Trevlig kväll!

Ha en jättetrevlig kväll nu! Det ska jag ha för nu börjar allt falla på plats! Äntligen!!
Vi hörs imorgon!!

Puss på er!

image347

Soooola!

Jag har legat ute i solen i bara bikini och det är supervarmt! Ronja var självklart med och ville sola hon med.. ;P

 

Nu ska jag klä på mig och åka och träffa Tilda en stund! Men jag kan inte välja om jag ska ta min bil eller om det blir mammas, för mammas måste jag nog tanka om jag tar så känns som att jag ska ta min iaf men tanke på min pengasituation. Jag har dessutom inte fått mitt studiebidrag som jag borde ha fått idag! Arg man BLIR!

En liten ändring

Äntligen, efter långt övervägande, har jag lyckats få ihop nått som jag ska se om jag blir nöjd med.. =P Vad säger ni om den nya outfiten här i?

Jag har fortfarande inte börjar plugga.. Haha, jag är alltid lika seg i starten och ångrar mig lika mycket varje fredag! ;P
Ronja ligger fortfarande i mitt knä och sover men jag ska gå och kolla posten nu så ska väcka henne!

Valborg - ännu en högtid att skylla sin fylla på

Så sa Dennis förra året och ändå var vi alla lika dyngraka på kvällen. En förfest hos Sofie och Liza, fullt med folk, sen drog vi till tivolit som var annordnat. Svinkul!
Denna valborg kommer nog inte vara lika rolig men förhoppningsvis blir den iaf lyckad. Men som sagt, Valborg är bara ännu en högtid att skylla sin fylla på...

Jag är ledig idag och ja har man hund blir man väckt tidigt. Ronja väckte mig 08.15 och ville ut på promenad. Jag som inte är så pigg på morgonen, klär på mig går ut som ett yrväder och vet knappt vad vänster och höger är. Vi tar en sväng och går sedan tillbaka, och ni ligger hon och sover i mitt knä.. Funderar på att sova lite till jag med men då går dagen åt till att sova istället för att plugga som jag egentligen MÅSTE! Ush ush.. Vad gör man inte för livet?

Nej nu är det dags för frukost! Mums!
God morgon på er!

Jag ger upp!

Det här är helt hopplöst, jag kommer verkligen inte på hur jag vill ha det! Några ideer kanske?

Dessutom känns det som att dagen imorgon kommer bli värdelös.. Jag håller tummarna för att det blir bra trots allt strul och fram och tillbaka prat! Vill inte ha mer värdelöst i mitt liv!

Nu ska jag och Ronja gå och sova för mamma har ju åkt till Halmstad så hon får ingen ro och allt blir konstigt för henne när jag och syster är lediga imorgon så ingen av oss går och lägger oss i tid, stackars hund! =P

Natti Natti med er! ♥

Idetorka!

Jag vill göra en ny header och ny design till min blogg men jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Helt dött i pallet på mig! Sen är jag inte världens duktigaste så blir nått i B stil.. =P haha!
HJÄLP MIG!!

Dårdimpen på en sten

Jag var alldeles nyss ute och gick med min Ronja och hamnade nere vid vår badplats. Hon får direkt syn på en liten sten som sticker upp ur vattnet en bit längre ut och får dårdimpen på den och börjar skälla och hoppa och blir rädd för den! Haha! Det var riktigt roligt att se faktiskt! ;P



image321

  

Visst är hon sööt? =D

Bloggdesign

Är det någon som vill ge sig på att designa min header???

Jag har verkligen tappat min hjärna någonstans på vägen..

Kommer till jobbet i morse.. Var inte så roligt för det första jag möts av är "mattanten", jag hade glömt att stoppa undan brödet!! Hon var INTE glad över de för det var ju bara att kasta skiten.. Går in på avdelningen, där möter jag Tildas mamma som jag jobbar med som i smyg berättar för mig att jag glömt att typ stänga av kaffebryggaren eller nått, förstod inte riktigt vad hon sa, men sjukt pinsamt så jag kände bara att jag ville gå under jorden! Sen har jag jobbat 8.15-16.45 och de är i princip ingen som pratar med mej när Tildas mamma gått hem, så när hon gick halv 3 så har jag inte haft speciellt roligt.. Dessutom upptäckte jag när jag kom hem att jag glömt min väska på jobbet - alltså inga bilder för kameran ligger i den, men som tur är så kommer jag åka dit imorgon då jag ska möta tilda på hennes rast, nu tar nämligen hon över min plats på jobbet och jag är ledig!

Tilda livade iaf upp min dag med att klara sitt teoriprov!!! Grattis gumman! Nu är det inte långt kvar!!!!

Jag är hungrig men orkar inte göra nån mat och vet inte när pappsen kommer hem, jag måste plugga men känner mig alldeles för trött, Ronja vill nog ut på promenad snart också men mina ben vill inte bära.. Nää de här är ingen rolig dag, kan det inte bara bli onsdag nu?

God morgon tisdag!

Hejsan alla sötnosar! Idag är det tisdag och sista dagen för mig att arbeta på förskola nummer två på ett tag. Sen är jag nämligen ledig hela helgen ons-sön, och sedan ska jag tillbaka till förskola nummer ett i en hel månad! De ska bli kul, har saknat mina sötnosar jättemycket!

Eftersom det inte blev nått pluggande av alls igår så måste jag verkligen sätta mig och plugga idag för annars kommer jag kanske hamna efter, tänk om det är så att dom ringer dom dagarna som jag har räknat med att vara ledig tex? Och vem vill plugga när man är bakis? Jag bara antar att de blir en sådan torsdag.. =P

Just nu ser faktiskt planernaa ut som dessa att vi ska dra ihop oss ett gäng och grilla och mysa hemma hos Åsa och sedan kanske sjunga lite singstar och sedan dra ut. Hur ser det ut för er?

Jag har kommit fram till att jag rätt ofta säger att jag ska sminka mej, men jag har aldrig berättat nått om hur jag sminkar mig eller vad jag använder så idag är det er present!

1. L'Oreal True match foundation C1

2. Isadora Velvet touch compact powder 14 classic beige mist

3. Isadora Perfect powder rouge 11 Rose tan

4. L'Oreal Longitude mascara Black

5. Isadora Perfect contour kajal 60 black


  
Ungarna kommer älska blomman i håret! ;P

Detta är den vanligaste sminkningen för mig när jag ska iväg till jobbet. Ibland brukar jag lyxa till det med en ögonskugga eller kanske en vit kontur.

Natti Natti

Jag hatar denna eviga veckovärk som inte ens sitter i magen utan i min svank! Grrr*

Nej nu ska vi inte vara sånna, jag tänkte bara önska er Sweet Dreams för nu ska jag gå och lägga mej och kolla om det är Scrubs på Tv! En stor Favorit!!

God Natt!! ♥







Du är stor i min atmosfär ♥

Dagens jobb-outfit

image305

image306

  

Leggins från Gina Tricot
Vitt linne från JC
Grå tröja från Cubus
Halsband en dop-present
Hårspänne från h&m

The O.C - bästa klippen



Det finns inget bättre slut än detta! Jag har aldrig gråtit så mycket till en tv-serie som jag gjorde vid detta slut! Och jag gråter verkligen lika mycket varje gång jag ser det, trots att jag kan ha sett det ungefär 30 ggr!
Om ni kommer på nått sorgligare slut så berätta för mig!

 

Det finns inget klipp som jag ryser mer till! Allt är passande! Skådespelarna visar känslorna perfekt, de sorgsna ögonen, rädslan, allt är så perfekt! Det som gör pricken över I:et är musiken! Bäst asså!



Den bästa kyssen EVER!! Finns ingen mer romantisk kyss än denna och jag blir så förälskad varje gång jag ser den! Tänk om jag fick vara med om den! ♥♥



Den här scenen skulle jag själv vilja uppleva! Tänk den kille ställer sig på en bardisk för att visa sin kärlek och kyssa mig mitt framför alla! DÅ har jag hittat den rätta! ME love!!



Romantik.. JAG älskar romantik så det skriker om det! DETTA.. är sååå romantiskt gjort! Men bara så tråkigt att han gör så mot henne! =( Jag GRÅTER!

Jag har aldrig...

...hållit mina tummar så hårt för en förlåtelse och en liten chans!
Det finns så mycket jag förlorar tillsammans med dej och jag vill verkligen inte de! Du är det bästa som hänt mig! ♥

Jag ska fixa mina naglar idag har jag tänkt! Det rosa nagellacket jag köpte i fredags var inte riktigt min stil tror jag.. =P Någon som har några tips om nya bra låtar förresten??

image304

Tävling!!

image303

Var med och tävla ni också!! Strumpbyxorna är SUPERSNYGGA!

God morgon måndag - Jag måste ha blivit en väckarklocka!

Det är helt sjukt! Jag har sovit gott, drömt sött och allt. Men så vaknade jag och upptäckte att jag inte satt telefonen på laddning så jag gjorde de och undrade sen va klockan var egentligen.. den var FEM! Ja precis samma tid som jag har gått up dom senaste dagarna utom igår! Vad är det här? Har jag blivit inställd på att jag ska gå upp den tiden nu eller? Då kommer jag strypa mig själv! Haha!

Idag ska jag jobba och faktiskt försöka sätta mig och plugga när jag kommer hem. Det är ju inget toppenväder direkt. Får se om det kommer hända nått roligt alls denna vecka, känns som att den kommer bli seg. Men men, valborg kommer ju snart så jag och Hanna kanske sätter oss och grillar nån korv och lite marshmallows, de är skojsigt! Haha!

Dags att klä på mig, sminka mig och äta frukost!
Ha en bra dag!

Allting går så segt men tiden går så fort!

Jag har verkligen inte gjort mycket alls den här helgen! Idag har jag plockat några dubbar ur 4 däck, jag har bytt däck på bilen, jag har plockat undan i mitt rum, kom aldrig så långt att jag dammade och dammsög, jag har ätit middag, rensat min garderob och jag har städat vardagsrummet på övervåningen. Vilken dag!

Nej ska det fortsätta så här så kommer jag inte ha roligt dom närmsta helgerna eftersom jag ska ta det lugnt. Fast som Berra sa så blir det ju som man gör det till! Men jag vill inte göra massa vanliga saker med en och samma person hela tiden, jag älskar att variera! Men men, vi får se hur det blir! =)

Jag kom dessutom på att jag måste sätta mig ner och börja plugga igen.. Och dessutom försöka hinna med att plugga till provet jag ska ha den 27e och egentligen skulle haft den 23e april men jag kände att jag inte skulle hinna med det! Ush..

Jag har i alla fall ätit lite prinsesstårta eftersom mamsen fyllde år igår!
GRATTIS!

image302

Grillmys!

Snart är det middag och jag är jättehungrig! Pappa står och grillar kycklingfileer och mamma gör potatisgratäng, gud så gott det ska bli!
Någon mer än jag som älskar att grilla kanske? Det både luktar och smakar så gott!
Sen kom jag på tanken att kanske grilla med lite vänner på valborg men det visade sig att flera av dom jobbar... =(

Mumsig måltid!

image301

Oj vad händer!?

Antingen har jag gjort nått jävlig bra i min blogg idag eller så är det bara SÖNDAG för jag har fått en hel del nya besökare idag! Man får väl hälsa alla välkomna och hoppas ni gillade min blogg! =D
Är ju visserligen ett tag kvar innan jag kommer upp i de stora summor som Kenza, BlondinBella och Stina-Lee har men men, jag är på väg! ;P Vänta bara några år! Haha!

Jag har förresten bytt däck nu! Wiie! Läskigt med en sån där maskin som min pappa använder, jag tycker man kan vara lite mer gammelmodig.. Haha. Tänkte dessutom ta ett kort och bjuda på mej själv men kameran var död, mina föräldrars orkade jag inte hämta. Så tyvärr, den lyckan får ni en annan dag!

Nu ska jag sätta igång med de jag skulle gjort för 4 timmar sen.. Städa mitt rum och rensa min garderob! Haha!

Helt vanlig söndag

Solen skiner inte, men det är ganksa varmt ute så jag har suttit och plockat ut massa dubbar ur 4 st däck som jag sedan ska sätta på bilen för jag har inga riktiga sommardäck! ;P
Tiden går så fort! Det är ju snart maj, det är knoppar på träden, blommorna blommar för fullt och snart är det semester och pengarna är slut. Snacka om det kommer bli en lugn månad! Jag ska iaf jobba denna månad så det är jag glad för men sen i juni, vad händer då!?

Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som en JAG VET VERKLIGEN INTE VAD!! Man hittar ingenting! Behöver en karta tror jag! Haha! Sen ska jag faktiskt rensa min garderob och kanske försöka sälja några av mina kläder, har en del som jag knappt ens har använt! Vi får se vad jag kommer fram till.. =)

Hörs sen! ♥

En lördag med Idol 2008

Efter att ha tvingat oss upp klockan halv 5 så var vi framme halv 8 utanför filmhuset och audition för Idol 2008. Dagen D var här! Det var inte lika mycket människor som jag hade trott men det var ändå en hel del.
Vi satte oss på vår handduk och mös i solen tills Peter Jihde kom upp på scenen och dom skulle börja filma en massa inför första programmet av Idol så vi hjälpte till och dansa och vifta med händerna och vinka åt helikoptern och allt sånt.
Sen var det bara att vänta och vänta och vänta och vänta lite till och vi smög oss framåt i kön, sakta men säkert och när vi började komma in i det riktiga kösystemet längre fram så blev det en riktig kamp om att komma först hela tiden. Men till slut, efter 8 timmar och 25 minuter.. BÖRJAR DET REGNA!!!! Men som tur var så fick vi efter 8 ½ timmars väntan äntligen komma in och även slippa regnet! ÄNTLIGEN!!! Det var en riktig lättnad och trots att det även tog oss 1½ timme där inne så gick det väldigt fort. Tilda försökte få mig att sjunga också men jag sa stort NEJ! Mer än hälften av alla toner kan jag inte ens ta så nej!
När vi kom in upptäckte vi dessutom att dom hade en lite kiosk där inne men man kunde endast betala med kontanter och det betydde att Tilda bara hade 20 kr och jag inga. Vi fick alltså en burk-cola och en dubbelsmörgås, men det satt RIKTIGT fint!
Äntligen därifrån svängde vi in på seven eleven och åt vår första måltid på hela dagen! GOTT! Sen åkte vi hem och jag somnade fortare än jag någonsin gjort tror jag, så skönt!!

 Tunnelbanan, sjukt tidigt på morgonen, men solen värmde gott!
   Äntligen framme vid den stora kön!
 Peter satte igång kön med musik och hans egen dans! ;P
  När man hade ont i ryggen satt vi nere bland allas ben och rumpor!
  Vi börjar verkligen närma oss nu!
   Nästa gång ska vi få gå in och då börjar det regna!!
    Väl inne var vi sååå hungriga!
 Efter att vi varit inne en timme såg det fortfarande ut så här där ute. Stackare som stod i regnet i kanske en timme eller nått!

  Trötta beger vi oss hemmåt! Vilken sjuk dag, den gör vi aldrig om igen!!

Fredagen - Äntligen lugn!

Öppningen gick förvånadsvärt bra! Tog lite längre tid än vad jag beräknat men det var inga problem.
Dagen var lika solig och underbar som alla andra dagarna den här veckan så vi spenderade i princip hela dagen ute, helt underbart och det bästa med att jobba på en förskola. Redan halv två fick jag sluta och tog mig iväg till den stora staden och stressade ihop en hel del smått och gott.

         

Klänning från Cubus - 30% Rea - 139kr
Nagellack från Kicks - 25kr/st
Blommiga hårspännen från h&m - 19,50kr
Guldhårspännen från Cubus - 15% Rea - 15kr
Nivea Lipbalm från Kicks - 40kr
Hårnålar från Kicks - 20kr
Lösögonfransar från h&m - 39,50kr/st
Läppglans från h&m - 39,50kr
Keds tygskor från Nilson - 399kr


När storhandlingen var klar åkte jag och mötte Tilda i Ekerö Centrum så vi kunde klippa oss. Vi var helt sjäva i salongen och enligt mig klippte dom helt okej, men Tilda är jättebesviken. När jag var färdigklippt så var inte Tilda klar så då sa min frisör att jag kunde få sitta i deras massagestol en stund och titta på tv! Haha! Ofta man gör de i en frisörsalong!
När vi var klara köpte jag hårfärg och sedan drog vi hem till mig och hämtade kläder för morgondagen och sedan bar det av tillbaka till Tilda som egentligen bor på andra sidan vattnet men nää vi måste åka runt hela skiten! Köpte gurka och dipp på vägen också! ;P
När jag hade färgat klart mitt hår upptäckte jag att det var ALLDELES FÖR MÖRKT!!! =( Funderar på att köpa en ljusare färg och ordna detta misslyckande.. Vad tycker ni?




Dagens Outfit fredag:

   

Jeans från Killah
Vitt linne från Gina Tricot (syns ej på bilderna)
Tröja med tryck från Gina Tricot
Grå kofta från Gina Tricot

Mitt i natten får jag ett samtal och blir anklagat att ha gjort något jag inte gjort och denne tror mig inte. Jag blir så jävla förbannad när folk springer runt och hittar på saker och får ens vänner eller folk överhuvudtaget att inte tro på den det handlar om... Jag är grymt förbannad gällande detta!!!

Hoppas ni hade en trevlig fredag!

En lång dag med Idol 2008

Idag har jag ch Tilda spenderat 8½ timme på en grön äng med ungefär 1000 personer till. Jag är helt paj i ryggen och svanken och trött som ett as. Så därför har jag bestämt mig för att gå och sova redan nu och skriva om vår händelserika dag, dessutom fredagen och min shopping så klart, imorgon när jag vaknar och sovit ut!

image266

Helt slut efter dagen!
God Natt ♥

Shoppingtime på stan!

Imorgon slutar jag så tidigt som TVÅ! Så jävla skönt ska jag säga er. Jag måste leta fram mina solbrillor som helt plötsligt är bort.. Syster yster kanske är tjyven... Får helt enkelt gå på skattjakt sen!

Det viktigaste inköpet imorgon är faktiskt ett par tygskor från Keds som jag gick redan förra året och funderade på att köpa men då var jag så nere i Lacost tygskor som jag alltså för två år sen hade ett par som jag råkade förstöra som var mina älsklingsskor! Så nu hoppas jag att dessa skor kan bli lika älskade av mig själv.
Det svåra är om jag vågar köpa vita skor.. Det var nämligen de jag gjorde med Lacostskorna och det första jag gör 2 dagar efter shoppingen, är att trampa ner i en lerpöl.. Den skon blev aldrig helt vit igen... =(

image262

Men sen så hittade jag även ett par till skor från Keds som jag nog vill köpa, är bara rädd att jag inte kommer kunna köpa dom nästa månad om jag nu ska spara en del den här månaden! Men dom är jättesöta tycker jag och lite svårare att smutsa ner! ;P

image263

Till sist så ska jag köpa lösögonfransar till utgången på lördag. Verkar inte bli någon studentskiva tyvärr men utgång kan jag nog garantera, de är ju ändå löningshelg! Men inte nog med att jag ska köpa lösögonfransar.. jag funderar på att beställa ett par färgade, bruna, linser från www.fargadelinser.se då jag verkligen ÄLSKAR bruna ögon! Det är så fint tycker jag och skulle verkligen själv vilja ha ett par, men är man inte född med det så får man till andra metoder. Och det är alltså inte meningen att jag ska ha dom hela tiden utan när jag vill ha något extra.

image264 image265

Nu ska jag sova och vakna upp med pengar på kontot så skönt! Jag älskar fredagar, speciellt när det är den 25e!

God Natt ♥

Sommar underbara sommarplanering!

Som jag har pratat om så ska vi ju åka på roadtrip i sommar jag och några tjejer! För att kunna åka på roadtrip måste man ha pengar och för att kunna ha pengar så måste man kunna spara om man inte tjänar 70 000 på sin blogg... Kanske ska börja försöka! Haha!

Tilda satt på vilan häromdagen och började planera vår resa för i sommar. Vi har fyra veckor på oss att göra allt. Vecka 28, 29, 30 och 31. Tilda ska till Danmark med sin familj v,30 så vi valde att lägga roadtripen ddom två första veckorna. Så här skulle det se ut:

5e Juli - Gröna Lund
6e - Göteborg
7e - Liseberg
8e - Halmstad
10e - Danmark
11e - Tivoli
13e - Malmö
15e - Öland/Gotland
18-19 - Stockholm


Wiiie så roligt det låter! =D och som ni kanske ser så är det ett tivolimaraton som åtminstone jag och Tilda ska ha, dom andra får väl hänga på om dom vill.. Vi längtar sååå mycket!
Dessutom så kommer Fia och Minna ha semester v. 30-32 så v. 31 ska vi ta en sista minuten någonstans! En super sommar så nu JÄVLAR ska jag spara pengar!! Önska mig lycka till! ;P

image261

Dagens jobb-outfit (Onsdag)

image260

Leggins från Gina Tricot
Klänning från Gina Tricot
(Röda stövlar från SkoPunkten)

En kort lista idag! =D Och Dagens outfit kommer jag inte ens visa, för den är inte så bra asså, dagen efter och låna kläder av Fia ni vet..;P

Äntligen!

Jag vill bara säga grattis till min kompis som just blivit mamma!

♥ Ett STORT GRATTIS OCH LYCKA TILL! ♥

image259

Jag vill ha vingar!

Det gick riktigt bra att öppna igår men de är mycket mer tekniskt som ska ordnas på den här förskolan! Haha! Är lite nervös för imorgon ska jag göra det helt själ.. Men ja skulle jag inte komma ihåg nått så kommer min arbetskamrat klockan 7 och då kan vi gå igenom det igen, är inte så många barn där iaf. Känns skönt.

Ringde Fia när jag hade slutat och vi bestämde oss för att gå ut och äta i solen så jag åkte mot stan och ställe bilen i bromma. Fick stå i 20 minuter och vänta på en tunnelbana som skulle komma om en minut så jag gav upp och gick tillbaka till bilen för att åka till gröndal och ställa bilen där. Kommer bara till rondellen där det är tjocksmockt med bilar så jag bestämmer mig för att åka mot Sundbyberg istället.. Satte på radion och lyssnade på trafikinformationen som inte alls var bra.. Essingen hade varit avstängd i 3 timmar och skulle vara det yttligre en tid och detta skapade TRAFIKKAOS i hela stan! Dessutom hade en lastbil kört in i en viadukt på tunnelbanan så den körde bara ett spår då det andra var skadat! SJUKT jobbigt! Så där satt jag, i bilkö och det tog mej 1½ timme från bromma till sundbyberg!!! Jag vill ha vingar!

Äntligen framme så går jag och fia en sväng för att hitta en restaurang med uteservering i solen med tak på då Fia är skraj för alla måsskitar på torget i medis! ;P
Vi hamnade inne på nån restaurang som hade jättegod mat och den satt verkligen fint för vi va superhungriga! Vi bestämde att jag skulle sova hos henne så jag kunde ta nån cider att dricka. Gott!
Sen gick vi till Gröne Jägaren och tittade på matchen mellan Hammarby och Elfsborg, riktigt tråkig match faktiskt. Jonas kom dit och honom har vi inte träffat på ett tag så det var ritkigt roligt! Sen kom även minna och vi blev ett helt gäng. När matchen var slut kom ett rosförsäljare med en ros till mig och där satt en kille som gett den till mig! Åh jag älskar roser! De är så fint! ♥ De fick min olyckliga dag att lysa!

Till slut efter mycke tjat gick jag och Jonas hem till Fia och la oss medan Fia, minna och nån Stefan gick vidare en stund. Sen om Fia hem och skulle klämma ner sig i mitten av hennes säng! Haha!
Gick upp klockan 5 imorse för att verkligen hinna med pendeln som gick 06.04, men fan heller att jag hann med den så jag kom en kvart försent till jobbet!!!
Jag tror, trots det fina vädret, att detta är min otursvecka...

Hoppas jag ser ljuset i lönen jag får imorgon!

image258

God morgon onsdag

Inte någon bra morgon om jag får säga det själv... Jag ska lära mig öppna så jobbar alltså från 6.30-15 idag. Jag har inte blivit förlåten.. Jag kan inte sluta tänka på det! Hur dum får man vara egentligen? Jag vet verkligen inte men de verkar iaf inte finnas någon gräns..
Jaja, tur iaf att man ska jobba så man inte tänker ihjäl sig.. Kanske träffar Fia i eftermiddag också så vi får se om dagen blir bättre!

Men jag skulle vilja ha hjälp med hur man på bästa sätt gottgör någon som varit riktigt elak mot??

Ha en bra dag!

Förlåt!

Förlåt mig, du är så fin!

image257

Jag är värdelös..

Behöver jag säga mer?
Varför gör man saker utan att tänka?
Varför finns ens möjligheten att göra saker innan man tänker?
Varför är jag så jävla korkad?
Varför är jag så jävla besatt?
Vad tänkte jag med?
Varför sa jag inget på en gång för?

Shoppa loss vid löning

Jag funderar på att köpa en ny digitalkamera faktiskt.. Jag har ju en men som ni kanske ser ger den inte de bästa bilderna! ;P Men jag vet inte vilken jag vill ha!
Jag vill ha en smal, snygg, stor skärm, hög bildkvalite, med videofuntion, och pappa tycker att de ska vara 5,0 zoom. Jag har några exempel här:

image246 image247 image248 
8,0 megapixlar                                     7,0 megapixel                                   8,0 megapixel
7x optiskt zoom                                    3x optisk zoom                                 5x optisk zoom
2,5 LCD-skärm                                    2,4 LCD-skärm                                2,7 LCD-skärm
1895:-                                                    895:-                                                   2190:-
image249 image250  image251 
8,0 megapixel                                                7,2 megapixel                                         10,0 megapixel
5x optisk zoom                                               3x optisk zoom                                        5x optisk zoom
2,7 LCD-skärm                                              2,5 LCD-skärm                                       2,5 LCD-skärm
2190:-                                                              1479:-                                                        2395:-
image256 image254 image255
8,0 megapixel                                          12,1 megapixel, HD-ut                                       7,2 megapixel
5x optisk zoom                                         3x optisk zoom                                                    3x optisk zoom
2,7 LCD-skärm                                        2,5 LCD-skärm                                                   2,5 LCD-skärm
1990:-                                                        2790:-                                                                    1389:-



Några tips och råd om vilken jag kanske ska köpa??

Dagens jobb-outfit

image242

image243

Leggins från Gina Tricot
Grå-vitt linne från JC
Grå tröja från H&M
Halsband har jag fått i present

Jag borde nog städa mitt rum! Haha!

God Morgon Tisdag!

Härlig morgon! Efter gårdagens väder och man vaknar upp och det verkar bli lika idag så vill jag mer än gärna till jobbet och ta ut barnen och leka i sandlådan! haha! Iaf gå ut, är ju ute den mesta av tiden utom runt lunch och vila.

Var ju hemma hos Tilda igår och vi satt till och med ute och åt och mös i fina vädret. Nu börjar hennes träning leda någon vart, de är en ton som vi måste ordna upp men de fixar vi, har ju en hel vecka på oss! ;)

Idag har jag faktiskt inte planerat nått så hoppas det fina vädret fortsätter så kanske jag kan ta en långpromenad med Ronja och Hanna! Myspys!
Jag älskar våren!!

image241

Dagens jobb-outfit

image239

Haha så morgontrött man kan se ut då! ;P

image240

Jeans från Killah
Vitt linne från H&M
Gul Topp från Ellos.se

Vårfin!
 

God morgon Måndag

Ny vecka, ny dag. Tiden går alldeles för fort. Sitter här igen framför datorn och äter min halvnyttiga frukost. Två smörgåsar, den ena med skinka och gurka på och den andra med Creme bonjour. Ett glas godmorgon juice och en kopp med Yoghurt Sommarbär! Frukosten är ju trots allt det viktigaste på dagen =)

image238

Lägg märke till att den snyggt lysande röda brickan inte riktigt borde vara hemma hos mig med tanke på att det är en Mc Donalds-bricka. Haha! Min pappa är expert på att gå in och handla och glömma säga att han ska ta med så han tar med hela brickan istället, tror vi har 3 st hemma nu! =P

Idag ska jag iväg och jobba igen, jobbar enda till 16.45, men det ska bli rätt roligt för de är Tilda som stänger så det är bara vi två kvar! ;P Sen ska vi till henne och riktigt HÅRDTRÄNA inför idol. Det är nästan så jag vill filma och så ska ni få se henne, men det räknas ju som en smytitt så vi får se! ;P

UNDERBART väder idag också så jag har smörjt in mej idag eftersom jag brände mig igår och jag fortfarande ser ut som Rudolf med den röda mulen! =D

Ha en jättebra dag!!

En låt om mej själv

Jag känner på ett sätt verkligen igen mej själv i låten...



♥I hate you but I love you, I can't stop thinking of you ♥







Kärleken är alldeles för svår...

Ung mamma

Jag har funderat en del och sett en del och det är mycket runt omkring om att vara ung mamma. Jag har en kompis som är pappa sen 3 månader, jag har en kompis kompis som är mamma sen 1 månad, jag har en kompis som kanske ligger på BB och föder just nu - annars är hon höggravid och har gått ca 10 dagar över tiden, jag har en gammal klasskompis (den första killen jag hånglade med) som tydligen ska bli pappa om 5 månader eller nått.
Jag har läs en hel del bloggar om att vara ung mamma, sett en hel del bilder och kommit fram till att om jag får fast jobb, en lägenhet och en pojkvän så gör det inte mej nått med en liten bebis i förhållandet.
Finns egentligen mycket jag skulle vilja göra men jag har ett långt liv framför mig och jag som ganska precis blivit singel, kommer nog inte skaffa pojkvän än på ett tag, men när det väl händer, då kanske det är min tur.. =)

Nu ska jag sova och jag hoppas jag klarar mig från mardrömmar från det jag fått veta idag...
God natt ♥

image237

Helg nummer 1004

I fredags skyndade jag mig IGEN trots att jag sagt att jag ska skärpa mig med att skriva klart mitt arbete till skolan för att Tilda tvingade iväg mig och om inte vart än till Nivå 22! Jag kan ju nu nämna att jag försökt ta det lugnt hur många helger som helst men jag lyckas då aldrig, inte nästa helger och sedan var det valborg, men däremot har jag sagt att jag ska försöka sluta dricka efter nästa helg så vi får se! =D

Väl på Nivå var det fullt som alltid men eftersom jag och Tilda är två tjejer så fick vi plats bredvid några killar som hade två platser ENDAST till två tjejer! Haha!
Trevligt var det och jag och tilda pratade.... JOBB! Haha! Blir lätt så när man är arbetskamrater dessutom. ;P
När vi skulle gå från den sk. förfesten var det en JÄTTESÖT kille som började prata med oss och undrade vart vi skulle och sa att dom letade några som ville med på efterfest och verkligen pikade om att dom ville ha med oss men DUMMA som vi är, eller jag eftersom Tilda inte alls tyckte att denna supersöta kille var söt (vi har verkligen HELT olika smak!!!) så går vi till en efterfest med två vänner som jag träffat massa gånger förr och där vi ändå hade rätt tråkigt! Varför???? Jag hade kunnat haft värsta söta ragget nu ju!!! Kan ju även nämna att när vi satt inne på nivå fick rätt mkt ögonkontakt med denna underbart söta kille! Fick inte ens veta hans namn... =(
DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM är jag!!!!

Halv 10 vaknar jag och Tilda och smiter iväg till Mc Donalds, väntar till klockan 10 för att upptäcka att min favorithamburgare är tillbaka, thank God for that! - McFeast JUNIOR!!! Bästa!
Sen bar det hem för att sova gott i två timmar tills Tilda ringer och säger åt mig att åka hem till henne och kolla på film och äta massa gott, vilket jag gjorde.

Somnade gott igen efter två filmer som jag heller inte orkar göra någon recension på så nu ligger jag efter med 5st! Ojoj, jag får skärpa mig.
UNDERBART väder idag så vi har solat och tränat Tilda inför Idol på lördag. Tyvärr så liknar jag en tomat nu. Jag valde även att visa mina matkunskaper med att grilla och bjuda mamma, pappa och syrran på en tjusig måltid! Årets första grillning ♥

Efter alla dessa bra saker som hänt och gjorts i helgen så fick jag höra en sak som jag trodde jag skulle kunna ta bra men som blev helt skit. Jag måste komma på nått att göra asså, måste komma på ett sätt att komma vidare i den här världen, i mitt liv. Känns som allt står stilla och även om jag gjort samma sak så känns hans värre.
Efter så lång tid, varför känns detta som ett stort jävla svek? Det är inget fel, ingen som gjort fel, ingen som gjort nått dumt men ändå har vi förlorat något stort... En kniv i mitt hjärta hoppas livet kan gå vidare snart.

One Way Ticet.

Hittade ett jobb på ams.se på en Pysslingförskola på södermalm precis bredvid min kompis, så det ska jag söka och på min meritlista så har jag jobbat på en pysslingförskola!!! Helt underbart så nu håller ni era tummar för mig!

  På Nivås tjejtoa, älskar deras blåa neonvägg! ;P

  Fyra stycken gurkor och 2 dippar, allt gick åt!

  Självklart har jag och Tilda skönaste stilen när vi solar ;P

Så är det alltid..

Vi säger inget, vi säger absolut ingenting så får ingen veta nått...

Dagens skämt!

Jag pratade i telefon med Tilda och vi diskuterar kvällen.

Jag säger: Jag vill också gå på skiva!
Tilda säger: Men hallå, vi ska ju till Nivå 22, de är nästan lika kul som skiva ju!

Jag tror inte Tilda har nått minne från den bästa skivan förra året! =D

   
   

Humor på HÖG nivå!

Jag har hittat min nya favoritblogg att läsa! Fick mej ett ritkigt gott skratt när jag såg denna faktiskt.

http://joelsunderbara.blogg.se/

Läs med nöje!

Dagens jobb-outfit

Eftersom jag ska jobba klär jag inte upp mig allt för mycket, bara ibland..
Så här ser jag ut idag!

image220

 

Skjorta från Gina Tricot
Tröja från Zara
Byxor från Joelle (www.ellos.se)
Halsbandet är en doppresent, har jag för mig!

God morgon fredag igen!

Dagen man alltid längtar till äråter här igen. Men jag vet inte riktigt om jag har längtat efter den här fredagen så mycket.. fredagen innan löning, fredagen då man har mins pengar, fredagen då jag inte har någon aning om vad jag ska göra mer än att skriva klart mitt arbete, fredagen innan helgen då jag inte har den blekaste aningen om vad jag ska hitta på... En ganka tråkig heg alltså.. Några tips på vad man kan göra i sthlm utan pengar?
Jag sitter här och äter frukost. Två smörgåsar med creme bonjour och en kopp yoghurt sommarbär, gott och ganska nyttigt. Vad brukar ni äta till frukost?

Ha en bra dag!

image217


image219image218

Tävling strumpbyxor!

Jag har hittat en tävling där det lottas ut SKITSNYGGA strumpbyxor och jag vill verklligen ha ett par av dej, blev förälskad direkt och jag lovar att jag ska köpa ett par om jag inte vinner! =D

http://somaa.blogg.se/1208447751_tvling.html?cache=5E0CB5CDFD08C0A9D0D7FB0109EFA78D

Underkläderna finns att köpa på http://www.evasunderklader.se/

Värt en titt!

image216

Strunt samma, är så trött på de här!

Nu struntar jag i att jag faktiskt har en del jag inte har skrivit en som jag lovat, det handlar lite om att jag var sjuk i tisdags för att jag hade JÄTTEONT i magen, Tilda trodde jag ljög och var bakis men nu för tiden berättar min bil mina lögner och jag körde ju hem från matchen så Tilda hade heeeelt fel! =D
Men under tiden jag var sjuk så tittade jag självklart på film och det blev tre stycken till och med så ska skriva tre recensioner till när jag orkar, inte just nu alltså.. =P
Hela veckan har handlat om att jag jobbat, kommit hem, försökt läsa i min pluggbok men somnat efter 3 rader, sovit 2 timmar, ätit mat och sedan satt mig här och försökt skriva mitt arbete. Denna vecka handlar det om första och andra världskriget - vilket förklarar varför jag har det så svårt denna vecka.. Historia har ALLTID gått in i mitt ena öra och ut genom det andra lika fort! Hanna och jag kom fram till att om jag läser det 2 gånger till (då blir det så att jag läst om dessa krig 5 ggr) så kanske nått har fastat på hjärnan för nu när jag läser så känner jag igen en del! Haha!
Pratade lite med Dennis om valborg då jag funderar på att åka till norrköping under den helgen men mamma skulle vilja att jag tar hand om Ronja då hon är borta så försökte övertala honom att jag skulle få ta med henne och hon skulle få bo där också, skulle faktiskt vara väldigt mysigt och roligt! =)
Fick förresten jobb en vecka framåt också, samma förskola, samma avdelning och samma tider! Toppen sa banken.. =p
Sen så längtar jag bara såååå mkt till sommaren och allt vi ska göra då! Några vill ta en sista minuten, några vill på roadtrip och jag vill självklart både och! Haha! Får se vart pengarna räcker ;P
Snart är det den 26e april också och jag och Tilda ska på idoluttagningen, tilda är tydligen jättenervös men hon har bestämt sig att hon ska verkligen göra det nu iaf! Perfekt, då slipper jag stå med henne i den långa kön och hon backar ur.. ;P

God natt alla sötnosar!
image215

Derby Hammarby - AIK 2008-04-14

Idag var det derby och vi var välidgt exalterade innan, iaf jag! =P Efter jobbet åkte jag och plockade upp Hanna och Maria så åkte vi till Solna och tänkte parkera på någon värdelös bakgata men vi hittade ingen så vi parkerade utanför centrum eftersom vi ändå var så tidiga. Sen så letade vi reda på en pizzeria med falkon-märke så vi kunde ta en öl till maten också men kändes väldigt fel att beställa en Barnpizza med starköl! Haha!
När tiden började närma sig så drog vi oss till Råsunda och våra platser som någon idiot hade tagit och vägrade typ flytta på sej så från en början fick vi 1½ plats istället för 3. IDIOT! Men vi stog rätt bra iaf och jag hade skitskön tid asså! Jag älskar att stå där och alla sjunger med och allt är bara BÄST!
I andra halvlek får AIK en utvisning och Hammarby en frispark och dom gör mål!!!!!! Wiiiiie! DE är en grymt skön känsla måste jag säga, känns mäktigt på nått sätt! Med ungefär 20 minuter kvar börjar AIK kasta in massa jävla skräp på spelare och matchen avbryts tillfälligt med väntar på svar om den ska brytas helt. Efter ungefär en kvart kommer spelarna ut igen och spelet fortsätter. 5 minuters tilläggstid och med ungefär 3 minuter kvar får AIK en oförtjänad straff och sparkar in 1-1.. Skit... Men men, det blev iaf oavgjort så vi gick inte hem med förlust, det ska man vara glad för! =)
Sen eftersom vi hade parkerat på den värsta plats man kan parkera på så tog det år att ta oss ut och vi åkte först åt ett håll, men efter att vi stått stilla i 20 minuter och småflörtat lite med en kille som gick förbi oss några ggr, så vände vi och kom ut på 30 sekunder bakvägen! ;P

image214




 



En filmsöndag alldeles ensam...

När jag väl kom hem vilket faktiskt var ganska tidigt och väldigt skönt så la jag mig för att kolla på film och jag trodde att jag skulle somna direkt men det gjorde jag faktiskt inte! =D Så jag kan faktiskt göra en liten recension!

Den första filmen jag så var äntligen "Wimbledon".

  http://film.nu/filmrecensioner/wimbledon/

Filmen var ganska tjejig på nått sätt, även om den praktiskt taget följer Peter genom hela berättelsen. Men jag som är väldigt kärleksfull av mig tycker den är fin, den handlar om att finna kärlek, att kärlek är något man behöver i sitt liv även om man till en början kanske inte tror det. Buskapet är fint och filmen håller samma stuk rakt igenom. Dessutom tycker jag att producenten har valt de perfekta skådespelarna för denna handling.
Däremot är den inte allför underhållande och jag hade förväntat mig mer men den får:
4/5  ♥ ♥ ♥ ♥

E
fter att jag städat en del bad jag Hanna komma hem till mig för att titta på en skräckfilm, jag kan ju berätta att jag egentligen hatar skräckfilmer sen jag såg The Grudge! Vissa tycker inte den är äckligare än andra men jag blev livrädd och såg dessa figurer och händelser från filmen i ett års tid. Kunde exempelvis inte somna utan tv:n på under detta år (somnar visserligen med tv:n på fortfarnade men det har blivit ett lugnande moment för mej =P ..). Men iaf så har jag hört att "The Eye" ska vara en bra film så bestämde mig för att titta på den men jag hade aldrig gjort det själv!

  http://film.nu/filmrecensioner/the-eye/

Visst blev jag så klart några gånger riktigt skrämd men annars var den ganska lagom och inte för överdriven! Jag gillade verkligen den här filmen. Den var bra, hade en handling man förstod sig på, en handling man kunde gissa sig lite fram till vad som skulle hända. Den hade ett slut som var bra och genomtänkt och som man kunde konotera till hela filmen, alla frågor fick sina svar! Det jag hatar med skräckfilmer är deras handlingar som man inte alls förstår sig på eller som knappt finns och sedan helt outtänkta slut, men den här filmen var helt tvärtom och jag skulle till och med kunna se den igen! För att vara en skräckis får den:
5/5  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

T
ill sist så tittade vi på en avslutande film så jag kunde få lugna ner mitt hjärta efter skräckförseelsen. Därför valde vi att titta på "Försoningen" som vi både hade hört skulle vara bra, så vi hade höga förhoppningar. Dessutom är det klart man har höga förväntningar när en skådespelare som Keira Knightley!

  http://film.nu/filmrecensioner/forsoning/

What!? Jag och Hanna satt båda som frågetecken! Vad handlade filmen egentligen om? Helt plötsligt var man i nutid, sen va man i framtid och plötsligt tillbaka i nutiden fast i någon annan persons perspektiv! Det kändes som att man ville hoppa fram några kapitel bara för att kunna se hur den skulle sluta! Inte alls vad jag tänkt mig! Intresset i denna film var långt bort från tv:n när jag såg den, så absolut inget jag skulle rekomendera att se. Hade förväntat mig mycket mer av Keira Knightley! Riktig besvikelse men eftersom man ändå ville se slutet så får den:
1/5  ♥

Lördag och den bästa lagfesten!

Jag kom iväg till stan och mötte Tilda, efter ett tag så kom hon på att "Ja! Jag vill nog också följa med ikväll!" så fixade med biljett o allt till henne och fick sedan stressa hem till henne för att hon skulle ta en snabb dusch sa hon. En timme senare åker vi från henne och då är klockan kvart i 5 och jag skulle åka till vår förfest redan klockan 6. Färden från Tilda till mig tar ca 40 minuter så jag var liiiiiite stressad! =P När vi väl kom hem till mej så hade jag iaf ringt mamma och sagt åt henne att laga mat så klockan 7 kom vi iväg hemifrån mej! haha!
Väl hos Emma har Hanna inte sminkat sig och Emma står i morgonrock och har bara duschat! Så det blev rätt så stressigt för dom med! Till slut efter mycket prat om vilke buss vi faktiskt skulle ta så kom vi iväg 9.40 och på bussen så möter vi såklart gamla paralellklasskompisar jag inte sett på jättelänge! Hur kul som helst, och det blev ju bara bättre när vi väl kom dit! Massa underbara gamla vänner som jag inte sett på flera månader o vissa på år!
Det var så jävla kul asså! Jag har inte sett så mycket folk på Kitten förut och sen att de är massa man känner, bra musik, allt var roligt! Det går inte att förklara! Tack för en underbar kväll!

  
Jag kan ju säga att jag inte riktigt vet vad jag gör på bilderna! =P

En ursäkt..

Jag är nu alldeles för trött för att skriva allt jag gjort så tänkte göra de imorgon när jag kommer hem om jag orkar då vill säga eftersom jag imorgon ska på... DERBY!!!
Men jag lovar att ni ska få en uppdatering med händelser och bilder inom kort!

God natt ♥

God morgon Lördag!

Idag är det lördag.. ÄNTLIGEN! Ikväll är det dags för lagfesten och jag får ha min fina klänning på mig! Jag har tyvärr fortfarande väldigt ont i halsen men ska dricka te med honung som en idiot idag tror jag..
Dagen ser ut så här: först måste jag klä på mej och fixa mig för att sedan och parkera bilen i Gullmars och sedan möta Tilda som ska göra ett litet ärende åt mig! ;P Sen ska jag åka hem igen och göra mig i ordning för att vid 18 tiden åka tillsammans med Hanna och Lina till Emma och förfesta lite innan vi drar oss mot Lagfesten i stan! Ska bli så roligt, och jag hoppas att det bli lyckat! Älskar när det är mycket folk man känner och vet vilka de är!

Dennis fylleringde mig inatt också, full som ett svin, och sjöng åt och stekte ägg som han sedan tappade på golvet! Och han ringde inte bara en gång utan FEM gånger! Jag fick alltså inte sova! ;P Vi har iaf kommit fram till att Dennis gillar mer att skrämma bort tjejer än att ragga på dom! Och detta är internt så kanske inte så många som förstår varför jag tycker de är så roligt ;P

Nej nu måste jag bege mig!
Peace!

image208

Jag ska klippa mig men behöver råd!

Jag har nu bestämt mig för att klippa mig igen, det är faktiskt dags och mitt hår börjar bli alldeles för långt igen, kanske inte om man ska jämför med vad jag hade innan men iaf! ;P
Jag har nu ungefär axellångt hår, eftersom det är långt är det kanske 3 cm under axlarna och jag funderar på att klippa mig till hakan ungefär.. Jag har hittat en bild på Paris Hilton som har till hakan och en bild på Carolina Gynning som har nått mitt emellan hakan och axlarna.
Då undrar jag, vilket tycker ni att jag ska satsa på??? Hjälp mig nu!

image205


image206


Så här långt hår hade jag innan jag klippte mig till axlarna i september 07, de va en del som åkte av! ;P

image207

Ojoj OJ!

Emelie är hemma! Japp! Tro det eller ej men jag är hemma på en fredag! Det händer absolut inte ofta, men jag är inte klar med mitt arbete och jag mår ju som sagt inte så bra, även om iprenen jag tog för några timmar sen har hjälpt en del, och sen så ska jag ju faktiskt ut imorgon och fotboll på måndag så jag får nog ta och nöja mig med de.. ;P Jag ska nog bara göra klart mitt arbete och sedan krypa ner i min säng och sätta på en härlig film! Har några stycken som jag inte sätt ännu som kan vara riktigt bra.
"Blonde Ambition" är mitt senaste fynd och den låter riktigt tjejig så blir nog den eller "Wimbledon".

 VS

Vilken tycker du jag ska se?

Min nya favoritklänning!

Haha, jag tror jag måste tvätta min spegel! ;P

image200

Men så snygg och läcker klänning!

image201

Jag ska verkligen ha denna idag eller imorgon när jag går ut!

image202

Jag är förälskad!

Dagen i staden

Kom iväg strax efter klockan två till stan, mötte Maria och hittade en jättesöt klänning Gina tricot!
Imorse skrev jag och berätta om att jag hade jätteont i halsen, nu har jag även ont i nacken, är yr och jättetrött. Jag har en del av mitt arbete kvar att skriva men vet inte om jag kommer lyckas med det idag. Dessutom vill Minna och Fia att jag ska följa med ut så funderar på att sova en liten stund och skjuta upp mitt arbete tills imorgon eller söndag, men då kommer inte få det rättat på några veckor kanske! =/ så jag vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt...

  
image197


image198


image199

Leggins från Gina Tricot
Skjortklänning från H&M
Halsband från Gina Tricot
Klocka från Ur&Penn
Örhängen från H&M
Jacka från H&M
Halsduken är mammas

Godmorgon, idag är det fredag!

God morgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott! Jag vet inte ritkigt om jag har det för det känns som att jag har vaknat flera ggr inatt och drömt så där konstiga saker igen som jag inte kommer ihåg.. Finns det ingen som kan tyda drömmar här??
Jag vaknade dessutom med JÄTTEONT i halsen så kan ju vara en förklaring till varför jag inte kunnat sova ordentligt. Är faktikst väldigt jobbigt med ont i halsen för ikväll så hade jag räknat med att gå ut och testa på en av dom nya krogarna som startat i stan, väldigt intressant. Och sedan imorgon ska jag ju på den där lagfesten, då är det bra att ha kvar sin hals, och till sist så ska jag ju på Derbyt på måndag och där behöver jag VERKLIGEN min röst!! Så ja vi får väl se.. Ska i alla fall göra mitt arbete och sedan åka in till stan och träffa Maria! Måste kolla min ekonomi.. =/
Nu blir det utgång med Ronja och sedan frukost!

image194

Hatar att sitta bredvid folk på bussen!

Dagen började med att Dennis valde att stanna hemma för att han inte kände sig så frisk så jag fick tyvärr trängas med honom några timmar extra. Trängas undrar säkert ni, grabben har en dubbelsäng på 180 cm och vi trängs? Ja det är nämligen så att min rygg klarar inte riktigt av hans säng för den är så hård, båda delarna av sängen, så om jag ligger på "min" del av sängen så får jag jätteont i ryggen och kan inte sova, men om jag ligger i mitten där "hålet" mellan madresserna är så är det lite mjukare och jag får inte ont. Dessutom kunde jag inte sno hans kuddar som jag brukar när han går up för att dom jag har är platta som pannkakor känns det som! Haha! Till sist så är hans täcke mycket bättre än "mitt" för de är tjockare, skönare och varmare vilket jag som är rätt kall av mej vill ha! Men icke sa nicke, idag fick jag det inte! På köpet så ringer en arbetskamrat och frågar om jag kunde jobba vilket jag inte kunde tyvärr.
När klockan är strax efter 10 vaknar jag och känner att jag börjar få lite ont i halsen så jag går upp och dricker varm oboy, MUMS! Pratade med Fia en evighet, vi har börjat prata väldigt mycket i telefon, vilket är väldigt trevligt ska jag säga! =D Sen fixade jag och donade med lite allt möjligt, Dennis kom upp och vi åt frukost, jag började packa och gjorde mig i ordning för att åka. Dennis skjutsade, efter mycket övertalan, ner mig till resecentrum och jag klev på bussen. Jag trodde att jag skulle få sitta själv för det såg ut att finnas så pass många lediga platser, men oturligt nog fick jag och två till sitta bredvid någon. Jippi, inte vad jag ville direkt. Men slår mig iaf ner bredvid en ca 50 årig kvinna och sätter mig tillrätta med samhällesboken i famnen. Hon lutar sig tillbaka, somnar och börjar SNARKA! Då vare ju väldigt lätt att läsa och koncentrera sig! När hon väl vaknar till så tar hon fram ett äpple och varje tugga hon tar så stänker det i MITT ANSIKTE! Jag hade verkligen INTE satt mej bredvid rätt person, jag höll på och bli tokig! Dessutom frågar hon om jag ska hela vägen till stockholm... JA SÅKLART, eftersom bussen inte går någon annanstans! Åh dumma människor.. När vi dessutom kommer in i stockholm så var det rusning och hon frågar mig om jag brukar åka vid den här tiden ofta, med tanke på om det BRUKAR vara sån här trafik? Vadå, har hon aldrig sett bilar förr eller? Och även om hon inte varit i rusningstrafiken i stockholm förut så har man antingen hört om den eller sett köer i Norrköping. Helt ute är man väl ändå inte? Nej, jag höll på och gå i taket!
Äntligen framme i stockholm och jag tar mig hem då jag fått paket från H&M, kläderna jag beställt och dom är JÄTTESÖTA! Bilder kommer imorgon, jag är alldeles för trött just nu!
Åkte sedan iväg till dansen och vi har haft så roligt idag för Myh har försökta få lilla lätta mig att dansa bra Streetdance, vilket bara såg för roligt ut! Och dessutom ska hon hålla på med massa acrobatik som går åt helvete och jag börjar känna mig gammal! Haha! Skulle jag haft med mig vidoekamera så hade ni fått se nått riktigt roligt!
Nu är jag äntligen hemma och ska hänga lite tvätt, sen ska jag gå och lägga mig! Har fortfarande lite ont i halsen.. =(

 Stockholm i mitt hjärta ♥

image193

Klassreunion på kryssning, gamla MP3B!

Nu har jag och Maria skickat ut ett mejl till alla våra gamla klasskompisar, en förfrågan om att ha en reunionfest på en kryssning till Åbo!  Kul om vi får med oss massa! =D

Min favoritvideo av mina vänner! Finns det sjukare människor?



Någon som förstår vad som egentligen händer? ;P

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra!

Städandet blev lyckat, det var precis så jag hann städa klart, duscha, klä på mig, sminka mig lite och fixa pastasalladen tills Dennis kom hem från jobbet. Däremot så blev min pastasallad lite överdriven då den räcker till ett helt fotbollslag tyckte han! Haha!
Däremot så var han vädigt glad över hur fint jag hade gjort det och sa att "det luktar väldigt gott" och "så här rent har det inte varit på länge!". Det kändes väldigt skönt! Men sen så gick han omkring och kände sig tvungen att hitta nått jag hade gjort fel när han såg hur bra jag hade gjort allt! Han är lite rolig den där pricken! ;P

Nu är han och hjälper sin syster att handla lite saker tills dess att hon och hennes kille ska renovera deras nya lägenhet och jag ska försöka plugga lite inför uppgift 3, bara det att på andra sidan gatan står nån stor grävskopa eller nått och låter som ett jag vet inte vad så hela vardagsrummet vibrerar! Väldigt irriterande så jag kan inte riktigt koncentrera mig.. =( Kanske får ta och sitta hemma på fredag och göra mitt arbete i alla fall då.. Lika bra eftersom min bank snart säger upp sig! Haha! Och på lördag ska jag ju på några vänners lagfest, hoppas de blir kul!

Peace!

image191

Städdag igen...

God morgon allihopa! Jag har visserligen varit vaken sen 09.20 ungefär men iaf.. ;P
Jag har redan hunnit länsa Dennis kylskåp på frukost som blev en stor smörgås med smör, ost, nån rökt köttbit och gurka och sedan juice till de. Gott! Kanske låter ganska lite men smörgåsen var väldigt stor faktiskt! Vad brukar ni äta till frukost?
Jag fick feedbacken från min lärare i Samhälle B idag och det var inte det bästa för jag har bytt plats på de två valsystem som man skulle argumentera för vilken man tyckte bäst om. Då hade jag sagt att jag valt majoritetsvalsystemet men argumenterat för det proportionella valsystemet, vilket inte var så bra men jag fick göra om det och lämna in på nytt så jag ändrade i texten så det blev rätt och lämnade in igen så jag hoppas att det blir på VN-nivå iaf nu! (VN-nivå = högsta nivå som MVG).
Nu ska jag sätta igång och damma i Dennis lägenhet, har redan plockan massa skräp och skit och ställt där det ska vara men de är så jäkla mycket damm! Märks att jag inte har bott här på ett tag! =D haha! Men det ska det bli ändring på och sedan ska jag laga en god Pastasallad till middag! Ska dessutom försöka hinna ner på stan och sola och försöka plugga en del också, men redan imorgon åker jag ju hem igen.. =( Men som sagt, måste ju hem till dansen!
Stäääääda here I come!

Jag ska bli tjockis!

Om livet ändå vore så enkelt! Jag vill vara jättesmal och spinkig, helst av allt skulle jag vilja vara lite längre än vad jag är också.. Men samtidigt skulle jag vilja kunna äta så mycket gott! Har idag mumsat i mig lite godis på vägen ner till Norrköping och väl här nere har jag ätit mat och sedan massa gurka med dipp och lite mer godis, chipsen lät jag faktiskt bli för det var inte mina favoriter direkt! ;P
Tills imorgon har jag lovat Dennis att hinna med och städa ordentligt i hans lägenhet och dessutom laga mat. På det ska jag även hinna med att plugga men jag hoppas att det går bra. Tänkte försöka hinna ner på stan och sola också, det var ett tag sen och jag har ju faktiskt ett solkort på sol och motion här i stan! =P
Ska snart gå och sova, är faktiskt trots min rastlösa natt väldigt trött. det är faktiskt väldigt tråkigt att jag snart åker hem igen men jag måste hem till dansen, kan inte missa den, vi ligger så himlands mycket efter och dessutom så ska jag och ´Myh hitta på egen korreografi till början av dansen. Det vill man inte missa! ;p

God Natt allihopa!

(En liten gissningslek - de som inte vet min exakta längd kan ju skriva och gissa hur lång jag är när jag säger att jag är kort! Lycka till!)

image190 ♥
Me love!

En konstig natt

Jag vet inte riktigt vad jag har haft för mig inatt faktiskt för först hade jag jättesvårt att somna men inte så konstigt när jag sovit så mycket de senaste 2 dygnen nu. Får nog ta och skärpa mig och sova normalt, inte varannan lite och varannan mycket! =P
Men sen har jag drömt helkonstiga drömmar som jag inte kommer ihåg, bara att dom var konstiga men ändå väldigt verkliga. Jag vaknade typ vid 2 och kunde inte somna om på ett tag, hade typ spring i benen och svårt att ligga stilla. Sen så ringer Tilda 06.30 och undrar om jag kan jobba istället för henne. Men med 2 timmars sömn har jag jättesvårt att jobba mellan 8.30-16.45, men jag hoppas att det ordnade sig så hon kunde vara hemma idag!
Eftersom båda mina föräldrar och mn syster var uppe och yrade när Tilda hade ringt kunde jag inte somna om, jag hade dessutom värre spring i benen än under natten nu och tänkte att så fort alla har dragit så går jag upp och går en bit eller nått. Jo visst de kunde jag tro. Halv tio slänger jag mig upp ur sängen för jag ska tvätta som jag lovat mamma.
Inte nog med att jag haft en konstig natt. Det lär bli en konstig dag också då jag ska ner till norrköping senare. Och jag ska åka tåg för en gångs skull! =P haha. Men jag ska plugga i lugn och ro och dessutom ska jag nu försöka söka lite jobb faktiskt! =D Känner att det är dags och jag är fortfarande inne i tankarna att flytta ner till Norrköping, tror faktiskt det kan bli riktigt kul!

Nu måste jag skynda mig med packning, tvättning och promenad med Ronja! =)

image189

♥ Hon är så söt när hon ligger och väntar på mig

Bokat och klart!

Yes! Äntligen har jag varit inne på Ticnet och bokat eller ja till och med KÖPT biljetterna till Hammarby-AIK!! Jag hanna och Maria ska gå och sen vet jag fler som ska dit, får försöka gör upp lite träff med dom innan och efter, ska bli så sjukt kul! Jag älskar att gå på dessa Derbymatcher! Och det bästa av allt - hittills när jag har varit på match med Bajen så har dom aldrig (peppar, peppar ta i trä) förlorat! Dom har spelat lika en gång och det var mot Djurgården, men ja, de vet vi ju alla att i dessa matcher brukar det inte alltid sluta på det bättre resultatet! =P
Men nu har jag nått att se fram emot iaf! (Om det är någon som också vill gå så hör av er så fixar jag med biljetter!)
Dessutom ska jag på några vänners lagfest på lördag, hoppas att det blir lyckat med mina -tusenlappar på mitt konto.. =( Jag skulle behöva en miljonvinst denna månad. Tänk om det skulle hända någon dag!


image188

TÄVLING!

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde


image186

Lycka till för er som också bestämmer er för att tävla!

En lördag som kunde varit suddig!

Till en början skulle jag inte göra så mycket på lördagen, Hanna ringde och frågade om jag hade lust att gå och kolla på bio, men det var jag inte så sugen på. Sen så ringde Fia och tyckte att jag skulle följa med henne och Minna och hitta på nått så vi kom fram till att vi skulle dra en stund till Kitten, hälsa på Berra och stötta honom i krogkassan! =P
Väl där så var det ett gäng som firade en kille som fyllda år. Dessa beställde hela tiden in stora skålar med cider och öl och bjöd dessutom oss på flera stycken, vi fick inte sitta tomhänta sa dom! Sjukt skönt! Haha.
Men sen ville Fia och Minna dra vidare men jag sa att jag inte kunde dra någonstans där det var inträde så då bestämde sig Fia och Minna att dom skulle bjuda mej på de eftersom jag fått så lite lön denna månad.
Vi drog till slut vidare till Labbet, bredvid Spy bar för de var alldeles för lång kö där. Men trots högre åldersgräns så kom vi in vilket nog berodde på att klockan inte var allt för nära 3 och därför inte var så mycket folk där. Men efter några drinkar var jag väldigt full i huvudet, betedde mig dessvärre inte så full sa mina vänner och de ska jag väl vara glad för! =D

Idag har jag varit hemma och varit duktig och städat och tagit hand om Ronja och sen har jag varit på båda mina jobb och lämnat lite papper så jag kan få min lön! =P Och nu ska jag faktiskt sätta igång och plugga en del så jag inte sitter som förra veckan i sista sekund.

image185

På lördagen tog jag mig till och med tid till att fixa håret en del! Se så fint! =D

Oh Laura - Release me



♥ Omg, I love her voice! ♥

Fredag med raggande islänningar! ;P

Jag började som vanligt dagen med att jobba, på mitt andra jobb denna dag och när jag var i matsalen och åt med barnen så ringde chefen från det andra och ville boka upp mig på hela maj. Då var pengarna för sommaren kirrade då.. ;P

Sen åkte jag hem och började stress-skriva mitt arbete som skulle in innan tolv och eftersom jag var tvungen att översätta en del engelska texter till svenska, vilket jag är grymt dålig på, så tog det sin lilla tid. Men samtidigt så kom Maria hem till mej och väntade på att jag skulle bli klar så vi kunde åka till stan och ta nån cider på krogen.
När vi kommer dit hamnar vi vid ett litet bord precis bredvid baren och inte i närheten av nått annat bord så vi trodde vi skulle bli väldigt ensamma! Men icke sa nicke! Dom som var värst var några islänningar som sprang emellan deras och vårt bord hela tiden och försökte prata med oss men eftersom jag är sämst på engelska så hörda jag aldrig vad dom sa! Haha! Sen kom några från Canada och pratade lite med oss om olika klubbar i Stockholm. Och till sist äntligen kom en svensk killa och satte sig vid oss och snackade. Han var sjukt trevlig men tyvärr bara en 89a. Men under tiden vi satt där fick vi en trevlig servett som islänningarna hade skrivit på! Vi tog kort på den och sparade! Haha. Dom kallade den yngsta killen för The Viking för han hette nått med Vikingur/Vikingun, haha, förlåt att jag skrattar åt namnet men de va riktigt roligt!
När vi skulle gå hem så ville dom absolut inte låta oss gå men fanns inget som kunder övertala oss tyvärr! Jag tog tunnelbanan till bromma o sen nattbussen som bara går halva vägen hem, därifrån fick jag ta taxi och jag hatar att åka taxi hem själv. Så jag ringde till Dennis som jag visste skulle vara vaken och det var han. Men han var på mc donalds och fyllekäkade och så fick jag prata med Tobbe medan han åt upp sin hamburgare. Efter en stund blev Tobbe alldeles tyst och säger sedan: "Bempa.. Sover du?" Och brast sedan i skratt för Dennis hade somnat med ansiktet i hamburgaren!! Hahaha! En härlig fyllekille de där! ;P inte undra på att jag älskar hans fyllesamtal!

Idag är en ny dag och jag får se vad som händer!

image183


image184

Danstajm!

Nu har vi varit sjukta, haft två lov och vår danslärare har varit tjänstledig. Så efter 5 veckors uppehåll, tror jag det är, så är det äntligen dags att dansa igen! Ska bli så skönt, börja röra på mej igen och jag ska faktiskt ta i riktigt ordentligt, börjar ju känna mej som ett riktigt fetto som bara sitter på min feta rumpa, förutom när jag springer efter ungarna på dagis förstås! =P

När jag kommer hem har jag massor av plugg kvar att göra, som visserligen inte behöver bli klart idag, men om det blir det så slipper jag sitta en fredagkväll liksom!

Trött som ett svin är jag också, längtar till helgen så jag bara kan sova ut allt vad jag orkar, typ ligga i sängen och sova bort hela helgen! Så jävla skönt!
 
image179

14e april HAMMARBY - aik

idag bestämde jag att jag vill fan på derbyt, va länge sen och var inte på en enda match förra säsongen. Dessutom är det så jävla grymt att gå på derbyna, alla är så heta på gröten! Haha! Och så tar vi oss en liten sup innan och en stor sup efter! ;P
Jag kommer ihåg första Hammarby - Aik derbyt jag var på, det var då Hammarby vann efter 4 års "förbannelse" och 'Råsundaspöket' försvann! Såg jävligt roligt ut när vi ledde med 3-1 eller nått och ramsan: "Råsundaspöket finns inte längre, Råsundaspöket finns inte längre!" drog igång och Aik-klacken rullar ihop ett stort tygstycke med spöket på, dom såg liksom lite nedstämda ut! ;P Helt galet var det iaf!

http://www.svd.se/sportspel/nyheter/artikel_103064.svd

Sensation and Qlimax

Wow!! Hittade detta gamla inlägg i mina utkast! Det var här det började, jag har alltid undrat!! Va roligt! ca ett halvår senare stod jag där på Gelderome arena och Qlimax 2008 - vilket magic moment!!


"Efter efterfesten i lördags har jag fan blivit besatt av att jag måste åka till Sensation White, Black och Qlimax!!









Fan så jag längtar till den dagen då jag äntligen står där och röjjer som aldrig förr!!!!!"

Sensation and Qlimax

Efter efterfesten i lördags har jag fan blivit besatt av att jag måste åka till Sensation White, Black och Qlimax!!









Fan så jag längtar till den dagen då jag äntligen står där och röjjer som aldrig förr!!!!!

Lördag och Söndag i Norrköping

Lördagen fortsatte med att jag åkte till Dennis, pratade med honom om hur allt hade blivit fel och jag hade blivit känsligt men när jag åkte därifrån kändes allt bra igen och vi var vänner igen.
Då åkte jag hem till Sara och gjorde mig i ordning på den snabbaste tiden någonsin tror jag, berodde nog visserligen på att jag redan visste vad ¨jag skulle ha på mej! =D
Sen stacka jag och hämtade Fia, Minna, Tobbe och Emil och så gav vi oss iväg hem till Liza. Där förfestade vi och träffade massa andra som skulle med och fira TildieWildie! Eftersom klockan var så pass mkt var det bara att ösa i sig óch då blev man perfekt fulls tills vi kom till krogen. Jag kan även nämna att denna kväll stannade Dennis hemma vilket kändes rätt så bra, man slipper känna detta ständiga omedvetna letandet efter honom och bara slappna av! Väl på nere på Otten så hade vi sjukt roligt och tiden gick fortare än aldrig förr, visserligen för att man skulle ställa om klockan och dom då stänger en timme tidigare, men vi ägde dansgolvet och jag lovar att vi tog upp halva dansgolvet hela gänget! Och så klart var vi på schlagergolvet! ;P
När vi kommer ut från Otten ringde jag Jonte för jag tyckte att vi skulle dit och våldgästa, men efter att ha ringt ungefär 10 ggr så ringde jag till Bempa istället men han svarade inte och svarar han inte på första, då kommer han aldrig svara så jag struntade i de. Medan jag hade försökt ringa Jonte och Bempa hade tobbe fia och Minna börjat snacka med några killar som ville ha med oss alla på efterfest. Tobbe vägrade då han ville upp tidigt för att dra till matchen som skulle vara på söndagen, men jag fia och minna drog med dom till Sthlms rondellen. I början var allt lite stelt men när vi kom in på musik och vi kom fram till att två av dom hade varit på alla dessa "hardstyle-fester" som exempel Sensation och Qlimax, som jag och Fia vill iväg på, så blev detta ett stort ämne. Dessutom var det riktigt skön hardstylemusik i bakgrunden och en dvd med tiesto spelades på projektorskärmen. Men till slut blev jag och en av killarna väldigt hungriga och fick för oss att laga mat men han vi var hos hade inget vi ville ha så vi två drog hem till honom 100 meter bort typ och lagade spagetti med klippt korv! Haha! Påhitt från min mormor, säkert fler som gör men verkar inte vara ngn som hört uttrycket 'Klippt korv'.
Tanken var att vi skulle gå tillbaka till efterfesten och dom andra men smart som jag är lyckas jag somna på sängen medan han står och diskade undan lite! Vaknar ca 1 tim och 15 min senare och han ligger på andra sidan dubbelsängen och sover. Telefonen ringer och jag pratar lite med fia och då hade dom precis dragit från efterfesten. Kan göra er medvetna om att klockan då var 10.18! Dötrött ringer jag en taxi, är snäll och väcker honom och säger att jag ska dra och åker hem till Sara som heller inte kommit hem än.
Jag lägger mej i sängen och försöker somna om men precis när jag somnade (45 min senare egentligen men kändes inte så!) ringde klockan och jag var tvungen att gå upp då jag lovat tilda att köra hem vid 2 och det kände jag att jag var nykter nog att göra.
Vi hade en jätterolig resa hem faktiskt och det vara bara vägen från Tilda hem till mig som var lite jobbig, då blev jag ju själv men höll mig vaken med hjälp av musiken! =D Vad skulle vi göra utan musik??? =P

Jag har haft en underbart sjukt rolig helg som jag verkligen vill göra om och det ganska snart!!!

                   

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!