Tisdag

Vaknade upp i morse och mådde mycket bättre än igår! Har ätit mat hela dagen utan att må illa eller dylikt så efter jobbet gav jag mig gladeligen iväg till gymmet.

Dessvärre fick jag gå därifrån med besvikelse. Efter 5 minuter på crossen och 10 minuter på löpbandet var jag helt slut. Då kom även illamåendet. Jag beslutade mig för att göra ett par ryggövningar innan jag gav upp. Under varje set gick det bra men så fort jag vilade eller fick upp pulsen var illamåendet där. Efter tag lugnade det ner sig och jag kom igång men med ett väldigt lugnt pass eftersom jag fortfarande började må illa när pulsen gick upp.. Jäkla skitgrejer.. Jag som är så pepp på att få träna ordentligt!!

Nu på kvällen har jag läst veckans sidor om Maria Montessori. Grundaren till Montessoripedagogiken och den har fått en hel del kritik mot sig vilket iofs kan vara förståeligt men jag tycker (efter att ha läst dessa papper) att det verkar vara en riktigt mysig pedagogik! Nått att tänka på, lite delar av pedagogiken man kan plocka in i vår verksamhet kanske! :)

Nu är det dags att krypa ner i sängen. God natt!

Suck...

Ingen bra kväll.. Har under hela dagen präglats av illamående och uppsvullen mage, har heller inte haft matlust men inte haft problem med att få i mig iaf..

Detta har fortsatt under kvällen och jag har inte ätit middag ens, tills nu.. Fått i mig en knäckemacka men fick ont i magen istället... Ingen bra dag för magsäcken min idag...

På detta har jag varit hur trött som helst. Somnat mitt i pluggandet, plöjt igenom text och knappt kommit ihåg den efteråt, ja ni förstår min frustration...

Tänker nu gå och lägga mig i nytvättade lakan och hoppas på att nattens sömn får bort alla problem för imorgon är det träningsdag och jag vill banne mig träna då också, annars blir jag galen!!

Så god natt med er, hoppas ni sover gott! :)

Måndag

Fy vilken ruskig dag!!!
Redan i morse var det yberkallt, sedan kom blåsten och på det även regnet!

Det har inte varit så mycket barn idag på jobbet så vilken tur att vi kunnat vara inne och myst istället.

Men vet ni vad jag gör när den där fröken rusk är utanför dörren?
Jo, jag tänder ljus som doftar Äpple och vanilj och bäddar sedan ner mig i sängen med mina skolböcker. Mycket mysigare vill jag lova! ;)

Trevlig rusk-kväll!

Helgen

Tänkte bara lite kortfattat berätta om helgen 
 
Fredag - Jag och Timmy mötte upp Johan, Jenny, Ante, Lina, Jonte, Mia för middag på Levinskys i Kista. Sedan gick vi på bio men på två olika eftersom jag och Timmy redan sett Ted, så då gick dem andra på den och vi gick på Loopers. Ett riktigt bra film faktiskt! Lite långsam men sånt kan man ju stå ut med när det är en bra handling... ;)
 
 
Juste, glömde säga att jag fick tillbaka min första tenta i fredags. Blev godkänd och fick till och med hösta betyg - VG! ;)
 
 
Lördag - Startade dagen med att åka till Bromma blocks för en lite shoppingtur. Hittade för det första en TV-bänk på MIO till min lägenhet (längtar tills jag får montera upp den....), ett par byxor och ett linne på Cubus samt en parfym till Jeanette som present. 
Åkte sedan hem till Timmy för lunch och vidare hem till mig för att hoppa i fin-outfiten. Klockan 18.30 skulle vi möta upp Jeanette med flera utanför Patricia för födelsedagsmiddag. Supegod Oxfile med pommes och bea... MMMMMM!!! Till efterrätt blev det en guldfärgad kladdkaka med vanlijglass, jordgubbskulor och hallonsås. Lika mmmmmm den! Haha!
Vi gick sedan vidare till Göta ark på söder och tog ett glas var MEN vi alla var lika trött och slut så vi avslutade kvällen redan halv 11. Men så skönt det va!!
 














Söndag - Gick upp redan 9.00 och gjorde oss klara för gymmet. Jag slängde i mig en macka och en PWO, på med kläderna och sedan promenerade vi bort. 40 minuter löp och pw på bandet för att sedan påbörja styrketräning. Då upptäcker jag att den lilla mackan jag stoppade i mig tidigare inte räckte, jag blev helt slut och dessutom började det ibland svartna för blicken och jag fick gå och duscha istället. 
 
Vid 13-tiden tog vi bilen mot Drottningholm där jag hade tänkt fota med min kamera. Men oturligt nog hade jag glömt minneskortet i datorn hemma och batteriet var slut på kameran = besvikelse... Men vi tog lite kort med mobilerna så länge i alla fall...
 
Fortsatte ut till Munsö och pappa. Där byttes det till vinterdäck som inkluderar asfula fälgar (måste köpa navkapslar!!) och stoppade även i min AUX-kabel till Stereon så att jag numera kan lyssna på Spotify i bilen! Fiffigt!
 
Vi tog bilen och körde vidare enda ut till Färingsö där jag bodde förut. Ganska mycket annorlunda och jag själv har inte varit där på flera år och njöt av nostalgin! 
 
Under kvällen har jag gjort skagen-smörgåsar till middag och städat mitt rum (mamma har ju tjatat så.. ;) ) 
Dags att kolla på Solsidan!
 














Söndag

Oj vad tiden går fort, även om vi fick en extra timme i natt!

Idag är jag väldigt utvilad, somnade nog runt halv tolv igår som en stock! Sov till 9 idag plus den där extra timmen dårå. Det va väldigt behövligt kan jag säga.

Som ni vet så har jag haft träningsförbud på mig själv sedan förra torsdagen tror jag det blev. Detta har nu resulterat i att jag känner mig helt kry och redo att ta igen det jag tappat! Så, nu KÖR VI! :D

Fredag!

God morgon alla pigga och välkomna att vakna till denna mörka, kalla och blåsiga höstdag!

Jag är uppe med tuppen som vanligt, tror min klocka har ringt kring kl 5 varje morgon den här veckan.. Sovmorgon kan jag glömma!

För mig är det dags att åka till skolan. Sitter på en iskall buss (nackdelen med att bo bredvid bussgaraget, bussarna hinner inte alltid värmas upp...) och lyssnar på min nya favoritskiva på Spotify. Trot eller ej men det är Ferry Corsten - WKND (trance), riktigt härlig skiva med i princip bara sköna låtar att lyssna på så här på morgonen, typ som lugna favoriter liksom! Hihi!

Alla pratar om den här jävla snön och jag är så glad att jag bor på Ekerö, jag såg ingen snö falla igår och det ligger ingen snö på marken... Vi har HÖST-tema på jobbet, snö passar inte in i bilden av höst! Haha!

Jag länkar förresten Spotify-listan här: http://open.spotify.com/user/lillknoddan/playlist/5hJykfGuBUF4FNSNwq5LHt

Idag vid lunch kommer jag att kunna hämta ut min första tenta.... NERVÖS!!

Ha en bra dag!!

Höstmys!

Var inne på både Ica och Kappahl här i centrum en snabbis idag och gick hem med ljus i olika dofter och ett par supermysiga höstsockor!

Har myst ner mig bland ljusen, läroböckerna och med sockorna på för att göra det bästa av rusket utanför fönstret! Skönt att iaf Ekerö håller sig borta från snö! ;))

Torsdag

Halloj!

Idag har varit en riktig kall dag och därför har jag passat på att vara inne med några bustroll på jobbet och gjort höstträd! :)

På torsdagar brukar jag träna BC men eftersom jag har tvingat mig till vila och förkylningen faktiskt börjar kännas bättre så vilar jag lite till!

Istället har jag gått en promenad på rasten idag, det var så fint väder där mitt på dagen och alla fina färgade löv tillsammans med blå himmel gör mig på så glatt humör!!

Nu sitter jag och myser i min säng med pluggböcker om Vygotskij!

Överraskning!

När jag kom hem från jobbet hade jultomten besökt mig tidigt i år! Mormor och morfar hade tydligen varit hos mig och mamma och lämnat en kastrull i lagom mittemellan storlek och en skärbräda i trä till nya lägenheten! Det tackar jag för!! Blev superglad!! :)

Tisdag

God morgon från en förkyld Emelie! Här har nämligen bihålorna börjat bråka med mig! Jag kämpar med saltlösning för att ordna upp problemet. Dessutom känns hostan och luftrören rätt sega också.. Tror jag måste ge mig själv totalt träningsförbud ett tag... Så jäkla typiskt, jag som bara vill träna massor!!

Får istället fokusera på mitt pluggande. Igår fick vi studiemanualen för nästa delkurs som jag har längtat till, estetiska färdigheter. Jag längtar inte så mycket längre... MASSOR med uppgifter att göra plus massor att läsa! Puh!!

Snart jullov! ;D
Ha en bra dag!!

Lite bilder från helgen:

Titt på lägenheten

Efter jobbet åkte jag iväg till Blackeberg och det nybyggda området Ängby Park där jag ska bo. Jag hade stämt träff med Roger som skulle visa mig en likadan lägenhet som min.
 
Den var precis likadan men spegelvänd och innehöll även ett litet fönster som inte jag kommer att ha. Balkongen är kanske 3 meter bred och riktigt rymlig! Bra partaj i sommar sen! ;)
 
Jag fick även se vindsförrådet på ca 4,5 kvadrat. Mycket bra att ha. Jag är supernöjd med mitt val och jag tror jag kommer stortrivas!!
 






 

Måndag

Halloj!

Idag är jag riktigt spänd, ser verkligen fram emot att få sluta jobba eftersom jag då ska åka till nya området där jag ska bo och få titta på en lägenhet som är likadan som min! Iiiiih!! Jag tänkte faktiskt ta med mig min kamera och hoppas på att jag får fota lite och dessutom mäta lite väggar och dylikt så att man kan börja planera möblering. Spännande!

Ha en bra dag!

Söndag

Vilken jäkla kväll det blev igår då! Från att ligga i soffan hela dagen och tro att det inte skulle bli så mycket mer än så även på kvällen till kalasfylla och utgång! Haha

Det var nämligen så att Jonte hörde av sig och berättade att han och några vänner skulle bowla och undrade om vi ville med. Varför inte, tänkte jag och Tilda och satte igång att göra oss i ordning.

Klockan 22 träffade vi dom andra och gick in på bowlingen vid Hugo. Tyvärr var det verkligen inte min kväll så jag förlorade nästan (endast onyktra Krille var sämre än mig, haha). Redan där började det spåra lite. Det skulle tas shot för varje strike man gjorde och vinnarna fick dela på dom shots som fanns kvar. Vi drack även andra förfriskningar under spelets gång.

Sedan gick vi vidare till T3 där det bjöds på shot efter shot efter drink och drinkarna fick inte avnjutas utan dom skulle drickas på kortast tid! Som ni förstår så var denna kväll dömd att bli kalas!

Efter en stund gick vi till Hugos nattklubb och dansade och röjde! Tiden gick alldeles för fort och plötsligt var det dags att gå hem! Men då ska man ju Pissa och äta och snacka massa under vägen hem och det ska efterfestas och jag vet inte allt, så till slut när jag valde att gå hem så var klockan runt halv 7! Haha!

Ja juste.. En lugn helg skulle det bli ja! Släng dig i väggen, inte går det att ha en lugn helg i Norrköping? :P

Nu sitter jag på bussen som strax anländer till Stockholm central, trött och sliten är jag, men ska bli riktigt skönt att komma hem! :)

Borta bra men hemma bäst! ;)

Lördag

Tjoho vilken kväll det blev igår!
Först tog jag bussen ner till Norrköping och trodde att jag skulle kunna plugga men det blev sova istället! Haha

Väl framme fick jag ingen limousinen så fick istället åka spårvagn, attans!

När jag väl var framme hos Tilda så gick vi och handlade gurka och dipp. Redan då träffade vi på en gammal norpan-bo, Yohanna. Trevligt!

Sen var det bara hem, äta mat och börja sjunga Singstar! Disney först! Vi började lite försiktigt men ju fler låtar vi sjöng desto mer skrålade vi ut allt vad vi hade!! :D

Till slut så tappade jag rösten mitt under ABBA-skivan så vi fick avbryta! Haha! Istället tittade vi på Lotta på bråkmakargatan tills jag somnade helt utslagen!

Nu blir det snart frukost, Tilda har tvättstugan och jag tänkte tyvärr försöka plugga lite också. :)

Fredag

God morgon!!
Här är jag på resande fot på väg till skolan. Idag är det dags att prata om pestalozzi, fröbel och Ellen key. Intressant, alla påverkade av varandra på olika sätt.
Dessutom ska vi ha biblioteksundervisning (vad nu det handlar om) och röst- och talseminaruim! Det ni! Blir intressant!

Väskan är packad och med till skolan, kul att släpa omkring på den liksom, haha!

Färgade linser

Igår fick jag hem ett par färgade linser utan styrka som jag skulle få testa på och endast betala frakten på 99kr. Detta tyckte jag lät roligt och skickade efter.

Idag testade jag dessa bruna linser och ja varför inte? :D jag hade velat haft ännu mörkare (jag älskar sånna där jättemörkbruna ögon!!!) men dessa blev ju lite gröna i sig också! :)

Kul att dessa om man går ut nån gång och vill se lite annorlunda ut! :)

Torsdag

En trötter och slutkörd Emelie efter ett efterlängtat Body Combat-pass. Det var cirka två veckor sedan sist så jag var riktigt taggad idag och det kändes efteråt vill jag lova, haha!

Direkt efter gymmet åkte jag hem och har nu packat väskan inför morgondagen. Känns lite B att gå omkring med resväska i skolan imorgon men vad gör man inte... Sen har jag även tagit hand om en del papper som behövdes rensas. Nu tänkter jag plugga sista timmen innan det är dags att krypa ner i sängen!

Hmmm.. Inte riktigt som vårens form men den finns där inne nånstans! ;D

Onsdag

Idag har jag inte gjort så mycket annat än vad jag gjort tidigare dagar i veckan.

Gick upp, jobbade, åt en god middag med kyckling, ris, avokado och curry- och mangosås, pluggade och nu är det dags att sova. Mer roande än så är inte mitt liv just nu! ;) imorgon desto roligare för mig, då är det dags för body combat och sen tar jag och packar väskan. I helgen åker jag nämligen till Tilda i Norrköping!! :D

Tisdag

God kväller!

Här är det dags att krypa ner i sängen för att sova. Det har varit en icke så händelserik dag, jag har jobbat och sedan drog jag till gymmet, 30 minuters löpning på bandet, styrka med bröst och ben i ca 1,5 timme. Det va så sjukt mycket människor på gymmet idag så det va nog kö på alla maskiner/hantlar/stänger. Detta gör ju också att man inte bara kan köra på vad man vill utan får anpassa passet efter alla andra.

Efter träningen har jag lagt ner all tid på plugg. Denna kväll har jag läst en lättläst text eller ja lagom, med stor skrift! Perfekt för mig!! Haha!!

Dags att sluta ögonen!
Hörs imorgon!!

Text

Här kommer lite text till det tidigare bildinlägget.

Det är ju nämligen så att jag idag tog mig in till Drottninggatan 26, till Stena Fastigheter, och skrev på kontraktet för min nya lägenhet!!

Det ösregnade hela vägen och med mitt instabila paraply höll jag på att flyga bort. Med blöta fötter klev jag in i lokalerna med väggar fyllda av målningar på deras fastigheter. Rätt häftiga väggar tyckte jag.

Jag fick slå mig ner en liten stund eftersom bostadsförmedlaren satt och skrev kontrakt med några andra just när jag kom. När det var min tur gick vi först igenom allt med vatten och el, tv och bredband osv.

Mitt i allt fick jag en fråga om mina ögonfransar var äkta, hon tyckte de var väldigt fina! Haha det tackar vi för!!

En liten kråka på pappret och sedan var det klart! Inflytt 18 januari och nyckeln får jag någon dag innan!! Ge mig januari NUUU!! :D

Efteråt gick jag in på Åhléns och firade kontraktskrivandet med att köpa två saker till lägenheten - en grytlapp i gummi och en sil i gummi som man dessutom kan dra ihop så den blir platt och tar mycket mindre plats. Nöjd flicka!! :D

Ännu en milstolpe i mitt liv! <3

Skriva kontrakt

Måndag 15 okt

Hejsan allihopa!!
Idag är det ingen mysig dag. Vädret är inte det roligaste, fast det har ju varit värre. Helst av allt skulle jag vilja krypa upp i sängen med tända ljus eller varför inte ta sig ett bad.

Men istället jobbar jag på här på arbetet. Vi har precis börjat med tema Höste, passande va? Haha!

Efter jobbet känns det som dagen D, jag ska åka in till Stena Fastigheter på Drottninggatan och skriva kontrakt! Det pirrar gott i magen när jag tänker på det men det känns som om det här kommer bli riktigt bra när allt är klart! Jag vill flytta in NU! Men det är en del att göra först.. Måste fixa med försäkringar, födelsedag och resa till Holland, kryssning, julafton, nyårsafton, ja det finns mycket spännande under hösten. Och glöm inte skolan! Snart är första terminen slut...!! Öh va?! Det går så jäkla snabbt!
Appropå skolan, Elias tog ett kort på mig och Emma under en föreläsning i fredags, tyckte den blev rätt så cool faktiskt! :)





Ser ni hur redo jag ser ut att vara för att gå på möte i eftermiddag? ;) Jag har skrivit en lite kom ihåg-lista för att jag inte ska glömma att fråga allt jag undrar om lägenheten. Däremot har jag glömt den hemma så måste springa in hemma och hämta den innan jag tar mig vidare till stora staden.



Åh... Hittade det här kortet i min telefon idag... Vill tillbaka till min bästa träningsperiod!! Jag älskar att träna, det är en så härlig känsla när man står där och speciellt efteråt. Och när resultatet visar sig så här snyggt, då jävlar blir man taggad till att fortsätta mera! Nu finns tyvärr inte tiden på samma sätt och det där sötsuget biter i mig mer än vanligt. Jag har absolut motivationen att fortsätta träna men dock inte tiden... Men jag får väl annars göra det bästa av situationen...

Tjuvtitt på lägenheten

På vägen hem från fikat åkte vi förbi Blackeberg och tittade på området och lägenheten där jag ska bo! Skriver ju kontrakt imorgon så kan väl faktiskt säga att det är i princip klart nu? ;D 
 


I huset på vänster sida kommer jag att bo, fast min balkong kommer vara på andra sidan om huset. Precis utanför porten byggs en busshållsplats (hur bra är inte de??) och det som man ser lysa längst bort på gatan är nog Blackebergs vård och omsorgshem (fd. blackebergs sjukhus).



Här ser ni hur det kommer se ut när det är färdigt! Spännande!!

Fika hos kusin

Fikat hos kusinen var trevligt. Vi åt lite gott och hade en trevlig pratstund allihopa. Dem håller hela tiden på att renovera och nu har deras övervåning blivit klar (eller ja den blev det för ett tag sedan men jag har inte sett det färdiga resultatet tidigare). 

Fick syn på ett vitrinskåp som dem har i sitt nyrenoverade vardagsrum som inspirerade mig väldigt. Har alltid velat haft nått dylikt i mitt hem faktiskt! Bilden blev ju dock rätt så kass... 





Jag passade på att mysa med kissen Findus som från början faktiskt var min familjs! Tills mamma fick för sig att vara allergisk.... 9 år har han blivit och en riktig myspelle!





Mamma och morbror jämför bilder på telefoner.. 



Det lyckliga paret!! Haha!

Söndag

Hallå i stugan!

Igår gick ju jag och Timmy på bio. Vi köpte snacks och dricka och jag hade förväntningar alls på filmen. Inte förrän jag satt mig i biosalongen kom jag på att filmen vi skulle se var gjord av skaparen till Family Guy. Den hette Ted och var riktigt rolig! Värd att se!! :)

I morse ringde klockan redan runt 9. Då var det dags att gå upp för att dra sig till gymmet. Jag och Timmy körde ett, enligt mig, lugnt magpass där vi körde slut på magen med olika övningar. Det var inte så att det brände i magen men den orkade bara liksom inte!

Nu sitter jag i bilen med mamma, syster och syster pojkvän Robin. Vi är på väg till Vätö där mina kusiner bor och vi ska fira den äldsta som fyller år.

Lördag

Hejsan!
Vilken härlig och höstlig lördag! Jag vaknade tidigt i morse och begav mig till affären för att handla frukost. Hela Sundbyberg var stilla och bara någon buss åkte på vägen. Solen sken över taken och affären hade ganska precis hunnit öppna. Magisk och lugn känsla!

Jag tycker verkligen om hösten (iaf när det inte regnar)! Så fina färger överallt! Dessutom klär man på sig mysiga kläder och gömmer sig i medan kylan biter i kinderna. Myyys!!

Åt en god frukost med varm choklad och grädde, nybakad fralla skinka och gurka och yoghurt med müsli. På helgerna brukar jag alltid Lyxa till min frukost, tycker det är klart bästa måltiden på hela dagen!!

Under eftermiddagen har jag sedan pluggat och gjort mig klar för en snabbis i stan. Mötte upp Jeanette för att handla biljett till Monday Bar, vi fick jaga runt halva stan efter en uttagsautomat, just typiskt!

Men nu är jag i alla fall på väg hem för att hämta lite kläder. Ikväll blir det bio och filmen Ted. Har hört att den ska vara riktigt bra!

Fredag!

Se där ja, ännu en vecka har sprungit iväg. Har under veckan läst en väldig massa texter om olika pedagoger som jag pratat om och jag tycker redovisningen var rätt så rolig och lärorik.

Sedan har vi även varje vecka ett seminarium angående våra styrdokument bland annat läroplanen. Denna gång blev det en stor diskussion angående "det kompetenta barnet".

Efter skolan åkte jag raka vägen till Timmy för att sedan dra till gymmet. Men riktigt så långt kom jag inte då. Hamnade istället i soffan helt utslagen framför en serie och nu kommer jag inte upp...
Dessa intensiva veckor med så extremt mycket plugg och dessutom jobb, det tär nå fruktansvärt på min energi att jag varje fredag totalt däckar. Jag räcker liksom inte till! Men men, dom säger att det tar ca en termin att komma in det.

Nu tänker jag mysa i soffan med lite film (Step up 3) och lite mat!

(Psst! Gav igår upp det här med min princip om ryggsäck... Så kände mig sjukt snygg i morse när jag gick iväg mot skolan! ;))

Eller..

Varför inte nått sånt här?

Jag gillar för visso det här med divan, men det tar stor plats och det är inte säkert att jag för plats med det i lägenheten..

Planering

Sitter och väntar på bussen och tittar lite på soffor på Mios hemsida. Bör ju faktiskt skaffa mig en sådan nu när jag ska få egen lägenhet! :)

Hittade en med ett skapligt pris som jag troligtvis skulle trivas med! Har inte provsuttit men med erfarenhet från den gången jag och mitt ex köpte soffa så var de flesta väldigt sköna att sitta i! :)

Vad tycker ni?

Kråkan

Har spenderat hela kvällen i soffan med näsan i min otroligt roliga skolbok! Har hittills tyckt att det varit rätt så intressant men så idag läste jag ca 10 sidor av ett utdrag från en av pedagogernas egna böcker och det kändes bara som flum! Han babblade bara om det naturliga (som visserligen är hans filosofi) och om lycka och olycka. Och det är ju bra i sig att han förespråkar sin filosofi MEN han behöver inte förespråka samma sak under 8 sidor! Så dom timmar jag la ner på plugg idag känns lite förgäves. Jag kunde ha börjat läsa om den sista pedagogen istället.. Men det är ju det här att när man läser på högskola så får man välja ut lite själv också vad jag har nytta av att läsa. Jag tyckte mig få stor förståelse för hans filosofi bara genom att läsa hans biografi, så då kändes dessa flummiga utdrag, som säkert finns med i boken för att styrka förklaringen av hans filosofi, ganska onödiga för mig.

Men men tar nya tag imorgon och hoppar över resten av utdragen och tar mig istället an den sista pedagogen för denna vecka.

Puh vilket tråkigt inlägg detta blev..

Kan ju avsluta med att berätta att jag blivit förkyld.. TYPISKT! Men inte nog med det, min förkylning har satt sig på mina stämband så jag låter som om jag varit iväg på en 40-timmars Monday bar kryssning!! Haha!!

Och inte nog med det! Jag har mina två sista utvecklingssamtal imorgon bitti... Undra hur det här kommer gå...

För att pigga upp det här inlägget så bjuder jag på två bilder från i lördags som Mickan la upp på sin blogg (mickanss.webblogg.se)!

God natt!!

Onsdag

Fy vilken natt... Var och tränade sent igår och efteråt blev det dusch och direkt i säng. Men inte hjälpte de.. Det har känts som om jag legat och vänt och vridit på mig hela natten! Och när klockan ringde kunde jag inte göra annat än att gå upp...

Är på jobbet lite tidigare idag för att jag ska ha utvecklingssamtal. Kör allihopa denna vecka så det är bara att beta av familjerna! :)

Ha en bra dag!

Lägenheten är MIN!!

Det är sant!! Idag ringde dom från Stena Fastigheter och bokade tid för kontraktskrivning (vilket blev på måndag) så nu är det i princip helt klart! Lägenheten är MIN! Min första alldeles egna lägenhet och dessutom nyproducerad! Klart jag skulle fastna för en så dyr lägenhet men det är det fan värt!!
Så nu är det dags att börja spara massa pengar för att sedan kunna köpa det s fattas för att färdigställa mitt egna hem!
Och här har ni henne:

Kväller

Efter många om och men så fick vi ihop det där anställningsintyget och jag fick iväg alla papper som förmedlaren skulle ha, så nu är det bara att vänta!

Har faktiskt hjälpt mamma med tvättstugan denna måndag! Ser inte fram emot när jag ska få sköta den helt själv...
Dessutom har jag läst om pedagogen Locke.
Skulle avsluta kvällen med att titta på två föreläsningar via kurswebben MEN! Efter 15 minuter hade jag somnat! TRÖTTER!! Ih!! :D så nu blir det till att sova!! :D

God natt!

Måndag

Tjenare i skogen!

Allt bra? Jag mår rätt bra idag, och är rätt så utvilad! Sitter nu på rasten och ska få min chef att skriva ett anställningsintyg med inkomstuppgifter så att jag kan bli godkänd som hyresvärd!

Tjoho!!

Söndag

God morgon!

Vilken härlig kväll det blev igår! När jag kom till Fia och hennes och Loves nya lägenhet så var Mickan redan där. Vi pratade och fixades oss lite till och Fia började med maten. Allt eftersom droppade resten av tjejerna in, Linn, Matilda, Josefine, Tilda och Minna.
När alla var där blev det paketöppning både för Fia och Linn. Fia fick inflyttningspresent och födelsedagspresent och Linn fick också födelsedagspresent! :) De båda verkade älska sina presenter!

Dags för middag! Vi alla var superhungriga och kastade i oss maten, haha!

Sen var vi i full gång med mycket snack resten av kvällen. Vid halv ett begav vi oss mot stan för att dansa loss lite.
Tilda hade begett sig tidigare under kvällen och Minna och Linn begav sig väl inne i stan, men resten av oss gick in på Magenta. Det blev en kort men rolig stund på krogen, för redan vid 02.20 kände jag, Mickan och Fia att vi ville hem till sängen och precis då kom även Matilda och Josefine och berättade att dem ville gå hem! Sammanträffande!! :P

Nu ska jag försöka plugga lite, tror dock att det kan bli rätt svårt eftersom jag är väldigt trött (vaknade redan 08.30......)!

Lördag!

Tjenare!

Igår var en bra dag! Redovisningen som vi hade i skolan gick alldeles utmärkt! Läraren gillade både det vi tog upp samt sättet vi redovisade på. Klockrent!

Efter skolan åkte jag hem till Timmy, skulle vänta på honom och sedan skulle vi gå till gymmet, jo Tjena! Jag somnade direkt!! Och sedan bestod resten av kvällen av sömn, tacos och ett försök till film som istället övergick till sömn! Haha!

Men det resulterade istället till tidig morgon-träning idag! Redan halv 11 var vi på plats och körde kondition, rygg och mage. Sedan hem till honom igen, åt frukost, pluggade lite och åkte efter det hem till mig.

Där gjorde jag mig vacker med mitt spackel för ikväll är det inflyttningsmiddag/försenad födelsedagsmiddag/tjejkväll hos Fia och även då utgång! Känner att det här kommer bli en bra kväll! :)) Har dessutom sett fram emot den, träffa alla tjejerna igen, även Tilda är på plats! Det kommer bli mys!! :)

...

Koskit så mycket plugg det är!! Undra när jag kommer att lära mig att inte skjuta upp till sista stund....!?

Imorgon och i helgen ska jag FAN ta mig i kragen och faktiskt läsa massor! Så det så!! Det belönas med tjejkväll/inflyttningsmiddag och utgång på lördag kväll!! :D

God natt!!

Torsdag

Nu ska jag berätta lite om mitt liv just nu! Det är nämligen så att jag häromdagen fick ett sms om att dom från bostadsförmedlingen ville ha kontakt med mig gällande en nyproduktionslägenhet i Blackeberg!!! En etta på 34 kvadrat, alldeles perfekt för mig! Ganska dyr i hyran men det får man ta om man vill ha nytt! Tänk bara på vad det kostar att KÖPA en ny lägenhet, jag skulle aldrig ens få ta ett sådant lån. Så detta känner jag är hur bra som helst!!
Det enda som behövs nu är att min chef skriver ett arbetsgivarintyg med inkomstuppgifter så är det klart sen, tror jag! :D Eller ja, hyresvärden ska godkänna mig som hyresgäst dårå, men vad jag vet så har jag allt som behövs! :) IIIIIHHHH så glad jag är nu! Jag kommer få leva fattigt men va fan, det är SÅ värt det!!

Ikväll blir det Body combat och plugg, ovanligt va? ;))

Puss på er!!

Tisdag

Morgon!!

Hoppas ni sovit gott! :)

Jag sitter nu i soffan med tända ljus (mysfaktorn är det bästa med hösten) och äter frukost. Såg att Valio har börjat med en ny kvarg med extra protein och vaniljsmak, dessutom endast 0,2 % fett! Super duper! Snaskar i mig den med hallon! Mums! Jag saknar min förra frukost med kvarg, proteinpulver, bär och müsli! Mm.., får nog ta och äta det snart igen! :D

Idag är det fotografering på jobbet, detta är lika roligt varje gång då både barn och pedagoger brukar vara lite extra piffiga, även så jag! ;)

Ha en bra dag!!

Måndag

God lunch på er allihopa!

Idag är det väl ändå en riktigt ruskig höstdag? En sån där dag då man bara vill krypa upp i sängen framför en bra film! Men icke sa nicke, det va bara att släpa sig till jobbet minsann...

Efter jobbet ska jag hjälpa mamma med tvätten för att sedan ta mig vidare och hålla sällskap med Timmy. Eller ja, sällskap och sällskap, jag kommer ha nästan i skolboken så klart! Haha!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!