Misstag i solariet!

Haha jag måste bara få berätta om ett misstag jag gjorde på Solariet idag. Jag ville vara lite snabb och såg att rum två var ledigt. Plockar snabbt fram mina två tior som jag hade med mig och stoppade i den första tian i.... RUM 1!! Och där inne låg en stackare med 9 minuter kvar och som då dessutom fick 5 minuter till!! 

Och detta innebar att jag bara fick 5 minuter istället för 10! Haha va fan!

Vårkänslor är underbart!

Våren måste vara en av de bästa årstiderna, speciellt övergången mellan vintern till våren. Så med lite extra energi av solen så gjorde jag nått enastående på gymmet idag! I alla fall vad det gäller mig. 

Jag gick upp på löpbandet i hopp om att kunna springa 20 minuter, men då var jag knappt anfådd! SÅ jag fortsatte till 25 minuter som blev 30 minuter som slutade med 32 minuter - nästan 5 km! Ni kanske inte tycker det låter så mycket men förra gången jag testade mig på löpbandet så klarade jag 16 minuter, detta är en fördubbling!! 

image description

image description

Och här är beviset på mitt personrekord! Det måste bara vara Body Combat-passen som gett mig denna kondition.
När jag klädde på mig i morse var ett praktexempel på hur man ibland tänker när man jobbar på förskola. Jag började nämligen ta på mig kjol och vit tröja men kom sedan på att vi skulle ju ha rörelse, då är det bättre med leggins, sedan kom jag på att jag har ju hand om köket och det är köttfärs. Det var bara att byta om på en gång. Det slutade med att jag körde "jag-jobbar-på-förskola"-stilen!

image description

Vårsolen är underbar!

Det är så fint väder idag så istället för att krypa upp i soffan med en kopp te på rasten så tog jag på mig jackan och gick iväg en sväng i detta fina område.

Nu sitter jag på en parkbänk vid vattnet, solen värmer mitt ansikte och Melissa horn förgyller musiken i öronen! Jag känner mig nykär! Vill bara att detta väder ska fortsätta!

Kavaj

Jag letar just nu efter något jag länge tänkt på att jag borde skaffa mig - en ljusgrå kavaj. Jag har en svart kavaj här hemma som jag ständigt använder när jag ska gå ut, men jag är trött på att alltid ha en svart. Skulle vara väldans trevligt att ha en ljus och jag vet att jag förra sommaren såg någon med en ljusgrå kavaj som jag fastnade för. Så nu sitter jag här i alla möjliga nätshopping-butiker jag kan hitta och hittar MASSOR men ingen i den färg jag vill ha! De få som är ljusgråa är, när man utforskar dom närmare, randiga. Jag blir galen! Hur svårt ska det vara att hitta en sådan kavaj???

Här är några förslag på hur den ska/kan se ut, men i gått då...


De två sista som ni ser är ju faktiskt grå/beigea men ingen av dom finns i min storlek, måste leta mig in till stan och se vad jag kan hitta istället...

Vårkänslor!

Gummistövlar, galonisar, vattenpölar, geggamojja!! Det måste ju bara vara vår!!

Body combat

Haha jag tycker denna är klockren!!

En icke så händelserik dag..

Gick upp i morse gjorde mig i ordning, gick till jobbet, jobbar fortfarande. Efter jobbet åker jag hem och äter mat, sen tar jag bilen till bilprovingen och gamla Bettan ska på genomgång. 

Däremot så känner jag JUST NU ett sug efter att få träna, så kanske tar med mig träningskläderna och drar till gymmet efter besiktningen. Detta lär ju säkert ändras! ;P

Typiskt...

Låg och väntade på att den nya serien smash skulle börja på TVn men NÄ! Hur kunde jag tro att jag skulle orka hålla mig vaken framför allt till 9 och dessutom enda fram till 10 en måndag...

Jahopp så nu blir det till att ladda ner eller om första avsnittet möjligen finns in demans-boxen..

Dags att fortsätta sova!
God natt!

Ganska värdelöst!

Efter en dag på jobbet så ser min naglar ut på detta viset! Det är bara att ta bort och göra om.. Frågan är om det är lacket eller gelen som va så där värdelös..
image description

Och här ser ni ju även det mest negativa med att jobba på förskola. Tvättar händerna alldeles för många gånger om dagen så händerna slits ut speciellt så här på vintern. Dessutom har jag precis varit i simhallen utan att smörjt händerna efteråt. Ingen som har en mirakelkräm kanske?
Som jag sa så drog jag till simhallen direkt efter jobbet. Riktigit skönt faktiskt och det passar mig just på måndagar då det är dagen då jag kan träna men oftast inte orkar mig till gymmet. Då känns det mycket lättare att ta sig till simhallen och köra några längder. Idag blev det 42 längder alltså ca 1 km men tanke på de gånger man får svänga av lite innan kanten för att köra om långsamma simmare. 

Men jag måste berätta om en sak som hände där i simhallen. Jag skulle bara stanna en snabbis och hämta andan då en kille som står bredvid mig frågar om jag tävlingssimmar eller nått.. HAHAHAHA! Han kunde inte mena allvar så jag tyckte det var sämsta raggningsrepliken ever eftersom jag simmar kärringsim!

Nu ska jag krypa upp i soffan och läsa H&Ms egna tidning som jag fick med mig hem igår och vänta på att Piere ska komma hem med mat!

image description

Olycka på E4an

Då tar färjan!! De va länge sen :D

Måndag

God morgon!

Jag är redan på jobbet, det är så typiskt att är man inte sen så är man tidig aldrig så där lagom i tid...
Idag satte jag på mig mina nya kläder, supersköna!! Jeansen jag köpte har jag redan 2 par av. Gina tricots 200kr jeans och dom passar som en smäck!!
Lätt värt att köpa många av!

Naglarna

Vårfin

Jag tog mig ann mina naglar idag igen men inte lika avancerat. Körde gele och gel-activator på mina egna naglar och sedan ett vårigt lack på. Men när jag skulle ta kort och visa så tjusig jag blev så dog den.. TYPISKT!

Nu sitter jag och myser i soffan framför tv-serien Firman. Skrapade ihop det vi hade hemma till middag och det blev nån slags kyckling-stroganoff med spagetti, riktigt gott faktiskt!
Kände att utan den där bilden på naglarna så blev detta inlägg värdelöst så jag tar och går och borstar tänderna och tar ett kort på naglarna när jag lagt mig i sängen! :D

God natt!

Låt mig inte gå loss i centrum!!

Efter träningen tog jag mig iväg till Farsta centrum för att möta upp Piere på lunch. Jag åt en jäkligt god ost och skink-paj! Sen tänkte jag bara kolla lite i några affärer, jag kunde ju kanske hitta nått liiiitet.. 
Ja juste.. Löning på kontot och då går jag ju självklart loss i affärerna! Fy på mig!! Jag kom i alla fall hem med detta och även ett par svarta jeans och en foundation.





Hårfärgen är faktiskt lite ljusare än vad jag brukar färga, tänkte att jag är ju så ljus i hyn just nu så det passar nog mycket bättre, får se vad det blir för skillnad.
Halsbandet ska jag ha till min nya svarta klänning (den jag hade förra helgen när jag var ute på Aveny) på min syster studentskiva (TÄNK ATT HON BLIVIT SÅ STOOOOOR) nästa måndag. Lite kul med den kvällen är det är min kompis Filip som ska vara Dj!

image description

Sooool

Här står jag i solen och njuter medan jag väntar på att något av solarierna ska bli ledigt!
Ja det låter kanske konstigt att gå och sola när det så fint väder men solen ute tar ju typ ingenting och speciellt inte på kroppen, det känns ju liiiiite för kallt för att ligga i bikini ute! ;)

Söndag 2012-02-26

God morgon!
Hoppas ni sovit gott! Jag slocknade som en stock igår och blev inte alls glad när klockan ringde. Egentligen skulle jag kunna sova längre men eftersom det är sånt tempo på Body Combaten är det viktigt att jag äter frukost tillräckligt många timmar innan för att inte få håll. Jag brukar därför försöka äta klart två timmar innan passet börjar. 

När jag tränar är det först viktigt att äta som sagt ca 2 timmar innan. Ca 40 minuter innan träningen tar jag sedan en pre-workout (eller prestationshöjare) för att få extra energi, då orkar jag mig genom hela passet i samma tempo, även om jag är totalt utslagen efter. Den jag använder heter Wired. Jag tycker den fungerar riktigt bra!

Men det som egentligen får upp min energi mest är musiken jag lyssnar på innan passet! Jag sätter alltid igång mina favoritlåtar hardstyle/hardcore på högsta volym (om Piere ligger och sover kan jag stoppa in hörlurar i öronen) och sedan studsar jag omkring medan jag byter om. Jag åker ju sedan bilen till gymmet än så länge och även där ska det poppas grym musik!

Här är två av mina just nu favoritlåtar som får mig grymt peppad:










Nu pluggar jag in propparna och peppar inför ett BC-pass som heter duga då jag har världens träningsvärk i armar/axlar!! Tjoho!

God natt!

Kom nyss hem, sent men tjänade under denna kväll alla fickpengar som behövs på kryssningen - så värt!! (måste bara tillägga att jag längtar nått så fruktansvärt till den 15 mars då vi åker iväg!!!)

Jag tittade igenom lite bilder på min mobil här under kvällen och hittade faktiskt två bilder som jag tagit med kanske max en månads mellanrum och jag tycker faktiskt att det ut som om jag har liiiite mer magmuskler på den senare bilden (den till höger). Eller är det önsketänkande? :D

Barnvakt

Sitter hemma hos en familj och är barnvakt åt 4 barn som har blivit så pass stora att det enda som gäller är pokemon! Dom pratar om vilka som slår varandra och uppgraderingar och ja jag vet inte vad för jag förstår inte vad dom säger!! Haha!!

Sen blev det godis, popcorn och melodifestivalen, det där med kosten får jag börja med imorgon! ;)

Ändring i bloggen

Jag försöker få till en stilmall som jag är riktigt nöjd med, har ju haft ett par genom åren. Fixar och trixar och det tar ju sin tid eftersom jag inte längre kommer ihåg riktigt hur man gör. 

Men nu måste jag göra en paus för jag måste springa iväg till gymmet innan jag ska iväg senare idag!

God morgon!

Gooood morgon allihopa! 
Snacka om att jag har sovit ut nu. Slockande totalt halv 9 igår och klockan 9 idag ringde klockan och väckte mig. Så nu är jag reda för en helg med väldigt några äventyr. ;P
Börjar med att faktiskt ta mig iväg till träning idag, jag har inte riktigt följt mitt schema med kost och träning. Det är ju lite tackvare min mage, eftersom jag får äta en speciell kost för träningen och en speciell för magen och dom inte riktigt passar varandra så måste jag hitta nått mellanting vilket jag tror mig ha gjort nu. 

Så nu startar vi om. Kondition och armar på gymmet idag kör vi!

(Förresten, kolla så gula mina receptbelagda omeprazol är! Mumsigt! )

 

Så här på morgonkvisten!

Nu undrar ni säkert varför i helvete är hon vaken nu, hon va ju inte ute igår!
Nä det va jag inte men karln är ute och då har jag en sån där jobbig väckarklocka i huvud som väcker mig vid den här tiden om Piere inte kommit hem ännu. Ringde honom nyss och han var på tunnelbanan på väg hem så snart trillar han in här.

Denna gång var denna väckarklocka extrem för jag till och med drömde att Piere va på Patricia och att jag bara väntade på att han skulle komma hem fast hemma va nu på en annan typ hemmafest och han hade med sig en kompis som var pojkvän till en tjej som jag var med på den här hemmafesten. Och bara för att vi inte orkade vänta längre så tog vi hennes båt och åkte 20meter för att smygtitta om dom va på Patricia! Haha! Till slut kom våra pojkar hem i alla fall! :D

Fredagsmys i min ensamhet...

Nä idag är det inte alls kul att vara ensam hemma.. Har gått hela dagen och varit så sugen på att gå ut och festade nu ligger jag helt död i soffan och ögonen går i kors!

Vi har haft planeringsdag på jobbet idag så har inte haft någon vila, så eftersom kroppen är varvid att ha det så blir jag dundertrött...

Har i alla fall varit iväg på Willys och handlat lite, jag var definitivt inte den enda. Sedan bråttades jag med disken innan jag satte mig i soffan och betalade räkningarna, sen gick det bara utför! Ser mycket mer fram enorm nästa helg ;)

God natt!

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig faktiskt. Hade tänkt brottas med diskberget och tjuvstarta lite med morgondagens arbete men istället hörde Timmy av sig och drog iväg mig till högdalens underground och hard thursday (fast utan hard denna torsdag, haha). Dessutom fick jag med mig Piere en liten stund också!! Trevligt! :)

Vi satt där en bra stund och det är så typiskt att precis innan jag ska gå hem eftersom jag jobbar imorgon så dyker det upp massor med folk.. Och tråkigt nog så verkar detta vara sista gången i högdalen om inte Timmy och Navid styr upp nått som tydligen hade pratat om.

Borde egentligen ha fler av dessa stunder då man träffar sina vänner på vardagarna, det är ju jättetrevligt att komma iväg en liten stund för en fika eller nått och snacka lite skit.

Förresten! Idag när jag åkte hem från jobbet fick jag sådan vårkänsla, den är verkligen på väg nu!!! Glad tjej!!

Träning

Här peppas det för fullt inför dagens BC-pass!!
Defqon.1 endshow bara för mäktigt!!

Plasket fortsätter!

Idag när jag kom till jobbet så möttes jag av en gigantisk vattenpöl på parkeringen!! Det är synd att kommunen på 9 år, inte har gjort nått åt detta! Vi har inte ens nån brunn så att vattnet får en möjlighet att rinna bort!

Känner mig lite piggare och har fått lite pappersarbete gjort på jobbet, det är ju inte bara leka med ungarna som behövs på en förskola faktiskt!

Imorgon är det lön och den är verkligen behövlig!! Det kliar fortfarande efter att få köpa dom där skorna, min dräkt till kryssningen kommer ju bli billigare än vad jag tänkt så jag kanske ska ta och unna mig dom i alla fall!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_190780291.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_190780291.jpg" class="image">

Onsdag

Trots att jag slocknade totalt igår så har jag varit en levande zombie idag! Huvudet har varit någon annanstans hela dagen!
Detta och flera andra faktorer gjorde att jag faktiskt hoppade över träningen och dök ner i sängen istället. Inte har jag sovit inte utan jag har tittat på oth så klart! Meeen nu var säsong 8 slut och jag måste börja ladda ner säsong 9!! Jag har hört rykten om att gamla karaktärer kommer tillbaka!!! :D

Så mycket intressantare har inte min dag varit faktiskt, så bättre skrivstund imorgon!

Någon som är sugen på att bada?

Fettisdagen!

Var hos läkaren i morse och hon tyckte efter att jag berättat min mages livshistoria, allt började ju trots allt runt 15 års åldern, att jag skulle äta omeprazol i 3 veckors tid och dessutom unvika tex den mesta frukten, alkohol, mörkt bröd och juice. Blir det bättre ska jag äta omeprazol då det behövs och blir det inte bättre, så skulle hon troligtvis skicka mig till gastroskopi. Så jag håller tummarna på att det blir bättre!!

En "hektisk" dag på jobbet med ungar fulla av energi!! Men eftersom vi har den gård vi har och stooora vattenpölar bildas i detta slaskväder så kunde vi inte vara ute speciellt mycket och utnyttja denna energi. Det hade varit skönt att få gå ut i solen lite. 

Det kompenserade jag med att inleda uppdrag - bli brun till kryssningen! Började bara med 5 minuter i solariet idag, brukar bli för mycket med 10 minuter och så kör jag 5 minuter till på fredag. Sen är det bara fortsätta!! 2-3 dagar i veckan (ökar antalet minuter vartefter) så borde jag väl i alla fall lämnat spöknivån på en månad! :D

Skrapade även ihop mina sista slantar och lade dom på att köpa semlor till mig och älskling! Det är ju ändå fettisdagen och jag har inte ätit en enda hittills denna säsong, kände mig värd denna!

Nu ska jag återgå till OTH, det slutade ju sååå spännande igår!!

 

One tree hill

Nu får jag lov att ha gråtit färdigt till One tree hill!! Har suttit och tittat på ca 7 avsnitt här under kvällen och de 6 första kom jag fram till att jag faktiskt redan har sett, men friskade upp minnet i alla fall! Men då slutade det enda avsnittet jag inte sett så otroligt att jag vill strunta i att sova!! Men men, har jag tur så kan jag titta imorgon också!! ;)

God natt!!

Ingen vanlig morgon direkt!

Imorse när jag kom ut till bilen och skulle precis börja skrapa rutan så kom en man fram och frågade om jag skulle mot Solna, vilket jag då inte skulle men han frågade om han i alla fall kunde få åka med till Älvsjö och jag skulle ju förbi där så varför inte, tänkte jag, även om jag inte så storförtjust i idéen. Däremot så är det ju inte alls så långt till Älvsjö så jaja. 
Men vi hann inte mycket mer än in i bilen så började han undra vilken väg jag skulle åka och vart jag skulle och vad det fanns för fler ställen han kunde kliva av på osv och han började kännas riktigt creapy när han undrade om han inte till och med kunde få åka med till Ekerö för det var så skönt att åka bil.. !! 
Jag trodde ett tag där att jag skulle bli våldtagen eller nått men till slut så bestämde han eller kanske snarare jag att han skulle kliva av vid macken innan jag åkte ut på E4an! Och det gjorde han men det kändes som om det var med en lite sur min. Ush, riktigt läskigt i alla fall... Tänker aldrig vara trevlig igen mot främmande människor!
Må han inte komma tillbaka bara!!

Efter jobbet stack jag iväg till simhallen här i Högdalen och mötte upp Tilda och hennes syster för att motionssimma lite. Tyvärr tappade vi räkningen men ca 35 längder tror vi att vi klarade. Utom Tilda dåra som simmar så snabbt och grejer, haha!

Till middag slog jag ihop en fruktsallad och tog Keso till, det var riktigt gott och definitivt inte sista gången! MUMS! Som pricken över I:et har jag i och med den nya TV:n hittat ett simpelt sätt att kolla ifatt på alla one tree hill avsnitt jag inte sett! (Förut sträck-tittade jag OTH flera avsnitt på en kväll, men det var innan jag träffade Piere och fick ett liv tror jag, haha!) Och när jag kom hem så låg Piere och sov på soffan så nu vet jag hur jag tänker fördriva tiden ikväll!!! TJOHO!!!

 

Det kliar i mina fingrar!!

Oh no! Fick tips om en hemsida med otroligt läckra skor från en bit bort i atlanten. Skorna är inte allt för dyra men det är så många som är otroligt läckra och då blir slutsumman för en underbetald förskolepedagog egentligen för dyr. Men nu hittade jag två par som jag inte kan släppa ur tankarna. Kolla på dom bara!! 
Sommarskor, ett par shorts eller kanske en tajt kjol? ÅÅÅÅHH! Jag vill ha dom NU!! 

På fredag när lönen kommer så ska jag verkligen tänka lite extra på om jag ändå inte kan köpa dessa! Förstå förresten, hur bra skulle inte dessa röda läckerbitar passa till ett par solbrända ben och den nya svarta jumpsuiten?

Är ni också sugna på ett par av dessa? Kolla in www.riverisland.com! Själv måste jag klia tillbaka i fingrarna tills lönen kommer!!


Söndagssyssla

Imorse när jag vaknade fanns smärtorna i magen fortfarande där så jag kommer få ringa vårdcentralen imorgon så dom kan lista ut vad det är.. Detta innebar att jag fick ställa in träningen i alla fall, så typiskt. Men sen sov jag tills klockan ringde vid halv 1 så jag var nog rätt utmattad också!

Nu sitter jag i tvättstugan och väntar på att torkrummet ska öppna. Och detta är vad jag ska göra idag och mysa upp mig i soffan och kurera framför nån bra film eller serie.

Jag måste även visa hur läcker jag är ibland när jag går till tvättstugan!! Haha! Någon som känner att dom vill haka på mitt nya mode?

 

Visningslägenheten

Idag har vi varit och tittat på en visningslägenhet (en 4a) för att få ett hum om hur vår lägenhet sedan ser ut.

Titta lite närmare på fönstren, dom är riktigt moderna! :D

 

Paaarty!

Det är inte ofta som jag går all in för en kväll och bara kör järnet utan att tänka på morgondagen. Men det gjorde jag igår! Var riktigt pepp på att gå ut och ha en riktigt kul kväll med härliga vänner. Som pricken över i:et slutade jag klockan 3 och vädret var helt magiskt! 
Jag drog direkt till posten och hämtade ut mitt paket, drog till systemet och köpte det sliskigaste vinet jag kunde hitta och sedan direkt hem. Testade kläderna som satt som en smäck och den svarta klänningen valde jag direkt att ha på mig under kvällen. När jag sedan gjorde mig i ordning så klaffade allt och jag var till och med klar först av alla! (Obs! Det har typ aldrig hänt!!) Det kunde inte mer än att tala för en superkväll.

Till slut kom vi iväg och då åkte vi till Filip som bor vid södra station. När alla var samlade så var det jag, Minna, Tilda, Filip, Timmy och Ante. Vi drack vin och öl för fulla muggar och pratade kryssningsminnen och annat skoj. Mycke skratt och glädje! 

Vid 23 drog vi oss vidare till krogen där vi dansade slut på fötterna. Flera gånger tog jag av mig mina skor och dansade i bara strumplästen, haha. Tyvärr fick vi springa mellan dansgolven då Timmy och Filip spelade samtidigt. 

Plötsligt sprang vi in i en kompis gamla ex som verkade tycka det va skitkul att träffa oss och bjöd på shots. Mums! Men sen hände det som inte får hända... Jag fick rejäla magsmärtor! Till och med likt dom jag hade den gången jag fick åka till akuten. Men efter en stunds vila och lite vatten så var jag på fötterna igen trots att smärtan kom och gick men jag ville verkligen inte avsluta den magiska kvällen för tidigt! 

Men när klockan blev 3 avrundade vi kvällen och det var så skönt att krypa ner i sängen. Det var så kallt ute och fötter var nära att gå sönder. Förstå smärtan när jag såååå nära att ta av mig och gå barfota i snön... 

Men när jag kom hem så började jag tänka på vilka otroliga vänner jag faktiskt är omringad av! Varför är jag så lyckligt lottad att få ha vänner som jag kan vara så lycklig med? Varför har jag fått dessa awsome vännerna?
Ni är otroliga! ♥

Förresten! Detta hittade jag i morse när jag letade efter sjukdomar i magens organ:



Kanske dags att släpa sig till läkaren igen ändå och ta reda på vad det är min mage utsätts för egentligen! :P

Jag har supervänner!

Igår fick jag återigen uppleva vilka härliga vänner jag har! Tänker berätta mer lite senare ikväll men vi hade otroligt kul igår med både nya och gamla goda vänner. 

Jag har bara sovit 4 timmar och vid ca 19 kommer det gäster som ska förfesta här hemma med Piere så jag tänker ta mig en sovstund innan det är dags att vara trevlig! :)

En liten titt!

Här får ni en liten titt på två plaggen jag fick hem! Dessa satt som en smäck och klänningen har jag på mig redan ikväll!
Jumpsuiten är läcker den med men måste känna efter lite mer innan jag bestämmer mig om jag ska behålla den eller inte, ni får se imorgon om jag överlever natten! :P

Titta va jag fick nyss!!

Mina nya klädet har kommit!! Tjoho!
Skickade efter i måndags, fick paket i onsdags och dom passade inte, beställde nya i onsdags kväll och nu finns paketet på posten!!! :D

Out of order!

Torsdagskväll

Som vilken torsdagskväll som helst så sitter jag i soffan, helt utslagen efter kvällen Combat-pass. Idag gästspelade Gustav och jag tycker han gjorde riktigt bra ifrån sig, det är ju inte alls för lätt första gången. =)
Hoppas dessutom att jag kickade ut all negativ energi så att jag är på bättre humör imorgon! Då ska jag ut på äventyr på stan så se upp för fan! Man vet aldrig vad jag och Tilda i sällskap med varandra, kan hitta på!! Haha!

Vi ska köpa oss en box Slickvin och svepa innan kl. 22 och sedan in på krogen innan gästlistan slutar gälla! Haha! Fattiglappar ja visst! I vårt sällskap ingår även Minna, Timmy och Filip och sedan hade ju kändisen Timmy ett par bruuuudar som ville se honom spela! ;)
Akta så du inte blir påhopppad vännen!! Haha! ;) Äsh, han är bra go den där lillskiten, 90-talist också! 

Men nu ska jag krypa ner med min älskling i vår himmelska säng!

Det dåliga humöret fortsätter!

Jag har varit så jäkla negativ på jobbet idag, helt sjukt!! Haha! En jävla gnällkärring har jag varit egentligen! :D ber om ursäkt kära kollegor, men jag har i alla fall satt lite driller i huvudena om portfolio! :D

Snart väntar body combat!! Me love och det får mig verkligen på bra humör!! :D

Blääää!

Precis så känner jag mig idag. HELT omotiverad! Tog mig iväg till gymmet ändå eftersom det är min "jag MÅSTE" dag. 15 minuter på crosstrainern och 40 minuter långsam stryrka och stretch. Ja, nä, inte så mycket alltså. 

Hoppades detta humör skulle vända när jag kom hem och fick testa mina nya klänningar, men NÄ! Dom satt inte alls som jag ville så det blir att skicka tillbaka. Synd, dom va så fina på bilderna.. 
Gick återigen in på deras hemsida och beställde en klänning, en jumpsuit (shortsmodell) och en stickad tröja. Men det tog mig säkert 2 timmar att komma fram till detta då jag återigen kände av skithumöret. 
När jag kollade klänningarna så hittade jag massa fina men antingen för tajt, eller för lång eller utan axelband... Till slut så hittade jag en suuuuuperfin klänning och jag tänkte "ÅH nu vänder det, den där vill jag ha!!". Jag lägger den i varukorgen och letade vidare efter fler och då hittade jag jumpsuiten. När jag sedan bara ville kolla in i varukorgen så kommer ett meddelande upp... "En vara har tagits bort från din varukorg då denna är SLUT"! Och de va så klart den fina klänningen.. =( 

Men till slut blev jag nöjd med min beställning och hoppas att paketet dimper ner på posten senast på fredag så jag kan ha på mig nått när jag ska gå ut!

Blommor och choklad!

Så här har min alla hjärtans dag varit. Imorse skickade jag ett gulligt sms till Piere och fick ett tillbaka. På jobbet har jag och barnen kramats i massor, vi har haft kramkalas och lekt krammonster!
Efter att jag fick jobba över åkte jag till affären, handlade middag, en liten present och en lite blomma. När jag kom hem hann jag precis slänga fram blomman på bordet, tända lite ljus och sätta igång ugnen innan Piere klev innanför dörren. Han får syn på blomman och säger att han kom inte på så mycket men köpte mig en chokladask och efterrätt till maten. Jag som inte ska äta massa godsaker nu men det är tanken som räknas! <3
Sedan nämnde jag diskberget vilket resulterade i att vi inte pratade på nån timme. När Piere är irriterad är det lika bra att vara tyst och låta honom vara ett tag. :)
Middagen blev färdig, vi åt och tittade på en film, Piere bjöd på efterrätten, jag kröp upp i hans famn och mös lite tills filmen va slut. Då kröp vi ner i sängen, pratade lite och nu snarkar han i mitt öra! :P
Är det inte äkta kärlek de?? ;)

Alla <3 dag!

God morgon alla fina!

Idag är det ingen vanlig dag utan det är alla hjärtans dag! Men inte bara de faktiskt. För 19 års sen vaknade jag på morgonen i ett alldeles tyst hus, mamma var inte uppe som hon brukade och pappas snarkningar hördes enda till nedervåningen. Då ringde jag till farmor och undrade var mamma va! Hon va på BB och jag hade fått en lillasyster under natten!

GRATTIS LOTTA PÅ DIN 19 ÅRS DAG! Sluta väx nu, du ska vara liten!! ;D

Jag är kvinna!

Oops, råkade visst klicka hem 3 klänningar från nelly.com.. Gav mig själv en ny anledning - måste ju ha nått nytt på systers studentskiva den 5e mars! ;D

Måndag

Började med mina nya kapslar idag. Dessa ska, om jag förstått rätt, öka energitillförseln, öka fettförbränningen med fokus på det understa lagret och dessutom behålla muskelmassan. När jag läste kommentarerna om detta preparat var det många som pratade om olika bieffekter så idag har jag gått och känt efter extra noga. Jag har haft en varm känsla i magsäcken nästan hela dagen och inte känt mig sötsugen alls. (Juste, kapslarna skulle även minska suget)! Så än så länge är det positivt! Fortsätter med en kapsel i taget några dagar till innan jag ökar dosen. Enligt förpackningen ska man öka till 3 kapslar åt gången om man tål det. Vi får se hur det går, jag har ju trots allt rätt känslig mage. =) Dags för mig att krypa ner i sängen! God natt!

Vårkänslor!

Hela dagen har jag gått och fått vårkänslor tack vare det underbara vädret!!

Startade dagen med ett body combat pass och för första gången så kände jag mig varken illamående eller yrsel och total trötthet! När jag kom hem var det bara att hoppa i finkläderna och åka iväg till mamma där vi firade syster yster som fyller 19år på tisdag.

Som avslut på dagen åkte vi till media markt och köpte ny tv! En samsung smart 3D LED-tv. Piere låter mig knappt röra fjärrkontrollen! ;)

Minna 24 år!

Tiden går och vi blir bara äldre och äldre! När man var 14 år så var 24 år väldigt gammalt, men här är vi nu, året då vi 88:or fyller 24 år och vi känner oss fortfarande som 14 ibland. Haha!
Igår åt vi middag hemma hos Minna och hennes mamma hade lagat ett hopplock av libanesiskt mat och sedan en stor gräddtårta. Det vara bara att mumsa i sig! Supergott!!

Sedan satt vi och snackade, drack några glas vin och tjejerna som skulle vidare ut på krogen fixade det sista på smink och hår. 
Den nyblivna 24åringen hade lite problem med strumpbyxorna. Först satte hon på sig ett par med hål på tårna, sen hittade hon ett par som gjorde att det såg ut som att hon hade fått åderbrock i födelsedagspresent! Haha! Så vi skrattade! Till slut fick hon tag på ett par hela strumpbyxor. Vi fluffade även till hennes hår med lockar och volummaster. Det slutade med att hon hade ett riktigt Hollywoodsvall! Synd att jag inte tog kort på henne då...

En riktigt trevlig kväll, synd bara att inte jag kunde hänga med ut!



Grattis Minna på 24-års dagen!!

 

Problem att kommentera

Oftast så skriver jag inläggen på bloggen via men telefon och just nu har blogg.se problem med den nya uppdateringen. Det är nämligen så att trots att man klickar i att andra får kommentera så går det inte att kommentera inläggen jag skriver från mobilen. Tyvärr. Men däremot så kan jag i efterhand gå in och klicka i det från datorn. Då kan ni gå in lite senare och kommentera om ni vill! =) Blogg.se lovar att försöka ordna problemet till nästa uppdatering!

Fredagsmys i biomörkret

Jag och Piere gav oss iväg till Heron city, köpte alldeles för mycket godis och kurade upp oss i biomörkret för att se "mästerkatten" (för er som inte vet så är det katten i Shrek med de magiska ögonen). Förväntansfulla tittade vi igenom filmen i våra asläckra 3D-brillor för att upptäcka att den här filmen egentligen inte alls var värd att se.. Handlingen kändes som om den var tagen längst in i garderoben bara för ha NÅNTING att göra en snabbt producerad film om en figur man vet är populär och kommer sälja vad än filmen handlar om.. Tyvärr! Visst fanns det humoristiska inslag men dom kändes mest intryckta för att liva upp stämningen från den ointressant handlingen.. Återigen TYVÄRR!

Dessutom hade jag gärna sett nått inslag av Shrek, tex att filmen kunde ha avslutats med scenen då mästerkatten träffar Shrek och åsnan och på köpet får vi då automatiskt en ny handling som handlar om mästerkattens liv. Hade varit mycket bättre! Detta kanske blir min nästa karriär! ;)) haha!

Tack vare de inkastade humoristiska scenerna så får filmen en 2,5 av 5!

Trötter!!

Förskoletidningen

Satt på rasten idag och började flumma igenom förskoletidningen som låg där på bordet så lockande. Men efter att bara ha bläddrat några blad så kände jag att alla rubriker verkade riktigt vettiga så tillbaka till första sidan och börja läsa. Att läsa om det vi arbetar med får en att tänka lite på hur man jobbar och hur vi skulle kunna jobba bättre. Något jag i alla fall lärt mig är att i förskolan går alltid arbetet att utveckla!

What a beutiful day!

Jag skulle helst av allt bara slänga av mig kläderna och springa ut i bikini och lägga mig på gräsmattan och sola i detta väder!! Men.. Ja juste, det är -10 grader och snö ute.. Skit då! Får nog vänta ett par månader till..

Söndagsmys

Efter ett riktigt hårt body combat pass så skulle jag försöka mig på vardagssysslor men istället överväldigade ett illamående mig och sen dess har fastnat i soffan. Nu ligger både jag och Piere nerbäddade i soffan och tittar på vår andra film. Den första var filmen 2012, vi har sett den förut men tycker den är rätt bra så varför inte igen? Filmen vi nu precis börjat titta på är final destination 5, den känns hittills lite B men jag ger den en chans. :)

Björn axen volymmaster

Jag har alltid så svårt att behålla volymen på mitt hår. Hur mycket jag än tuperar och sprayar med hårspray så lägger sig håret igen efter 5 minuter och nu är jag trött på det!
Så häromdagen var jag inne på net om nets hemsida och hittade Björn axens volummaster som jag klickade hem för 319kr istället för ca 600 som den kostar i butik. Idag var jag och hämtade ut den på posten och testade på en gång när jag kom hem. Så här blev resultatet efter en lite snabb och slarvig test: (varning för ett monster på bilderna, Men det är bara jag! ;D )

Det är kul när det blir lyckat!

Igår skulle jag åka hem till Tildas bror efter jobbet där hon under en vecka är kattvakt. Där skulle vi äta middag, umgås och sedan gå ut på Garbos i Sundbyberg. Nära och bra eftersom Gustav bor bara ett par hundra meter ifrån. Det blev nästan en stor diskussion om vad vi skulle äta men det slutade i alla fall med pasta, grillad kyckling och mild ostsås. Kvällen skulle för mig vara nykter men jag var riktigt pigg och på glatt humör så till slut gav vi oss iväg ut i den VIDRIGA kylan.

Jag blev förvånad över hur fräscht det såg och musiken var bra och folket verkade helt okej! Men det märks att jag inte är van längre att gå ut på en vanlig krog. Jag spenderar ju de flesta utgångar på MondayBar eller GK-360. Det hann bara gå 5 minuter så var det grabbar framme och skulle ragga på oss. Helt otroligt! Haha!

Plötsligt får jag syn på en kille på dansgolvet som var väldigt lik en gammal kompis som jag säkert inte träffat på 5-6år!! Och han och hans vänner tyckte det va skitkul att träffa mig också! Ett så otroligt uppskattat möte!
Förr i tiden festade vi massor ihop, festerna var helt galna och egentligen behövde vi inte vara många så länge vi hade varandra. Bästa tiden i livet spenderade vi ihop och nu stod dom där många år senare och vi hade massor att prata om! Allt nytt och massa gamla minnen.







En lång vecka

Hela veckan har varit full! I måndags jobbade jag och tänkte dra till gymmet men kände att det var så länge sen jag bara åkte hem och satte mig i soffan så jag bestämde mig för att inte göra nått annat!

I tisdags var det stängning på schemat och två av mina kollegor var frånvarande från jobbet så fick jobba lite hårdare. När jag kom hem var jag helt slut och ville egentligen bara dyka ner i sängen men vid 8-tiden kom Pieres mamma på en liten fika för att säga grattis till honom.

Igår onsdag var det dags för träning efter jobbet och jag bestämde mig för att ge järnet! Fullt ös med hardstyle och hardcore i lurarna fick mig riktigt taggad och slutade med 30 min på crosstrainern, 1 timme ganska intensiv styrketräning av hela kroppen och avslutade med 100 situps!! Woho!! (nej tyvärr inte på raken, 20 i taget och sedan vila ca 20 sek), men bra för att vara jag! Haha!
När jag kom hem var det bara att fortsätta med aktiviteterna. Laga, middag, söka kurs på komvux, se över schemat, läsa om barn och matematik och egentligen skulle jag hinna med att läsa om naturkunskap för barn också men tiden bara sprang iväg...

Mitt i allt denna vecka så har jag vandrat mellan att ha ont i huvudet och smärtor i magen, var det inte det ena så var det det andra! Så jäkla typiskt..

Men idag har jag mått bättre på alla fronter! Fick massage av Piere igår också så mina muskler slappnade av lite och så har jag tränat body combat nu på kvällen, känner mig som en ny människa! Dessutom känner jag mig så cool i mina nya träningskläder! ;))

Bjuder på lite bilder från veckan. Sista bilden måste ni erkänna är bland det fulaste som finns!!!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!