Tänd ett ljus

Jag kom och tänka på en sak. På allahelgonahelgen som då är i helgen så tänder man ljus på sina avlidna när och käras gravar. Min farfar har ingen grav. Han ville inget hellre än att hans aska skulle bli spredd i vattnet och så gjort.
Jag var själv inte med när själva askan spreds ut men jag har sett bilder. Det såg riktigt fint ut. Men om jag ska tända ett ljus för honom så vill jag göra det vid vattnet. Eller sprida bommor i vattnet. Och det skulle jag vilja göra tillsammans med Robin men den här helgen ska jag ju åka till Lidköping istället.

Så därför tänder jag ett ljus för min farfar här..

 

Äntligen helg - halloween

Jag ser faktiskt fram emot min helg väldigt den här gången. Inte bara för att jag ska till Lidköping utan för att TildieWildie ska med! =D Det var ritkigt länge sen som hon och jag åkte iväg! Och typ lika länge sedan som vi var ute och festade tillsammans, förstå det då!

Helgen kommer iaf att se ut så här:

- Fredag, jag slutar 15.00 och ska vänta på Tilda som slutar 17.15
- Fredag, efter jobbet slänger vi oss i bilen och åker iväg till Lidköping
- Fredag, väl framme i Lidköping är det bara att börja dricka för vi ska ut på krogen!
- Lördag, vakna och förhoppningsvis må bra
- Lördag, dags att byxa om och klä ut oss för vi ska på halloweenfest!
- Söndag, åka hem när vi känner för det för jag har ingen träning!

Kul det ska bli!



En liten tjuvtitt på vad jag ska vara ;P

Min första besiktning

Besiktning idag dåra.. Undrar ni kanske hur det gick?

Jag stressade iaf iväg efter jobbet till bilprovningen och skulle möta Johnny där som hade tid innan mig. Och mycket riktigt så var han där och efter att ha pratat klart med sin gamla arbetskamrat, hoppade han in i min bil och fick vara med på min besiktning också! =D

Besiktningsmannen gick runt och tittade och fixade och hamrade och allt vad man nu gör. Resultatet blev: PRICKFRITT! =D

Snacka om glad jag blev! Bättre än Johnny dessutom! ;P

Cheer!

Vill ni se en sak? ;P





Vi är så grymt snygga eller hur! =D hahaha!

Men jag måste gratta Brommapojkarna som ska spela kvalmatch om några veckor för dom vann mot degerfors och Assyriska förlorade! Wiie!

2008-10-23

Just dagen den 23e oktober blev väl inte riktigt som jag tänkt mig men helgen som varit har vägt upp det! Den 23e oktober var alltså min och Robins 3 månaders dag (känns sååå mkt längre). Jag tänkte vara riktigt gullig och skickade gulliga sms och grejer och till slut så var det något som gick snett, jag kommer knappt ihåg vad.

Men när han kom hit i fredag så mötte han mig utanför mitt jobb, för han had sjukanmält sig för att komma till mig tidigare, och han mötte mig med rosor i handen! 



Det kändes som att jag blev kär på nytt! Ville bara berätta detta för er innan jag går och lägger mig! =D
Visst rosor är orginellt MEN jag har inte fått rosor på kanske 3 år eller nått, tänk på den ni! =P

God natt /E




Jag älskar dig Robin Blomberg ♥

...

Men imorgon är en bättre dag! Men varför får ni veta imorgon! ;P

R.I.P farfar 65 år 21/10-08 Jag saknar dig!

Den 21 oktober är ett datum jag har många minnen av. Mitt första minne var min tvåmåndersdag med min första riktiga kärlek. Det var även den dagen som jag såg Evanescense här i stan. Sedan blev det min och min första kärleks 1 år och 2 månaders dag. Nu, nu är det 7 månader sen det tog slut med ni vet vem. Sjukt lång tid, känns mycket kortar kan jag lova!

Men igår skulle även min farfar ha fyllt 65 år om han inte för 6½ år sedan avled av en hjärntumör. Hela hans liv rasade samman på 7 månader och ingen av oss hade anat någonting. Inte ett jävla skit.

Jag kommer fortfarande ihåg dagen då vi märkte att något var riktigt fel. Det var en torsdag och mamma hade precis hämtat mig från min dansträning. Vi kommer hem väldigt glada och går in i vardagsrummet. Där sitter pappa i soffan med hans vän Mats och tittar allvarligt på oss. Han berättar att farmor för någon timme sen hade ringt till pappa för att farfar hade fått någon slags kramp, inte kunnat röra sig, fallit ihop och bara legat där och skakat.
Farfar fick ligga på sjukhus och sjukhem, fick komma hem ibland tillsammans med sjukhussängen. Dom byggde en ramp utanför huset för att kunna få in sängen där och rullstolen om han orkade sitta i den.

Jag kommer ihåg min sista julafton med honom. Han låg i sin sjukhussäng i farmor och farfars sovrum som numera bara fick rum med den där dumma sjukhussängen. Han låg där och såg så ledsen ut när vi kom med paket. Jag gav honom en tomte till hans samling.

Vi trodde allt började bli bättre och det fanns hopp om att han skulle kunna bli frisk igen. Så när mamma frågade mig en dag om vi inte skulle åka och hälsa på farfar för det var söndag så ville jag inte för jag hade inte träffat min dåvarande pojkvän på en hel vecka för vi hade varit i fjällen. Jag skulle inte ha sagt nej. För vi åkte aldrig igen och hälsade på, jag kunde inte eller så var det någon annan som inte kunde. Men jag såg honom aldrig igen. Och dom få gånger jag träffade honom på sjukhuset så blev han ledsen för han ville inte att hans barnbarn skulle se honom sjuk. Han ville inte att vi skulle minnas honom sådan.

Han ville att vi skulle minnas honom som det som jämt skrattade, som badade med mig och min syster redan i april. Han var den friskaste och piggaste far eller morförlder jag hade. Han ville att vi skulle minnas allt vi gjort tillsammans och det gör jag verkligen.

Men varje gång jag tänker på det här eller pratar om det här så gråter jag fortfarande. Han var riktigt speciell för mig. Han och farmor bodde granne med mig så jag var där väldigt ofta.

Exakt en månad kvar...

Jag satt nyss och pratade med Minna på msn. Det är ju nämligen så att vi om exakt en månad är i Amsterdam och är helt uppspelta inför Qlimax som är dagen efter!! IIIIIHH!
Vi har inte bokat boende än men kommer göra det på lördag är det tänkt. Jag har hittat ett vandrarhem, stayokay.com tror jag, där vi tänkt bo. När det är bokat så är allting klart inför årets händelse!

Vi har längtat sååå! Jag och Fia har verkligen velat detta länge och att dom andra följer med är ju bara en bonus! =D

Nu ska jag sova om jag kan ;P

Hemsk bild!

Förresten.. Här får ni en HEMSK bild!



Fan va arg jag var på mig själv!! Men jag har försökt att verkligen åka hastighetsbegränsat idag och jävlar va sakta det går asså! Känns ju för fan som att man inte ens kommer framåt när man kör 70km/h, då måste det ju gå baklänges när man kör 30km/h! Aja, förhoppningsvis är det bara en vanesak..

Kusligt många timmar..

Jag kommer till mitt jobb idag och ser att inga av mina barn är inne så jag tror självklart att alla är ute. Jag tittar ut och upptäcker att ingen är där!

Jag tänker: "VAR ÄR MINA BARN!?"

Jag trallar med Tilda in på hennes avdelning som är öppningsavdelning för att fråga de andra pedagogerna: Vad har hänt!? Och det visar sig att båda mina kollegor är hemma och alla mina barn var uppdelade på de andra avdelningarna. min arbetskamrat som har hand om vikarier och om någon behöver jobba över, frågar mig direkt då om jag kan jobba till 16.30 istället för 15.00.. Ja vad ska man göra liksom? Jag kunde ju så klart så det var bara att jobba på.

Min vecka på jobbet kommer dessvärre se ut så här nu: Mån - 08.30-16.30, Tis - 08.30-16.00, Ons - 08.00-16.30, Tors - 09.00-16.30, Fre - 08.00-16.30!! Vidrigt värre...

Hoppas eran vecka blir bättre.. meeeeen på fredag kommer Robin!! Jag lääängtar! <3

Mörka mornar

Med mörkret kommer så kommer även problemet att gå upp från den varma och supersköna sängen! Jag vill bara ligga kvar där och mysa (gärna med Robin =D ) och inte alls gå till jobbet..
Men men jag är på väg nu iaf och med tanke på min fortkörning i helgen så tänkte jag åka väldigt i tid idag och då har jag VÄLDIGT bråttom!

Ha en bra dag!

Sämsta helgen ever!

Hittills inga fler olyckor med bilen och jag ska inte ut i trafiken nått mer den här helgen. Jag kan alltså andas ut - PUH! Men däremot så händer det mig andra saker. Jag vaknade i morse av svin ont i magen så jag var tvungen att gå hela tiden och massera magen för att jag typ skulle kunna andas liksom, i ca 1½ timme! Skön start på dagen eller hur?
Sen körde jag syrran och hennes kompis till dansen och Tilda hem utan att det hänt något och jag kände mig väldigt glad.
Hem och upptäcker att jag ska döda mitt internet någon vacker dag och denna dag kändes väldigt lockande, har inte funkat alls idag typ! Man går in på en hemsida och sedan lägger det ner, har man tur har man 5 minuter på sig. Loggade man in på msn så tog det 3-5 min innan man loggades ut igen och sedan tog det 10 min innan man kunde logga in igen - vilket jävla skit!
Sen var det dags för mig att träna och det gick riktigt bra och jag kände mig nöjd igen. Kommer hem för andra gången idag och kommer på mig själv att jag ska städa.. ush! Och vad händer när jag ska börja städa då om inte att jag får så där ont i magen som alla tjejer får en gång i månaden!

EN RIKTIG JÄVLA OTURSHELG!

Fortkörning IGEN!! =/

Det är fan inte sant! Till slut så gav jag mig i kampen med mamma och följde med till mina släktingar på två villkor: Jag skulle köra och vi skulle vara där MAX 3 timmar! Honn gick med på det, vilket jag nu efteråt ångrar.

När vi väl är ute på Norrtäljevägen så kommer en polisbil upp bakom mig och stannar mig och det visar sig att nån jävel med laser hade tagit min hastighet och jag hade kört 122 km/h på en 100 km/h väg.. JÄVLA SKIT!! 2800 jävla kronor i böter!! Jag har sådan otur den här helgen så jag vet inte vad jag ska göra asså! jag blir tokig! =(

En gång till och jag blir av med kortet!!

Adrenalinet bara pumpade!

Här sitter jag klockan 11 på morgonen och äter godis.. vilken tjockis jag är ibland! Fy på mig själv.. Jag har ont i min hals idag, speciellt när jag sväljer och det är ju bara vidrigt!
Mamma försöker få med mig till kusinerna men jag känner mig inte så jäkla bra asså så vet inte om jag orkar med deras prat och allt vet vad.. Dessutom är det 2 timmars bilfärd till dom och sedan ska man tillbaka också.. nja jag vet inte riktigt om jag vill det..

Igår så körde jag på en grävling!! =( snacka om att man mår dåligt över det! Jag skulle nämligen åka hem från Tilda och Linn åkte med till centrum för att ta bussen vidare därifrån. Så kommer vi till en kurva på vägen och precis efter den kurvan så står det TRE JÄVLA VILDSVIN, mitt på vägen!! Vi blev svinrädda men åkte förbi dom utan att krocka med dom tur nog! På den vägen är det ändå 90 så man håller typ de!
Så när adrenalinet lagt sig och jag lämnat av Linn så åker jag vidare och ringer Johnny. Han hinner knappt mer än svara så springer EN JÄVLA GRÄVLING ut mitt framför mig så jag hinner inte bromsa, ingenting utan hör bara smällen under min bil! Livrädd körde jag bara vidare helt skakis och försökte lugna mig.. Jag har aldrig varit med om det! Hoppas den dog iaf, jag vågade inte stanna och titta..

Det här är en sådan där RIKTIGT tråkig helg då jag inte kan träffa Robin och inte har några pengar till att göra nått annat. Jag behöver fan högre lön asså!



Har pratat om att leka med Johnny och TildieWildie idag också så får vi se hur det blir =)

Bad, ljus och lugna favoriter!

I helgen som var så åkte jag ner till Robin. Vi hade väldigt mysigt om vanligt när vi träffas men vi gjorde en speciellt mysig sak som jag ville berätta för er. En helt underbar stämning och allt!

På lördagen var det ju Sverige - Portugal och vi var hemma hos hans kompis Tommie och tittade på matchen med några vänner. Efter slutsignalen och resultatet 0-0 var både jag och Robin väldigt trötta så vi promenerade hem. Det var kallt ute så när vi kom hem bestämde vi oss för att ta ett bad som han hade lovat mig den här helgen.
Jag hällde i lite badsalt med lugnande aromer, tände luktljus och ställde längs kanten och släkte ner allt annat ljus. Vi la oss i badkaret och hade till och med lugna favoriter på i bakgrunden. Vilket "Love moment"! Skitmysigt verkligen!

Jag sa det att om vi ska bo ihop så ska det bli en tradition att ta det där avslappnande badet med ljus varje söndag!
Jag vill verkligen göra om det igen och igen och igen..

 

Jag älskar dig Robin ♥

Tråkigt liv man har!

För 1 ½ vecka sedan så sa jag att jag var tillbaka... Skitsnack! Så stolt över mig själv men jag vet liksom inte vad jag ska skriva.. Finns det nått att skriva egentligen?
Det känns just nu som att allt går bra och när allt går bra så finns det typ inget att skriva.. Det var roligt ett tag att skriva allt om vad man gjorde i minsta detalj och vad man hade på sig och hade handlat för något men.. Nu känns det mer som brist på ett liv! =D

Mitt liv är visserligen inte så roligt som ni kanske tror.. Jag går upp på morgonen, duschar, klär på mig, sminkar mig, äter frukost, åker samma gamla väg till jobbet där jag har samma gamla rutiner, är det måndag tisdag eller torsdag så åker jag och tränar efter jobbet, annars åker jag hem direkt. När jag kommer hem kanske jag äter något, sitter och tittar lite på datorn och sedan sover. Bättre än så är det inte just nu.

Helgen ser inte så mkt bättre ut den. Just nu så har jag 300 kr på mitt konto, allt jag äger och har tror jag. Därför kan jag heller inte göra något roligt på helgerna utan jag lägger mina slantar på att åka till Robin (540kr tur och retur MINST) och väl där myser vi mest för ingen av oss har speciellt bra ekonomi just nu och vi träffar varandra så sällan. Synd vill säga.

Men för att komma till NÅGOT positivt här i livet så beställde jag ett par skor igår! Wiie! Äntligen hittade jag ett par stövlar som jag ville ha, hoppas bara att dom sitter bra.
Förra gången jag beställde ett par skor ifrån Ellos så älskade jag dom skorna. Jag typ LEVDE i dom skorna! Tills dragkedjan gick sönder och jag tänkte att "aja jag får väl ett par nya om jag skickar tillbaka dom". Så jag lägger dom i ett paket och skickar tillbaka. Jag får pengar. PENGAR liksom!? Jag ville ha mina skor! Hade lika gärna kunnat lämna in dom och bytt dragkedjan så hade det ordnat sig, eller att dom på ellos hade byttmin kedja men NEJ! Vidrigt.. Så jag hoppas att dessa håller lite bättre! =D



Den här stöveln är en "typisk-mej-sko" =D

I'm back!

Heeej allihopa! Har ni saknat mig?? =D

Jag har inte gjort så mkt sen jag skrev sist, jag jobbar, tränar, sitter barnvakt, träffar robin och festar lite ibland kanske, sen sover jag som en stock, härligt! =D

Nu sitter jag här dunder förkyld och planerar både Qlimaxresan med boende och Tåg som det enda obokade, alltså är biljetterna och flygbiljetterna redan klara! =D Wiie!
Sen håller jag även på att planera en eventuell fjällenresa till Åre med några vänner, skulle vara svinkul och om jag inte köper för dyra julklappar så kommer jag kunna åka dit med!!! Fy fan va kul, massor att se fram emot! =D

Pratade lite med Johnny idag, ett rätt så seriöst samtal om allt från himmel till jord och jag är så glad att han finns säger jag bara. Han säger jättebra visdomsord ibland! =P haha!

Sov så gott med er!

 Jag bjuder på den! ;p
 Min och Robin första puss på bild! =D
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!