Torsdag

Hallooo!

Vet ni! Igår fick jag ett liiitet myggbett på min handled. Det började klia som vanligt, det blev stort som vanligt men sen!!! Halva handleden svullnade upp och började smärta och detta sitter fortfarande kvar. På det så kliar det. Jag håller på att bli toookig!!

Idag är sista jobbdagen denna vecka - Tjohoooo!! För imorgon är det åter igen dags för MONDAY BAR SUMMER CRUICE!!
Tråkigt nog verkar det däremot bli regn både i Stockholm när vi åker och i Riga när vi står i land = Sämst väder för Sundeck... Skit.. Men men, hoppas vädergudarna ändrar sig!

Efter jobbet idag ska jag dra till Hornstull för att träna Body Combat för Stefan, de va länge sen! Ska bli kul! :)

Hoppas ni får en bra dag, nu ska jag gå och avlösa min kollega - mamma! ;)

Onsdag

Puh vilken dag! Jag har hunnit med så mycket känns det som!!

Började visserligen med att bli sen, ville ju vara lite extra fin till första skoldagen, lagade glutenfri pasta att ta med till jobbet, gjorde smoothie till frukost och klockan bara sprang iväg!

På jobbet gick vi iväg på utflykt till lekparken och alla barnen bara äääälskar när vi går iväg sådär! Förstår att dom blir lite trötta på vår grusgård! ;)

Vid halv 12 bytte jag om och tog bilen till färjan. Åkte över och kände att ju närmare skolan jag kom, desto mer disco hade fjärilarna i magen!! Men väl framme så var det ganska lätt att hitta, det fanns kartor lite här och där och var väldigt bra utmärkt.
Klockan 13 fick vi gå in i en hörsal. Där fick vi ropa ja när vi hörde vårt namn, svårt va? ;D

Konversation på jobbet:
Barn: Vart ska du?
Jag: Jag ska åka till skolan!
Barn: Varför då?
Jag: Jag ska berätta vem jag är, dem har aldrig träffat mig.
Barn: Då måste du berätta att du heter Emelie.

Så söta dem där ungarna!! ;D

Sen fick vi lite kort information och sen vare klart. Med oss fick vi en ryggsäck och en vattenflaska samt ett papper om information för de första introduktionsdagarna som är nästa vecka.
När jag kom ut ur klassrummet fångade en gubbe från lärarförbundet mig och sa att nu måste jag bli medlem så ja, jag fick väl bli det då! Haha!

Till sist gick jag till fotograferingen. Man behöver fotas till sitt passerkort. Utan passerkort får man inga inloggningsuppgifter vilka är ganska viktiga eftersom vi läser på distans...

När allt var klart åkte jag till Solna för att hämta ut ett av mina bibliotekskort. Men halkade snabbt in i olika affärer. Jag hittade både en skinnjacka (ASLÄCKER!!) och en hösttröja men lite dragkedjor på.
Sedan köpte jag även en plastmapp att förvara viktiga skolpapper i. Den va hm.. tänk er neon-blå om den färgen finns.. Haha! Med texten: I am awsome, deal with it!
Tyckte jag passade som pepptalk! :)
Hittade även en liten tavla med citatet "Best friends know how crazy you are and still choose to be seen with you in public". Tyckte den va riktigt fin och passar perfekt nu när jag håller på och uppdaterar mina stora tavla med bilder på alla mina vänner!

Klar i Solna så drog jag till gymmet i Sumpan, bara några fjuttiga minuter kvar till mina 500 på 30 dagar!! Dom avklarar jag imorgon efter Body Combaten!! =D

Plockade upp Timmy som gjorde mig sällskap på en lägenhetsvisning i Högdalen. Faktiskt så gillade både han och jag den här lägenheten skarpt och den kostar bara 3800 i månaden! Plus att den hade tvättstuga i fastigheten.. ;) Så nu har jag återigen tackat ja till en lägenhet, plats 10, håll tummarna!!!

Efter visningen hämtade jag nästa Bibliotekskort på Högdalens bibliotek som täcker för nästan alla bibliotek i Stockholm, bland annat statsbiblioteket där dem har en hel del Studentlitteratur.

När jag väl kom hem efter allt farande så hade jag mest kollat igenom allt jag fått med mig hem. Informationsblad om både utbildningen, lärarförbundet och bibliotekskorten.. Mycket att läsa men det ska jag väl inte klaga på, bara att vänja mig om jag ska läsa ca 1600 sidor per del av kursen (ca 3 delar per termin...)

Nu ska jag slänga mig i sängen för imorgon öppnar jag på jobbet.

Psst... PÅ FREDAG ÅKER VI!!!

Nervös...

Det kanske bara är jag som triggar upp mig själv men imorgon är det dags för upprop/registrering i skolan.. Klockan 13.00 ska jag för första gången infinna mig i en lokal på södertörns högskola i Moas båge... Ush så nervös jag är!! Fjärilarna har fått spel där inne i magen vill jag lova!! Tur att jag är så trött att ögonen går i kors, annars hade jag nog aldrig somnat pga nervositeten!! Puh.. Jobbig dag imorgon men det är ju bara till att lära sig. Jag ska göra det här varje fredag i tre års tid!!

Filippa vad fick du mig in på??? Vi skulle ju göra det tillsammans!! :D

Va hos frisören idag förresten! Fick en tid halv 5 och hon som klippte mig tvättade inte ens mitt hår... Fy fan kanske ni tänker, men det gjorde mig faktiskt ingenting! Då slapp jag att dom fönar mitt hår i någon hemsk frisyr, dessutom tog det endast 20 minuter att klippa mig! Skönt! Mer tid på gymmet efteråt! ;D
Frisören lyssnade på vad jag sa och vi båda verkade förstå varandra när vi pratade om hur hon skulle klippa. Sedan kommenterade hon min hårfärg.. Haha! Jag har alltså typ ränder i mitt hår från alla gånger jag färgat det och nu plus solblekningen!! Inte den snyggaste synen vill jag lova! ;D hon tyckte jag behövde en tidning för att jämna ut det och det har hon nog rätt i...

Nu är det dags att försöka sova!!
God natt!!

Psst!! Såg att den gamla godingen Kennedy kommer tillbaka till Hammarby!! Vilken lycka <3

Nehe...

Lägger till att precis när jag hade skrivit det tidigare inlägget gick jag in på bostadsförmedlingens hemsida och lägenheten är redan förmedlad... Det brukar iaf ta några dagar men inte denna gång inte! :(

Tisdag

Tänkte börja med att berätta om visningen jag var på igår! En 1a på 38 kvadrat som ligger i Råcksta, precis vid Statoil ungefär. Säg att det tar ca 20 min med tunnelbanan till stan och 20 minuter med bil till jobbet. Precis lagom läge. Lägenheten byggdes 2011 så den var fräsch och i gott skick. Den hade även väldigt mysig öppen planlösning men ändå lite avskild sovalkov. Dessutom många garderober så att man inte behöver tänka på att lägga till det.
Det negativa med lägenheten var att det inte finns någon gemensam tvättstuga i fastigheten utan det får man stå för själv. Men jag får väl ta med mig kläderna och tvätta hos mamma! ;)

Jag tackade i alla fall ja till lägenheten men står just nu på plats 14 så vi får väl se hur det går.. Skulle gissa på att den inte blir min! :)

Kom ju hem rätt sent igår och gick upp tidigt idag så jag är trött som en gnu och så får jag ingen vila på jobbet idag.. Typiskt! :P
Men efter jobbet ska jag ta mig till Frisören och se om dem kan hitta på nått kuligt med mitt hår och sedan vidare till gymmet för att köra ett stenhårt pass är min tanke, hoppas ragen ger mig energi att orka bara!! :D

Ha en bra dag!!

Middagsmys

Hallooo!

Kom precis hem från en mysig kväll hemma hos Fia och Love. Vi har bara tagit det lugnt i deras soffa, ätit mat, snackat skit och tittat på tv. Det är egentligen väldigt underskattat att träffa sina vänner utan att göra nånting måste jag säga! Men ikväll var det värt åkturen!

Nu ska jag slänga mig i sängen, är aptrött! Hade helst sett fortsättningen av Pirates 3 men ögonen går i kors på mig!! Imorgon får ni veta hur det gick på visningen idag... Den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge!! ;)

God natt på er!!

Måndag

Tjenare på er!

Här sitter jag på rast på jobbet och skriver. Sitter och tänker på hur det kommer bli nu när jag börjar skolan, det närmar sig med stormsteg!! Pirrigt i magen vill jag lova! :)

Idag ska jag på visning på en lägenhet i Råcksta. Det är en ganska nybyggd lägenhet, 2011, så den kostar dessvärre en större summa i hyra. Men värt att titta på i alla fall!
Efter det ska jag träffa Fia och äta middag, antingen ute eller hemma hos henne. Vi måste se till att ses oftare, vad är det för fel att ses på vardagarna liksom? :)

Det kommer bli en bra dag tror jag!

(Dock vädret önskar jag var något annat, riktigt höstväder ute idag.. Buhu..)

Söndag

Vilken härlig kväll det blev igår!! När jag väl hade gjort mig klar här hemma så drog jag mot stan för att möta Fia med vänner. Dem satt på en pub på Söder som heter Karma tror jag. Där va Fia, Love, Tobbe och Emil samt några till. Emil och Tobbe har jag inte träffat på år och dar (förutom när jag sprang in i Tobbe på Willys efter träningen för några veckor sedan). Vi satt där i kanske 1-2 timmar och hade mycket trevliga samtal. Jag och Fia pratade igen massa skit eftersom vi inte har setts sedan midsommar och heller inte pratat så mycket, så det fanns massor att babbla om! :) 

Sedan drog jag, Fia och Love vidare till Patricia för att höja klackarna i taket. Till en början tog vi det lugnt och efter en stund anslöt sig Timmy. Han hade haft sällskap av Ante och Johan på vägen dit men dom hade tydligen inte kommit in. Medan vi stod bredvid dansgolvet och viftade lite lätt på höfterna och socialiserade fick jag syn på ett par fulla själar på dansgolvet som jag kände igen... Där stod Ante och Johan! Haha! Dom hade gått en vända kommit in lite senare. Och då blev det ett väldigt röj på oss allihopa på dansgolvet!! Vi dansade så svetten rann och hade verkligen en riktigt rolig sista stund innan det var dags att bege sig hemåt Ekerö. Solen var på väg upp när vi klev innanför dörren och innan vi somnade så gjorde jag brända toasts och så kollade vi tv och snackade. Halv 8 slocknade jag som en sten på kudden! 

















Nya träningskläder!

Det blev nästan en heldag på stan, vem kan låta bli att titta efter annat än det man bestämt att man ska köpa? :D

Timmy shoppade loss med både jeans, tröjor och solbrillor medan jag köpte tränigskläder, rakblad och smink (som jag skulle) men köpte även en väst och testade massor! Tiden sprang iväg och sedan skyndade vi oss iväg till Sats i Uppsala och invigde de nya träningskläderna. Ett gammal och virrigt gym men till slut hittade vi allt vi behövde för att klara av ett snabbpass.

Drog sedan direkt mot Stockholm igen för hemma väntade en sprallig liten Ronja på en promenad och sällskap!! :)

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för ikväll ska jag ut med några tjejer, bland annat finaste Fia som jag inte träffat sen typ i Början av juni(!!!!), helt galet att det kan gå så lång tid sen man träffade en av sina bästa vänner!! Men det ska fan bli ändring på de, hör du de Fia!? ;)

Puss på er!!

Lördag

Tjenare på er!!

Ledsen att jag inte uppdaterade mer igår men jag åkte direkt till sumpan efter jobbet och hämtade upp Timmy. Sedan begav vi oss till Uppsala. Vi började med en lyxshake på Max med mintchoklad-smak.. SÅ JÄKLA GOD!! Asså det var bästa jag någonsin ätit tror jag!!! Har ni inte provat så gör det fan!!

Sen gjorde vi oss i ordning och promenerade till en restaurang som heter Tzatziki och som hade sin uteservering precis vid strömmen. Mysigt och riktigt gott! Timmy tyckte däremot att hans mat smakade barnmat! ;D otur för honom!! :P

Däckade sedan totalt och sov typ 8 timmar i natt! Behövligt efter veckan :)

Nu är vi på språng på stan igen och äter frukost på ett mysigt café. Varm choklad med laktosfri mjölk och grädde och glutenfri fralla med ost, skinka och massa grönsaker. Vilket dundercafe!! Hoppas på att magen kommer må bättre nu när jag är så snäll Mot den! :D

När vi druckit upp våra varma choklader ska vi ta en shoppingrunda på stan och köpa nya träningskläder, mina stinker bajs!! Haha!!

Hoppas ni får en toppendag!!

Fredag

Morrn!

Hur mår ni? Jag mår alldeles utmärkt! Det är fredag och jag har fått extra sovmorgon. Vi har ju börjat på nya schemat på jobbet redan och där har jag tjänstledigt på fredagarna, vilket ledde till att vi räknade hur många timmar jag skulle jobba idag för att få 40 timmar denna vecka och mina arbetstider blev då 9-16. Men inte nog med de så upptäckte vi igår att det saknades någon som jobbade till 16.45 så vi vred på min arbetstid så jag arbetar 9.45-16.45 idag! Rena lyxdagen för mig! :D

Först så planerade jag att spendera min sovmorgon på gymmet, men när jag fastnade på filmen American history X igår kväll så ändrade jag mig och ställde klockan senare i alla fall. Men inte vaknade jag senare för de... 10 minuter senare än jag skulle gått upp för att åka till gymmet vaknade jag pigg som en mört med spring i benen.. Just typiskt!! Haha!

Så nu ligger jag här i sängen och funderar på om jag ska ta en löprunda, en pw eller ett 15 minuters NTC-pass... Så jag blir av med springet i benen tänkte jag! :D

Jag förstår att mitt liv just nu ser ut att bestå av endast träning men det är ju så att den 5/9 börjar jag skolan och jag har INGEN ANING om hur ofta jag kommer kunna hinna träna då eftersom jag kommer arbeta 33 timmar i veckan och plugga på 100%... Så jag tar tillfället i akt nu veckorna innan! :)

Dags att sätta fart!! Ha en bra dag!!

Torsdag

God morgon sötkorvar!!

Torsdag = tidig morgon = trött Emelie. Men vad gör de när man kan åka hem och ta en Powernap efter jobbet innan träning? :D torsdag betyder ju även BC och den börjar inte förrän 18.30, lyx.

Igår skulle jag ha dragit till gymmet också men fick så jäkla ont i magen, uppe vid magsäcken.. Hatar när jag får ont och ingenting hjälper och man inte har någon som helst aning om vad orsaken är. Men nu tänkte jag ta mina omeprazol ett tag framöver för att se om det ordnar upp sig.. Tack mamma för att jag fick ärva din problemmage, känner mig verkligen hedrad!! ;)

På bilden - vad är det som lyser bredvid solen? Ljuset var även färgat i regnbågens färger!! :D

Decibel

Tänkte att jag skulle berätta om vår lilla resa till Decibel i helgen. 

Det började med att Tmmy sov hos mig från torsdagen till fredagen för att vi snabbt skulle ta oss in till stan och möta upp dom andra i gänget. Redan kl. 06.00 ringde klockan och jag hoppade upp på en gång, väldigt exalterad över vad dagen hade att erbjuda! 
Väl inne i stan mötte vi upp Takke som skulle åka med oss och Minna och Mickis som skulle åka en annan buss ner. Jag hade nämligen deras biljetter. Vi satte oss på ett cafe på centralstationen som hade så goda frukostmackor som vi mumsade i oss. Min, Takkes och Timmys buss gick en timme tidigare än Minna och Mickis buss, så vi traskade strax innan 10 iväg och hoppade på bussen. Det var rekord-lite folk på bussen! Ca 15 pers om ens de klev på i Stockholm. Vi blev väldigt förvånade men fick ganska fritt att välja bland sittplatserna.

Sedan var dett full fart iväg.. Tills jag fick ett sms av Minna... Vi hade glömt bort biljetterna!!! PANIK!! Haha!! Så Minna och Mickis fick spring iväg till ett internetcafe och betala 67 kr för att kunna skriva ut nya, haha lyckat! 

Väl på bussen spelades det musik ur högtalarna och vi satt och snackade och bara hade trevligt, inte förrän i Göteborg så klev det på massor med människor, men dom va inte så partysugna dom heller. Så vi fick en lugn bussresa ner. 

Vid 09.30 var vi framme på eventplatsen. Vi smörjde in oss ordentligt med solkräm för att inte bränna oss i den stekande solen och promenerade sedan in på området. Vi mötte upp Minna och Mickis igen vid ingången och vid visitationen träffade vi även på Ronnie och Oscar med fler. Hela gänget samlat innan vi ens kommit in. 

Eventet i stort sett - WOW! Solen var så varm och att dansa på det! Vi smällte! Det var grym musik och jag hörde nästan alla mina favoritlåtar! Vi drack litervis med vatten för att kyla ner oss och viftade med våra nyinköpta solfjädrar. Jag såg alla djs jag ville se om några till, redan efter halva dagen hade jag såååå ont i fötterna och benen så jag knappt kunde gå men jag stod ut hela eventet! Vad gör man inte för musiken?? ;D

Sedan var det dags att åka hemåt igen..... Med ångest så klart.. Men men snart är det Kryssning!! =D

Onsdag

God morgon!

Här sitter jag och bloggar med solen skinandes genom fönstret, får vi kanske en fin dag idag bara för att jag har tagit på mig byxor? ;D

Sitter och mumsar i mig min frukost innehållandes lättyoghurt, müsli, kokosflingor och kanel, Mums! Juste, har smaksatt yoghurten med mitt päronsplit-proteinpulver också! =D

Igår tog jag mig till gymmet efter jobbet. Det kändes hårt att komma iväg men väl framme så var jag mycket mer på G. Dessutom hittade jag äntligen var jag ska ställa bilen för att få två timmars fri parkering! Hade en räkning på ca 250 kr i parkeringspengar denna månad (betalar med mitt statoil-kort). Det är ju som om jag skulle betala nästan 800kr för mitt gymkort bara för att behöva betala så mycket för parkering också.. Men nu blir det ändring på det! Tjoho! =D
Igår körde jag faktiskt ett 45 minuters NTC som vanligt på tisdagar, men avslutade även med 15 min till från NTC med koncentration på magen. Vill ju försöka framhäva dem magmuskler jag hade innan sommaren, nu när kryssningen börjar närma sig med stormsteg, så tänkte göra ett sådant passa varje träningstillfälle.. Stackars magen får ingen vila men det är det värt!!

Ha en bra dag!!

Bilder från Decibel 2012

Jag länkar till Facebook även denna gång men för er som inte orkar gå in där och titta så ger jag er iaf 5 bilder! ;)

DECIBEL 2012










Måndag

Hemma igen!! Men vaken kan jag inte säga att jag är! Haha! Kom hem vid 00.15 och efter dusch och lite fix så somnade jag vid 01.00... Upp igen vid 6-tiden för att åka iväg till jobbet..

Jag har tagit en massa bilder som jag tänkte lägga upp när jag kommer hem från jobbet, vi har haft en helt magisk helg! Vi blev rätt så stekta kan jag lova, 35 grader i skuggen, det va helt crazy!!

Men vänta lite till så ska ni få veta allt! :D

DECIBEL!!!

Här sitter jag på bussen med gott sällskap och har det bara bra!
Sitter och festar lite lätt och tittar på en gammal defqon dvd för att komma i rätt stämning. Vi är nu i Halmstad och nästa stopp är Malmö, sedan bär det av mot båten som ska ta oss till Tyskland. Härlig resa!! :D vi kommer vara framme vid eventet någon timme innan det börjar och då är det bara att vänta in den andra bussen, den som Mickis och Minna sitter på! Inne på eventet ska vi leta upp ännu flera vänner så vi kommer bli ett härligt gäng där inne! :)
När jag lämnar Sverige så kommer jag stänga av internet så då får ni veta mera på Måndag om jag orkar hålla mig vaken efter jobbet! ;D

Fredag - Dagen D!!

Tjohooooo!! Morgonpigg till tusen för idag kör vi! :D

Hade så fullt upp med förberedelser igår att jag inte hann med bloggen. Men nu är det mesta packat och jag sitter och äter min första frukost. Sedan ska jag och Timmy möta upp Minna, Mickis och Takke i stan. Minna och Mickis åker en annan buss men sällskapar med oss på en andra frukost i stan. Måste ha mycket i magen när vi ska åka så långt! :D

Kl. 10.00 lämnar bussen kungsbron och då banne mig blir fest hela dagen lång!! Jag är grymt taggad och redo för 30 grader och sol. Jag ska ta igen varenda liten soltimme jag har missat under sommaren och komma hem som en stekt tomat!! Haha!!

Nu kör vi!!! =D

Onsdag

God morgon alla mina 20 trogna läsare! ;D

Idag är det onsdag vilket i vanliga fall betyder att jag ska promenera till jobbet, men på nått vis har min vrist börjat krångla och eftersom jag ska på utomhusfestivalen Decibel i Holland i helgen så vill jag inte riskera att jag förvärrar något, därför får jag istället ta bilen, trots det fina vädret.. Just typiskt men lika bra..

Hoppas ni får en bättre start på dagen!! :)

Möte på jobbet

Jäklar vilken dag!!

Började jobba 7 i morse, vid 15 drog jag hem, ut med hunden på en 15-minutersrunda, hem igen för att köra ett 30 minuters NTC-pass. Sedan tillbaka till jobbet för att först gå igenom hela förskolans verksamhet och grovplanera med alla pedagoger och sedan grovplanera avdelningsvis. På det var vår nya härliga kollega med oss och det är så otroligt mycke nytt för henne och vi har rabblat jag vet inte allt och jag är hur trött i huvudet som helst och kan bara tänka mig hur trött hon är!! Haha! Stackarn, hoppas vi har en kollega kvar på måndag när hon börjar!! ;D

Nu drar jag täcket över huvudet för det är snabbt en ny dag... När fan ska jag hinna packa undrar jag?!!? PUH!!

Denna termin undrar jag om jag kommer kunna hålla reda på allt jag gör med skola, jobb och träning.. Får sluta lyssna på musik på gymmet och istället lyssna på de noveller jag ska läsa på min utbildning och istället för att lyssna på föreläsningarna får jag skriva verksamhetsplaneringar i smyg. Ni vet sådär när man har en bok framme men i den boken ligger en serietidning, så att det ser ut som att man gör vad man ska men egentligen gör nått annat! ;D Haha, önska mig lycka till, känns som om jag kommer behöva det!! 

GOD NATT!!!


 
 
 

Lite bilder från i söndags!

God morgon!!

Jag säger bara... Jag är så fruktansvärt trött!! Slocknade på 2 SEK igår och ögonen ville inte öppna sig idag.. Undra hur denna dag kommer gå med inskolningar och möte till tidigast 20.00 idag... Lång dag framför mig....

Ha en bra dag!!

Lite bilder från i lördags!

Måndag

Hejsan allihopa, ursäkta för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp kan jag säga! Nästan som om jag har haft lite semester i helgen!

I lördag slutade det med att vi blev kvar vid badet och grillningen hela kvällen och när vi skulle bege oss mot stan så mådde Timmy inge bra så jag körde hem honom och vi sket i allt.. Får ta det en annan dag.

I söndags blev det till att titta klart på filmen som vi skulle kollat på i fredags men somnade rätt så snabbt haha. Vanlig händelse för mig när jag vill titta på filmen på kvällen! ;) Vi såg battleship, riktigt bra film tycker jag!! Sedan drog jag och tränade i BC i Liljeholmen, mötte upp Minna och drog sist till Kista. Där var vi ett helt gäng som spela Bingolotto, den ni! ;) Den enda som vann var Johan och han vann 100 kr.. Haha! Två nya lotter! ;)

Idag ska jag hem efter jobbet och fixa massa nya låtar nu inför resan till Decibel på fredag!! IIIhhh det börjar närma sig och det pirrar lyckligt i magen ju närmare vi kommer! ;)

Lördag

Fullspäckad dag vill jag lova! Vaknade redan vid 8 men drog mig inte ur sängen förrän vid 10.30 eller nått liknande.. Duschade, köpte frukost och nu är jag hemma för att hämta bikini! Gissa varför! ;) vädret ute är riktigt härligt, först ska jag till gymmet och köra ett pass, möta Timmy och handla potatissallad, åka till Kista och möta upp resten och sedan åka vidare till Edsviken. Där blir det grill och bad! Sedan tar vi oss vidare till Parklife för lite skön musik. Och till sist eventuellt möta upp Minna och Linn för lite skitsnack på snaps! Pressat schema som sagt, får se om allt ens blir av! ;)

Ha en bra dag ni också!

Fredag

God morgon!

Jag börjar få en väldig ångest över att vi inte fått någon ordentlig sommar här i Sverige, så nu sitter jag faktiskt och tittar på utlandsresor och funderar på att dra iväg 2-9 januari till något soligt land och baaara ha det bra! Hur skönt skulle inte de vara?

Frågan är bara var jag ska få pengarna ifrån.... :P

Torsdag

God kväll får jag väl säga nu! ;D

Hade inte tid i morse att skriva och tog heller ingen rast eftersom jag åkte hem lite tidigare idag. På jobbet börjar vi äntligen bli klara med allt praktiskt som måste göras innan det börjar en massa nya barn på måndag, vilket känns riktigt skönt.

När jag kom hem lade jag mig direkt för att vila eftersom jag sov rätt lite i natt, men precis när jag somnat till hör jag hur hunden sitter och hulkar i min säng, jag sätter snabbt ner henne på golvet.. Ja, tack för den pizzan som jag fick torka upp!
Hmm... Nej det händer inte så mycket intressant i mitt liv just nu så jag skriver desperat om hundspya.. HAHA!

Jag har i alla fall tränat mitt första BC pass för höst-TERMINEN.. (Fick klagomål på FB när jag skrev höstens första.. ;) )
Jag har haft uppehåll från detta pass i ca 3-4 veckor tror jag, eventuellt att jag hann med 1 pass under semestern men annars har det varit lugnt. Men jag körde på som vanligt och det fick ju jag skit för från kroppen.. Jag höll på att DÖ! Jag lovar!! Tog ju i som vanligt så trodde lungorna ville spricka där ett tag! Haha!

Drog till Willys efter träningen och sprang in i en gammal vän, alltid trevligt att träffa folk så där random. :)

Nu ska jag bädda min säng och krypa ner alldeles nyduschad = ABSOLUT BÄSTA KÄNSLAN!

Nytränad - Nyduschad och Nya lakan! God natt!!

Mums

Nu ni! Jag har testat både en ny middag och en ny efterrätt! ;)

Först gjorde jag en fruktgröt med äpple, päron, zucchini, vatten och kanel. Det är ett recept från raw food. Såg ju ut som skit men smakade faktiskt gott! Saknade dock tuggmotståndet...

Sen gjorde lagade jag även proteinsorbet och den va hur god som helst!! Testa!!

Nyttigt sorbet-glass

Läste nyss på Gymgrossistens hemsida om ett mumsigt recept som jag funderar starkt på att testa.. Vad tror ni? ;)

Svar på en kommentar

Jag fick en kommentar med lite frågor ang. min träning och kost. Här kommer svaret även som ett inlägg.

Hejsan E!

En nyttig smoothie som du kan ha som frukost/mellanmål innehåller:

ca 1 dl kvarg (Lätt-kesella)
ca 1 dl minimjölk
ca 1 dl frysta bär
½ skopa proteinpulver

Blanda i en mixer! Klart! :)

Just nu äter jag detta till frukost:

2,5 dl lätt naturell yoghurt
½ skopa proteinpulver
1 dl osötad naturell müsli
1 frukt eller 1 dl bär (skär frukten och lägg i skålen)
Kanel

Under min hårdträningsperiod så försöker jag att låta bli allt onyttigt men tycker det är väldigt svårt eftersom jag är en riktigt gottegris! Men jag gör så gott jag kan och har jag ätit nått onyttigt försöker jag tänka på att träna lite extra.

Hur länge jag har tränat.. Det beror på hur man ser det. När jag var 11 år började jag med dans och höll på med detta tills strax efter att jag fyllt 20. Sen började jag träna på gymmet efter ett halvårs "vila" och i början var det rätt segt och gav inte så mkt reslutat. Men när jag satte igång ordentligt var faktiskt i september förra året. Det var då jag hittade Body Combaten som jag trivs så otroligt med! Sen dess har det bara blivit mer och mer och sedan lade jag till kosten i Januari ungefär. Nu har jag haft en del uppehåll under sommaren, då jag har ätit och gjort precis som jag velat. Detta resulterade i att jag har gått upp 2 kg igen och dessutom en del centimetrar av det jag kämpade bort i våras..

Men nu tränar jag för fullt igen! :)

Va roligt att du verkar gilla min blogg och det är bara roligt om jag kan inspirera andra med min träning! :)

Sjuka saker händer på gymmet!

Jag satte igång och körde på i full fart på gymmet. Jag hade som vanligt plockat fram allt jag behöver för mitt pass och ställt bredvid mig. Mitt under passet kommer en kille och en tjej till ytan där jag håller till och börjar göra en del övningar. Inget speciellt med de. Men när jag sedan gör en övning där jag inte använder mattan, tar tjejen min matta och en till matta som låg ledig bredvid min. Bara för att hon inte orkade gå två meter till dom lediga mattorna... Men jag orkade inte Pausa mitt program bara för att säga till så jag fortsatte och fick till slut hämta en ny matta när det var dags att använda den igen.. Ganska irriterande! Man kan ju fråga först om jag är klar med mattan! Dom hade ändå sett mig hålla på där ett tag. Men det slutar inte där.. Vad skulle dom ha mattorna till? JO! Först gjorde dom plankan i typ 1 minut, sen låg dom typ bara där och hånglade upp varandra eller pratade med varandra medan dem höll varandra i handen... MEN HALLÅ! Gå hem och gör det där istället för att sno min matta och ligga där och hålla på! Nej, de tyckte jag faktiskt inte var speciellt respektfullt...

VARNING!

Att cykla är inte ett dugg lika lätt som när man va liten!!

Tisdag

God morgon! Idag började mina ögonlock att bråka med snoozen.. Ville inte vakna! Grått och tråkigt var det ute också så var inte alls sugen på att cykla till jobbet.. Men nu när jag sitter här och äter så börjar jag se ljuset på himlen! Detta kanske kan bli en bra dag ändå! ;)

Myyyys

Har haft en riktig myskväll! Promenerade hem från jobbet och hann precis innanför dörren innan det började vräka ner utanför. Det lät så mysigt när det knastrade mot fönstret så jag tog min middag och bäddade ner mig i sängen framför flera avsnitt Gossip girl. Och där har jag stannat hela kvällen! Förutom när jag tog en sväng till köket för att fixa mig en kopp te! :)) mysigt värre och perfekt en regnig kväll som denna!! :)

Måndag

Började dagen återigen med en PW till jobbet. Det blev risk för regn men jag tog på mig ett linne med regn/vindjackan över, men det blev för varmt! Haha!

Idag är det fler barn och pedagoger tillbaka på jobbet, lite mer aktivitet. Dessutom hade vi bett en av de sökande till den lediga platsen på vår avdelning att komma till oss idag igen och vi bestämde oss för att anställa henne! Vi klickade allihopa på en gång och hon verkade så väldigt gärna jobba hos oss, redo att lära och viljan att lära! Så nu kör vi! =D

Idag under eftermiddagen är det andra antagningen för skolan. Det berör egentligen inte mig så mycket som redan fått plats men det kommer nog en del annan information och dessutom börjar antagningsbrev att skickas ut, CSN får veta att jag ska studera och dessutom får jag numera även söka studentbostäder om jag skulle vilja det! ;)

Ha en trevlig dag!!

Grattis Pappa på födelsedagen!!

Idag gick jag upp rätt tidigt för att åka till Pappsen på födelsedagsfika. Det är nämligen så att han fyller 49 år idag, GRATTIS! Där bjöds det på tårta, kakor, chokladfingrar och läsk, vilken tur att jag hade valt detta till min ätardag = jag får äta vad jag vill i måttliga mängder! ;) MUMS säger jag bara!!

När jag kom hemma satte jag mig i solen en stund och fångade dom sista solstrålarna denna helg. Senare tog mamma fram grillen och vi grillade kycklingfileer, tomat och paprika och åt tillsammans med en mumsig sallad. Gott!

Sedan dess har jag suttit med en väldig massa bilder och sorterat och laddat upp på FB och herre min gud säger jag bara! Kul är det att fotografera, men allt som behöver göras efteråt, är inte alls lika roligt.. Speciellt inte när man har tagit 40 kort på ett och samma föremål! Tror nästan att jag ska välja bort multifunktionen nästa gång! ;D











God Natt!!

Grill på G

Jag och mamma har lite söndagsmys med grill på altanen! Det blir grillad kyckling och sallad! Mums!!

Filip Wake & Charlie Vallely Ft. Gerald G - Breathe Again

 Jag har ju prata om min vän Filip förut och bett er gå in på facebook och supporta honom. Nu ÄNTLIGEN släpper han inom kort sin låt "Breathe again", en låt som följer sommarens alla hits och jag är nog definitivt inte den enda som vill ut och dansa loss när jag hör den! 

Lyssna och njut! 


Lördag

Tjenare!
 
Idag har jag varit en snabbis i handens centrum för att inhandla en lite present till pappsen, men ifall han läser så tänker jag inte berätta vad den innehåller! ;) Fyndade även ett par örhängen för 20 kr, den ni! haha!

Sen drog jag med mig Timmy till gymmet idag. Vi började med 10 minuter på löpbanden, sedan delade vi upp oss och han körde på vid dem fria vikterna medan jag satte igång med ett NTC-pass. Jag har alltså gjort totalt 180 NTC-minuter denna vecka! Känns bra och kommer kännas ännu bättre med vilodag imorgon.
Vi avslutade med en jävla massa mage, totalt tror jag vi höll på nästan 40 minuter med olika övningar och vila.

Jag tänkte faktiskt visa er hur dagens NTC pass såg ut, så häng med!

Dem stora siffrorna berättar hur många minuter det är kvar på hela passet och de små siffrorna berättar hur många minuter det är kvar på övningen.

Passet börjar med 5 minuters uppvärmning som jag brukar frångå och istället springa på löpandet.



Dessutom missade jag att kort på 3 delar ur passet tror jag, men det här är det stora hela! :)

Biokväll

Drog direkt till gymmet efter jobbet och körde ännu ett stenhårt NTC pass. Som sagt så ska jag klara 500 minuter på en månad så det är bara att kämpa på för mig!! Denna vecka är 3*45 avklarat = 135 minuter! Det går ju bra ju! ;D Men nästa vecka sätter jag igång med BC två gånger i veckan igen så då finns det lite mindre tid för NTC.. Men det ska nog gå bra ändå, kör ju stenhårt fram tills jag börjar skolan! :)

Nu sitter jag här och slänger i mig en sallad innan jag drar iväg till Söder för Bio. Vi skulle ju titta på Batman... Ja skulle ja.. Men dumma som vi är så hade vi inte bokat några biljetter och det visade sig att vi inte var dem enda som ville gå på bio idag och definitivt inte dom enda som ville se den filmen.. Haha! Gick in på SF's hemsida vid 19 och då fanns det 19 platser längst fram att välja på.. Jag sitter inte 3 timmar längst fram... NACKSMÄRTA!! Såååå vi tar en annan film! :D

Dags att sätta ännu mera fart! ;)

Pssst!! Jag som inte gillar avokado har lärt mig att om man gömmer ner lite i salladen och blandar med kryddor så känner jag inte smaken! Tjohoo! Äntligen kan jag få i mej dessa små äckliga nyttigheter! ;P Kanske ska försöka hitta ett sätt att få i mig den förbaskade laxen också.... Tips på hur man får lax att inte smaka lax???




Bild från Gutekällaren på Gotland

Fredag

Första arbetsveckan går mot sitt slut. Troligtvis är den sista arbetsintervjun dessutom avklarad. Jag är helt utmattad.

Efter jobbet idag drar jag till gymmet, kör nog inte lika hårt som igår haha! För efter träningen ska jag göra mig lite fräsch och gå på bio. Dags att se filmen alla pratar om - Batman!

Sen blir det bara lugnt för min del och jag kommer stuuupa i sängen! :)

Annorlunda torsdagsträning!

Som ni kanske vet så brukar torsdagar vara min BC-dag. Men för en gångs skull orkade jag inte åka till Älvsjö för att ännu en gång irritera mig på instruktören som har tagit över torsdagarna, så åkte istället till SATS Sundbyberg och körde återigen ett Nike Trainings pass. Denna gång valde jag bara slumpmässigt ett 45 minuterspass på medelnivå. Jag säger bara.. Om dagens pass var på medel, då undrar jag fa-an hur jobbiga är inte dom avancerade passen!?!? Det var 45 minuter utan vila, olika hopp med vikter, plankstående med olika rörelser med vikter och varje set varade i en minut! Jag höll på att dö! Haha så slut jag blev!! Är glad att jag inte sprang 30 minuter innan!! Haha! Sen har jag bara orkat sitta i soffan resten av kvällen faktiskt! Puh! Undra om det blir träningsvärk i axlarna imorgon? Annars känns det lite underligt faktiskt! :P Bjuder på en bild från i morse när jag var redo att cykla iväg i morgon-kylan! ;D

Sommar och sol

Underbar dag det har varit! Jobbade bara ett par timmar och cyklade sedan hem. Lade mig direkt på gräsmattan i bikini och njöt så mycket att jag somnade! haha! Skönt med en liten tupplur men jag vaknade dessvärre med huvudvärk.. Så nu har jag suttit här ett tag och fixat och donat med saker för att piggna till igen. Kroppen måste bli redo för ett träningspass på gymmet om en stund!

Vem säger att semestervanorna måste ta slut bara för att man börjar jobba? ;)

Torsdag

God morgon!

Uppe innan tuppen.. Satan va mina ögon INTE ville öppna sig idag! Vaknade egentligen till innan klockan ens ringde för att jag drömde att en typ jättestor tusenfoting kom emot mig i sängen och att jag blev så chockad att jag inte kunde rör mig så den kom bara närmare och närmare mig, och jag fick bara mer och mer panik!! USH! 

Men strax ska jag i alla fall ta och göra mig i ordning och sedan cykla iväg till jobbet. I tisdags när jag öppna var det bara jag och ett barn i en timme, sen kom ett barn till och nästa pedagog vid 8.. Det är skönt att jobba första veckan vill jag lova!! ;D

Jag hittade ett event för Nike Training på FB för någon vecka sedan. Detta event handlade om att träna 1000 NTC minuter på 2 månader. Jag kände direkt att jag ville haka på det så i tisdags när jag var på gymmet så så satte jag igång. Däremot eftersom jag startade så sent så gör jag istället 500 minuter på 1 månad! :) 
Det är skönt att ha ett mål och det är precis det jag vill ha nu innan jag börjar skolan. Sen vet man aldrig hur mycket jag kommer kunna hinna träna... Hoppas på tre gånger i veckan men det kan ju också bli så att jag måste trappa ner.. Så nu är det full fart och träning de flesta dagarna fram till kryssningen!! ;D

Här kommer fler bilder från igår!

 
 













 

Middag i solen

Gud så slut i skallen jag blev idag!! Tre anställningsintervjuer med tre olika personligheter. Efter den sista kändes min skalle helt färdig, var till och med så att jag åkte med mamma hem istället för att promenera. Men sen fick jag samtal om att käka med Timmy, Filip och en till men det visade sig vara helt åt helvete så skippade det och drog och mötte Timmy i sumpan istället. Där hamnade vi till slut på en pizzeria och beställde in varsin Bamsesallad! Riktigt god men sen gav jag mig på det nybakade brödet och det var HIMMELSKT!! Så ja... Det får min mage sota för nu istället... Aj! Efter maten rullade vi iväg på en promenad längs med vattnet, den väg som jag och Filip promenerade hela vägen in till stan förut, fast jag och Timmy vände efter en bit, jag hade ju bilen i sumpan. Det är verkligen en AS-mysig vägs längs med vattnet och ikväll dessutom i solnedgången! Jag blir så lugn och harmonisk av sådana miljöer. Härligt avslut på kvällen och nu ska jag slänga mig i sängen! God natt! :))

Onsdag

Goood morgon alla härliga människor!

Försov mig idag, hade tydligen glömt ställa klockan.. Typiskt! Men ingen fara, som tur va så skulle mamma också upp tidigt idag trots semester, så hon kom in och undrade om jag hade svårt att ta mig ur sängen idag! Haha! Men nu så är jag i full fart med en god frukost!

Idag är det promenad till jobbet som gäller och direkt in på en arbetsintervju. Vi håller ju på och försöker hitta en till medarbetare åt mig och mamsen då Filippa bytte jobb här i sommar. Idag har vi tre intervjuer så vi hoppas på att hitta någon! :)

Ha en trevlig dag!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!