2009-06-27 <3

För ett år sen på dagen förklarade jag och min älskling Piere Bengsveng Tengroth att vi var ett par. Detta ledde till mitt bästa år i hela mitt liv! Jag har så otroligt många fina och härliga minnen från detta år med älskling. Jag hoppas att jag får fortsätta vara så här lycklig tillsammans med honom lääänge! Jag älskar dig Piere Göran Hjalmar! ♥ 2009-06-27 ♥

Torsdag 17/6

Mitt pass går ut!! Sist det gjorde det var jag inte medveten om att det gick ut tror jag.. haha! Men ja nu är det då dags att fixa nytt och betala 400 kr för att obligatoriskt visa upp vem man är, det borde fan vara gratis!

Sen berättade mamma i morse att det är dags att bespruta sig med en fästingspruta i september, de är inte heller gratis och ändå betalar man en jävla massa skatt för att få gratis sjukvård! Skit.

Men har haft en underbar dag på jobbet i solen! Har verkligen bästa jobbet vid fint väder! Och imorgon ska vi gå hem till ett av barnen och få lite glass, mums!

När Piere har ätit upp sina mackor ska vi åka till Mediamarkt och se om jag kan hitta någon bra dator att ta med mig hem. Vill ha en liten Mini-PC men det verkar inte finnas några med HDMI utgång vilket jag vill ha ju.
Vi får väl se hur detta slutar. :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!