Torsdag - Dags att mäta

Då har det alltså gått 12 veckor sedan förra mätningen. Denna gång har jag haft störst folkus på Rumpa och Lår, dem absolut svåraste ställena. Jag har lagt ner mest tid på kondition och inte allt för mycket på styrketräning. Jag har fortsatt med tvåp Body Combat-pass i veckan och ett gympass (fokus kondition och styrkeövningar där jag använt min egen kroppsvikt).
Igår klarade jag halvmilen utomhus på 28 minuter vilket är väldigt stort för mig. 

Jag har ätit frukost med smoothie (kvarg, proteinpulver, krossade linfrön, AXA super func müsli, frysta bär, lättmjölk) eller kvargblandning (kvarg, proteinpulver, frukt, nötter), ätit frukt som förmiddagsmellis, lunchen har bestått av det som bjuds på på jobbet, eftermiddagsmelliset har sett olika ut (kvargblandning, smoothie, proteinbars eller smörgås), ännu en frukt och sedan avslutat middag mestadels med nått lätt som Keso och fruktsallad och kanel. 
Men visst har jag fuskat, massor! ;)

Och här kommer ändå mitt resultat!!

V. 46
Midja  70 cm
Lår 52 cm
Höft 80 cm
Arm 26 cm
Rumpa 86 cm

Vikt  48 kg

V. 10
Midja  66 cm
Lår  51,5 cm
Höft  79 cm
Arm  26 cm
Rumpa  86,5 cm

Vikt  47 kg

V. 22
Midja  63 cm
Lår  50 cm
Höft  76,5 cm
Arm  25 cm
Rumpa  84 cm

Vikt  45 kg



Jag är förbaskat stolt över mig själv för när jag började så trodde jag aldrig att jag skulle klara av detta!! Nu när jag vet att jag kan och faktiskt har gjort det så kommer jag att fortsätta, men nu med fokus på att bygga muskler på denna kropp!! Från och med idag kommer jag inte att fokusera på kosten speciellt, jag äter det jag vill och dricker vad jag vill, men kommer att fortsätta träna ca 3 ggr i veckan så hoppas jag på att hålla formen.


Vi firar med en smoothie och när den är slut så ska jag ta mig iväg till bolaget för att inhandla massa goda cider, i eftermiddag ska jag på MONDAY BAAAR!! Dricka och äta en jävla massa gott!!


Imorgon smäller det!!

När väskan är packad och checklistan avbokad så beger jag mig mot staden imorgon!

Jag har MondayBar pirr i magen! Hihi!!
synd bara att det verkar som att vi får bajsväder och inget alls likt förra årets.. Får hoppas på bättre till Summercruisen.

Nu är det dags att sova, god natt!!

Träningsmål!

Tjoho säger jag bara!! 

Gav mig iväg på en löprunda efter jobbet idag. Jag gav mig faaan på att jag skulle klara halvmilen utomhus idag. Det vore så perfekt att klara det delmålet nu lagom till det att min hårda träningsperiod är slut. 

Jag gav mig iväg och slutade inte springa rakt fram förrän efter 3 km. Då var jag tvungen att hämta andan. Vilade 3 minuter och sprang sedan tillbaka. Jag dog verkligen när jag kom fram men jag klarade däremot 5,6km på 28 minuter!! Så jäkla grymt!! Bättre än jag någonsin drömt om typ!! Så jäkla awsome!

Imorgon blir det mätning på morgonen, då ska vi få reda på hur bra det har gått. Sen är det dags för Monday Baaaar!


 

Lägenhet

Nu ni! Nu har tiden gått ut för att tacka ja eller nej för lägenheten i Blackeberg som jag är så otroligt sugen på. Telefonen finns ständigt i min närhet och jag håller tummarna så dem blir alldeles blåa, och hoppas på att jag får möjligheten att flytta in i någon av dessa tre lägenheter!

Men att vänta tar ju så lång tid! Jag vill veta nu! Och imorgon vid 17 åker jag iväg mot Riga och TÄNK om dem ringer just på Fredag när jag inte alls har någon mottagning för att jag är ute på öppet hav... Nu blev jag ännu mer nervös! Sorry dudes, jag kan nog inte åka på Monday Bar ändå!

Hihi, skojade bara! ;) Släpper inte MB i första taget men får väl kanske kontakt dem imorgon under dagen för att informera dem om att jag inte kommer vara kontaktbar på fredag! :)

Längtar som ett litet barn som längtar efter julafton!!


Onsdagsmorgon

Vaknade nyss ur en härlig men konstig dröm. Jag höll nämligen på och rota igenom gamla lådor och hittade massor med material som skulle passa min nyköpta klänning till kryssningen. Det roliga var att allt jag hittade gjorde mig mer och mer till någon sort space-woman-robot eller nått!! Haha! Skitläcker blev jag och min klänning var nästan tråkig när jag vaknade och upptäckte att det bara var en dröm!! :D

Nu ska jag bara fixa det sista här hemma sen blir det att promenera iväg på PW till jobbet. Skönt!

Fixade naglar

Tada!! Titta vilka otroligt läckra naglar jag har fixat nu då, redo för MondayBar! ;D

Tisdag

Vilken dag! Har varit full fart på jobbet, pappersarbete, kökssyssla, utflykt med piratlekar, planering och dessutom så drog jag iväg till Älvsjö för träning. När jag kom fram dit så kände jag bara mer och mer hur trött jag var och på vilket dåligt humör jag blev på! Mötte Timmy och vi gick iväg på en 40 minuters PW - 4,93 km. 
Men när jag efter powerwalken skulle dra in på gymet så var det som att sätta en pinne i kugghjulet. Det gick inte. Jag ville inte och hade NADA sug efter att träna, trots att det var sista möjligheten till gympass innan mätningen på torsdag. Men jag struntade i gymmet ändå. Man måste komma ihåg att lyssna på sin kropp och tränar man när man känner som jag gjorde idag, så blir det ändå ett värdelöst träningspass.
Åkte raka vägen hem och kände att ju längre jag åkte, desto tröttare blev jag. Jag hade gjort rätt val att åka hem. 

Väl hemma hoppade jag i morgonrocken, kröp upp i soffan och fixade till mina naglar. "Lyxade till det för kroppen" med varm toast. Gott som fan var det!! Snacka om att det ska bli underbart att tillåta mig äta onyttigt hela sommaren. Äta glass och godis utan dåligt samvete!! Längtar!!

Nått mer jag längtar till är att få reda på om jag får nån av lägenheterna i Blackeberg eller inte, vill veta nuuuuuuu!! Men imorgon är i alla fall sista dagen att tacka ja eller nej, vilket jag gjorde för länge sen! ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen!!
God Natt!

 

Hammarby - Falkenberg

Hemma!! Vilken härlig stämning!! Har saknat den enormt och nu JÄVLAR ska vi se till att gå oftare på match, kostar ju bara 200 kr så förstår inte varför vi inte är där oftare. Vi sjöng massa ramsor (jag och minna som trodde vi inte kunde några) men det kördes en massa gamla godingar som vi hände med på och 2-3 stycken (för oss) nya ramsor som vi försökte lära oss. 
Matchen i sig var rätt spännande. Kändes som att Hammarby ägde det mesta men trots det så blev det 1-0, 1-1, 2-1 och slutligen 2-2... Typiskt. Hade velat ha vinst, men 1 poäng är alltid nått! ;)

Nu är det dags för sängen, ska strax upp igen och springa iväg till jobbet. Ingen sovmorgon här inte!! Gymmet efter jobbet imorgon, ett riktigt intensivt pass eftersom det är sista dagarna nu!! TjohooooO!! Fan så jag ska äta mat och godsaker efter helgen!!!! ;D

God natt sötkorvar!!










 

Hammarby

Heja Heja Hammarby!

Ikväll gäller det! Det sista jag gjorde innan jag sprang hemifrån i morse var att jag tittade i mina lådor en sista gång efter min Bajen-tröja och vad hittade jag om inte just den!! Jag är ju för jävla snygg asså! Haha!!

Innan matchen ska vi sätta oss på en uteservering om vädret håller i sig, för några glas. Och till och med jag ska tillåta mig 1-2 glas vin som en förberedande kur inför kryssningen på torsdag, annars finns det ju risk för att jag blir riktigt kalas då! :)

 

Måndag

Hääärlig dag idag!! Jobba 8.30-16.45 ,dock ingen promenad till jobbet men för en god sak. Jag ska nämligen direkt efter jobbet ta mig hem, lämna bilen och hoppa på första bästa buss mot stan. Där ska jag möta Fia, Minna, Love och Timmy för vi ska...... På Bajenmatch!! Tjoho!!
Det va länge sen sist och jag och Minna har pratat om att vi måste skärpa till oss och komma iväg lite oftare, punkt slut. Dock tror jag att min bajentröja ligger på vinden och jag hinner inte leta fram den.... Typiskt!

Men men matchen blir inte förstörd för de! :D

 

God natt

Här kommer en god natt hälsning från sängen!! I natt ska jag sova riktigt gott för imorgon blir det äventyr i stan efter jobbet!! :D

Söndagsmys

Tjenare bloggen!

Som ni kanske märkt så har jag struntat i att göra den dagliga uppdateringen efter dessa "30 dagar". Jag har valt att sluta med den eftersom jag ibland känner att jag MÅSTE hinna med det och jag hinner inte.. Jag kom som sagt på mig själv att jag inte sovit ut en enda helgmorgon sedan 1,5 månad tillbaka. Känner att jag måste börja slappna av lite istället. 

Fick däremot en lååång kommentar häromdagen med många frågor och tänkte försöka svara på alla men inte på en och samma gång. :)
- Hur gammal är du och hur lång är du? :)

Hej Emma! Kul att du frågar massa frågor! 
Jag är 23 år gammal, fyller 24 år i december. Jag är bara 152 cm lång, väldigt kort tack vare att mina föräldrar också är väldigt korta. Men jag trivs med det och får ofta frågan "hur lång är du" när jag träffar nya människor. Jag tycker det är roligt och är glad att jag är den jag är. Har alltid varit lika kort. Under den tiden mina vänner växte 10-20 cm så växte jag bara 4 cm, 148-152 och sedan 8an har jag varit så kort. :)

Nu tänker jag lägga mig i sängen med rena lakan, myyyyys!
God natt!!

Psst.. Jag och syster bjöd mamma på varmrätt och efterrätt till middag på morsdag ♥ Så klart hon är värd de!

Söndag

Här kommer en liten hälsning från solen!!
Vaknade i morse av klockan för jag skulle iväg på BC. Men jag var så jäkla slut och trött på att gå upp för att klockan ringer (har ställt klockan även på helger sen typ 1,5 månad tillbaka eftersom jag haft så mycket saker att göra) så jag valde att gå på ett BC-pass i Globen kl 16.00 istället och ligga ute i solen hela dagen!
Gjorde i ordning frukost med kvarg, proteinpulver, nötter och massa jordgubbar och satte mig på en filt ute i gräset med trevligt sällskap av Timmy. Sedan dess har vi legat här och snackat skit. Älskar solen och det är så tråkigt att det just nu ser ut som att vi blir utan sol på kryssningen...

Men nu ska jag njuta sista stunden innan jag ska iväg till träningen.
Ikväll blir det middag för mamma på mors dag! <3

Lördag

Hej hopp i lingonskogen!

Jag har haft fullt upp heeeela dagen från morgon till kväll och har inte satt mig ner förrän nu typ!
Igår efter jobbet drog jag hem och hoppade i finkläderna för jag skulle iväg på middag. Hamnade på en suuuperrestaurang med god mat och utsikt över mälaren och solnedgången. Riktigt härlig kväll!

Idag när jag vaknade fick jag börja med att skriva ner allt jag skulle göra och inhandla för att inte missa nått. Sedan iväg till stora staden för shopping. Handlade allt möjligt som från en klänning till kryssningen till massa smink. Dessutom hittade jag en body lotion som luktade blåbärssmoothie (det enda jag egentligen inte behövde köpa). Hamnade på H&M 7 gånger för att de olika affärerna inte alltid hade allt jag behövde!! Nackdelen med att vara mitt i stan fullt av H&M-butiker är att dem delar upp plaggen, underkläderna och kosmetiken i olika butiker.....

När jag väl åkt från stan vara det bara att hoppa i partykläderna och förbereda sig för inflyttningsfest. Det blev en lyckad kväll och var riktigt trevligt att träffa alla vännerna igen, var ett tag sen sist! ♥
På torsdag ses vi igen för då är det dags för Monday Bar!!!
Kvällen började med musik i högtalarna men övergick sakta till att hela gänget satt och myste i soffan och hejade på Loreen! Rekord med 18st 12or!! Hon va riktigt grym!!

Bästa under kvällen var ändå Putte, som i vanliga fall är en riktig rocker, som satt och hejade på "Lorre" mer än någon annan! Citat: "Rocken kan dra åt helvete, det är schlager som gäller", "Melodifestivalen är fan typ lika bra som VM, vi ska fan se det live i Globen nästa år!".

 

Dag 11

Varför jag började blogga

Det är flera år sen jag började blogga så jag minns absolut inte varför men jag tycker det är kul! :)

Torsdag

God morgon!

Här blir förkylningen bara bättre och bättre! Visst rinner näsan men det ordnar lite nässpray lätt. Så jag är nog redo för lite rolig träning med releasen av Body Combat 52 idag. 

Här har ni en bild på ett av de nya linnen jag fick igår i mitt paket, perfekt att ha på jobbet (om jag har ett linne under) och perfekt med en liten topp till ett par shorts och bruna sommarben, lagom till sommaren. 




Denna morgon bjuder jag även på denna fina låt, en av dem bästa ever. Även orginalet av Kent är helt magiskt. Ord som berör!

Natti!!

Tar dagen lite snabbt eftersom jag ska sova.
Promenerade långsamt till jobbet pga min dunderförkylning, har varit ute nästan heeela dagen, sjukt bra väder!
Gick en till promenad på rasten och en tredje när jag gick hem från jobbet igen. Skönt att röra på mig trots förkylningen.

När jag kom hem hämtade jag ut ett paket på posten med 4 nya linnen i. Sommarlinnen allihop, lääängtar!!

Onsdag

Vilken underbar morgon!
Känner mig utvilad, visserligen alldeles tjock i bihålor men det fina vädret väger upp det! ;)
Har tagit det lugnt hela morgonen och är snart framme vid jobbet efter en långsam promenad i solskenet och låten your moment i öronen!
MAGISKT!!

Testade förresten den nya mjölken med extra protein och blåbärssmak i morse, riktigt gott ju!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_203744755.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_203744755.jpg" class="image">

Dag 11

Ett annat foto på mig och mina vänner

Här kommer då ett nytaget foto på mig och mina tjejer! Mina magiska tjejer som
Finns där i alla väder och vad som än händer så finns jag vid deras sida och dem vid min!

Me love you <3

Dag 10

Musik som jag lyssnar på vid olika humör

Detta är så jäkla olika så jag säger så här: Jag lyssnar nästan alltid på Hardstyle, hardcore och trance, vare sig vilket humör jag har. Vill jag dock slappna av, så sätter jag på lugna favoriter. That's it!

Bjuder dock på en av mina favoriter just nu som får mig att känna mig glad och får mig att längta ÄNNU mer till Monday Bar nästa vecka!!

Cool stuff

Jag kände mig faktiskt lite cool när jag drog iväg till jobbet idag, haha! Men ibland får man väl känna så också! :)

Har kämpat på på jobbet idag, orken finns knappt, täppt i näsan och ont i halsen. Så därför fick jag ställa in dagens planer på gym och bio, tyvärr. Synd att behöva ställa in träning så här i slutklämmen av träningsperioden. Men istället tänker jag lägga mig på en filt på gräsmattan och njuta av vädret och hoppas på att må bättre imorgon eller på torsdag.



När jag kom hem låg ett paket till mig, bara såhär utanför dörren! Man brukar väl ändå lämna in det på posten om det inte går in i brevlådan? Tänk om någon jävel hade tagit mitt paket! Fyyyyy herr brevbärare!

Tisdag

Idag är ingen god morgon..
Har inte sovit så bra inatt alls, täppt i näsan och halsont har gjort nattsömnen väldigt orolig. Så idag har jag fått stoppa i mig Ipren för att orka med smärtan. Hatar halsont... Speciellt så här tätt inpå MondayBar!!

Dag 9

Något som gjort mig stolt de senaste dagarna

Wow, denna är svår tycker jag... Men jag tillägnar detta inlägg till min kollega Filippa som idag klarade av sin Engelska B-kurs! GRATTIS!! Hon har kämpat på med både plugg, jobb, barn och man (ja vi tjejer vet ju att det är ett extra jobb att ta han dom er män ;) eller hur! haha!) och ändå klarat av kursen! Bra jobbat!! :)


Soliga måndag!

Tjena!

Jag började dagen med att slänga mina gräsligt smutsiga tygskor nu när jag har köpt två par nya. Dem var så pass slitna att jag knappt hade någon sula kvar i botten!

Sen var det bara att ta på mina easytone och stoppa musik i öronen och promonera iväg till jobbet. Vilket underbart väder! Tur att jag tar på mig träningskläderna när jag är ute och går! Svettigt blev det! :P 

Idag efter jobbet ska jag faktiskt på en lägenhetsvisning i Ekerö centrum. Fick hem ett reklamblad förra veckan om att en lägenhet i området var till salu, varför inte titta liksom? :)

 

 

Söndag

Vilken slapp dag, precis som en helgdag ska vara!!

Eftersom gårdagens röj slutade vid 7 i morse så var jag tvungen att hoppa över body combaten, kroppen orkade helt enkelt inte efter tre timmars sömn och 5 timmars dansande i högklackat! :D
Istället sov jag några timmar till. På eftermiddag fick jag gott sällskap av Timmy på en lång PW, 8km på 1 timme, full fart! Jag slutade med ett bröstpass på gymmet.

Vi hade sedan massa planer men när två tidsoptimister slår ihop sina kloka huvuden så hände istället ingenting!' haha!!

Gårdagen tänker jag berätta mer om imorgon!!

God natt!!

Dag 8

Månadens mål och förklaring

Detta är inget nytt för er kanske, ni läser om det nästan varje dag - träning. Mitt träningsmål denna månad tar faktiskt slut den 31 maj och då är det dags för mätning.
Mitt träningsmål är att tajta till kroppen och med de gå ner i vikt då jag blir av med fett och sedan bygga kroppen på muskler. Delmålet till denna månad har legat på ben och rumpa. Jag både springer, går PWs och "styrketränar" ben och rumpa. Den 31 maj får ni veta resultatet! :D Jag är väldigt spänd och ser redan att träningen har gett stort resultat!! :)

Tjejmiddag - vilket mys!

Vilken härlig dag jag haft!! PW i solskenet med Timmy, ryggpass på gymmet, iväg till Farsta där jag shoppade två linnen, två toppar och två par tygskor, sedan vidare och plockade upp Linn på vägen mot Globen, där fixade vi snygga naglar. Åkte hem till Tilda, gjorde oss i ordning och sedan vidare hem till Minna. Här har vi nu precis lagat och ätit massa mat!!

Tjejkvällar är så jäkla mysiga!!! Vi snackar av oss och har så roligt tillsammans!! <3

Dag 7

En bild på något eller någon som har stor inverkan på mig



2009 träffade jag André. En rolig och galen partymänniska som även är en av dem vettigaste människor jag träffat. Han om någon, har haft stor inverkan på mig dem senaste åren. Han har varit där och ställt upp i svåra förhållanden och kommit med jävligt vettiga lösningar samtidigt som han har "bitchslapat" mig de korkade grejer jag ibland gjort. Han har styrt upp mig på att sluta vara en så kontrollerande människa och fått mig att slappna av, ta en dag som den kommer och bara vara spontan. Han har många gånger fått mig att tänka om och släppa taget, inte planera allt i minsta detalj som jag alltid gjorde förr, utan bara köra! 

Detta har gjort mig till den människa jag idag är, en spontan tjej som inte alls behöver planera!! Till och med Tilda har reagerat över hur lite jag planerar och strukturerar saker nu för tiden. Hon och jag planerade våra resor in i minsta detalj flera månader innan avfart. När hon förra veckan undrade vad vi skulle hitta på för skoj vecka 28, enda veckan vi har ledigt tillsammans, så sa jag bara "det är 8 veckor kvar, vi behöver inte planera, vi får se vad som händer". Och allt detta tack vare André!

Saker och ting har nu förändrats och detta har gjort att jag inte alls träffar André speciellt ofta.. Så.. Jag saknar honom!!


Lördag

God morgon!

Ställde klockan på 08.00 men kom inte upp förrän 08.30. Nu sitter jag här och äter frukost framför datorn. Ska strax bege mig mot staden, jag glömde mitt headset hos Timmy förut vilket jag måste ha när jag tränar på gymmet, så han får komma och möta mig i Älvsjö och då passar vi på att ta en PW.

Efter gymmet har jag två alternativ beroende på om jag och Linn kan få tid hos en nagelsalong eller inte. Måste ringa dem vid 11 då dem har öppnat. Om vi inte får tid ska jag möta Tilda och ev Linn i Farsta centrum och leta efter ett par tygskor. Har jag tur kanske jag hittar mig några linnen med låg rygg eller en jacka också. 

Ikväll blir det tjejmiddag med alla mina fina flickor, god mat och massa skitsnack. När vi är igång vet man aldrig vad som händer så det kan sluta med utgång också.

Hoppas ni får en toppendag!!

 

Dag 6

En bild på min idol och varför

Min största så kallade idol just nu, är nog Evil Activities! Älskar verkligen hans hardcore låtar så som Evil inside, broken och Nobody Said it was easy!
Dessutom har han varit GULD på mina spelningar där jag sett honom! Mer Evil activities åt folket!! :)

Fredagsmys

Shiet säger jag bara! Gav mig iväg på en löprunda som inte riktigt gick som jag ville, tappade rätt fort konditionen och blev trött i andningen. Tror det berodde på olika underlag och att vägen gick både upp och ner vilket jag inte är van vid.

När jag kom tillbaka till jobbet så tog jag bara min väska, drack lite vatten och begav mig sedan på PW hemåt. På vägen hem finns en rätt brant gräsbacke upp till vattentornet som jag har pratat om att träna springträning på. Denna gång blev jag riktigt taggad och tog mig an utmaningen.
Satte på en grym hardcore-låt och satte fart uppåt. Efter halva backen tappade jag telefonen och där också energikicken jag fick första biten.. Sista biten var jag så orklös att jag nästan krälade upp! Haha!
Blir nog till att träna där ett par gånger till vill jag lova! ;D

Sedan har jag suttit i soffan nästan hela tiden sen jag kom hem. Endast med avbrott för dusch och inhandling och lagning av middag har lyft mig från soffkuddarna. Riktigt skönt! Dessutom har jag nu skrivit klart sista uppgiften för skolan!! Dags att korka upp champagnen! ;D

Nu är jag supertrött och ska alldeles strax krypa ner i sängen! <3

Träning

Nu är jag reda! Jacken är drucken och träningskläderna på! Dags att ge sig ut på en springrunda och svettas lite! Jag är taggad till tusen och det sticker i min kropp, nu kör vi!!

 

Fredag

Go morron!! 

En härlig dag att vakna till måste jag säga! När man vet att man bara ska till jobbet ett par timmar, göra massa dokumentationsarbete som man inte annars hinner med, sedan iväg på en löprunda innan jag promenerar hem. Och förhoppningsvis är det fint väder så att jag kan sitta på altanen i solskenet, äta middag och plugga för att sedan gosa upp mig i soffan, riktigt fredagsmys (med plugg dock). 

Jag ska faktiskt försöka skriva klart min uppgift idag så att jag kan bara ha kul i helgen och slappna av! 

Nu ska kocken laga potatisbullar med lingonsylt till barnen! ;)

Torsdag

Go kväll!

Bloggar ifrån en soffa i Kista. Här sitter jag och ett härligt gäng vänner och (hör och häpna) tittar på hockeymatchen!

Idag skulle jag åkt iväg och tränat på Sats i Älvsjö, men tur nog så kollade jag upp öppettiderna och så klart var det stängt.. Typiskt! Jag ville ju verkligen träna idag!!
Så istället har jag suttit och gruppchattat med Linn, Tilda, Fia och Minna. Vi har försökt smida lite planer för i sommar! :) jag ser faktiskt fram emot den här sommaren väldigt mycket!
Jag har också börjat plugga för sista uppgiften, en fördjupningsuppgift där jag ska skriva om funktionsnedsättningen Prader-Willi.

(bilden är från Spånga som vi svängde förbi innan Kista, tyckte den blev fin)

Dag 5

Ett foto på en plats jag varit på

Den här platsen har jag besökt många gånger och ligger mig varmt om hjärtat. Det är Tylösandsstranden i Halmstad där jag har spenderat många somrar tillsammans med familj och även ett par gånger med vänner. 
Min mormor och morfar har stuga i Frösakull som ligger ett stenkast från Tylösand och i mitten av Tylösandsstranden. Jag har missat en enda sommar här nere i sommarstugan och tänker försöka få det att fortsätta så. Jag älskar att vara här nere, det är sådant lugn men ändå sådan liv och rörelse! I love it!


Tanke

Det finns faktiskt lite tanke bakom min och tildas tatueringar. Den står inte bara för kärleken till musiken, det är även en vänskapstatuering! Kolla själva! :)

Dag 4

En dålig vana jag har

Min värsta vana nog beroendet av telefonen och facebook men eftersom jag redan berättat det så kan jag säga ett annat.

Jag är expert på att sova med sminket, inte alls bra för varken ögonfransar eller huden!
Jag var riktigt duktig på detta förut men sen ett par år tillbaka blev jag för lat för att göra de på kvällarna. Inte så bra..

Dag 3

Bild på mig och mina vänner

Jag är omringad av så många och helt underbara vänner! Är du inte med på bild så känn dej INTE glömd, jag orkade bara inte plocka fram min externa hårddisk och kolla igenom ALLA bilder (t.ex. Linn! Vi har inte ens en enda bild på oss tillsammans på FB, det är ju skamset! Haha!)

Men jag har försökt få med så många som möjligt!!


Rebecca, Tilda och Minna (Finaste flickor!)


Jeanette och Lilja


Maria, Sam, Joy, Andre och Emelie


Maria, Filip, Tilda, Takke, Andre, Joy, Timmy


Max


Linda, Sony, Emelie, Piere


Ante, Fia, Johan, Timmy


Filip och Timmy (ni är magiska!)


Jeanette, Andre, Takke, Joy, Piere, Pong


Mickis


Sam


Fia (finaste!)

Nya tatueringen!

Tilda började och hon tyckte inte att det gjorde så ont som hon hade förväntat sig. När jag satte igång, fick jag känna riktig smärta på vissa ställen men det är ju bara att knipa käft! ;D


En nervös Tilda strax innan det var dags..


Nu börjas det!


Tildas tatuering - Music made me addict


Sen var det min tur under nålen..



Fick känna på rejäl SMÄRTA på vissa ställen...


Färdig!


Min tatuering - Music brings me to life


När jag kom hem serverade jag bananvåfflorna jag lovat mamma. Dem smakade.. Helt okej! :)

Vassa nålar!

Här tatueras det för fullt! Tilda ligger på britsen och är strax klar, då är det min tur, längtar efter lite smärta! :D

It's time

Här sitter vi och väntar på vår tur.. Killen innan oss tar längre tid än väntat så vi sitter pirriga och lyssnar på nålljudet..

Tisdag

ÄNTLIGEN!!!

Idag smäller det!! Direkt efter jobbet drar jag till brommaplan, träffar Tilda och sedan rakt in i tatueringsstudion!! :D Det var i spetember 2009 senast så blir nog lite pirrigt!!! Iiiiiih! :D

Före och just nu

Nu ni, har jag tagit fram lite bilder från innan jag började träna och hur jag ser ut nu. Dock är ju före-bilderna från random stunder och inte till för att bli sådana bilder, men ni ser ju ungefär hur jag såg ut iaf! :) 

OBS!! Varning för fula mormors-panties!! ;D (ville ju inte visa för mkt hud tack!)



Piercing

Såå då är jag äntligen hemma igen och ska strax krypa ner i den varma sängen. Jag är väldigt frussen må jag säga. 

Efter jobbet drog jag till Rådmansgatan där jag mötte upp en lite smått nervös Timmy. Vi begav oss sedan till en Piercingstudio. Timmy hade nämligen bestämt sig för att ta hål i tungan. Lite smärta kan jag ju inte missa! :D
Tog med mig kameran i hopp om att få ta kort under själva "operationen" men jag fick inte ens följa med in i rummet.. Typiskt. Men det gick bra för honom och nu sitter den där. Han och piercaren började snacka träning och kost mitt i allt. Haha!

Efteråt så promenerade vi till Odenplan och begav oss in på solkungen. Kom på att jag från imorgon inte får sola på två veckor och jag som tänkt sola flera gånger inför Monday Bar. Typiskt! Men men, får väl sätta nånting på tatueringen nästa gång jag solar, så kommer jag få riktigt snygga vita ränder! ;D

Sedan promenerade vi tillbaka mot stan och hamnade i Kungsträdgården. Alla vackra blommor har ju tyvärr fallit till marken men vi hittade några få stackare kvar.
Jag passade på att leka lite med kameran och utforska några funktion, bland annat det här med att fånga vattendroppar i rörelse. Det är svårt trots guide-funktionen på kameran.. Till slut hoppas jag att jag lyckas bättre! :)

Efter att ha varit ute så länge är jag nu frussen enda in i skelettet och det ska bli så skönt att krypa ner i den varma sängen, måste dock renbädda den först... Trött är jag också.. Så nä, nu är det god natt som gäller!!!



Killen trodde han va cool, för han hade, en pistol! ;D

Dag 2

Meningen med mitt bloggnamn

Finns inte direkt någon speciell mening med det. Lillknoddan var ett smeknamn som en vän hittade på till mig när jag gick i lågstadiet, eftersom jag är så liten. Det tog jag sedan med mig och nu kallar folk mig lillknoddan, knoddan eller lillis! Svårare än så är det inte! :D

Imorgon smäller det!!

Iiiiiiih jag längtar!! Det har börjat pirra fint i magen nu och jag vill bara att det ska bli tisdag nuuu! Imorgon ska jag och Tilda nämligen tatuera oss!!!

Måndag igen

Hejsan alla snygga läsare!

I morse när jag skulle göra i ordning min smoothie så satsade jag faktiskt på att väga alla ingredienser och då räkna ut kaloriinnehållet i hela. Sedan delade jag upp den på två, en smoothie till frukost och en till mellanmålet nu vid två som jag tog med till jobbet.
På bilden nedan ser ni sammanställningen! :)

Idag har jag dessutom påbörjat min fettförbrännande pillerkur med adipokill som går inte och förbränner underhudsfett. Förra gången jag påbörjade detta var i samband med att min mage la av så jag hann aldrig märka om det blivit någon skillnad. Jag hoppas på bättre lycka denna gång! :)

Slut på rast!

Detta står om ADIPOKILL!

The Ultimate Fat Loss Formula!

Bränner underhudsfett!
Vätskedrivande verkan!
Dämpad aptit!
Ger en grym energiboost!


Adipokill är den ultimata fettförbrännaren för snabba resultat! Adiopkill fungerar som en förbränningsugn som bränner underhudsfett i flera olika stadier under flera timmar efter doseringen. Innehåll av BioPerine® ökar dessutom upptaget av de aktivt fettförbrännande ämnena. Adipokill frigör underhudsfett som förbränns som energi och omvandlas till värme. Adipokill är även, vätskedrivande, energigivande och dämpar aptiten.


Bananvåfflor

Jag har fått inspiration av den här bloggen LiveToday till att laga bananvåfflor. Jag har varit på Ica och inhandlat ingredienser men får hålla mig enda tills på tisdag innan dessa får tillagas, eftersom jag ska iväg imorgon efter jobbet och kommer hem senare på kvällen. Jag tycker faktiskt att det låter riktigt gott så är väldigt förväntansfull! :)

Jag hade mina funderingar på att plocka fram cykeln och cykla iväg med min kamera till Drottningholm men när jag väl klev ur bilen här hemma kände jag hur slut jag var i kroppen och har sedan dess gjort, typ ingenting!! :) Det är ju skönt det med!

Så strax blir det att krypa ner i sängen för att imorgon vakna med världens träningsvärk, känner det på mig! ;)
God natt!!

Bilden tagen från LiveToday

Dag 1

15 intressanta fakta..

1. Jag ÄLSKAR skor! Hade jag haft mer pengar hade jag haft otroligt mycket fler skor.
2. Jag sätter alltid andras bästa före mitt eget.
3. Jag är just nu så jäkla nöjd med min mage som jag tränat hårt för, och ja, jag skryter om det.
4. Jag har precis blivit singel (dock hjärtskärande för oss båda).
5. Jag trivs bättre i sällskapet av killkompisar än tjejkompisar.
6. Jag har precis köpt en systemkamera som jag utforskar för fullt.
7. Jag har ett stort musikintresse för hardstyle och hardcore (erkänner att trance börjar ta sig an mig mer och mer dock.. *skäms nästan när jag säger det* hihi! ;) )
8. Jag blir väldigt besviken när folk inte håller vad dem lovar.
9. Jag har väldigt svårt att låta bli godsaker, är en riktig godisgris.
10. Jag är alldeles för kräsen i maten, tråkigt kräsen till och med. Dessutom har jag problem-mage som är väldigt känslig.
11. Jag har varit på akuten en gång, då på grund av just min mage, det va när Tilda fyllde 21 år.
12. Jag är hammarbyare men har dem senaste åren varit väldigt dålig på att hänga med.
13. Jag har haft både glasögon och tandställning.
14. Jag är värdelös på att hålla blommor vid liv!
15. Jag är "beroende" av min telefon och facebook. Riktig nörd! :P

Gott nöje! ;D

30 dagar

Jag tänker testa nått som Jeanette började med på sin blogg, nämligen 30 förbestämda saker att blogga om. När det är bilder som ska läggas ut så tänker jag även skriva en liten förklaring eller baktanke med bilden, så här kör vi!

Dag 1 – Ett nytaget foto på mig själv och 15 intressanta fakta om mig själv

Dag 2 – Meningen bakom mitt bloggnamn

Dag 3 – Ett foto på mig och dina vänner

Dag 4 – En dålig vana jag har

Dag 5 – Ett foto på en plats jag varit på

Dag 6 – Min favorit idol och varför

Dag 7 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på mig

Dag 8 – Månadens mål och förklaring

Dag 9 – Något som gjort mig stolt de senaste dagarna

Dag 10 – Låtar jag lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt eller arg

Dag 11 – Ett annat foto på mig och dina vänner

Dag 12 – Varför jag börja blogga

Dag 13 – Bild på min/mina bästavän/vänner

Dag 14 – Ett foto på min familj

Dag 15 – Mina 10 favorit låtar

Dag 16 – Ett foto på mig själv

Dag 17 – Vem skulle jag vilja byta liv med för en dag och varför?

Dag 18 – Planer/drömmar/mål jag har

Dag 19 – Smeknamn jag har och varför?

Dag 20 – Vem vill jag dela ditt liv med eller ser en framtid med?

Dag 21 – Ett foto på något/någon som gör mig lycklig

Dag 22 – Vad som gör mig unik och annorlunda än de andra

Dag 23 – Vad jag är sugen på

Dag 24 – Ett brev till mina föräldrar

Dag 25 – Vad finns i min väska?

Dag 26 – Min favorit tid på året, Motivera ditt svar

Dag 27 – Varför gör du den här 30-dagars utmaningen?

Dag 28 – Ett foto på mig från förra året och ett från nu. Hur har jag förändrats?

Dag 29 – Vad har jag lärt mig denna månaden?

Dag 30 – Min ultimata favoritlåt

30 dagar

Jag tänker testa nått som Jeanette började med på sin blogg, nämligen 30 förbestämda saker att blogga om. När det är bilder som ska läggas ut så tänker jag även skriva en liten förklaring eller baktanke med bilden, så här kör vi!

Söndag = Body Combat

God morgon!!!

Här det frukost på G. Kvarg, proteinpulver och nötter, gott!

På schemat står det body combat. Jag har träningsvärk sen igår så det blir skönt att träna bort den. Det är superväder ute men jag vette fan va jag ska göra efter. Vi får se hur dagen formar sig. :)

2002-05-12 - 2012-05-12

Nu är visserligen denna dag slut men jag har haft fullt och tänker skriva detta inlägg ändå. 

10 år har gått sen en av dem värsta dagarna i mitt liv. Jag minns den så väl, dagen då du försvann ur våra liv.. Men det jag minns allra mest är det som du ville att vi skulle minnas av dig. Den tiden som vi spenderade tillsammans innan allt det tragiska. Pannkakor nere vid vattnet, bada så tidigt som möjligt, klätterträdet, jordgubbar och mjölk i trädgården, den gamla "klick-kamera-leksaken", när jag kom och berättade att jag hade blivit hammarbyare och köpt min första hammarbytröja och mycket mer.. 
Jag minns hur du egentligen inte ville att vi skulle se dig din sista tid, du ville inte att det var så vi skulle minnas dig. Klart att jag även minns detta men jag kämpar för att hålla kvar alla dem bra minnena bättre! 

Idag tänder jag ett ljus för dig och tänker tillbaka på alla fina minnen vi fick tillsammans.





På din minnesstund spelades Marie Fredriksson - Tro och den låten kommer alltid att få mig att tänka på dig!!
Du kommer alltid att finns i våra hjärtan farfar ♥

Regnbåge

Titta vilken fin regnbåge!! Fastnade i broöppning på liljeholmsbron och fick syn på den! Den liksom dyker rakt ner mot Globen! :D

Nu bär det av mot Fia och tjejsnack!! Mysigt värre! <3

Lördag

God morgon alla tröttnissar!!

Själv har jag som vanligt dessa vilohelger, varit uppe sedan halv 9. Dock har jag dragit mig i sängen flera timmar och för en stund sedan gick jag upp för att äta en god frukost. 
På menyn idag blev det kvarg blandat med proteinpulver med jordgubbssmak, finhackade nötter och mandarinbitar. Det blev riktigt mumsigt!!

Igår promenerade ju jag och Timmy runt i stan, vi skulle hitta ett piercingställe som har öppet på söndagar men det blev utan resultat. Första stället vi hittade var bara en tatueringsstudio, det andra stället hade bytt adress och då promenerade vi dit. En helt öde gränd och adressen var helt ödelagd typ! Haha! Vilket misslyckande..
Men när vi promenerade till bilen så gick vi förbi Maria Torget där jag passade på att leka lite med min kamera. Tog kort på blommor, statyer och försökte fånga vattendropparna i fontänen. 
Ska bli riktigt kul att lära mig mer om alla funtioner!

Ska strax dra iväg till gymmet, har inte varit där sen i söndags eftersom vi hade möte på jobbet i torsdags. Det blir till att träna så mycket som möjligt av kroppen och imorgon är jag tillbaka på body combat igen. 

Hoppas ni får en lika bra dag som jag!


Bra sugen!

En vän, Sandra, har flera gånger pratar om de bars hon brukar äta och nu har jag blivit riktigt sugen på att testa jag med! Försöka få bort mellanmålssmörgåsarna och äta en proteinbar istället skulle ju vara toppen! Dock ett ganska dyrt mellanmål men det kanske är värt det!
Päron/vanilj låter ju riktigt gott! ;)

Min smoothie

Varje morgon dricker jag en smoothie till frukost. Den är riktigt god och full av olika nyttigheter. Tänkte därför lägga ut recept och bilder på dess innehåll! :)

½ burk laktosfri kvarg
ca 1-2 dl laktosfri lättmjölk (beroende på vad man vill ha för konsistens)
1 dl frysta bär
ca ½ dl AXA func supermüsli 
2 msk krossade linfrön
½ skopa proteinpulver med jordgubb/vanilj smak








image description

Livet

Livet är till för att levas!

Onsdag

God morgon i hönshuset!

Jag har precis vaknat och ligger och myser i sängen. Idag blev det lite "sovmorgon" men eftersom jag höll på med plugget så sent igår så jag inte kom i säng förrän vid halv 1 så var det behövligt. Får tyvärr då hoppa över promenaden till och från jobbet idag men det gör inte så mycket med tanke på att jag ska raka vägen hem och plugga genus idag. Uppgiften måste vara färdigskriven tills kl. 21 för då börjar..... *trumvirvel*... Greys anatomy!!! Yay!! Veckans soffhäng! :D

Nu måste jag upp och hoppa!!

Lekobservationer

Nu jäklar ska ni vet, va jag har lärt mig om lek denna kväll! Det här ska diskuteras och funderas på på jobbet! ;) 

Jag sprang iväg tidigare idag och återkom till lägenheten efter 28,5 minut!! Det ökar varje gång! Dessutom kände jag mig inte speciellt slut, trots stark motvind på de flesta ställen, och hade faktiskt kunnat fortsätta ett tag till. Måste skaffa mig en app där jag kan se hur långt jag springer varje gång. Vet ju inte om jag springer i samma fart som på löpbandet..
Efter springturen blev det en del hemmaövningar. Bor man 2,5 mil ifrån gymmet får man numera använda sig av det som finns hemma! ;)

Resten av kvällen har jag spenderat på plugget med ett litet avbrott på att göra mat till mig och mamma. Idag serverade jag räksallad! 

Njuter av livet!

Jag måste bara säga att det just nu känns som att jag verkligen njuter av livet! Även om jag har fullt upp hela tiden, både på jobbet och på fritiden, så känns det som att jag har tid med mig själv, gör sånt som bara jag vill och bara är. 

Så som att träna. Jag kan träna precis när och hur jag vill, jag kan promenera till och från jobbet, jag har till och med börjat springa utomhus. Jag struntar i om body combaten är långt ifrån mig just nu, jag åker dit i alla fall. Idag fick jag även en liten bekräftelse av att träningen verkligen ger resultat. En kollega kom fram till mig och sa: men Emelie, det finns ju snart ingenting kvar av dig, du har blivit så smal! 
Hon menade nog att om jag fortsätter så kommer jag bli för smal men jag tog det ändå som att det jag jobbar för med träningen faktiskt syns! Alltså synliga resultat!! 

Skolan är snart klar också, endast det sista kvar, måste bara prioritera de uppgifter som är kvar så kan jag lägga det åt sidan sen och koncentrera mig på mitt fotande. Då ska jag försöka lära mig alla funktioner med kameran och dessutom enklare redigering. Det kommer bli superkul tror jag!
På fredag tar jag ledig dag från pluggandet och åker till Kungsträdgården med Timmy, vi ska slå ett par flugor i en smäll. Jag älskar att vara där när det blommar (jag vet att jag är lite sent ute men hoppas några fortfarande blommar...), han har aldrig varit där när träden blommar (typiskt uppsalabor...) och dessutom är det ett ypperligt tillfälle att ta massa kort! Fina blommor att fotografera samt fina bakgrunder till porträttbilder, både på Timmy och på mig. Det kommer bli toppen tror jag! Några fler som vill bli fotade så kom dit!! :D



Igår blev det promenad hem från jobbet och sedan var jag helt död. Inga vila på jobbet = död Emelie på eftermiddagen. Det är otroligt vad kroppen ställer in sig. Idag har jag heller inte vilat men på tisdagar brukar jag inte det så då är jag inte riktigt lika trötter.
Hur trött jag än var tvingade mamma mig att hjälpa till i tvättstugan (nackdelen med att bo hemma - mamma har rätt att "tvinga" mig att hjälpa till med hushållssysslor när det passar henner...).



Just nu sitter jag ute på altanen och har det bra i solskinet. Ronja leker på lilla gräsmattan och jag dricker Jacken för att förbereda mig för en löprunda. Ska försöka förlänga runda ett par hundra meter åt gången för att nå mitt mål att orka springa mina 5 km utomhus istället för på löpbandet.
När jag kommer hem ska jag påbörja min uppgift med lekobservationer, spännande! Såg en del grejer idag på jobbet som man inte riktigt tänker på annars. Dessutom har jag läst en artikel om lek som tillhör uppgiften och den talade ganska mycket för saker vi kan förbättre med leken, i alla fall på vår avdelning. (Vet ju inte riktigt hur det ser ut på de andra avdelningarna...).
Oj oj, blev ett långt blogginlägg det här men så får det va!
Dags att byta om! Tjohej!!

 

Fotoblogg

Glöm inte titta in i min fotoblogg ibland!! ;) 

http://lillknoddan.tumblr.com/

Idag har jag testat att redigera min första bild, kolla in i fotobloggen så får du se hur det blev!!

Morgonpromenad

Ville bara dela med mig av några härliga bilder jag tog i morse på promenaden som dessutom fick gå i ett mycket snabbare tempo än vanligt då jag kom iväg lite senare. Men de gjorde inte mig nått! Fort ska det gå!

Såg en söt liten hare som skuttade på en äng också! Mysigt det är här ute på Ekerö! Jag blir så harmonisk när solen lyser!! Ååååh! :D 

 

Måndag

Tjoho! 
Ny dag, ny vecka, nya möjligheter! Jag har börjat morgonen med att ändra min smoothie. Jag pratade ju igår om att jag skulle byta ut vanlijyoghurten till kvarg istället, vilket jag nu gjort. Dessutom har jag stoppat ner krossade linfrön för en längre mättnadskänsla och mindre sötsug. Smoothien är fortfarande riktigt smaskig men den blev mycket hårdare i koncistensen så nu får jag äta den med sked istället, men vad gör man inte för det nyttiga? ;) 

Tar strax på mig mina easytone och promenerar iväg till jobbet med glad musik i öronen. Älskar dessa soliga mornarna, jag känner mig väldigt glad med solen i ögonen. 

Hoppas ni får en toppendag!

 

Nu blev de kväller!

Har haft fullt upp hela kvällen, ligger inte direkt på latsidan inte.
Förra helgen fick jag ju med mig 5 flyttkartonger till Ekerö som jag idag gav mig på. Efter flera timmars pysslande med både det ena och det andra har jag nu en tom kartong, en kartong som ska till vinden, alla garderober fulla och tre lådor kvar att gå igenom...

Även om jag inte vet hur länge det kommer vara så här så känns det skönt att snart inte längre bo i kartonger!

Med detta säger jag god natt för mig!

Dofter

Body Combaten idag gick som på räls. Var supertaggad innan och dessutom på bra humör, vädret gör en gott må jag säga!
Efteråt duschade jag faktiskt på gymmet, har endast gjort det en gång tidigare men jag skulle iväg och träffa Piere denna gång. Jag ville köpa ny parfym så vi började med att bege oss till Skärholmens centrum. Jag hade tittat ut Björn Borgs nya dofter men valde mellan den gröna och den lila. Det fick bli den lila då den gröna var slut. Dock tänker jag nog köpa mig den gröna också, dem kostade bara 149:- styck! 
Så nu sitter jag här och doftar rosor, eller ja riktigt gott i alla fall! :D

Sedan åkte vi vidare till Hero city för att hitta på nått men Piere var inte så sugen på det som fanns där så vi gick och åt mat istället. Grekiska kolgrillen gick ju inte att motstå så det fick bli en kycklingsallad med tzatsiki. 
(Psst! Tsatziki är verkligen min svaghet!!) 

Vi avslutade med att gå in på Pieres favoritaffär, Mediamarkt. Kollade runt lite och till slut så hittade jag ett "armband" till Iphone så jag slipper ha telefonen innanför tränings-Bhn när jag är ute och springer. 
Jag hade tur att jag testade de två banden jag valde mellan för det ena var för stort och killarna i butiken som hjälpte mig att testa såg lite förvånade ut över hur liten min arm tydligen va! :D

När jag kom hem hade pappa varit här och lämnat en säng som jag ska få låna, så mamma hade gjort i ordning en lite hörna till mig. Då slipper jag iaf sova i soffan. 

Nu är det dags att ge sig på att rensa de fem kartongerna med kläder och saker som jag ståendes här.. 





Söndag

God morgon!!

Jag har precis vaknat upp ur en skön nattsömn och ska strax äta frukost. Blir att testa lite nytt idag - kvarg, mango & hallon, banan samt nötter.
Kvargen blir lite nyttigare än yoghurten så vore bra om jag gillart! :)

Senare bär det av mot Älvsjö och dagens träningspass - body combat så klart! En fågel viskade i mitt öra att det är Stefan som kör idag igen så jag är grymt taggad! Vet inte varför men det blir mycket roligare när han är instruktör!

I eftermiddag ska jag hitta på nått kul med Piere också, får se vad det blir, vi är ju inte så duktiga på att komma på saker! Haha!

Månen...

Så magisk!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_201397765.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_201397766.jpg" class="image">

Nytt i lådan

Häromdagen var jag inne på Kicks och handlade mascara och rouge och fastnade bland nya nagellack. Älskar den här vårens alla snygga färger, dem passar mig perfekt! Det är både pastellfärger där turkos är min favorit och "neonfärger" där jag egentligen har fastnat för alla färger! Ville egentligen köpa allihop men ville först testa och se om den rosa passade så kan jag fylla på i lådan vartefter. Just nu känner jag att jag definitivt kommer att köpa fler!



Lördag

God morgon!!

Igår åkte jag hem till Filip där vi var ett gäng som satt och snackade massa skit och bara socialiserade. Skönt att göra nått men ändå inte ut och röja. 
Väl hemma väntade en mysig hund, lite goda vindruvor och film långt in på natten. 

Idag vaknade jag upp alldeles för tidigt, redan vid 8 kunde jag inte somna om igen... Typiskt! Har redan smaskat i mig min smoothie, idag blev det med hallon och mango och så klart tittar jag på Disneydags! Haha! 

Snart dags för långpromenad med Ronja, om hon orkar ta sig upp ur sängen, hon trivs rätt bra där!! :D



 

Fredagsmys!

Här har vi Fredagsmys med härliga vänner!! Snackar skit och bara har det trevligt!

Jag längtar tillbaka!!

Nu har äntligen den officiella aftermovien för Club Aqua - One night of core kommit och när jag tittar på den så längtar jag tillbaka nått så otroligt!! För det första så tycker jag det är så mysigt att åka på roadtrip och speciellt till Norrköping. Sedan fick jag vara med en del av mina favorit-tjejer och de va länge sen vi gjorde nått sånt tillsammans. Och för det sista - en HELkväll med det absolut bästa - HARDCORE! 

Fanns många fler magiska stunder under denna lilla resa men det där va dem bästa. 
Titta och NJUT!! ;)


Fredag

God morgon, idag är det fredagsmyyyys som barnen på jobbet säger! :D

Jag har redan varit ute på en promenad här på morgonen för en viss liten Ronja behövde få komma ut så klart. Nu sitter jag här och dricker min smoothie och sminkar mig. Får se vad denna dag har för spännande att bjuda på! :) 

Ha en superfredag!!

 

Torsdag

Hejsan!

Här ser jag att det inte blir mycket till skrivande men det känns som att jag har fullt upp hela tiden. Använder minsta lilla stund på dygnet till att göra saker och enda gången jag sätter mig ner och njuter är när jag tittar på Greys anatomy, en timme i veckan! :P Så jag hoppas att jag blir förlåten! ;)

Idag var en kollega sjuk men vi kämpade på ändå och kom iväg på en liten utflykt till en skogdunge bara bredvid gården. Men allt utanför gården är så otroligt uppskattat av de små liven ♥. Dem bara springer omkring bland alla små granar och gömmer sig i "kojor" och leker monster. Härligt va små barn kan få en att le! 

Sedan var det dags för träning - Body combat. De senaste två veckorna har jag inte alls varit speciellt taggad till detta men idag så visste jag att Stefan var tillbaka på plats och kände genast mer energi. Och jäklar va jag körde på! Klarade mig dessutom igenom i princip hela passet utan problem. Kändes riktigt skönt eftersom jag legat liite på latsidan, speciellt med kosten. Äter alldeles för många mackor om dagen... Och godsaker.... Thihi, det är två av mina kollegor som inspirerar mig till godsakerna! ;D 

Denna veckas uppgift i skolan var att observera en problematisk situation på min fältstudieplats (jag har då valt min egen arbetsplats) och sedan lite tankar kring händelsen. Men hur lätt är det att observera en problematisk situation när jag är i köket och plockar fram mat eller är den pedagog som på nått sätt lyckas vara närmast när saker och ting händer. Det är ju inte mig själv jag ska observera utan dem andra pedagogerna och barnen. 
Och jag var tvungen att ha observerat idag för att kunna ha fredagskvällen fri. Jag slutade 15.00 idag och ca 14.56 så lyckades jag fånga en händelse! Tjoho!! Detta gjorde att jag nu under kvällen har suttit och skrivit en massa och till och med lämnat in uppgiften. Nu är det inte mycket kvar! :D

Dags att krypa ner i sängen, är ju hundvakt i helgen så måste ta och gå på promenix innan jobbet imorgon! 
God natt!!



MÅSTE ta mig till Kungsträdgården med de otroligt vackra körsbärsblommorna tillsammans med min kamera!!

Onsdag

God morgon!
Här är vi uppe med tuppen! Ska nämligen till jobbet och ha drop-in frukost, mysigt! En solig och varm dag att se fram emot och därför har jag tagit med mig träningskläderna så jag kan löpa hem.

Dags att börja jobba!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!