Jag såg just ljuset före döden, sen kom...

Jag såg just ljuset före döden, sen kom världens dunder och kabrak! Vilket jävla åskväder vi fick över oss helt plötsligt! Och himlen bara öppnade sig och tömde molnen på regn! Shiet! Nu ska vi kolla på avatar och äta tacos :D

Torsdag 29/4

Goddagens!

Jag sitter just nu och njuter av vädret utanför min liite öppnade balkongdörr, (annars smiter katten....) och väntar på att Piere ska göra sig klar för att åka till typ Farsta. Vet ni vad vi ska göra där? .... Köpa AVATAR!
Den hade ju release igår och Piere sa att han hade sett nått erbjudande att man kunde få köpa filmen för endast 79:-, lär väl bara gälla gårdagen, men han verkar väldigt sugen på att köpa den ändå.

Mitt förslag som jag ännu inte lagt fram för Piere är att även åka och kolla på billiga utemöbler! För imorgon har vi pratat om att grilla igen och det blir ju liiite mer mysigt om man har utemöbler på sin altan.. :P

Måndag 26/4

Kan börja med att säga Grattis Mamma!!

Igår var vi på födelsedagsfika hos mamma och åt massa god tårta och sen så åkte vi hem, jag städade lite medan Piere tog en powernap, typiskt. Haha.
Vi åt middag och jag diskade. Sen så ringde Fiaoch sa att hon och Love var på tåget så vi drog och hämtade dom för att ta oss vidare till Willys och Storhandla! Det är alltid lika mysigt när vi gör det tillsammans! :)
Nu är kylskåpet proppat och vi behöver inte köpa mat på ett bra tag, det är skönt.. :)

Idag blir det jobb och sen gymmet där jag ska introducera Tilda. Undra hur de ska gå när jag själv fortfarande lär mig av Piere.. haha! Men jag ska lära henne allt jag kan! ;P

SMS-inlägg

20100424195 (MMS)

Nu är vi på väg till inflyttningsfesten! Snyggparet ;P

SMS-inlägg

20100424191 (MMS)

Jag har köpt nya skor!

Fredag 23/4

LÖÖÖÖÖÖÖN!

Behöver jag säga mer??

Mysigt med nybakad kladdkaka och independe...

20100422185 (MMS)

Mysigt med nybakad kladdkaka och independenceday!

"Älskling vill du mysa med mig ikväll? V...

"Älskling vill du mysa med mig ikväll? Vad sägs om ett snabb pass på sats sen hem och äta lite och lägga oss och mysa i soffan?<3" - Han kan vara underbarast när han vill!

SMS-inlägg

empi (MMS)

Bajen!

20100420181 (MMS)

Bajen!

Torsdag 22/4

God morgon alla 10 läsare!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock men vaknade som vanligt med ont i ryggen. MÅSTE verkligen ta tag i det där sängproblemet och köpa oss en större säng innan min rygg går av.

Tränade rätt slappt igår, åkte hem och åt middag och kollade på tv. Blev tyvärr ingen kladdkaka som planerna va... Vi gör ett nytt försök ikväll!

Jag kom på igår att jag är ju faktiskt bjuden på inflyttningsfest hos Åsa på lördag och som inflyttningspresent så vill hon ha ett svartvitt kort på ett minne som hon och jag har isatt i en ram... Jag måste alltså ta mig till ikea och köpa en ram, välja ETT kort och framkalla det. Jag ska nog göra detta på lördag.. Sista sekunden alltid bäst!

Ha en bra dag!

Onsdag 21/4

20100421183 (MMS)

Sminka sig i bilen är bäst! Vinner ju massor med tid! :D

Onsdag 21/4

Morsning!
Har haft en halvdålig natt, vet inte riktigt varför och jag har för mig att jag drömde nått illa om mitt och Pieres förhållande. Det gjorde jag igår också.. NÅGON SOM KAN TYDA DRÖMMAR??

Lite kaotisk dag på jobbet idag. Jag är nästan själv till 10.00 och då blir min kollega själv för jag ska in på möte, precis i ingång från gården, blökbyten och dukning. Vi får se hur detta går men tror chefen hjälper till en del.

Efter jobbet blir det träning med Piere och Stefan som var med igår, en liten plutt på 17 år haha, men han är Max lillebror och Puttes kusin, så han får väl vara med på ett hörn.. ;P

Förresten.. SKAFFA INTE KATT! Jag hade lagt fram min smörgås med skinka på och sprang iväg och fixade en grej. När jag kom tillbaka.... VAR SKINKAN BORTA! Jävla katt....

Tisdag 20/4

Sååå ja Bajen! Sjukt spännande match men vi klarade det ändå! Hade helt okej platser men det är ju såå mycket roligare att stå i klacken! Nästa hemmamatch är mot Norrköping, känner suget av att gå då! ;P

Tisdag 20/4

God morgon!
Här sitter jag och äter yoghurt med färska jordgubbar i! Gud så gott, kan vara årets först! <3
Igår va ingen speciell dag, jobbade på som vanligt, åkte och tränade, åkte hem occh Piere fick för sig att vi skulle baka kladdkaka så jag trallade iväg till affären för att handla medan han diskade. Helt rättvist!
Men det blev ingen kladdkaka för klockan blev för mycket.. haha! Bättre lycka imorgon.

Sen pratade jag Minna och Max ihop oss och gissa vad vi ska göra idag.... GÅ PÅ BAJENMATCHEN!! Wiii! Nej jag vet att det bara är gamla ruttna superettan men det gör ingenting, vi kommer tillbaka, jag måste bara vara där och stötta dom helt enkelt! ;P Och nu när biljetterna är mycket billigare så kanske man kan vara där nån gång i månaden på hemmamatcherna.

Sen så har vi börjat titta på ett alternativ till defqon, nämligen "10 years of Q-dance". Verkar grymt de. Vad kan inte bli bättre än att vara med och fira ett 10 års jubileum, kan det bli bättre liksom?? Nej tror inte de.. ;P Skillnaden på det sistnämnda och Defqon är att defqon är en festival med flera oika scener att gå emellan. och dessutom är den på dagtid utomhus på en strand och 10 years of q-dance på nattetid inomhus på amsterdam arena. Men det blir nog bra ändå!

Idag blir det jobbet och sen snabbt iväg till matchen! Kommer bli grymt kul!

Söndag 18/4

God morgon! För mig är det i alla fall det och vissa (PIERE) sover fortfarande.. haha!

Igår skulle vi ju köpa biljetter. Jag satt där, hamnade i kön in för att få köpa biljetter, jag kom in men på nått sätt slängdes jag ut! Men men ingen fara vi har ju två datorer till som vi stod i kö med. Dator nummer två, kommer in i biljettsystemet, men blir också utkastad av typ överbelastning! Och den sista daton, kom inte in överhuvudtaget för biljetterna tog slut - PÅ 20 MINUTER! 40 000 biljetter bara pff, så vare SOLD OUT!
Var så jävla förbannad asså! detta betyder alltså att vi kommer att få köpa biljetter som är mer än dubbelt så dyra! Istället för 600 kr kommer priset gå upp i 1300 och uppåt!
Till råga på det så har vi ju de här jävla askmolnet som gör att man inte vill boka nått flyg heller. då blir det troligen tåg ifrån köpenhamn, men man måste ju ta sig dit ner också, men antingen får man vänta i 5-6 tiimmar på anslutande, eller så får man betala nästan 1000 kr bara för den lilla resan! Så nu får vi se hur detta slutar.. :(

Bilderna från fredagen harkommit upp!

Alltid fingrarna!


Piere och André.


Minna och Tilda.


Här står vi och dansar loss.


Vi sjuuunger!


Vi samlade på munljusstavar men man vill ju så gärna tugga på dom!


Det är svårt att se normal ut utan fingararna och tungan framme! :D Rebecca och jag.

Alla bilder är tagna av Patric Stjernström på tresexti.se

Igår hade vi skitmysigt med grillning och folk och senare tappade vi några så det blev tjejkväll med Rebecca, Tilda, Linda och André. Haha.

Men jag älskade verkligen Pieres kommentar när han kom hem: "Älskling , jag kom hem bara för att jag saknade dig så!" Ibland är han bara för underbar min älskling! <3

Lördag 17/4

God morgon!

Hade en underbar kväll igår, dansade en hel del så kroppen är rätt mör idag. Men vi tog inga bilder själva så måste vänta på att Hassa ska lägga upp sina bilder och han kan ju ta några dagar på sig... Men det kommer några! :)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 13.00 för då..... SLÄPPS BILJETTERNA TILL DEFQON.1!!
Hoppas bara att de andra också sitter och klickar sig in, annars blir det bara jag, Piere, Rebecca och André som får åka, haha för dom andra!



Utanför fönstren har jag två byggare, Piere och Putte som håller på med vårens projekt - En altan! :D
Så ikväll ska vi försöka att köra på årets första grillning, trots det inte allt för roliga vädret.
Kommer bli mysigt med en altan att gå på där utanför för annars är det kanske 60 cm ner till marken från lägenhetens golv, lite halvjobbigt..





3 minuter kvar! Över till biljettköp!

Fredag 16/4

Äntligen Fredag!!

Tyvärr är det på mitt jobb så kallad tisdagsfredag och jag stänger... Men men det är många som stänger sina jobb som arbetar mycket längre än mej. Jag slutar "redan" 17.15.'
Då bär det av hem och göra sig i ordning för förfest hos Sam och sedan vidare till 360 och BLACK & WHITE! Me love! <3

 

Jag får så många minnen när jag kollar på ...

bild0012 (MMS)

Jag får så många minnen när jag kollar på bilder på mobilen. Speciellt hur roligt jag och piere hade det <3

Jag vill inget hellre än att lägga mig i m...

bild0018 (MMS)

Jag vill inget hellre än att lägga mig i min säng och sova!!! Kom hem 21.50 igår efter dom sista samtalen med föräldrar, helt slut, duschade och kröp ner i sängen tillsammans med min älskling! Jag saknar honom när vi knappt hinner träffa varandra innan man somnar.. Men idag så ska vi bara hem efter jobbet båda två, umgås och ha det bra! <3

Onsdag 14/4

Jaha då var det dags att gå till jobbet igen, kul...

Samtalen igår gick bra, till en viss del.. Vi ska flytta barn till andra avdelningar och två av föräldrarna höll på att börja gråta när min kollega berättade för dom. En utav dom kunde acceptera det, den andra vill ändra så att deras barn får stanna hos oss. Inga problem för oss för det är våra gullungar som vi ska flytta!!

Hammarby spelade ju sin första match igår.. Jag satte på målservice som jag kunde kolla mellan samtalen och innan jag åkte hem och det började ju bra! När jag åkte från jobbet stod det 2-1 till bajen! När jag kom hem och hade lagt mig och kollade slutresultatet... 3-2 till Ängelholm på minuter! Jävla skit! Bajen som har verkat så förberedda och så får dom en mardrömsstart, inte kul för dom. Men vi kommer igen!! FORZA BAJEN!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/superettan/hammarby/article6948795.ab


Bild från TV4 sport

Tisdag 13/4

Sitter här och inväntar föäldrarna för dagens första utvecklingssamtal. Desto värre.. MISSAR JAG BAJENS FÖRSTA SUPERETTAN MATCH! Jävla skit...
Men jag ska försöka hålla koll genom datorn...

FORZA BAJEN!!

Tisdag 13/4

Morsning korsning!

Sitter här igen och slänger i mig frukosten för att jag har bråttom, men denna morgon har jag gjort det omedvetet! Vaknade inte när Pieres klocka ringde i morse vilket den gör ca 5 ggr innan han går upp. Sen så när min egen klocka skulle väcka mig så fattade jag inte att det var min för det var en annan signal och jag var verkligen YRvaken! haha! Till slut snoozeade jag ett tag och när jag kollar klockan så är den 07.15 och jag skulle upp 7! Då hade jag i detta yrvakna tillstånd fått för mig att jag hade duschat igår kväll vilket jag inte hade, så de va bara att springa och hoppa in i duschen, men jag är nästan tillbaka på spåret.. :P

Ida blir det en lång dag, jobbar till 17.15 och sen ska jag jobba över och ha utvecklingssamtal med tre föräldrar. Detta betyder att jag kommer inte komma ifrån jobbet förrän typ 19.45... hårt... Får mysa väldigt lite med min älskling denna vecka...

Men men, måste back on track nu!

Måndag 12/4

God kväll allesammans!

Äntligen är jag hemma, eller för ungefär en timme sen kom jag hem och då satte jag mig direkt och gjorde ett häfte om planeten Venus som jag ska ha till jobbet imorgon. Vi har nämligen tema på vårt skapande som är just "Tema planeter". Vi kommer ha riktigt hajpade ungar efter denna termin! haha! ;P

Pärlan blev superfin! Bytte däcken till läckra sommardäck med fäljar och tvättade och skrubbade för fullt! Tog en bild på den fina bilen men jag orkar inte lägga in den nu, så jag tar det imorgon!

God natt!

Måndag 12/4

God morgon!

Inatt har jag sovit raklång som en ål för att NÅGON (PIERE) brett ut sig och tagit alldeles för stor plats i sängen. Därför har jag väldigt ont i min rygg denna morgon. Vi har nämligen en alldeles förliten säng på 105 cm...
Vi har pratat om att köpa en ny men det blir ju aldrig av för det är ju några extra hundra i räkningar varje månad och det tar på plånboken faktiskt... Jag betalar ju flera tusen redan på min bil... Men vi ska tänka lite till på det!

Idag ska jag jobba på som vanligt och sen efter jobbet ska jag möta pappa och byta däck på min bil, jag har ju nämligen dubbar som man inte får ha f.r.o.m onsdag. Så är det och lite till.

Nu måste jag springa och föna mitt hår, varför ska man alltid vara sen??

Söndag 11/4

Go kväll allihopa.
Här sitter jag i min fotölj och tittar på när Piere spelar Xbox. Vi åkte till farsta och handlade 3 spel. Först Avatar-spelet som jag egentligen lovat Piere att köpa till honom i födelsedagspresent, men inte gjort än, SKÄMS!
Sen blev det ett spel som heter "Lost planet", vet inte alls vad det var men nått som intresserade honom..
Till sist blev det "The spiderwick chronicles" och det är det spelet jag sitter och skrattar åt just nu! Haha! Piere har nämligen blivit en liten mus som ser otrolig rolig ut när han går och står och springer och hoppar, dessutom rimmar han så roligt i allt han säger! haha!

När vi kom hem gjorde jag Makaronilåda för första gången, och den blev väl helt okej faktiskt!
Jag har gjort riktigt händiga saker idag känner jag! Hemmafru kallade Tilda mig...

Men snart är det dags för sovtajm så säger god natt nu!

Söndag 11/4

Nu sitter jag här och väntar på det jag har i ugnen... SCONES!
det ska bli riktigt mumsigt, har ju inte ätit de på många år och då är det mamma som har bakat dom till en tidig söndagsmorgonfrukost till hela familjen. En sådan frukost har vi nog inte ätit sen jag började gymnasiet typ för mig lät dom sova för jag var alltid så otrevlig när mamma väckte mig! Haha! typisk tonårsunge..



Tänkte jag skulle lägga in receptet sen men nu ska jag väcka min käresta och bjuda på nybakat! <3

Söndag 11/4

God morgon!
Här ligger jag ännu i sängen med älsklingen, han bara sover och sover. Men eftersom vi kom i säng vid halv 7 imorse så tänkte jag faktiskt låta han sova ett tag till så han blir trevlig idag!

Sen hade han önskemål om att åka till Farsta centrum idag, vet inte om det var nått han vamlade fram i alkoholens ångor i natt eller om han faktiskt vill det, vi får väl se.
Vi ska även ta och städa färdigt idag, han fick ju så bråttom iväg när han fick veta att han skulle få gå ut med killkompisarna.

Jag har en massa god recept i mitt skåp, har i nått år om inte längre prenumererat på Hembakats mumsiga recept men aldrig använt dom. Så nu har jag två pärmar med recept jag endast dreglat över. Därför funderar jag faktiskt på att denna morgon använda mina bakkunskaper medan prinsen sover. Något extra gott till frukosten kanske?


Så söt han är när han sover... ;P


Mördarkatten Chessie gör oss sällskap i sängen..
Har ni förresten hört "Hundens dagbok"?



Hahahaha så otroligt rolig!

Lördag 10/4

Herre min skapare vilken gårdagskväll och lördagsdag.
Igår skulle jag ju stressa hem efter jobbet för att rusa iväg till Linda på middag och öl oh vinprovning. På vägen hem ringer Piere och undrar om vi inte kan skjuta lite på tiden till bussen efter och visst självklart gick jag med på det, som tur var eftersom jag inte alls var färdig då vi hade behövt vara färdiga! haha!
Men väl hos Linda så får vi veta att Sam och Andre är tvärsena och skulle inte komma dit förrän vid hlv 9 så vi satt där och väntade förbrilt och vrålhungriga. När dom sega råttorna äntligen kom dit så slängde vi oss på maten!
När alla var mätta och belåtna tog vi fram ett spel som hette "Förfestspelet", handlingen var ganska tråkig egentligen så vi bytte många delar till att man skulle ta ett "jag har aldrig-kort" istället.
Piere somnade gott i min famn efter några glas rödvin vid halv 12! Haha!
Då tog vi bort spelet och körde endast "jag har aldrig-korten", vilket resulterade i att vi satt i ungefär 3 timmar och diskuterade olika sex-frågor. haha! Hur kommer det sig att det alltid slutar med just Sex-diskussioner?? Haha!

Vid 3 väckte jag Piere och vi sprang till tunnelbanan. Väl i slussen hade vi 20 min på oss att springa till donken, men när vi var tillbaka på perrongen var det 14 minuter kvar ändå... När väl tåget kommer kliver vi på och märker att va mycket platser det finns lediga just här, vi tar och sätter oss.. Nej inte där för där hade någon spytt, vi går åt andra hållet, nehe, där hade någon också spytt.. Till slut kom jag på det, är det fredagskväll och det finns lediga platser på en tunnelbana, då har någon varit där och lagt en pizza, så är det bara!

Ikväll hade jag funderingar på att göra Tilda och Linda sällskap men är alldeles för trött efter allt städande och tvättande. Gick ju upp 11 för att hinna äta frukot och sortera tvätt innan kl 13 då vår tvättid började, men när vi kom till tvättstugan var det visst klockan 16 vi hade bokat, jävla skit, jag hade kunnat sova massa mera timmar!
Så stannar hemma och tar igen dom timmarna i min nybäddade säng och passar på att breda ut mig lite medan Piere är ute och gör söder osäkert! ;P

 
Älskling sover gott i mitt knä, men Andrés kamera är fan inget att ha... haha!


Älskling uppskttar verkligen att tvätta! ;)

Fredag 9/4

Woho, nu var det fredag igen!
Planerna för dagen är att äta up min frukost och ta mig till jobbet, göra en rolig insas på jobbet speciellt nu när chefen är tillbaka efter en veckas semester... Eller semester vet jag inte om hon haft de senaste dagarna då hennes pappa dog här i helgen och det har varit massor av papper och grejer att ta hand om, men vi alla visste ju i alla fall att det var på gång.

Efter jobbet ska jag snabbt hem oh jäääättesnabbt göra mig i ordning för sen ska vi till Linda, den enda människan i vår vännerkrets som faktiskt är kortare än mig! Haha hon är 149 cm lång och jag är 152, känner mig riktigt lång!!

Hos Linda bjuder hon på god mat och så ska vi ha vin och ölprovning och sen sällskapar vi! Det blir trevligt!

Men nu måste jag slänga på mig lite smink och slänga mig i bilen!
See ya!

Torsdag 8/4

Tjenare!

Idag rusade jag iväg till jobbet i morse för att öppna, och sen tog jag och min kollega våra små sötnosar på en promenad till lekparken, dom är riktigt underbara, även fast dom skriker en del! haha!

På rasten satt jag och Tilda och kollade på hotell. Vi och en del vänner ska åka till Holland i sommar på en hardstyle-festival och det är ju inte direkt bara att boka en charterresa för det finns inga till Amsterdam..

Efter jobbet drog jag och Piere till gymmet och tränade men tog det rätt lugnt, uppvärmning på löpbandet i 8 minuter och sedan rygg och mage.

Sen tog vi en sväng förbi posten för jag hade fått ännu ett paket på posten! Denna gång från bubbelroom och den innehöll en klänning och en kjol, bild får ni imorgon eller nått för nu ska jag glo på tv, kriminalserien på 4an som handlar om fågelinfluensan. Riktigt bra faktiskt!

Hejsvejs!

Onsdag 7/4

Dagen gick riktigt fort idag! Jobbade på som attans, haha, eller hur...!
Efter jobbet åkte jag och Piere till Willys och handlade. Vi hade skrivit en handlingslista och skulle idag handla för endast 660 kr för att jämna ut våra mathandlingar denna månad. Men eftersom vi hade denna ram så handlade vi endast det som stod på listan, och WIPS så var vi klara på en kvar typ! Och vi som brukar handla i 1-2 timmar i vanliga fall! haha!

Efter att ha varit hemma en stund kom jag på mina paket som låg och väntade på posten! Dom MÅSTE jag ju hämta idag, kan ju inte vänta en dag till! Haha!
Så halv 8 stack vi iväg, lata som vi är, med bilen ca 700 meter, (men vi hade faktiskt med oss massa pantburkar!!... två kassar iaf.. haha!!). Jag nästan springer in på posten som ligger i en tobaksaffär för dom kanske stänger snart.. När jag kommer in berättar killen i kassan att posten stänger klockan 19.00... Men eftersom han var så snäll så fick jag hämta ut mina paket i alla fall. Wiie!

Det här var det som hittade en plats i min garderob:

  

Skor ifrån Ellos, Kjolen och Leggins från Laredoute, bra kap, endast 400 kr för allt!

Nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt, jag ska ju öppna imorgon, 06.45....
God natt!

Onsdag 7/4

Woho Onsdag, dagen då det är lik långt till Fredag som från måndag, då är det snart helg igen!
Börjar jobba halv 8 idag men idag är det ingen vanlig dag för det är ..... födelsedag! Jag får ju inte säga namnet på grund av sekretessen på mitt jobb, men en av mina sötnosar fyller 2 år! Så idag blir det kalas med fruktsallad på jobbet, gott!

Efter jobbet ska jag och älskling åka och handla på Willys, lite som behövs fyllas på i kyl och frys. BEHÖVLIGT!
Vi ses sen!

Paket som väntar på posten...

Det roligaste är bara när man själv inte kommer ihåg vad det är som man har beställt! Haha!
Jag vet att det är ett par skor och ett par leggins, men sen då?
Sen står jag i valet och kvalet om jag ska gå iväg nu och hämta mina paket, men jag får inget sällskap av älskling och jag har ju ingen hund att ta med mig, dessutom skulle det vara riktig otur om det är så att posten har stängt, för det vet jag inte när det händer...
Eller så hämtar jag helt enkelt paketet imorgon.. Haha vilket i-landsproblem!

Tisdag 6/4

Nu sitter jag och har en snabb rast på jobbet. Mår fortfarande inte bra asså.. Känner mig jättetrött och det typ svider i magen på mig. Illa mår jag väl inte längre, men känslan i magen känns inte alls rolig..

Har precis haft lite handledning och det gick bra, vi får en hel del positiv respons på de vi gör och en hel del bra tips på hur vi kan förbättra. Det känns riktigt skönt att få prata av sig ibland om detta barn. Nu har vi bara den roliga delen att på barnets utvecklingssamtal berätta för föräldrarna att vi får handledning om bland annat deras barn...

Nu är det dags att låta min käre kollega att rasta i nån kvart!

Tisdag 6/4

Godmorgon!
Jag ska om nån minut ta mig till jobbet. Har sovit skit, bara vaknat somnat vaknat somnat hela natten och vaknade med illamående och en klump i magen...
Idag på jobbet har vi träff med vår "psykolog" som hjälper oss och lyssnar på oss om ett barn på vår avdelning. Han är ett tungt arbete för oss, vissa dagar behövs en hel personal på honom och det tar på krafterna då vi bara är två pedagoger på min avdelning. Men känns bra med vår psykolog!

Efter jobbet ska jag hjälpa en vän med lite halvjobbig situation, får se om det slutar bra eller inte..
Ha en bra dag, nu måste jag äta upp min melon och springa till bilen!



Bild från monday Bar XL i torsdags..

Måndag 5/4

Sitter här i soffan och tittar på min älskling när han sitter vid sin dator vid skrivbordet, tänkte snart hoppa på honom och ta ed mig honom till sängen och bara ligga och hålla om honom! <3

Igår tog jag tilda, piere och linda en "liten" sväng till Norrköping och Club Aqua. Där spelade Dj Zany, Stenis, Donkey Rollers och Dj Albin. GRYM kväll!



I lördags tog vi det bara lugnt, ja jag försökte vara uppe några timmar medan Piere först sov till 19.00 och sedan ville han gå och lägga sig 01.00 igen.. Då var han minsann jäävligt social. Haha!

I fredags var vi som vanligt på 360, men det var ingen vanlig dag för det var Tildas födelsedag, eller ja vi firade iaf hennes födelsedag som var i tisdags. Trevlig och lyckad kväll, utom att det slutade med en stilettklack i min skärm på telefonen som nu är inlämnad, pris: 1299:-. Ingen billig kväll..



I torsdags spenderade vi kvällen på munchenbryggeriet och Monday Bar XL. En underbar kväll med underbara djs D-block & S-te-fan och the Playah! Stampade natten lång och vid begav vi oss hem till den underbara sängen!



Underbar Påskhelg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!