Time goes by

Oj! Var det i söndags som jag senast bloggade... Tiden går alldeles för fort och jag har alldeles för mycket att göra!

I måndags åkte jag först till stan för att inhandla lite saker inför Monday Bar (vi åker ju imorgon!!). Dock avskyr jag när typ allt smink och alla hårprodukter tar slut samtidigt... 900kr (vilket för mig är mycket) inne på Kicks och då köpte jag bara nödvändiga saker!

Sen mötte jag upp Timmy i sumpan och vi storhandlade. Det behövdes VERKLIGEN fyllas på i både kyl och frys! När vi var klara åkte jag hem med varorna, packade upp, vikte alla kläder som vi tvättade i söndags och lagade tacos medan Timmy gymmade.

I tisdags skulle jag ha tatuerat mig men tatueraren hade fått för mycket att göra så han avbokade min tid. Istället mötte jag upp Timmy i Liljeholmen och följde med honom runt medan han letade skor.

Igår åkte jag till stan efter jobbet och köpte mig en surfplatta. Efter mycket tankar kring vilken som skulle vara bäst för mig och vad mitt syfte med plattan skulle vara, så blev det en Microsoft Surface RT med Windows 8. Det är verkligen som en liten dator, jag kan till och med koppla den till skrivare och eftersom mitt största syfte är att använda den i skolan så passar det mig väldigt bra.

Efter det begav jag mig till Lidingö. Det var nämligen Timmys tur att tatuera sig. Han har ingen sedan tidigare så han skulle få känna på denna härliga smärta för första gången! Hihi! Han sa nästan aldrig att det gjorde ont men efteråt smög det fram mer och mer att han hade haft rätt ont på vissa ställen ändå! ;) men snyggt blev det! Och det roliga är att det är samma tatuerare som tatuerade mig och Tilda senast och igår berättade jag det för honom och han kom minsann ihåg oss som två tokiga tjejer som tog en jävla massa kort! Haha!

Igår blev det lite kaos på jobbet när alla inskolade men lite ledsna barn, nya inskolningar, föräldrar och nya pedagogen kom samtidigt allihopa! Så idag tar vi nya tag och får en timmes planering innan vi börjar! Skönt! :)

Katt och hund

Denna helg har varit otroligt lugn för mig, knappt tagit mig utanför dörren. Vaknade i torsdags med halsont så jag passade på nu när jag ändå inte har pengar på kontot att bara slappa.

Men idag kom mamma förbi med Ronja en stund. Khaleesi behöver ju få lite sällskap när vi är borta nästa helg och då har mamma erbjudit sig att vara det sällskapet. Men då måste Khaleesi först få träffa Ronja, hon är ju inte van med hundar ännu. Så idag träffades dom för andra gången. Inget fräsande, knappt att hon gömde och hon var väldigt nyfiken och framåt och undrade vad tusan det där lurvet är för nått! Bästa är att leka med Ronjas svans!

6 dagar kvar till Monday Bar

Jag har under veckan sett att flera av mina vänner har kommenterat eller delat en länk till en video 'Sommarens hardstyle 2013'. Så nu på kvällskvisten fick jag syn på den igen och tänkte att det var dags för även mig att lyssna. Jag har hittills bara kommit ca 20 minuter in i mixan av 1 timme, men jäklar vilka bra låtar det är! Den som gjort mixen har verkligen valt ut sommarens bästa låtar och dessutom gjort en lika lång video från sommarens alla olika utomhus events. Får lite ångest över att jag själv inte har kommit iväg denna sommar men tänker försöka satsa på Tomorrowland nästa år. 
Men ta gärna en titt på videon ni också om ni är intresserade!
 
 

Freeeedag

Idag är det Inge mindre än löningsfredag!! Eller??

Nej juste! Jag jobbar ju numera inom stockholms stad som får lön den 26e varje månad.. Vilket skit! Jag är lurad på en löningshelg!! Haha!

Istället kryper vi upp i soffan, har filmmys och äter nått gott för de 39 kronor jag fick i sista lön från pysslingen... Haha!

Tummen upp för helg, tummen ner för löning den 26e!

Jollitime

Go kväller!

Ligger i sängen och ska sova men tänkte först visa er en klocka som jag beställde hem idag från Jollitime. Älskar verkligen de härliga färgerna!!

Sommarens sista vindpust

Det va länge sedan jag var uppe så här tidigt! Klockan ringde första gången kl. 04.40 och 05.00 var det dags att krypa ur sängen. Vi har börjat med det riktiga schemat nu när barnen börjar bli varma i kläderna... Eller ja, de större barnen börjar bli snarare. De yngsta har snarare precis börjat förstå att mamma och pappa inte alltid kommer vara på förskolan. Fin kör vissa stunder!

Jag hörde ett rykte om att simmaren tar sin sista vindpust här i dagarna. Så idag passade jag på att ha på mig shorts! Vem vet, det kanske är sista gången för den här sommaren!

Checklista

Idag när jag hämtade min mobil efter att alla barnen hade gått hem så hade jag allt ifrån sms och missade samtal. Bland annat hade bostadsförmedlingen ringt för att boka en visning av nuvarande lägenheten, den ska ju ut på marknaden. Sedan hade jag fått sms av Agria försäkringar som efterfrågade autogiroansökan till Khaleesis försäkring, vilket vi hade glömt att skricka in. Till sist hade jag även fått en påminnelse om att det var dags att boka tid för sista sprutan Gardasil. 
 
Så när jag kom hem ringde jag direkt till bostadsförmedlingen som självfallet hade gått hem för dagen. Jag fyllde i ansökan till Agria och skickade Timmy med den till brevlådan. Till sist började kolla på tid för vaccinet och upptäckte att de idag hade öppet till 18.30 i Vällingby och kastade mig i bilen och åkte dit. Fick komma in på en gång och 18.25 var jag vaccinerad och klar. 
 
Så då kan jag bocka av dagens göromål, krypa upp i soffan och vänta på att Timmy ska komma tillbaka hem och laga mat! ;) 
 
 

Mios höstkollektion

Efter jobbet idag åkte jag till SATS Liljeholmen där jag hade bokat in mig på SATS energy. Ett pass fullt av energi som egentligen påminner väldigt mycket om arobic fast med mer utfall och knäböjövningar av olika slag. Jag själv kände att det inte riktigt var min smak men jag blev svettig och med tanke på alla benövningarna så är detta egentligen ett pass som passar mig. 
 
När jag kom hem hittade jag nya MIO-katalogen i brevlådan. Eftersom jag och Timmy flyttar i oktober kunde jag inte låta bli att titta runt och inspireras. Vi vill ha det mysigt och hemtrevligt samtidigt som det ska vara stilrent och enkelt att städa! Mycket att tänka på och sen kan man ju lägga till att ekonomin ska räcka till dessutom! ;) 

 

Time for work

God morgon!

Här sitter jag på tvärbanan och njuter av morgonsolen som lyser så vackert över Stockholm. Ännu en ny jobbvecka väntar och som jag berättade igår så ska våra barn få vara utan sina föräldrar en stund idag vilket innebär mera jobb för oss! :)

En lite rolig nyhet som hände mig i morse förresten! Jag var som vanligt några minuter sen och sprang ner för trapporna för att hinna med bussen. När jag kommer fram till porten så inser jag att det står en buss precis utanför dörren!! Äntligen har dom börjat använda den nya hållplatsen!! Jippi!!

Söndag igen

Vart tog helgen vägen?? Jag gick ju nyss hem från jobbet! Men men, det gör inte mig nått. Jag ser fram emot dagen imorgon för då ska barnen få vara hos oss utan sina föräldrar en stund. Spännande!

Idag har varit en lugn och skön söndag där vi även gjort lite nytta. Vi har spelat lite tv-spel, tränat, handlat och städat.

Jag har hamnat i en period då motivationen för träningen har hamnat på minus. Jag känner en ständig motgång och motvilja till träningen, som om den har blivit ett måste istället för ett intresse. Så jag har valt att jag måste släppa lite på träningen för att hitta tillbaka till motivation. Som idag körde jag ett styrkepass med triceps, det som förut var en riktigt favorit. Och mycket riktigt, det blev ett härligt pass.
Kommande veckan har jag bokat in olika pass så som SATSenergy, street Dance och LEGsolution för att öka motivationen.
Det här ska bli roligt! :)

Inflyttningsförfest

Go kväll!

Jag är nyss hemkommer från en lite inflyttningsförfest hos Fia, Mickan och Denise som precis flyttat ihop i en trea på söder. Vi var ett par stycken som drack lite gott och socialiserade innan mer än hälften drog ut. Jag, Timmy och Jonte B stannade hemma med Fia och fortsatte mysa tills klockan närmade sig 2.

Tidigare idag kom mamma förbi med Ronja. Hon ska ju få vara kattvakt medan vi åker på Monday Bar och med tanke på vår sociala katt så behövs minst ett par timmar om dagen spenderas hos henne. Först blev Khaleesi alldeles stel, fräste och ryggade och undrade säkert vad det var för ett monster som mamma hade släpat med sig. Men till slut kunde Khaleesi leka lite med Ronjas svans och de kunde (med vår hjälp) till och med nosa på varandra! Bra framgång!

Nu är det saga för mig att sova, god natt!!

Grattis!!

Rolig nyhet jag berättade igår va? ;)

Idag är ingen vanlig dag, för det är Linns födelsedag idag OCH hon fyller inget mindre än 25 år!! GRATTIS!! ❤

Så ikväll blir det födelsedagsmiddag på nån restaurang i stan tillsammans med några vänner! Känns som en evighet sedan jag träffade mina tjejkompisar så det ska bli riktigt mysigt!

Vår lilla hemlis

Nu tänkte jag äntligen berätta för er om min och Timmys lilla hemlis. Det är nämligen så att vi börjat tycka det är trångt att bo två stycken och en kissekatt på 34 kvadrat. Så jag hörde med lite kontakter och i måndags fick vi titta på en lägenhet i samma område! En 2:a på 50 kvadrat på nedre botten med uteplats. Vi blev förälskade och redan imorgon skriver jag på kontraktet för den nya lägenheten. 
 
Flyttar, det gör vi den 25 oktober! 
 


Psst! Äntligen kommer vi kunna installera diskmaskin i lägenheten!! Vi är ÖVERLYCKLIGA! 

Jag har inte glömt er!

Jag har jobbat 12 timmar idag och igår kom jag inte hem förrän strax efter 10, men jag lovar att jag ska berätta vår lilla överraskning! Kul kommer det bli i alla fall! :)

Nu måste jag sova så jag hinner med det också i mitt liv! ;)

Over and out!

Aug. 12, 2013

Då var det måndag igen och jag påbörjar andra veckan på mitt nya jobb. Nu börjar det verkligen hända saker också. Idag kommer vi att fortsätta möblera de pedagogiska lärmiljöerna och planera den kommande verksamheten. Imorgon kl. 17.30-18.30 kommer vi att ha ett informationsmöte för alla nya föräldrar där vi berättar om oss, verksamheten och inskolningen. Sen på onsdag påbörjar vi inskolning av 7 små sötnosar. :)

En lyckad helg

Ledsen att jag inte har uppdaterat men jag har haft helgen full. Torsdag-fredag satte vi äntligen igång att möblera på jobbet. Vi satte igång vid 8 och gick hem vid 16.30, långa dagar knappt utan att sitta ner! Helt slut åkte jag raka vägen hem och kröp upp i soffan med Kahleesi. Timmy åkte till Uppsala där en vän bjöd på kräftor.

Lördagen började med ett kort besök på gymmet för att sedan ta oss vidare ut till pappa. Han fyllde ju nämligen 50 år i måndags och det skulle firas! Efter god lunch och tårta begav vi oss hem igen och bytte. Denna gång skulle vi nu vidare till Kollektivet@Fabriken med massa vänner. Timmy hade fått ett uppdrag att spela uplifting trance, precis som på senaste kryssningen, denna kväll. Vi hade en riktigt rolig kväll och var inte i säng förrän vid 5 i morse.

Vid 11-tiden vaknade vi alla av att Kahleesi bet Josse (timmys kompis som kommit på besök från Uppsala och sovit över hos oss) i tårna. Sen har vi faktiskt bara spenderat dagen i soffan med film. Myyyysigt!

I veckan sa jag att ni skulle få veta en liten nyhet, men den karamellen får ni suga på liiiite till! Imorgon ska vi nämligen iväg på en sak innan jag kan avslöja! ;)

Mestigé

För några veckor sedan beställde jag ett armband via groupon från Mestigé. Igår trillade det ner i min brevlåda. Jag är mycket nöjd med armbandet, tycker det är riktigt fint! Timmy tyckte det såg tantigt ut men de tycker minsann inte jag! ;)

Dance to the beat

Ja då var den tredje dagen på jobbet över, allt lika teoretiskt som igår. Vår chef sa att vi skulle få veta arbetslagen innan vi gick hem idag men när vi mötte upp henne så hade hon besök av någon inspektion och hade inte tid. Så imorgon bitti startar vi upp med ett möte där vi ska få veta våra arbetslag och sedan kan vi börja möblera! Äntligen!! :D

Efter jobbet tog jag mig till gymmet eftersom jag aldrig kom dit igår. Ska börja köra i liljeholmen efter jobbet, bara en station ifrån, så hinner jag inte bli så där ofantligt trött innan man nått fram till gymmet! :) Det känns som om träning och kost börjar ge resultat, iaf att mina magrutor börjar titta fram lite! :D

Efter gymmet svängde jag in på nån lite rolig affär och hittade två par party-glasögon, då tänkte jag direkt på att det snart är dags för kryssning igen!!

Dag två

Idag har vi suttit den största delen av dagen i ett mötesrum och diskuterat saker som värdegrund, barnsyn, pedagogiska lärmiljöer osv. Visst är det viktiga delar och det gäller att vi är enade i vårt arbete inför föräldrarna som kommer om en vecka. Men det här ska nog bli bra! :)
 
Mötte Timmy i Alvik och åkte hem och vi möttes av en glad och sprallig liten tjej! Idag verkade hon bli mycket gladare av att se oss och hon har gosat och busat med oss hela kvällen. 
 
Kan även berätta att vi idag fick lite roliga nyheter!! Mer om det får ni senare i veckan! ;) 
 
 

Ett nytt kapitel i min bok

Idag var det äntligen dags - första dagen på mitt nya jobb! Jag va hur nervös som helst men gick dit med självsäkra steg. Dock stötte jag på problem redan när jag kom dit! Haha!

Det finns nämligen två stora ingångar till huset. Tydligen går egentligen ingen av dem till förskolorna! Men jag testade att gå till den största huvudingången och inte ens dörrarna öppnades. Gick till den andra och jag kom in i huset men inte genom nästa dörr. Så trots att jag var i god tid så tog detta så pass lång tid att jag inte kom in förrän typ 09.10!! Försent första dagen, lyckat! ;D

Men som tur var så gjorde det ingenting. De hade bara gått en liten rundvandring. Sedan tog vi en liten kort samling där vi presenterade oss med lite kort info och gick igenom upplägget för veckan. Sen promenerade vi iväg på en rundtur i närområdet. Kollade in vilka parker som finns osv.

Vid 11.20 blev det dags för lunch. Nya chefen tog oss till en lunch-restaurang som heter "Ett skafferi". Ett mycket mysigt och fräscht café beläget mitt i midsommarkransen.

Efter den två timmar långa rasten döpte vi våra avdelningar och satte upp lappar om vilka som va vilka. Sen var dagen slut. Fanns inte mycket annat att göra eftersom vi bara hade tomma lokalen och en del möbler som trillade in under dagen.

Men jag åkte nöjt hem och busade med Kahleesi innan vi båda somnade på soffan av utmattning. Hennes första dag ensam hemma gick bättre än förväntat! Hon brydde sig knappt när jag klev innanför dörren! Men hon har fått lyssna på radio hela dagen så hon var väl nöjd.

Nu är det dags att sova för imorgon väntar en ny dag!

Khaleesi

"Hej!

Mitt nya namn är Khaleesi efter den vackra prinsessan i tv:serien Game of thrones, eftersom det är precis vad jag är.

Under resan hem var jag lite orolig och tyckte inte riktigt om att sitta i transportburen, men så fort vi kom innanför dörren gick jag ur buren och började undersöka mitt nya hem. Jag har ätit, druckit vatten, kissat på lådan och busat för fullt med mina nya leksaker och matte och husse. Jag tog mig även en liten eftermiddagslur på soffan."

Vilken mysig dag vi har haft! Vårt lilla hjärtegull har fått så mycket kärlek och aktivering att hon kommer sova gott i natt! Fast just nu leker hon med snören som hänger ner från kläder på tork.. Haha!

Men vet ni!! Jag har nästan glömt bort att jag börjar mitt nya jobb imorgon!! Iiihh! Det pirrar till i magen varje gång jag tänker på det och ändå så har jag inte riktigt förstått det. Jag vet knappt va mina kollegor heter, jag har aldrig varit inne i lokalerna endast kikat in genom fönstren och jag har egentligen ingen aning om vad vi ska göra under dagen! :D Lär väl bli en hel del planering och möblering iaf! :)

God natt på er!

Photos

Jag kom äntligen ihåg att ta kort och mäta mig igår! Vill gärna göra det på morgonen och helst innan frukost men denna gång blev det någon timme efter frukost istället.

Resultaten var väl inget att hurra för men det är ändå "före-bilder" och "efter-bilder" kommer om ca 4 veckor. Förra gången tog det 12 veckor innan jag nådde se mål jag ville nå så antingen får jag sätta en jävla fart eller så kommer det kanske inte ha hänt så mkt på 4 veckor... :P

Jag hade en ledig dag igår. Tränade på fm, åt lunch solade och badade nere vid vattnet i Blackeberg, sen mötte jag Timmy i Kista och vi gick hem till Johan och Jenny för att grilla. Sen kom även Ante och Lina förbi en snabbis.

Vid 21-tiden gick vi ner till centrum. Det va dags för premiären av Pacific rim. Riktigt bra film! Det hände saker hela tiden och ja, den hade även humoristiska inslag mitt i all action.

En ny familjemedlem

Igår efter jobb och träning åkte jag och Timmy till Upplands Väsby och tittade på en kattunge. Vi båda blev störtförälskade på en gång!! Hon va så jäkla söt och på en gång började hon prata med oss, busa och gosa. Helt underbar!!

Så i morse bestämde vi oss för att köpa henne och på söndag åker vi tillbaka och hämtar hem henne. Dock har vi inte kommit på ett bra namn ännu, men det kommer! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!