Bajsar alla tvillingar samtidigt eller efter varandra?

Vi har ett tvillingpar på mitt jobb som alltid gör de. Bajsar den ena vet man att sitter inte redan den andre på den andra toaletten så kommer han snart att sätta sig.

Alltid gör dom samma saker också. Trillar den ena så trillar den andra. Är den ena på dåligt humör, ja då fan är den andra de också. Otroligt!

Tidiga mornar.

Jag börjar varje dag klockan 8 på morgonen, ställer klockan på 6 och snoozar till ca 6.20. När jag går upp har solen aldrig riktigt orkat sig upp ovanför horizonten. Varför ska man behöva gå upp så jävla tidigt?
´Varför kan inte hela samhället bara vrida på lite på tiderna? Så att det är normat att börja 10, kanske att dagisen och affärer osv öppnar vid 9. Tänk så skönt att få sova lite till då! Dessutom skulle man inte vara lika deprimerad på vintern när man vaknar för det finns då en möjlighet till ljus!

Tänk på de ni!

Sluta vara så snäll Emelie!

Jag ska börja klaga på saker. Från och med nu. Jag börjar idag. Och idag ska jag klaga på mig och dagens arbetssitution. Min dag såg ut så här:

- Vaknade och hade ont i halsen. Tänkte: Måste jag verkligen jobba? Jag mår inte bra... Jo Emelie, du måste jobba, tänk på Madde som blir alldeles själv annars.
- Jag skyndar mig iväg till jobbet, trött och halvt sjuk.
- Kommer till jobbet. Bibbi ledig (visste jag), Madde SJUK! Emelie = Ensam på avdelningen. Två vikarier = som 2 barn extra att förklara saker och ting för.
- Får ta ett samtal med vår talpedagog om ett barn som egentligen någon av dom andra kollegorna ska göra.
- Slutar 16.45. Mår fortfarande dåligt.
- Måste tillbaka till jobbet imorgon för Madde och Bibbi är bort imorgon också. En ny vikarie imorgon.

Varför är det alltid jag som tvingar iväg mej själv till jobbet? Vad hade dom gjort utan mig!?

Vi på TV

Här är det jag hittills har hittat från matchen där vi faktiskt syns i början när spelarna går in

http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.938305

Vi på TV

Här är det jag hittills har hittat från matchen där vi faktiskt syns i början när spelarna går in

http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.938305

BP - Häcken 2-0

Idag var det dags för första hemmamatchen för Brommapojkarna och jag och cheerleadingteamet var såklart där. Det började med ca 1½ timmes träning för att få ihop paus-dansen.
Sen så när vi har bytt om och kommer ner mot plan så möts vi av pressen! En bild på hela teamet och en bild på mig och Alexandra, lite kul så där. Kommer i lokaltidningen i Västerort och Bromma till nästa vecka vad jag förstod. Titta då!

Sen vare match och första halvlek var vi stela och försökte bara lära de nya hur vi skulle göra men det gick ganska fort ändå. Halvlek och uppvisning av dansen som gick riktigt bra tror jag, förutom att två av dom vi dansar med inte riktigt kan dansen.. =/

Andra halvlek och TVÅ mål! Publiken är mycket roligare när BP har gjort mål så andra var mycket roligare än första. Och vi vann!

Onsdag

Stupid!

Ibland är man riktigt korkad.. Jag och Tilda har inte kommit iväg på vår boxning speciellt mycket denna termin men idag skulle vi verkligen dit och gick direkt och bytte om efter jobbet och gjorde oss redo. Satte oss i bilen och började åka och när vi är halvvägs framme så kommer jag på att det är Påsklov och på loven så är det ingen träning då vi tränar på en fritidsgård!

Haha bättre lycka nästa gång åt oss!

Rättning

För att ingen ska misstolka mitt tidigare inägg (som det redan gjorts) så tänker jag förklara en sak med hur jag menar när jag säger att jag nog har träffat min drömprins. När jag gick i kanske högstadiet så fick jag en bild av hur min drömkille såg ut och var, en sån där kille som bara finns i ens drömmar. Alla tjejer har en sån och säkert har alla killar en drömtjej.

Min drömkilles utsida: Ca 175-180cm , vältränad, magrutor, solbränd, sexig, brunett och bruna ögon, söt och snygg, en riktig läckerbit helt enkelt.
Min drömkilles insida: Trevlig, snäll, smart (ha en bra utbildning och en bra framtid), ha humor, omtänksam, självständig och självsäker men på nått sätt blyg, charmig, romantisk och han ska behandla mig som en diamant, målmedveten.

Om ni jämför denna lista med killen jag beskrivit i inlägget tidigare så kanske ni förstår vad jag menar med att jag träffat min drömprins.

Sen ändras oftast människor efter ett tag, förhoppningsvis så ändrar han sig inte alltför mycket och vissa delar från bilden av min drömkille kan jag inte ens pricka av från denna kille.

Så det är så det ligger till! =)

Håller tummarna

Jag vill inte säga eller hoppas för mycket nu men efter den här helgen så tror jag att jag har träffat min drömkille asså! Han är snygg, sexig, inte allt för lång (bra till mej eftersom jag är så kort), han har bra ubildning och jobb, han är dj och gör egen hardstylemusik, han har en enorm charm, ett vackert leende, han är riktigt snäll och mysig, bra på mycket, tränar och håller sig i form och han är till och med supersöt när han sover! =D

Vad säger ni, låter inte det som en drömprins?

Glöm ej...

...att titta in på min och Tildas reseblogg lite då och då för att få veta mer om resan till Magaluf! =D

Sommar

Fick just ett mejl av Monday bar om att nu är det dags att boka hytter inför året Black and White kryssning! Den åker ifrån Frihamnen den 4e juni mot Riga och är hemma igen den 6e juni.

Det ska komma med sjukt bra Dj:s så jag och Fia har nu bestämt att vi SKA åka! Men till det bästa av allt.. Jag försöker hjälpa Filip lite med hans dj:ande (jag är ingen expert men har någon kontakt sådär bara) och nu har jag hittat det bästa sättet att hjälpa honom, för på denna kryssning kan man få chansen att spela en timme på soldäcket någon gång mellan 12.00-04.00! Jag ska tvinga honom att skicka in en mix för det här är ju bästa möjliga sättet att visa att han är en bra dj och dessutom kan han spela lite av hans egen musik!

Jag blir glad av att kunna hjälpa andra, haha! =D
Nu har jag alltså två saker inbokade i sommar - Black and White Kryssning 4-6 juni, Magaluf bartenderutbildning 15 aug - 5e sep!

Jag längtar så grymt mycket!

Check this out

http://www.myspace.com/xatan

Bäst!

Hejsan hoppsan allihopa!

Jag tänkte bara berätta att vårkänslorna sprudlar i mig och jag har inte mått så här bra på länge! Allt går bra, allt känns bra och jag har massor jag skulle vilja berätta men inte kan just nu! =D

Dessutom måste jag springa tillbaka från min rast nu! ;P
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!