Påskafton

Jag och Timmy åkte ju till min mormor och morfar på påskmiddag igår. Det började med sill, potatis, ägg, lax och köttbullar till förrätt, stek, potatisgratäng och gräddsås till varmrätt och någon liten päronpaj med grädde och i botten på pajen var det mandelmassa, mycket spännande att smaka och god var den!

Efter middagen åkte vi till Fia för att hämta lite grejer vi lämnat i torsdags. Sedan drog Timmy med mig hem till Johan. Vid halv 12 höll jag på att somna i soffan och vi båda åkte hem med smärtor i magen dessutom.. Somnade gott i alla fall!!

Fick dessutom mitt sista (tydligen är jag för gammal nu ;P) påskägg av mormor och morfar, lite godis och 200 kr, tack så mycket!!

Alla dagar är inte perfekta

Idag är en sån där dag då man bara känner att allt är skit rent ut sagt. det blir inte som man har tänkt sig, humöret är inte med och man stöter på hinder man inte räknat in med... Denna dag har varit så pass att jag inte kom iväg till gymmet i morse och inte kom hem förrän typ nu för att återuppta skrivandet på min tenta, som jag egentligen hade tänkt lägga typ hela dagen på... Men nu är jag i alla fall hemma så det är väl bara att sätta fart... Det jobbiga är att det känns som om jag har glömt hälften av allt jag har läst i studieböckerna... Suck...

Glad påsk på er!

Fin dag att fira påsk på men jag tycker det är alldeles för kallt och alldeles för mkt snö! :P

Vaknade i morse vid 10 och har tagit en lugn morgon. Åkte till gymmet och körde lite ben och ländrygg.

Sedan har jag och Timmy gjort oss i ordning och är nu påväg hem till min mormor och morfar där släkten väntar. Vi ska äta påskmiddag och umgås!

GLAD PÅSK!!


Psst!! Idag fyller Tilda 25!! Hurra hurra hurra!!

Tröttisar

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg och berätta att jag lever men har legat i sängen/soffan hela dagen! Förutom när vi var iväg och åt pizza! ;)

Vi är klart trötta efter gårdagens Monday Bar-event med grym musik och härliga vänner!!

Snart redo för MB!!

Hallå där!! 

Är hemma och gör mig i ordning för Monday Bar och lyssnar på för härlig hardcore!! Jag är så jäkla taggad för ikväll att det inte är sant!! Hela den här våren är full av sådana här events och jag har mycket att se fram emot!! Om det är det här man lever för så är det de! ;) Utan dessa event och kryssningar, vad skulle jag då se fram emot?? Vistt har jag lagt ut en massa tusenlappar på det men det är värt varenda litet skruttet öre vill jag lova!!

Trance, Hardstyle, Hardcore - I'm in love!! ♥

Och min blogg heter ju faktiskt samma sak som det står på min ena tatuering - Music brings me to life!! 

Det lutar åt att detta blir min outfit för ikväll, dock har jag inte fixat håret ännu! :) 

 

Förresten!! Var på gymmet och tränade en snabbis och gjorde 100 burpees för 3e gången och ser redan resultat!! :D Hejja mig!

 

Skärtorsdagen = halvdag!

God morgon!!

Idag känns som en riktigt bra dag!! Vi välkomnar våren på mitt jobb med att idag börja åka till biblioteket!! Kommer ni ihåg att jag gjorde det förra året? Jag tar med mig två barn och åker buss till Ekerö centrum där vi går på biblioteket, leker lite, väljer böcker och åker sedan hem med bussen igen! Barnen älskar det och jag tycker det är supermysigt!!

Sedan kommer jag att sluta redan klockan 12.30 idag!! Då åker jag till gymmet, handlar lite smink, åker hem och gör mig i ordning för att sedan bege mig till Fia, för ikväll är det MONDAY BAR på münchenbruggeriet!!! ❤

Längtar längtar längtar!! Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att ha!!

Lååång dag!

Minst sagt! Började i morse med att bussen var sen ut till Ekerö och att anslutningsbussen redan hade åkt. Så fick gå en bit och jag blev sen. Kastade mig, utan frukost i magen, in i personalrummet för IUP-samtal med en förälder.

Sen blev det påskaktivitet ute på gården med tipsrunda och fruktsallad. Barnen glada, pedagogerna glada! :P

Fick "jobba över" till 17 men det gjorde ju inget eftersom vi skulle ha föräldramöte och jag ändå skulle vara kvar.

Sex stycken aktiva och engagerade föräldrar dök upp och i två timmar (trots att vi hade sagt 1,5 timme vid inbjudan) diskuterade vi intressanta saker om vår verksamhet! Mycket positivt och härligt föräldramöte!! :)

Slängde mig hem (eller rättare sagt, fick skjuts av tant Sussi, min kollega som sitter som om hon nosar på vindrutan ;)) kokade te och plockade fram skorpor och marmelad (jag vet, massor av socker!!) och satte på... GREYS ANATOMY!! Och äntligen börjar dom komma fram till den biten som jag såg en sneakpeak av för ett par veckor sedan, men inte visste jag att USA va typ 5 avsnitt före oss!! :P

Men äntligen ska jag få sooova och imorgon väntar myspys på jobbet! :))

100 Burpees

Då har jag varit och tränat igen. Började med ett intervallpass på löpbandet - totalt 5 km och 300 kcal. 
Sedan satte jag igång med mina 100 burpees och denna gång testade jag att göra 20 burpees x5 med 3 minuters vila mellan. Den totala tiden blev 21 min 41 sek. 
 
Det är den totala tiden som ska blir bättre och bättre i och med att jag ska göra detta tre ggr i veckan. Dessutom tänkte jag att sista dagen jag gör detta så ska jag göra så många jag bara kan på raken! Spännande att se framstegen, om det nu blir några! ;) 
 


Eftersom jag inte får det att fungera med min externa hårddisk i Timmys dator och han inte är hemma och kan hjälpa mig så tar jag och tittar lite på tv istället, den ni! ;) 


Dag 2

God morgon!

Sovit gott? Jag somnade som en stock igår och vaknade rätt så utvilad trots bara 6 timmars sömn! Min kropp har väl börjat ställa in sin på det timantalet eftersom den sällan får mer...

Solen skiner idag också och man känner att våren är på väg! Den har en tung väg att gå men trots 7 minusgrader så värmer solen!

Efter jobbet idag är det träning som gäller och i och med de så fortsätter jag pt-utmaningen med 100 burpees 3 gånger i veckan. Det kommer bli tufft men det är väl bara att köra på!! :)

Det är även dag 2 utan sötsaker, än så länge går det bra = det har inte bjudits på något jag har behövt avstå och jag har inte varit i någon affär! :P

Hoppas ni får en bra dag i solskenet!!

Träningsmål - Nu jävlar gäller det!!

Har glömt att berätta detta för er, men nu jävlar gäller det!! 
 
  • Från och med idag är det NOLL sötsaker som gäller, med sötsaker menar jag godis, bullar, kakor, tårtor och dylikt. Blir jag sugen på nått är det frukt som gäller. 
  • Till mellanmål får jag endast äta EN mjuk smörgås, är jag mer hungrig är det hård smörgås eller frukt som gäller. 
  • Kolhydrater fyller jag på med vid lunch, middagen består endast av sallad och en proteinkälla. 
  • Alla måltider ska bli mindre - äta på mindre tallrikar tex eller fylla på med mer grönsaker på tallriken.

  • Träning minst 3 ggr i veckan (och jag håller tummarna för att studierna tillåter detta!!)
Delmål: Om 1 månad vill jag se resultat på mätningen. (Jag ska ta och mäta mig i helgen)
 
Önska mig lycka till! :)
 
 

Bilden är från förra året då jag tränade som mest. Jag har gjort detta förut och därför vet jag att jag kan göra det igen!!

Besök på jobbet

Idag fick jag besök på jobbet... av Timmy! Han lämnade ju av bilen och hade med sig en liten present till mig! En blomma! Eller ja, en kaktus! ;) Jag har länge sagt att jag skulle vilja ha fler blommor hemma men att jag är så dålig på att ta hand om blommor att jag till och med dödar kaktusar så nu tyckte han att de va dags att testa. Så vi får väl se hur länge den lilla rackaren klarar sig! ;) 

Efter jobbet brassade jag iväg ut på munsö för att lämna bilen hos pappa och sedan ta bussen hem. Men först fick jag mig en liten stund i solskenet <3 Tänk vad de gör för själen!

 

När allting bara går fel...

Gårdagen va mycket trevlig men jag och Timmy hade nog ALLT emot oss...

1. Vi fick kasta i oss frukosten för att hinna med bussen. Vid närmare titt då vi redan var framme vid islandstorget så insåg vi att latmaskarna skulle gått till Blackeberg istället, 25 minuters väntetid i Bromma...... Istället tog vi en tidigare buss till Ekerö och hälsade på mamma.

2. Väl hemma hos Timmy igen började tidsschemat säga upp sig trots att vi hade varit ute i så god tid.

3. Vi måste ha sett ut som två dummerjönsar innan vi kom på hur fel vi gjorde när vi försökte ta på släpet...

4. Vi skulle vara i Uppsala 14.00, vi var framme ca 14.50...

5. Vi insåg att släpet var för högt för att köra in i garaget... (TACK OCH LOV testade vi inte att köra in!!)

6. Vi parkerade utanför fel port när vi skulle lasta av sängen...

7. Slutade med att vi fick parkera släpet på ett ställe och bilen på ett annat och kl 15.30 kunde Timmy äntligen umgås med sina gäster. De var ju där för att fira honom!

8. Allting gick sedan bra vi skulle lämna tillbaka flaket... Vi hade blandat ihop öppettiderna med en annan mack så när vi kom till macken så var den självklart stängd!!

Snacka om att det slog ginster om oss hur korkade vi kunde vara!! Detta resulterade ju då i att Timmy istället för att träna innan jobbet idag får åka och lämna släpet och sedan köra ut bilen till mig på Ekerö och därifrån åka kommunalt till jobbet...

Vilken tur att det är ny dag och ny vecka nu!! :)

Söndagsäventyr

God morgon!!

Vilken mysig dag det blev igår!! Först en stor och ordentlig mysig frukost framför filmen "Gnomeo och Julia". Tydligen har jag fått alla Cmore kanalerna och fastnade på deras barnkanal! :P

Sedan gjorde vi oss i ordning för att åka till stora staden. Där gick vi i lite affärer och åt sedan lyxlunch på restaurang Gyllene måsen! ;) Köpte en stor godispåse och gick till Rigoletto. Vi hade bestämt oss för att titta på OZ. Timmy tyckte dock att jag var konstig som inte hade sett den riktiga barnfilmen än! :P

När bion var slut så åkte vi hem till mig, lagom till earth hour, tände ljus i hela lägenheten och la ut en filt på golvet. Där hade vi picknick med rostbiff och potatissallad.

Resten av kvällen spenderade vi mysandes i soffan framför film ❤

Idag däremot, är vi ute på äventyr! Först ska vi hämta bil hos pappa på landet, sen hämta säng hos Timmy, lämna säng hos Timmys mamma och fira honom med hans familj och släkt, hämta annan säng hos Timmys mamma, köra hem till Timmy och ställa in sängen! Mycket fix :) men eftersom vi var så tidiga så tar vi först en snabb visit hemma hos min mamma :)

23/3-2013 <3

Idag har jag varit tillsammans med världens finaste pojkvän i 6 månader <3 Han är så omtänksam och bryr sig verkligen om mig. Jag älskar honom för den han är och han älskar mig för den jag är. Han står ut med mig när jag har dåliga dagar och han stöttar mig igenom mina tunga studiedagar. Han ger mig komplimanger som får mig att skina som en sol och han vill stolt visa upp mig som sin flickvän. 
 
Det finns inget bättre än att vara hans flickvän <3
 




















Tenta

Kan det vara tenta på gång här? ;)

Träningsmotivation

I natt drömde jag en dröm där jag skulle få tillbaka min tenta om dokuentation. Seminarieledaren och alla andra sågade mig totalt för att min tenta var så totalt värdelös och när jag tittade i den var det typ bara massa kinesiska tecken, procenttecken och lite text här och där... När jag hämtade ut tentan idag så såg jag att så var ju inte fallet, tentan såg ut som den skulle och jag hade blivit godkänd... PUH! :P

Efter skolan åkte jag till gymmet, väldigt omotiverad men eftersom jag hade druckit min PWO så kunde jag ju inte ångra mig. Började med att köra intervaller på de viset som jag skulle gjort häromdagen och denna gång kunde jag även slutföra dessa. När själva intervallen var slut gick jag klart 5 km (var bara ett par 100 meter var) men såg då att det bara var några kalorier kvar till 300 brända, så då gjorde jag klart dem också. Då var det bara 3 miuter kvar till 40 minuter på löpbandet så jag.. Nä det gjorde jag faktiskt inte, kände att tiden rann iväg men just såhär kan jag hålla på för att motivera mig att fortsätta på löpbandet, fungerar riktigt bra för mig!

Sen hade jag ingen aning om vad jag skulle fortsätta med så satte mig ner och funderade. Kom då och tänka på ett mail jag fick av SATS igår och deras PT-utmaning. 100 burpees 3ggr i veckan i 3 veckor. Rätt tufft men jag har tänkt ge det en chans. Dock kommer jag inte klara 100 på raken så för att testa min kapacitet valde jag ut 3 magövningen som jag skulle göra mellan burpees. Det slutade med att passet såg ut på detta viset:

10 Burpees
15 Fällknivar 10 kg medicinboll
10 Burpees
15 Fällknivar 10 kg medicinboll
10 Burpees 
15 Fällknivar 10 kg medicinboll
10 Burpees
15 Sideböjningar 14 kg (höger & vänster)
10 Burpees
15 Sideböjningar 14 kg (höger & vänster)
10 Burpees
15 Sideböjningar 14 kg (höger & vänster)
10 Burpees
15 "Grodan"
40 "Sparkar"
10 Burpees
15 "Grodan"
40 "Sparkar"
10 Burpees
15 "Grodan"
40 "Sparkar"
10 Burpees

(Förklaring Grodan - Sit-ups läge med benen korsade ca 90 grader i luften. När sit-upen utförs för du knäna mot huvudet och huvudet mot knäna samtidigt som du blåser ur all luft och går sedan tillbaka till startläge)

(Försklaring Sparkar - Halft liggande läge med armarna som stöd bakom ryggen. Fötterna varierar höger vänster med att "sparka" ut benet rakt för att sedan dra benet upp mot magen. Höger, vänster, höger, vänster.. osv. Fötterna och benen ska aldrig nudda marken men vara så nära som möjligt)

Efter passet var jag HELT slut och hela jag skakade! MEN... Totalt 100 Burpees och jag gjorde allt på 30 minuter och försökte vila så lite som möjligt men de va svårt!! 

 

 

Födelsedagsmiddag

Igår när Timmy kom hem till mig hade jag tänt ljus i hela lägenheten, lagat middag, hällt upp låtsas-champagne (cider med jordgubbar i haha) och satt på någon kärleksskiva på Spotify.

Vi åt middagen tillsammans och låg sedan hela kvällen och bara myste och pratade. Hur romantiskt som helst!! Och Timmy sa: "så här fint har ingen någonsin gjort för mig"! ❤

På morgonen hade han förresten fått en bukett rosor och ett litet paket. Paketet innehöll ett Bluetooth-headset liknandes en id-bricka med tillhörande kedja. Så man kan ha den både hängande som ett halsband eller knäppa fast den i tröjan när man står på löpbandet och dessutom var den riktigt snygg! Och vet ni? Han säger att det var en GRYM present!! ;)

Timmy 23 år!!

Precis!! Min lilla älskling fyller hela 23 år idag! ;)

Jag hade tagit lite sovmorgon från jobbet så att vi kunde starta dagen med en riktigt mysig frukost tillsammans ❤

En liten trött sötnos ville egentligen inte vara med på kort! ;)

NLY Trend

Beställde ju ett par nya skor i veckan, nu finns de hemma hos mig och jag bara ÄLSKAR dem!! Har promenerat runt här hemma med skorna på sedan jag klev innanför dörren! :D

Sen har jag och Timmy pysslat med ett litet projekt som snart blir av!! ;) LÄNGTAR!!

Monsterträningspass!

Kom faktiskt iväg till gymmet till slut igår! Det behövdes lite tagga-till-musik, PWO och lite inspiration på crosstraining-pass.

Min tanke var att utmana mig själv på löpbandet med ett 30 minuters intervallpass. Men efter lite mer än halva så fick jag ett sjuhelvetes håll att jag var tvungen att kliva av och nästan vika mig på mitten... Bättre lycka nästa gång! Men av det lilla jag hann med så var jag redan då helt slut! Jag brukar inte köra intervaller, istället kör jag samma hastighet 8,5 igenom hela löpningen.

Efteråt testade jag ett "dagen pass" ifrån crossfit nordic tror jag de va. Bytte dock ut de pull-ups som skulle göras vid cirkelträningen till fällknivar. När jag gick till omklädningsrummet skakade hela min kropp!! Trodde inte att passet skulle vara så hårt som det va!

Segt

Idag går det riktigt segt till gymmet. Känner mig inte så sugen på att träna och är väldigt trött. Har redan sovit en liten stund och ligger nu i sängen och förbereder mig mentalt på att gå och träna!

Det här är det värsta med att "bara gå hem och hämta gymkläderna". Jag har en för stor tendens att banga träningen då...

Får väl sätta på lite bra musik och tagga till!!

Nej fy fan...

Behöver jag säga mer?
 

Tisdag är ännu en kall dag...

God morgon på er!

Idag tackar jag gudarna för att det i alla fall är ljust ute när man går till jobbet. Ljuset är nog det som håller mig vaken. Någon som har ett par tändstickor att låna ut kanske?

Timmy tjatar jämt om att jag är hemkär och att han vill att jag kommer hem till honom mera. Så igår packade jag min väska och åkte dit utan hans vetskap. En glad överraskning för honom!! :)

Men vägen dit var inte direkt någon dröm. Snön yrade, det va SVINKALLT och blåste!! Bussen halkade nästan fram och vid vägkanten stod en lastbil med varningsblinkers... Det kändes som December igen.. Ush!!

Men bara för att jag längtar så mycket till sommaren så säger jag med denna bild, våga vägra snö och vinter!!

Lite mer bilder från Monday Bar

Dessa är dock inte tagna av mig utan av Thomas Blix på grabeige.se
 

Ett kaos till morgon

Imorse skulle min klocka ringa och väcka mig kl. 05.00. Jag vaknar till av att Timmys klocka ringer och jag börjar fundera varför jag ligger i sängen när hans klocka ringer... PANIK! Min buss skulle gå 18 minuter senare!! Jag fick kasta på min kläder, packa smink och borste i väskan och borsta tänderna medan Timmy slängde ihop min frukost med yoghurt, müsli, bär och en kopp te.

Frukosten fick jag äta på jobbet (som jag visserligen gör varje morgon) och sminka mig fick jag göra på bussen. Vilken härlig morgon!! Men hann det gjorde jag! ;)

Kaos säger jag bara....

En helt vanlig söndag

Hela helgen har jag tänkt att jag skulle studera men jag kan säga er att allt jag gjort är att läsa ett par sidor ur Salamancadeklarationen. MEN istället känns det som om jag fått massa annat gjort som jag har dragit på och att bara tagit det lugnt, spelat Playstation med Timmy, så jäkla skönt och behövligt!

Så idag vaknade vi vid 9, låg och drog oss i sängen till 10 kanske. Lagade till en riktigt god och ordentlig frukost med ägg, yoghurt, müsli, grönsaker och smörgåsar till Timmy. Sedan har vi spelat vårt Lego-spel hela dagen tills det var dags att gå och träna.

På gymmet blev det ett snabb-pass med ländrygg och mage (de enda ställena på min kropp där jag INTE har träningsvärk!!). Gick riktigt bra!

Nu tänker jag få mig ett par timmars skönhetssömn! God natt!

Monday Bar XL

Då har jag och Fia köpt biljetter Monday Bar BLACK XL den 28/3 och Minna köper imorgon!! Kommer blir galet bra tror jag!! :D

Bilder från Monday Bar

Som vanligt kommer jag inte att lägga upp alla 100 bilderna här MEN de jag faktiskt lägger ut här får ni se allra först! ;) 
 
Jag vill att ni tar och lyssnar på den här låten samtidigt som ni kollar på bilderna! :D




Monday Bar Spring Break Cruise 2013 





































Mar. 16, 2013

Bloggen är just nu under ombyggnad! Kände för lite vårkänslor och det får man inte av fallande snö! ;)

Ha tålamod!!

Year of summer

Hela morgonen har jag och Timmy suttit och tittat på resor till varmare breddgrader för i sommar men bestämde oss för att det blir för dyrt. Så istället tänker vi satsa på en vinterresa och beroende på hur deklarationerna ser ut så får vi se vad destinationen blir. Längtar till sol, bad och långa stränder!!
 
Den här låten får mig att drömma mig bort till Decibel förra året med stranden, vattnet, musiken och 40 grader!!
 
 



Idag ska jag äntligen ta mig till gymmet igen och jag hoppar direkt på Body Combaten. Har längtat så länge efter att testa den nya releasen så det är lika bra att köra. Får väl kanske ta det lite lugnare, om jag kan.. ;)
 
Men först lite studier! 
 
 

Mysigt i stickat

Skolan rullade på bra, förstår mig dock inte på föreläsaren/seminarieledaren vi har haft denna kurs. Hon är ju helt... Öh... Ovetandes om vad hon gör, kan aldrig svara på frågor och idag höll hon i en föreläsning som hon inte ens kan nånting om. Ja det är tur att vi har haft så mycket kurslitteratur och dessutom har varandra så att vi kan få saker gjorda!

Efter skolan åkte jag till stan för att lämna tillbaka ett par av shortsen som jag akut köpte förra fredagen innan kryssningen, då jag hade glömt mina favoriter hemma! Men kunde ju inte låta bli att ta mig en lång sväng i butiken och sedan därifrån med en vit stickad tröja i påsen istället! Börjar tänka mig vår och då blir denna tröja superfin under min skinnjacka!! :D Den jackan hänger där hemma så fint och väntar på liiite varmare grader!

Åkte sen hem till Timmy och ja... Klickade hem en belöning för att jag snart har klarat mig igenom den här kursen!! :D Så snart tittar dessa snygga skor ner på posten i Blackeberg! :D

Under kvällen har vi ätit fajitas, kollat på film och bara haft riktigt Fredagsmys.. ❤

God natt på er!

Time for school

Hallå på er!

Vilken härlig morgon va? :D
Vaknade när Timmy gick upp i morse och kunde sedan inte somna om trots min en timme längre sovmorgon. Istället gick jag till slut upp och tog en lugn morgon med lite trevlig rix fm i högtalarna.
Allt som inte innebär att gå upp kl 5 och stressa iväg till bussen är just nu en skön morgon för mig!

Kändes lite lustigt i morse när jag pillade i mig alla piller.. Sinova, D-vitamin, C-vitamin, omeprazol och P-piller. Härlig blandning i olika färger! ;D

Jag är i alla fall påväg till skolan där vi ska ha en föreläsning och ett seminarie idag, ganska simpelt! :)

Ha en bra dag!

https://cdn3.cdnme.se/374316/6-3/pic_5142df8eddf2b344c33aae93.jpg" class="image">

Stay strong

Nu ska ni se! Jag är så förbenat trött på min förkylning att jag stannade till på Apoteket i Bromma på vägen hem. Köpte Sinova forte och C-vitamin för förkylningen och koffeintabletter för att slippa dricka eneridryck varje dag när jag ska studera. Så nu jävlar håller vi tummarna att jag snart blir bra!
Min näsa är alldeles röd och fnasigt torr av alla 50 ggr jag har snytit mig idag... :(

Snart kommer min älskling hit och då blir det middag!

God morgon!

Började dagen med en trevlig pratstund med grannen som bor ovanför mig. Hon är nog den enda granne som jag faktiskt träffar på! :) men det gör inget, hon är en 29 årig tjej så vi har mycket trevligt ihop :)

Tänkte ta och läsa i min studiebok nu! Ha en bra dag :)

Onsdag = snart fredag!

Igår satt jag och läste, läste och läste... Var så jäkla trött på det att till slut sa det bara stopp och jag tappade koncentrationen helt. Har sååå mkt att läsa att det blir att jag istället inte alls läser typ! Thats sucks..

Men men ny dag idag och jag längtar till sommaren. Tog på mig en lite somrig tröja och i tre dagar har jag haft på mig mina converse! :P man får väl tjuvstarta trots 15 minusgrader?

Ikea

God morgon!

Vill bara säga att jag verkligen älskar när klockan ringer 04.45... NOT! Hur kom jag på den dumma idén att alltid börja tidigt? Värdelöst måste jag säga...

Igår hade vi ganska få barn på vår avdelning och jag tror att vi får ungefär samma antal idag så ska se om jag kan få flörta lite med mina kollegor och åka till Ikea på förmiddagen, vi behöver nämligen nya lådor till avdelningen. Vet att min ena kollega (och som då även är min mamma) kommer troligen läsa min blogg här på morgonen så tänk på den tills du kommer till jobbet Tina! ;)

Annars är det 4 veckor sedan jag hade feber och än idag är jag lika snorig och hostig och rosslig som jag va då. Har försökt träna men då blir det sämre. Har försökt vila men då blir det sämre.. Va fan gör man när man inte blir av med skiten!?!?

Hoppas ni får en bra dag med mycket sol!!

Hate mondays

Måndagsångest och dagen började med förseningar. Men det rullade på bra på jobbet iaf, handlade lite mat till kylskåpet efteråt och efter en Powernap, middag och en red bull så gav jag mig in i studierna. Jag räknade ut att jag har ca 360 sidor att läsa tills på fredag = omöjligt. Men jag läser så mycket jag hinner! Rätt intressant om sekretess och anmälningsplikt.

Vid 8-tiden överraskade mitt hjärta med att komma hit och hålla mig sällskap, mysigt värre!! :)) ❤

Ante la upp en härlig bild på Timmy på instagram här idag som jag tog skärmdump på!

Home sweet home

Hemma igen efter en åter oförglömlig kryssning!! Den känsla och kärlek som finns på dessa båtar går inte att återberätta, den måste upplevas! Men sängen väntar på mig nu för imorgon återgår jag till det vanliga livet med jobb och plugg...

Längtar redan efter nästa kryssning 5-7 juni ❤

Mar. 08, 2013

God morgon på er!

Solen skiner, jag har sovit 8 timmar i natt och allt är bara perfekt!!

Jag är påväg till skolan nu för en föreläsning och ett seminarium, sen kl 11.30 drar jag raka vägen till stan och släpper allt annat som har med jobb och plugg att göra! Gör några ärenden, möter upp mina vänner och äter lunch (tyvärr avskedslunch...) och sedan vidare till terminalen där dom andra väntar!! Ut på öppet vatten och bara dansa natten lång!!

Börja morgonen med den här låten så lovar jag er att ni blir på bra humör!!

(Kan bara länka via telefonen)

http://youtu.be/GhXGVOzlym4

Torsdag och endast en dag kvar!!

God morgon!!

Solen lyser och alla är glad! Igår var det en lång dag på jobbet med möte efter ordinarie tid. Rätt kul då vi började möblera om på avdelningen.

Åkte sedan hem och studerade en stund och när Greys började klev även Timmy in genom dörren så jag fick lite myssällskap framför tvn!

Idag väntar en ny dag och jag ska ÄNTLIGEN få ägna mig åt att packa till kryssningen!! Dessutom blir det att sova tidigt och då menar jag typ kl 8-tidigt!! Eftersom jag börjat kl 08.00 imorgon i skolan så måste jag sova ut lite för att orka med morgongympan med mina favoriter Endymion på lördag morgon kl 06.00 ;))

Ha en bra dag!!

Crystal clear

Fick hem mitt halsband idag som jag köpte från Groupon för ett tag sen! Var lite osäker på den lila färgen när jag såg den på bilden men nu när jag såg halsbandet i verkligheten blev jag riktigt nöjd!! :)

Hard to the core

 Sitter och lyssnar på Evil Activities senaste Extreme Audio och laddar till kryssningen i helgen. Med lite extra dunka dunka i högtalarna hoppas jag på att studera bättre också. Är så trött bara att jag fortfarande försöker vakna till efter min powernap på 40 minuter som jag tog men som blev på en timme typ, somnade bara om hela tiden.. Haha! Ska försöka att verkligen lägga mig tidigt ikväll men har även ca 75 sidor totalt kvar att läsa den här veckan, så det är bara att köra på! :)
 
Enjoy!
 

Tisdag 5/3 - 3 dagar kvar!!

God morgon på er! Sovit gott?

Som ni ser i titeln så har nedräkningen börjat! På fredag beger vi oss ut på vattnet för att dansa så att hela Östersjön svajar! Längtar så väldigt mycket...

Men först har vi några arbetsdagar, studier och en halv skoldag att avverka. Vi börjar denna dag med en kopp te som vanligt och en kall resa till jobbet, jag är verkligen segast på tisdagar och den dagen är jag utan vila på jobbet.. :( typiskt!

Men men what to do? Nu gör vi det bästa av den här dagen! För övrigt känner jag mig som en uppblåst ballong i ansiktet, men fortsätter med min lilla nässpraykur och vila från träningen!

Soffhäng, snytpapper och te

Åkte hem efter jobbet och la mig direkt på soffan för att kurera. Sov en liten stund, såg till att använda massor av saltvattenspray i näsan för att få fria bihålor och gjorde ört-te med pepparmintsmak.

Men det blev ändå mycket studerande gjort! Läste ut kapitlet i andra boken för denna vecka, sedan påbörjade jag nästa som jag redan läst 1 av 2 kapitel på ca 25 sidor! Riktigt bra flyt!!

Dessutom har jag faktiskt hunnit färga håret, duscha och smörjt in mig med brun-utan-sol-lotion.
Hårfärgen är en liten tendens mörkare än min naturliga hårfärg som faktiskt hade tittar fram efter kanske lite mer än ett halvårs vila från hårfärg, men tyckte det va dags med lite ny färglyster! ;)

Dags att sova!! God natt!

Aj, mina bihålor...

I tre veckor har jag varit förkyld och smått täppt i näsan. Men har hoppat över nässpray för att låta kroppen ta hand om det själv.
Nu ligger jag här i personalrummet på rasten och ojar mig över mina bihålor. Proppade näsan med nässpray och ska köpa rinexin på Apoteket på vägen hem. Tänker inte få bihåleinflammation nu innan kryssningen! Och om fallet så skulle bli så tänker jag åka i alla fall!! Så det så! Inget kan stoppa mig från Monday Bar!!

(Bild från förra årets Spring break Cruise)

Söndag 3/3

Ja, då har jag varit på det där gymmet idag igen. Jag vet att jag tjatar om det men gymmet, jobbet och skolan är det som präglar mitt liv just nu och det är inte så mycket roligare faktiskt.

Men iaf så gjorde jag ett jäkligt bra pass ifrån mig! Triceps och axlar med 15 minuter löpning som uppvärmning.

Var även en sväng till Solna centrum idag och letade kläder till kryssningen. Hittade två toppar som jag köpte men vet fortfarande inte om jag är riktigt nöjd. Lär väl veta det när jag väl står där i hytten och ska klä på mig!

Förut detta så har jag studerat för fullt. Har läst klart den första boken som handlade om traumatiserade barn, en bok skriven av en psykolog på rädda barnens mottagning. Riktigt bra bok måste jag säga! Sen kan jag även känna att mitt arbete i jämförelse med hennes är ju ingenting. Jag arbetar på en riktigt svensk förskola där de flesta familjer satsar på karriär och barnens största problem är att de inte fått den senaste Star wars-figuren. Medan andra barn i andra delar av Stockholm och Sverige har sett sina familjer bli mördade, mamma blivit våldtagen, själva blivit sexuellt utnyttjade, flytt från krig, vapen, bomber och annat traumatiskt! Och nu i Sverige har dom fått en andra chans men det är inte så lätt som man kan tro. Deras minnen sitter med ett järngrepp och det tar lång tid att laga!! Ush, stackars barn.. :(

Nej, nu ska jag sova. Ny jobb och pluggdag imorgon.

God natt!

Lördag

Jag skulle ju då ha tränat BC idag men eftersom jag va så jävla klantig och åkte åt fel håll med tunnelbanan så sket ju det sig!!! (Hur lyckas man!?!?)

Istället blev det löpning och jag gav mig inte förrän jag klarat 30 minuter. Men sen va jag helt slut, dags att träna upp den där konditionen igen.

Efter träningen åkte jag och Hjärtat till Kista för att äta mat och gå på bio. Vi såg "A good day to die hard" och den var lika härlig som vanligt!! Skön film!!

Vi tog även svängen förbi Johan innan vi åkte hem igen.

Imorgon väntar ännu en heldag med studier, har ca 260 sidor att läsa denna vecka - 40 avklarade 220 to go......... Yey!

Min fredag

Glömde uppdatera igår så börja min lördag med att berätta om min fredag! :)

Till att börja med var det dags för skolan och ny kurs. Den handlar om specialpedagogik och är väldigt teoretisk... Vilket innebär många nya ord och begrepp så vi alla var väldigt frågande på föreläsningen men liiiite vettigare var man väl när man gick därifrån.

Vi slutade så pass tidigt som 14.30 så tog mig ett kvällspass på gymmet.
Många av mina vänner skulle iväg till Münchenbryggeriet på kvällen men inte jag inte. Jag åkte hem och satte näsan i studierna. Känns som om jag ligger lite efter samt att jag inte kommer kunna läsa nått nästa helg då det är MONDAY BAR!! Så ja, jag hade inget annat val kändes det som...

Det var min kväll det... Nu ska jag äta frukost och studera ett par timmar till innan jag ska iväg på ett BC pass!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!