Helg igen

Fredag - Arbetade 08.15-16.30, vilken dag! Huvudet alldeles tungt. Tanken med denna fredag var en black and white night ägnad för hardstyle på Göta Källare men eftersom det bara var jag och Robin som ville dit så det blev istället att leta skor och kolla på bio i Kista med några stycken istället.. =P
Visserligen såg vi en asrolig film, Get smart, och jag höll på och skratta ihjäl mig! Haha! Gå och se den säger jag bara!! Sen köpta Robin Tekken 5 som vi spelade när vi kom hem och jag slog honom hårt! ;P

Lördag - Upp tidigt för att åka iväg till Street Car Festen i Barkarby och titta på blingbling bilar och konbana. Rätt läckra bilar där asså! Åkte hem vid 3 för att göra oss klara för NRJ in the park och några öl/cider efteråt. Grymma artister som gjorde en riktigt bra show måste jag säga. Jag gillade det verkligen!
Tog den långsamma nattbussen hem från stan och sov det mesta av tiden, superskönt!

Söndag - Upp vid 11 för att städa lite i mitt rum och Robin packade ihop sina saker. Dags för honom att åka hem igen, tråkigt.. Efter en svår lämning vid tågstationen så åkte jag till småbarnens träning på cheerleading för att hjälpa till och sedan var det dags för min egen träning. Skönt att få sträcka på sig vill jag lova! Tänk så skönt det ska bli att komma igång med allt annat sen också!

Och nu sitter jag här med stor längtan om att flytta hemifrån och resa jorden runt. Någon som hänger på?

       

Du är så söt när du sover på bussen, Hanna! ;P

Oh baby!

Nu är det dags att sova.. Imorgon är en ny dag och min pojkväns dotter fyller år.. Grattis Tindra 1 år! =)



Lita inte på datumet på kortet, det är inte sant! =P

..

Varför handlar allt om PENGAR????

Partyyyy



Njut! ♥

Njut av låten, videon är ju bara att kasta i sjön!

Akuten

Då har man varit på akuten med Tilda idag, resultatet blev bihåleinflammation och en extra resa till Kisa där det typ enda apoteket var öppet. Sen blev det köttbullar och mos på Rasmus grill i bromma och han som gjorde maten var tvungen att gå ut och titta på menyn för att se hur många extra köttullar, extra köttbullar var, så länge hade han jobbat där sa han! ;P

Tredje dagen i rad som jag kommer hem någon timme innan det är sängdags för mig. Imorgon ska jag vara barnvakt så kommer inte då heller direkt hem. På fredag vet jag inte hur det blir längre för jag, Tilda och Robin skulle på black and white-night på Gk:s då men Tilda käkar pencilin så inge sköj för henne. Så ja vi får väl se dårå.

Jag har även äntligen fått min gamla samhällskunskapsbok såld idag, Wiiiie! Äntligen! ;P Slipper man se den skiten! Haha!

Skit vare med den saken

Vet ni, i söndags var jag på min första cheerleading match. Brommapojkarna mot Quiding eller nått hette dom och jag stod där tillsammans med endast 4 tjejer i våra tjusiga korta, svart kjolar med röda och vita ränder längst ner och våra svarta och röda pompoms! ;p Låter inte det riktigt hett? haha!
Jag vet att jag är ganska mycket äldre än några i gruppen, men jag är liten och gillar kompinationen dans och "gymnastik". Men när allt var slut så stod vi och väntade på en av tjejernas (Ofelia) mamma. När hon kommer dit känner jag igen henne väldigt mycket... DET VAR MIN FÖRSTA LÄRARE SOM TOG FÖRÄLDRALEDIGT FÖR ATT FÖDA OFELIA NÄR JAG GICK I ETTAN!! DÅ kände jag mig RIKGTIGT gammal!! haha, höll nästan på att dö av skratt! haha! Tur att jag är så liten då så ingen annan märker av det! :D

Igår var jag först efter jobbet och hälsade på på min förra arbetsplats och ungarna bara FLÖG på mig! Så jävla söta, ni skulle bara veta!
Sen åkte jag hem och hämtade en tröja som jag äntligen har insett att det behövs förnyas då den har blivit 1990-talets mode magtröja. Min Hammarbytröja, dags för DERBY!
Tillsammans med Hannar, Maria och Patrik så trallade vi in på Råsunda för att se skandalderbyt som alla kan läsa om på aftonbladet. När allt blåstes av trodde inte vi att det skulle sättas igång igen och vi drog där ifrån och fick höra väl ute att matchen återigen drar igång och att Hammarby DESSUTOM gör MÅL! Sulan gör mål, sitt första mål ever i allsvenskan och dessutom med vänstern rätt in i krysset när han är högerfotat.. Snacka om miss och att jag blev förbannad...

Idag har jag jobbat och när jag slutade jobba var det dags att fortsätta men med att pyssla och fixa inne på avdelningen. det blev nog riktigt bra till slut, hoppas bara alla andra gillar det!
Men nu är det dags för mig att pallra mig till sängen och slå en pling till Robin innan mina ögon går i kors!

Natti!

Bilder från helgen

 

På väg hem till Tilda förra torsdagen satt vi och pratade om färgblindhet och om hur de människorna såg på oss. Jag kom med ett exempel att dom kanske såg oss som när vi tar kort med effekten negativ. Då blev vi självklart tvugna att se hur vi såg ut isf. Resultatet blev ju gräsligt så jag skickade bilden till Robin och frågade om det var så han ser mig men tack och lov så var det inte så jag såg ut i hans ögon! Haha!

  

På fredagen efter jobbet åkte jag och Tilda till Linn och firade hennes födelsedag med kräftskiva för oss tre men jag som inte ens äter kräftor fick äta potatissallad och rostbiff, mycket gott.

    

På lördagen var det bröllop och barnvaktstider och så här tjusiga var jag och Sandra då! Jag tycker jag höll mig riktigt fräsch för att ha sovit endast 6 timmar och druckit massa alkohol dagen innan! =D

snart börjar allvaret!

Nu har jag och Tilda kryssat i och imorgon lämnar vi in en lapp om vilka träningspass vi ska gå på! Wiie! Äntligen ska vi komma igång och träna på riktigt och verkligen göra det och också OCH det är ut på ön!
Det kommer bli super! ;P

Kommer bli så slim!

När vi börjar träna gäller:

-
Inget feströkande
- Dra ner på alkoholen
- Inget småätande
- Nyttigare måltider (ibland iaf haha!)

Min vecka kommer se ut:

- Måndag Pilates
- Tisdag Box30
- Torsdag Toning
- Söndag Cheerleading

Ibland kommer det dessutom hända att jag har Cheerleadingmatch och kommer då ha träning och dansa och greja den dagen också. Jag hoppas det blir roligt!

Vadå va nu?

Blockad? Nej. Raderad! Jag vet att det är för ditt eget bästa.. Men att bli raderad var hårt att se och jag kan inte riktigt få det ur mina tankar..
Kanske är för att jag är på nått slags känsligt humör eller för att jag fortfarande inte vill att det ska vara så här.. Jag har många gånger funderat på om jag gjort rätt eller om jag gör rätt och det jobbigaste av allt är att jag alltid kommer att undra. Men det var du som sa att om vi är de rätta för varandra så skulle vi htta tillbaka till varandra någongång i framtiden, vare sig nya partners eller inte..

Ni får inte tro att jag börjar ångra mig med Robin eller nått för det gör jag verkligen inte!! Jag tycker så otroligt mycket om honom och saknar honom fruktansvärt mycket. Men tankarna är alltid det sista man släpper, sådant är livet tyvärr..

TildieWildie musikvideo

Nu säger alla att man inte kan se videon jag la upp på Tilda, men jag kan det när jag går in på bloggen som att gå in på vilken blogg som helst så det verkar väldigt underligt faktikst...
Någon som KAN se den?

Vill bort!!

Jag undrar ibland om Sverige ens har nått annat väder än regn.. Vareviga dag är himlen grå och regndroppar faller. Så jävla tråkigt!! Då blir jag bara ännu mer sugen på att bara dra här ifrån, bort från allt!

Jag håller på och försöker hitta en lägenhet nu. Har fått nog av att bo hemma. Men det är ju så jävla svårt. Jag har bara stått i bostadskön 1½ år, hur kommer jag få en bostad på den kötiden liksom? Andrahandskontrakt, finns inte många, mest folk som hyr ut ett rum men jag vill inte ha ett rum, jag vill ha en egen lägenhet. Någon som har något tips??

Tilda, hata mig inte nu!

Men jag tycker att du sjunger fint! =)

Min helg utan sömn

NU har jag äntligen fått vila ut mig ordentligt. Jag har inte sovit så mycket under hela veckan, sena kvällar och tidiga morgnar och mycket jobb. Natten till torsdagen var senast jag sov hemma dessutom och då blir inte sömnen den samma. Men men jag har haft en bra helg i alla fall.

Fredag - Hade en riktigt nyttig studiedag där vi märkte att det fanns väldigt mycket att prata om på vår avdelning. Sen stackjag och Tilda direkt hem till Linn och hennes pojkvän för att fira henne som fyllde 20!! Väl framme slängde vi fram maten, jag åt rostbiff och potatissalld medan Linn och Tilda äcklade sig med kräftor. Det roligaste jag sett - Tilda visste inte hur man gjorde! =D
Sen var det bara att dricka och sjunga på. Vi satt och hade jättemysigt på balkongen och mitt i våra förtjusande toner så kom två killar och frågade om dom fick komma upp. Vi hade ingen aning om vilka de var men varför inte sa vi. Det visade sig att den ena var rätt dryg och den andra skrikig så efter en stund drog dom igen, skönt. Så vi drog oss in till stan.
Väl inne mötte vi Fia, Minna och Åsa och drog till Harrys - en hårdrockskrog - där Linns och Tildas gamla klasskompis befann sig. Linn fyllde år och Linn bestämde. Men vi har aldrig känt oss mer uttittade och utstötta så efter en SNABB öl drog vi vidare till Fellows. Där träffade vi min gamla klasskompis och hans kompisar som jag träffat några ggr så där. Men när vi väl kom dit så hade redan två av deras kompisar blivit utslängda så sällskap från dom varade i ca 5 minuter.
Resten av kvällen höll jag på och storkna av värmeslag så halv tre gav jag och Tilda upp och stack för att käka istället. Till slut fick vi skjuts av linns pojkvän hem för att sova några timmar - tack micke!

Lördag - ställde klockan på 10 för att ta reda på när jag skulle iväg. Gick upp med Tilda och åt frukst och begav mej sedan hem till Sandra för att göra mig klar för bröllop. Sen gav vi oss iväg på äventyr vill jag lova! haha! Körde fel bara 2 ggr, rätt ut i ingenstans. =P Men till slut hittade vi en kyrka som stämde in på beskrivningen.
Långt men fint bröllop och sedan till herrgården där vårt arbete skulle sätta igång. Vi skulle vara barnvakter till 18 st 1-9åriga barn. Men det gick förvånadsvärt bra! Och vid 11 var alla barn helt slut och vissa sov till och med. Då tog värdarna över och vi fick åka hem. Pappa hämtade mig en bit på vägen och jag fick krypa ner i min alldeles egna säng! Den må vara saknad vill jag lova!

Fast inte lika saknad som min Robin är... =(

Min nya tatuering

Ni som inte har blivit uppdaterade på länge.. mitt fel! Men jag känner mig inte lika manad längre till att skriva så jag gör det när jag har lust.. =P
jag har ju iaf tatuerat mig igen och tänkte att ni kankse ville se den! ;)

 

080808

Stockholmarnas egna dag, eller? Nja jag vet inte om jag tycker att vi behöver en egen dag men kombinationen är ju faktiskt lite rolig. Dessvärre tror jag inte att 07:orna "firade" så mkt som stockholm gör i år, förra året.
Stureplan ska ju iaf slagit ihop sig till en enda stor lounge ikväll och dit ska jag ikväll som säkert alla andra även ska. Men jag tror att det kan bli ritkigt kul för att det är många av mina vänner som ska dit! =D

Ha en bra 080808 dag alla sthlmare! ;P

Jag och Robin

Okej nu är det ju väldigt länge sen jag skrev nått riktigt vettigt eller vad man ska säga. Många av mina vänner undrar varför jag inte skriver, till och med min mamma undrar varför jag uppdaterar så dåligt.
Det är så otroligt mycket som har hänt den senaste tiden känns det som. Men vi kan ju börja strax innan vecka 30. Som ni vet, träffade jag Robin på midsommar och hade så sjukt kul med honom, det var som att vi hade känt varandra hur länge som helst. Livet gick vidare och vi hade lite kontakt då och då och sedan kom festen hos Tilda, roadtrip och när jag äntligen kom hem så pratade vi ganska mycket och hade ju då träffats första dagen på roadtripen.
Robin hade ett förhållande som tydligen var kasst och mer kompiskänslor och en dag tog det slut. Måndagen vecka 30 så skulle han komma och hälsa på mig och shoppa lite och ha kul. Vi hade SVINKUL och en helt UNDERBAR tid asså! det klickade så jävla fort. Han betedde sig som min drömprins och jag har blivit behandlad som en dyrbar diamant. Så fin kille, har nog aldrig träffat bättre!
Fredagen den 25e åkte vi ner till hans hemstad och där har jag varit och bara myyyst och haft det helt underbart med min nya pojkvän!

I söndags åkte jag hem och alltså ifrån Robin och det var riktigt jävla hårt. Jag ville inte. Hade tårarna i ögonen och även rinnandes ner för kinden när han ått ifrån mig. Jag ville inte alls åka hem och nu saknar jag honom väldigt!

I måndags började jag att jobba. Har arbetat och stått i med att rensa heela avdelningen och den är ännu inte klar på långa vägar känns det som. Men den här terminen tror jag kommer bli superbra! Speciellt om underbaringen kommer upp imorgon och kan hjälpa till med våran hall! =D
Jag kommer dessutom verkligen vara en av deras pedagoger och ha ansvarsbarn och så vidare, äntligen få vara en riktig del av en avdelning.

Jag är så jäkla glad att jag träffat Robin, han är helt underbar och verkligen perfekt för mig. Han gör mig riktigt lycklig och jag är riktigt sååå kär. Äntligen får jag vara glad igen!
Tack för att du finns min sötnos ♥



   

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!