The world is a book...

Det blev en lång kväll igår och mycket underhållande (tänkte berätta mer sen). Kom inte i säng förrän typ 06.30 i morse och ställde klockan på 13.00 för att komma hem, städa och sedan sätta igång och skriva klart min tenta. Detta har jag ju ännu inte börjat med... Haha! 
 
Istället har jag städat upp här hemma för det är ju inte så att man gör det innan man åker hemifrån. Och jag måste säga att det va nästan lite roligt, var nämligen så länge sedan jag städade undan efter lite fest hemma hos mig själv! :) 
 




Efter städningen belönade jag mig själv med en god baguette med skinka, gurka och tomat, lite yoghurt och mitt supergoda te som jag fick av Mickan igår som en liten inflyttningspresent. Fick även det goda doftljuset ni ser i bakgrunden på bilden nedan av Fia och lite annat smått och gott. 

Nu när jag fixat klart med bilderna från igår, måste jag sätta mig och skriva klart min tenta. Denna ska vara inne på torsdag egentligen men jag har ca 350 sidor denna vecka att läsa inför nästa kurs, plus att jag ska titta på två små serier från UR och skriva anteckningar från det jag tar in på ca 1-2 sidor och dessutom diskutera på kurswebben.. Öh.. När ska jag hinna tänkte lärarna? 
 
Ja, ja.. Det är väl dags att sätta fart då! :) 







0 Kommentarer till "The world is a book..."

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!