när man pratar i telefon och man kan lägga på hit och dit och man bara blir mer och mer irriterade och så kan den andra vägra att svara om man ringer upp och ja det slutar väl med att vi hatar varandra - skit vare med de!
  3. Man får ömheten man vill ha, väldigt sällan.
  4. Ska den ena göra något den andra inte vill vara med på en helg så kan man inte träffas då.
  5. Sexet! Ena stunden har man inget alls och andra stunden gökar man på som om man vore nykära kaniner och vissa helgen kanske till och med bara handlar om sex och andra helger hinner man knappt med det och man går dyngkåt i flera veckor för att man inte ska ses på länge! Haha! Det kanske låter desperat men har man en pojkvän så vill man kunna ha sex med denna när man vill och inte att det kan bli en gång i månaden, de är nått 40åriga 3 barnsmammor sysslar med! =P Jag är fortfarande ung och utforskar världen, då vill man ha ett perfekt sexliv och det har jag förutom de där med att det kan bli väldigt sällan! =P
image44

Vilken räkning!

Fick ett sms igår från tele2 om hur mkt jag kommer få betala på min mobilräkning den här månaden... 678kr!!! Jag har ett fast pris på 499kr men jag har nog ringt massa saker jag inte ska! Haha!
Får se när den specifika fakturan kommer! ;P

Nu ska jag iväg till jobbet! STRESSAD!

Min älskling, jag saknar att krama om dig <3

image43

Nu mår jag bättre!

Som sagt så mådde jag ju dåligt redan när jag gick och la mig igår, nu har det gått över eller ja de gjorde väl de vid 17 men jag har alltså legat i sängen hela dagen! Och bara av att jag viasde mig utanför min dörr med kläder på istället för en filt runt om mej, så började min städberoende mammas ständiga tjat om att städa mitt rum och övervåningen, som jag egentligen ska göra varje söndag, men smiter ifrån ibland! ;P
Jag har gjort allt utom att dammsuga övervåning så får se nu när mamma ska gå och lägga sig om hon kommenterar att jag inte har gjort de! ;P
Japp de gjorde hon! haha!
Sådär nu är jag klar! =D
Jag mår iaf bra nu och det är ju huvudsaken. Har suttit och brännt ut lite bra filmer så jag har nått att göra efter jobbe i veckan som kommer och snart är det LÖN!! Väldigt behövligt!
Nu ska jag sova så, God Natt!

Grym bakisångest!

Jag ska försöka skriva utan att behöva avbryta..

Jag var då på fest igår och drack och drack och drack och de va jätte kul och vi dansade och körde systemetkasserace runt huset och dom sa att Nisse vann men en hemlighet var att jag vann för jag var den enda med systemetkassen kvar på mina fötter! ;P
När jag och Hanna drog oss hemmåt så mådde jag jätte bra men sen kom jag hem och drack ett glas mjölk och då kunde jag inte stå upp längre för att jag mådde så illa. Så jag fick ta min hink o två mackor jag gjort i ordning och gå och lägga mej i sängen. Mackorna fick jag i mig men jag mådde fortfarande illa men sen somnade jag och hoppades att jag skulle vakna bra men vaknade 8 och mådde fortfarande skit om inte värre. Sen dess har jag halvsovit till nu och bara mått så jävla illa!                                 BAKISÅNGEST = SKIT!!!
Jag har lyckats skriva detta inlägg med endast ett avbrott för att lägga mig i sängen o känner mig fan stotl! ;P

           

Fäääääääst!

Hannas och mitt egna lilla språk på en riktig fest - Fääääääääääääst!!

Outfit för ikväll

 image30

Fast sen så när vi är lite onyktra så blir outfiten denna! ;)

image31

Ha så jävla kul Emelie - Tack de ska jag ha! ;)

Vänner som man vill ha det gamla med...

Jag har vänner som jag förr i tiden hade så otroligt roligt, mysigt, trevligt, allt med!
Vänner jag kunde rycka tag i svänga några snurr med våra tungor bara för skojs skull och ingen bryr sig, vänner jag kunde sova hos och ligga i varandras armar men de var aldrig nått mer betydande än vänner, vänner som jag umgicks med veckor i sträck. Jag älskade den tiden!
Sen ändrades saker.. Jag skaffade pojkvänner och mina killkompisar skaffade tjejer och vissa flyttade och allt blev annorlunda - tråkigt men sant!

Den tiden, den tiden, saknar jag väldigt mycket! Hoppas vi alla kan umgås i vår igen!

    

Berättelsen om Fredagen

Började ju då med att gå upp halv 6 för att åka och öppna igen, jobbade mig igenom dagen men mådde iaf bättre!
Vi var 36 barn av 74 på hela förskolan varav 14 st var på en avdelning o sen var resten uppdelat rätt bra. När jag gick hem halv 4 så var 4 avdelningar 9 barn kvar och den avdelningen som haft 14 under dagen hade väl minskat till en 7 barn kanske.
När jag slutade åkte jag till Gröndal och hämtade upp Jonas för att åka till systemet, elgiganten och sen hem till mej för att ha filmkväll. Vi hade bestämt oss för att se filmen "Rendition" och den verkade sjukt bra.. MEN DEN VA SÅ SJUKT SEG! Asså Jonas somnade en 6-7 ggr och jag var jättenära att somna, så seg var den! Visst ett bra budskap och en syn på verkligheten men nej, ingen favorit alls!


Sen så såg vi Dantes Peak, eller jag sov och Jonas tittade väl på lite mer än halva innan han somnade, haha!
Efter det lät vi tv:n vara på och sen vaknade jag kl 6 imorse och där låg vi ovanpå mitt täcke med alla kläder på, jag med en liten filt på mig, tv:n fortfarande på och rullgardinen uppe. Så jag smög upp och drog ner den, stängde av tv:n och la mig under täcket istället. Sen så vaknade Jonas vid 8 och la sig under det andra täcket. Båda sov fortfarande med alla kläderna på! Haha!
Under gårdagskvällen ringde även Bempa - dyngrak så klart ;P - och berättade att han skulle hem till sin tjejkompis Sara för hon behövde prata och att han kanske skulle sova där och han ringde och sa de eftersom jag hade ringt och sagt att Jonas kanske skulle sova hos mig! De blev jag självklart jätteglad för, kändes skönt att veta och kul att han ringde, Så jag sa nått med: Ja men va kul och bra att du ringde och sa de! Då lät det som att han tappade hakan för sen utbrast han: Va stolt jag blir över dej älskling, så stolt! Du blir inte svartsjuk! =D
Hahahaha nää jag blir ju faktiskt inte svartsjuk på alla tjejer som han träffar och säger hej till som han verkar tro.. ;P Nej men så får han gärna göra flera gånger! =D

Nu ska jag strax hoppa i badet tänkte jag och börja göra mig klar för kvällen, jag ska nämligen göra mig riktigt ren och sen fixa med lösnaglar och sminka mig jättesnyggt och håret måste jag komma på hur jag vill ha det! Kommer ta lång tid då vet ni! ;P Vi tjejer är hopplösa!!
Dessutom kommer det komma upp bild och info på min andra klänning idag för den ska jag ha ikväll! ;P

Puss och kram!

OJ! Schyggt ;P

Haha, kollar igenom bilder och hittade faktiskt en bild då jag tagit kort på mig själv utan smink och det faktiskt blev helt okej bild!

BAKGRUND - Läs inlägget "Till alla ungdomar som...(osv)"!!!!

image23

Klänningarna jag köpt

Här kommer bild och fakta om en klänning av dom 2 jag har köpt!


 
Beställd från
H&M shop online
149:-

Dans!!!!!

Äntligen ska jag åka och dansa!! Har itne gjort de sen i slutet på November! =D
Hoppas bara kroppen orkar då jag är så förkyld! =P

image21

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag och jag har varit lite gullig och skickat runt ett MMS med ett hjärta och sedan texten: "På alla hjärtans dag är alla värda att få höra att dom är älskade, därför skickar jag detta hjärta till just DIG!" till mina vänner och pojkvännen!

Undra om jag får nått svar av Mr H... ;) Han tycker inte så värst mkt om denna dag! ;)

Ja må hon leva!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år!!!

GRATTIS syrran 15 år!!

Ska alldeles strax in och sjunga för henne innan jag drar och öppnar på dagis..
Idag mår jag faktiskt inte så bra, ska trycka i mig massa ipren när jag har ätit nått så de inte fräter sönder min mage.. =P Men jag är förkyld och det känns nästan som att jag har feber men jag vet inte.. Ush...
Men ikväll är det DANS! =D

Ny dag, nya bestyr

Idag vaknade jag vid 4 först och trodde jag bara skulle få sova 5 min till men när jag kollade på klockan blev jag överlycklig och somnade om på en gång. Stackars de människor som har sömnproblem! Jag älskar att sova, de är fan det bästa som finns. Jag skulle aldrig klara av att vakna flera gånger om natten, det stör ju mig!
Åkte iväg till jobbet, typ sen som alltid, ja alltså bara typ 2 min men ändå. Halv 8-tiden är viktigt och egentligen ska jag stå ute på gården klockan halv 8, inte komma inrusande för att byta om. Men hur jag än försöker så kommer jag aldrig riktigt i tid.. Så ett till mål:

MÅL: Komma i tid!!!

Jobbade på och det var faktiskt väldigt lätt då solen sken och man mest bara njöt! På eftermiddagen ville man bara ut så slängde i barnen mellanmål rätt tidigt och sen fort ut och sen satt jag en timme i solen och hade det jätteskönt!!
När klockan blev halv 4 stack jag iväg till centrum, plockade upp Hanna och så åkte vi till skrattkammaren i Vällingby för att handla present till helgen. Vad det blev kommer jag lätt leka med hela festnatten men jag kommer inte avslöja redan nu vad de är! ;)
Sen gjorde jag av med lite pengar till på mascara, lösnaglar och hårspray, dessutom en liten sak till min Dennis som jag ska skicka till honom! =D Den kommer visserligen inte komma fram på alla hjärtans dag men iaf! =D

Efter den shoppingen gav vi oss iväg hemmåt och när jag kom hem hade jag fått två klänningar jag har beställt från H&M - perfekt! Bild kommer! =D

Imorgon fyller syrran 15, de ni! ;)

Kladdkaka och tjejsnack

Jag tog ju halvdag semester idag och de var jätteskönt att åka hem och ta det lugnt faktiskt. Tittade lite på en film, Ned Kelly. Faktiskt är den rätt bra, har inte hunnit se slutet än men den håller måttet hittills. =D
Sen kom Hanna hit och vi bakade kladdkaka som förr och sedan åt vi och hade tjejsnack och pratade om födelsedagspresent till helgen! ;) Eftersom jag inte vet om födelsedagsbarnet läser detta så kan jag inte säga vad, men jag vet att jag och Hanna ska köpa en liten utstyrsel till oss själva! =D

image20
STEKHETA!!!! ;)

Gårdagens kalas blev inte som jag trott...

Föräldramötet tog längre tid än väntat men till slut så kom jag iväg till Minna vid halv 9 och var där vid 9 kanske. När jag kommer dit så berättar dom att Kim har varit där med sin 3 veckor gamla bebis! JAG VILL ME TRÄFFA!!
Men han hade tydligen sagt att han skulle komma tillbaka så vi fikade lite innan dom tittade in igen.
Den ungen asså - de va den sötaste, gulligaste, finaste jag någonsin sett! Helt underbar! De va liksom ett sånt där ögonblick man bara känner: DEN DÄR VILL JAG HA!!
De va så många kameror och vi fotade och filmade och gullade, så himla mysigt de skulle vara att ha en egen!
Jag skulle vilja ha en bebis, skulle faktiskt kunna tänka mig att skaffa de redan nu men så tänker man på att jag inte har nått fast jobb, bor hemma, vill plugga mera, vill ut och resa.. När skulle jag göra de isf? Och med vem skulle jag få de barnet eftersom min egen absolut inte vill ha några ännu?
Nej de får faktiskt vänta ett tag till, jag får bli bästis med Kim istället! =D

Halvdag semester imorgon - de är jag värd!

Jag har en halvdag semester att ta ut sen jag åkte iväg och hade uppkörning och det ska jag utnyttja imorgon och sluta redan 11.15 och då tyckte jag att jag och Tilda kunde åka och träna men vi får väl se hur det blir med de..
Nu är jag nyttig iaf, sitter och äter en pastasallad men jag blev så jävla mätt bara! =P
Nej, ska börja dra mig till mötet nu o sen vidare till Minna!
Vi ses!

Idag händer det mycke!

GRATTIS MINNA 20 ÅR!!!!!

GRATTIS ADELE 20 ÅR!!!!


Förutom de så har jag och Dennis varit tillsammans i 1 år och 3 månader idag, inget man direkt firar men jag ville ägna någon rad till det för han är det bästa som finns och jag älskar honom över allt annat!

Idag ska jag jobba mellan 8-16.15, hem och käka middag, tillbaka till jobbet och ha föräldramöte för att sedan åka till skogskyrkogården och fira Minna och sedan åka hem och sova. Vilken dag det kommer bli! =D

Nån gång i veckan ska jag och Tilda komma igång med att träna också hoppas jag, hon sa visserligen igår att hon inte har några pengar kvar men hon får fan träna med mig iaf! =P

Nu ska jag ha rast och strax sätta mig i massagestolen - den bästa förmånen vi har på jobbet! ;P

Skriv en rad för tjejer/kvinnor som kämpar mot sina partners!

Jag har varit med om en hel del i mina förhållanden, vi har bråkat, kastat saker omkring sig, inte riktgit kunnat kontrollera sig men jag har aldrig blivit slagen av en pojkvän.
De finns många tjejer där ute som inte vågar berätta eller som inte tycker att den här gången va ju inte så farlig och låter det gå för långt!
Många tjejer fastar för fel killar och många tjejer har ett helvete för att dra sig loss. Inte bara för hotet utan för vad man själv känner. Att man kan bli så besatt av en person tycker jag egentligen konstigt.
Jag själv har som ett beroende att höra av mig till min pojkvän och de tycker han är jobbigt och de kan jag förstå men jag har jättesvårt att låta bli! Och eftersom vi inte bor i samma stad så träffas vi endast på helgerna och då har jag jättesvårt för att säga hej då och allt. Visst är det svårt att skiljas från varandra, de vet jag, men när det går så långt att han börjar slå henne, då är det nog! Jag skulle aldrig låta någon slå mej, jag skulle aldrig förlåta någon som slagit mig. Och jag skulle häller inte hålla nävarna borta för att slå tillbaka!

Men jag lider med de tjejer som har det svårt i världen! Inte bara dom som blir misshandlade, utan även dom som blir kränkta, dom som blir förnedrade, dom som blir utnyttjade, de som blir styrde, de som blir våldtagna och de som blir beroende.. KÄMPA PÅ OCH VÅGA SLÅ TILLBAKA - de gör iaf jag!

image19

Jag har världens bästa vänner <3

Jag har två vänner som har stått mig i vått och torrt i 15 år - Emma och Hanna.

Det var en dag i augusti 93 och jag skulle börja 5års-verksamheten på Rödbacka. Jag kommer in och ställer mig och pillar på lite pussel medan min mamma pratar med fröknarna. En liten blond söt tjej kommer fram till mig och säger: Hej jag heter Emma, vad heter du? Jag svarar blygt: Emelie... Emma säger snabbt: Min kompis Hanna är på toaletten men du kan få vara med oss och leka när hon är klar!
DE ögonblicket kommer vi ihåg som om det var igår och från den stunden har vi varit bästa vänner och det kommer vi förbli!
15 år utan bråk, utan tjafs. Visst har vi bråkat med andra men vi tre har alltid varit vi fast vid varandra.

Första gången jag skulle åka hem till Hanna så åkte vi buss och när vi kliver av bussen så ser jag att det är ju samma busshållsplats som mamma berättat för mig att jag kommer få gå av vid när jag börjar åka bussen hem! Jag gick snällt efter Hanna och när vi kommer fram till hennes hus säger jag: Hanna.. I det röda huset där uppe på kullen (pekar ca 150 meter bort) där bor jag! Lustigt nog kommer jag ihåg att när jag flyttade in i mitt hus 3 år gammal, att jag såg flyttbilar och grejer nere vid just det gula hus som Hanna bor i och i senare forskning har vi kommit fram till att vi flyttade in samtidigt! Vi bor ännu kvar båda två.

Vi började skolan tillsammans i Färentuna och när vi skulle vidare till högstadiet var vi rädda att bli delade på men sen kom beskedet från Uppgårdsskolan - 6a och 6b var två klasser som inte skulle splittas då sammanhållningen aldrig varit bättre än nu! Så klasserna fick vara och vi fick in en del personer från stenhamra och skå för att klasserna skulle bli lika stora som dom andra. Men det viktigaste av allt: Jag, Emma och Hanna fick vara med varandra!

9an kom och vi skulle välja gymnasium - tanken på att splittas kom igen.. Hanna kom fram till att hon ville nog gå mediaprogrammet i Kärrtorps Gymnasium, Jag visste till en början inte men efter att ha läst vad Hanna skulle söka till blev jag också riktigt sugen och bestämde mig för samma val. Emma däremot vill läsa på ett ridgymnasium men efter forskning hade hon inte de betyg som behövdes eller nått och jag och Hanna upptäckte att man på Kärrtorps Gymnasium kunde läsa Mediaprogrammet med Ridning som specialidrott!
Resultatet blev - de tre vännerna åter i samma skola och samma klass!

Studenten kom - Den lyckligaste, bästa och mest underbara stund i hela mitt liv! Jag skulle kunna göra om den dagen minst 100 gånger!
MEN - vi skilldes åt! =(
Trodde ni ja! ;) Jag och Hanna hamnade på samma jobb i några månader och en stund där trodde vi även att Emma skulle hamna där. Men vänskapen mellan oss finns ännu kvar i ur och skur, vad som än händer kommer vi alltid att finnas för varandra! Det finns inga bättre vänner än dom jag har - dom är bäst i hela världen!
Och den som säger att tjejer inte kan leka 3, se på oss - 15 år utan ett bråk! Vi är ett perfekt exempel på att det faktiskt går!

Jag älskar er!

Jag ska inte glömma att nämna alla andra vänner som hjälpt mig genom åren som gått, ni är också underbara!
Fia, Tilda, Minna, Åsa, Alicia, Maria, Linn, Lina och alla andra som känner att dom hjälpt mig!

Tack för att ni finns för mig <3

    
   

image18

Va gör man egentligen?

Vad gör man när man inte känner sig uppskattad, att allt man gör inte gör någon nytta men om man inte gör det blir den andra irriterad och går och grubblar hela dagen?
Jag gör allt, verkligen allt, men jag vill få tillbaka också annars känns det meningslöst...

"Det som började lätt, har blivit så svårt"

Vilse i skogen!

En kompis ringde mig 17.40 och frågade om jag kunde skjutsa han och en till, till söderköping och bara stanna till hemma hos honom och hämta en tröja. Jag som är så snäll ställde självklart upp på de!
Detta kommer nog bara människor från norrköping och närheten förstå men jag körde från kungsgårdsgymnasiet till eneby centrum för att sedan åka till St.persgatan, och därifrån till Haga sedan till Kungsgård igen sen till Kungsgatan, vidare till Ektorp och skarphagens centrum, räkna med minst en timmes väntetid på allt. Efter Ektorp åkte jag till Vilbergen och ut till Västa Husby, där äntligen skulle min kompis hämta tröjan och tydligen dusha och göra sig i ordning också. Så vi satt och väntade IGEN! =P Till sist kom vi iväg till Söderköping och sen fick jag åka hem. Jag var hemma 20.30. SNACKA OM TID!! =P
Snart ska jag äta och sedan ska jag skjutsa några till men då är alla på ett ställe och ska inte göra mer innan! ;)

Vidrig fredagskväll!

Gjorde mig i ordning, pojkvännen gillade inte outfiten så blev bara skjortan med jeans. Så sticker vi hem till en kompis lägenhet så han med kunde få göra sig i ordning och medans satt Dennis och spelade GuitarHero - världens tråkigaste spel egentligen! jag bara satt där och försökte få i mig min alkohol men jag är så trött på melonsmaken att jag snart spyr på den så de gick väldigt trögt..
 
Sen drog vi till Otten - fredagens höjdpunkt och Norrköpings största nattklubb, inte för att det finns så många men! =D Vi betalar och går in och jag följer efter Dennis en stund och sedan vill han hem och jag hade ju så klart inga nycklar så fick följa med. Hatar egentligen att dricka och betala inträde för att göra ingenting..
Och jag som skulle träffa Frolle som är hemma från Norge i endast 10 dagar - vilket betyder att han åker hem i veckan igen, honom träffade jag inte alls.. =(
Hoppas att kvällen blir bättre då jag och Yohanna ska hitta på nått kul som att kanske titta på Melodifestivalen! Fast då gäller det att Dennis inte är hemma för han avskyr Melodifestivalen! =D
Ska ner på stan om ett tag och sola också, ska bli riktigt skönt!
Kram!

Kan jag ha så här!?

Bild001.jpg
Kan jag ha så här!?

Äntligen i norrköping igen!

Direkt efter jobbet körde jag iväg till färjan som tog mej närmare södertälje och sedan bar det av. Hög musik med min lilla dunka dunka låda i bakluckan, en som vissa av mina killkompisar tycker att tjejer inte ska ha.. ;P men jag har en iaf! =D
Sen så började jag känna hur trött jag blev! Rädd för att somna sätter jag på fläkten på det kallaste och full blås i mitt ansikte och på med en riktigt bra låt med fart och som man kan sjunga med. Resultat: efter ca 5 min var jag lika pigg som när jag åkte iväg och jag slapp somna! =D
Var och hämtade nycklarna hos pojkvännen som är och jobbar lite extra så nu ska jag laga middag, städa ihop lite och sedan göra mig i ordning inför ikväll! Ska träffa Frolle igen, som har varit i Norge sen typ September-Oktober eller nått och som är hemma i 10 dagar nu, superkul! =D

 Senast jag och Frolle festade ihop - 2007-09-14

Kram!!

Till alla ungdomstjejer som funderar över smink.. BÖRJA ALDRIG MED DET!

Jag började sminka mig när jag gick i 6an tror jag, säkert tidigare men i 6an blev det varje dag jag gick till skolan var det lite ögonskugga, mascara och lite kajal som gällde. Gärna lite läppglans också och man tyckte det var jätte fint. MEN! Det var nog det största misstag jag någonsin gjort! Skulle jag räkna ihop all tid som jag har lagt ner på att sminka mig varenda morgon och sen varenda gång man ska göra nått speciell som fest eller krogen eller liknande, det skulle bli fler timmar än va man ägnat sig åt att gå på toaletten till exempel! En sak man måste göra varje dag för annars så slutar det väl med att kroppen inte fungerar eller man kissar på sig!
Och att detta lite ögonskugga, mascara och kajal har utvecklats till foundation, puder, rouge, mascara, böjda fransar, kajal, eyeliner, 2-3 ögonskuggor och ändå ser man nästan likadan ut!
Jag kom och tänka på de för att idag insåg jag att jag inte skulle hinna sminka mig helt utan de blev bara foundation, puder och rouge och då har jag jättesvårt att gå till jobbet och visa mig och skäms nästan! Det är ju sinnes för det är ju bara den riktiga jag som jag visar upp, eller egentligen inte ens de eftersom jag har "underlaget"! Nää detta får det bli ändring på.. Tänk så mycket mer jag kommer få sova!

Jag ska leta upp bild på hur min sminkning har utveckals så ska ni få se skillnaden!

Mål: Sluta sminka mig så när jag ska till jobb osv.

Avdelningsfajt och jobbsökande besvär!

Haha, vilket avdelningsmöte! Först så gick vi igenom då vad vi ska säga och prata om på föräldramötet på måndag (jag missar minnas 20års middag!!!) sen så började vi prata lite allmänt om avdelningen och barnen och sedan gick vi igenom vad som skulle beställas och så. Till sist så tar arbetskamrat 1 upp lite saker som hon undrar över och sen så börjar hon skälla ut arbetskamrat 2 så det bara ryker om det! Och där sitter jag och som tur är arbetskamrat 3 mitt emellan och bara lyssnar och är förbryllade! Denna arbetskamrat 1 är i vanliga fall en person som vi uppfattar som extremt seg och lyssnar med lilltån, gör som hon vill och ja hon går inte riktigt att förklara. Men samtidigt som jag sitter där och tittar ner i mina papper och lyssnar så känner jag att de hon säger är bra för henne att säga för att alla arbetskamraterna ska fungera som ett arbetslag! Till slut bestämdes det att dom ska gå ut och äta middag för att ge detta en chans att fungera. Toppen! Synd bara att jag troligen bara är kvar 4 dagar efter de att middagen har varit..

Försöker hitta ett nytt jobb, fast i norrköping. Men det finns inga... Eller finns finns det väl men inga som antingen jag vill ha eller så vill dom inte ha mej.. Det är sjukt att i en liten stad ska man kunna få tag på hyreslägenhet med förstahandskontrakt hur lätt som helst men jobb finns det inte ett skit, medan i storsthlm måste du stå i kö 10 år för att få en hyreslägenhet, annars får du köpa en lägenhet för över miljonen och där finns det minsann jobb! Där där jag inte vill ha! Skit var det med de..

Mer jobb till småstäderna!
KramKram!!

Ingen dans.. =(

Mamma ringde nyss och berättade att dom ringt från vuxenskolan och sagt att min danslärare är sjuk så det blir ingen dans den här veckan heller.. =( Förra veckan var jag på kryssning och missade starten, vilket visserligen inte gjorde nått eftersom vi bara repeterade efter jullovat!

Nu ska jag iväg och vara onyttig och köpa pizza till oss som ska ha avdelningsmöte.. ;) GOTT!

Hej hej, testar nu detta lilla roliga! :)

Hej hej, testar nu detta lilla roliga! :)

En vanlig dag på jobbet..

Sitter här på min rast och ska ta och uppdatera mig lite så jag kan börja blogga via mobilen hade jag tänkt.
Idag har jag fått väldigt ont i ryggen och kan inte sätta mig i massagestolen för vid den sitter en jättekonstig vikarie. Han verkar visserligen pratsam och glad men jag orkar inte prata med någon just idag, vill egentligen bara krypa ner i massagestolen och skita i allt annat! =D
När jag har slutat 15.15 ska jag upp till pizzerian och köpa mat till mig och mina kollegor som ska ha avdelningsmöte, låter säkert jätteroligt. Men nää inte så värst! =P
Men efter mötet ska jag iväg och dansa och de ska bli så himlands skönt för jag har inte dansat sen den 23e november eller nått.
Kram!

Filmvecka...

Har inte haft mycket att göra i vecka så har kollat på alla tre sagan om ringen filmerna, såg precis slutet på den sista.. Och jag kan bara uttrycka mig att de måste vara de bästa filmer som någonsin gjorts! Hur orkar man annars sitta 3 timmar varje dag för att se det sorgliga slutet?
De bästa skådespelarna som passar in perfekt med deras karaktärer. Det är som om de va födda för att spela dessa roller!
Musiken i filmerna, lugn och harmonisk men passar alltid trots krig, stress, blod och död. Allt är välgjort, välklippt och genomtänkt in i minsta yttepyttedetalj. Tänk den dagen jag kan göra en sådan film!

Min största dröm: Att göra en film/filmer som "Sagan om ringen triologin"
Mitt mål inom media: Detsamma...

Kommer jag någon dag in på Dramatiska Institutet då jävlar ska jag se till att jag om 20 år sitter där, stoltast av alla, öven en film som jag har gjort, som jag har regiserat och producerat!

 

Jag och tilda ute på Berzelii Bar

Jag och tilda ute på Berzelii Bar

Min älskling

Min älskling

Ronja, min hund, Cavalier Kings Charles Spaniel

Ronja, min hund, Cavalier Kings Charles Spaniel

Första inlägget - Välkommen Emelie

Hej!

Jag har faktiskt en annan blogg sen tidigare men jag gillar inte den riktigt så jag hoppas att jag ska gilla denna bättre!

Jag är 19 år gammal, bor på ekerö i sthlm där jag levt hela mitt liv, lekt med samma kompisar sedan jag var 4år och vi älskar varandra fortfarande - resultatet har varit INGA bråk! De ni! ;)

Jag har haft en vanlig tråkig uppväxt, var aldrig nån "fjortis" som hängde ute i kylan och drack den folköl man fick tag på. Varav min mamma vet inte riktigt vad hon ska göra när min lillasyster tagit denna roll så bra! ;)
Jag var duktig i skolan, bland de bästa tills vi började högstadiet, då började det svacka lite men i kärrtorps gymnasium där jag läste medieproduktion ställde jag mig på stadiga ben igen och gick ut med 11 MVG, 11 fler än i högstadiet!

Sedan jag var 12 år har jag dansat "fame, funk and showdance" på Studieförbundet vuxenskolan, och jag älskar det fortfarande men inser att jag snart inte kan fortsätta om det inte ska bli mer allvarligt... Tyvärr.

Nu jobbar jag på en förskola på Ekerö där jag trivs väldigt bra, dom som inte jobbar på en förskola inser bara inte hur mycket jobb det är med barn i åldern 1-3. Ni skulle bara veta!

Jag har en pojkvän som bor i Norrköping, varit tillsammans sen 11/11-06 och jag älskar honon över allt annat - skulle verkligen kunan tänka mig att han är han med stort H!



Det var lite kort om mej, mer märker ni väl vartefter jag skriver. Min tidigare blogg: lillknoddan.blogspot.com
Hoppas ni kommer gilla detta!
Kram
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!