50-årig bröllopsdag ❤

Vilken mysig helg vi har haft! Igår hade vi en spadag under för- och eftermiddagen. Vi hade avslappnande massage och sedan fick jag och Timmy basta tillsammans. Vid 15 var det dags för jacuzzi-bad. Det regnade från och till vilket bara gjorde det bättre, det svalkade oss lite grann när vi satt i det 40 gradiga bubbliga vattnet. Jag undrar om vi inte satt mer på kanten än nere i badet, haha!

Sedan gick vi ner till stugan och gjorde oss i ordning för kvällen. Klockan 18.30 samlade vi oss allihopa vid restaurangen. De hade dukat upp en sk Svensk buffé vilken innehöll allt från sill och potatis till älgbiffar i viltgräddsås och till efterrätt hemlagad äppelpaj med hemlagad vaniljsås! Allt var så fruktansvärt gott så den sista biten äppelpaj lade sig som ett lock i halsen och sen fick jag både ont i magen och illamående! Men det hör väl till? :D

Sedan tog vi oss åter till stugan för ett släktfotografi och lite tilltugg. Kvällen slutade med att jag, Lotta, Timmy och Robin spelade "Med andra ord"-appen. Först delade vi in oss i lag efter par och jag och Timmy vann. Sen körde vi tjejerna mot killarna och självklart vann systrarna Gjersvold! ;)

Nu är vi åter på väg hem mot Stockholm, trångt och mysigt i bilen!
Imorgon ska jag berätta om lite glada nyheter!! :)

En liten hälsning

Minisemester!

Känner mig lite som en zombi idag faktiskt. Om jag sammanfattar veckans sömn så har jag sovit 5-6 timmar varje natt! Tur att vi ska iväg på en liten minisemester i helgen.

Det är nämligen så att mormor och morfar firade 50-årig bröllopsdag under midsommarhelgen så vi åker iväg till Säfsen för lite avkoppling, middag på restaurang och andra aktiviteter som man kan hitta på i fjällen under vinterhalvåret. Det är jag och Timmy, lillasyster Lotta och hennes Robin, mamma, mormor och morfar, moster med familj och morbror med familj och vi kommer bo uppdelat i två stugor.

Jag har valt att boka en Antistress-massage à 40 minuter och på eftermiddagen har jag, Timmy, Lotta, Robin och mamma bokat in oss på en badtunna! Som sagt en riktigt avkopplande minisemester! ;)

Men först ska jag jobba fram till klockan 13.30!

Förresten! I helgen köpte jag nya skor, ett par ljusrosa sneakers. I måndags när jag hade på mig dom fick jag skavsår, idag gör jag ett nytt försök och hoppas på bättre resultat! Jag köpte visserligen ett par höga sneakers av samma modell förra året så jag vet att dom mjukar upp sig. :)

Torsdag

God morgon!

Allt bra? Med mig är det helt okej! Fortfarande beslutsångest och är väldigt trött. Jag glömmer bort att jag ska upp klockan 5 vissa dagar och ligger och pratar med Timmy om kvällarna istället tills klockan är tolv... Dumt gjort av mig.

Det är snart bara en vecka kvar tills semestern för mig och det märks! Man blir lite mindre ambitiös och det blir mycket slappare på jobbet. Dessutom har dom dragit ner på träningspassen på gymmet och därav ställt in body combaten i sumpan, just typiskt!!

I helgen blir det lite förkänningar på semestern när jag, Timmy och en del av min släkt beger oss till Säfsen för att fira mormor och morfars 50-åriga bröllopsdag!

Sommarlov på riktigt!!

Fick ett grymt skönt besked idag! Kommer ni ihåg hur jag slet mig i håret för den sista tentan? Jag visste inte vad jag skulle skriva eller hur. Jag hade ångest och ville bara att det skulle vara över... Och så fick jag veta idag att jag fick VG (alltså högsta betyg)!! Kändes otroligt skönt så nu kan jag slappna av på riktigt och ta sommarlov från skolan på riktigt!! :D

Efter jobbet idag var jag iväg på ett ärende som gav mig beslutsångest.... Jag kommer snart att kunna berätta om allt men först vill jag att saker och ting ska vara helt klara! Ni får suga på karamellen lite till! ;)

Nu ska vi se om jag kan få sova mer än vad jag gjorde i natt!

Trötthet

Ush så slut jag var igår!! Sov endast 5 timmar och sedan var det full fart på jobbet, hög värme ute, möten hit och dit och sen träning och långpromenad på det. När jag kom hem vid 20.00 var jag helt slut och orkade knappt röra mig!

Så när jag hade ätit middag tvingade jag mig till duschen och kastade mig sedan i sängen redan 21.00! Tror ni jag kunde sova ordentligt? Nej... Jag låg och vände och vred på mig, somnade en stund och vaknade klarvaken kl 03.00 och kunde inte somna om! Till slut lyckades jag iaf och då var det väl bara 30 minuter kvar tills klockan ringde så inte blev det några fler timmars sömn i natt inte...

Men det är bara att upp och hoppa! Ser ut att bli en fin dag idag också! :)

Det är tur att jag har min underbara pojkvän som alltid (nästan ;) ) gör mig glad! ❤

23 juni 2013

Hade en supermysig dag igår! Sov länge, åt frukost och tittade på tv i lugn och ro. Jag och Timmy satt och beklagade oss på alla människor som skaffar så jävla många barn! En man på tvn sa att det bara var Gud som kunde stoppa produktionen av barn... Barnmorskan sa nånting annat... Haha!

Vid 14-tiden tog vi en promenad till gymmet, körde ett varsitt pass, promenerade till Bromma Blocks och handlade lite, åt middag på Max, promenerade till bussen, handlade lite mat i Bromma och åkte sedan hem. Vi avslutade kvällen med att titta på ett avsnitt av Games of thrones. Jag har ju lovat att titta på det nu när jag har tid! :)

Vet ni, nu är det bara två veckor kvar till semestern! ;)

Jag tog lite kort i spegeln efter träningen igår, visst börjar man se lite skillnad igen! :)

Midsommardagen

Hej på er!

Vilken mysig midsommar jag och mina vänner hade! Började med midsommarlunch hemma hos mig och Timmy på balkongen med Olle, Jonte, Ante och Lina. Vi fick bära ut köksbordet eftersom vi inte köpt nått utebord ännu.. :P Som tradition blev det jordgubbar och glass till efterrätt.
När klockan närmade sig 17 packade vi picknick-korgen och tog oss till ett ställe vid universitetet. Där hade Kollektivet ställt upp grillar och musik och en massa folk låg på filtar längs gräsmattan. Vi grillade, gjorde en midsommarstång, dansade och hade jättemysigt! Fia, Linn och Minna anslöt sig också till oss någon timme senare.

Nu ska jag och Timmy gå på bio i Kista. Vi ska se After Earth, får se om det är nått att hänga i granen! ;)


Viktig

Känner mig faktiskt väldigt viktig just nu. Sitter på bussen på väg mot jobbet efter att ha varit på ännu ett möte denna vecka! Själva ordet möte låter så viktigt så det kanske är därför jag känner mig sådan också! :D

Silja ringde mig nyss också så nu bokade jag 12 hyttplatser till nästa kryssning, så skönt att veta att jag inte behöver ta ledigt för det eftersom jag ändå är i skolan! ;)

Det går bra nu!

Stack iväg på ett möte efter jobbet idag som gick riktigt bra! Mitt liv är inte direkt händelselöst iaf om man säger så! ;) No details yet!! Hihi!

Efter en snabbis på gymmet mötte jag upp Timmy i Solna, som för övrigt käkade ett fiskben idag så han fick åka till akuten, men när de inte hittade nått på röntgen så bestämde han sig för att äta på Max! Jag testade deras GI-burgare som fungerade alldeles utmärkt.

Trots ljuset utanför fönstret är det nu dags att sova. Imorgon ska jag och Timmy städa har han bestämt! Blä! Haha!

God natt!

Idag är det tisdag

God morgon!!

Sovit gott? Jag somnade ganska sent, eller för sent eftersom jag är uppe före tuppen på tisdagar. Men det är lite svårt att somna när ens pojkvän hela tiden ska prata med en när man försöker sova! Haha! Behöver inte vara vettiga saker att prata om, det kan vara saker som: "Jag börjar redan få träningsvärk i benen från träningen idag älskling, bra va!" ;)

Jag lade förresten upp bilderna från kryssningen på Facebook igår! Här får ni några, resten vet ni var ni hittar! :)

Avslutningsträff

Vilken mysig avslutning vi fick på jobbet idag. Alla barn, syskon och föräldrar var bjudna. Vi tände grillen och alla lade ut filtar på lilla gården. Solen lyste, barnen lekte och vi hade jättetrevligt. Vissa familjer lämnade över några sommarpresenter och tackade så mycket för de 1-2 år vi haft med deras barn! Nästan en tår i ögat!! :) 

Men vet ni, det händer MASSOR just nu som jag skulle vilja berätta men som jag måste hålla för mig själv. Många känslor, glada, arga, ledsna och nervösa! Vi får väl se om jag inom en tid kanske kan avslöja lite! :)

Nu tänker jag kasta mig i säng eftersom jag måste vara pigg imorgon! 

 

Kollektivet @ Årstafältet

I lördags hade jag en helt underbar sommardag. Det började med att jag och Timmy tränade på gymmet. När vi kom hem började folk att dyka upp. Först kom Tilda och Minna, sen Johan, Ante och Jenny, Jonte B och sist Jonte S och hans flickvän Lovisa.

När vi alla var samlade gick vi ner till vattnet och upp på berget. Där finns en stor grillplats med utsikt över halva Mälaren typ!

Vi grillade, lyssnade på musik, drack gott och hade det bara bra i solen!
Men vid 18-tiden åkte vi vidare in till Årstafältet, iaf några av oss, andra åkte hem. Där hade Kollektivet (som Timmy spelade för på kryssningen) ställt upp dj-bås och flera högtalare och bjöd på skön stämning. Det var även flera andra vänner som befann sig där, bland annat Timmys systrar.

20.00 var det Timmys tur att spela. Vi dansade i solskenet enda tills polisen kom och sa att det va dags att sänka musiken! :P

Men kvällen var inte slut för det! Jag, Timmy, Johan och Jenny åkte vidare till Kollektivets fest @ Fabriken. Inte förrän vid halv 5 trillade vi in hemma och kastade oss i sängen!!

Förstå att jag och Timmy låg nerbäddade i soffan hela dagen igår!! ;D

Vänner

När saker och ting är svårt, är jag väldigt glad över att jag har alla de vänner jag har!

Igår var en magisk dag, omringad av massor av vänner. Det var kärlek, sol, sommar och musik. Några vänner saknades men man kan ju inte alltid ha precis alla hos sig. :)

Jag är så tacksam för mina vänner!
Ni gjorde min dag igår!!

Fredagsplaner

God morgon på er!

Hur mår ni? Jag mår bara bra! Idag har vi planeringsdag på jobbet vilket innebär att förskolan är stängd för alla barn och vi pedagoger arbetar med pappersarbete som vi annars aldrig hinner med. Vilket är ganska mycket...

Men vi i arbetslaget har iaf bestämt oss för att ta lunch på en restaurang idag och det är ju alltid trevligt. Dessutom arbetar vi bara mellan 8-15.

Efter jobbet ska jag skynda mig hem och fixa inför kvällen då vi i seminariegrupp 1 har avslutningsträff och firar att vi klarat av första året tillsammans! Vi har ju inte haft någon riktig skolavslutning så man kan väl kalla detta för det, vår lilla egna. Klockan 19.00 ska vi träffas på en pub på söder, vilken det har jag glömt men det finns uppskrivet! :) Sen får vi helt enkelt se vart kvällen bär av!

Igår fick jag förresten en sommarpresenten av ett barn som nu slutar på min avdelning efter tre år! Det är dags för mina skruttar att börja på storbarnsavdelning!! :O Så härliga och fina barn och föräldrar!!

Hoppas ni får en bra dag!!

Kolla in mina barbapappor!!

Haha Asså seriöst!! Jag måste bara visa er mina svullna lår! Det känns som om jag går runt med en boll mellan benen!! Haha!

Istället för två ganska raka lår så har jag nu två barbapappor här, så illa är svullnaden!! Haha! Hoppas det går över snart!

Monday Bar-bilder pågång!

Jag har under kvällen suttit och redigerat bilder från senaste kryssningen och blev precis klar. Dock är klockan för mycket för att jag ska hinna lägga upp bilderna så ni får vänta tills imorgon eller i helgen! ;)

Så länge bjuder jag på en förhandstitt!

Träningsvärk!!

Asså hjälp mig! Någon som vill byta ben med mig? I måndags tränade jag ben och körde en maskin för innerlåren. Denna maskin använder jag alldeles för sällan pga att jag vet vilken hemsk träningsvärk man får efteråt. Men så på detta träningspass gav jag mig på maskinen och körde på rätt bra. Efteråt skakade benen men inte mer än vanligt efter ett bra benpass.

I tisdags kände jag inte alls av någon träningsvärk så jag tänkte att det va ju skönt att slippa de!

Igår... Kom träningsvärken smygandes. På förmiddagen kände jag lite trötthet i musklerna men sen blev det värre och värre och värre! Till slut kunde jag inte gå!! Jag låg på soffan hela kvällen och gjorde ingenting bara för att slippa känna smärtan! Minsta lilla spänning i benen och det kändes som om de skulle trilla av.

Detta har även resulterat i en hemsk natt. Jag har inte kunnat ligga i sängen som jag vill och varje gång jag har rört på mig så har jag vaknat av smärta!
Musklerna är dessutom säkert 5 cm svullna, man kan både se och känna tydlig svullnad! Jag har ALDRIG varit med om detta! Det är helt sjukt! Ush!

Får se om jag lyckas gå bort en del av värken så att jag kan köra Body Combat ikväll! :)

XXlerator @ Monday Bar

Såg precis att det team som stod för Black-golvet på Monday Bar kryssningen har gjort en liten aftermovie, och här är den: 
 
 

Sommar och sol

Jag ligger just nu ute på gräsmattan i solen på jobbet och har rast. Underbart väder och jag vill inte gå in!

Jag funderar lite på vad man kan hitta på för nått roligt på midsommar... Det är nästan bara en vecka kvar och vi har fortfarande inte planerat vad vi ska göra, var vi ska vara eller vilka vi ska vara! Jag vill så klart ha midsommarmat, sol, blommor och gärna lite bad och lekar på de.

Aj! Va fan! Blev nyss biten av en mygga! Måste gå in och börja jobba igen nu...

Vinterresa

Vet ni! Jag och Timmy sitter och tittar på vinterresa just nu och det ser ut att bli Kap Verde i Januari! Sjukt mysigt och skönt!!

Tisdag

God morgon!

Sovit gott? Jag somnade lite för sent igår och väcktes av att Timmy höll på att rota omkring i påsar i hela lägenheten bara någon timme senare. Det lät som om han vräkte i sig en påse chips typ! Ska nog fråga honom sen vad fan han höll på med! :P

Är snart på jobbet igen. Idag väntar en solig utflykt och ett Drop-in-fika med alla barn och föräldrar som ska börja hos oss i höst! Spännande! :)

Bjuder denna morgon på en bild från Monday Bar.

Gamla inlägg i bloggen

Jag ligger här och letar efter gamla inlägg där jag har skrivit om mina träningspass. Tänkte idag att det kunde ge mig ny inspiration till min träning och vet ni vad jag hittar??

BC

BC

BC

BC

BC

och ja.. Så fortsätter det... Känns som att det får bli BC helt enkelt!

Nej skämt å sido, ska nog allt kunna leta fram hur jag la upp min träning förut och jag ska nog få till en eller flera olika kombinationer att köra! :)

Idag sprang jag som om ingenting hade hänt, 5,5 km - 40 minuter - 400 kcal. Inga problem! Det där Monday Bar kan nog bidra med en del kondition också! :))

Sommarlov!

Oj oj oj vilken kryssning!! Säkert den bästa ever! Allt va bara perfekt!!

Jag kommer berätta mer om den i veckan, just nu tänkte jag mest titta in och berätta att jag lever och att jag har lämnat in min sista tenta för första läsåret!! :D

Imorgon återgår mycket till det normala, jag går upp på heltid på jobbet, jag kommer börja träna nästan varje dag, jag och Timmy ska börja äta nyttigt igen (vill inte ens nämna hur mkt skit vi har ätit de senaste dagarna!) och jag kan börja umgås med vänner igen! :D
Mitt liv är tillbaka, tjoho!! Haha!

MONDAY BAR!!

Tänkte bara skicka en liten hälsning innan vi kliver på båten!! Vi är redo, det är sol och allt är så jäkla bra!!

Only one day left

Välkomna upp till en än så länge solig dag! Jag hoppas verkligen att det håller i sig eftersom vi har sommarfesten idag. Ni kanske kommer ihåg det där årliga partajet på jobbet med alla ca 50 tårtorna? Den är idag! Förra året satt vi och sjöng "det är sommar och sol, bad i en pool" för föräldrarna medan regnet öste ner! Haha! Bättre lycka denna dag kan vi hoppas! :)

Efter jobbet idag tar jag SEMESTER!! Iaf i 5 dagar.. För det är dags för Monday Bar!!! Det ska bli så jäkla roligt och i sista stund har Fia hoppat på också!! :))

Men för att fira semestern åker jag direkt till gymmet och tränar bort all tårta jag kommer trycka i mig idag! ;D

Lovely weekend

God morgon!

Haft en bra helg? Min helg har varit riktigt mysig och förutom att jag inte kunde skriva nått på tentan igår (pga tom skalle) så har jag gjort precis vad jag har velat!

Efter en mysig stund vid vattnet igår så gick vi hem och satte igång med trallplattorna på balkongen. Det blev riktigt snyggt och det saknas bara utemöbler och en liten grill nu! :D

Senare på kvällen kom Johan och Jenny på besök en stund. Alltid trevligt med lite sällskap en söndagskväll och eftersom jag ändå inte lyckades skriva på tentan så var det mycket trevligare med sällskapet! :)

SOMMAR!!

VILKEN UNDERBAR DAG!! Tur att jag inte är bakis och måste ligga inne och dö, vilket man skulle kunna tro efter gårdagen. Jag spenderade nästan hela dagen framför datorn och skrev på min tenta. Men vid 17 stängde jag ner och jag och Timmy började slänga alla kartonger i ösregnet. Sedan promenerade vi iväg till Blackeberg och mötte Fia. Vi handlade tacos och gick hemåt. Medan jag duschade och valde kläder gjorde dom andra middag. Resten av kvällen stod jag och Fia framför spegeln kan man säga, haha. Även Olle och Johan dök sedan upp innan vi begav oss till Solna och Deztination! Väl framme hade jag glömt mitt leg så vi fick åka tillbaka igen och hämta det! Och när vi kom tillbaka så behövde jag inte ens visa leg! Bra jobbat Emelie! Haha!

Men vilken grym kväll det blev!! Vi dansade, drack och hade bara för roligt!! Och dessutom fixade vi in Fia backstage för att få krama och ta kort med sin idol Dj Isaac! ;D
Bilder kommer såklart senare!

Just nu sitter jag på en filt vid vattnet och njuter av sommarvärmen och hoppas på att få lite fin färg tills kryssningen på onsdag!! Vi håller tummarna att det blir sånt här väder på sundeck också! Var länge sen vi hade ett soligt sundeck nu.. :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!