A new tattoo maybe?

Idag har jag arbetat av ännu en lugn arbetsdag. Vi har haft mellan 5-7 ungar på hela förskolan så det är så där lugnt att det är tråkigt, haha.

Efter jobbet stannade jag i Bromma och handlade lite till gott gott på jobbet imorgon. Tänkte bjuda på fika för att "fira av mig" med mina tappra två kollegor och chef som också arbetar denna vecka! :) Hoppas på succé! ;)

När jag kom hem såg jag att smultronplantan försökte föröka sig på balkongen så jag tog fram mina gröna fingrar och planterade skotten i 5 små andra krukor så får vi se om jag lyckas!

På lördag kommer jag och Timmy åka till en tatueringsstudio på förmiddag för att ev få göra våra efterlängtade tatueringar! Jag har ritat en skiss själv men tatueraren ska få rita om den lite bättre. Jag är ingen höjdare på att rita men just den här Skissen blev jag faktiskt ganska nöjd med! :)
Ser ni Karlavagnen?

Kissemiss

Jag och Timmy har bestämt oss för att skaffa en katt. En söt liten rackare, helst långhårig, typ en blandning mellan Maine coon och norsk skogskatt. Den får dessutom gärna vara röd och vit! :)

Igår ringde vi på den långhåriga av dessa fyra, men tyvärr skulle ett par redan komma och kolla på honom, och hur stor är chansen att de skulle neka en sådan söt charmör??

Back to reality

God morgon på er!

Sovit gott? Jag hade som vanligt kvällen innan första arbetsdagen efter semestern, väldigt svårt att somna. Inte förrän kanske 00.30 slog John blund sin klubba i huvudet på mig!

Min morgon började lite sådär dessutom. Tunnelbanan jag skulle åka med var inställd eller nått och därför missade jag bussen i från Bromma... Men nu är jag på väg mot jobbet, sista arbetsveckan på Sanduddens förskola!! :)

Igår gick jag ifrån mina nya rutiner på gymmet (jag har iaf inte kunnat följa schemat då vi åkt iväg och gjort saker på semestern så börjar om schemat idag). Istället gav jag mig på ett rygg-, rump- och magpass. Lagom slut när jag gick därifrån!
Men hur gick det med skorna då? Jo, jag testade att både promenera och springa på bandet en liten stund. Bra dämpning i hälen och bra stabilitet. Så jag är definitivt nöjd! :)

Adidas Falcon Elite 2w

Härom dagen beställde jag ett par nya träningsskor från Sportamore.se. Hittade ett par från Adidas på rean som passade allround - lika bra på ett gympass som på löprundan. Så idag ska jag testa dessa på gymmet! :)

Gröna Lund

På sommarens typ varmaste dag i Stockholm tog jag, Timmy, Johan, Jenny och Olle och flera tusen andra oss till Gröna Lund. Vi förväntade oss långa köer och det var precis vad vi fick, trots regn till en början. Köerna till större attraktionerna var mellan 40-70 minuter långa!! Men som tur va var vi på plats tidigt och hann med ganska precis, att åka allt som var tänkt. Dessutom va det lördag och vilket betyder Sommarkrysset. Denna gång gästade Loreen som vi fick höra uppträda ett antal gånger under dagen! :)

Vid stängning tog vi oss hem, HELT slut i Kroppen. Idag känner jag mig ungefär lika överkörd i kroppen som när jag kommer hem från Monday Bar!! Stackars ben och fötter! :((

Några dagar i Uppsala

Som ni säkert vet så är Timmy född och uppvuxen i Uppsala. Därför tog vi några dagar från semestern att spendera på landet i Uppsala hos hans pappa. Där har vi solat och badat, ätit gott, rensat fram Timmys "flytta-hemifrån-lådor", hälsat på några släktingar och bara haft det bra helt enkelt!

Igår framåt kvällen begav vi oss hem igen och tog ett stopp i Kista för att gå på bio. Vi såg Dumma mig 2, som va riktigt rolig och bra, nästan bättre än 1an! Jag bara ÄLSKAR den minsta ungen. Hon är precis så rak, ärlig och nyfiken som barn är! :)

En eftermiddag på Hellasgården

Nu ska jag berätta för er vad jag har varit ute på för äventyr! Det är nämligen så att en gammal vän skickade förra veckan ut en förfrågan efter personer som tränar och skulle kunna tänka sig vara modeller för hennes nya hemsida. Idag begav vi oss (jag, Tilda och Jessica) ut till Hellasgården i Nacka där det finns ett utegym och bad (och även mycket mer) för bland annat parfotografering. Vi fotade alla möjliga bilder i olika miljöer, träningsformer, outfits osv. Bilderna kommer nu Jessica att äga men vi kommer få ta del av orginalerna när hemsidan publiceras! Vi längtar redan!! Det va mycket roligare än vi hade tänkt oss faktiskt!

Nu sitter jag och Tilda utslagna i soffan hemma hos mig och tittar på film. Timmy har tagit sig till Uppsala och jag åker upp till honom imorgon. Då blir det massa bad och sol!!

Jag vill inte gå upp!!

Det jobbiga med att semestern går mot sitt slut är att man måste börja ställa om sin morgontid... Idag ringde klockan 8.30 och jag tvingade upp ögonen efter en halvtimmes snoozande... Jag vill inte! :(

Men vet ni! Idag ska jag och Tilda iväg på nått ganska ovanligt för oss ute i Nacka! Jag återkommer ikväll och berättar vad! ;)

En magisk kväll i vid Tylösand







 








 

Träning - 4-veckors schema

Nytt träningsupplägg på gång! Här ska det förbrännas kalorier och om 4 veckor hoppas jag kunna visa upp ett synligt resultat. Det är ungefär 4 veckor kvar tills jag börjar skolan och då vet ni ju vad som kommer i första hand, skolböckerna. 

MEN. Ta en titt nedan. Upplägget är 5 dagars träning och 2 dagars vila varje vecka. Alla pass innehåller någon slags kondition och någon slags styrka, mest fokus på mage. Helkroppscirkel är ett färdigt pass som jag kommer att utöva. 











Magövningar
När det står magövningar i schemat innebär det att jag själv har ca 50st övningar att plocka mellan som gäller mage, magens sidor och core. Dessa ska jag variera. Nedan ser ni gårdagens pass. 
 


 


 
 
 
 

Söndag

Söndag:
Denna dag valde jag att bara ta det lugnt. Sova ut och sedan lägga mig i solen vid vattnet. Varmt och skönt och efter någon timme sprang jag upp till lägenheten och hämtade lunch och Timmy. Efter maten tog vi oss ett dopp i den kalla Mälaren. Sedan hörde Tilda av sig och undrade om jag inte ville komma på filmkväll. Självklart ville jag de men först, träning. Jag och Timmy åkte iväg till gymmet och jag körde cirkelpass 2. 

 
Måndag:
Jag sov kvar hos Tilda efter vi sett den nya Wallanderfilmen. Vi vaknade utvilade och piga vid 11-tiden och gick upp och åt frukost. När jag kom hem gick jag ut i solen igen och läste en ny bok jag har börjat läsa. Den handlar om en kille som har missbrukat både alkohol och droger i flera år och nu äntligen har påbörjat avgiftning. Hittills riktigt intressant läsning. 

Framåt kvällen lagade jag och Timmy egna hamburgare och åt ihop med sallad (alltså utan bröd). Efteråt åkte vi iväg till gymmet där jag nu har påbörjat ett 4-veckors schema (se nästa inlägg). 

 
 
 

Skara Sommarland

Hejsan!
 
Jag vet att det va ett tag sedan jag uppdaterade er, men jag har min sista semestervecka nu och har velat göra lite som jag vill! :) 
 
I lördags mötte vi upp Johan och Jenny i Skövde och åkte vidare till Skara sommarland. Det va otroligt mycke folk eftersom dagen bjöd på strålande sol och 25 grader. Vi började med att åka några berg- och dalbanor och killarna körde Go-kart. Sedan tog vi oss till vattenlandet och dök i. Killarna vågade lite mer än mig och Jenny så hon och jag plaskade mest runt i de olika polerna men jag testade några banor också. Vid 18-tiden stängde vattenlandet och vi började röra oss mot bilen igen.
 
På vägen hem stannade vi på Mc Donalds och efter att ha ätit upp våra menyer började vi titta på antalet kalorier man egentligen stoppar i sig. Helt sinnesjukt men Johans meny innehöll ca 2000 kalorier!!!! Det är MER än vad jag ska äta på en hel dag! Nej ush ush, det blev en riktigt hemsk syn! Jag visste att det va mycke skit i den maten men inte SÅ mycket! Haha! 
 
Efter en lång dag somnade alla utom chauffören i bilen på vägen hem.. ZzzZzz...
 








 

Hej då västkusten, hej Skara sommarland!

Idag lämnar vi västkusten, men innan vi beger oss hem så stannar vi i Skara sommarland med Jenny och Johan. Idag ska det lekas!!

Det var en lugn sista dag igår. Vi tränade på SATS, städade lite eftersom vi begav oss så tidigt i morse och sist spelade vi minigolf på Tylösands camping. Jag och Timmy kände att vi behövde träna upp oss lite för idag. Tydligen finns det en bana på Skara så idag ska vi försöka ta revansch mot Jenny och Johan! ;)

En kväll med den bästa jag har <3

På eftermiddag igår tog jag och Timmy bussen till stan. Vi började med att gå runt i lite affärer och köpte flip-flop till Timmy och en väska och en tröja till mig. Vi köpte även Halmstads mjukglass, mums! Sedan promenerade vi ner till vattnet och satte oss på en parkbänk och bara njöt av solen, vattnet och allt lugn. Vi satt där i kanske en timme innan vi gick upp till en restaurang och slog oss ner för middag. Vi beställde in en flaska vin och en varsin ryggbiff som smälte i munnen. Kunde inte låte bli att beställa in en efterrätt också så Timmy tog en chokladkaka och jag creme brule. Vid 10-tiden betalade vi notan och gick upp en våning till terassen. Där var det lounge-stämning med lite discomusik i bakgrunden och mysiga soffgrupper. Vi tog en öl och en cider och slog oss ner en stund till. En otroligt mysig kväll på tu man hand, sådant man borde göra oftare!! 





















 

Sommarnätter

Vi har en helt underbar semester här nere i Halmstad! I onsdags hann vi med att göra en hel del. Först tog vi en morgonpromenad i området och på stranden. Vädret var molnigt, något som SMHI inte tyckte stämde... ;) 
Vi handlade frukost och åt och när vi var klara kom den blåa himlen fram och vi gick ner till stranden för att sola och bada. Timmy blev alldeles lyrisk av alla vågorna, han hade inte sett sånt i Sverige förut! :) 

Efter stranden åkte vi till SATS Halmstad eftersom SATS bjuder alla sina medlemmar på träning i hela norden under sommaren, mycket bra tyckte vi. Sen åkte vi hem igen för att bli bjudna på morfars kyckling, ris, gräddsås och svartvinbärsgele. DEN ÄR BARA FÖR GOD!! Till efterrätt serverades jordgubbar och glass. Så jag kan lova att vi rullade iväg till Tylösand efter det. På Solgården i Tylösand spelade nämligen Magnus Uggla och vi kunde sitta tillsammans med minst tusen andra på sanddynorna och lyssna på hans gamla dängor. 

Igår tog mormor och morfar oss till Haverdals Golfklubb för att slå några bollar. Först fick vi stå och öva på svingen och sedan gick vi en liten övningsrunda. Timmy sa efteråt att detta var nog det roligaste på hela resan och att golf alltid har varit något han skulle vilja syssla med! :) 

 




















 

Västkusten

Hejsan!

Idag började vi dagen med att möta upp Timmys familj (mamma, mormor, två mostrar och syster) vid fjärilshuset. Jag var den enda som varit där förut och jag har ganska fina minnen därifrån. Men måste ju säga att vi alla blev ganska besvikna. Betala 110kr per person för att titta på 4 papegojor, 2 sköldpaddor 5 olika sorters fiskar, 1 groda och kanske 20 fjärilar. Fjärilarna var det enda värda att se. En fjäril föll ner på marken och dog mitt framför näsan på Timmys mamma och en puppa kläcktes och en alldeles ny liten bebis tog sig upp ur buskaget för att torka.

Klara på fjärilshuset åkte vi hem och packade färdigt. Kl 20.20 gick planet ner till Ängelholm där mamma, mormor och morfar stod och väntade på att få hämta oss till sommarhuset i Halmstad. Äntligen ligger vi här i våra sängar och Timmy har fått en liten rundtur i huset. Imorgon blir det PW innan frukost och sen den berömda Tylösandsstranden! ❤

 

 












 

Wings of the heart

Vilken schnygg man jag har nu! ;D Vi hittade ett par marinblå shorts, två t-shirts i olika somriga färger och ett linne. Vi va även snabbt inne på en piercingstudio och uppdaterade oss med lite nya smycken. Jag köpte bland annat ett nytt navelsmycke som jag är mycket nöjd över.

Nu när jag skulle ta kort på navelsmycket upptäckte jag va mycke småhår jag har på magen!! Haha!! Herregud!

Väl hemma från turen till Uppsala tog vi direkt tag i storstädningen och efter ett par timmar var vi klara.

Jag lovade ju Timmy innan sommaren att vi skulle kolla på Game of thrones så att vi sedan kunde titta på säsong 3 tillsammans. Äntligen är vi klara med första och andra säsongen och Timmy kunde inte vänta längre, så vi tittade även på första avsnittet på 3:e säsongen, mycket spännande! Om jag förstått rätt genom alla trogna Game of thrones-tittares FB-statusar, så ska det tydligen hända en väldig massa saker nu! Jag väntar spänt! ;)

Dags att sova! Imorgon ska vi packa, besöka fjärilshuset och flyga ner till Halmstad!! :)

En tur till Uppsala

Igår stängde jag och Timmy av alla larm för vi behövde få sova ut. Hela tolv timmar sov jag! Så otroligt skönt! :)

Gjorde mest ingenting under dagen tills vi tog oss till gymmet. Sen bjöd Johan och Jenny med oss på bio och middag i stan. Vi såg 'The lone ranger' och jag hade till en början inte tänkt se den men är väldigt glad att jag gjorde det iaf. Riktigt rolig och bra film, har ni inte sett den så gå och se den!

Nu har vi gjort oss i ordning och sitter på tåget mot Uppsala. När Timmy fyllde år så fick han presentkort på en affär som endast finns i Uppsala så vi ska dit och handla. Sen blir det storstädning hemma eftersom vi imorgon kväll beger oss till Halmstad ett par dagar. :)

Sol och bad

Halloj!

Ni undrar kanske varför jag inte skrev nått inlägg igår och här kommer förklaringen: Den största delen av dagen var endast kaos så vi kan lika gärna hoppa över gårdagen. Punkt slut. Tur att den slutade trevligt med grillning i Uppsala med några av Timmys gamla vänner!

Idag däremot, har vi haft det helt underbart! Vi åkte ut till Tildas mammas hus på Munsö. Tog bilen till en badplats där vi spenderade några timmar både på land och i det iskalla vattnet. Trots att det är samma vatten så kändes det sjukt mycket kallare där än hemma i Blackeberg! Någon som kan förklara detta fenomen?
När vi kom tillbaka till huset droppade även Johan, Jenny, Lina, Ante och Jonte in. Vi satte igång grillen för middag, solade och hoppade studsmatta. Timmy har tydligen aldrig hoppat på en sån där stor så det blev fullt ös och grabbarna var helt slut i slutändan! Haha!

När solen började gå ner åkte vi hemåt. Timmy vände bara en snabbis i duschen, åkte sedan till Johan och vidare till Fabriken. Själv stannade jag helt utslagen hemma på soffan och kollade på filmen Ego. En helt okej svensk romantisk komedi. Nu kastar jag mig i sängen och tänker sova ut länge imorgon. Första dagen på semestern som vi faktiskt inte har en enda sak planerad!!

Livet är allt bra!

Precis hemkomna från en mysig kväll med vänner. Det blev middag på en pizzeria vid Kristineberg då pojkarna var så hungriga och de tyckte att det såg ut att vara små portioner på Golbaren. Minigolfen började bra för mig men sen gick det nedför och jag tror jag snittade 4 slag på alla hål! Haha! Måste öva lite nere i Halmstad nästa vecka tror jag.. Men det som var huvudsaken var att jag vann öven Timmy som kom sist! ;) 

Minigolf

Vi är på väg till Kristineberg för att spela lite minigolf med några vänner. I Kristineberg ligger golfbaren där det också går att äta mat och dricka gott, vilket vi självklart tar vara på! :)

Allsång på Skansen

Vilken otroligt mysig kväll det blev igår, till slut..! När jag låg nere vid vattnet och solade igår så kom Timmy ner efter träningen och vi tog oss ett dopp i Mälaren. Det var inte så farligt kallt som jag hade tänkt mig faktiskt.

Sen blev det bara kaos och ALLT gick emot mig! Jag visste inte vad jag skulle ha på mig, tiden sprang iväg, jag hann inte sminka färdigt mig, håret kastade jag upp i spännen, fick springa till bussen osv osv...

Men till slut var jag äntligen på väg mot stan där jag träffade upp Fia, Mickan och massa andra både vänner och familj. Vi handlade mat och begav oss ut till Djurgården och Skansen. Där letade vi oss fram mellan renar och älgar till ett berg med utsikt över Stockholm och bland annat kaknästornet.

Efter kanske två timmar i solskenet vid berget gick vi bort till scenen och allsång. Men jag, Fia och Fredrik kände att vi inte hade så stor lust att stå och trängas för att få höra Håkan Hellström sjunga falskt! Så vi gick och satte oss på Solidens uteservering och tog ett glas istället.

En stund senare kom de andra och gjorde oss sällskap och vid 22-tiden gick vi "ungdomar" till Josefinas (en uteserverings-krog också på Djurgården). Vi satt där och hade jättetrevligt i några timmar innan det var dags att röra sig hemåt. Jag mötte upp Timmy i Blackeberg och tillsammans gick vi hem i regnet! Mysigt! ;)

Idag ska jag till Farsta och träffa Jeanette! Vi har inte träffats sen typ i vintras!! Och nu har ju hon och Tim fått sin lilla Vanessa som också får följa med idag! :))

Träning

Trots värmen måste det spenderas tid på gymmet. Så otroligt bra att jag då börjat med cirkelpassen! De tar ca 15-20 minuter men är intensiva och ger både styrka och cardio. Idag avslutade jag dessutom med 100 situps.

Nu ska jag hem och kasta på mig bikinin och springa ner till vattnet och sola nån timme!

I solskenet

Här kommer en liten hälsning från en solig balkong i Ängby park! Som jag tidigare sagt så har vi sol på balkongen mellan typ 8.00-10.30 så i morse sprang jag ut och satte mig i solen. Nu har jag även fixat smoothie och ägg till frukost och njuter av den sista halvtimmen på balkongen!

Om en stund åker jag och Timmy till gymmet och sen ska jag lägga mig i solen igen. Bra dag!

Grym start på semestern!

Semestern kan inte börja bättre!! I lördags droppade det in en hel del vänner. Vi tog med oss käk och grillade på berget vid vattnet. Där satt vi, umgicks, drack gott, lyssnade på musik och njöt av livet tills någon kom på att vi skulle åka till Garbo. Sagt och gjort. Förfesten hemma i vår nystädade lägenhet, ni kan ju ana att den inte var lika städad när vi vaknade i söndags! Det blev livligt men roligt och vid halv 12 begav vi oss till Sundbyberg. En rolig utgång med dans och glada vänner! Vid 4 åkte jag, Timmy och Fia hem till oss för att laga pasta och hamburgare! Haha!

I söndags skulle det bli underbart väder vilket det också blev! Så halv 11 ringde klockan eftersom vi hade planerat att åka till Blå lagunen. Sagt och gjort, vi packade picknick-korgen och begav oss mot Ekerö. Efter mycket om och men var vi ett gäng på plats. Vi badade och solade och jag och Fia sov kanske 1-2 timmar på stranden! ;D

Idag har vi haft en soff-dag och spelat tv-spel hela dagen typ och Sovmorgon till ca 10.30. Man behöver faktiskt få vila på semestern också! ;)

This is so me

Äntligen är semestern här och i och med detta börjar semesterträningen som för mig innebär en PW eller en löprunda varje morgon innan frukost. Det finns många fina promenadvägar här i Blackeberg så varför inte använda dem? I morse gick jag tillblackebergscentrum, vidare mot råcksta och runt kvarnen. Gick sedan längs vattnet tillbaka till Ängby Park. Och när jag gick där på bryggan längs vattnet så kände jag verkligen att det här är minsann jag! I love it! ♥

 

 

Paradiset

Har under kvällens gång suttit och tittat på resor till paradiset, eller ja alla ställen som har pool, strand och sol! :D

Eftersom jag börjar nytt jobb i aug så känns det lite sådär att fråga om ledighet det första man gör så istället har vi börjat leta efter en sista minuten resa för oss att oss ut på under sommarsemestern! Jag vill bara ha en sola och bada resa! ❤

Vad sägs om det här?

Midsommar 2013

Jag har tagit mig tid att titta igenom och redigera bilderna från midsommarafton! Kan ju lova att jag har rensat bort en hel del bilder tagna inpå natten.. Haha! 
 




















 

Cirkelträning

Ouff, va härligt det var med cirkelträning! När jag kom till gymmet var jag redo att testa mitt lilla program. Jag gick 10 min på löpbandet som en liten uppvärmning och körde sedan igång. Ändrade lite i hur många reps och set men annars gjorde jag precis som det stod i tidningen. Efter 20 minuter var jag klar och kunde gå till bussen! Nu ska jag hem och utvärdera dagens pass. Finns lite vikter att öka, vilka övningar var mer ansträngande osv.

Förresten! Jag måste verkligen ta mig första doppet snart... Kanske kan få med Timmy på ett iskallt kvällsdopp? ;)

Träningsmotivation

För att jag ska ha tillräckligt med träningsmotivation för att göra bra ifrån mig, gäller det att jag vet vad jag ska träna redan innan jag kommer till gymmet. Den senaste tiden har det inte blivit så och passen har varit rent ut sagt värdelösa!

Så dags för mig att hitta tillbaka! Till min hjälp har jag köpt tidningen Kom i Form - Träna styrka. Den innehåller 100 olika övningar, 10 st per muskelgrupp (rygg, bröst, armar, axlar, core, mage, midja, rumpa, ben och hela kroppen). Sedan får man själv sätta ihop egna cirkelpass rekommenderat efter deras riktlinjer.

Min tanke är att jag kommer välja ut 4st övningar, 4 olika muskelgrupper, som jag sedan kör 3-4 ggr på en vecka innan jag byter övningar. Jag vet dock att kroppen behöver vila mellan passen så ev får jag göra två olika pass att varva mellan, men detta ska utvärderas!

Så nu på bussen har jag satt ihop första passet!

Spännande nyheter!!

God morgon på er!

Underbara tisdag va? ;) Jag är uppe tidigt som vanligt! Men idag är ingen vanlig tisdag, det är nämligen så att jag ska..... *Trumvirvel*..... Säga upp mig idag! :D Ja visst! Jag har fått nytt jobb! Den 5e aug börjar jag på Kastanjens förskolor i Midsommarkransen där jag ska vara med och starta upp en helt ny förskola! Detta är vad jag har gått och haft sådan beslutsångest över!! :D Men i fredags bestämde jag mig och på torsdag skriver jag papper med min nya chef! Detta kommer bli AWSOME!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!