The next Deztination

Tjoho!

Äntligen fredag!! Har ni några roliga planer för helgen kanske? Mitt i allt tentaskrivande så har jag planerat in DEZTINATION med min snygging Fia!! Detta är andra gången som Deztination går av stapeln och förra gången vi var där för ungefär ett halvår sedan så hade vi hur kul som helst! Tror det kommer bli en riktigt bra kväll och igår köpte jag biljett.

Så låt det bli lördag!!

Tack för hjälpen mamma!

Idag följde mamsen med hem till mig och Timmy och hjälpte till att sätta upp rullgardiner! Nu behöver vi inte vakna i en dagsljus lägenhet klockan 5 på morgonen! ;)

Det börjar likna en lägenhet igen!

God morgon!

Blev en sen kväll för mig och Timmy igår. Vi träffades i Bromma och åkte för att hämta ut paketet. Och vet ni? Korgarna passade perfekt!! Äntligen! Så sen blev det montering och uppackning hela kvällen. Med paus för Greys så klart. Det var ju säsongsavslutning!! Längtar redan tills det börjar igen!!!

Nu ska jag äta lite frukost här på bussen, hoppas ni får en varm och solig dag!!

Mystiskt paket

Fick ett sms idag om att jag har ett paket att hämta ut på Tempo i Nockeby. Det stod inte från vem eller vad det var för något. Jag blev väldigt fundersam! Visst har beställt en hel del saker den senaste tiden men jag trodde i alla fall att jag hade koll på vad jag hade beställt!

Så jag skrev till Timmy och undrade va fan det kunde vara och vi diskuterade fram och tillbaka tills vi kom på... AHA! Korgarna till garderoberna! Dom måste det vara!! :D Så nu vet vi vad vi ska göra ikväll! ;)

För övrigt, sjukt tråkigt väder ute!

I miss my friend!

God morgon!

Idag är den vanliga ställningen återställd och jag sitter på bussen mot jobbet. Tyvärr är jag lite sen då jag har möjlighet att välja att gå till Blackeberg och ta tunnelbanan om jag inte hinner till bussen. Men detta gjorde mig nog lite förslappad idag så jag kom iväg alldeles för sent och missade istället min tunnelbana! Typiskt mig!

Igår innan jag gick in på gymmet tog jag en sväng in på en affär som heter Go West och som ligger i Sundbyberg. De har just nu utförsäljning med 50% på allt för att göra plats för nytt. Jag tänkte att jag skulle köpa mig leggins men kom ut med två par jeans och en blus! Också typiskt mig! ;)
Jag upptäckte nämligen att de säljer kläder av märket 'Serious Sally' och 'Sisters point'. Bra grejer och jeansen från Serious Sally har jag tittat på förut på Nelly.com, satt som en smäck!! Eftersom det var rea så betalade jag bara 150kr styck! Blusen var utan armar, svart och med pärlor på krage och axlar. Denna betalade jag bara 200kr istället för 400! Så totalt hade summan blivit 1000kr men jag betalade bara 500kr! ;)

Jag pratade förresten med Tilda igår, vilket jag också gjorde häromdagen, båda längre samtal. Hon har nu varit borta i 2.5 månad och när vi väl pratar så märker man hur mycket man saknar våra samtal! Jag pratar knappt i telefon om det inte är med Tilda! Så snart får hon komma hem!! :D

Aktivitet hela tiden!

Ja jäklar va med grejer jag gör hela tiden! Igår var det lika mycket som i helgen och det är även därför som jag inte hunnit blogga.

Efter jobbet åkte jag till gymmet och sprang utan problem 30 minuter och körde sedan på stenhårt med mage.

Plockade upp Timmy och åkte tillbaka till IKEA eftersom korgarna till garderoberna inte passade och heller inte den lilla rullgardinen. Lämnade tillbaka dom och gick och köpte en större rullgardin och en kudde till Timmy.

Vidare till Willys för att storhandla. Det blev proppfullt i kyl och frys så nu klarar vi oss ett tag. Men jag åkte hem själv medan Timmy stannade i sumpan och tränade. När jag kom hem packade jag upp varorna, slängde sopor, åt en snabb liten middag och gick sedan och lade mig då klockan redan va halv 11!

Idag har det varit fullt upp på jobbet som vanligt, många föräldraaktiviteter som planeras just nu.

Sen har jag precis varit hos pappa och lämnat bilen och sitter istället på bussen påväg till gymmet. Puh! Blir trött av att bara läsa allt jag gjort och sen vet jag att det inte är slut än!! :P

Han kallar det kärringdagis

Hej på er!

Allt bra? Vi har haft lika fullt igår som idag och på frågan hur det har gått så kam jag säga att det nog inte har gått allt för bra.
Vi åkte till IKEA idag för att huvudsakligen handla korgar till garderoberna. När vi kommer hem upptäcker vi att dom vi har köpt inte är tillräckligt djupa och att det djup vi behöver finns inte ens på IKEA. Istället kommer jag få lämna tillbaka dom imorgon och vi beställa ifrån bygghemma.se istället. Hoppas dom kommer så snart som möjligt så att Timmy kan få stoppa in sina kläder i garderoben!

Nu måste jag definitivt sova. Denna helg har inte direkt fått mig utvilad om man säger så...

Välkommen till flyttkaoset!

Så här ser det ut hemma hos oss nu plus lite till. Vi har hållit på HELA dagen. Kl. 09.00 gick vi till bussen som tog oss till pappa för att låna bil och sedan har vi packat, burit, städat, flyttat osv. Inte nog med att vi skulle flytta Timmys alla saker, vi skulle även hjälpa Nicklas och Felicia som flyttade in hos Filip (alltså lägenheten som Timmy flyttar ifrån). Helt galet. Vi har inte suttit ner sedan vi klev av bussen på munsö! Så, med hela lägenheten full av kartonger så går vi nu och lägger oss. Imorgon ska vi till Ikea för att inhandla bland annat korgar och hyllor till garderoberna. Stänger är helt värdelöst.

God natt!!

Fast and Furious 6

Jävlar vilken film!!! Tänk att de fortfarande håller måttet, hela filmen igenom är det action, det händer saker, handlingen håller och tar olika svängar. Och slutet, hell yeah! Haha! Jag älskar dessa filmer men skulle vilja ha liiiiite mer snygga bilar! ;D

Innan filmen tog jag och Timmy en sväng på stan. Han köpte ett par skor och en väldigt kvinnlig etui, haha! Jag köpte mig ett par nya solglasögon. Jag tycker inte att jag passar i några par alls men dessa var helt okej enligt min mening och Timmy tyckte dessa var min stil! Så ja, får väl annars köpa flera par.. :)

Behövligt fredagsmys

Hej på er!

Idag har jag haft en lång dag i skolan från kl 10-16.30. Många diskussioner som dessutom kan vara rätt känsliga. Vi alla har väldigt mycket just nu och att läsa kris på det blir överväldigande!

Nu är jag igen på väg till stan för att möta Timmy. Vi ska ha ett behövligt fredagsmys med middag på Max (Timmy älskar Max och har inte ätit där på länge! ;) ) efteråt blir det bio - Fast and Furious 6!!!!

Och ikväll sover vi tillsammans för sista gången i hans lägenhet för imorgon blir det att flytta alla hans saker hem till mig!! :D Äntligen ska vi bli sambos!

Imorse gjorde jag en frukost jag inte ätit på väldigt länge men som jag åt väldigt mycket för ett år sedan: Vaniljkvarg, nötter och mandarin, mums!

Body Combat

Go kväll på er!

Här ligger jag i soffan med världens huvudvärk, men jag ska inte klara för det är på grund av träningen som jag har ont! ;)

Vet inte om det beror på att jag spänner mig så väldigt eller om det beror på att spänningar släpper när jag tränar Body Combat. Det är iaf endast då som träningen leder till träningsvärk. Nån som har nån aning? :)

Iaf, tydligen var det ny release idag och vi körde som aldrig förr. SÅ JÄVLA SLUT!! Haha! Jag såg helt förstörd ut efteråt, svetten rann på ställen jag inte ens att man kunde svettas på typ! :D man vet iaf att man lever när man tränar!

Nej, dags att hoppa i säng, en fullspäckad skoldag väntar imorgon!

Torsdag

God morgon!

Allt bra med er? Jag känner mig rätt bra idag faktiskt! Har sovit gott, men hade kunnat sova mycket längre, men det kan jag nog alltid göra! Typ 10-12 timmar per natt skulle vara bra för mig! ;D

Jag pluggade på riktigt bra igår och läste klart allt som jag hade fått rekommenderat av läraren att fokusera på. Jag har egentligen 365 sidor att läsa denna vecka men jag läser otroligt långsamt och hinner sällan läsa allt, så jag hade bett henne ge mig något att fokusera på. Men självklart fortsätter jag att läsa när tiden finns! :)

Efter Greys igår sa dom att nästa vecka är säsongens sista... OH NO!!
MEN! Istället börjar Hart of Dixie så det får bli min tv-timme i veckan istället! ;)) hihi!

Ny dag, nya utmaningar - nu ska jag läsa lite mer om kriser!

Hoppas ni får en bra dag!!

Onsdag

Dagarna går fruktansvärt långsamt denna vecka, det tar aldrig slut!

En grå och tråkig dag så i morse ställde jag in min PW, samma sak på lunchen. Hämtade ut två paket på posten men måste ändå skicka tillbaka dom. Nämligen så att ett av paketen jag hämtade ut innehöll hotpants i samma färg som min outfit till MB-kryssningen, men idag fick jag mail om att den färgen var slut så fick istället beställa en annan färg. Så då behöver jag en annan färg på mina hotpants också! Typiskt! :P

Nu har jag iaf gosat upp mig i soffan, dukat fram en sockerfri Red bull och en chokladkaka, mycket bra kombination för att ta mig igenom dagens studier! ;)

Tisdag

Ush och blä, jag har nada lust att gå till jobbet idag, vill mycket hellre krypa upp i soffan med täcket om mig, en kopp te i handen och studera hela dagen...

Jag är trött som få och helt slut i skallen och i energi. Men men, jag får göra det bästa av situationen och lyssna på lite uppiggande musik och försöka komma igång! :)

Psst! Om 1,5 vecka är det deztination och om 2 veckor är det Monday Bar (då världens bästa pojkvän kommer spela på sundeck!!)

(Bild på mig och Fia från förra Deztination och på Timmy när han senast spelade på MondayBar @Kolingsborg Rättning!! Insåg nu att jag hade tagit fel bild och att detta är nån av de Djs som spelade på Deztination, inte Timmy! ;D)

Hardcore makes me strong

God morgon världen!

Allt bra med er? Jag mår riktigt bra faktiskt och trots en liten miss i kommunikationen mellan mig och mitt alarm i morse så känns det som om detta kommer bli en bra dag!

Har ganska precis avslutat en PW på rekord! En sträcka som tidigare har tagit 28 minuter tog idag 25 minuter, allt tack vare hardstyle och hardcore! Musikens takter ger mig ett bra tryck i gången.

En lång arbetsdag väntar idag då vi har fixardag med föräldrar/personalmöte. Så tidigast 19.00 slutar jag. Typiskt, jag som är i stort behov av att studera... Men men :)

VM-GULD!!

Så jävla bra jobbat Sverige! Och med detta säger jag god natt!

Never give up!

Idag gav jag mig fan på att klara 30 minuter på löpbandet rakt av. Många bilder av motivation fanns i mitt huvud och det som irriterar mig är att jag för någon månad sen inte hade några som helst problem med detta, va fan har hänt!?

Jag sprang och sprang och... 25 minuter gick riktigt bra, förutom att jag mot slutet började känna att det blev väldigt tungt att andas. Alltid dessa bortförklaringar men man ska ALDRIG ge upp! Tänker inte ge mig, snart ska jag ta mina 30 minuter eller 5 km igen!!

Dessa bilder är några av de som motiverar mig, vetskapen om att jag en gång har lyckats med mitt mål, ger mig tron på att jag KAN klara det igen!! :)

Morgonträning

Hej på er! 
 
Sovit gott? Jag slocknade som en stock direkt efter Eurovision. Inte för att jag är allt för intresserad men kunde inte låta bli att titta. Grattis Danmark! Tycker ni är värda segern. Låten va bra, men texten lite tjatig och dessutom hette artisten Emmelie! ;)
 
Just nu sitter jag och laddar inför ett gympass. Tar det direkt nu på morgonen så att jag verkligen kommer iväg idag. Jag har nästan bara möjlighet att träna på helgerna eftersom det är så otroligt mycket studier just nu. Men den 9 juni lämnar jag in läsårets sista tenta och börjar jobba heltid igen. Då kommer jag även att träna och träffa vänner typ varje dag! Ska bli skoj att få tillbaka mitt liv! :D
 
Bjuder på lite bilder där jag härmar min kära älskling hur han ser ut innan han ska gå till gymmet! Kan ju tillägga att han gör detta framför spegeln dock! ;) 
 



Eurovision song contest

Dagen har sprungit iväg alldeles för fort. Jag har inte alls hunnit med allt jag hade tänkt. Jag har inte hunnit träna, boken om kriser var mer avancerad än vad jag hade tänkt mig, eller så är det jag som varit väldigt okoncentrerad. Men det har iaf gått väldigt långsamt.

Jag har inte hunnit titta på Röjar-Ralf heller! Men valde faktiskt att lyssna på schlagern i bakgrunden medan jag pluggade lite till. Men nu är det dags att sova för imorgon ska jag börja dagen med att ta mig till gymmet! :)

En grå och tråkig dag

Hej på er!

Hade en myskväll igår med min älskling. Han lagade mat till oss och sedan tittade vi på film tillsammans. Och innan dess tog jag ett pass på gymmet också. Ska försöka ta mig dit idag igen också! :)

Men just nu ska jag krypa ner i soffan, sätta igång lite mysig musik och börja läsa veckans kurslitteratur som nu handlar om krishantering. Sen tänkte jag faktiskt titta på filmen Röjar-Ralf! :D Men jag får vara själv idag då Timmy precis drog iväg till Uppsala för att överraska en gammal barndomsvän! :)

Jag vill gå på bio!

För en vecka eller två sedan lade Stena Fastigheter (min bostadsförening) upp en liten tävling. Vi som är boende i ett Stena Fastigheter-område skulle skicka in bästa vårbilden från området och det skulle lottas ut biobiljetter till de bästa bilderna.

Jag skickade in en bild på en fontän som finns i mitt område och även grönskan runt omkring syntes i bakgrunden. Den fontänen sätts igång på våren och eftersom jag bor i ett nybyggt område är alla buskar och träd mest små pinnar. Men min bild blev ändå ett av de vinnande bidragen och idag fick jag en biobiljett med posten!!

Så... Vilken film ska man se? ;)

Alone

Det har varit en omtumlande vecka som har skapat många känslor och tankar och med stor olust beger jag mig till skolan idag... Skulle behöva infinna mig på en annan plats idag men jag har definitivt inte tid eller ork att skriva en kompletteringsuppgift för missade seminarium.

Jag har tagit så många nya tag och lagt ner så mycket energi på att anstränga mig och verkligen försöka men det känns som om det bara varit förgäves. Så idag känner jag mig bara helt tom.

A brighter day

God morgon!

Idag skiner solen och jag hoppas det håller i sig och blir varmt!

Som många av er vet så är jag en gammal dansare. Dansade från det att jag var 11 år tills typ 21 år. Till en början var vi många som dansade i grupperna, men ju äldre jag blev desto färre blev dansarna. Jag och "min danspartner" (vi dansade alltid tillsammans och vi kunde varandra utan och innan) höll i längst. Till slut var det bara hon och jag och jag tror vi körde så i två år innan My fick nys om att det skulle starta en ny grupp som skulle fokusera på cheerleading och då även stå på matcher och dansa under pausunderhållningen. Jag ville då inte sluta dansa så jag följde med henne. Trampett och sådant har alltid varit roligt på gymnastiken i skolan och likaså här! Jag lärde mig hjula på en hand och hoppa upp i luften med benen rakt ut och nudda tårna med händerna! Skitkul! Det som va mindre kul, var matcherna.. För det första är jag Hammarbyare och att då stå och heja på Brommapojkarna var inte det ultimata! ;)
Dessutom var det inga som tittade på danserna, inga som hjälpte oss att skrika ramsor osv. Dessutom hände det värsta.. My bröt lårbenet och blev sjukskriven en längre tid. Dessutom läste hon på ett dansgymnasium så när hon väl kunde börja igen fick hon fokusera på skolan istället.. Så jag tappade helt enkelt lusten och slutade till slut jag med.

Idag är det ca 3 år sedan jag slutade och visst saknar jag dansen! Jag älskar att dansa!! Jag sökte till och med två dansgymnasium och fick kallelse till uttagning till båda. Men jag var för feg för att våga satsa... Tyvärr!

Ni undrar säkert varför jag kom att tänka på detta och jag ska självklart berätta! Armin van Buuren har under våren kommit ut med nytt album och första låten som har samma namn som albumet, "Intense", får mig att blunda och skapa en känsla av dans inom mig, en känsla av koreografi. Jag blir så sugen på att göra en dans till den låten!! :D får nog suga på den karamellen! ;)

Slutade tidigare från jobbet och gick till gymmet istället!

Jag har jobbat över en del senaste tiden och ska även göra det imorgon så jag bad om att få sluta tidigare idag. Redan kl 13.30 slutade jag och begav mig till gymmet. Fast besluten om att springa 5 km och PW 5 km på löpbandet. Men även denna gång gick det inte riktigt som jag ville. Jag klarade att springa 3 km utan problem och satsade på 5 utan vila när jag plötsligt fick håll med olidlig smärta! Fick lov att dra ner tempot rejält och en stund fick jag promenera långsamt. Ändrade mitt mål till att hålla igång en timme istället. När hållet försvann testade jag springa igen men hållet kom snabbt tillbaka och jag sänkte återigen hastigheten. Fick istället dra på lutning på bandet och körde ca 3 km PW i lutning. Totalt 1 timme på bandet! :)

Var ganska trött efteråt men lyckades ändå köra lite fällknivar, plankan och squats, innan jag åkte hem, tvättade och pluggade.

Har avslutat onsdagskvällen som vanligt med Greys! ;)

Onsdag

Tänkte börja med att säga att de dagar jag inte skriver så mycket brukar se likadana ut. Jag åker till jobbet, åker hem och studerar tills det är dags att sova. Finns inte så mycket roligt att skriva om dessa dagar! :)

Men idag ska vi ha överinskolning på jobbet, vi har nämligen en bunt barn som ska börja på stor-barns-avdelning i höst! Dessa skruttar skolade jag in för tre år sedan, iaf hälften av dom, och dessa är de sista som jag har haft sedan deras absolut första dag på förskola! :D Men det kommer ju hela tiden nya sådana barn, men det är speciellt när det blir tydligt att de faktiskt blir stora! :D

Efter jobbet ska jag ta mig till gymmet och köra ett hårt konditionspass! Jag har inte rört på mig alla denna vecka så känns behövligt! :)

Hoppas ni alla får en bra dag så bjuder jag på en härlig bild på mig och Timmy! ;)

Tisdag 14/5

Jag hatar måndagar och med det sagt så var gårdagen över.

Nya friska tag idag! :) Som varje Tisdag är jag redan på väg till jobbet. Jag världens träningsvärk i sidorna på mage/ländrygg vilket resulterade i att när jag vaknade i morse kändes det som om jag hade ont i både rygg och mage men det va bara träningsvärken, skönt.

Kände även nu på morgonen att det börjar bli ljust alldeles för tidigt och det är nog dags att köpa rullgardiner och vanliga gardiner.

Hoppas ni får en bra dag!

PROfeel blåbär

God morgon!

Sovit gott? Det känns som om jag mest sovit på ytan och det va hårt att komma upp i morse!

Timmy hade ingen frukost hemma så jag svängde in på Ica i Brommaplan och handlade mig en PROfeel kvarg med blåbärssmak (tydligen ny) och två bananer. När jag satte mig på bussen öppnade jag exalterat den nya kvargen för att provsmaka och stoppar en sked i munnen. Det är nu som jag borde skriva: "jäklar va god den va!", MEN! Istället kändes det som en explosion i munnen på mig! En blandning mellan något surt som nästan fräste lite på tungan och jäst!! Kollade snabbt på datumet och mycket riktigt så gick den ut i fredags!! Vilket jävla skit!! Så otroligt äckligt!! Den affären borde kolla över sina datum! Jag tar ju för givet att något inte har gått ut när jag köper nått jag ska äta på en gång men tydligen kan man inte lita på detta...

Självklart kommer jag testa blåbärssmaken en annan gång men då kolla datumet innan jag betalar, för jag tror att den kan vara riktigt god egentligen!

Mysigt avslut på veckan

Nu är jag på väg hem från en riktigt mysig kväll full av skratt med mina tjejer! Vi var alla överens om att detta borde ske oftare. :)

Började med att vi alla tog ett glas eller två eller tre på Bar 54 på söder. Sedan promenerade vi till restaurangen som skulle servera maten. Då Linn tidigare under dagen ringt till restaurangen så sa de att det inte fanns lediga bord och därför skulle vi få maten att ta med. När vi kommer dit är det upptaget på 1-2 bord och resten ledigt. Vi frågar om det finns möjlighet att äta där men tjejen i kassan säger nej. När vi beställer efterrätten som skulle ingår, säger hon att den inte går att ta med.
Vi bestämmer att vi tar ett glas medan vi väntar på uteserveringen. Det kommer aldrig nå mera folk och efter en stund kommer de ut med vår mat i en kasse. Innan vi går bestämmer vi oss för att utnyttja toaletten. Då får Linn ett ryck och säger att hon ska bitcha lite med personalen. Vi andra väntar ute.
Plötsligt kommer den manliga servitören ut, ställer fram bord och stolar, ber oss att slå oss ner, säger att Linn är på väg ut med ett varsitt glas vin och att vi självklart får äta där och självklart ska få vår efterrätt!

Fulla i skratt tackade vi Linn och högg in på maten som faktiskt var riktigt god! Haha!

Efteråt drog vi till Malmen för att fortsätta vår trevliga kväll. En jobbig jävla kille som älskade sitt liv och sig själv började prata med mig och efter att jag stått ut 20 minuter valde jag att vika av och är nu på väg hem till Timmy för att sova! :)

Imorgon är det dags för verklighet och jobb igen! Så god natt med er, hoppas ni haft lika bra långledighet som jag! :)

Träning, träning, hela dan!

Ni vet säkert hur mycket jag tycker om att träna. Detta är oftast varför jag längtar till helgerna. På vardagarna kan jag inte njuta av min träning på samma sätt som på helgerna för att jag oftast ska stressa iväg hem till mina studier.

Men på helgerna, som idag, kan jag njuta av träningen! Jag och Timmy började med en PW längs vattnet från Sundbyberg till Karlberg vilket var ca 5,7km. Vi tog tåget tillbaka till sumpan (eftersom jag skulle iväg nu senare på kvällen hann vi inte promenera tillbaka) och hämtade träningsväskorna och gick till gymmet där vi körde slut på rygg och mage. Eller nej, inte körde slut tyvärr, eftersom ingen av oss tycker att vi blir slutkörda efter passen längre! :P

Men härligt var det och nu är jag på väg till medis för att möta Fia, Minna och Linn. Vi ska "köpa" hämtmat och sen ha picknick i en närliggande park! :D Riktigt mysigt att avsluta en söndag på det viset!!

Söndag

God morgon!
 
Tänkte bara skriva lite snabbt för jag ska strax springa till bussen. Jag och Timmy ska iväg på en lång PW i solen för att avsluta på gymmet med styrketräning. Ikväll blir det picknick med mina tjejer ute i grönskan, riktigt mysigt!!

Vi behöver inte äta på flera dagar!

Herre min Gud! Vi är så mätta så vi inte vet var vi ska ta vägen!

Är på väg hem från Timmys mormor nu och vilket partaj. Hon fyller ju då 80 år och med hjälp av sina barn slog hon på stort. De hade hyrt en lokal och dukat upp med bord och stolar i hela lokalen. Först bjöds det på smörgåstårta, sen efterrätt och sen kunde man smaska godsaker som fanns i skålarna på bordet, sen blev det snittar, vårrullar och kycklinggryta och på de återigen efterrätt! SÅ JÄKLA MÄTTA!!

Och jag har ju då hälsat på halva världen känns det som, stor släkt! :) Men vi har haft mycket trevligt och två trötta människor sitter på tåget på väg hem! :)

Som jag har längtat!!

Hej på er!

Hoppas ni har det bra i solskenet. Jag sitter på tåget mot Uppsala där vi ska fira Timmys mormor som fyller 80 år! :)

Igår efter skolan åkte jag hem till Timmy och la mig på balkongen, solade och studerade. När han sedan kom hem så gick vi till gymmet och tränade armar.

Efter gymmet åkte vi hem till mig och lagade kyckling-tacos! Mums! :)

Idag har vi varit i Kungsträdgården!! Som jag har längtat! Förra året hade jag verkligen sett fram emot att få åka dit och fota men oturligt nog så hann blommorna regna bort... Men ÄNTLIGEN fick jag en massa kort på extremt fina körsbärsträden! De påminner mig dessutom så mycket på min tatuering som jag vill göra på foten och vaden. Den lär kosta lite så får vänta tills pengar finns dock...

Storsatsningen som blev ett skämt!

Efter den lilla soliga stunden på balkongen i morse tog jag tag i min avprickningslista. Började med tentan och det gick riktigt bra tror jag. Jag hade bara lite småfix kvar.

Efteråt åkte jag till gymmet, redo att utmana mig själv till Max! Jag skulle springa milen på löpbandet! Den ni!
Men efter 500 meter fick jag håll, efter 2,5 km gick jag PW i 500 meter, sprang 1 km till och sen kunde jag bara inte mera!! Hållet blev bara värre och värre och dessutom var det så jäkla varmt! Haha! Så ja, den utmaningen blev ju ett riktigt skämt när jag inte ens kunde slå mitt eget rekord!! ;D bättre lycka nästa gång!

Resten av eftermiddagen har jag suttit med alla olika studieuppgifter och ändå är jag egentligen långt ifrån klar... Jag läser som en snigel och så lägger akademikerna på en massa obegripliga begrepp som jag måste slå upp för att få ett hum vad jag läser om..

Nu har jag gett upp och är påväg till min älskling, vi har knappt setts den här veckan så tyckte det var dags! :)

Snart är det helg på riktigt men inte tusan har jag mindre att göra för det! 4 veckor kvar, sen är det SOMMARLOV!!

I solskenet på balkongen

God morgon!

Igår var jag bara trött och på dåligt humör, ingen vila ingen ro. Så jag studerade fram till 21.00 då Greys började. Efter Greys så börjar ett annat program som jag alltid avvisar pga att det är dags att sova men igår unnade jag mig att titta vidare. När det programmet va slut så studerade jag ett tag till och somnade nån gång vid halv 2 i natt. Ställde klockan på halv 10 för idag har jag massor att hinna med!

- Skriva klart min tenta och skicka in
- Läsa 80 sidor om relationskompetens
- Se UR access två delar
- Diskutera på kurswebben
- Träna på gymmet ❤

Men först ska jag unna mig frukost i solen på min balkong!! ;) Solen är här ca 20 min till kanske..



Igår var jag och barnen på jobbet ute på knopp-jakt, härliga vårtecken!

May. 08, 2013

God morgon!!

Jag sitter här i gräset vid busshållsplatsen och väntar på en buss som alltid är försenad! :)

Har precis avslutat en så jäkla härlig PW längs med vattnet i solskenet. Jag kan liksom inte sluta le! Det ger så mycket lycka och energi denna vackra natur och jag blir bara mer och mer påmind om att jag är en landet-människa! ;D
Och inte bara att det va vackert, det va vindstilla så vattnet rörde sig inte en cm!!

Nej, nu är jag hungrig och ska dricka min smoothie. :)

Är det sommar eller??

Jag har världens bästa jobb för den här årstiden! Ute i princip hela dagen! :D

Var helt slut efter jobbet så det blev ingen PW på vägen hem och på rasten satt jag i solen och åt smaskigheter, haha!

Men när jag kom hem la jag mig först på min skuggiga balkong men blev så avis på alla som har solig balkong att jag tog en filt och mina studieböcker och gick ner till gräsmattan nere vid vattnet ca 100 meter hemifrån mig, de va Inge fel med de heller vill jag lova! ;D och när jag kom hem igen tyckte jag mig se en liten lätt rodnad på bröstet och axlarna! ;D

7 maj

Hur gick tiden så fort?? Jag vill egentligen inte säga det här men vet ni, det är bara typ 7 månader till jul...! Ush..

Nej till något roligare nu! Jag bestämde mig igår för att istället för att ta bussen 3 hållplatser och sen sitta och vänta 10 minuter på tunnelbanan så promenerar jag till Islandstorget. Men eftersom jag alltid blir lite sen så fick jag lov att sätta en jävla fart och gick dit på 10 min istället för 12 min som det brukar ta! :D Det blir riktigt bra träning det här! ;D

Hittade förresten lite bilder i min mobil från i lördags!

En rubrik

Hade ingen fantasi för rubrik..

Efter jobbet åkte jag till Nockeby och promenerade hem därifrån, alltså blev det dagens andra pw!

Denna vecka har jag MASSOR med kurslitteratur att läsa så det kommer tyvärr mestadels att bli PW som träningsform men det är iaf nånting. :)

Dessutom har jag från och med idag startat en liten utmaning mot mig själv (se bilden nedan). Ska bli spännande att se resultatet. Tog en bild på min egen rumpa för att göra detsamma om 30 dagar, men detta tänker jag inte dela med er! :P

Nu är det dags att sova för på tisdagar börjar jag fortfarande tidigt! ;)

PW

Tog mig nyss en liten PW i området där jag jobbar på rasten. Det är så jäkla fint här och nu värmer solen så man blir alldeles svettig! Men härligt!!

God morgon yxskaft!

Asså jag undrar vad jag gjorde idag!! Tänkte att jag skulle åka till jobbet och gå hem. Jag har fått med mig frukosten iaf men, glömde musiken, fick på mig träningsskorna, dom sa att det skulle bli upp till 20 grader och jag tar på mig stickad tröja och skinnjacka och packar dessutom inte ner nått ombyte för promenaden hem. När klockan va 37 springer jag till bussen, den GÅR 37.. Haha!
Men som tur va så gick jag till islandstorget och hann med en tunnelbanan tidigare än om jag hade väntat in nästa buss, och bussen från Bromma var sen så jag kommer iaf att hinna till jobbet i tid, puh! Haha!

Och jag är glad ändå! :D

Här kommer två fina bilder från helgen som Mickan och Linn lagt upp:


Tjejkväll och utgång på Garbo

Under dagen ordnade jag med lite ärenden inför kvällen. Tog mig min första springtur utomhus på ca 3,8 km vilket är mycket bra för att vara jag. Men detta kommer att öka, måste bara hitta bra rundor. :)
Sedan gick jag och klippte mig i Blackebergs centrum. Det va mycket som behövde klippas bort men jag blev nöjd med frisyren ändå. 
Jag fortsatte mina ärenden in på Hemköp och handlade lite mat och snacks inför kväll. När jag kom hem satte jag igång att diska, tvätta, städa och lite därtill. 

Vid 17-tiden kom Linn och då hade jag inte ens städat färdigt haha, men det gjorde inget. Jag fixade klart medan vi pratade och tog igen massor. Jag började även att göra mig i ordning. 

Vid 18.30 tiden slängde jag in kycklingen i ugnen och började göra sallad och vid 19 kom Fia och Mickan. När alla var på plats skålade vi med en fördrink ute på balkongen och åt lite snacks.

Middagen är serverad: 

Kyckling i ugn med sallad och halloumi samt sweet chili-sås. 









Skåååål!



Linn ville också vara med på kort!! Haha!





Vi lyssnade på musik...



Och dansade!



Fina vänner - Fia, Mickan, Linn och jag. 





Linn så fin!







Äntligen på väg till Garbo - eller? ;D

 
Vid 12-tiden var vi framme på Garbo där vi även mötte upp Matilda och några killar som Fia kände. Killarna blev tyvärr nekade pga ålder men vi andra fortsatte festen där inne. 

Inne på Garbo träffade jag först mina och Fias gamla kill-kompisar sedan typ 7 år tillbaka. Jag träffade dessa killar just på Garbo för kanske 1 år sedan också men det va nu ännu roligare när Fia var med också! Sedan sprang jag in i min 1 år yngre kollega. Hon blev ganska paff att se mig där, haha. Sen var även halva färingsö på Garbo och jag blev igenkänd av ett par stycken som jag pratade med. Mycket intressant att man pratar med folk som man känner igen från högstadiet men som man inte pratade med då! :) 

När krogen stängde följde jag och Fia med hem till vår gamle vän och vilken Nostalgi! Visst hade han renoverat lägenheten men det är ändå densamma! Åh så jäkla kul! Vi blev kvar till ungefär 05.30 och sedan traskade jag mina 100 meter hem till Timmy medan Fia tog en taxi hem till sig. 

Mycket rolig och lyckad kväll som jag tycker att vi snart gör om! :D 
 

The world is a book...

Det blev en lång kväll igår och mycket underhållande (tänkte berätta mer sen). Kom inte i säng förrän typ 06.30 i morse och ställde klockan på 13.00 för att komma hem, städa och sedan sätta igång och skriva klart min tenta. Detta har jag ju ännu inte börjat med... Haha! 
 
Istället har jag städat upp här hemma för det är ju inte så att man gör det innan man åker hemifrån. Och jag måste säga att det va nästan lite roligt, var nämligen så länge sedan jag städade undan efter lite fest hemma hos mig själv! :) 
 




Efter städningen belönade jag mig själv med en god baguette med skinka, gurka och tomat, lite yoghurt och mitt supergoda te som jag fick av Mickan igår som en liten inflyttningspresent. Fick även det goda doftljuset ni ser i bakgrunden på bilden nedan av Fia och lite annat smått och gott. 

Nu när jag fixat klart med bilderna från igår, måste jag sätta mig och skriva klart min tenta. Denna ska vara inne på torsdag egentligen men jag har ca 350 sidor denna vecka att läsa inför nästa kurs, plus att jag ska titta på två små serier från UR och skriva anteckningar från det jag tar in på ca 1-2 sidor och dessutom diskutera på kurswebben.. Öh.. När ska jag hinna tänkte lärarna? 
 
Ja, ja.. Det är väl dags att sätta fart då! :) 







Sminkning hos Fia @Makeupstudion

Här kommer lite fler bilder från sminkningen hos Fia. 
 
Hon började med att göra sin uppgiftet vilket var en 20-talssminkning. Hon fick mycket beröm och var riktigt duktig, men vi båda konstaterade att det såg ut som om jag skulle vara med i en skräckfilm! Haha! Så sjukt att folk sminkade sig så här förr i tiden!



Sedan sminkade jag av mig och Fia gjorde en festsminkning på mig inför eventet på MondayBar. Hon skulle efterlikna det jag brukade ha i princip. 









Och här har ni även kvällens outfit. Både jag och Fia bar byxor vilket kändes väldigt påklätt egentligen och under kvällens gång förstod vi varför vi inte brukar ha byxor på Kolingsborg... Fy fasen så varmt det blev!! Haha!

4e maj

God morgon!

Jag ligger i sängen just nu och lyssnar på två tungt andandes varelser, Timmy och Ronja! :)

Mamma hade varit och lämnat Ronja hos mig medan jag var i skolan. Så när jag var klar där satte jag fart mot gymmet och valde att köra ett 45-minuters NTC-pass. Kommer ni ihåg dessa? Jag körde dom en hel del i början av hösten. Nike Training Club på app. De finns även som träningspass på gymmet så jag har mina funderingar på att testa nån dag!

Under hela fredagskvällen satt jag framför datorn och skrev på min tenta sen. Tänkte bli klar med den i helgen för att sedan börja läsa kurslitteraturen för den nya kursen "Krishantering".

MEN idag har jag annat för mig! Först lite ärenden och pyssel i lägenheten och senare i eftermiddag så dyker det upp lite tjejor hem till mig! ;D

Fredag!

God morgon på er!

Tänkte bara titta in och önska er en härlig dag i solen! Den värmer redan! (Även om skuggan fortfarande är väldigt kall...)

Själv är jag på väg till skolan och sen ikväll får jag sällskap av en liten prinsessa! Gissa vem de kan vara? ;)

Installing muscles, please wait...

Kunde ju haft en bättre dag på jobbet, men med bra planering och framförhållning så överlevde vi dagen! :)

Klev av bussen i Nockeby och tog en PW hem längs med vattnet, njutning. Solen som lyste, vattnet glittrade, musik i öronen. En stund då man trots snabba fötter faktiskt tar det lugnt och stressar ner.

Väl hemma packade jag väskan och tog bussen till gymmet och körde rygg och mage. Rätt okej pass men börjar bli lite frustrerad över att hur många och hur olika magövningar jag än kör så känner jag mig inte slutkörd! :( vem vill anta utmaningen att köra slut på min mage?? :D

Sen jag kom hem till Timmy har jag försökt studera men eftersom jag är så oengagerad just nu så behöver jag nånting nytt. Imorgon är sista dagen på denna kurs och sedan ska bara tentan skrivas under helgen. Blir en nystart med ny motivation i och med att den nya kursen startar, den som dessutom är första årets SISTA kurs!! Sen är det sommarlov!!!!

https://cdn3.cdnme.se/374316/6-3/pic_5182dd64e087c33114ab1d84.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/374316/6-3/pic_5182dd70ddf2b30d7dc3eca9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/374316/6-3/pic_5182dd72ddf2b30dc9379ab1.jpg" class="image">

Är det måndag eller...?

När jag loggar in på bloggen med appen börjar jag alltid att läsa de första meningarna i senaste inlägget och idag upptäckte jag hur fel jag hade skrivit igår kväll!! Jag citerar: "fy dundran vilket dåligt väder jag har varit på idag..." Haha! Självklart ska det ju stå dåligt humör! ;)

I övrigt har jag tagit mig en PW till bussen vid Nockeby idag och som ni kanske märker så skriver jag mycket senare än vanligt idag. Detta är för att jag fr.o.m. Idag går ner i tid och jobbar ungefär 8.30-15.30 varje dag! :) vilken lättnad! Kände redan igår efter Greys att jag i lugn och ro kunde göra de sysslor jag inte hunnit tidigare under kvällen, utan att vara stressad över att gå och lägga mig. :)

Soooool

Fy dundran vilket dåligt väder jag har varit på idag!! Jag har varit som ett riktigt åskmoln, ett farligt sådant'
Så jag har gjort det bästa av situationen och i princip bara legat i solen på Timmys balkong!! :)

Nu på kvällen åkte vi hem till mig och jag har pysslat lite i lägenheten medan Timmy spelat. Men klockan 21.00 bänkade jag mig framför tvn för Greys!! :D så nu känns humöret mycket bättre! :)

Monday Bar Fusion (Valborg)

Här kommer en liten sammanfattning av gårdagen:

Ännu ett lyckat event av MondayBar, trots att det inte var ett mina bästa. Musiken var inte riktigt i min smak, alldeles för mycket pauser (det blev lite dans, Pausa, dansa, pausa) och dessutom var energin inte i topp. Tyckte det var många nya små ansikten som dessutom skulle behöva lära sig lite om hyffs på dansgolvet. Att knuffas, puttas och trängas är inget schysst beteende.
MEN med gott sällskap av finaste Fia som dessutom sminkade mig jävligt snyggt, så hade jag ändå kul! ❤ Och inte blir det nått löpband på gymmet för mig idag iaf! ;D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!