Fjällen!

Här sitter vi i stugan i Bydalen och myser! Brasan är tänd, gott sällskap, god dricka, några sitter i bastun och vi har åkt våra första åk idag!
Kan det bli bättre semester?

Hs i Högdalen!

Står nu och väntar på mina vänner i centrum för vi ska in på kvarterskrogen som ska spela hardstyle idag! Haha! Lite skoj faktiskt!
Mindre kul är att jag precis har tränat body combat och är helt slut i kroppen!! :P får se hur detta går! :)

Lycka!

Dan före dan före dan före dan före doppare dan!!

Gissa vad jag har gjort idag?? Jo jag har klätt granen! :)
Piere tycker inte att man behöver julgran men jag tycker det är det bästa som finns att vakna på morgonen och se ljuset från granen så han får ge sig i den här frågan! ;)
Jag har även lagt dit alla julklappar och Chessie är så klart framme och tittar leksuget på alla paketsnören.. Ber redan nu om ursäkt om det är någon som får en julklapp med söndertuggat/rivet presentsnöre! ;)

Överraskningsfest!

I flera veckor har vi planerat en överraskningsfest för vår vän André som i tisdags fyllde 25 år! Det var middag, alkohol och fest med alla Andres bästa vänner. Vi samlades allihopa hemma hos Joy och André skulle komma dit kl 19.00. Vi stod allihopa i hallen och väntade och när Joy öppnade dörren började vi sjunga 'ja må han leva, ja må han leva'!! Och vilken lycklig min vi möttes av! Jag har nog aldrig sett en lyckligare André! Och det bästa av allt var att Takke lyckades fånga denna lyckliga och chockade min på en jättefin bild med hans systemkamera!

Ännu mera glädje blev det när vi lite senare avslöjade att han i present fick ett fallskärmshopp!

MondayBar

I torsdags var det dags, äntligen! Efter jobbet begav jag och Tilda oss hem till mig och gjorde oss i ordning. Medan tiden gick så dök även Maria upp. Till slut kom vi iväg till terminalen och trot eller ej men för första gången så var jag sist framme! :D

In på båten och sen var det bara att RÖJJA! Fullt ös medvetslös i princip. Jag höll igång enda till klockan 11 på morgonen och sedan sov jag bara 2 timmar. Den energin räckte ungefär till att göra mig i ordning och sen var jag DÖD. Jag kände mig såå slut! Inte bakis alls, utan bara så jävla trött! Men det var det värt!!














2011-12-07 Snart Monday Bar!!

Äntligen är alla födelsedagsfikan slut! Jag känner mig som en rullande bulle, superbra att känna så precis innan jag ska springa halvnaken på Monday Bar kryssningen.. NOT! Men men, efter nyår blir det andra bullar! Då tänker jag börja köra stenhård träning igen och börja tänka på vad fan jag stoppar i mig. Dessutom är det inte så mycket firande och festande hit och dit så kan hoppa över all denna alkohol som jag dessutom stoppad i mig den senaste månaden. Hoppas verkligen att jag kan hålla mig, det är så svårt med alla godisgrisar på min avdelning.. Haha! ;) Skyller redan ifrån.. Bra Emelie! Imorogn bär det i alla fall iväg på kryssning igen, känns som att det var en evighet sen senast! Ska bli sååå jävla kul!

Ja må jag leva!!

Ja må jag leva uti hundrade år!! I torsdags fyllde jag då 23 år och detta skulle firas! Dagen började med att jag jobbade och fick många grattis av barnen och kollegorna. Jag matade gamarna med blåbärspaj och vaniljsås. Sen skyndade jag mig hem och bytte om till träningskläder. Först 30 minuter teknik inför den nya releasen av body combat som började direkt där efter. En riktigt rolig release, dock lite besviken på musiken men jag vänjer mig nog. :)
Svettig som jag såklart var åkte jag hem och slängde mig i duschen. Jag hann inte mer än kliva ur så ville Piere att jag skulle öppna hans presenter. Tre stora röda rosor, en jättemysig morgonrock och ett par Jättemysiga tofflor! Sen hade vi det hur mysigt som helst med hemkörning och film!!

Igår var det dags igen. Runt klockan 18 kom mina tjejer Tilda, Linn, Minna och Fia och åt middag och snackade skit och vid 20 började det trilla in folk. Det var då dags för förfest! Det blev födelsedagssång och presenter. I Love them all!!
Strax efter 12 tog vi Taxi till stan till aveny där två vänner till mig jobbade som djs under kvällen. När vi kom fram upptäckte jag att detta minsann skulle bli en nostalgitripp! Klubben låg på gamla K15 där spenderat en hel del kvällen när jag var nyss fylld 18åring! Men det var ändå inte samma sak för dom hade gjort om en massa! Till att börja med hade dom flyttat både trappan, barerna och garderoben! :D
Jag hade jättekul och jag tycker det är extra trevligt när jag har både gamla och nyare vänner med mig och jag märker att alla går så bra ihop!!
En underbar kväll med underbara vänner! Me love!

Idag har jag legat och myst i min morgonrock hela dagen!!


(på bilden syns alla presenter från igår utom de fyra paketen med fetaost jag fick av Sam! ;) )

(Det har tillkommit presenter och dessutom saknas smyckena jag fick av Jeanette och Tim men dem hade jag på mig så glömde dem! ;) )

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!