Kvarg vs lätt naturell yoghurt

Dem som tränar äter ofta kvarg. Jag själv gjorde det förut också men eftersom kvarg är rätt dyrt i längden, i alla fall för mig som behöver laktosfri, ca 14kr för 250 gram så letade jag andra alternativ.

Det sägs att yoghurt inte är bra för att det är så mycket socker i, men om vi tittar på den laktosfria lätt yoghurten som är naturell, hur mycket socker är det i den egentligen om man jämför med kvarg?

Sedan sägs det vara mycket proteiner i kvarg, ja visst, ungefär dubbelt så mycket som i yoghurten MEN - jag tillsätter 0,5-1 skopa proteinpulver i yoghurten så proteinkällan finns fortfarande där.

Det är färre kalorier i yoghurten än i kvargen.

Så för mig ser det ut att gå rätt jämt ut men priset är skillnaden. 1 liter yoghurt kostar 19 kr på Willys. På en lite får jag ca 4 frukostar medan kvargen ger 1 frukost per burk.

Något att tänka på? :)

Yasuragi

Vilken grym dag jag har haft!! Började med att möta upp Minna i stan och åt lunch på Jensens. Vi både valde en fitnesskyckling med rostade grönsaker och salladsbuffe.

Mätta och belåtna började vi vår resa till Hasseludden, och vi var inte ensamma.

Vi kändes oss först lite osäkra men småglodde lite på hur andra utförde ritualen och sedan va vi i full gång! Badade i flera varma källor både inomhus och utomhus. Klockan 16.00 hade Minna sin massagebehandling och jag satte mig i en vilstol och åt frukt. Sedan var det min tur för massage och Gud så skönt det va, ville inte att det skulle ta slut!!

Vi avslutade kvällen en timme i utomhuskällan och såg solen gå ner bakom träden! Låter det inte bra underbart? ;)

Årets första PW!

Hoppade i träningskläderna och pluggade in musik i öronen. Letade upp en väg på Google maps som jag tänkte promenera och satte igång. Efter halva vägen hade jag gått fel väg tydligen haha, så turen blev längre än jag tänkt men det gjorde inget för jag kan ju inte påstå att jag gick fort där i början. En väl använd snöig väg längs med vattnet i skogskanten gjorde mig till bambi på hal is! Det va inte det lättaste att ta sig fram vill jag lova.

Men 36 minuter senare var jag hemma igen alldeles svettig. Solen värmer riktigt skönt idag!!

Det är lite kul att utforska mitt nya område, jag har ju ingen aning om vad som finns i min närmiljö. Nu på promenaden hittade jag bland annat en stor grillplats högt uppe på ett berg/kulle precis vid vattnet! Hur mysigt kommer inte de vara i sommar att gå dit ett gäng en varm sommarkväll!?! Gud så jag längtar!!

Onsdag - ingen vanlig dag!

God morgon!

Här ligger jag och myser i min stora mjuka säng. Så skönt att vakna utan att klockan ringer, inte lika roligt att klockan bara var 8.00 när kroppen tyckte det va dags att vakna. Men men det är fint väder ute så jag tänker utnyttja det faktum att jag vaknade tidigt och ta mig en promenad längs vattnet innan frukost. Det kan ju bli riktigt mysigt! Så på med mina easytone, här ska promeneras!

Kvällsfix och trix

Efter jobbet åkte jag som vanligt till gymmet. Tog 20 minuter på löpbandet (måste öva upp min kondition igen!!) och två cirkelpass med biceps-, ben/rumpa- och magövningar i fokus. Mina armar darrade lite grann när jag gick därifrån - nöjd tjej!

Jag sa ju i morse att jag skulle ta min bil och åka och handla mat. Det visade sig att pappa hade lagt beslag på min bil för verkstad och återbesiktning så jag fick nöja mig med bussen och lite mindre mat i kyl och frys men jag överlever i alla fall!! :)

Resten av kvällen har jag spenderat med en lärobok som försöker förklara begreppen mångkultur och interkulturell. Ja det är absolut inte det lättaste men den gör så gott den kan och jag försöker verkligen förstå vad jag läser!! Och nu när jag pratade med Timmy så verkade jag faktiskt kunna återberätta och beskriva begreppen rätt bra, hoppas bara att det är rätt!! Haha!!

Nu ska jag ta och sova, imorgon är jag ledig från jobbet för lite mysiga äventyr tillsammans med Minna! ;)

God natt!!

Besök vid Fias make up-skola

Som jag lovade kommer här bilder från igår när jag ställde upp som sminkmodell. Temat var, om jag förstod det rätt, skönhet. Dessutom skulle hon följa en slags skiss som hon hade gjort i läxa. Fia fick bra respons från läraren!! ;)

Tisdag

God morgon!

Full rulle på schemat idag och då måste man gå upp tidigt! Nä skämt och sido, det hade varit guld värt att få stanna i sängen ett par timmar till men jag börjar 7 så det va bara att släpa sig upp...

VARNING! Kallt som tusan är det också!! Men ser ut att bli en liknande dag som igår då solen kom fram och värmde på bra på eftermiddagen. Verkligen stor kontrast!

Efter jobbet ska jag hämta min bil (hörde ni? BIL! Så skönt!!) och först avverka ett pass på gymmet och sedan storhandla! Både kylen och frysen är tomma, skulle kunna räkna upp måltiderna jag skulle kunna äta (för inte bara innehålla pasta, ris eller potatismos för de har jag gott om) på en hand! Haha! Det är även därför jag tänker ta bilen denna gång. Förra månaden åkte jag buss alldeles själv med två hyr tunga kassar som helst plus gymkläder plus handväska - BIG misstake!! Så gör om - gör rätt - ta bilen!

Make up

Eftersom jag är nyss hemkommen och kommer dundra i säng så bjuder jag bara på ett smakprov från dagen, så får ni vänta tills imorgon innan ni får resten!! :)

Måndag 25/2 - LÖNING

Japp, löning är det idag, men vad hjälper de? Den är snart slut igen...

Solen har precis tittat fram här vid mitt jobb och tänk så glad man blir på en gång!

Efter jobbet ska jag möta upp Fia, hemma hos henne eller på stan är inte bestämt än. Jag ska följa med till hennes make up-skola. Där kommer Fia att få både sminka mig och fixa håret och tydligen ska det fotograferas också.. Haha! Kul att hon valde just mig idag, jag avskyr att bli fotad på beställning av andra! =P Men vad gör man inte för sina vänner <3

Take care of my self

En mysig söndagskväll! 

Började med att skriva klart min tenta. Hoppade sedan in i en lång och varm dusch. Gjorde i ordning ett fruktfat med honungsmelon och kiwi, kokade te och satte igång en riktig tjej-serie - Pretty little liars. Samtidigt betalade jag räkningarna och fixade naglarna, så nu känner jag mig riktigt fräsch igen! :)

Imorgon ska jag ut på äventyr kan man säga. Jag ska följa med Fia till hennes skola, spännande! ;) 

 

 

Skön helg!

Vid 10 i morse ringde klockan. Solen lyste in genom fönstret och retade mina ögon. En fin dag väntade där ute.

Planerna för dagen var redan satta. Vi skulle åka till biblioteket i kista och låna en lärobok till kommande kurs, sedan vidare till gymmet för lite styrka och avsluta dagen ensam med min tenta.

Vi tog det lugnt, handlade frukost och åt på vägen, njöt av solljuset och lånade boken. Hemma hos Timmy igen lade vi oss på soffan en snabbis för att mysa lite och vips var klockan halv 5 och jag behövde åka hem och skriva tenta. Vi slocknade totalt båda två!! Och det var knappt så vi fick upp ögonen!! Tror vi sov i 3 timmar eller nått, riktigt trötta.. Haha!

Så det var bara att gå till bussen där jag sitter nu. Timmys busskort har gått ut så ensam kväll blir det, kanske se till att ta hand lite om mig själv när tentan är inskickad :)

Igår förresten åkte vi hem till Johan och Jenny efter träningen. Handlade med oss mat från foodcourten och sedan bjöd dem på chokladpudding och grädde... HUR GOTT SOM HELST!! Så länge sen jag åt det att jag hade glömt bort hur gott det är!!

Vi satte på tvn och tittade lite på melodifestivalen men sen kom det bästa... BUMBIBJÖRNARNA!! Haha! Awsome!

Body Combat

Jag överlevde!!! Men fan så jobbigt det va, trodde jag skulle dö där ett tag!! Varit borta alldeles för länge och det måste bli ändring på det.

Lördag = BC!!

Ja visst är det så att jag för första gången på över två månader ska träna Body Combat!! Och som jag har saknat det!! Men jag har verkligen haft motgångar detta år, både fullt med aktiviteter och återkommande huvudvärk! Men så idag då ska jag se till att köra järnet så svetten bara rinner!

Sen har jag under morgontimmarna varit väldigt effektiv med min tenta att den är i princip klar. Eller rättare sagt så får jag inte skriva mer för det finna ingen plats! Typiskt... Men det betyder att jag nu får tid att åka och låna nästa kurs böcker... Haha! Kul liv!

Nu tar jag helg!!

Well hello there friday!!



Precis så här kommer min fredag se ut, inte så mycket roligare alls faktiskt.. Men ju tidigare jag blir klar med tentan desto mer kan jag njuta av min helg. Så hoppas ni få en rolig fredag så hörs vi väl imorgon! :) 

Fredag 22/2

Välkommen upp till en av de fattigaste helgerna om året! Min pengar var slut redan i början av augusti men inte gråter jag för de, däremot är jag väldigt glad att jag ska spendera denna uberfattiga helg med näsan i min tenta och slipper tänka på allt annat jag skulle kunna göra! ;)

Vilken härlig träningsvärk jag har idag efter gårdagens multifit-pass! Tänker absolut köra det flera gånger!

Igår så fick Timmy ett erbjudande som skulle resultera i en spontanresa till Holland och danceeventet Reverse. Jag har suktat lite efter det här eventet i några år men platsen gick till någon annan och vi fick inte följa med... =( Men vad gör det när man kan jobba istället? Tjoho! Eller? Tröstar mig med att det är 2 veckor kvar till Monday Bar istället!!

 


Bjuder även på denna mjukis. Tycker den är riktigt fin och att lyssna på den morgon får mig att starta dagen med ett lugn i kroppen. Lyssna och njut!

 

Multifit-pass

Hittade ett styrkepass idag som är baserat på träningsformen CrossFit. Hittade passet på styrkeprogrammet.se och anpassade det lite grann efter mitt gym.

Uppvärmning: 3 min rodd, 3 min hopprep x3

Tvåhands kettlebellslyft 15 sek, vila 15 sek i 4 minuter.

Cirkelträning: 10 armhävningar, 10 chinups (med bräda), 10 crazy ivans.

Marklyft: 30kg 15 reps, 40kg 8 reps, 50kg 2 reps (PB för mig!!)

Är i alla fall mycket nöjd med mitt pass! :)

Psst! Man är ju ganska ful när man tar i så man skiter på sig!! Haha!!

Torsdag 21/2

God morgon! Sovit gott?

Jag somnade som en sten igår och natten gick alldeles för fort! Jag sover i snitt 6 timmar per natt (alldeles för lite) men vad gör man när timmarna inte räcker till?

Sitter på bussen och tittar på bilder från i somras och i våras och längtar verkligen till lite sol och värme!! Är så jäkla trött på kyla och snö nu, trött på att frysa och trött på att håret flyger åt alla håll!! Ge mig vår så jag kan börja promenera halvvägs till jobbet, så att det är ljust när jag går upp och så att det är ljust när jag åker hem från gymmet!!

Längtar även tillbaka till min vältränade kropp som jag lyckades med i våras! Trodde aldrig jag skulle lyckas med dom resultaten men tydligen så gjorde jag det!! Och jag ska banne mig göra det igen också!! (Måste bara sluta med alla godsaker som såååå gärna slinker ner!!)

Första nivån blir att ställa in hjärnan och andra nivån blir att köpa mat när lönen kommer! :P

Onsdag - Träning

Åtta timmar på jobbet, en timme på gymmet och sedan har näsan varit i min tenta. Den här tentan är egentligen inte så svår, det finns massor att skriva om lärande, bedömning och dokumentation men frågan är om det jag vill skriva är det som lärarna är ute efter. Och dessutom ska man koppla sina tankar till kurslitteraturen vilken också är svårt att komma ihåg ALLT man har läst av alla dessa grymma böcker...

Men men.. På gymmet idag gick det ganska bra i alla fall. Tog mig an löpbandet där jag inte varit på ett bra tag faktiskt. Klarade 25 minuter så man märker att konditionen har blivit sämre under vintern. Jag har inte alla tränat kondition på samma sätt då.
Sen gick jag på styrka som funkade mycket bättre. Det var dags att träna bröst och jag hade riktigt bra pump och körde högre tyngder än vanligt!

Möte

Återigen är jag hemkommen från ett möte på jobbet. Helt slut för jag har varit igång sedan 04.50 och kom hem för bara någon halvtimme sedan. Sitter nu i soffan, dricker te och försöker koppla av hjärnan innan jag slänger mig i sängen, vilket kommer bli riktigt snart. Imorgon väntar en ny dag och jag har träning och tenta som väntar på mig, tjoho!! God natt!

Tisdag 19/2

Hej på er!

Tänkte bara bjuda på en liten bild idag. Jag sov nämligen med två inbakade flätor idag och tyckte att jag fick till så fina vågor i morse!! :)

Måndag 18/2

Hej på er! 
 
Det har varit en riktigt soft dag idag. Fick både börja senare och sluta tidigare tack vare planeringsdagen. Vi har suttit och skrivit nulägen för er som nu vet vad det är för nått.. ;) 
 
Efteråt tiggde jag snålskjuts med kollegan till Bromma för att ta bussen vidare till Sumpan och inta gymmet för första gången på 1,5 vecka efter ofrivillig vila. Dags att börja om igen. Muskler försvinner så jäkla fort och jag som både förtärde alkohol förra helgen som bryter ner muskler och dessutom blev sjuk i veckan så jag bara varit säng och soffliggandes ett par dagar. Jäklar va musklerna växer känner jag.... *Mutter*
 
Men idag var det fart på mig igen! 30 minuters PW (för att börja lite lugnt i alla fall) och sedan 4 varv cirkelträning med marklyft, fällknivar, övre rygg och ja hmm.. vet inte vad den övningen heter men jag har iaf slängt med en vikt mellan benen och upp i luften! Haha! Efteråt tog jag även två ryggövning i maskinerna och jag tog faktiskt riktigt slut på mig själv. 
 
Dock har jag ett litet problem när jag tränar, speciellt rygg. Jag har starkare muskler i rygg än vad min greppmuskler i armar och händer klarar av vilket innebär för mig att om jag ska göra marklyft med den vikt som min rygg egentligen skulle klara så tappar jag stången. Idag körde jag på 40kg och fick 2/3 ggr stanna på 5 rep för att ta nytt grepp innan jag färdigställde mina 7 reps. HAR NI NÅGRA TIPS?? 
 
Efter lite jobb med tentan är det nu dags för mig att hoppa i sängen! Lång dag väntar imorgon med - personalmöte 17.00-20.00. Älskar dessa 13 timmars dagar....
 
God natt!! 
 

Söndag 17/2

Hallå där!

Tog en härlig sovmorgon i morse, klockan ringde vid 11-tiden och då var det dags att börja göra sig i ordning för födelsedagsfika för lillasyster.

Vid 14.00 var det fika och jag som aldrig varit hemma hos henne och hennes pojkvän Robin, tog mig en husesyn till att börja med. När släkten hade vågat sig in kastade jag mig på glassen, fruktsalladen, bullarna och kakorna. Bara för att jag tänker att jag egentligen inte borde så är jag såååå jäkla sötsugen hela tiden. Senare dukade Lotta även fram en stor härlig godisskål som jag självklart inte heller kunde låta bli!! :P

När vi åkte därifrån ville mormor och morfar och farmor åka med och ta sig en titt in i min lägenhet. Alla lika glada att få se så fint det är hemma hos mig! ;)

Resten av kvällen har jag och Timmy spelar vidare på Lego-spelet. Vi är uppe i 67 % nu och närmar oss sakta men säkert 100%!! Men jag är glad att det tar tid! :)

Dags att sova! Imorgon väntar planeringsdag på jobbet.

Lördag 16/2

Oj va tiden går fort!! Nyss va det nyår och redan har halva februari gått!

God morgon på er i alla fall, hoppas ni tar tillvara denna dag som alla andra dagar.

Jag vaknade redan vid 8 i morse men jag tycker inte att det gjorde nått för jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen och har även ätit frukost här :)
Egentligen skulle jag med på ett 50-års firande idag men eftersom jag aldrig blir av med den här dunderförkylningen som verkar sitta i ögonen dessutom (det gör ont så fort jag tittar åt sidorna) så tar jag istället en heldag i sängen för att se om jag blir någe bättre. Kanske påbörjar min tenta också :)

Ha en bra dag!

Best friends

Hallå där!

Hoppas dagen varit bra för er! Själv har jag varit i skolan och haft examinerande redovisningsuppgift. Mycket inspirerande redovisningar denna gång som gav många idéer att ta med till jobbet på måndag.

Sista seminarier blev frivilligt så jag valde att åka hem och spela tv-spel med Timmy. Vi kämpar fortfarande med vårt Lego-spel, sakta men säkert framåt.

När klockan blev runt 6-tiden gick jag ner till affären, handlade middag och snacks och åkte hem till mig.
Sedan har jag spenderat kvällen med dessa två fina flickor (se bilderna). Tilda åker den 10 mars utomlands i 3 månader så tyckte vi skulle ses lite innan så klart!! Även om det bara blev två timmar idag så får vi väl nöja oss med de! :))

God natt!

Be my Valentine!

Så här firade jag min alla hjärtans dag. Timmy hade, som jag tidigare visste om, bokat bord på Kaknästornets restaurang. Strax efter 19 kom vi dit efter lite otur med förseningar i busstrafiken - så klart!!

Vi åkte hissen upp 28 våningar och blev placerade vid ett bord för två vid fönstret med en utsikt över halva Stockholm! Så fint och en riktigt mysig restaurang!

Jag hade ju dock kvar min förkylning och man känner sig inte så fräsch när man sitter på restaurang och snorar och hostar och dessutom hade jag svullen och smärtande mage. Maten däremot var gudomlig - Grillad biff med rostat potatis, beasås och tomatsallad! Vi njöt av varenda liten munsbit!

Påvägen till restaurangen stannade Timmy upp och köpte mig en stor fin ros och när vi gick ifrån restaurangen fick jag ännu en liten ros. Båda två klarade den kalla resan rätt bra ändå! :)

När vi kom hem igen mådde jag sämre så vi gick och la oss nästan på en gång men först gav jag Timmy ett litet häfte jag gjort med "10 saker som jag älskar med honom". (Man får göra det bästa av situationen när man är fattig!) :))

Men det bästa av allt var att jag fick spendera hela kvällen tillsammans med honom ❤

Alla ❤ dag

Denna dag må vara lite Klyschig men det gör inte mig något, jag tycker om den ändå!!

Därför säger jag bara: Jag älskar dig Timmy Windahl!! ❤

Krya-på-mig-dag

Känner mig redan mycket piggare!! Fick feber en sväng i går framåt kvällen, men innan jag gick och la mig så hade den försvunnit och i morse när jag vaknade kände jag mig bara som en snorbomb -vilket jag även fortfarande gör.

Så idag är jag hemma från jobbet och kurerar men det spritter i kroppen så jag har tvättat tre maskiner, diskat och studerat inför redovisningen och tentan som snart är här. Mycket spännande material jag läser just nu faktiskt! Bland annat läste jag en bok från Skolverket om bedömning i förskolan och jag har kommit fram till att hur objektiva och icke värderande vi än är så kommer vi alltid att tolka barnen utifrån våra egna ryggsäckar.. Så är det bara.

Sen såg jag på Facebook att kära Armin van buuren kommer och gästar på Bråvalla festival i Norrköping i sommar! Jag kanske inte är någon fantast på trance-musik men är det så att han kommer till en så nära stad så är det ju klart man kan vara där! Dessvärre kostade det massa pengar... Men vi får se, skulle vara kul!! :)

Helt orklös..

Åkte som sagt till jobbet en snabbis i morse innan jag begav mig till vårdcentralen. Efter mitt lilla besök där åkte jag hem till Timmy och överraskade honom i väntan på mitt nästa läkarbesök i Vällingby. Jag kröp då ner under täcket och kände hur jag bara mådde sämre och sämre. Till slut var jag tvungen att bege mig iväg, lika bra att få läkarbesöket gjort.

Väl i Vällingby passade jag på att gå in i Telias butik och snabbt bara köpa mig ett skal till mobilen som täcker alla sprickor och som inte är Minnas skal! :P Desto tråkigare fick jag ställa in lunchen med Minna för jag ville bara hem och sova!!

Sedan jag kom hem strax efter 12 har jag legat på soffan och halvsovit, förutom då Timmy kom till mig och hade med sig semlor ❤ På två minuter hade vi båda slängt i oss en varsin och ville egentligen bara ha mer! Haha! Sen somnade vi båda två i soffan.

Jag börjar känna mig lite bättre tror jag, iaf piggare. Oftast när jag är sjuk så varar det bara i en dag och någon feber har jag ju inte fått. Så ja vi får väl se om jag kan jobba imorgon eller inte :)
Dock blir det träning tidigast på fredag :(
Ja ja, what to do liksom!! Nu ska jag försöka få igång en film!

Vilken skitdag...

Jag har tagit ledigt idag för att göra lite ärenden under dagen och ta hand om mig själv som jag typ aldrig hinner.

Hela natten har jag legat och undrat när klockan ska ringa, jag har drömt att jag haft feber och ont i halsen och sedan vaknar jag upp varm 37.2 grader, torr i halsen och ont i kroppen.. Säg inte att influensan är på väg till mig!!

Eftersom jag ändå behöver vara på jobbet mellan 7-7.50 för att täcka upp lite tider så är jag nu på väg dit. Men när jag har utfört mina ärenden så är tanken att jag ska träffa Minna även en lunch men vi får se hur det blir med de... Känner mest för att åka hem och lägga mig i soffan och kolla på film....

Jag som vill träna... Jag ska ju bli stor och stark, inte tyna bort pga sjukdom.. Håller tummarna att detta bara är på grund av den dåliga sömnen i natt!!

Minna 25 år!!

Hipp hipp hurra, för idag är det Minnas födelsedag!!! Och det firades på fint i lördags!

Kl. 17.00 kom jag och Fia fram till Minna för att påbörja firandet av första 25 åringen i vårat gäng. Under dagen hade jag och Fia varit på stan och fixat present, alkohol och en tröja till Fia. Jag hade även hunnit sy in min klänning.

När vi kom dit så bjöds det på bubbel och lite tillplock och jag som var så hungrig kunde absolut inte låna bli!
Till middag hade Minna lagat lasagne som va så jäkla god!! Man kunde inte sluta äta så jag sa att de va jäkligt bra att jag valde en klänning med volang runt magen! Haha!

Sedan satte Fia igång och sminkade både Linn och Minna. Vid 23 var vi alla redo att dra ut och vi begav oss till Solidaritet och dansade hela natten lång.

Under denna kväll var det även Monday Bar på kolingsborg som jag och Fia gärna hade gått på men eftersom Minna fyllde år så fick hon självklart bestämma. Men under kvällen kommer hon och säger: "vi skulle ha gått på Monday Bar istället..." Haha va fan Minna!!

Ja ja, kul hade vi i alla fall! :)

Här kommer tre bilder från kvällen, ni vet ju hur iPhone-bilder blir inne på krogen så det är inga superbilder direkt...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_511886f2ddf2b341157682e9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_511886f2e087c317cb62a814.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_51188730e087c317763b49d7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_51188741ddf2b34128818cbb.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_51188743e087c3178a7ee9e7.jpg" class="image">

Aj då..

Igår när vi befann oss på krogen så hände nått jag nästan väntat på.. Jag tappade telefonen i golvet och hörde verkligen att det inte lät som det brukar när man tappar telefonen.. Jaha. Där sprack min skärm också... Men jag har haft telefonen sedan november 2011 utan skal så jag tycker jag har klarat mig riktigt länge! :)

My Loved Ones ❤

Här är vi fina flickor igår, bara Tilda som saknas och hon kommer upp nästa helg!! Wiie!!

Minna 25 år HURRA HURRA HURRA!!

Idag firar vi Minna som på måndag fyller hela 25 år!!! Tänk så fort tiden har gått!! Redan 25 år!!

Lite förberedelser kommer här! Fia får visa sina skills!

Och minnas present var ett armband av Thomas Sabo från mig Fia och Linn! ❤

Fredagsmys med Fialicious!

Här är det Fredagsmys på hög nivå! Fia kom hit vid 23, vi gjorde i ordning gurka, morot och paprika med dipp, hällde upp vin och satte igång SuperMario!! Så nu kör vi och vi är så dåliga haha!!

Ms trötter

Jag har varit som en levande zombie! (Man skulle nästan kunna kalla denna blogg en dagbok kring hur trött jag är haha förlåt!!) höll på att somna på föreläsningen, samma på seminariet, satt och nickade på tvärbanan.. HELT SLUT!! Så eftersom Fia ska komma till mig rätt sent ikväll så passade jag på att sova lite innan jag skulle dra till gymmet. 2 timmar senare SLÄPAR jag mig ur sängen! Fredagarna är inte nådiga när det gäller min trötthet, det är då den kommer ifatt från hela veckan!

Men men, nu är jag i alla fall påväg till gymmet för att köra biceps och mage! Timmy säger att han vill köra mage extra hårt tills den dör men då får han också se till att inte ge upp! ;D psst! Jag har bättre magmuskler än honom!! Hihi!

Nu kör vi!!

Time For school

Jag hoppas att denna dag blir lärorikare än den förra skoldagen då allt blev inställt. Då satt vi visserligen och diskuterade den uppgift vi skulle göra på de inställda seminarierna och sedan kom det uppgifter om att vi denna fredag ska arbeta med den uppgiften.. Så frågan är om vi får gå hem eller jobba vidare med uppgift 3! :D

Slutar redan klockan 14 idag och sticker raka vägen till gymmet! Känns som om mitten av mars närmar sig alldeles för fort!! Dags för mätning igen och jag tror ju inte att jag har ökat 1 kg i muskelvikt!! :D

Sen ikväll kommer Fia hem till mig och vi ska ta oss nått glas vitt, spela supermario och sedan ska hon sova hos mig, precis som förr!! Mysigt värre!! :D tänk så mycket man gjorde förr och så mycket roligare man hade det! Vi jagade fester varenda helg, spelade ingen roll om det var hemma hos en kompis kompis kompis, bara det fanns nånstans att festa! Haha! Och kul hade man! Jag undrar om själva letandet av både fest och alkohol var en del av det roliga?

I alla fall, det här är en bild på mig och Fia när vi satt på planet påväg ner till Holland i höstas ❤

Torsdag!!

Herregud vilken miss jag gjorde i morse! Kan ses som ett i-landsproblem men jag kände mig ganska misslyckad iaf haha..
Jag stod och valde mellan "höstskorna" och vinterskorna och efter mycket om och men valde jag höstskorna eftersom dom är lite mindre klumpiga än vinterskorna.. BIG FAIL!!

Glömde detaljen att det va snöstorm igår och kliver utanför dörren i 20 cm nysnö... Där går jag med mina höstskor som inte ens har några mönster under sulorna.. SUCK!

Halkade omkring som bambi på hal is... Sen till råga på de så valde jag att promt gå ner för branten istället för den asfalterade och plogade vägen som är lite längre än branten. Ja juste, det var ju också lyckat!! Drattade så klart på rumpan och så tror jag banne mig att det längre tid att kämpa mig ner för branten i all snö med is under än vad det hade tagit att ta vägen...

BRA MORGON, verkligen haha!!

Life is good

Sa jag att jag hade träningsvärk igår?? Glöm det.. IDAG har jag träningsvärk!! Helt sinnes, jag kan inte gå!!
Tanken idag är egentligen att jag ska köra ett ABsolution-pass men det kommer inte att gå! Får lov att avboka det och satsar istället på ett armpass.

Ush... Jag är i STORT behov av att klippa mig men vad gör man när pengarna inte räcker till!?!? Kommer klippa mig själv snart tror jag!! :D

Tisdag - välkommen träningsvärk!!

Det är så härligt att vakna och känna att man inte kommer upp ur sängen. Inte pga trötthet utan pga träningsvärk! Min mage är helt slut, insidan på mina lår gör så det ser ut som om jag skitit på mig, eller iaf känns det som om det ser ut så! Haha! Men jag älskar träningsvärk så denna härliga smärta är bara välkommen!! :D.

Sen vill jag denna morgon bara hylla "en kopp te" så här på tidiga morgonkvisten! Det är en av mina nya rutiner, att ta med mig en kopp te i min termosmugg och dricka på vägen till jobbet. Den verkligen förgyller på nått sätt! Man kommer ut i den här mörka kylan och så går man där och smuttar så lite gnutta värme!! Tummen upp säger jag bara!!

God morgon på er! :)

Benträning!!

Åkte direkt till gymmet efter jobbet och satsade stenhårt på ett benpass. Allt från CT, knäböj, utfall till 90 graders vinkel mot vägg och sedan avslutade jag tillsammans med Timmy med mage! Den hade jag dock bra träningsvärk i idag från passet igår, kul med träningsvärk!! :D

Jag har även hunnit plugga och spela lite lego lord of the rings! ;D

Precis som vanligt! Haha!

Äntligen måndag!!!!!

Eller? Nä, jag har haft det så skönt och lugnt hela helgen att jag bara vill ha mer!

Igår kom Jeanette och Tim förbi på middag - kyckling med ris, gräddsås och svartvinbärs gelé! Mumsigt och mycket trevligt!

När dom hade åkt hem satte sig jag och Timmy och spelade LEGO lord of the rings, och ja inte kan man släppa det där spelet i första taget!! Så klockan bara sprang iväg så klart! Haha!

Idag är en ny dag med nya tag! Jag har packat väskan med allt möjligt för att klara dagen! ;D

Te
Frukost
Mellanmål 1
Mellanmål 2
PWO
Proteinpulver

VAMS - vård av mig själv

God morgon på er!

Detta är precis det jag har hållit på med de två senaste dagarna, vårdat mig själv!

Åkte till skolan i fredags, gick som vanligt upp vid 5 och när vi alla sitter där och väntar på föreläsaren kl 8, så kommer en ansvarig för lärarutbildningen in och berättar att han är sjuk. Detta var även vår seminarieledare så hela dagen blev inställd för oss. Istället fick vi jobba på med vårt grupparbete men eftersom vi har sååå mycket att prata om (många av ämnena är väldigt intressanta och nyttiga också) så satt vi enda till 14.00 med en timmes lunch! :) men det va skönt att få åka hem innan solen försvann ;)

På kvällen var jag hundvakt åt Ronja, städade hela lägenheten och tvättade lite. Vid halv 9 kom Timmy och vi lagade lite middag och kollade på snabba cash 2, mycket bra film men som vanligt är första filmen bättre! ;)

Igår lördag startade vi upp med en härlig promenad i solen med Ronja och utforskade vägen till Blackebergs centrum där vi hittar både tunnelbanan, Apoteket och Hemköp (och även lite andra småaffärer). Hittills har det varit mörkt när jag haft tid för detta och då har jag inte velat testa, men nu vet jag att det inte alls är speciellt långt att gå till tunnelbanan som jag trodde, däremot är det en gångväg (upplyst på natten) genom en skog typ! :P liiite skrämmande! ;D

Sen slog vi oss ner vid tv-spelet och satt där ett par timmar. Precis som dom senaste lördagarna har jag drabbats av huvudvärk, denna gång släppte det inte förrän vid 19-tiden trots huvudvärkstablett, SJUKT irriterande då jag vill träna BC på lördagar... :(( börjar lessna på att inte kunna göra de...

Resten av kvällen spenderade jag i soffan med en studiebok om pedagogisk dokumentation, väldigt intressant!

Nu är jag framme på gymmet och ska ta mig an ett riktigt hårt styrkepass! Denna vecka har inte varit det ultimata för att träna, både föreläsning, Personalmöte och förkylning!! Men dags att sätta fart igen!! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!