Söndagsmiddag

Dagens middag blev en mager potatisgratäng gjord på mjölk med tomater på toppen serverat med marinerad och stekt fläskytterfile, mums!


Mysigt!

Gratängen står i ugnen och medan jag nu väntar så blir det lite innan-maten-mys! <3

Vilken helg!

I fredags mådde jag bättre igen, både i huvudet och i magen. Det är inte det lättaste att försöka ta det lugnt när det är kaos på jobbet så det tog väl riktigt hårt på krafterna. Så fredagens nöje var välkommet. Det var dags för Piere att få sin julklapp och födelsedagspresent - restaurangbesök och Robert Gustavssons 25 års jubileumsrevy. Piere såg verkligen fram emot det här så det va riktigt roligt att följa med honom. Vi åt en god middag med efterrätt på Blå Dörren i slussen och tog sedan en taxi till Cirkus på djurgården. Vi fick platser på sidan och såg inte en liten del av scenen men det blev bra ändå, man hörde ju vad Robert sa och hans skämt är ju huvudsaken. Dessutom så spelade han de roligaste sketcherna mitt på scenen. Favoriten är ju Illern Göran!! Vi skrattade så vi höll på att trilla av stolarna! Efteråt åkte vi hem och somna gott i vår himmelska säng!! (BÄSTA köpet på länge!!)


I lördags blev till att gå upp tidigt för att hinna med allt. Först frukost, sen storhandla, sen städa och till sist göra oss i ordning för klockan 17.00 kom de första gästerna för förfesten. Vi skulle fira Piere, men nu i denna stund jag skriver detta kom jag på att vi inte ens sjöng för honom! Ooops.. Aja, tur att han inte gillar att bli firad så vi skyller på att vi höll det på "låg firande-nivå"! Haha! Strax efter 10 drog Piere med några vänner till Monday Bar White och vi andra stannade kvar hemma hos oss. Förfesten fortsatte till runt 12-slaget och sedan resten av gänget ut på krogen och jag andades ut och skulle njuta av tystnaden... Trodde jag ja!! Vår höga musik hade ju gjort att jag inte lagt märke till att grannen över oss också hade partaj och musiken för högsta volym.. Skit då.. Tur att jag kan sova trots oljud.

Jag tog det ju lugnt igår för att kunna orka upp till dagens träningspass på SATS. Och visst blev det träning av och dessutom i mina nya träningskläder. Satt som en smäck!! Vi hade en vikarie som jag tyvärr tyckte va lite bättre än Alexander... Han kan få vikariera flera gånger! =D

Nu ska jag ge mig på att laga fläskytterfile i ugn och potatisgratäng. Trevlig kväll!

Torsdag

Min dag igår såg ut så här, inte alls som jag hade tänkt mig... :((

Shopping

Idag skulle jag ta hand om mig själv eftersom jag troligtvis har magkatarr så efter jobbet åkte jag faktiskt till Farsta centrum och köpte nya träningskläder och lite nödvändiga saker på kicks. Och ja,, jag tycker att jag mår lite bättre nu! :))

När jag handlade på kicks så fick jag en liten gåva från lancome, bland annat ett rött läppstift som jag testade när jag kom hem och konstaterade en sak... Rött läppstift är INTE mun grej! Haha!

Ja må han leva!!

Idag fyller min älskling 27år och han ser inte en dag äldre ut! Så gjorde ett fint litet kollage till hans ära idag!

Grattis My love <3

Söndag

Ja denna dag har då bjudit på ännu mindre än den förra gjorde!
Började med ett träningspass Body Combat och jag blir ju så slut efter de så har legat i soffan nästan hela dagen och jäst. Tog en snabb promenad till centrum och köpte honungsmelon till middagen. Då passade jag även på att njuta lite av snön, blir ju ett helt annat ljus ute nu! Mysigt! Imorgon ska jag nog åka stjärtlapp med ungarna på jobbet!!

God natt!

Lördagsmys!

Lördag för mig är rätt ofta tvättdag, så även denna. Klockan fick till och med väcka mig vid 12, eftersom natten blev lång med så gott sällskap!
Så jag puttade på Piere och vi lyckades faktiskt komma i tid till tvättstugan denna gång. Denna aktivitet är inte den roligaste i vår lilla familj. Jag försöker alltid ha humöret uppe för jag får brottas med hulken under dessa tre timmar, Piere AVSKYR tvättstugan! Man behöver bara nämna ordet tvätt så ändrar han färg till grön. Men så fort timmarna är över så blir han sig själv igen och då låg vi och mös i soffan idag.

Jag gav mig återigen på det där med ny musik till telefonen och det tar ju sin lilla tid att hitta nya låtar och ladda ner dessa. Speciellt om nånting krånglar!

Plötsligt började magen kurra och vi bestämde oss för att göra korvstroganoff. Men mitt i matlagningen upptäckte vi att en ingrediens var gammal! OH NO!! Men jag slängde mig in i skåpen och letade upp reserver och tro det eller ej, lyckades riktigt bra!! Ger stroganoffen lätt 4 av 5 korvar! :D

Piere drog iväg och jag har kollat på film hela kvällen. Bäddade sängen och duschade nyss och nu sitter jag i soffan med en kopp te innan jag ska krypa ner! En helt okej lördag för mig!

God natt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_185580232.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2012/pic_185580232.jpg" class="image">

Fredagsmys!

Slutade tidigt idag men jag gjorde inget speciellt för de. Har spenderat den stora delen av eftermiddagen och kvällen på soffan för att få in låtar på telefonen, jävla iTunes hittar ju bara på massa problem som gör att nått som egentligen är så enkelt tog mig 4 timmar!!! Jävla skit Apple! Simpel telefon, nästan för enkel medan programmet som tillkommer är det mest avancerade som någonsin uppfunnits!

Nej nu är jag hos andre och socialiserar med lite folk -Fredagsmys!!

Titta!

Ett sånt här får ni inte varje dag va? :D

Vilken dag!

Tjoho vilken dag detta blev!
Körde slut på mig själv på BC-passet, trodde till och med vissa stunder att jag var på väg att svimma. Ibland tror jag nog att jag är bättre än jag är, eller orkar mer än jag gör! :P
Dessutom var det en ny instruktör idag också. Alexander hette han och det är han som kommer att hålla i söndagspasset. Det var lite annorlunda att ha nån annan än Stefan, men det funkade rätt bra. Är ju van vid att i förväg få veta vad som kommer härnäst eller hur många "takter" men jag lär mig tids nog Alexanders sätt också. :))

När jag kom hem dog jag på soffan och jag fick länge och väl, fundera på hur jag skulle ta mig därifrån. Till slut blev jag kissnödig och fick lov att resa på mig så det inte skulle hända en olycka. :P sen tvingade jag mig att sätta igång att plocka undan julen, och det ena ledde till andra och plötsligt storstädade jag hela lägenheten!

Nu har jag och Piere ätit middag och tittar Alice i underlandet!

Trevlig kväll!!

Söndag

God morgon!! 
Idag är det söndag och för många betyder det "vilken tråkig dag" men för mig är detta från och med idag en riktigt bra dag, en dag att se fram emot. Jag ska nämligen börja träna Body Combat på söndagar! Jag är överlycklig över att dom äntligen har satt in ett till pass i Älvsjö. Så nu kör vi!!



Jag måste ju säga att jag tar i något mer än va dom i filmen gör! ;)

Lördagsmys <3

Idag har jag haft en lugn morgon och tittat på Prinsessan och Grodan medan Piere låg och sov. Sedan väckte jag honom och vi låg i sängen och bara myste i nån timme innan vi tvingade oss ur sängen. Detta tycker jag det är det bästa med helger, att ligga i sängen och bara ha det bra, krama om varandra och gå upp precis när man vill. Men sen var det dags att göra oss i ordning för att åka iväg till Heron City. Där skulle vi träffa Rebecca och Loke för att käka middag och kolla på bio. Filmen blev den nya svenska actionfilmen Hamilton och jag tror vi alla blev lika förvånade över hur bra den faktiskt va! Svenska actionfilmer har ju inte det bästa ryktet men jag tyckte verkligen att denna höll måttet genom hela filmen och Mikael Persbrandt är ju grym i sin roll, klart bästa skådespelaren för den rollen!

Freeedag!

Men det spelar ingen roll för mig för denna dag har varit som vilken vardag som helst. Jobbade, åkte till pappa, ätit och tittat på tv. Inte så underhållande faktiskt men jag blir ju tvungen om jag ska kunna träna på söndag..
Soffan delas denna kväll även av Piere och Michaela, men dom är lika underhållande som jag, det är min fredag de - woho!!

Hej å hå, jobba på!

Vilken jäkla dag! Somnade sent igår, upp halv 5 idag, öppnade på jobbet, barnen var som yra höns, slutade 3 och eftersom jag känt mig krasslig idag så åkte jag hem till mamma och halvsov i en timme innan jag tog mig tillbaka till jobbet där vi hade möte med långa diskussioner i 3 timmar plus avdelningsmöte i en timme till. Och vädret har ju inte gjort dagen mer underbar...
Nu ligger jag i sängen och nyser och katten svarar, jag måste ha nått magiskt kattspråk i mina nysningar. Imorgon måste jag åka till pappa med bilen för snart rasar drivknutarna!
GOD NATT!

Efter 2 års träning...

... har jag köpt en tränings-bh! Haha! Jag tyckte att det var dags nu! Nej men skämt och sido, jag har mycket länge sagt till mig själv att jag ska köpa riktiga träningskläder och det enda jag köpte var ett par träningshandskar som nu har gått sönder... Typiskt! Men idag åkte jag för att köpa ett par nya och upptäckte en tränings-bh som kosta lika mycket som handskarna och då stod jag länge och väl och funderade: "träningshandskar - tränings-bh, träningshandskar - tränings-bh, träningshandskar - tränings-bh...." Äsh va fan, Piere kommenterade i helgen när vi tvättade att den bh jag just nu har när jag tränar är nog den fulaste han sett av mina... Så det blev tränings-bhn och jävlar va skön den är! 
Så nu har jag även bestämt att när lönen tittar in på kontot ska jag köpa byxor och linne också! Kommer ju se proffessionell ut! Wiie! :D

(Kom på att jag faktiskt har köpt mina easytone-skor också till träningen!)

 

Tisdag

God morgon!

Igår efter jobbet drog jag och tränade. Jag har ju ganska så svårt att komma igång när jag ska köra styrkepass men i söndags letade jag upp ett löpprogram som ska hjälpa mig att kunna springa 20 minuter i sträck och bara de brukar göra att själva styrketräningen flyter på med en bra uppvärmning.
Sen så hörde jag med person lite om hur jag ska göra med träningen eftersom jag tränar två dagar i rad, varav ena dagen är Body combat där det känns som att jag tränar hela kroppen och musklerna behöver ju egentligen vila. Men han sa iaf att jag skulle köra ett hårt styrkepass på onsdagen då BC inte är så byggande av muskler. Sen kör jag BC torsdagar och söndagar och de måndagar jag tränar ska jag försöka hänga med Tilda och simma.
Det blir nog bra det här ska ni se! :)) tänkte försöka hitta ett helkroppsprogram som jag kan köra på onsdagarna, fast med variation, de borde göra det roligare och dessutom börja med löpning. Nu kör vi!!

Frukost!

Här sitter jag och mumsar frukost - mannagrynsgröt och en smörgås med skinka! Och nu tänker ni var fan sitter hon!?
Men det är för att jag har slagit ihop två rutiner - frukost och sminkning! Och i slutet har jag alltid frukost kvar och då sitter jag här på golvet i hallen på min lilla madrass framför spegeln och äter, rätt lustigt men jag sparar tid! :D

Ha en trevlig dag!!

Nya spännande smaker

Idag har varit en riktig slappardag. Jag har tittat på två filmer, varav den ena upptäckte jag att jag redan sett för ett tag men det gjorde inte mig nått för den är så bra. 
Den ena var filmen Real Steal som just nu går på bio och den andra var senaste Transformers-filmen.









Sen var det dags för matdags och jag valde att testa nått nytt! Nu när jag äter olika sallader till middag igen är det ju roligt att testa nya smaker och olika proteinkällor. SÅ idag tog jag mig an torsk! I vanliga fall brukar jag göra kokt torsk i dillsås men inte den här gången. Letade upp ett recept på nätet. 
Marinerad torsk med gräslökssås och sallad. 
Man marinerade torsken i citron, olivolja och honung, blandade matlagningsyoghurt, gräslök, salt och peppar till såsen och skar upp en sallad till det. Efter 20 minuter i marinaden var det bara att steka fisken och sedan var det dags att servera. Tada! 
Det var rätt gott! Jag är ju inte så förtjust i fisksmak så fick ta en del sås men för de som gillar den smaken så tycker jag man borde testa denna enkla rätt.

Receptet finner ni här!


(Detta är inte riktigt samma men kan vara beroende på vad man gör för sallad till)

2012

Nu har det nya året firats in och jag säger som många "det är dags för en ny start".
Nyåret firades in med en fjällen-resa tillsammans med Piere, Putte, Linda, Danne, Mathilda och Micke. En händelserik vecka med bra skidåkning och trevliga kvällar med både fest och roliga spel. På nyårsafton åt vi en trerättersmiddag med orginell skagensmörgås till förrätt, oxfile med potatisgratäng och rödvinssås till varmrätt och glass och varma bär till efterrätt. MUMS!



Denna vecka har jag jobbat, rätt skönt med en mjukstart men på måndag är det fullt ös igen och alla barn är tillbaka på förskolan. Då ska jag se till att börja arbeta med det här med bra kamratskap och hur man leker tillsammans, på riktigt.

Jag har dessutom börjat komma igång med det där med nyttigt! Stolt är jag! Har gjort en matlista för nästan en hel månad framåt som jag tänker följa gällande middagarna och på måndag börjar jag med träningen igen. Det bästa av allt är att Sats nu har infört två pass Body Combat i Älvsjö, Jippie!! =D Detta kommer hjälpa mig rejält att komma iväg två gånger i veckan på träning, sen ska jag bara göra ett schema på hur jag ska träna de andra dagarna och vad jag ska göra. Största anledningen till att jag inte kommer igång på gymmet är oftast för att jag känner att jag inte vet vad jag ska göra. Men det ska det bli ändring på, nu jävlar! =D

Gott nytt år!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!