Bilder från gårdagen

Här kommer lite bilder från gårdagens fest på Gamla tryckeriet!

Söndag

Jäklar vilken natt!! Förfest hemma hos Timmy/Filip med Timmy himself, Johan, Ante och Timmys systrar och kompis. Mycket snack och liten verkstad kan man ju säga, haha! Till slut när vi kom iväg så stannade inte tunnelbanan i alvik dit vi skulle och vi var redan sena. Dessutom var det en lång kö när vi väl kom fram till Gamla Tryckeriet. Inne vid garderoben tog galgarna slut också! Haha! Men väl inne så blev det röj. Musiken var ju som sagt inte min smak men jag stod ut hela kvällen = jag vande mig! =P 
 
Idag har det blivit pizza, tv, plugg och städ. Lämnade in mina två första examinationsuppgifter idag. Vet inte riktigt vad jag tycker om dem men vi får väl se om jag blir godkänd eller inte! :P 
 
Imorgon drar en av mina bättre vänner på en 6 månaders resa. Kommer blir lite tomt utan honom men han kommer ju tillbaka. Känns som om vännerna droppar av en efter en och hittar på saker runt om i världen. Lagom till det att Filip och Aron kommer hem (om det blir som dem tänkt) så är det Tildas tur att åka iväg. Tråkigt men sant. Fast hon har ju på ett sätt redan åkt eftersom hon flyttade till Norrköping i Aug.. 
Men men, life goes on! :) 
 


Utgång!

När jag kom hem idag så kände jag bara hur jäkla trött jag var!! Så sket i träningen och tog mig en tupplur på 1,5 timme istället, det var det värt!!

Sedan började jag plugga och som en liten motivering till pluggandet så gav jag mig själv blåbärspaj och vaniljsås! Mmmm!!

Det gick mycket bättre än jag trott på den här uppgiften, den kändes lättare och det kändes som om jag förstod allt jag skrev om. Så imorgon ska jag skriva det sista om mina egna tankar :)

Nu är jag på väg mot Sundbyberg igen, denna gång för förfest inför utgång på gamla tryckeriet där bland annat Astral Projection spelar. Ingen jag lyssnar på direkt men vad gör man inte för sina vänner ibland? Dessutom hade jag en väldigt passande oanvänd klänning i garderoben som jag kände att jag ville ha premiär på! ;)

Ha en bra kväll!!

Lördag

Åh va trevligt vi hade det igår, jag och mina pojkar!! Kommer sakna dom två rackarna!! Hoppas halvåret kommer gå fort!! :) dessvärre så kommer dom hem lagom till det att Tilda åker iväg.. Men henne har jag ju inte heller kunnat träffa på ett bra tag nu när hon bor i Norrköping! Ska ta och planera in en helg då jag kan åka ner och hälsa på, det är ju det jäkla plugget som hindrar mig...

Igår i alla fall så var tanken att vi skulle äta på Vapiano i centralen men det var självklart fullt så då promenerade vi ner till Texas long horn på Stureplan. Mmmmm jag ÄLSKAR deras Caesar sallad!! Där äter jag inte salladen för att vara nyttig utan för att dom gör så jäkla god Caesar sås till!!

Sedan drog jag och Timmy hem till honom och Filip för att kolla på film men vi tokdäckade på en gång!

Gick upp i morse och tog en buss till Solna vilket resulterade i världens äventyrspromenad, världens omväg kring hela Solna innan vi var framme i centrum, haha!
Vi tog en god frukost med en stor fralla och varm choklad!! Mums!! Jag älskar att äta frukost på café!

Tog även en liten shoppingrunda på Salt och Kicks. Fick med mig en tröja hem och så klart en hel del olika smink och tillbehör.

Dags att åka hem och plugga en stund nu innan det är dags för träning!! :)

På språng!

Är redan på väg till stan igen men sådan otur som jag har så kommer jag få vänta på sniglarna i nästan en halvtimme.. :(
Jaja, blir mys när dom väl kommer i alla fall!

Fredag

Fullspäckad vecka är bara förnamnet!! Jag har jobbat på för fullt och stressat hit och dit, TOG mig tid att träna i torsdags och det resulterade i att jag fick plugga till halv 12 igår... Kunde dessutom inte sova ordentligt och så här har mina dagar sett ut hela veckan!!

Idag har jag haft tre redovisningar i skolan och första delkursen är avslutad. Nästa handlar om pedagogiska tanketraditioner och jag tror att det blir en intressantare delkurs än den som avslutades idag!

Ska nu hem och svida om för ikväll blir det middag med mina manliga favoriter Filip, Timmy och Aron! Filip och Aron drar utomlands i ett halvår på måndag så det blir mys och massa snack!

Hoppas ni får en trevlig helg! :)

(Haha bitch-Emelie på bild!!)

Tisdag

Tjenare alla snyggingar!

Sitter på jobbet och tänkte slänga upp ett snabbt inlägg. I morse när jag vaknade så ville ögonen inte alls öppna sig. Dessutom mådde jag illa vilket jag ibland gör, men brukar alltid må bättre efter att jag fått i mig frukost, även denna gång. Men det är hårt att trycka i sig frukost när man mår så illa!! Ush!

Efter jobbet idag har jag möjlighet att gå på ett möte i Sundbyberg om nybyggda bostadsrätter.. Men jag har ingen aning om jag ens har en möjlighet att låna så pass mycket pengar för att kunna köpa mig en nybyggd lägenhet själv.. Så jag vet inte om jag ska gå på mötet. Inte bara för att jag inte vet om jag kommer få råd, även för att jag behöver plugga.. Tiden går för fort!!

Det gör även tiden på rasten, dags att kila! Tjing!! ;)

Måndag

Hela dagen har varit fullproppad. Igår hjälpte jag Timmy att flytta och så sent som vid halv 1 kunde jag lägga mig och sova. Upp vid halv 7 igen för att åka hem och äta frukost och plugga en timme innan mina kollegor kom. Då skulle vi kasta oss in i IUP-processen och skriva nulägen inför iup-samtalen vi har framför oss. Vid 18-tiden var vi klara..... Då hade jag och mamma redan påbörjat tvätt och det var dags att hämta det sista i tvättstugan, handla på ICA och sedan laga mat. Det blev blodpudding. Så fort middagen var klar så satte jag mig och började plugga organisering och intersektionalitet. Grupp A ska läsa kapitel två som enligt min åsikt känns som det svåraste typiskt nog... Jag hade mer än gärna hellre läst kapitlet om genus tex...

Och nu ligger jag här och är helt utslagen!! Time to sleep!

Puss och kram!

FÖRLÅT!!

För jättedålig uppdatering denna weekend, jag lovar att berätta allt om helgen imorgon!! :)

Onsdag

Hejsan!!

Idag är det onsdag och vädret är just nu på topp. Det var dock lite kyligt på förmiddagen men då gick vi till skoge och klättrade bland kullar och dalar, den ni! ;)

Igår drog jag till gymmet och eftersom jag har lite hosta fortfarande så började jag passet med en PW på löpbandet i 35 minuter och sedan ett bröst-styrkepass på maskinerna. Det var länge sedan jag gjorde ett sådant pass och det känns i musklerna idag vill jag lova! ;) 

Här under har ni en bild på mitt mål om kanske ett år eller dylikt, beach 2013! ;D 

Efter jobbet idag ska jag vänta och se om pojkarna (Timmy och Filip) hade tid med en middag med mig. Filip åker snart utomlands i ett halvår och vi ville passa på och ses innan han drar.. Håller tummarna, annars fortsätter jag på min examinationsuppgift. 

Ha en bra dag!! =)

Tisdag

Nej men tjenare!

Ser att jag totalt glömde bort att blogga igår, men vad gör väl de, inget speciellt intressant hände mig ändå.

Jobbade, tvättade, åt mat, åt glass, läste "mig äger ingen" (plugg). Så mycket mer blev det inte! =D

Idag däremot så började dagen väldigt intressant med att luktade väldigt mycket brandrök. Jag gick till och med ut och tittade runt för att det luktade så mycket. När jag kom in igen hörde jag på radion att det var brand i 4 radhus! Brandmän från 5 olika stationer va tydligen på plats. Spännande!! Läs mer på aftonbladets hemsida om ni vill! ;)

Efter jobbet ska jag åka raka vägen till gymmet - JIPPIE!! Även om jag tränade BC i lördags så känns det inte som om jag varit där! :P Men eftersom jag varit förkyld så tar jag ett lite lugnare pass, tror jag! ;) Vi får väl se... ;)

Söndag

Hej på er!

Vilken Mysdag jag har haft!! Vaknade utvilad redan vid 9 i morse hemma hos Timmy. Vi gick och handlade pålägg och åt sedan frukost i lugn och ro framför tvn. När vi hade latat oss där ett dag la Takke ut bilderna från MB som vi gladeligen tittade igenom!

Sen satte jag igång att läsa min skönlitterära bok (skoluppgift) men hade lite svårt att låta bli både sms, Facebook och diskutera med Timmy då det mesta just nu kretsar kring Qlimax-resan och Aqua-eventet i november som jag ändå inte kan åka på...

Men ett par kapitel läste jag innan vi ställde oss och lagade hemgjord pyttipanna! Det blev rätt så gott, speciellt med tsatsiki som tillbehör! ;)

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem. Dags att göra sig redo för en ny vecka!!

Monday Bar Summer Cruise 2012

Här kommer då som jag har lovat, ett inlägg om kryssningen, som enligt mig gick väldigt vilt till haha!
 
Första kvällen drog vi på för fullt vill jag lova. Det var Black på stora dansgolvet, alltså det jag var ute efter. Jag hade planer på att se vissa Dj's och jag tror jag att såg alla som jag skulle. 
 
Lite spänt var det inför kryssningen med tanke på att jag skulle få träffa alla gamla goa vänner igen men jag kände mig ändå lite osäker på om alla verkligen ville träffa mig igen, men det va INGA problem alls!! Alla hälsade glatt och festade med mig precis som vanligt!! Det va hur kul som helst att få träffa alla igen, har saknat dom! 
 
Sen tog alkoholen över mig, denna gång värre än vad det brukar... Hade köpt mig en flaska Passoa och den är ju för jävla god så jag tror att jag inte riktigt tänkte på hur mycket jag drack.. Men jag har ju fått kvällen berättat för mig och jag vet att jag hade jävligt kul ändå! Jag dansade runt med alla, gamla och nya vänner, jag lyssnade på Technoboy, Frontliner, Neophyte och jag var en sväng på trancegolvet också men det va inget för mig alls, just den minut som jag var där haha.
När Neophyte spelade som var den sista Dj'n, så umgicks jag med Fredrik som alltid fotar på dessa kryssningar och jag klättrade upp på staketet och hade fått för mig att jag skulle fånga Neophytes uppmärksamhet så att Fredrik kunde få en grym bild.. Haha, jag blev tillsagd rätt fort vill jag lova! 
Dessutom fick jag följa med Fredrik "backstage" en snabbis innan nån annan som jobbade där bakom kastade ut mig.. Typiskt! Haha! 
 
Vid 6-7 tiden gick jag sedan och lade mig. Det bästa med dessa kryssningar är att man väldigt sällan mår dåligt, man är mest helt slut när man vaknar, vilket jag var även denna gång. Jag sov rätt så länge och när jag väl tog mig an att gå upp på Sundeck så började jag vakna till men ändå inte fullt och så var det resten av kvällen. Musiken var heller inte på min sida, men vännerna var allihopa runtomkring mig och jag njöt ändå. Det var under den kvällen som jag passade på att ta flest kort också, när jag ändå inte dansade så mycket! :) 

Redan vid tvåtiden somnade en väldigt full Timmy i mitt knä och eftersom jag ändå inte alls var på topp, så valde jag också att avrunda kvällen. 
 
Vänner som inte åker på dessa kryssningar frågar ibland hur det kommer sig att man inte tröttnar.. Jo, det är ju så att jag och ALLA 2000 andra personer på dessa båtar brinner för den här typen av musiken. Vi längtar ständigt efter nästa kryssning. Vi är alla som en familj, det finns känslor som ingen utomstående förstår och som inte går att beskriva. När vi kliver på båten så går vi in i vår fantasivärld som vi lever i. Det är som magi, som att gå på rosa moln, vi känner lycka och gemenskap, vi känner basen och ser lasershowerna. Dessa kryssningar är såååå mycket mer än en vanlig kryssning med musik, dessa är mer än en vanlig partykryssning. 

Som sagt så är det väldigt svårt att beskriva med ord men det är MAGISKT! "This is the time of our life!"
 












































Oj förlåt!!

Kom precis på att jag förut lovade att berätta om kryssningen vilket jag inte gjort ännu!! Fy på mig!! Eftersom jag just nu bloggar från mobilen och inte har en enda bild från kryssningen på mobilen så får jag i uppdrag att fixa ett MB-inlägg under kvällen, i promise!!

Lördag

Halloo!!

Sitter och skriver på tunnelbanan som ska ta mig till Globen för ett BC-pass. Har inte tränat på en vecka nu så känner mig redo, ska bli skönt och kul!

Igår var en lååååång dag i skolan. Var där mellan 8-17 och hade en föreläsning och tre seminarier. Vår grupp har så otroligt mycket att diskutera så vår lärare hann inte med alla punkter som hon hade tänkt, haha! Men ja, alla har vi minst 3 års erfarenhet så det är klart att det finns mycket att diskutera! :)

Efter skolan åkte jag till Timmy och lämnade min tunga väska och sedan drog vi till Kista där vi mötte upp ett gäng för en födelsedagsmiddag för Ante! Vi fick så otroligt söta ballonger vid vårt bord! Haha!

När den goda middagen var uppäten gick vi nästan alla till O'learys. Där satt vi en stund och bara snackade och njöt av sällskapet.
När jag och Timmy skulle röra oss hem till honom kom han på att han inte hade någon portnyckel, så vi fick åka hem till mig istället, som heller inte hade några nycklar med mig men som tur var så va mamma hemma så vi kunde komma in. Vilket kaos det blev! Haha!

Nu är det snart dags att kliva av tåget här!

Psst! Tur att dom tagit idioten som rånade mannen på spåret!! Undra hur mycket som är fel i hans huvud?! Ush...

Plugg, plugg och åter plugg...

Ja mina eftermiddagar har inte varit så speciellt intressanta för er denna vecka, och även denna eftermiddag har sett likadan ut. Jag hämtade ut ett paket på posten med en kofta från H&M, satt som en smäck!

Sen gick jag en liten promenad med Ronja. Men efter det har jag suttit i soffan, tagit en Powernap, lyssnat på trance och bara läst och läst i mina papper om teoretisk kunskap och praktiskt kunskap i två grenar! Av mina 85 sidor kanske jag har tagit mig igenom 30 ungefär... Och jag vette fan om jag är nå klokare faktiskt... Kanske är mera vis efter seminariet i morgon! :)

Nu är det dags att sova i alla fall, går i skolan mellan 8-17 i morgon så jag laddar med träningskläder så jag har nått att se fram emot! :) har längtat efter att träna!

Sov gott!!

Lunch

Hallo hallo!

Härligt väder idag va? ;D
Jag har faktiskt tagit mig en promenad till Konsum för att köpa nässpray så här på rasten, den tog ju typiskt nog slut i natt och det värsta som finns är att gå runt och snora, speciellt framför föräldrarna! Och sen att sitta under föreläsningarna och seminarierna imorgon och låta, nej tack!

Och vet ni var jag hittade för roligt i affären?? Kommer ni ihåg dessa god och roliga tuggummirullar?? Kunde inte låta bli att köpa en! :D

Torsdag

God morgon!!

Hur mår ni idag? Jag mår rätt så okej, börjar få tillbaka energin men är fortfarande täppt i näsan, men det vet vi ju alla att det kan sitta i länge.. :P

Igår satt jag hela kvällen och läste i mina papper och gjorde jämförelser på praktiskt kunskap i barnomsorgen och i äldreomsorgen. Låter rätt så tråkigt va?
Men nja när man väl förstår vad dom menar med praktiskt kunskap så är det rätt så intressant. I mitt arbete får vi många gånger hantera situationer på känsla, tex vid ett barns lämning. Och då plockar vi fram en slags kunskap som vi omedvetet bara utför på löpande band! Något som inte heller är erfarenhet, de ni! :P

Bokar av träningen idag också, inte bara på grund av min förkylning utan även pga att jag har ett häfte på 85 sidor att läsa tills imorgon.. Dags att sätta på raketfarten som jag brukar säga till barnen på jobbet! ;D

Ha en toppendag!!

Onsdag

God morgon!!

Idag känner jag mig lite mer utvilad än tidigare dagar i veckan. La mig i sängen igår och skulle läsa den skönlitterära boken som vi ska läsa i kursen, men ungefär tre sidor kom jag sen gick ögonen i kors och jag förstod inte alls vad jag läste. Klockan va då ungefär 21.30, så jäkla skönt att somna då!!

Halsontet är idag nästan borta men istället välkomnar vi tjocka bihålor och täppt näsa.. Typiskt!! Jag vill ju träna!!
Men men det blir att boka av dagens body combat i Haninge... :(

Ha en bra dag idag!!

Ännu ett grattis...

Till min käre Morfar som också fyller år idag och en fågel har viskat i mitt öra att han brukar läsa min blogg... ;)

Så GRATTIS!!

Tisdag

Idag är ingen vanlig dag för det är Fias födelsedag!

Grattis på födelsedagen snygging!! <3

Fia är en av mina bästa tjejer och hon och jag har en speciell relation till varandra. Vi har genomgått så otroligt mycket tillsammans på dom 7 år som vi har känt varandra. Vi har gjort resor till olika delar av Europa där vi har upplevt magiska stunder, vi har bråkat tills blodet har runnit, vi har gråtit i varandras armar, vi har upplevt lycka och kärlek tillsammans!
Ibland går det alldeles för lång tid mellan våra samtal men när vi pratar med varandra så är det som om det där uppehållet inte finns!

Vi har båda våra negativa, envisa stunder men trots det så står vi ut med varandra, förstår varandra till fullo och ingen dömer den andre!

Som vi sa när vi var yngre: "Tillsammans är vi oslagbara!" <3


Måndag

Oj oj oj.. Jag bara läser och läser men jag vette fan om jag blir nå klokare, jag förstår ju knappt vad jag läser. Och sedan skriver jag en uppgift, men när jag läser igenom vad jag har skrivit så vet jag knappt själv vad texten handlar om... Men det här blir nog bra! Haha!

Sen är det ju en del att ta hand om på jobbet. Och att dessutom särskilja jobb och skola blir ett projekt i sig. Men just nu läser vi mycket mångkultur i skolan och så mycket av det har vi inte på mitt jobb...
Aja nog om tråkigheter! Hmmmm.. Finns inte så mycket annat att prata om då! Haha!

Imorgon ska jag i alla fall på en språkföreläsning om Bornholmsmodellen och gissa vad jag ska göra efter.... PLUGGA! :D Välkommen till mitt nya liv! Haha!

Halsen känns fortfarande sådär, har lite ont och jag känner att en förkylning är på gång. Men vad ska jag göra... Negativt sett så blir jag utan träning om det fortsätter så här, positivt sätt så får jag mer tid till plugget om jag blir utan träning! :)

Dags att kasta mig i sängen, behöver ju sömn också för att orka med att som händer just nu! :)

God natt!!

Söndag

Wow... När jag sa det där med att jag numera inte kommer ha nått liv pga skolan trodde jag ändå att det inte skulle vara så mycket..
Nu har jag suttit hela lördagen och hela söndagen (med uppehåll för träning under lördagen) och jag har bara läst mig igenom 53 sidor akademisk text om mångfald och sidorna är då i A5.. Kvar har jag ett kompendie på 27 sidor och ett på 85 sidor samt läroplanen som jag bara har turen att redan ha läst ett antal ggr, plus 4 stycken tillhörande diskussionsuppgifter. Allt ska vara klart inför seminarierna på fredag..., Gah!!

Dessutom ska jag på föreläsning om Bornholmsmodellen med jobbet på tisdag...

Som sagt, klaga inte om jag inte skriver här, ni förstår nog vart all min lediga tid ägnas åt!!

God natt, hoppas ni alla haft en mysig helg!!

...

Glömde ju säga då att jag cyklade ner till färjan, det va de som va min träning! :P

Torsdag

Dag två i skolan. Denna vecka har vi introduktionsdagar i skolan, därför är det tre dagar på raken.
Testar att ta mig till skolan på ett nytt sätt idag. Lite frisk luft och träning på morgonen har ju aldrig skadat så nu står jag på färjan och njuter av solen i ansiktet! Hade glömt hur mysigt det kunde vara att åka färja på morgonen!! :)
Sedan kommer jag åka vidare med buss till Fitta och sedan en annan buss fram till dörren på Södertörn! :D
Perfekt! Däremot måste jag skaffa mig ett busskort, det här är ju svindyrt!

Onsdag

Så där ja! Då var första riktiga skoldagen avklarad. Vi har haft både introduktion, presentation av lärare och utbildningen och föreläsningar om 'Praktisk kunskap' och 'Estetiska lärprocesser'. Till en början fattade jag NOLL, men när alla elever började diskutera och det pratades mer på förskolenivå, då förstod jag precis vad vi höll på med! Haha!

Jag har även fått kontakt med två stycken andra elever, båda lika gamla som mig och det komiska är att vi alla har en lillasyster som är 93a samt att vi tre satt bredvid varandra på uppropet! =) 

Det roligaste av allt är att vi alla förstår vad vi gör där, vi pratar om samma saker och diskuterar olika dilemman som uppkommer på våra arbeten. Vi diskuterar även olikheterna mellan våra förskolor. Den ena jobbar mitt i stan och att åka tunnelbana med barnen är för honom vardag, den andre jobbar på föräldrakooperativ och att föräldrarna ska ha stort inflytande är en självklarhet och ingår i verksamhetsplanen. Kul med olika erfarenheter!! =D




Nu strax, tänkte jag ta reda på hur lång tid det tar att cykla till färjan. Om det tar ca 10 minuter som jag tror så kan jag minska färden till och från skolan med ca 20 minuter plus få motion! Skönt ju! =)


Tisdag

Se där ja, då har jag varit en duktig flicka idag!

Jobbat på med massor av pappersarbete mestadels på jobbet. Drog sedan och hämta ut ett paket på posten med en par kängor som jag har beställt. Snygga är dom men vill känna och klämma lite extra på dom innan jag bestämmer mig.

Drog sedan med mig gymkläderna och stack iväg till Sumpan. Klappade halvmilen med blicken på en enda punkt i hela 37 minuter, det gäller att vara målinriktad och envis, men jag klarade det galant! Trots att jag inte sprungit sedan i Maj typ!

Timmy var också på gymmet och han gjorde mig sedan sällskap in till Odenplan/Rådmansgatan för ett besök på Stadsbiblioteket. Jäklar va böcker det finns där alltså! Undrar om dom ens skulle få plats med alla böcker om ingen var utlånad? Haha...
Jag hade med mig litteraturlistan med tre böcker som jag ville låna, fick med mig 2 st hem.. Så jäkla typiskt.. Får hoppas att jag inte behöver dom som saknas på en gång för då måste jag gå till bokhandeln och inhandla dom på en gång istället för att vänta på att någon annan ska lämna tillbaka dom som var utlånade..

Men men, åkte sedan hem och nu har jag suttit och gjort tusen saker samtidigt. Skickat lite mejl, bloggat, skrivit på FB, läst information från Lärarförbundet och letat böcker via nätet. Hoppas att jag skrivit rätt saker till rätt personer.. Haha!

Nu tänker jag slänga mig i sängen och göra mig redo för en 9-16 dag imorgon i skolan!! Iiih! :D

God natt!!

Puh, inte så pigg faktiskt!

Efter jobbet fick jag någon slags energi, ingen aning om var den kom ifrån. Gick till affären och fyllde på kylskåpet lite. Gick till biblioteket och lämnade tillbaka två böcker som jag läste i somras (okej läste bara 1,5, orkade inte läsa klart bok nummer två nu när jag börjat jobba igen...) och letade sedan upp tre av böckerna jag ska ha första perioden i skolan. Hjälp Asså! Det är inga små böcker och det är inga några sidor, även om vi inte ska läsa hela böckerna utan bara vissa sidor så är det faktiskt mycket med 1600 sidor per kurs (ca 2-3 kurser per termin) för någon som inte läser mer än Facebook och bloggar längre.. Haha! Men det blir till att öva upp det där! Kanske lika bra att skaffa busskort så jag kan sitta och läsa på bussen fram och tillbaka till skolan tex... :P

Jag köpte även lite ljus som jag ställde i min nya hylla för lite mysstämning, men sen totaldäckade jag! Sov som en stock tills det var dags att gå till tvättstugan, lagade lite mat och åt och låg sedan som en strandad val i soffan och orkade inte röra mig en meter! Vart tog energin vägen?
Mer slut idag på kvällen än vad jag va under hela dagen igår, vad hände??

Jaja, så tack vare min trötthet bäddar jag mig nu snabbt ner i min Nybäddade säng och kommer snarka gott om ungefär 2 minuter!

God natt!!

Måndag

Tjeeena!
Jag lever!! Nästan vill säga.. :P Jag är trött som en plattfisk men den här kryssningen var värd det för jag känner att det var en av dom bästa faktiskt!

Självklart ska ni få se lite bilder och få höra mera senare men nu på rasten är det fokus på att kolla efter lägenheter, det gör jag nästan alltid på rasten. Efter jobbet tvingar mamma mig att hjälpa till med tvätten så jag får väl lov eftersom hon var så snäll och åkte till Mio igår och köpte en steg-hylla igår! :)

Hoppas ni haft en bra helg!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!