Båtparad på Ekerö

Drog nyss ner till kanalen vid Ekerö centrum där dem idag har en båtparad. Båtarna åker igenom kanalen vidare typ björkfjärden (eller vart det nu var...) för ett årligt race och sedan åker dem tillbaka till jungfrusund och festar loss. Riktigt grymma båtar som åkte förbigick jag blir så avundsjuk!! Skulle verkligen vilja ha en stor härlig båt som man kan sova och festa i festa! Bara åka in till stan och ha det bra, sola på däck, äta på restaurang eller åka till någon udde, grilla, spela brännboll/kubb och dricka gott! Hur underbart skulle inte det vara?
 



 

Lördag

Vilken trevlig kväll det blev igår! Jag har nog bland dem sjukaste kollegorna man kan ha, roliga, glada, positiva och bara allt för härliga! Synd att vi nu ska splittras när Filippa fått nytt jobb men vi önskar henne ändå lycka till! =)

Vi började kvällen med lite bubbel och lade kycklingen på grillen. Efter nästa 1,5 timme (vi var inte så värst grymma på att grilla haha) så fick vi äntligen äta. Grillade kycklingfiléer, klyftpotatis och rotfrukter i ugn, grönsallad och vattenmelon och fetaostsallad. Mums så gott det var!
Kvällen fortsatte med många skratt. Härligt!

Det blev en sorglig dag igår, sista dagen för Filippa och även sista dagen för en av gullungarna som nu flyttar. Fick ta många farväl. 
Det blev även fler sommarpresenter igår! Dem är ju bara söta med sina presenter, speciellt extra när dem blir lite personliga. Som på ett kort som jag fick igår, läs själva!












Nu blir det till att ha Ice age marathon för ikväll blir det Ice age 4 på bio! Tjoho!!

Grillkväll

Kycklingspetten är på grillen, klyftpotatisen i ugnen och salladen på borden. Ikväll blir det avskedsmiddag med kollegorna, bara vår avdelning, vår egna avskedspresent till Filippa som slutar. Trevligt!!

Fredag!!

God morgon alla solstrålar!! Klarblå himmel och solsken i ögonvrån. Vilket perfekt väder för att promenera till jobbet! Känns som om det kommer bli en bra dag idag.

Igår fick jag ännu en liten present att två barn på jobbet, en flaska rosé. Dessa flaskor är helt toppen för sommarens sköna dagar vill jag lova! Fick ju även en flaska dagen innan midsommar som kom bra till användning just då. Vet inte om jag berättade om den presenten? Hmm.. Nu känns det som om jag har glömt flera presenter. På sommarfesten fick vi ju även en ros och en champagneflaska vardera.

Dessa presenter kan ses som en uppskattning, en fin gest eller en plikt för att alla andra ger presenter, men igår fick jag återigen känna på detta på ett annat sätt. En förälder sa till mig: Tack Emelie för att du är så bra.
Det värmer i hjärtat när föräldrarna visar uppskattning för allt vi gör för deras barn.

Nej dags att sätta fart så jag kommer iväg på promenaden i tid. =)
Ha en toppen-fredag!!

Träning

En härlig dag på jobbet i solskenet. När jag kom hem tog jag tag i träningskläderna, drog till Sumpan, träffade Timmy och Filip och hade en liten pratstund med dem innan jag drog till gymmet.

Väl inne på gymmet kände jag att jag hade en del aggression som jag ville bli av med, då är det jävligt skönt med detta Body Combat-pass. Tyvärr tog passet i Sumpan tydligen sommarlov nu, så får tyvärr ännu en gång hitta nått annat, eller fortsätta med Älvsjö tills höstpassen sätter igång.

Sen drog jag och inhandlade lite grönt till morgondagens händelse. Då hittade jag även jordgubbar och blev väääldigt sugen, så dagens middag blev jordgubbar och mjölk! Haha! Jävligt gott i alla fall! ;)

Som ett barn igen

Vi gick till lekparken idag med barnen på jobbet och jag hoppade upp på gungan med full fart. "Gunga åt öster och gunga åt väster, gunga åt söder och norr..." 

Jag var som ett barn på nytt! ;)

Foto

Torsdag

Åh va jag inte ville gå upp när klockan ringde. Först fattade jag inte ens vad det var som lät, sen fick jag tag på telefonen och tittade på den och tyckte att det stod 09.00 - dags att gå upp. Då undrade jag ju förstås vad som var så viktigt att gå upp till denna lördag.. Ja, det tog mig säkert en halv minut innan det började klarna i min hjärna och jag förstod att det var torsdag, klockan var 05.00 och det var dags att vakna och åka till jobbet.. Haha!

Sitter här och äter lite vattenmelon och sminkar mig. Tydligen ska det vara halvklart hela dagen men bara 15-18 grader! Inte konstigt att man inte känner någon semesterkänsla!! Slår vad om att sommaren kommer i Augusti då jag börjar jobba igen..

God morgon på er!!

Bebismys <3

Full fart på jobbet idag, vi gör massor med städning och pappersarbete inför sommaren just nu och det är faktiskt en hel som ska göras innan nästa fredag då vi stänger. Känns sjukt att det är så nära till semestern, titta på vädret liksom! 

Efter jobbet drog jag och plockade upp Tilda. Vi åkte sedan vidare hem till de nyblivna föräldrarna Rebecca och Loke. När vi kom dit var lille Bebis lite vaken, han åt lite och sedan ville han sova. Han fick somna i min famn och en stund senare sov han vidare hos Tilda. Han är ju bara för söt, en riktigt fin bebis! 

Nu är jag hemma igen och har redan hunnit trycka i mig en portion köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt.. Onyttigt men fan så gott!! 

Tänker passa på att lägga mig tidigt idag också och få lite skönhetssömn. Imorgon är det träning och Body Combat som gäller, denna gång i Sundbyberg om jag inte minns fel! Spännande! Jag letade faktiskt upp vart salen låg nånstans i lokalen senast jag var där, börjar känna mig liiite mer hemma! Haha! 

God natt! 



I respekt till Rebecca, lägger jag inte upp några bilder från bebismyset, men denna är ack lika bedårande!

Sommarpresent

Juste! Har glömt och visa en till sommarpresent som vi fick i måndags! =D 

Det är en förmån att jobba på förskola! ;)

Onsdag

Hallooooo!

Hoppas ni har sovit gott!
Igår efter jobbet skulle jag träna men istället drog jag och träffade en kompis, han åt mat och vi hade en lååång pratstund och avslutade med en liten promenad runt Sundbybergs kvarter.
Efter de drog jag till gymmet, körde ett bra helkroppspass, drog till Willys och "storhandlade" och plockade upp en annan kompis. Vi ska kolla på Ice Age 4 i helgen så vi har bestämt att kolla på alla tidigare filmer innan vi ser 4an. Började med ettan igår, vilket är min favorit av alla filmer. Jag har sett den säkert 30 gånger MINST.
Kan många repliker utantill "Den är grön, dem stack för två timmar sen"... Haha! Nej den är grym!!

Idag ska jag iväg och träffa bebis, kommer blir myyyyys!
Ha en toppendag!

Lägenheter

Tjoho! Igår fick jag visningskallelse till två stycken lägenheter, den ena i grimsta och den andra i Beckomberga.
Idag anmälde jag mig även till en ungdomslägenhet i Högdalen som jag just nu är på 2a plats på.

Ska bli spännande det här, snart kanske jag flyttar! ;)

Jobb

Nu är jag på väg till jobbet! Redo för eN ny dag! Har lekt lite med håret idag ich gjort två inbakade flätor somavslutas i en flätad tofs. 
 
 

Tisdag

Tjenare i galorshen!

Jag är så jäkla trött idag!! Somnade inte förrän vid halv tolv igår och klockan 5 ringde klockan.. Hur ska jag orka med hela dagen? :O
Äsh, det ordnar sig väl..
Efter jobbet gör jag ett nytt försök med att träna och handla. Måste ju passa på när jag har pengar på kontot.. Haha! Och så tar dem slut på en kvart.. Neee då! Jag ska faktiskt handla en del hygienartiklar och lite småplocka till kylskåpet.

Dessutom måste jag ta tag i det där ybertråkiga - betala räkningar.. Gah!

Nä! Dags att sätta fart! Ha en bra dag! =)

Ändrade planer

Fick ett sms idag som gjorde att jag ändrade mins planer på att träna och handla. Jag måste verkligen komma ihåg att tänka mig för innan jag säger saker.. Gah! Blir tokig på mig själv för jag är en expert på att säga för mycket, alltså jag är ibland för öppen med saker jag tycker och har varit med om, men jag glömmer detaljen att det ibland kan såra andra...
Men nu hoppas jag att det är uppklarat och att jag återigen lärt mig en läxa! :)
Sen fick jag trevligt sällskap resten av kvällen med en hel del skratt! :)
Får bli hårdare träning imorgon istället!! ;)

Dags att möta John blund!!
God natt!!

Måndag

God morgon! Vilket härligt väder vi har utanför fönstret va? ;) Regn och rusk men det betyder en inomhusdag på jobbet vilket ibland kan vara riktigt mysigt.

Efter jobbet drar jag och tränar i Sundbyberg och sedan tar jag tag i lite handling nu när jag fått lön, skönt! Den va efterlängtad samtidigt som den ska räcka hela semestern...

Jaja, vi får väl se hur det går! ;)

Ha en bra dag i regnet!!

Svart på vitt

Jag har inte berättat så mycket, jag har inte öppnat mig så mycket. Jag gillar egentligen inte att vara för personlig, vilket jag nog kommer vara nu. Jag kommer inte vara detaljerad, jag kommer bara berätta en del tankar, en del känslor. Ni behöver inte ens läsa. 

Idag blev det svart på vitt. Jag ÄR singel. På riktigt. Det är verkligen slut. Hämtade mina sista saker idag, säkert sista gången jag såg lägenheten. Verkligheten närmar sig mina känslor och tankar med stormsteg. 
På onsdag den 27/6 skulle vi ha firat 3 år tillsammans, men så blir det inte. På morgonen den 1 maj tog jag steget mot ett annorlunda liv. Ett icke planerat liv. Trots våra gemensamma framtidsplaner blev jag rädd för framtiden och backade ur. Jag kanske var feg, jag kanske gav upp alldeles för tidigt, men jag tog steget ur vårt förhållande. 
Nu kunde jag göra exakt vad jag ville, när jag ville utan att egentligen behöva tänka på någon annan. Ville jag resa iväg så kunde jag göra det, ville jag spontant träffa vänner så kunde jag göra de, ville jag träna på kvällen så kunde jag göra det, ville jag äta middag kl 22 så kunde jag göra de, ville jag äta en banan till middag så kunde jag göra de. Jag var nu helt fri. Vilka känsla! 

MEN... Även om ni ser mig som en glad och positiv tjej som ser livet ur en annorlunda synvinkel, som lever för stunden, som har slutat planera saker i detalj, så finns det en annan rädd, ensam, ledsen och trasig liten flicka inom mig. Jag är som ett isärplockat 1000-bitars pussel. 
Det här är det svåraste jag någonsin varit med om och jag vet inte hur många gånger jag ångrat mig. Hjärtat och hjärnan säger två olika saker och är ständigt i bråk med varandra. 

Däremot så lever jag för stunden i hoppet om att det snart blir bättre. Jag måste, som en fin vän till mig sa, bygga ihop pusslet genom att börja med ramen och hörnen och sakta men säkert bli hel igen. Det kommer ta sin tid och det är jag beredd på. Jag kan inte ta tillbaka det här nu, det är för sent. Jag kommer ta mig igenom det här, jag är stark nog egentligen, jag måste bara hitta gnistan igen. 

Den största anledningen till att jag vet att jag kommer klara mig igenom det här, är att jag är omringad av så underbara människor!! Jag kan inte förklara hur tacksam jag är för dem som hjälpt mig igenom detta hittills bara genom att finnas där, bara genom att fråga hur jag mår, bara genom ett roligt telefonsamtal eller bara genom att visa att dem finns där om jag behöver det. 

Så.. Här har ni det svart på vitt.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag hittar en av pusselbitarna under natten! 
God natt ♥

Flyttdag

Oj oj vilket jobb jag har haft hela dagen. Jag och mamma åkte till Högdalen och hämta mina sista saker hemifrån Piere. Jag trodde dock att det bara var lite grann MEN... hör och häpna, det slutade med 10 flyttkartonger och en hel del lösa saker, till och med möbler.. 
Dessa har jag sedan kämpat med att gå igenom allihopa, slängt, sorterat och packat upp. Jag blev till och med färdig! Den ni! Full fart på mig idag. 

I morse började jag fibbla lite med min kamera dessutom. Läste mig lite till hur man kan göra med olika bländartal och slutartider i en bild och jag började faktiskt få till det riktigt bra kändes det som. 





Ser ni hur skärpan i bakgrunden har ändrats i bilderna? (Ja även ljuset i bakgrunden men jag hade lite problem i början med att hitta en bra balans mellan de olika funtionerna..)

Riktigt kul!!

Midsommar 2012

Hela fredagen kändes helt underbar. Vaknade upp med solen i ögonen och hade spring i benen. Begav mig ut på en 3km lång springtur, som tyvärr kändes rätt tung. 
Sen lade jag mig på gräsmattan och solade, samtidigt som jag drack en frukostsmoothie och fixade naglarna. Klockan bara rann iväg där i solen. Sedan tog jag en lite promenad runt kvarteret och plockade lite blommor som jag, Fia och Minna skulle ha i våra midsommarkransar. 

Jag gjorde mig i ordning, valde ut kläder för kvällen och till slut kom jag iväg mot staden. Då åkte jag först hem till Fia och mötte upp dem andra. Jag och Fia letade efter björkris men när vi inte hittade något så tog vi oss an en buske som vi tyckte hade fina blad. Sen var det dags att göra kransarna. 
Det var inte alls speciellt lätt utan björkris... Dessutom hann blommorna vissna innan vi kom fram till Haninge! Haha!

Vi tog en taxi till Haninge där vi möttes av massa glatt folk ute på en stor altan. Det var uppdukat med bord och stolar, grillen var i full fart och Josefine och Matilda var i full fart med all mat. 
Grillspett med kött, köttbullar, svamp, lök och majskolv, pastasallad, potatissallad, baguette, ost och kex, vindruvor, kycklingklubbor och mycket mer stod på menyn. MUMS säger jag bara!!

Senare på kvällen var det dags på tårtor och massor med bakelser till efterrätt. Dem hade dessutom köpt korv med bröd som "fyllekäk" men vid tvåtiden var alla fortfarande proppmätta så jag tror inte att grillen tändes igen. 

Vi spenderade i stort sett hela kvällen ute på altanen bortsett från när vi promenerade iväg till en äng för femkamp. Det var hoppa säck, ägg på sked, norsk fylla, äta hallonsnören och ballong mellan knäna som gällde. Första grenen vann vårt lag och sedan kom vi sist på resten av grenarna, bara för att vi var det enda lag som inte fuskade!! Grr.. Vi borde ha vunnit! Eller fuskat som alla andra...! Haha! 

Till sist drog jag och Minna hemåt vid 02.20. Men en sak återstod av midsommarfirandet - plocka 7 sorters blommor. Vilket vi gjorde så klart! Snodde blommor ur en restaurangs rabatt bland annat.. Vilket äventyr! 

Jag tackar alla som var med för en supermysig midsommar!!



















Midsommarfirande

Good morgon!!
 
Har precis vaknat upp hemma hos minna. Vi hade en riktigt härlig kväll igår med mycket god mat,varmrätt och efterrätt och kex och ost, god dricka, party ute i solen på altanen, femkamp och trevliga människor!! 
 
Jag hade med mig min kamera så det blir till att lägga upp senare! :) 
 

Fredag

God morgon!!
Jag känner mig på ett riktigt toppenhumör idag! Vaknade utvilad och med spring i benen. Så nu sitter jag här i soffan och laddar med en smoothie med jordgubbar, vatten och proteinpulver och gör mig redo för att starta dagen med en springtur!

Att göra idag:
- Springa
- Välja kläder, svalare och varmare
- Fixa naglarna
- Ladda kameran
- Packa kläder, smink och dricka
- Bege mig mot stan och midsommaräventyr!!

Dags att starta dagen!

Massa jordgubbar!

Go kväller!
Här sitter jag i sängen och mumsar upp det sista av mitt presentgodis, känner att jag vill bli av med det så fort som möjligt! =D

Drog iväg på träningen efter jobbet och idag hade vi en vikarie som var nyutbildad men jag tycker nog att hon höll måttet riktigt bra för att vara helt ny. Jag själv har haft mina tankar på att utbilda mig till gruppträningsinstruktör eller PT men det kostar tyvärr en hel del.. Men om jag väl skulle göra det så kan jag bara tänka på vilken scenskräck jag skulle få, kunde knappt läsa en uppsats i skolan!

Efter träningen mötte jag upp Timmy, han skulle till Kista och jag skulle dit och hämta mina solbrillor så det är klart att han kan få skjuts då! ;)
Väl framme bjöds det på jordgubbar och glass, det kan man ju inte tacka ner till! ;) Sen började matchen mellan Portugal och Tjeckien och den kunde jag ju inte slita mig ifrån så kom inte därifrån förrän vid typ 11 och nu nyss hemkommen! =D

Vi fick även massa jordgubbar till mellis idag tillsammans med mjölk, lite bortskämda är vi förskolepedagoger minsann! ;)

Dags att krypa ner i sängen för imorgon väntar en härlig dag med mycket sol! Hoppas bara att det blir som SMHI säger...

God natt!

Midsommarfirande

Små grodorna, små grodorna... Trallallala! Här har det dansats runt midsommarstången och ätits midsommarmat. Barnen tittade på oss pedagoger som om vi var idioter när vi sjöng helan går för att skoja till det vid matbordet.. Haha! 

Torsdag

God morgon!!

Hoppas ni har sovit gott för det har jag! Somnade som en stock igår och vaknade inte förrän klockan ringde, det är så otroligt skönt att sova så det finns inte, förstår inte varför jag inte gör det mer! ;)

Idag är det full fart igen, midsommarfirande på jobbet och midsommarmat (om catringfirman håller vad dem skrivit...). Efter jobbet drar jag till Älvsjö och tränar Body Combat. Det känns som om det va länge sen jag körde ett pass men det var bara en vecka sedan! :P

Hoppas ni får en toppendag med solsken!!

Vänner

Jag har bara för goa vänner! Fick just ett sms om att Ronnie som just nu är i Amsterdam, har köpt nya Flügel till mig!
En riktigt go vän!
Sen berättar Timmy att han också hade tänkt göra de, fast på Decibel i augusti!
Jag är verkligen omringad av för härliga människor!!! Ni är BÄST, allihop!

Fotoredigering

Jag kämpar på för fullt för att hitta smarta funktioner i mitt bildredigeringsprogram och idag kom jag på hur man gör för att framhäva en detalj i färg i en svartvit bild, den ni! :D

Så tjusigt det blev! ;)

Ingen träning

Nä, det blev inte de. Kände när jag väl slutade att jag aldrig skulle hinna åka igenom alla dessa köer i Alvik och på Essingen och Nynäsvägen på en timme för att hinna till passet. Så istället åkte jag hem och har fixat lite sånt som jag inte har hunnit med annars.

Känns bra det med att bli av med detta småfix som man annars lägger som sista prioritering tex sortera räkningar, lägga upp bilder, fixa med mondaybar-bokningen, städa rummet osv.

Kvar har jag att dammsuga lite, byta lakan och måla mina två naglar som nu lossnat. Dessutom kan jag ju alltid sätta mig och redigera bilder, har en hel del kvar från MondayBar-kryssningen...

Ja som sagt, det finns att göra. Min tanke om att gå och lägga mig 21.00 idag försvann just.. Haha!

Om jag sätter fart nu så kanske jag hinner med en del iaf innan klockan är 21! ;)

Onsdag

Igår var som sagt en fullspäckad dag. Utflykt på jobbet, åkte direkt till högdalen där jag mötte upp Jeanette för att gå på visningen av en lägenhet till mig. Den var fräschare än vad jag hade tänkt mig och jag hade säkert fått den om jag ville, men jag valde att tacka nej. Det var en del brister i köket som gjorde att jag till slut bestämde mig. 

Efter visningen tog vi en promenad på 1,5 timme cirka, vi hade mycket att prata om, vi har ju trots allt inte setts på väldigt länge. Så det var väldigt trevligt!! =)

Sen drog jag vidare till västra skogen där jag skulle plocka upp Timmy för att åka vidare hem till Johan i Kista där ett väldigt gäng med människor väntade med grill och fotboll. Men eftersom Timmy fick jobba över 1,5 timme så hann inte vi med grillen och såg bara halva matchen, men det va trevligt ändå!

Idag är det härliga sommar ute! Jag har precis legat 20 minuter i solen (nja det blev visserligen molnigt när just jag kom ut.. typiskt!) men shortsen är på!! 

Efter jobbet ska jag åka iväg till Haninge, undra hur de kommer gå med trafiken.. Men vad gör man inte för att få träna med Stefan! Haha! Here we gooo!!

Ha en bra dag!!



Vi fick även presenter av två barn på jobbet, en fin blomma och mumsigt godis!! Förmån med att jobba på förskola! ;D







God natt!

Här ska sovas så jag får berätta imorgon hur det gick idag, spännande iaf! ;) Kom inte hem förrän alldeles nyss! Puh! Aldrig är det vilokväll! :P

God natt!!

Utflykt i skogen

Åh vilket väder vi fick på vår lilla utflykt! Vi har lekt pirater bland träden och dum som jag var så började jag leka att kottar var kanonkulor och kastade försiktigt på andra piraterna. Tjoho va kul! Men det slutade ju med att jag hade hela barngruppen efter mig med kanonkulor!! Haha!! 

Men kul var det!! ;)

Tisdag

God morgon!
Välkomna upp i det ruskiga vädret. Jag har dock goda nyheter, framåt dagen ska det bli strålande sol och 20 grader, det låter väl bättre?

Jag sitter just nu och äter mumsig frukost med:

Kvarg
Lättmjölk
Proteinpulver
Müsli (AXA Berries)
Mandarinklyftor
Vindruvor

Jag älskar verkligen att äta frukost! Det inte bara godaste målet på dagen utan även det viktigaste! En stadig frukost och man får en bra start på dagen och vem vill inte ha det?

Så ta och ät lite frukost nu och njut av solen som kommer om ett par timmar!! =)

 

After work

Tjohej! Fick för det första jobba över idag, det var en väääälig massa barn kvar när jag egentlige slutade!

Men sen drog jag till Sundbyberg och tränade mig ett Nike Training-pass, kände inte att det fanns tid till ett BC-pass. Gick riktigt bra!

Efteråt skulle jag eventuellt träffat Filip en snabbis men han skulle göra annat så vi skulle ta det en "lugnare dag" som han kallade det! :P

Då drog jag hem istället och har stått och lagat en matsäck till mig och ena kollegan, för imorgon ska vi till skogen hela förmiddagen och äta lunch i skogen, som en liten avslutning.

Till sist har jag även försökt göra nått åt mina tragiska naglar. Dem ser förjääävliga ut om jag får säga det själv och så har dem börjat lossna. Men jag vill inte förstöra mina riktiga naglar mer än dem redan är så kämpar ett tag till, tills dem lossnar själva eller jag har pengar till att gå och fixa nya.

Nu är det dags att krypa ner i sängen, imorgon ska jag på visning i Högdalen med Jeanette. Det ska bli spännande!

Måndag

God morgon!

Börjar dagen med att undra va fan jag har ställt larmet 06.45 en söndag för!?!? Tills tanken slog mig... tusan, det är ju måndag... Det var bara att släpa sig upp!

Idag känner jag mig dock lite som en annan människa. Efter ett samtal igår så släppte en del tyngd från mina axlar och på ett sätt känns saker och ting lättare. Att prata om saker och ting ordentligt som vuxna människor underlättar allting.

Ska iväg till jobbet strax och sedan blir det träning. Jag har däremot inte bestämt mig ifall jag tänker träna BC i Vällingby eller ett Nike Training pass i Sundbyberg.

Dags att börja sminka mig nu, vi hörs senare!

Tjejmys

Idag har varit en härlig dag! Tog rejäl sovmorgon till 10.30, låter inte så länge men jag sov 10 timmar i natt då! Verkligen behövligt!!

Tog det lugnt och gjorde lite vettigt. Sedan tog jag min träningsväska och drog till SATS Älvsjö. Körde ett 30 minuters pass och sedan vidare till jordbro där jag gjorde mig i ordning och lämnade bilen till min skjuts! Skönt att slippa åka kommunalt hem.
Dock har våra tjejmysplaner ändrats väldigt, men jag minna och Linn handlade middag på Vivo och har sedan ätit, druckit gott och blivit underhållna av en överpigg Alice. Haha, barn alltså säger jag bara!

Mysig dag!!

Sverige ute ut leken...

Sverige ute ur leken och då kan jag blogga. JÄVLIGT spännande match med många mål och ett jävla tryck nere vid försvaren enligt mig. Men tyvärr så slutade det som nog alla vet 2-3 till England. Otur!

Men åter till min vardag. Drog ju iväg till slut och tränade ännu ett pass med Nike traning. Detta pass var inte alls lika jobbigt, varje set var kortare och det var ca 5 set i rad innan 2 minuters vila, vilket för mig är för mkt, jag blir nästan uttråkad när det är vila då. Körde sedan slut på mig själv (eller nja, men nästan) på löpbandet.

När jag sedan kom hem drog jag till Ica och köpte kycklingfile. Lagade middag, gjorde i ordning två glas dagens med jordgubbar och bjöd mamma på och sedan drog matchen igång.

Nu blir det nog till att krypa ner i sängen, titta på ett avsnitt OTH och sedan sova gott, imorgon väntar en kväll med mina tjejer!! =)

 

Just nu...

Hejar jag och mamma på Sverige i EM! Heja Heja!!

 

Planering med bubbel - MYS!

Vilken härlig dag,alltid full av skratt! Vi fick börja med att lära oss lite teori om bränder. En fråga vi fick var hur många av oss som vet hur vi ska ta oss ut när vi är inne och handlar på tex. Ica MAXI, hur många vet var man tar sig ut på en stor H&M i stan? Nää det är inget man kollar upp direkt.. Skrämmande egentligen!!

Sedan var det dags att släcka bränder! Jorå, både i en låda med gasolbrand med en brandsläckare och en klädesbrand på en docka med filt.

Sedan blev det rostbiff och potatissallad, bauguette, jordgubbar och champagne! Detta var en liten slags avslutning på terminen för oss alla. Sedan var det planering på schemat och vi fick en del pappersarbete gjort.

Nu sitter jag och laddar för att åka mot staden och träna. Funderar på om jag ska testa SATS Bromma och riskera att det blir som i vällingby eller om jag ska åka till Sundbyberg och veta att det blir bra träning, kanske till och med till Älvsjö, jag trivs ju så bra där! =)

Men först, en powernap! ;D

Freeeeedag!

God morgon alla fredagsälskare som är uppe med tuppen som jag!

Idag ser det ut att bli en härlig dag. Jag har planeringsdag på jobbet vilket innebär planering inför hösten med massor av pappersarbete, snygga brandmän på brandutbildningen (alla gamla kollegor blir ju helt till sig! ;D), bubbel och smörgåstårta till lunch! Det verkar väl bli en bra jobbdag! ;)

Efter jobbet tänkte jag, om inte Linda tryckt i mig för mycket bubbel ;) , åka iväg och träna! Vi får väl se hur det går. Men annars har jag inte ett skit planerat en härlig fredagskväll som denna faktiskt, men även det kan vara rätt skönt ibland. Då kommer jag kunna sova inför morgondagen, som dessvärre ändras från dag till dag...

Ha så kul idag/ikväll alla ni som ska på Summerburst, jag är inte alls avis...Typiskt!

"Är du instruktör eller?"

Drog iväg på Body Combat idag, även om det inte var Stefan så kände jag att jag måste, det var så länge sen. Väl där så upptäckte jag att vi hade en vikarie som hette Lina.
Vi körde igång och hon var helt okej som instruktör, lagom rolig och pushade på bra!
Efteråt så kände jag för att lägga till några magövningar och stretcha lite extra när jag ändå stod på 2 timmars parkeringen.
Så när jag sitter där redo för mitt första set så kommer Lina in och börjar prata med mig:

Lina - Hejsan! Känns det bra?
Jag - Absolut, det gör det alltid!
Lina - Du, är du instruktör eller?
Jag - Haha nej, det är jag inte.
Lina - Du kanske har hållt på länge?
Jag - Ja, varje torsdag i ett år faktiskt.
Lina - Aaah, för du har en grym teknik! Bra jobbat!

Lite extra stolt jag kände mig när jag gick från gymmet då vill jag säga! ;)

Tänker (försöka iaf) krypa ner i sängen tidigt idag, måste ta igen en massa timmar som gått förlorade dem senaste veckorna...
Igår somnade jag faktiskt strax innan 11 vilket är första gången på länge!! Dock vaknade jag en halvtimme senare ur en mardröm jag inte ens kommer ihåg!! Haha, typiskt!!

Torsdag

Det känns som om dagarna bara springer iväg. Snart är det semester och jag har inte planerat ett skit egentligen. Visserligen rätt skönt men ändå inte för det finns ju risk att man istället inte gör nånting. Och jag har dessutom endast 3 veckors semester i sommar eftersom mina semesterdagar annars inte räcker..

Jag och mina tjejer pratade om att åka till Västervik över en natt men än så länge har vi inte bokat boendet så vi får väl se om det finns plats för oss nu vid löning. Jag säger som jag sa förra året.. Jag måste börja spara pengar så att jag har en semesterkassa!! Haha! Jag är verkligen SÄMST på det!!

Ska nog köpa mig en semesterspargris!

Glass i solen

Yes! Lättövertalad var han och det slutade med en lugn promenad i solen med en varsin glass i handen och massa snack! Mera sånt borde det finnas i livet!
Trevlig kväll med trevligt sällskap!

Nu väntar John Blund!
God natt!

En trött Emelie

Jag är ganska trött faktiskt! Har jobbat på och dessutom dem sista timmarna i strålande sol vilket gör kroppen ännu mera trött. Men ändå tog jag på mig min lilla ryggsäck och promenerade hem i rask takt.

Nu har jag precis ätit upp matlådan som blev över från gårdagens middag och är återigen proppmätt.. Ett återkommande fenomen sedan min kost och träningsperiod tog slut.. hmm undra varför.. !

Tänker lägga mig en liten stund och vila innan det är dags att bege sig till Bromma för att träffa Ronnie och ta en ännu en promenad.. Har jag tur kan jag övertala honom att vi tar en glass i solen istället! ;)

Onsdag

En mysig morgon med smaskig frukost och PW till jobbet med solsken i ögonvrån. Kan dagen starta bättre?
Lite bortfall på barn på jobbet gör också att vi hinner med en del pappersarbete.

Igår köptes en ny smak av chips in, med smak av varma mackor.. Hmm, det var nog inte dem godaste chipsen jag ätit men visst var det en smak av varma mackor man kände där!

Idag efter jobbet ska jag promenera hem (hoppas jag slipper regn tack!) och eventuellt blir det en tredje promenad idag fast den sista med sällskap av Ronnie. Promenader med sina vänner borde göras oftare, speciellt när dem bor så pass nära! =)

Dags att börja röra mig tillbaka från rasten. Ha en fortsatt bra dag!


 

 

 

Tisdag

Vilken dag!! Jag har gått i tröttmössan hela dagen. Verkligheten börjar komma ifatt mig..

Har varit i skogen och letat efter myror och myrstackar idag med barnen på jobbet, tror att det mest var jag och min kollega som var intresserade.. Haha!

Efter jobbet var jag så jäääkla slut så var tvungen att åka hem och vila lite först. Sov 45 minuter och begav mig sedan till SATS Vällingby C. Aldrig igen. Virrade runt som en vilsen höna där inne och hittade i princip ingenting av det jag ville ha. Så jag gav upp och använde mig av löpbandet i 20 minuter och sedan roddmaskinen i 15 minuter. Avslutade med lite magövningar i det knäpptysta strechrummet. Nej, i framtiden blir det endast pass på det gymmet vill jag säga!

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på första avsnittet av säsong 9 på One tree hill, världens bästa serie! ;)

Måndagskväll

Det va ju synd att det inte hände så mycket i första halvlek då (jag är ju ute efter så många mål som möjligt, haha) för jag måste nu svika TV:n och röra mig till sängen.. Jag är AP-trött och ska upp vid 5 imorgon.. Synd men sant i dessa EM-tider.. Men men lite fick jag se iaf! Kommer få sms-uppdatering hoppas jag! =D

Imorgon står träning på schemat och jag hoppas på att kunna gå något bättre! ;)

God natt!

 

Fick sällskap av en nyduschad hund (luktar ju inte mumma direkt!).. Nej nu går jag och lägger mig så jag slipper vara vaken när Sverige förlorar....

Ukraina - Sverige

Nu bänkar jag mig framför matchen med en skål keso och fruktsallad. Heja Sverige!!

Bilder på gång!

Jag har bänkat mig framför datorn för kvällen för här ska redigeras bilder! Jag har till 20.45 på mig då jag tänkte göra som flera miljoner andra svenskar, kolla på Ukraina - Sverige i EM! ;)
Det är bara att köra på för mig då!!

Akrylnaglar

Jag gjorde ju akrylnaglar för ett par veckor sedan på ett ställe i Globen. Nu är det egentligen dags att fylla på dessa och det syns tydligt! Jag har aldrig tänk på hur mycket mina egna naglar egentligen växer men det knakar ju om dem! Dem ser gräsliga ut! Haha!

Har ni nått tips på ställen som gör akrylnaglar till ett schysst pris? 

Måndag

Jag kom upp ur sängen!! Tjoho! Haha.. Nu har jag dock dränkt mina ben i heat-lotion för att kunna röra mig på jobbet. Men det blir ingen promenad till jobbet inte, trots att det är måndag och jag faktiskt har längtat efter att få promenera till jobbet igen. Men men, nya tag på onsdag morgon istället!

Ikväll tänkte jag sätta mig och fortsätta med bilderna från MondayBar, får se hur det går!

Ha en bra måndag!!

Obs! Kolla in sötaste kärleksparet! ;)

Ekerö

Born and raised <3

Söndag

Här var det dålig uppdatering ja... Men ni vet ju varför. Jag har haft massor för mig och mobilappen fungerar inte. Då blir det tyvärr rätt tyst.

I fredags drog jag ju iväg och käkade i stan och gick på bio med en vän. Vi hamnade på Kungshallarna och båda två fastnade för Bea-sås - MUMS! Det va grymt gott för att vara snabbmat.
Filmen vi såg var ju som sagt Men in black 3. Jag tyckte den va riktigt bra och höll samma standard som de två tidigare filmerna. Rolig och spännande, lätt värd att se!

Igår morse skulle det ätas nyttig frukost för jag har faktiskt saknat kvar, proteinpulver, frukt och nötter. Men väl i affären för att inhandla dessa ingredienser, hittades... Kakor! Bl.a. Ballerina-kakor med fyllning! Åh så nyttig frukosten blev med kakor till efterrätt! Haha!

Sen iväg till Sumpan och hem till Filip. Det var dags för träning. Jag skulle testa SATS Sundbyberg och Timmy och Filip skulle testa World class där. Efter 30 minuter i lägenheten där Filip skulle tagga för träning genom att äta godis, haha, så kom vi äntligen iväg.

Jag säger bara så här:
Jag har en sån jäääävla träningsvärk i mina ben idag. Ser ut som en pensionär som skitit på sig när jag gör knackliga försök till att gå.
Jag hade slut på tränings-idéer igår och testade en app som heter Nike training. Jag fick ett helt 45 minuters pass inkl uppvärmning 4 minuter, 30 sek vila mellan nästan varje set och stretch 5 minuter. Sedan berättade damen i lurarna precis vad jag skulle göra och när. När jag såg hela passet framför mig så såg det inte alls jobbigt ut men jag hade sååå fel. Jag var totalt slut efteråt, riktigt skönt!
Men idag får jag istället lida... Men den appen var ett tips till er som har slut på träningsidéer! :)

Sedan var det dags att fixa sig för kvällen. Förfest hos Filip och sedan utgång på Garbo. Från början såg det bara ut att bli jag och grabbarna (Timmy, Filip, Johan, Oscar, Ronnie och Tobbe) men lite senare anslöt sig Minna också! :)
Vi hade en så jäkla rolig utekväll med en väldig massa shots som slutade i alldeles för mycket fylla och till slut somnade vi tre stycken i en liten soffa och vaknade tidigt i morse av värmeslag under ett duntäcke!! Haha!
Så det kan gå när man går all in men så kul vi hade!

Lida har jag fått göra idag, mått som en gammal stinkande sopsäck. Sovit bort det mesta av dagen och mina vakna timmar har jag försökt äta i hopp om att må bättre!

Vilken helg! Fler av dem måste jag säga! Det är helger som denna som får mig att må bra, som man känner att man lever och gör det man blir lycklig av. Jag trivs rätt bra med mitt liv just nu, klart jag har mina dåliga känslodagar också, men till största del känns det mesta bra.

Det var allt för mig för denna helg. Imorgon är det ny vecka och endast 4 veckor kvar till semestern. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på!! =D

God natt!!

Fredagkväll!

 
 
Somnade visst när jag lade mig i sängen så hinner inte med någon träning idag för jag ska iväg och käka i stan och gå på bio med en vän. Alltid trevligt med en lugn fredag!  Det verkar finnas en hel del bra filmer på bio just nu men vi har valt ut Men in black 3 i 3D. Det blir nog super! Jag hoppas den asläckra hunden är med igen, en sån vill jag verkligen ha! ;)
 

Nelly.com

Nu sitter jag här igen med nelly.com öppet och kollar runt bland deras klänningar... Jag älskar alla deras klänningar och kan inte få nog av dem! Skulle jag vara miljonär, då skulle jag äga mer än halva deras sortiment och det gäller även deras skor...

Gah, blir tokig på att vara "fattig".. Haha!

Försov mig i morse med en halvtimme, hann ändå till jobbet i tid men inte roligaste starten. Sen har vädret ändrat min inställning till denna dag. Efter jobbet ska jag hem och hämta träningsväskan och sedan vidare mot gymmet. Funderar på att testa SATS Bromma idag och se vad dem har att erbjuda.

Ha en bra dag!

Body Combat

Som ni vet har jag ju lagt ner det där med kost just nu. MEN! Jag menar verkligen ett stort MEN! 1. Min mage säger upp sig, den både smärtar, är svullen och svider och har gjort sedan jag klev i land från Monday Bar. (På båten tänkte jag inte på hur magen kände sig, hade en del annat för mig då haha!)

Så jag måste börja vara lite mer strikt ändå. Speciellt när det gäller mackorna... Jag älskar mackor.. Idag har jag ätit typ 7 stycken! Hm.. Tydligen inte så bra. Drar tillbaka dem genast och ser hur magen mår då. Sen kanske jag inte behöver överdriva med godis och alkohol och annan skräpmat.

2. Maten har även satt sina spår på annat sätt. Jag kände inte alls samma ork som vanligt på träningen idag! Är det för all skräpmat tro? Kan nog stämma...

Så ja, det blir lite skärpning på maten ändå, men för magen och orkens skull. Jag ska hitta en balans mellan deff och må bra. Det blir nog lätt tror jag.

Jag uppgraderade förresten mitt SATS-kort vilket nu innebär att jag kan träna på alla SATS-center i Stockholm. Då kan jag fortsätta träna för Stefan och jag kan träna på det närmsta centret dem dagar jag bara ska gymma. Får testa både Bromma, Sundbyberg och Vällingby. När jag är i stan t.ex. på helger kommer jag definitivt fortsätta träna på Älvsjö, trivs bra där, både med centret och personalen! =)

Men se upp, jag kan numera dyka upp var som helst! ;)

Nu sitter jag, på systers begäran och laddar upp de absolut bästa bilderna från hennes student. Dem är inte tillfixade men jag tycker de flesta bilderna var fina i sig, speciellt dem på henne vilket är dem viktigaste. Fick en så otroligt härlig bild från deras flak.
Ett riktigt magic moment som vi kallar det!!

Body Combat

Som ni vet har jag ju lagt ner det där med kost just nu. MEN! Jag menar verkligen ett stort MEN! 1. Min mage säger upp sig, den både smärtar, är svullen och svider och har gjort sedan jag klev i land från Monday Bar. (På båten tänkte jag inte på hur magen kände sig, hade en del annat för mig då haha!)

Så jag måste börja vara lite mer strikt ändå. Speciellt när det gäller mackorna... Jag älskar mackor.. Idag har jag ätit typ 7 stycken! Hm.. Tydligen inte så bra. Drar tillbaka dem genast och ser hur magen mår då. Sen kanske jag inte behöver överdriva med godis och alkohol och annan skräpmat.
2. Maten har även satt sina spår på annat sätt. Jag kände inte alls samma ork som vanligt på träningen idag! Är det för all skräpmat tro? Kan nog stämma...
Så ja, det blir lite skärpning på maten ändå, men för magen och orkens skull. Jag ska hitta en balans mellan deff och må bra. Det blir nog lätt tror jag.

Jag uppgraderade förresten mitt SATS-kort vilket nu innebär att jag kan träna på alla SATS-center i Stockholm. Då kan jag fortsätta träna för Stefan och jag kan träna på det närmsta centret dem dagar jag bara ska gymma. Får testa både Bromma, Sundbyberg och Vällingby. När jag är i stan t.ex. på helger kommer jag definitivt fortsätta träna på Älvsjö, trivs bra där, både med centret och personalen! =)

Men se upp, jag kan numera dyka upp var som helst! ;)

Nu sitter jag, på systers begäran och laddar upp de absolut bästa bilderna från hennes student. Dem är inte tillfixade men jag tycker de flesta bilderna var fina i sig, speciellt dem på henne vilket är dem viktigaste. Fick en så otroligt härlig bild från deras flak. Ett riktigt magig moment som vi kallar det!!

SATS

Sitter och läser lite om Sats nya olika medlemsskap. Det medlemsskap jag har just nu gäller endast på Sats Älvsjö och jag funderar på att utöka till hela stockholm. Då kan jag välja vilka pass jag vill och hitta mina favoritinstruktörer och favoritpass. Men när jag då sökte på de olika medlemsskapen så visade det sig att dem hjälper inte mig mycket inte. Så jäkla typiskt.
Så det blir ändå en extra liten summa i månaden. Frågan är.. Är det värt det?

Ny låt

Max Enforcer var en dem Djs som jag röjde loss till på kryssningen. Han är även en av mina favoriter! Under namnet Evil activities spelar han även den hårdare musik - hardcore. Nu har i alla fall Max Enforcer släppt en ny låt! Jag har själv inte lyssnat på den ännu, vill inte plåga mina kollegor med min musik så här på rasten! ;)

Torsdag

God morgon! Känns ju ganska konstigt att det är torsdag idag efter två dagars ledighet, men det gör inte mig nått med kortvecka. Det är ju inga fler sådana nu fram till sommaren (kanske midsommar iofs om jag inte minns fel). Jag är så otroligt trött idag, ögonen går i kors! Funderar på att ta mig en riktigt lugn helg utan måsten och bara sova så länge jag kan. Jag har en hel del timmar att ta igen. Men idag blir det inte sova förrän vid 9! Det är ju Body Combat!! Sista med Stefan i Älvsjö som jag sa igår.. *Tår i ögat*... Dags att rulla!! Ha en toppendag!! Njut av solen nu för den ska tydligen försvinna under dagen! =)

Nationalfirande i Kungsträdgården

Jag stack iväg mot staden i eftermiddags och mötte upp Tilda och Jessica. Vi hade tänkt äta middag på TGI Fridays men så klart hade ju alla andra också tänkt det och klockan hade blivit så pass mycket att vi ite orkade vänta en timme på att få bord. Då gick vi istället in bland folksamlingen bakom Fridays där "Smakprova Sverige" var i full gång. Tält efter tält med olika maträtter. Men tror ni inte att vi fastnade i tält nr 2? Där fanns det Tacos! Mums!!
När vi ätit färdigt promenerade vi runt bland de olika tälten, tittade liten stund på uppträdandet på scenen, drack en sommersby i solen och bara njöt. Härlig dag!

När jag kom hem var det säsongsavslutning på Greys Anatomy som gällde. Med min choklad i handen tittade jag spänt och ja.. SÅ KLART! Alltid så jäkla spännande avslutningar och där va den igen.. Mitt i en flygolycka med hälften av alla läkare varav en redan dött...!!
Värst av allt.. Säsong 9 är under inspelning vilket betyder att jag inte kan ladda ner och dessutom måste vänta tills mars 2013 innan jag få titta på fortsättningen!!! Jag blir tokig...

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Imorgon väntar jobb och träning. Mitt sista Body Combat-pass med Stefan på Älvsjö. Måste fan utöka mitt kort nu...
God natt!!

Pssst! Jag är försökskanin på blogg.se's nya plattform vilket resulterar i att jag inte kan blogg från mobilen och det kan gå otroligt trögt att blogg så jag kanske ger upp mitt i ett inlägg om ni har otur! ;)


Nationaldagen

God morgon Sverige och grattis på din dag! Jag har sovit som en stock i natt, hann knappt lägga huvudet på kudden när jag kom hem innan jag snarkade ikapp med hunden. Det blev ett par timmar på Patricia igår med Tilda och sedan fyllekäk på donken, mums!
Nu ska jag hoppa in i duschen och dra iväg till Fridays för middag på uteserveringen!

Studentfirande

Dagens stundentfirande är nu äntligen äntligen över. Jag tog som sagt med mig min kamera för att fotografera lite. Jo men visst - jag har tagit lika många bilder idag som jag gjorde under hela kryssningen i helgen, ca 600 st. Lotta kommer att själv få välja ut dem bästa bilderna och sedan ska jag pilla lite med dem och skicka till dem släktingar som vill ha dem, vilket det var önskemål om.

Nu sitter jag och Tilda och stör mamma med att förfesta medan hon vill gå och lägga sig! Bästa! ;)
Vi drar om en liten stund mot Blåsut där Tilda ska få byta om, sedan blir det raka vägen till Patricia och party hela natten lång. Eftersom Timmy har lånat min bil idag får han dessutom lov att hämta oss efter krogen, sådär lagom vid 5 imorgon bitti! =D

Planerna var först att imorgon dra till skansen på dagen men jag känner att jag måste fan få sova!!! Det är jag värd! Så det blir att möta upp Tilda och Jessica på Fridays vid 5 istället och njuta av lite goda drinkar och ett nationalfirande. Tjoho! Grattis Sverige!

Student 2012

God morgon allihopa!

Skönt med lite sovmorgon men som vanligt den senaste tiden kom jag i säng alldeles för sent så hade lugnt velat ligga kvar under täcket ett tag till. Men det går ju inte när självaste syster yster tar studenten!!

Det roligare är att det faktiskt på dagen är 5 år sedan som jag stod där på ängen i Kärrtorp och drack champagne och åt jordgubbar, promenerade upp till skolan för lite olika avslutnings seremonier för att till sist springa ut i folkvimlet! Åh underbar känsla!! *Drömmer mig tillbaka*

Synd att studenten som man längtat efter i minst 12 år är över så fort. Man måste komma ihåg att njuta av VARJE stund!

Dags att sätta fart!














Stort grattis på studentdagen Lotta!! ♥

Student och flytt

Sådär ja! Sommarfesten är över och jag är fullproppad med tårta. Tyvärr började det ju regna så tårtorna hamnade inte alls på samma mysiga sätt, utomhus på långa rader utan vi fick dela upp dem på olika avdelningar. Så därför blev det ingen bild. 

Men när jag kom hem så fortsatte jag att hålla igång genom att hjälpa mamma i lokalen där vi ska hålla Lottas studentmottagning imorgon. Lillskiten tar studenten!! Fint blev det till slut.
På utspringet och på studentmottagningen kommer jag att ta kort med min kamera, hoppas på bra väder för då blir det bäst bilder! ;) 

Tillbaka hemma var det dags att inreda mitt rum, hörde ni, MITT rum! Syrran flyttade ut idag och in flyttar jag ordentligt! Så nu har jag ett eget rum tills jag får egen lägenhet! Skönt! :)
Dock har jag ingen TV så vi ställde in datorn så att jag kan kolla på den iaf!



Nu är det dags för mig att lägga mig. Jag har suttit och varit arg som ett bi halva kvällen. Förstår ibland inte hur jag tänker men det är skönt att det iaf inte bara är jag som reagerar! Jag har för fina vänner!! ♥

Puss och god natt!

Måndag

Ush så¨trött jag var i morse, men får dock skylla mig själv. Kom inte i säng förrän vid 12 och klockan ringde vid 5 igen.. Dumt Emelie!
Men men, öppning på jobbet och sedan kommer jag att jobba enda fram till ca 17. Idag är det nämligen årets höjdpunkt på min förskola - Sommarfesten. Sommarfesten innebär för oss massa sång och en tårtparad med ca 50st tårt- och kakfat. Mycket säger ni, men ändå så försvinner allt på ca 30 minuter! Helt oroligt så folket slänger i sig, men det är klart, man vill ju smaka på alla! :D Ska försöka komma ihåg att ta kort på tårtorna! ;)

Det bästa av allt är att min superträningsperiod eller vad man ska kalla det tog slut innan helgen. Jag har svullat allt möjligt för att släcka min törst efter godsaker. Detta innebär att jag kan mumsa även tårta bäst jag vill. Träningen kommer att fortsätta ca 3 dagar i veckan eftersom jag tycker det är roligt, även promenaderna till jobbet, men kosten kommer att se lite annorlunda ut då jag kommer tillåta mig själv att äta lite mer vad jag vill. 

Detta uppehåll kommer jag ha under hela sommaren och sedan kör jag igång med ett nått delmål i höst, beroende på hur kroppen har format sig efter sommaren. Jag älskar glass, godis, cider och drinkar så jag tänker inte förbjuda mig dessa under årets bästa tid - sommaren! 

Bilder Monday Bar

En så magisk resa!! Underbara vänner, underbar musik, magisk ljusshow, svulla skräpmat, god dricka, känsla och mycket mera! Tyvärr blev det ett regnigt sundeck men det var några tappra självar som var där ändå.

De flesta bilder kommer jag att lägga upp på facebook, det tar så lång tid att göra det här. Men just nu sitter jag och redigerar bilderna. Denna gång fick jag otroligt mycket härligare bilder med min kamera, jag är väldigt nöjd må jag säga!

Här har ni några stycken!

























Hemma igen

Jag kan bara säg en sak idag - JAG ÄR SÅ JÄVLA DÖD!

Over and out, återkommer imorgon!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!