Body Combat

Body Combat är något jag inte kört på väldigt länge så nu bestämde jag mig för att boka in mig på ett pass i Hornstull med instruktören som tog över Stefans pass. Oh jäklar va kul jag hade! Hade totalt glömt hur roligt och motivationshöjande de där passen är! Im in love! Så det tänker jag absolut fortsätta med. 

För att få tillbaka motivationen till träning så tänker jag börja träna två ggr i veckan. Body Combat ena dagen och styrka andra dagen. På så sätt får jag längta efter mina träningspass. Om ett tag kan jag öka om jag känner mig redo. 

Jag tror att detta är ett bra upplägg för mig :) 

Idag har jag varit i skolan. Vi läser just nu Naturvetenskap och får utföra en hel del experiment och exkursioner, spännande och lärorikt! 

Detta har jag gjort idag: 



Snart kommer bilder...

... Från Monday Bar Summercruise 2013!! 
 
Jag vet att ni har fått vänta länge på dessa men imorgon kommer de upp på facebook. Som vanligt får ni en förhandstitt här på bloggen! ;)
 




















 

Ett år tillsammans

Idag är det faktiskt min och Timmys 1-års dag! Jag är så otroligt glad att vi tog det steget eller ja alla steg överhuvud taget! :) 

Jag har aldrig känt mig så speciell och lycklig som när jag är med honom! ❤️ 



New tattoo

Eftersom jag inte har skrivit på ett tag så har jag även glömt att berätta om och viss min nya tatuering. Jag och min farfar stod varandra väldigt nära när jag var liten. När han sedan dog för över 11 år sedan, bara 58 år gammal, så sa min farmor att han satt på Karlavagnen och vakade över oss. 
Så nu har jag valt att göra en tatuering med Karlavagnens stjärnor på min arm. ❤️


Den vänstra bilden är tagen i spegeln...

Besök hos mamsen

Igår kom jag på den briljanta idéen att ta med mamma och låna lite skivor från gamla jobbet för att bränna till nya jobbet! Så här sitter jag nu framför hennes dator med Ronja som sällskap. 




Fias 25års-firande!

För en vecka sedan firade vi Fia som dagarna där innan fyllde 25 år! Hon hade hyrt en liten restaurang och bjöd på mat och dricka. Vi var runt 30 pers och när klockan närmade sig 23 så drog vi ca 10-15 pers till Sturecompagniet. 
Där mötte vi även upp Timmy som under kvällen hade spelat på Kollektivets kräftskiva. Det blev en rätt så lyckad kväll med glada vänner!! 


Vi hade till och med storfrämmande från Norrköping - TILDA!! 








Detta är absolut den bästa bilden på hela kvällen, så vackra vänner!! Haha! 



En härlig utekväll

Direkt efter skolan idag så åkte jag hem och gjorde mig i ordning inför kvällen. Jag och Timmy hade bokat bord på Jensens Bøfhus på Sveavägen klockan 20.00. Vi åt så otroligt god mat, drack ett mycket gott vin till och avslutade så klart med deras glassbuffee! Tror ni vi rullade därifrån sen eller??? 

Därefter mötte vi upp Fia och några till för en drink på Clarion hotell sign, för att sedan gå vidare till en krog som hette nått i stil med la bonbon. En 25+ krog med två dansgolv som låg i anslutning till dansens hus. På ena dansgolvet var det en kareoketillställning som Mickan höll i. Efter många härliga dängor och falska falsetter åkte jag och Timmy hem vid 2-tiden. En riktigt lyckad kväll!!

Nu är det äntligen dags att sova, som jag har längtat! 



Skoldag

Idag är det återigen dags att gå till skolan. Det känns alltid som en början på helgen när jag inte är på jobbet. Denna gång ska vi ut i naturen på exkursion. Hoppas att vi hittar nått spännande! :P 



D-cell

Här följer några bilder på mig och Fia (som fyller 25 år idag, GRATTIS SNYGGING!!) från senaste Monday Bar-kryssningen. 







Dimma i skogen



Det börjar bli lite creapy att gå vägen till Blackeberg på morgonen nu...

Crazy cat

I morse när jag stod vid handfatet i badrummet och sminkade mig blev jag plötsligt attackerad av en liten vilding! Hon hoppade upp på min ena axel och skulle sedan klättra runt! Egentligen ville hon bara åt vattnet i kranen men hon visste inte riktigt hur hon skulle ta sig dit... 

Idag har vi jobbat på som vanligt, arbetar fortfarande med att finna bra rutiner både för oss pedagoger och för barnen. Detta tar längre tid än man tror! Efter min schemalagda tid så började vi ett hemvistmöte för att fortsätta strukturera upp verksamheten. 

Imorgon ska jag öppna på jobbet så efter att ha läst bara ett par sidor, känner jag mig redo att sova! 
God natt! :) 



Blogg.se har ny app

Gud så spännande! Äntligen kan man göra lite roligare inlägg från mobilen, blogg.se har nämligen uppdaterat sin app! Det tackar vi för!

Idag har jag och Timmy gjort pannkakor. Nu känner jag mig gravid och jättesvullen. Pannkakor är ju inte ens så jäkla gott asså... 

Jag är just nu väldigt dålig på att uppdatera och det får ni stå ut med för jag prioriterar andra saker helt enkelt. I helgen tog jag det väldigt lugnt. På lördagskvällen åkte jag, Timmy och Johan till olearys i kista och åt middag och spelade bowling. Senast vi gjorde det så fick jag spö men den här gången visade jag vad jag gick för och vann över pojkarna!! Sen tog vi en nostalgitripp till gamla förkröksstället nivå 22. Allt var precis som för 7 år sedan! :P 

Nu i veckan är det åter full fart med jobb och plugg men måste ju säga att naturvetenskapskursen vi läser nu är mycket intressantare än alla andra kurser vi har läst! :) 


Jag vann storslaget över pojkarna i lördagens bowling! ;) 

Visning

Idag vid 19.00 plingade det på dörren, dags för visning! När det är hyreslägenhet är det jag som bor i lägenheten som visar den. Men när jag öppnade dörren så stod där två ansikten jag kände igen! Hanna och Maria, två gamla vänner jag varken pratat med eller träffat på år och dar, det kallar jag överraskning!! Men visningen gick bra och många verkade intresserade.

Annars så jobbar jag och studerar, som sagt mycket att göra just nu!

Welcome back to no life

Skolan har börjat igen och i helgen var det Monday Bar-kryssning. Idag måste vi städa för imorgon har vi visning på lägenheten. På torsdag ska jag ha hunnit läst massa sidor ur kurslitteraturen och dessutom skriva ett sk. Blogginlägg på kurswebben.. Det är tur att det börjar bli ordning och struktur på jobbet!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!