Dags att fira Fia

Igår hade vi tjejmiddag och sjöng singstar. Det bästa vi fick ut av kvällen var att vi inte fick lägga upp några snygga bilder, så här kommer resultatet! ;p

       

Biljetterna är köpta!

Vet ni vad? Klockan 13.00 satt jag och Fia framför datorn och klickade oss in på ticketonline.nl och köpte biljetterna till QLIMAX 2008 i Arnhem!! Det känns inte som att det är sant men jag har faktiskt tittat på alla biljetter (e-ticket) och jag ska skriva ut dom!!
Det känns enormt bra! Och idag har jag städat alla köksskåpen och tjänat in varenda liten krona till biljetten av mamma! Tackar jag VÄLDIGT mycket för! Nu är det bara att planera boende och flyg och sådant som behövs. Tur att dom jag ska åka med har mej som planerar väldigt bra av mig! ;p

Jag, Fia, Minna, Robin och Sandra är de lyckligt lottade för nu är biljetterna slut! =D

Träningen är nu i full gång!

Japp, igår började allt på riktigt. Vi var på Toningträningen igår och mina armar höll på att DÖ!
Hoppas vi klarar oss några veckor till så man får dö slim.. haha! ;D

stack till Johnny sen och kollade på Idol, helt sjukt så människor gör asså! Bara för att få vara med i TV! det var någon som kom in med en jävla hunddräkt på sej och sjöng "who let the dogs out", det fattar ju vem som helst att han gjorde det bara för att vara med eller nått! Herregud. Och att folk som inte kan sjunga inte fattar att dom inge sjunger bra! Johnnys svar var att dom är tondöva, men va fan det kan ju inte finnas 1000 tondöva som söker till Idol i en stad liksom! Nej det är sjukt!

Dags att borsta tänderna!

Grattis Fialicious

Ja må hon leva, JA må hon leva, JAAA må hon leva!! Det sjöng jag med min extremt fina morgonröst klockan 7 på morgonen igår när min sötnos Fia fyllde 20 år!! GRATTIS!!



ÄNTLIGEN!! Qlimax 2008 here we come!

Vet ni vad!? På lördag så går en av mina drömmar i uppfyllelse! Min och Fias dröm... QLIMAX!!!! Lördagen den 13e september 2008 kl 13.00 så släpps biljetterna till Qlimax 2008 den 22 november och jag och Fia och Robin åtminstone SKA verkligen dit i år!!
Jag ska hem till Fia innan kl 13 på lördag och så ska vi sitta framför datorn och in på ticnetonline och köpa våra biljetter, precis vad vi har drömt om lääänge!!

DET KOMMER BLI GRYMT!!!!


Färgade linser

Jag tittade in på en hemsida alldeles nyss, en väldigt bra informationssida! jag har ju funderat länge på att köpa färgade linser och sidan jag hittade var en informationssida om sk. "Festlinser", färgade linser som är billigare. Lät riktigt bra och jag fick veta exakt vad för sorts linser jag ska välja! Tyvärr så stod inte var jag kunde hitta dessa linser men det kanske kommer med tiden..

Vet du inte vad du ska köpa för färgade linser så tipsar jag om hemsidan Festlinser! Kolla in! =)

Äntligen!!

ÄNTLIGEN!!! One tree hill säsong 6 är i Sverige och självklart är den redan på nedladdning och ska tittas på så fort den är klar!! =D Fy vad jag och Robin har längtat! Är man fast så är man.. ;P

Min dröm efter gymnasiet var att jobba en del och tjäna ihop pengar till ett startkapital för att komma iväg på en jordenruntresa i nått år och på vägen jobba mig framåt i världen. Än så länge har jag inte kommit längre än till Danmark och Finland när det gäller att komma ifrån Sveriges gränser så min dröm är fortfarande en dröm.
Nu ska några vänner till mig på en resa i sju veckor med thailand som utgångspunkt och sedan till några närliggande länder. Jag är SÅ avundsjuk och jag vill inget hellre än att vinna några miljoner... BUTTER!!

Aja, jag är fast på mitt jobb ett tag till så får vi se vad som händer sen. Robin tyckte att han och jag skulle spara pengar tillsammans och komma iväg och visst vore det roligt men vi får som sagt se vad som händer! =)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!