God natt

Fart och fläkt hela dagen ska ni veta!

Skola med examination, shoppa kläder till imorgon kväll, träna, städa, äta, skriva tenta. Men jag tror fan att jag hann med allt!

Var förbi biblioteket idag också för att låna boken som jag ska läsa i vecka. Självklart hann någon före mig. Sedan kollade jag nu om den fanns på akademibokandelns studentlitteraturavdelning, men icke, hemsidan hittar inget. Så jag fick beställa boken från Bokus och hoppas att den kommer på tisdag då jag ska läsa i den. Vore ju jävligt typiskt om den inte kommit tills dess! Håll tummarna för mig!! :)

Dags att sova, om 15 minuter är det min födelsedag! Hihi! :)

ÅNGEST!!

Nej det blev inget inlägg om helgen idag för att jag har suttit och granskat min nya kursmanual och den ät helt sjuk enligt min åsikt. Jag jobbar 33 timmar i veckan och jag VET att utbildningen jag går är på 100% alltså ca 40 timmar i veckan.
Men denna kurs ska vi läsa ca 200 sidor varje vecka, vi ska dessutom diskutera kring flera frågeställningar på webben och dessutom göra en intervju och skriva den på 1-2 sidor, publicera på webben och diskutera andras intervjuer!
Och detta ska då göras just i den månad som jag har som allra mest att göra och dessutom ska åka på Monday bar... Fy fan vilken ångest jag har och va glad jag kommer bli om jag klarar denna kurs! Det är ju på köpet mitt värsta ämne, historia, barndomshistoria... Håller nu verkligen tummarna för att jag inte måste skriva om förra kursens examination!! Skulle det hända, då går jag fan under...

God natt!

Torsdag 29/11

2 dagar kvar till min födelsedag! Tjoho! Kalla mig liten men jag tycker fortfarande väldigt mycket om att fylla år och få presenter. För ett par år sen när jag fyllde år, hade min kollega köpt typ 5 små paket till mig. Jag älskar att öppna paket så blev överlycklig! :D

Igår så skulle jag ha fått en överraskning av mamma men eftersom hon låter som dåligt kraxande kråka så fick vi skjuta på detta till nästa onsdag, typiskt! Dessutom var det tydligen ingen Greys Anatomy heller.. Men men, mer tid till att skriva tenta om man säger så!

Vad säger ni om vädret där utanför fönstret då? Plötsligt blev ju allt lite ljusare men imorse när jag stod och skrapade bilen var jag inte allt för överlycklig...

Tror jag hinner fixa ett blogginlägg om helgen i Holland ikväll efter träningen också, annars får ni vänta tills i helgen! ;)

 

Tisdag

Äntligen börjar jag vakna till lite igen! Har idag hållt vaken rätt bra, fick ta en lite tupplur på rasten bara så ordnade det sig haha.

När jag kom hem hade jag fått min första hyra på dom dagar jag kommer att bo i lägenheten i Januari, iiih! Det närmar sig med stormsteg! Dessutom ringde jag sedan Telia och förbeställde Tv- och bredbandspaket. Det kommer bli bra det här hoppas jag! =)

Nedräkningen har börjat.. Imorgon ska mamma bjuda mig på middag och överraskning! Spännande! =D

Måndag 26/11

Idag är det jag som är dead man walking vill jag lova. Somnade i vanlig tid vid 22 igår och sov ju endast 1,5 timme mellan Qlimax och utcheckningen... Helt utslagen måste jag infinna mig på jobbet nu klockan halv 8, inte så kul!
Fick lov att tvätta håret i morse dessutom, det stank rök, svett och alkohol! Och vet ni! Efter att ha skrubbat i typ 10 minuter, luktade det fan fortfarande rök!! Stackars barn, kom inte och snusa mig i håret idag inte! Haha!

Ha en bra dag så får vi se om jag överlever!

WOW!

Jag kan inte med ord förklara denna MAGISKA resa och detta magiska Qlimax!! För mig var detta absolut ett av de bästa åren och äntligen fick jag se min stora idol Evil Activities där jag alltid velat se honom och vilken succé det blev!! Han spelade alla magiska låtar du kan tänka dig och bara öste på in i det sista!

WOW <3

Swedish House Mafia

Hejsan!
 
Vilken sjuk kväll det blev igår! Jag är glad att jag bestämde mig för att följa med i alla fall, trots att det inte är värt pegnarna för min del. Men jag är i alla fall stolt över att även Sverige har lyckats så pass bra i elektromusiken. 
 
Vi började med att ses alla flickorna hemma hos Fia, vi gjorde oss i ordning, drack några glas och jag, Fia och Mickan satte på oss våra extremt snygga tröjor! Vi fick komplimanger flera gånger under kvällen faktiskt!
 
Vid 20.00 var vi framme vid arenan och på väg in. Då visade det sig att vi behövde kontanter för garderobven och så klart så hade ingen av oss detta.... TYPISKT! Så jag, vi fick göra det som tjejer är bäst på... ragga till oss 40 kr vardera till garderoben! Vi var i alla fall snälla och sa att vi kunde köpa nått att dricka om dom ville göra ett byta liksom! 
 
Äntligen inne så var det baren som gällde och vid 21.00 drog SHM igång! Vi tog oss långt in i publiken som ja. stod där. För dansade var det inte många som gjorde haha. Jag måste ju säga att jag blev lite förvånad över att det va så få som dansade. Det är ju ändå en klubbmusik, man borde gå dit även för att dansa. Jaja, efter 30 minuter som packade sillar så tröttnade vi. Jag och Fia spenderade resten av kvällen  långt upp läktare och längtade oss bort tills på lördag. Men visst var det en häftig kväll, Sverige kan leverera dom också. Dock så tror jag att det är ett tag kvar innan vi klarar det här med Arenafester galant. 
 
Och droger ja.. Kommer ni ihåg Majestiq som lades ner för att dom inte kunde betala för all drogpolis som behövdes. Igår undrade jag verkligen var alla dom poliserna var!? Vi blev tillfrågade så många gånger om vi sålde något eller visste någon som gjorde. Det är sjukt hur världen har fördomar mot oss rejvare, medan alla stureplansnissar går där fritt och stoppar i sig skit. 
 
Men men, nu blir det att sätta fart för jag ska ju till skolan och sedan raka vägen till HOLLAND!!! 
 

Torsdag

Halloooooo!! Här sitter jag och taggar till tusen!

Det är egentligen dags för mig att hoppa i duschen, packa och allt! Lämnar mitt hem om några timmar för att åka till Timmy, lämna stora resväskan, bege mig hem till Fia där vi är ett stort gäng flickor som ska umgås och dricka lite innan det är dags för oss att bege oss till Solna och Friends Arena. Första gången jag sätter min fot där och troligen enda på länge men man vet aldrig. Denna kväll är ju ganska spontant påhittad! Köpte biljetten förra veckan liksom! Hihi!

Men ikväll blir det i alla fall SWEDISH HOUSE MAFIA - the last tour! Dom är säkert lika taggade som vi är för kvällen! ;))

Nån gång i natt beger jag mig raka vägen till Timmy, sover ett par timmar och sedan upp till skolan. Egentligen börjar jag inte förrän 14.00 men ska träffa mitt arbetslag innan för att planera vår lilla uppsättning av den praktiska examinationen som håller rum nästa fredag.

Direkt efter skolan åker jag till centralen för att möta upp Timmy, Fia och Takke. Vi sätter oss på Arlanda express för att bege oss till HOLLAND!! Gah!! Sitter här och laddar med fullaste Hardcore med min lilla älskling Evil Activities i högtalarna!!

Det här kommer bli en riktigt awsome helg som jag sent kommer att glömma och dessutom kommer jag att vara totalt utslagen på jobbet på måndag! ;) Love it!!

Ha en grym kväll/helg!!







 

Onsdag

Dagliga lägenhetsinredningsletandet! Här kommer en ny liten önskelista som jag har letat fram från Mio.se

Tisdag

Hej hoppsan!
Sitter här på rasten och kollar lite på matbord till nya lägenheten. Skulle vilja ha ett bord som inte tar för stor plats men som man ändå får plats med ett par gäster på.
Tittar just nu på ett vitlackerat bord från mio som en har en nerfälld bordsskiva som du när som helst kan vika upp för att få större bordsyta. Det ingår även 4st stolar.

Idag efter jobbet ska jag åka raka vägen till stan för att träffa Fia. Vi ska shoppa kläder till Qlimax och vi har en lite spännande idé som vi klurar på. Resultatet får ni på Lördag! ;)

Det börjar pirra mer och mer i magen!! " dagar kvar till Swedish house mafia och 3 dagar tills flyget till Holland går! Tiden går så fort!!

Måndag

En riktigt härlig dag idag faktiskt! Skönt flow på jobbet och samma flöde med pluggandet. Jag läser just nu en bok som heter "Konstens betydelse" och ja visst har det funnit några små bra resonemang men i övrigt känns den inte alls så relaterad till mitt ämne.. Men men, fick iaf lära mig idag att inte alla skolor har ett skolbibliotek och att teatern 7;3 är en uppsättning av tre brottslingar varav två av dom sedan var med på rånet i Kisa och Malexandermorden. Den ni! Haha!
Ja ni förstår säkert varför jag undrar varför jag ska läsa den här litteraturen.. :P

Dags att sova! Imorgon ska jag och Fia handla lite kläder inför helgen, vi åker ju till Holland på fredag!! Känns overkligt!! Iiihh!! Längtar!

Söndag

Hejsan!
 
Idag har vi fått ryck här hemma hos Timmy. Vi (läs jag) har gjort smörgåstårta! Alldeles egen! Jag har aldrig gjort det förut, endast hjälpt Tilda och det är nog tack vare henne som jag tog mig modet att göra en egen! Snart ska vi smaka på resultatet, vi får väl se hur det gick! ;)















Bilder från förra helgen och gårdagen

Timmys Inflyttningsfest





































Monday Bar Black Weekend


















Johan 28 år & Mia 25 år















Lördag

Hej allihopa!
Jag vet att det faktiskt inte längre är lördag men tänkte bara lite kort berätta om kvällen!
Det är ju nämligen så att jag och Timmy är nyss hemkomna till honom ifrån Johan och Jenny där vi har firat Johan och Mia. Johan fyllde 28 år förra fredagen och Mia fyllde 25 år idag, GRATTIS!!

Mer får ni veta imorgon, då kommer även bilder från förra helgen!!
God natt!!

Fredag

 
God morgon fredag, du är välkommen!
 
Dags för skola återigen. Denna dag bjuder på två små seminarium, ett med bild och ett med sång-musik-ljud. Ganska simpelt faktiskt. Det är snarare så att lärarna planterar små frön som vi kan använda oss av i verksamheten. 
Detta innebär att jag slutar redan kl 14.00 idag och då ska jag åka och träna igen. Måste passa på när dessa tillfällen ges. Sen har jag faktiskt en oplanerad fredag framför mig men funderar på att läsa lite inför nästa veckas uppgifter. Det blir bara mer och mer att göra och nästa helg åker jag till Holland så då kommer inga skolböcker att följa med vill jag lova! :)

Ha en toppenfredag!
 
 
 
 

Torsdag

Här är det min favoritdag! Uppe med tuppen och sedan slutar jag tidigt. Direkt iväg till stan för Body Combat och sedan ska jag träffa killen med min biljett till SHM! Nu börjar det närma sig, en vecka kvar och nästa fredag åker vi till Qlimax!! Börjar pirra lagom i magen!

Sitter här på rasten i min lilla massagestol, har riktig smärta i rygg och axlar att jag måste börja sitta här flera raster än en gång i månaden typ. Skärpning på mig!

 

 

Wristsupport

Så ja. Var på Apoteket idag och införskaffade mig ett stödjande handledsband. Kämpar med en överansträngd handled som ständigt återkommer. Nu hoppas jag att handleden får lite extra stöd som hjälper den att återställa sig.

Efter att ha varit på Apoteket gick jag till Ica och köpte en burk celcius och en ask läkerol och gick till biblioteket. Det var nämligen så att en av böckerna som jag ska läsa denna vecka fanns där men ej för utlån, så det vara bara att slå sig ner. Hann inte riktigt klart så de sista sidorna fick jag ta kort på med mobilen för att kunna läsa vidare hemma! Haha!

Avslutade kvällen en timme framför TV:n - Greys såklart!! ;)

God natt!

Inredning till lägenheten

Sitter och funderar lite på ett slags tvättsystem. Jag skulle vilja ha redan klara korgar som man på en gång sorterar kläderna. I och med de kan man ju se vilken tvätt som behöver tvättas. Har hittat på IKEA en vanlig liten ställning i stål med korgar men den ser ju otroligt tråkig ut. Nån som har tips på var man kan leta?

Onsdag

God morgon!

Sovit gott? Jag har! Men ville inte alls gå upp när det var dags, rätt vanlig känsla nu när det är mörkt ute! :P

Igår var jag på gymmet efter jobbet och körde stenhårt, klarade mig 40 min på löpbandet, 7 min pw och 33 min löp! Tjoho! Det kändes bra efteråt!

Idag är det fokus på pluggandet. Ska sätta mig på biblioteket och läsa en bok som man inte får låna hem! :) får ta med mig en burk celcius så går det nog bra! :)

Måndagspyssel

Vilken myspys-måndag! Allt för sällan man träffar sina vänner på vardagarna så det blir extra mysigt när det väl händer!

En runda på stan, en tur på Hemköp, massa pyssel med sprayfärg, glitter och mallar, middag med pasta och kycklingsås, fika med te, lussebullar och donuts!

Vi är nu klara med våra tröjor till SHM-konserten (bara 1,5 vecka kvar!!)
Slutresultatet på dom får ni, ja, på konsertkvällen så klart! ;))

Måndag

God morgon i höstmörkret!

Jag vet att jag skulle berätta om helgen igår, men vet ni! Jag hade en heldag i sängen och soffan och DE har jag inte haft sen jag började plugga!! Så jag värderade faktiskt det högre (vilket jag typ kommer få ångra eftersom jag upptäckte att det ändå är en hel del att läsa och diskutera i skolväg... )

Helgen har för övrigt varit väldigt rolig, full fart rakt igenom! Massor med bilder har tagits, både med min kamera och med telefonen! Så jag lovar, ni kommer få en bildbomb här i veckan!! :)

Idag efter jobbet ska jag till stan och möta upp Mickan och Fia. Vi ska planera och pyssla med lite outfits inför Swedish house mafia, Qlimax och Luciakryssningen! Mysigt!!

Lördag

God morgon!!
Jag vet att jag inte skrivit på etyt par dagar men det har varit mycket. Mycket på jobbet, lång dag i skolan, träning, Inflyttningsfest och idag fortsätter festigheterna.

Jag berättar mer om hela helgern imorgon för jag måste sätta fart och göra mig i ordning! :)

Onsdag

BURR! Vilken iskall dag det har varit!! Jag tänker definitivt krypa ner i sängen och tända ljus när jag pluggar idag! Dock har det varit härligt med lite sol i alla fall.

Jag har börjat inse hur mycket som faktiskt händer mig här framöver.

9/11 - inflyttningsfest och utgång på Garbo
10/11 - Monday Bar (headhunterz och wasted penguinz)
17/11 - Fira Johan och Mia med utgång
22/11 - Swedish house mafia (lyckades få köpa en biljett av en kille på FB idag)
23-25/11 - resa till Holland och Qlimax
1/12 - Jag fyller år, fika med släkten plus fira med vänner
5/12 - Förväntar mig inbjudan till minst inflyttningsfika/middag hos Jeanette och Tim haha!
15-16/12 - Monday Bar Luciakryssning
21/12 - Sista dagen i skolan för denna termin (ledig två veckor från både skola och jobb)
24/11 - Julafton
18/1 - FLYTTAR!!

Tiden går alldeles så fort men tänk så man behöver allt att se fram emot när det är kallt och eländigt ute! :)


Tisdag

Har varit en hård dag idag, mycket att göra, mycket att tänka på, MYCKET att diskutera. Möte efter möte efter möte plus observationer. Jag är helt slut i huvudet och kommer därför nu att lägga mig i sängen och kolla på Heart of Dixie.

Punkt slut, over and out!

Måndag

God morgon, eller ja god eftermiddag kanske man säger! :)

En ruskig måndag med flera händelser. På jobbet har vi kvalitetsundersökning och är under observation och detta genomgick vi även i våras och det gick inte alls riktigt rätt till men denna gång känns det redan efter första mötet mycket bättre.

I helgen pratade jag , Fia och Mickan om att jag skulle köpa biljett till Swedish house mafia nu när dem släppte nya biljetter och följa med dem torsdagen den 22 nov. Men tyvärr gick det åt pipsvängen, tror inte ens att det släpptes fler till torsdagsföreställningen. Det fanns biljetter till de andra två föreställningnarna men inte just till den jag ville gå på. Tittade även på hur mycket det skulle kosta att köpa i andra hand - ca 2500kr!!!! Herregud, så desperat är jag INTE! Hade kunnat betala de 600kr som orginalbiljetterna kostar men inte mer.

Efter jobbet idag blir det träning eftersom den utgår från mitt schema imorgon pga möte med jobbet. Men denna vecka gör inte de mig så mycket, jag har nämligen inte allt för mycket att läsa till denna veckas seminarier. Desto mer nästa vecka vill jag lova! :D

Slut på det roliga, tillbaka till verkligheten!

Lördagskvällen!

God kväller!

Igår när jag var så gott som klar med min tenta, gjorde jag mig iordning och drog iväg till stan för att möta upp Fia. Vi åkte till Scandic Anglais på Stureplan och mötte Mickan och Mathilda och alla Mathildas vänner. Efter en stunds chitchat så promenerade vi bort till Berns. Jag har aldrig varit där tidigare men har velat gå dit så jag hade goda förhoppningar. 

 

Det började med att vi fick stå i kö för att komma in. Stå i kö för att betala 220:- (!!!!!). Stå i kö till garderoben. Stå i kö till baren. Sitta ner i en stund och prata lite om kommande Qlimax och Luciakryssningen. Stå i kö till baren igen. Stå i kö till toaletten. Trängas ut på dansgolvet och dansa i kanske 15 minuter till alldeles för gammal musik. Stå i kö till dansgolvet som stängde 5. Sedan gav vi upp och bestämde oss för att åka hem istället. Mycket bra beslut kände jag.. Haha! 

 

På vägen hem kom en kille fram till mig och småpratade. Han kände tydligen igen mig från SATS i Sundbyberg! Och det är ju sant, jag är ju där minst en gång i veckan. =) 

 

 

När vi tog bilden här under drog ett spöke precis förbi tydligen! Haha!

 

 

 

Jag och Fia kom fram till att det är ju nästan som Qlimax på Berns! ;P Haha, bara nästan! 

 

Paket från Gymgrossisten

Häromdagen beställde jag ett litet paket från Gymgrossisten igen. Jag har saknat mina frukostar med kvarg och jordgubbsprotein så tänkte att det var dags att införskaffa mig detta igen. Men eftersom det förra proteinpulvret jag hade kostade som det smakade, alltså 399:- för 1kg så är det dags för mig att hitta något som är något billigare. 
 
Jag har även kännt att jag vill ha något uppiggande som hjälper mig med träningen (och att hålla mig vaken vid plugg!!) och att behålla formen nu när jag inte kan träna lika ofta längre. Det tog ca januari-juni för att ta mig in i den form jag hade och det tog några veckor i Juni på att gå tillbaka till 0, så jag känner att jag behöver nått som hjälper mig att behålla formen där jag är och dit jag kommer. 
 
Hittade därför ett smart litet paket, packat och klart att skicka efter. Sedan hade jag fått en liten check ifrån min klasskompis Elias, så det försvann 50kr, och för att då få fri frakt lade jag ner ett till proteinpulver sötat med det nya nyttigare "sötningsmedlet" Stevia, för att testa på. 
 
 

Utdrag från gymgrossisten.se:
 

Whey-100 - 100% Isolerat Vassleprotein av högsta kvalitet!

Whey-100® är ett av marknadens bästa proteintillskott och det har god smak och löslighet.
Produkten består av 100% Cross flow mikro, -ultrafiltrerat vassleproteinIsolat, med låg laktos och fetthalt. Whey-100® är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa. Whey-100® skall användas vid sidan av en sund kost för maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning.

  • 100% isolerat vassleprotein.
  • Låg laktos och fetthalt.
  • Maximerar muskeluppbyggnad och fettförbränning.

Protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver.

Om man inte får i sig tillräckligt med energi och protein hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd vilket leder till minskad muskelmassa. Detta beror på att kroppens svältmekanismer förbränner musklerna för att få energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett.
De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen låga; på morgonen, efter träningen och vid mellanmål. På morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.


Ripped Pro

En fettförbrännare med uppiggande och termogena ämnen + B-vitaminer och krom. En kombination som hjälper dig komma i form!

Ripped Pro innehåller en kombination av örter, heta kryddor (chillipeppar, kanel och ingefära), uppiggande koffein, B-vitaminer samt en hög halt krom. Formulan stimulerar ämnesomsättningen på flera olika sätt.


CLA Advanced

Star Nutritions CLA Advanced består av Clarinol™ som är ett dokumenterat säkert och effektivt kosttillskott för att bevara formen. 

För bästa effekt: Kombinera CLA Advanced med träning och en sund kost för bättre kroppssammansättning.

CLA är en helt naturlig fettsyra som finns i små mängder livsmedel såsom kött och mjölk. Clarinol™ CLA framställs ur tistel med hjälp av en patenterad process där de verksamma CLA isomererna (c9, t11 och t10, c12) koncentrerats till sin maximala nivå.


Whey-80 sötad med naturliga sötningsmedel

Whey-80 Stevia är sötad med naturliga sötningsmedel och innehåller endast naturliga färgämnen.

Whey-80 Stevia passar dig som vill undvika artificiella tillsatser och som vill ha en drink som inte är fullt lika söt som proteinpulver med intensiva artificiella sötningsmedel.

Whey-80 Stevia innehåller naturligt vassleproteinkoncentrat innehållande beta lactoglobulin, alfa lactalbumin, glycomacropeptid, immunoglobulin, laktoferrin och albumin. Pulvret är mikrofiltrerat, instantiserat och smaksatt för bästa näringsinnehåll, löslighet och smak.


 

 

Lördag

God morgon världen!! Ligger här i sängen och myser till det innan det är dags att sätta fart med dagens aktiviteter, dvs starta datorn och skriva vidare på min tenta..

Problemet är inte vad jag ska skriva, problemet är hur fan jag ska få plats med allt jag vill skriva!! Jag har bara 3-4 sidor på mig!! :O

Det blir dagens största bekymmer... Blir jag färdig i tid så får jag åka till Globen och träna Body Combat idag.. Eller kanske till gymmet i Sumpan för ett styrkepass. Det beror lite på! Har jag förstått rätt så vilar Stefan från träning denna helg = inte lika roligt med BC utan honom som instruktör! :) Krya på dig Stefan!

Jag pratade lite i veckan med Fia om att ses, planera outfit för Qlimax och eventuellt gå ut dessutom! Så vi får se hur det blir med den saken! :)

Dags att påbörja dagen nu! Ellernej, jag hör att mamma är på väg att gå ut med Ronja, väntar nog tills hon gått så får jag ungefär en timmes lugn utan henne här på morgonen! ;))

Höst

Fredag

Vad ska ni göra en kväll som denna, fredag och allt?

Själv ska jag bänka mig framför datorn och böckerna, för nu är det dags att skriva hemtenta!

Duktig...

Jag får flera gånger höra att jag är så duktig som pluggar, arbetar och tränar. Därför har jag börjat fundera på begreppet duktig.. När någon säger det till mig så känns det som om den som säger det tänker: "Jävla översittare, tror du att du är nått eller..."

Och det är ju inte för kul... Jag känner att ordet duktig är nått man säger till en hund och jag förstår verkligen varför vi inte ska säga till barnen på förskolan att dem är duktiga.

Jag hör mycket hellre uttryck som "bra kämpat" eller "vilken kämparglöd"! Hur mycket positivare låter inte det??

Jag må kämpa och stå i, jag har i princip ingen fritid, men inte fan är jag duktig för det! Punkt slut!

Torsdag

Jag blev så galen igår! De tär så jäkla jobbigt att försöka plugga när ögonen går i kors och när jag väl hade tagit en PN på 30 minuter så tog det lång stund innan jag kom igång igen men ändå försökte ögonen gå i kors.. galen!
 
Var på biblioteket igår också. Lånade massa böcker jag ska ha i nästa delkurs dessutom lånade jag lite böcker om Vygotskij och Montessori. Jag ska ju skriva min hemtenta här i helgen och jag har inte riktigt bestämt mig vem jag ska skriva om. Tur att jag har Fredag-söndag på mig. Blir jag klar tidigare ska jag träffa Fia i helgen också. Vi ska planera klädsel till Qlimax! ;) Inte långt kvar tills vi åker!!
 
Idag drar jag till Hornstull efter jobbet och kör ett BC-pass, ska bli skönt och jag hoppas definitivt att det blir bättre träning idag! Efter det så är det.. Ja plugg så klart som gäller... Om det är någon som är sugen på Partaj denna kväll så vet jag att musiken kommer stå över öronen inne på Slakthuset ikväll och Timmy spelar så klart! Själv har jag ingen att gå med samt att jag har lite plugg kvar och måste åka hem igen innan Timmy ens gått upp bakom spelarna, så det är ju lite synd faktiskt... Men så kan det bli när man sätter datumet på en torsdag! ;)
 
Så här ser förresten Tv-bänken jag köpte i helgen ut:
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!