En lyckad helg

Ledsen att jag inte har uppdaterat men jag har haft helgen full. Torsdag-fredag satte vi äntligen igång att möblera på jobbet. Vi satte igång vid 8 och gick hem vid 16.30, långa dagar knappt utan att sitta ner! Helt slut åkte jag raka vägen hem och kröp upp i soffan med Kahleesi. Timmy åkte till Uppsala där en vän bjöd på kräftor.

Lördagen började med ett kort besök på gymmet för att sedan ta oss vidare ut till pappa. Han fyllde ju nämligen 50 år i måndags och det skulle firas! Efter god lunch och tårta begav vi oss hem igen och bytte. Denna gång skulle vi nu vidare till Kollektivet@Fabriken med massa vänner. Timmy hade fått ett uppdrag att spela uplifting trance, precis som på senaste kryssningen, denna kväll. Vi hade en riktigt rolig kväll och var inte i säng förrän vid 5 i morse.

Vid 11-tiden vaknade vi alla av att Kahleesi bet Josse (timmys kompis som kommit på besök från Uppsala och sovit över hos oss) i tårna. Sen har vi faktiskt bara spenderat dagen i soffan med film. Myyyysigt!

I veckan sa jag att ni skulle få veta en liten nyhet, men den karamellen får ni suga på liiiite till! Imorgon ska vi nämligen iväg på en sak innan jag kan avslöja! ;)

0 Kommentarer till "En lyckad helg"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!