New years day

God morgon!!

Sovit gott? Jag har sovit lite sådär, har vänt och vridit mig hela natten känns det som, men det är väl för att man är så exalterad för ikväll! :)

En ganska lång att-göra-lista ligger på mitt skrivbord och väntar på att jag ska börja bocka av. Vid 12-tiden kommer Mickan hit och hjälper till och vid 13-tiden kommer Timmy och Jonte. Full fart redan från start! :)

Vet inte om jag kommer hinna uppdatera mer idag så gott nytt år på er!!

(Bjuder på två nya bilder från Monday bar som har kommit upp på FB)

Snart nyår!

Här är det planering på full rulle vill jag lova! Det vankas nyårspartaj! :) 
 
Jag har haft fullt upp de senaste dagarna, därav väldigt dålig uppdatering. Jag har ju som sagt varit i Norrköping och stampat av mig och dessutom väntade en överraskning i form av Timmy där nere! :D Hade ingen aning alls och plötsligt stod han där bland mina kompisar !! 
 
Hela fredagen låg vi och dönickade och tittade på flera filmer, precis som man ska efter att ha utsatt kroppen för 5 timmars hardcore-stamp! ;) Framåt 17-tiden åkte vi hem igen och eftersom Timmy inte sett sista Sagan om ringen-filmen så tittade vi på den (dock somnade jag som vanligt, haha).
 
I lördags åkte jag med mamma till Barkarby för att titta på lite möbler och dylikt till lägenheten. Köpte mig en bäddsoffa från Chilli, en matta från Mio och lite småplock från Ikea. Mycket nöjd tjej åkte sedan hem. Då kom Timmy och Jonte med lite grejer inför nyår och sedan åkte vi vidare till Timmy igen. Då bestämde vi oss plötsligt för att gå på bio! Så vi åkte vidare till Kista, mötte upp Johan, Ante, Jenny, Anette och Jonte G som var på Olearys och firade Jontes födelsedag. Kl. 21.00 började filmen som jag och Timmy skulle gå på - Hobbit! Så klart! ;D ASBRA film och jag längtar redan till nästa... typiskt ett år kvar.. 
 
Idag har jag farit omkring hela dagen. Började med ett träningspass imorse, för att sedan bege mig till Västerhaning och hämta mina cider som käraste Fredrik hade köpt till mig på bussresan till Qlimax.. Typiskt mig att hämta den en månad efter... Men han är BÄST som fixade det åt mig!! :)
Sedan vidare till Kista för att fixa Nyårs-outfit till Timmy, fint ska det vara! ;) Vi åt även en god middag. Jag åt Köttbullar och Timmy kebab, han kallade min mat "Svensk kebab"... 
Återigen vidare till Willys där det har inhandlats massor med mat och snacks och allt man kan behöva ha på nyår. Det har jag sedan levererat hem till sitt kylskåp. Och nu sitter jag här och fixar med lite smått och gott inför morgondagen innan jag ska krypa ner i min stora sköna säng. 
 
Imorgon firar vi in det nya året tillsammans med ett härligt gäng! 
Sov gott! 
 
 
Schnyggingar innan Club Aqua!
 
 
Timmy visade mig en bild som han hade tagit på kryssningen. Det är jag tillsammans med en från Dj-duon Da Tweekaz. 
 
 
Denna skylt hittade jag inne på MIO. Värsta bästa priset, tror jag köper på en gång! ;) 

Test

 

Mot Norrköping!

 
Här förstår ni, taggar jag till ikväll och har gjort sedan 10.00. Hard it is! Jag minns hur jäkla ont i fötter och ben jag hade förra gången och tror nog att det kommer sluta likadant även denna gång. 
 
Sitter och väntar på att Minna ska bli klar för då beger jag mot skogkyrkogården, hämtar upp henne och sedan åker vi raka vägen till Norrköping. Eftersom Tilda slapp undan jobb idag så kan vi umgås även under dagen. Gäller att passa på eftersom vi åker hem redan imorgon kväll. Sedan ses vi inte förrän i kanske februari igen, om inte tomten har andra planer! ;) 
 
Dags att packa det sista i väskan nu så jag står redo vid dörren när Minna ringer! :D 

Fler bilder

Ibland blir man ju bara för tokig på alla appar och dylikt som inte vill fungera.,. Så här är resten av bilderna tillhörandes förra inlägget...

En verktygslåda

Hemma igen efter en kväll hos pappa. Eller ja hemma och hemma, jag är hemma hos Timmy och ska få krypa ner i sängen med honom igen ❤ vi har ju som sagt inte setts på flera dagar! 
 
Hemma hos pappa bjöds det på julmiddag, fika, julklappsöppning och efterrätt. Jag fick något som jag faktiskt inte hade tänkt på att önska mig men eftersom min pappa är så finurlig och händig så hade han köpt en verktygslåda med standardinnehåll, eller ja det endaste som saknades var själva lådan men alla de verktyg man oftast använder fanns i mina paket! Mycket påhittigt!! 
 
Imorgon åker jag till Norrköping med Minna för att träffa Tilda och röja på Club Aqua, one night of core! 
 
God natt! 
 
 
 

En verktygslåda

Hemma igen efter en kväll hos pappa. Eller ja hemma och hemma, jag är hemma hos Timmy och ska få krypa ner i sängen med honom igen ❤ vi har ju som sagt inte setts på flera dagar! 
 
Hemma hos pappa bjöds det på julmiddag, fika, julklappsöppning och efterrätt. Jag fick något som jag faktiskt inte hade tänkt på att önska mig men eftersom min pappa är så finurlig och händig så hade han köpt en verktygslåda med standardinnehåll, eller ja det endaste som saknades var själva lådan men alla de verktyg man oftast använder fanns i mina paket! Mycket påhittigt!! 
 
Imorgon åker jag till Norrköping med Minna för att träffa Tilda och röja på Club Aqua, one night of core! 
 
God natt! 
 
 

Julfirande hos pappa

Jag är i ordning och klar för att bege mig hem till pappa för julmiddag. Vi ska tydligen vara 23 personer, vilket ståhej det kommer vara och massor av barn! :)

Nyårsnaglar

I fredags när jag stod i kassan på Gina Tricot så stod en sån där välkomnande låda bredvid mig. I den låg massor av nagellack i olika färger och självklart fastnade jag för ett. 'Gina Tricot Beauty nails 89 punk' ett nagellack som jag tror kommer passa awsome på nyår! Men jag har redan tjuvstartat! ;)

Vad tycks? (Nej mina naglar är inte speciellt vackra haha)

Annandagen

God morgon!

Idag vaknade jag av att det lät som om någon försökte göra sig lustig och kastade snöbollar på mitt fönster men det va bara snö som smälte.

Har precis ätit frukost och sitter och tittar på tingeling. Tycker det är väldigt mysigt med alla dessa barnfilmer som visas på tv under julen.

Under dagen har jag lite att fixa. Jag måste upp på vinden och leta fram en stol och mina brännskivor. Stolen ska pappa låna under middagen ikväll som jag ska på och skivorna ska jag ha för att bränna ut bilder från min systers student till farmor. Jag ska även plocka med mig en flyttkartong så jag kan packa ner alla mina julklappar.

Sedan måste jag även börja fundera på vad jag ska ha på mig imorgon då jag ska till Norrköping på Club Aqua! Nice!

Och vet ni.... Ikväll ska jag få träffa min Karl igen!! Tre dagar är lång tid för oss som typ jämt är med varandra. :D

Dags att sätta fart och låta även den här dagen komma igång!

Psst! Vad gillar ni mina horn? ;D

Vinterdesign

Sedär ja! Nu har även jag ordnat mig en liten vinterdesign i bloggen (även om profilbilden fortfarande är lite somrig kanske, men jag hittade ingen bra vinterbild haha). Jag själv har inte gjort designen men anpassat den lite efter hur jag vill ha det. Det svåraste med bloggdesign enligt mig är att komma ihåg vad allt i kodmallarna är för något. Eftersom jag gör det så sällan så måste jag uppdatera mig själv varje gång. 
 
Men nu är det på plats och jag tänkte strax gå och lägga mig. Har legat i soffan/sängen heeeeela dagen och kollat på film samt jämfört olika tv-apparater, soffor, soffbord och matgrupper på mellandagsrean. Finns ju en del men det svåra är att tänka ut vad man ska prioritera.... Pengarna räcker endast till en sak. 
 
Aja får se vad jag får i julklapp av pappa imorgon :)
 

Min julafton i text

Jo juste texten till gårdagens fina julinlägg försvann typiskt nog, att jag aldrig lär mig att kopiera texten innan jag publiserar på telefonen....
 
I alla fall. Min julafton gick till på detta viset. På morgonen tittade jag och mamma på julkalendern och åt frukost. Sedan tog jag mig ett långt bad för att sedan börja göra mig i ordning. Vid 13-tiden åt vi lite risgrynsgröt och julvört innan vi begav oss hem till mormor och morfar. Där var det uppdukat för fika med kaffe, glögg, pepparkakor och julmust. 
 
Vid 15.00 gjorde vi som nästan 9 miljoner andra svenskar, kollade på Kalle Anka så klart. Efteråt satte mormor och morfar igång att plocka fram middagen, jag kollade på 'Kan du vissla Johanna' och mamma gick ute med Ronja, som för övrigt fick spendera sin kväll i hallen längtandes efter lite julskinka, då vi har allergiker i släkten. 
 
Vi åt sedan julmiddagen tills det sprutade sill och potatis ur öronen på oss. Sedan förflyttade vi oss till soffan och det blev dags för paketöppning. Jag fick en micro, en vattenkokare, flera olika köksredskap, en kalender från scouterna (som jag för övrigt älskar, att dra en dag i taget så mysigt hihi) och 1000kr till tv/soffa/ljus/köksredskap eller dylikt som jag behöver till min lägenhet. Längtar nått så otroligt tills jag får börja inreda den!!
 
Jag blev supernöjd med mina julklappar och tackar så hemskt mycket! ♥
 
Vi avslutade kvällen med att spela två partier kort. Dock vann jag ingen av gångerna men det tyder ju bara på att jag har tur i kärlek! ;) 

Text...

Självklart var det en låååång text till bilderna som publicerades men den försvann tydligen på vägen.. Jag skriver om den imorgon! God natt!

Min julafton

Fler bilder från Monday Bar

Mitt i allt Julmys bjuder jag på tre bilder på mig och mina vänner från Monday Bar kryssningen från gråbeige.se

Just nu sitter jag och väntar på julmiddag och har kollat på Kalle anka och kan du vissla Johanna.

🎁🎄 GOD JUL!! 🎄

God jul!

God morgon till denna underbara juldag! Det enda som saknas är solen och en blå himmel.

För det första glömde jag berätta igår att klänningen jag visade igår är min födelsedagspresent ifrån Timmy eftersom den andra inte alla var som vi hade tänkt oss. ❤

För det andra har jag glömt att berätta att jag och Timmy hade julklappsöppning i lördags trots att jag var lite sjuk. För det första hade jag köpt ett presentkort på Jack & Jones så att han kunde köpa en jacka som han suktade efter, därför gav jag honom även den julklappen redan i fredags inne i stan för att han skulle kunna handla jackan redan då :) min andra julklapp till honom var spelet Hitman som han också gått och suktat efter i flera veckor.
Av Timmy fick jag ett presentkort på yasuragi! Ska bli Jättemysigt att åka dit och självklart ska han få följa med! ❤

Jag har även fått några små klappar av föräldrar på jobbet, dem är ju för söta!

Nu är jag och mamma på väg till mormor och morfar där jag ska fira min julafton i lugn och ro. Vi börjar med lite fika och Kalle anka. :)

God jul på er alla! 🎅

God natt

Nu är jag färdig för att dyka ner i sängen ♥
 
Jag och mamma klädde granen tillsammans och sedan prövade jag min klänning som jag ska ha på nyår tillsammans med skorna jag ska ha på nyår! Det kommer bli awsome! =D
 






Nu blir det jul på riktigt!

Här kläs granen med julmusik i högtalarna! Och det viktigaste av allt, paketen under granen! ;)

Söndag - En knasig dag

Medan jag väntar på att mamma ska kolla klart på veckans julkalenderavsnitt så tänkte jag faktiskt skriva lite text här också. Jag lade upp bilderna från mobilen och skulle sedan skriva på datorn istället vilket är mycket bekvämare, men precis då kom mamma och hämtade mig hos Timmy (vilket jag är mycket tacksam för!!). 

Redan i morse hade jag lite ont i magen och efter denna mysiga julfrukost så blev det bara värre. Sedan har jag legat hela dagen med lite illamående, ont i magen och även sveda i magen. Så jäkla jobbigt det ska vara att komma tillbaka från magsjuka... Men efter att mamma hämtade hem mig så har jag mått mycket bättre. Strax innan drack jag lite blåbärssoppa och till middag fick det bli fiskbullar med ris, så lättsmält som möjligt. Och nu mår jag definitivt bättre, har kunnat betala räkningar, slagit in julklappar, plockat i mitt rum och snart ska vi klä granen. Kommer dock bli skönt att sedan lägga mig i sängen och sova. 

Idag är det förresten 3 månader sedan jag och Timmy, lite i smyg, bestämde att vi var ett par! ♥

I stan i fredags så köpte jag en varsin liten julklapp till mina tjejor som jag skulle träffat i lördags, men nu får dem istället ligga här och vänta på ett senare tillfälle :) 

Underbara vänner!!

Igår efter skolan drog jag till stora staden för att handla sista julklapparna med Timmy. Under hela tiden kände jag mig lite konstig och framåt 18 började jag må illa. Illamåendet blev bara värre och värre och sen var det igång.. Magsjukan.. Tack och lov mådde jag bara skit mellan 8-23.30 men allt började med att jag (förlåt om jag berättar för mkt nu) spydde i en soptunna vid tunnelbanan på väg hem till Timmy, haha! Ja,ja, inget man kan göra nått åt!

Efter 23.30 somnade jag i soffan och vaknade några ggr under natten för att dricka några klunkar vatten..

Tyvärr innebar denna sjukdom att jag för det första fick ställa in mitt och Timmys Julmys, vi som tänkt göra pepparkakshus eller liknande.. Dessutom fick jag hoppa över julmyset med tjejerna som vi skulle ha idag.. Vi som inte setts alla 5 på så länge... :((

Men men, nu under kvällen hörde jag av mig och frågade om dom hade trevligt och tillbaka fick jag världens sötaste bild!!! (Förlåt om ni tycker jag är dum som lägger upp den men blev så glad!!)
Dom är ju bara för härliga och jag är så glad att jag har dom allihop!! ❤

Istället för Julmys har jag och Timmy suttit och spelat tv-spel och ätit ostbågar! Det har ju varit trevligt det med! :)

Imorgon är en ny dag med nya tag!
God natt!

En fråga till er!!

Vad är intressantast:

- Att läsa text i min blogg,

eller

- Att titta på bilderna i min blogg,

eller

- Att både titta på bilder och läsa text i min blogg?

Kommentera! Mycket intressant för mig att veta :)

Torsdag - Jullov!

Hej på er!

Idag är min sista dag på jobbet innan jag tar jullov i 2,5 vecka!!! Det firar vi med julbord till lunch och choklad i personalrummet! ;)

Som jag sa igår (tror jag) så kommer jag ha fullt upp hela julen. Imorgon blir det först skola och sedan shopping och mys med Timmy, lördag mys under dagen med Timmy och på kvällen träffa alla tjejorna - Linn, Minna, Tilda och Fia. På söndag ska jag julstäda och pynta granen. Måndag Julafton med mamma och mormor & morfar. På tisdagen har jag ännu inget planerat (puh!) onsdag julmiddag med pappas och hans frus barn, torsdagen åker jag till Norrköping med Minna för att träffa Tilda och gå på Club Aqua. Fredagen åker jag hem igen och tänker sova hos Timmy. Lördagen är det dags att se till att börja planera Nyårfesten i detalj och samma sak på söndagen. Måndagen är det fullt upp med Nyårbestår och framåt eftermiddagen kommer gäster för middag och fest. SEN, kan jag pusta ut! ;) Eller nä, då ska jag fokusera på det plugg som ska göras innan jag ska tillbaka till skolan... Nån av dagarna ska jag träffa Jeanette och Mickis också för lite julmys.

Vem sa nått om att vara ledig? ;)

Vad ska ni göra i jul?

Natti natti

Tyvärr så blev det inget mer träningsinlägg idag, det får istället bli till helgen. På fredag kl.16.00 (ev tidigare) går jag på jullov från skola och jobb!! Kommer vara ledig i 2,5 vecka och det är första gången sedan studenten som jag är ledig alla mellandagar, ska bli otroligt skönt!!

Idag har jag inte haft så mycket roligare än att jag har jobbat, studerat och tittat på greys anatomy! Spännande grejer händer där, önskar att den serien aldrig tar slut! ;D

Dags för mig att ringa min sötnos och säga god natt! :)

Onsdag - träning i fokus

God morgon! Sovit gott? Jag har sovit lite sådär, är trångt att trängas i Timmys säng på 90 cm... :P

Har lite tid över just nu så tänkte bjuda på ett träningsinlägg.

Hur ofta tränar du?
Jag tränar så fort studierna tillåter ca 2-3 ggr per vecka just nu.

Vad är målet med din träning?
Jag tränar för en tajt och vältränad kropp. Men kom ihåg att man aldrig ska vara helt nöjd ;)

Vad är syftet med din träning?
Jag tränar för det första för att jag älskar att röra på mig, sedan för att man mår bra av att röra på sig men även för att det är en otroligt skön känsla av välmående efter träningspasset och då man klarar sina delmål!

Vilken är din favoritträning?
Svaret är ganska självklart passet Body Combat! ;) Men ska man bortse från det så tycker jag om att svettas på gymmet, så att sitta i en maskin och dra lite är inte min favorit även om jag gör det lite då och då, snarare en 30 minuter på löpbandet.

Använder du några tillskott?
Varje morgon har jag lite proteinpulver blandat i min naturella yoghurt och dessutom dricker jag alltid en proteindrink efter träning, allt för att ge musklerna vad de behöver för återställning.
Innan träning använder jag även en PWO som ger mig extra energi för att ta mig igenom ett helt pass utan att bli trött. Har märkt stor skillnad sedan jag började med det och den är till stor hjälp dessa dagar då man egentligen inte orkar träna.

Nu hinner jag inte skriva mer dock! Kan skriva ett till senare idag kanske :)

Bild

Glömde bilden till nedslående inlägg så klart! :D

Tisdag - oj, vad hände?

Haha kolla här ni! Tror jag haft besöksrekord minsann!! Kan det bero på MondayBar-bilder tro? ;) men då kan jag minsann meddela att det blir inga fler sådana förrän tidigast fredag eller lördag då jag går på jullov från skolan och jobbet!! ;D

Men den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge! ;))
Och tyvärr så har ju mitt redigeringsprogram gått i tiden, tog bara ett 30 dagars prov. Så troligtvis blir dom oredigerade eller så får ni vänta längre och jag skaffar ett annat program men då känns det som om bilderna kommer upp om en evighet.....

Efter jobbet idag drar jag direkt och tränar. Tänker köra på stenhårt vill jag lova!! (Så att jag får stoppa i mig några extra lussebullar ;) )

Måndag

Med denna mysiga bild säger jag god natt och släcker lampan!! :)

Monday Bar Lucia Cruise 2012

Återigen finns inga ord för hur härlig denna kryssning har varit. Den är som ett beroende och hela ens liv kretsar kring att längta till nästa! Så synd att Lucia-kryssningen dock bara är 23 timmar, man vill ju ha mer! :D
 
Allt började med att jag, Fia, Mickan och Alex (som vi träffade på hotellet innan Qlimax) samlades hemma hos Fia för att fixa oss. För en gångs skull var det inte jag som varken lade ögonskugga eller fixade håret på mig, det fick stackars Mickan göra! Men det tackar jag för då jag själv aldrig hade lyckats med att göra lockar och ögonskuggan blev asbra till vårt tema tycker jag! :) 
 
Vid 4 hoppade vi in i en taxi och tog oss till terminalen. Vi åt en varsin liten smörgås och mötte upp alla andra, Timmy, Johan, Ante, Jonte, Lina, Jonte the new guy och Oscar och klev ombord. Började med att gå till taxfreen och inhandla kvällens dryck att släcka törsten med. Vi fick dessutom smaka Baileys med apelsintryffel-smak och jag smälte direkt. 160 kr för 1 liter! Det var som taget och ingen tvekan om att köpa den vill jag lova! 
 
Tillbaka i hytten bytte vi om och sminkade oss lite till, klistrade på diamanter och prydde håret med lucia-glitter. Under kvällens gång fick vi kommentarer om att vi var de absolut snyggaste på båten! Och jo, måste hålla med om att jag är sjukt nöjd med våra outfits! 
 
Kvällen löpte på och vi dansade och hade hur kul som helst!! Underbar musik och underbara vänner, vad mer kan man önska sig?? Nånstans där under kvällen stötte jag på Piere också och vi tog oss ett lång och mycket uppskattat snack med varandra så nu kan man säga att det är fred mellan oss! Känns mycket skönt :) 
 
Och det bästa av allt på båten var att dom avslutade med runt 4 timmar hardcore!! Hur bra är inte de för en som älskar den musiken?? :D Oj oj oj så galet bra och jag var så trött när klockan närmade sig halv 8. Jag och Timmy gick då och köpte oss en varsin smörgås men efter 5 tuggor höll jag på att somna så istället för att äta upp så somnade jag gott mot hans axel ♥
 
När vi vaknade igår var klockan redan 2 och vi tog oss sakta men säkert upp för att titta till dansgolvet som redan var i full gång! Vi dansade sista timmen till stängning och satt sedan i hytterna och pratade skit till båten kommit i land. 
 
Ännu en gång har Monday Bar gett mig oförglömliga minnen!! ♥
 
Här kommer ett smakprov med bilder från kryssningen!! ;)
 



























Lördag

God morgon!!!

Idag är ingen vanlig dag för det är MONDAY BAR! Så vi har längtat!! Dagen kommer gå alldeles för långsamt men ändå alldeles för fort! Nu ska vi tjejer göra oss i ordning och dricka lite och vid 5 börjar vi röra oss mot terminalen! Kommer bli så galet kul och självklart är kameran packad!
Denna gång får jag klara mig utan Takke som har valt att hädanefter avstå från kryssningarna ( :(( ). Men jag tycker ändå att jag brukar lyckas rätt okej med alla mina bilder, får hoppas på det bästa även idag! :)

Ha det så bra så hörs vi antingen inna vu kliver på båten eller imorgon ! ;)

Fredag

Vilken dag! Den har bara sprungit fram vill jag lova.

För det första hade jag lite sovmorgon, hur skönt som helst! Skolan satte igång och vi pratade historia men.. Jag är ju tyvärr så värdelös på detta ämne och boken vi läste var inte till någon större hjälp! Så jag va nästa helt tyst under dagen...

Det som va bra var att tidigarelade sista seminariet och jobbade även in rasten så vi fick sluts halv 3 istället för 4! ;)
Då begav jag mig till stan och mötte upp Timmy. Tillsammans sprang vi runt på stan införskaffade oss det sista inför kryssningen. Vi avslutade med att Timmy bjöd mig på romantisk middag på Max! Höhö! :P

Väl hemma hos Timmy satte jag mig ner och läste i bok nummer två medan han gick och tränade. Läser nu en bok om aga förr i tiden och författaren visar på olika rättsfall som ägde rum på den tiden. Det är läskigt hur barn kunde behandlas!!

Vid 22.20 började vi röra oss hem till mig för att hålla Ronja sällskap medan mamma är ute med kollegorna och röjer på Golden Hits! Herregud va jag kommer att få höra nästa vecka om den här kvällen..........

Jag har packat väskan resten av kvällen för imorgon vid 12 börjar jag bege mig mot Fia! Imorgon åker vi på Monday Bar kryssning!!!! Iiiihh!!! ❤

Dags att krypa ner i sängen, god natt!

Torsdag

Dagen började med luciafirande på jobbet, lika hektiskt varje gång, men när vi väl sitter där ute i mörkret med alla söta utklädda barn, då är det ändå rätt mysigt! ;)

Efter jobbet drog jag direkt till Body Combaten, rena mardrömmen att träna detta pass med träningsverk från helvetet i magen! Kunde inte ens nysa ordentligt idag då det gjorde så ont! Men ack så härligt!! ;)

Resten av kvällen har jag spenderat med plugget. Lite diskussion på webben och börjat läsa nästa veckas bok om aga. Visste ni att efter 1990-talet började det anmälas massvis med bitskador på barn? .... BITSKADOR?!? Vilken vuxen människa biter sitt barn!? Herregud!

Nu är det dags att sova!! God natt!!

Onsdag

Hahaha fick min present från mamma och Filippa idag! En onepiece med korta armar och korta ben för att i somras så pratade vi om att vi skulle behövt ha det på jobbet för den där jävla sanden alltid kryper ner i byxorna på jobbet på sommaren! Haha!!

Tisdag

Vilken skitdag rent ut sagt... Känns som om jag har haft allt emot mig och på köpet har jag varit på dåligt humör!

Jag känner att mer kan inte gå fel nu... :( Inväntar nästa lön för att kunna köpa julklappar, får beskedet från CSN idag att jag får helt indraget bidrag den 21/12 (mitt eget initiativ dock..) då jag fått för mkt i bidrag denna termin, får syn på att chefen har lagt in min löneökning från 1/8 ist för 1/3 = tusenlappar mindre i retroaktiv lön... Va fan!! Det blir helt enkelt inga julklappar i år och ingen avbetald säng innan flytt.... :(

Jag vet ju inte exakt vad jag får i lön nästa fredag men det känns ju inte alls bra det här..

Och träningen gick till en början bra, var hur trött som helst innan jag gick dit men med lite craze i kroppen så ordnas allt. Så 30 minuter på löpbandet i den ökade hastigheten, plus att Timmy kämpade på bredvid! Två glada kämpar klev sedan av löpbandet! Jag blev sugen på att vi skulle även resten tillsammans men sen kommer vi till problemet att jag inte gillar fri vikter och Timmy älskar dom, jag gillar att ha två aktiviteter igång samtidigt för att hålla igång pulsen men detta är i princip omöjligt när det är så mycket folk, dessutom älskar jag att stänga in mig i min bubbla och det kan man ju inte direkt göra när man kör två! :P Så jag konstaterade helt enkelt att jag presterar bäst som ensamvarg.. Tråkigt men sant!

Jag ville sola idag, men tiden räckte inte till...

Som sagt, en skitdag! Så nu tänker jag sova och hoppas på bättre imorgon.

God natt

Shopping

Nyss hemkommen från en kväll i Kista tillsammans med Fia och Mickan. Vi har haft GRYM beslutsångest och testat typ alla svarta klänningsaktiga plagg i hela köpcentrumet. Till slut bestämde vi oss och märkte plötsligt att klockan var 21.05, dom stänger 21.00!! Paniiiiik! Men vi fick handla ändå, sån jäkla tur!

Så nu är vi glada och redo för kryssning!!!

Ni får endast en liiiten tjuvtitt på dagens handling ;)

God natt!

Måndag

Morgonmys på hög nivå! Ville inget hellre än att ligga kvar i sängen! Har sovit ungefär 5 timmar i natt, inte det bästa att börja veckan så men men, vad gör man inte för att få umgås en stund? 
 
Efter jobbet idag ska jag plocka upp Fia och Mickan i Bromma för att sedan bege oss till Kista centrum. Där ska vi hitta vår Lucia-kryssnings-outfit eftersom den vita klänningen inte var någon hit! ;) ni skulle bara veta vad vi planerar! Sen slår vi även till på middag tillsammans. 
 
nu är det dags för mig att byta buss, ha en trevlig dag! 
 

Söndag

Hallå!

Ledsen att det har varit dålig uppdatering denna helg men jag har faktiskt inte gjort så mycket.

Studerat, tränat, lagat mat och ätit, kollar på twilightfilmerna, städat, tvättat och solat. Thats it. Timmy har ju varit i Gävle så jag har haft hans lägenhet för mig själv och kunnat fokusera på mig själv bara. Mycket skönt, ibland behöver man det. Dessutom har jag ju pratat i flera timmar i telefon med honom men det är en annan femma haha.

Dock så har jag en väääldig träningsvärk i min rygg, körde marklyft igår på trämningen och trodde inte att det tog ett skit, kändes inte så. Och ändå kan jag knappt luta mig framåt idag! Mer sådant!!
Har dessutom ökat på vikter under styrketräningen och ökat hastighet på löpbandet från 8,5 km/h till 9.0 km/h. Det låter kanske inte så mycket men för mig känns det. Eftersom jag dessutom springer i takt till musiken så kör jag på med hardcore istället för hardstyle vilket resulterar i att jag springer snabbare takt.

Strax tänker jag och den hemkomna kärleken krypa ner i soffan och titta på solsidan. Myspys!

Hörs imorgon!

Fan...

Jag hade skrivit ett långt fint inlägg här och sen visade det sig att jag tydligen var utloggad och texten försvann. Så bajs vare med det.

God natt

God natt

Vissa dagar är bättre än andra, jag hoppas morgondagen känns bättre än denna. Gjorde mig en asgod kycklingsallad till middag med gurka, tomat, paprika, avokado fetaost och grillad kyckling.. MUMS! Sedan bäddade jag ner mig i soffan med en påse hjärtan-chips och kollade på Twilight breaking dawn part 1 (har ju upptäckt att jag inte sett den!!!) och nu vill jag bara se sista delen! Vem vill göra mig sällskap?? Annars får jag tvinga Timmy att följa med mot hans vilja eller så får jag ladda ner en dålig bioversion.... Jag måste se den typ nu! Nu tänker jag gå och lägga mig. Vill gå upp vid 10 imorgon och påbörja mitt pluggande. Har ca 50 sidor att läsa men det klarar jag nog galant! God natt!

...

Ibland finns det saker man gör för att man i stunder känner att det är bra, men i andra stunder ångrar. Ibland stöter man på väggupp man inte har räknat med och inte riktigt vet hur man ska ta sig över. Det finns många olika känslor man kan stöta på i sitt liv, ena stunden känner man lycka och glädje, andra stunder besvikelse och svek. Det ena bättre än det andra. Det man ska komma ihåg är att vi lever här och nu, vi får nog bara ett liv, en chans att forma våra liv. Och även om det skulle vara så att man föds på nytt efter döden så kommer jag inte komma ihåg det här livet. Man bör göra det bästa av allt och leva dagen som om det vore den sista. Se till sig själv och sitt eget bästa.

Fredag

God morgon!!

Vilken mysmorgon jag kommer ha! Börjar inte förrän kl 12 i skolan idag så jag har gått upp nu i lugn och ro för att äta frukost i sängen och läsa det jag inte hann igår (egentligen hade jag hunnit men passade istället på att ha myskväll med Timmy eftersom han sticker till Gävle idag).

Här på morgonen har Timmy varit och pussat på mig flera gånger innan han stack. Det är sååå mysigt att få vara den som ligger kvar i sängen medan den andre går upp och eftersom jag börjar kl 10 varje fredag under den här nya kursen så kommer jag att få vara den som går upp sist varje fredag!! (Det vill säga om jag sover hos Timmy)

Igår köpte jag en liten inflyttningspresent till honom förresten. Tyckte att han behövde den! ;) Kolla så mysigt det blev!!

Va fan!

Igår när jag kom hem från jobbet väntade två paket på mig, det ens med klänningen från Nelly och det andra med en av kurslitteraturerna. Självklart var det den boken som jag behöver vecka 51... Jag som ville börja läsa i söndags har inte kunnat göra ett skit den här veckan typ... Jag tröstade mig med en skål glass! Haha!

Klänningen var den som jag Fia och Mickan pratat om att ha på kryssningen men den va väldigt tråkig/lam... Så på måndag ska vi till Kista och leta annat! Fia fick dessutom fel klänning.. Sjukt dålig tajming!!

Min present

Ni nyfikna som nu har väntat... Här kommer en bild på presenten jag fick av Timmy! Dock så tyckte varken jag eller han att den passade så blev till att skicka tillbaka. Nu väntar jag på en ny överraskning så får vi se vad det blir denna gång! :D

Mammas överraskning blev inte av denna gången heller.. Filippa som också är med på överraskningen (som jag hade listat ut.. ;) ) vågade inte ge sig ut med bilen i Snöovädret i onsdags vilket va mycket förståeligt, men synd.. Får se när middagen blir av då, presenten jag skulle få har nämligen Filippa också! Typiskt!! :P

Onsdag

God morgon i stugan!

Onsdagen den 5e dec och det är riktigt ruskväder ute. Snö, kallt och blåst. Det är 19 dagar kvar till julafton och jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp.. Jag som tycker det är så mysigt får nog vänta med det till den 21 dec och då det jag inte om jag tycker att det är så mysigt att stresshandla som även övriga Sverige ska göra samma helg..

Idag är det dags för ett nytt försök till mammas överraskning! Spännande! Men först ännu en dag på jobbet med ivriga och fantasifulla barn! ;)

När det är dåligt...

 
 
kan det bara bli bättre! Åkte iväg till gymmet redo för ett mördarpass. Jag ville verkligen köra slut på mig och det gjorde jag också. Ökade vikter på flera övningar och ökade dessutom från 8,5 km/h till 9.0 km/h på löpbandet. Det låter kanske inte mycket men det är det. De sista 5 minuterna av mina 30 var så hårda, benen började ge vika och dessutom fick jag håll... Men jag gav mig inte i första taget och klarade till slut mina 309 minuter löpning i alla fall! Tjoho!!

Nu är jag hemma hos Timmy och äter lite middag, keso och fruktsallad, MMMM! Det är ju så gott och det va länge sen sist nu!
Vi ska snart sätta oss och titta på gårdagens och dagens julkalenderavsnitt, måste ju hänga med i snacket bland barnen på jobbet.. ;)


 

Tisdag

Mindre kul morgon. Mamma väckte mig 06.30, jag började jobba 07.00... Suck. Slängde på mig kläder och sprang till bilen. Blev bara 5 minuter sen men lugn och ro på morgonen kan jag ju inte säga att jag fick direkt...

Sen har jag gått och väntat på ett sms från posten hela dagen, hoppades på att få min bok idag. Tror ni jag fick den eller? Så klart inte.. Det går inte bra för mig just nu känner.

Däremot så var jag förbi biblioteket och hämtade min sista referens till tentan som ska in idag, sen tänker jag åka till gymmet och träna istället, jag kan inte göra mer än att utnyttja denna fria eftermiddag för i helgen ska jag läsa typ 300 sidor om barndomshistoria.. Jag känner mig otroligt positiv inför detta!!

Julmys

Åh va mysigt det blev här på kvällen! Några pedagoger hade dukat upp med julbord, ljus och fika. Vi åt tills det sprutade ägg och sill ur öronen på oss och diskuterade några kurser som en del pedagoger hade gått på under terminen.
Dessutom så fick vi en liten julklapp av chefen, en slags fotpeeling där man först ska bära ett par tossor i 2-3 timmar och efter ett par dagar börjar alla döda hudceller att flagna av från foten. När allt är klart så kommer man ha Lena babyfötter typ! :D spännande!

Nu mår jag illa som en gris av all julmat och pepparkakor (åt ju även några nu när jag kom hem, DUMT)... Timmy kommer strax hem till mig med min present! :)

Måndag 3/10

Idag känner jag mig lite som en isprinsessa. Landskapet är så vackert runtomkring på Ekerö, det glimmar överallt och det är så kallt att öronen vill trilla av, haha!
 
Innan lunchen idag fick jag skönsång av barnen på jobbet och mina kollegor. Alla som fyller år på min avdelning får även en silvermedalj att hänga runt halsen. Så läcker! 
 
När arbetsdagen är slut så blir det julmys och möte med alla kollegorna. Chefen bjuder på julmat och sedan blir det avdelningsplanering. Dessutom går jag och hoppas på att jag snart får ett sms om att min beställda bok finns på posten idag, eller senast imorgon, annars kommer jag att dra mig hårt i håret... Men finns inte så mycket jag kan göra åt eftersom det inte är så roligt att beställa hem böcker innan man med säkerhet vet att det är dom vi ska läsa. Vi fick en litteraturlista i aug men i flera kursmanualer så har litteraturlistan ändrats. Så jag kommer få sitta denna helg och bara läsa och läsa och inte göra nånting annat förrän jag har läst typ mer än halva boken... Kul liv!! 
 
LÄNGTAR TILL JUL!!! 
 
Dessutom hoppas jag på att få min present av Timmy idag, den blev ju försenad pga posten tydligen, väldigt nyfiken över vad det kan vara...
 


Hipp hipp hurra!

Igår var min födelsedag, så mysigt!!
 
När jag kom upp på morgonen väntade mamma med paket och ljus. Jag gjorde i ordning jul-te och sedan tittade hon, jag och Timmy på julkalendern tillsammans. I paketet fann jag en brödrost och en ugnsform! (Jag har typ bara önskat mig saker till lägenheten!!) Jippi!
 
Senare kom släkten på besök och det blev fika och fler paket. Då fick jag en dammsugare, ljusstakar, kokbok med efterrätter, stekpanna, bunke och muffinsformar och en liten ugnsform/skål av glas med lock till. Min mormor har nämligen många liknande nere i sommarstället i Halmstad och jag berättade för henne i somras hur söta jag tyckte de va! Så då passade hon på att köpa mig en egen! :)
 
Framåt kvällen träffade jag och Timmy upp massa vänner på Fridays i Stureplan, vi åt och drack gott och tiden bara sprang iväg. Framåt tolvslaget tog vi oss vidare till Ambasadur och dansade natten lång. Vid 03.00 dom mina fötter av smärta och det var dags att åka hemåt. Men vilken underbar födelsedag, alldeles perfekt! På fridays fick jag även två till presenter - ett presentkort på Åhlens av Jonte och lite smink och parfym av Mickan! Och allt perfekt för mig vill jag lova!
 
Dessutom väntar paket från flera vänner som inte kunde dyka upp och några som tydligen hade köpt paket som var lite olägliga att ha med på krogen, hihi.. Jag sa ju att jag tycker det är kul med paket! Och vet ni, imorgon får jag mitt paket från Timmy! :D Väntar ivrigt, som ett barn på julafton <3
 































 

Bildbomd från Qlimax

Här kommer en bildbomb från förra helgen i Holland och på Qlimax. Bilderna talar rätt bra för sig själva. Men jag ger er en kort historia också.

Vid 18.30 gick flyget mot Amsterdam. Därifrån fick vi ta tre olika tåg för att komma till Wolfheze där hotellet låg. Vi kom fram vid 23.30 och receptionisten rekommenderade oss till baren när vi gjort oss hemma på rummen. Sagt och gjort. Vi samlades nere i hotellbaren och det visade sig att bartendern också skulle till QLimax. Han spelade även lite hardstyle och hardcore för oss trots att hans chef kom och skällde på honom. Helschysst grabb och det roligaste var att vi även sprang in i honom på eventet, av alla 40 000 så just honom.. Haha!

vid 01.30 var vi på väg upp på våra rum men passade på att fråga vilka tider poolen var öppen. Receptionisten sa mellan 07.00-23.00 men om vi var tysta så skulle han öppna den åt oss nu på natten och dessutom fick vi ta in vår dricka, medan han serverade oss glas och ishink. Vilken service! Ca 03.30 kom vi i säng efter ett långt härligt och trevligt dopp i poolen. Vilken härlig start på resan det blev!

Dagen efter bjöds det på hotellfrukost och sedan några timmars extra sömn för att orka med kvällen. Vi gjorde oss i ordning, åt middag i hotellets restaurang och begav oss sedan upp på rummen igen för lite förfest. Vi hade sån tur att hotellet vi bodde på var ett av q-dance hotellpaket, så dem hade arrangerat en buss som skulle gå från hotellet till eventet och tillbaka. Vi betalade en peng så fick även vi åka med, sån jäkla tur.

Qlimax kan jag bara säga - WOW!!! Ett av mina BÄSTA event ever! Magiskt, går inte att förklara med ord, dreams come true, kärlek, vänskap, glädje, lycka!!

Trötta tog vi oss till hotellet efter eventet och åt hotellfrukost innan det var dags att hoppa i säng, i 1,5 timme... Hemresan var inget att skoja om.. Vi checkade ut kl 12.00 och klev innanför dörren hemma 21.00, det tar 2 timmar att flyga. Det va taxi, vänta, tåg, vänta, tåg, taxi, flyg, buss, pendel, sen äntligen hemma.. Och på köpet höll vi på att missa flyget, vilken panik!


Men med mig hem hade jag ett fantastiskt minne som jag sent kommer att glömma ♥
 
 
 
 


































 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!