Fan va kul!

Vilken helg! Påfrestande men riktigt rolig. Alkohol inblandat? Jo visst, alldeles för mycket.

Fredag - Efter jobbet åkte jag till Vällingby för att byta storlek på en kjol jag köpte i torsdags. Under tiden jag var där så svepte ett snöväder in och lusten för att gå ut skönk till minus. Så jag och Alicia valde att stanna hemma. Detta tills jag fick sms av en kompis, Filip, som sa att han och hans kompisar skulle till GK. Då ringde jag till Fia och innan vi visste ordet av var jag ute och körde på oplogade vägar hem till Fia för utgång. Väl på GK tog det ett tag innan vi träffade dom men vi hade skitkul! Sen att jag tydligen hade hållt föredrag om Earth hour och biologi för Filip, det har jag väldig ångest för vill jag säga! haha!

Lördag - Bakiskur och sedan var det bara att hoppa i festkläderna igen och iväg till Johnny för att starta kvällen med att släcka lamporna. Sen öste vi på med en seg start och strax innan jag åkte hem försökte jag lära Johnny att dansa vals men varken jag eller hans flickvän Mikaela gjorde nått större framsteg.

Söndag - Jag är död och har legat i sängen hela dagen, men va skönt det har varit!

Båda två har så rätt...

(The girl think)

If I were a boy
even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
and throw on what I wanted and go

Drink beer with the guys
and chase after girls
I'd kick it with who I wanted
and I'd never get confronted for it
cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a Boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
so they'd think that I was sleeping alone

I'd put myself first
and make the rules as I go
Cause I know that she'll be faithful,
waiting for me to come home, to come home.


(The boy has a point of view)

If you were a boy
then girl you'd understand
you need to stop listening to your friends
love, respect and trust your man

So I go to clubs with the guys
and sometimes flirt with the girls
I should be able to roll out
as long as Im coming home to you
and give you the world

But you are not a boy,
so you dont have a clue
How I work and pay the bills
girl everything I do is for you

If I were a Girl
I wouldn't play games
Girl you know thats wrong (He does'nt cheat)

But you are not a boy,
so you can't understand
You are not a perfect woman
and I am not a perfect man


(and when it's too late..)

(Man) Said Im sorry
(Woman) It's a little too late for you to come back
(Man) But I cant let you go
cause Im too attached
(Woman) If you thought I would wait for you
you thought wrong

But you're just a boy.. ♥

Take action.



Tänker du släcka ljuset den 28 mars kl.20.30-21.30? - Det ska jag!


På jobbet ska vi till och med ha en egen earth hour fredagen innan eftersom vi inte är med barnen då detta egentligen inträffar. Jag tyckte detta var en ganska bra idé och vi ska på ett enkelt sätt berätta lite för barnen varför.

Vad har jag för otur just nu?

Allting började i onsdags då någon under dagen då jag jobbade, hade varit parkerad bredvid mej och backat och och då kört på min bildörr! Det blev en stor jävla buckla och dörren knakade, smällde och gnällde när jag öppnade och stängde den. Detta utan att lämna minsta lilla lapp om att be om ursäkt eller nått! Hallå, jag träffar liksom dom där människorna varje dag! Jag bryr mig inte direkt om bilen för pappa bucklade ut bulan men en ursäkt skulle sitta fint!

Sen så igår skulle jag precis åka ut från utfarten där Tildas pappa bor, så kommer en ung kille och kör in i puttriga patte bakifrån! Denna gång trodde jag verkligen att jag inte skulle ha någon baklucka kvar, men det blev ett litet skrap! Däremot så fick killen som körde på mig lite mer skrap på sin och det var hans farsas så vi skrev papper och skit.

Vilken jävla otur!

Till Hannas 21årsdag till ära!

Ja må hon leva,
Ja må hon leva,
Ja må hon leva uti hundrade år,
Javisst ska hon leva
Javisst ska hon leva
Javisst ska hon leva uti hundrade år!




Grattis Hanna på 21-års dagen!

Yes box.

Nånting som går bra i livet då! Fick svar ifrån försäkringskassan ang. min ersättning i efterhand för vård i nederländerna. Och vet ni? Jag får tillbaka HELA beloppet på 1345 kr, precis vad jag behöver!! =D
Mår riktigt bra av det!





Sen kan jag även berätta att Robin äntligen svarade på ett sms och bekräftade att det var slut. Han hade lite tankar och tycken jag inte visst om direkt men jag får stå ut med det. Tänker inte hålla på och kämpa för att få honom tillbaka även om jag gärna vill.. Så tack och hej, leverpastej Robin! =)

Over and out

Jag kan nog ta och inse att jag har gått från plural till singular. Det gick fort, anade det inte riktigt på det här sättet men men finns icke nått jag kan göra när Robin inte ens svarar, vilket han inte gjort sen nån gång i söndags. Tråkigt att han ska behöva vara så omogen och inte kan prata med mig ens..


~ 2008-06-23 ♥ 2009-03-07 ~

Saker och ting kan inte alltid bli som man tänkt sig,
synd att det inte blev med dig som det blev som vi tänkt oss..

En tur hem.

Japp då är jag hemma igen. Tillbaka till verkligheten och jag försöker få tag på honom men han verkar vägra att svara och prata med mej. Vad gör man? Är jag singel eller fortfarande en flickvän? Ska jag gå vidare eller bara vänta på att han ska höra av sig?

På resan hem var det sjukt tråkigt väder med snöblask, så det var bara full fart på vindrutetorkarna och hög musik i bilen för att hålla humöret uppe. Det är trots allt väldigt tråkigt att åka 16 mil själv! =P

 

Jag sjunger för fulla muggar! =D

Sunday bloody sunday

Vaknar med tankarna där jag inte vill ha dom. Ville vakna lika glad som jag var på Otten igår, men kanske inte går så bra när jag somnade ganska så nere. Livet går vidare jag vet, men att ta sig upp från botten är en lång väg.
Jag vill helst av allt bara dra iväg till Åsa i Australien och slippa tänka på allt, fly från verkligheten. Men det finns ju ett litet problem som heter pengar där. Funderar på att börja jobba extra på helgerna för att få in extra pengar.

Men i alla fall, trots allt som hänt så hade jag en riktigt rolig (NYKTER) kväll igår! Började med att Jag, Bempa, Duvsjö och Danne drog och bowlade på Hugo. Jag har aldrig sett mig så dålig i bowling, dom andra vann med typ 100 poäng över mig, men jag kunde inte annat än att skratta. Får visa nån annan gång att jag faktiskt inte är sååå dålig! =p

Efter Hugo blev det vidare till det nyrenoverade Otten, ett av mina favoritställen. Det har blivit så stelt till utseendet, men människorna var dom samma så jag fick ritkgit roligt. Började med att Danne satt och skämtade jäärnet om allt från himmel till jord och vi kunde inte sluta skratta. Sen så dansade vi och hade kul och sen kom Zagge, Ekis och Henka också. Riktigt rolig kväll!

Idag är det dags att åka hemåt igen tyvärr men först ska jag titta förbi hos Yohanna! Det har varit skönt att få fly för en helg, göra annat än det vanliga, slippa vara hemma, ja ni vet allt det där. Men nu är det dags att ta hand om saker och ting, reda ut saker och ting, ta reda på mitt liv.

...

Jag vet inte vad jag ska skriva eller säga. Jag finner inga ord. Det finns inget mer än tomhet just nu. Varför ska man bli kär när det ändå alltid slutar så här, med ett utslitet hjärta som bara ville dela med sin kärlek?

Det gör så ont.

Thank Gud it's friday!

Tillbaka till jobbet idag då, har varit hemma hela veckan så det blir en kort jobbvecka för mig. När jag slutar idag vid 3 så ska jag hämta två sötnosar på ett annat dagis och vara barnvakt fram till 18. När föräldrarna kommit hem så drar jag till Norrköping! Ska bli skönt att komma bort från allt ett tag så då kanjag lika gärna åka dit och ha kul. =)

Jag kommer ihåg förr i tiden när vi åkte till Norrköping jämt, vi hade riktigt roligt! Nu åker jag visserligen själv men jag har nog egentligen aldrig tråkigt med killarna och tjejerna där nere.

Än så länge vet jag att vi troligen ska bowla och träffa duvsjö iaf, inte den första person jag tänkte på att träffa på men han är trevlig han också! =)


Första gången i Norrköping: FrolleBolle och Spjyva hämtade oss vid stationen och sedan blev det rundtur.

   
          

Today

Jaha då var det tredje dagen hemma idag, har ju gått och fått halsfluss - vidrigt! Och jag har INGENTING att göra! Eller jo det finns ju massor men inget som lockar mej.

Då kom John blund och räddade mig idag. Han lät mig sova till hela 12 idag! Så skönt har jag inte sovit på 3 veckor om inte mer.

Sen så kom riddaren Jonas och har hållt mig sällskap på msn och skickade drinkrecepten som vi ska lära oss på barskolan i sommar, wiie, då fick jag nått att göra! =D

Till sist så kom den nya riddaren Evert, min bartenderkurskompis, och räddade mig från alla tråkigheter! Så jag har i stort sett suttit här framför "lillebror" och häckat hela dagen.. Men jag har faktiskt haft riktigt roligt och fått mig några skratt! =D

Imorgon blir det väl nått liknande eftersom jag inte får komma tillbaka till jobbet förrän på fredag.. Puh, det är så långt dit! Fast perfekt vecka med en jobbdag! ;p

Inflyttningsfest 21/2

Äntligen har jag nu samlat på mig lite bilder från inflyttningsfesten hos Maria för några veckor sen och jag måste säga att den där kameran måste varit ute efter mig!! =P

                  

Jag låter bilderna tala för sig själva! =D

Fredag.

Jag började fredagen med att jobba en stund och sedan stressa iväg till frisören. Dags att bli av med det långa håret jag nu sparat sen i somras! =)

Före:  Efter:

Jag klippte det lite kortare än vad jag vill ha det men det växer ju så fruktansvärt fort och jag klipper mig så sällan så kände att det var värt att klippa det lite kortare. Den här gången kan jag faktiskt inte bestämma mig om jag gillar det kortare eller det längre mest.. Idag måndag har jag även färgat det mörkare men det har jag ingen bild på.

Efter klippet åkte jag hem och testade kläder inför kvällen - Bowling och utgång. Det slutade med ett par svarta jeans och en svart pluffsig tubtop (bilden ovan). Sen begav jag mig till fias jobb, hämta henne, till systemet och vidare hem till henne där vi fick skitbråttom! Skyndar iväg till pendeltåget och av ren vana skriver jag reducerat pris, men gissa vilket jag springer rätt på på pendeltåget då om inte en jävla kontollant!! 1200 kr för att åka en jäla station!! Fy fan att jag inte är med i planka.nu..

Väl framme på bowlingen mötte vi Tilda, Kim, Alicia, Niklas, Johan, Robban, Simon och en kille som jag inte kommer ihåg vad han hette, den enda jag inte träffat förr, haha! Jag vann över Fia - såklart!! ;P

Vidare ut på krogen och på vägen mötte vi Jonas, Kimbo, Johannes och gänget som jag inte träffat på över ett halvår, det var roligt! =)

Vi hamnade på till slut nästan som vanligt på Göta Källare men vi har så svårt att låta bli hard style golvet!!!

   

Den här kvällen var precis vad jag behövde och det var ni som gjorde den riktigt rolig! Och till Johan: vi måste ta en ny salsa-dans till hardstyle någon gång! ;P

Öppna ögonen för fan!

Tänk om du bara kunde förstå hur illa du gör mig, hur illa du just nu behandlar mig! Du var en ängel men så kom någon och knäppte med fingrarna och du blev en djävul. Jag känner inte dig längre!!

Jag vill göra allt bra, kämpar med livet för att få det att fungera. Men vad gör du? Du festar och säger bara jag vet inte, får se, kanske, om jag orkar, om jag kommer ihåg.

Om du inte orkar höra av dej till mej så orkar du inte vara tillsammans med mej heller, så gör bara slut med mig istället för att pina mig på detta vedervärdiga sätt!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!