mums i oturen

När jag kom hem igår så gjorde jag faktiskt en alldeles egen alkoholfri srawberry frozzen drink, skitgod! Men när det började närma sig botten kom den där jävla katten igen och när jag skulle putta bort henne fick hon med sig glaset ner över soffan och en kudde! Åh typiskt! Tur i alla fall att jag och Piere nyligen köpte ett svart överdrag till soffan så det syns inte. MEN den gröna kudden har fått utslag!!

Man vet aldrig hur en färjetur ska sluta..

Jag var på väg hem från jobbet och skulle då åka färjan. Jag åker på och hamnar sist i första raden, känner mig lite trött och blundar lite, tittar upp precis när betal-killen kommer men jag har kort och det hade jag satt i dörren så det gjorde inget att jag låg och blundade.
Nästa gång jag tittar upp.. hade hela första kön åkt av båten och andra kön i slutet var på väg av, så jag fick snabbt skynda mig in i 3e kön för att få åka av! haha! Höll på att fastna på färjan, hade sett kul ut! haha

Bilder

Tresexti















Detta var innan vi åkte till Mallorca, vår lilla "avskedsutgång". Jag och Tilda gjorde ett varsitt linne och lät alla skriva avskedsfraser på det. Tack för alla härliga kommentarer, dom värmde verkligen! <3









När jag kom hem från Mallorca så var jag såklart tvungen att dra till tresexti på fredagen men den enda jag fick med mig var Piere. Men då lyckades jag lura i honom tillräckligt med drinkar och äckliga flatliners för att han skulle hamna under bordet. Hans kommentar: "Älskling, säg nått jag ska beställa, säg vad som helst, du kan ändå inte supa mig under bordet". HAHA! Eller hur! Det fick vi ju bra bevis på!! ;p













Efter en helg i Nyköping var vi alla back on track på tresexti och det var tema Time Wrap, rena rama himmelriket! Riktigt kul, behövdes verkligen!!

Ja, jag är ju faktiskt tillbaka från mallorca...

Tyvärr måste jag säga för jag har haft en så bra tid där nere!! Fått underbara vänner för livet och minnen för livet och allt jag vet inte vad jag ska säga!
Många tårar föll när vi alla skiljdes och jag har haft sådan ångest under de 4 veckor som jag faktiskt har varit hemma. Vill fortfarande tillbaka även om jag vet att det inte är detsamma där nere men bara att få känslan igen!
den 13-15 november är det reunion som de flesta ska på så då kör vi stenhårt igen! Woho! Längtar så tills dess!

Vill ni se bilder så kommer jag inte lägga upp så många här men det finns en hel del på min facebook
http://www.facebook.com/album.php?aid=113623&id=553931414&l=5eec7e6b0a

http://www.facebook.com/album.php?aid=117259&id=553931414&l=7611d852eb

Men det har ju faktiskt hänt andra saker sedan senast också. Egentligen inte så mkt intressant men kan ju kolla i kalendern. :P

Jag har börjat jobba på den förskola där jag började min karriär som dagisfröken.
Jag har varit hos tandläkaren och hon berömde mig som vanligt för mina fina tänder och hur jag tar hand om mina tänder. ;)
Fia, min älskling, har fyllt 21år! Det firade vi med godis och film hemma hos minna. Mysigt!
Vi har återkommit till stammiskrogen 360 så klart! ;P


Jag har varit på Ikea ett antal gånger.
Jag har haft aavdelningsmöte på jobbet och varit barnvakt.
Jag har åkt till Nyköping på Minireunion med Tilda, Hanna, Elli, Angelica, Elin, Victoria, Mi, Jenny, Alexandra och Simpa. Det var riktigt roligt och mysigt att träffa alla dom igen, även om det bara hade gått två veckor sen vi skiljdes. Men man saknar dom allihop så mycket!
Jag har besiktat bilen, fick nedslag på ett trasigt lyse och handbromsen som pappa ska fixa någon dag.
Jag har köpt biljetter till Qlimax och bokat boende!! Wiie! Tillsammans med Fia, Minna, Piere och Andre åker vi till Holland den 20 november!
Jag har flyttat hem tillfälligt till Piere under tiden mina föräldrar flyttar till egna boenden och fixar och donar.
Jag har börjat cheerleadingträningen igen.
Jag har haft föräldramöte på jobbet.
Jag har shoppat loss i skärholmen och i stan. Har hittat en jacka som jag vill köpa men jag har inte pengarna just nu så blinkar lite på mamsen och hoppas att hon kan låna mig så länge!
Och nu i helgen har jag haft riktigt mysiga kvällar med älsklingen. Vi har kollat på film och ätit gott.

Nu har jag bråttom iväg till träningen igen så bilder kommer senare :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!