Tisdag

Vilken dag! Har varit full fart på jobbet, pappersarbete, kökssyssla, utflykt med piratlekar, planering och dessutom så drog jag iväg till Älvsjö för träning. När jag kom fram dit så kände jag bara mer och mer hur trött jag var och på vilket dåligt humör jag blev på! Mötte Timmy och vi gick iväg på en 40 minuters PW - 4,93 km. 
Men när jag efter powerwalken skulle dra in på gymet så var det som att sätta en pinne i kugghjulet. Det gick inte. Jag ville inte och hade NADA sug efter att träna, trots att det var sista möjligheten till gympass innan mätningen på torsdag. Men jag struntade i gymmet ändå. Man måste komma ihåg att lyssna på sin kropp och tränar man när man känner som jag gjorde idag, så blir det ändå ett värdelöst träningspass.
Åkte raka vägen hem och kände att ju längre jag åkte, desto tröttare blev jag. Jag hade gjort rätt val att åka hem. 

Väl hemma hoppade jag i morgonrocken, kröp upp i soffan och fixade till mina naglar. "Lyxade till det för kroppen" med varm toast. Gott som fan var det!! Snacka om att det ska bli underbart att tillåta mig äta onyttigt hela sommaren. Äta glass och godis utan dåligt samvete!! Längtar!!

Nått mer jag längtar till är att få reda på om jag får nån av lägenheterna i Blackeberg eller inte, vill veta nuuuuuuu!! Men imorgon är i alla fall sista dagen att tacka ja eller nej, vilket jag gjorde för länge sen! ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen!!
God Natt!

 

0 Kommentarer till "Tisdag"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!