Sommarnätter

Vi har en helt underbar semester här nere i Halmstad! I onsdags hann vi med att göra en hel del. Först tog vi en morgonpromenad i området och på stranden. Vädret var molnigt, något som SMHI inte tyckte stämde... ;) 
Vi handlade frukost och åt och när vi var klara kom den blåa himlen fram och vi gick ner till stranden för att sola och bada. Timmy blev alldeles lyrisk av alla vågorna, han hade inte sett sånt i Sverige förut! :) 

Efter stranden åkte vi till SATS Halmstad eftersom SATS bjuder alla sina medlemmar på träning i hela norden under sommaren, mycket bra tyckte vi. Sen åkte vi hem igen för att bli bjudna på morfars kyckling, ris, gräddsås och svartvinbärsgele. DEN ÄR BARA FÖR GOD!! Till efterrätt serverades jordgubbar och glass. Så jag kan lova att vi rullade iväg till Tylösand efter det. På Solgården i Tylösand spelade nämligen Magnus Uggla och vi kunde sitta tillsammans med minst tusen andra på sanddynorna och lyssna på hans gamla dängor. 

Igår tog mormor och morfar oss till Haverdals Golfklubb för att slå några bollar. Först fick vi stå och öva på svingen och sedan gick vi en liten övningsrunda. Timmy sa efteråt att detta var nog det roligaste på hela resan och att golf alltid har varit något han skulle vilja syssla med! :) 

 




















 
0 Kommentarer till "Sommarnätter"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!