C.U.M ClubWear

Efter en sliten dag på jobbet tog jag och Tilda oss till stan och mötte Piere på C.U.M på drottninggatan. Där har dom ett väldigt utbud av clubwear eller som man även kan kalla det "ravekläder".
Men jag har hittat min outfit till kryssningen i mars på en hemsida från U.K och det skulle ta alldeles för lång tid att beställa. Men snälla Dominka som jobbar och äger C.U.M ska nu sy mig en alldeles egen ungefär likadan outfit till mig! Hoppas verkligen att jag blir riktigt nöjd med den!

9/2

Det är verkligen skönt att komma hem efter en lång dag på jobbet och Piere står och lagar mat!
Undrar om jag kan hinna somna innan den är klar....

Idag har...

0-6867fe92f8af49bca50e6c8c386b79b0.png

Idag har jag inte så mycket att se fram emot. En ny dag på jobbet med gråtandes barn, sen är det hårdträning på gymmet med rygg och mage idag, hem och laga pasta carbonara. Ja, jag och piere skrev matlista igår haha. Men annars står man där och undrar vad man ska äta och så blir det mackor typ och det är ju jävligt nyttigt efter några timmar på gymmet! :P

Glass och...

44f1bb02ee5a88a60244fdf3f7bfa1b4.png

Glass och blåsningen är min och pieres söndagskväll. Mysigt! Efter att ha gömt sig i ett dygn kom vår katt chessie fram efter vår totala storstädning, och vad gör hon om inte spyr rakt på mattan!! Varför ska man ha katt egentligen? Dom bara tigger mat, hårar, spyr, springer runt benen och framkallar allergier.. Vad hjälper de oss människor liksom?

Hundarna på...

28cc8c98eb763731e0d44796455c1885.png

Hundarna på besök..

Storstädning!

6

Söndag 7/2

Tidigt uppe, så är det att vara hundvakt. Har redan låtit hundarna gå ut och kissa men strax ska jag och Piere ut på långpromenad upp på högdalstoppen med hundarna.

Hedda är alldeles förtjust i snön och blir på väldigt bushumör när honfår gå ut. Ronja är mer benägen att få gå runt och nosa överallt, vilket Hedda inte tycker är så roligt. Men när Hedda gör ett försök att få med Ronja på lek så backar Ronja och tittar på Hedda och ger henne "va fan håller du på med jävla barnrumpa"-blicken!
Däremot kan ju Ronja leka med en toffla inomhus, woho vad mycketroligare de va liksom! haha!

Senare idag får vi se om mamma kommer förbi och hämtar Ronja och kollar på lägenheten. Jag har ju trots allt bott här i snart 5 månader och min mamma har inte ens sett hur jag och Piere bor..

..

Vem missade att berätta för mig att meldifestivalen gick av stapeln idag?

testar!

Snöyra

Jag har glömt hur stockholm ser ut utan snö...
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!