Nere hos babe

God morgon allihopa!
Här sitter jag hemma hos min sötnos och ska snart äta frukost. Jag kom ju hit i Torsdags och då skulle vi på förfest hemma hos Robins kompis Sandra, vilket var helt okej kul. Sedan drog vi vidare till Corners, som kanske inte riktigt ör min smak av krog, ganska många gamla där, och ja det var väl inte det fräschaste stället jag varit på men vi hade faktiskt roligt!

På fredagen var vi i stan på mellandagsrean som bestod av en proppfull stad med väldigt lite rea konstigt nog. Men vi handlade till varandra iaf och hittade en hel del snyggt! Bland annat så hade dom mina absoluta favoritjeans på rea så istället för att lägga ut en tusenlapp på dom så kostade dom bara 400! Schysst! =D
När vi kom hem så lagade jag middag och sedan satte vi igång och möblera i Robins lägenhet och det blev bättre än det varit faktiskt, helt nöjda! =) Efter det så var det dags att gå ut på Stadt. Men jag vet in om det var värt 1½ timmes kö och 150 kr för att springa runt där inne i 1½ timme och leta efter Sandra och hennes kompisar men utan resultat. Robins ex var tydligen där också men Robin såg henne försent och sedan mötte vi aldrig henne igan, jag som ville se henne! =D

Lördagen började vi med att slå oss in på elgiganten för att köpa trådlöst tangentbord och mus och vidare in på djurmagasinet för att handla några fiskar så min haj kan få några vänner. Han jagar visserligen mest sina vänner just nu men han vill ju visa vem som bestämmer så hoppas på att det blir bättre! =D Sen fick jag ont i magen och Robin fick feber så var hemma och mös hela dagen och kvällen och kollade på gamla bra filmer som Con Air och Face off!

Idag är det söndag och vi ska väl åla och handla lite, städa lite och ta det ganska så lugnt. Robin ska jobba imorgon så då får jag sitta här hemma helt själv och se vad jag hittar på.

Hoppas ni haft en bra helg!

Titta, titta det är snö på marken till och med!

Kolla skillnaden!! Det snöar verkligen! =D



Det snöar!!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, HURRA!!

Det är faktiskt sant! Det snöar utanför mitt fönster! Små små flingor faller ner, så visst det kommer kanske inte bli nått snötäcke på länge om dom inte blir större men iaf, det snöar på JULAFTON och det har det inte gjort på väldigt många år.

Jag och familjen har redan hunnit med att äta frukost och öppnat lite paket från mormor och morfar. Jag fick en bok, en USB-hubb, sminkborstar/penslar och en spargris med 500 kr i som ska vara en besparing till bartenderkursen på mallorca! Allt passade mig perfekt!

Vid halv 3 - 3 kommer min farmor, farbror, faster och hennes man hit. Då ska vi fika och titta på Kalle Anka så klar, barnprogram alltid dagens höjdpunkt! =D Sedan blir det nog julmiddag och efter det blir det mer julklappar. Och då ska alla få öppna mina fina paket som jag är så nöjd med! Fast paketet till mormor och morfar får jag ju inte se dom öppna eftersom dom inte är här och det är lite tråkigt. men men.. =)

Hur firar ni jul?



Man ser inte att det snöar men det gör faktiskt de! =)



Haha min söta lilla spargris! =D

23 december - dagen före dopparedan

Har jobbat lite idag, eller ja ganska länge men inte så hårt då vi haft 3 barn och alla var inne på en annan avdelning från typ 12. Sedan kl 15 så hade alla dom 3 gått hem! =P Egentligen hade jag säkerligen kunnat gå hem redan då men eftersom förrådsstädnignen inte var klar så fixa med de innan jag kunde bege mig.

Då begav jag mig till Systemet då den jäkla affären är stängd tills på lördag, vidrigt när det finns massa dagar att festa på nu.. men men, mamma sa att jag absolut inte skulle vara ensam på systemet. Nej det var jag väl inte men när jag kom in stod det kanske 3 personer i kassan och hyllorna var någorlunda tomma men jag plockade vad jag skulle ha och gick direkt fram till kassören. Gick på max 3 minuter! =D

Sedan hem för att äta lite mat och baka lite marsipan. Sedan slog jag in mammas och pappas present, det stooora paketet som inte ett papper räckte till.. Undra vad de kan vara för nått?? =D

Och nu sitter jag här, utan snö och inte så mycket julkänsla heller. Har köpt tågbiljetter för att åka ner till min Robin på torsdag. Vi har nu faktiskt inte träffats på 16 dagar eller nått så ska bli mysigt! =)

Har hunnit kolla på en film också, "the flight before christmas", så mysigt med tecknade filmer på julen och nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa min nya bok "Mina hemligheter" av Sophie Kinsella.



* God Jul *

Perfect!

Vilken härlig dag!

    * Sju barn på jobbet
    * Tre pedagoger

    * Vi håller på och städar i förrådet på jobbet - äntligen!
    * Köpte hårfärg, så håller nu på att färga håret
    * Hämtade ut mitt paket från LaRedoute
    * Hade fått lönespec - BÄSTA lönen på hela terminen!
    * PLUS att Robin är skyldig mig 1000 kr 
    * Mina skor passade, klänningen tyvärr inte men mamma fick den istället.
    * Lakanen jag köpte var fina, får se hur dom känns efter tvätten
    * Fick en gratis väska på köpet, fast jag vet inte om jag tycker den är snygg..

Låter det inte som en hittills bra dag?? =D

Rikligt blandad helg

I fredags så drog jag till Fia och först var vi riktigt sega men när klockan började ticka iväg kände vi att nått måste vi göra. Så fram med lite vin och smink så började vi göra oss i ordning för att gå ut och festa lite grann bara.
Men vi hamnade på Göta Källare och deras hardstyle golv med massa grym musik som dom körde på Qlimax där vi var så det var galet roligt!! Träffade två gamla kompisar oxå så dom fick vi med på att röjja järnet, riktigt roligt. Vi var hemma vid halv 4 och Fia skulle upp och jobba på lördagen så vi ställde klockan på 9. Redan halv 8 vaknade jag och var tvungen att springa och spy. En gång, två gånger, tre gånger fyra gånger och fem gånger!! Jag var INTE bakis kan jag lova. Jag kunde inte gå upprätt, hade ont i magen och till slut så skulle jag åka hem och köra Fia till jobbet. Så vi packade med oss påsar, vatten och papper ifall jag skulle behöva spy igen. Men jag klarade hela resan! =D

Så igår låg jag sedan död i min säng hela dagen och på kvällen fick jag även feber. Mådde illa hela tiden och hade ont i magen. Drack vätskeersättning och blåbärssoppa. Åt några rån och fick i mig några pommes på kvällskvisten. Och fick dessutom behålla allt! =D Somar till slut vid 23 och vaknade vid 10 idag och mår prima!

Så min helg har varit både TOPPEN och BOTTEN!

Varning för bluffsamtal - men vem ringer upp?

Jag läste nyss en artikel på aftonbladet - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4011203.ab - där de beskriver ett konstigt bluffnummer som har ringt runt till flera människor. De ringer en snabb signal för att man sedan ska ringa upp och det kostar en massa pengar, upp till 150-200 kr/minut. Men om det är ett utlandsnummer som det då är så länge det inte står +46, så vem ringer upp (Om man inte har någon bekant utomlands)??

Även om jag har någon bekant utomlands så skulle denna få ringa igen med tanke på hur dyrt det är att ringa. Sen är det inte ofta som någon som är utomlands ringer en signal om man vill prata med någon här hemma..

Så tänker iaf jag! Hur tänker du?

Vill man så kan man - JAG VILL!

Jag är så jävla GLAD just nu!! Har precis räknat på alla månaders lön och hur mkt jag skulle spara på att spara 3000 varje månad till bartenderkursen och resa och de.

Resultatet: Jag kommer att ha så mkt pengar det behövs vid varje betalning, jag kommer ha MINST 5500 med mej ner och dessutom efter att ha räknat med att betala 2000 varje månad i bensin så har jag kvar 2200 kr varje månad till fritiden!! Så jävla nice!

Extra utgift är bara min träning men ibland är jag barnvakt och kan säkert hjälpa mamma med något så jag kan tjäna pengar och spara massa extra!



Fatta den dagen jag gör så där!! ;D

Jordbävning i Skåne!

Jag trodde inte ens att vi kunde ha jordbävning i Sverige, hade för mig att vi var mitt på en jordplatta..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4004352.ab

Färgade linser

Åh nu har jag varit inne på färgadelinser.se igen och suktat mig! Jag skulle så gärna vilja ha bruna ögon egentligen och dom har ett par som är jättefina som jag har skrivit om förut till och med. Men då blev det aldrig av att beställa dom.. Kanske något jag ska önska mig?

Gå in och titta och se om du hittar några favoriter!
www.fargadelinser.com

Bilder från förr - en mapp med bara fula bilder! =D

Hahahaha jag satt och tittade på gamla bilder från förr, Tilda tvingade in mig i bland annat bulgarienresans OTROLIGT snygga bilder som vi idag kom fram till att det inte finns en enda snygg bild faktiskt! =D

Men det tog mig vidare in i mappen då vi firar minnas 18årsdag, bästa bilden är en urläcker bild på Fia som får en att skratta hur ledsen eller arg man än är kan jag lova! Dessvärre har jag lovat Fia att aldrig visa den för någon, så ni lär få vänta till hennes död innan den kommer ut! =p

Och vidare in i albumet när vi var hemma hos Crille i sundbyberg, Fia och en annan tjej ska pussa varandra på munnen och misslyckas helt och ser bara allmänt fulla ut som dom visserligen är men! =D

Eller den första festen hemma hos fia som det inte finns någon gräns på fula bilder av!! Det är helt klart bara en mapp full av fula bilder och GRATTIS, ni ska få se några av dom bästa!! =D

BULGARIEN 2006
 

 

 

MINNA 18 ÅR

 

 

FEST HOS CRILLE
 

 

FEST HOS FIA
 

 

 

 

 

Hahahaha!!
Det finns ju då många många fler men jag kan inte sluta skratta när jag ser dessa!!

Titta vad som står på mitt skrivbord!! =D



Denna ska jag mumsa långsamt på ikväll!

Illa, jag mår illa...

Min dag började inte alls rolig utan klockan 3 inatt då jag vaknade av att mamma var tvungen att gå ut med hunden och sedan hade jag svårt att somna om för jag mådde illa.
Jag mådde fortfarande illa när jag vaknade och har nu mått illa hela dag!

På jobbet har det visserligen gått ganska så bra och jag har haft ett utvecklingssamtal som gått riktigt bra. Så det känns ju bra. Dessutom ska vi få beställa massa fina grejer ifrån Brio-katalogen! Wiie!

Nu ska jag kolla på scrubs och kanske sova en liten stund för jag är trött och mår lite illa fortfarande...

Myspys med Ronja

Nu ligger jag och har det jättemysigt med Ronja i min säng. Hon liksom kryper ihop som en liten boll och trycker mig mot väggen, jättemysigt! Tittade nyss på barnfilmen "kvällen innan jul", alltid lika mysigt med julfilmer, tänkte fortsätta med någon annan nu =)



Dessutom har jag nu även bestämt mig och beställt mamma mia som min VIP-film som jag pratade om häromdagen! Det finns ju sing-a-long på den så kunde inte motstå! =D

Goder morgon

God morgon allihopa!

Nu har jag gjort nått sånt där dumt igen.. Jag har tryckt hem en klänning/tunika, ett bäddset, ett par stövletter och får en väska som jag inte ens vet hur den ser ut på köpet. DUMT gjort!! Vem vad ska man ta sig till när man hittar så fina saker?
  (stövletten är beställd i svart)

Booooring

Ibland känner jag mig bara för tråkig. Det är lördag idag och andra kvällen på en helg. Många är ute och svirar och här sitter jag, trött som en pannkaka och vill bara sova men samtidigt vill jag vara ute och supa mig riktigt full.
Har en hel drös med dricka uppe på min garderob men vill inte sitta här helt själv liksom.

Kan man bli mer tråkig??

Fast däremot ska jag nog lägga mig i min mysiga säng och titta på första säsongen av scrubs! =D

Köpa julklappar

Nu är det bestämt vad jag ska göra! Hanna ringde och ville göra nått så vi ska låna hennes mammas bil och åka till Kista och handla lite julklappar, mysigt!



Hanna och Johnny har bytt kläder!! =D hahaha

Skadeglad, jag vet! =D

God morgon allihopa!

Jag hade mig nyss ett ganska roligt uppvaknande. Jag drömde att jag var i Holland igen och skulle på Qlimax och grejer, så kommer mamma in i mitt rum och frågar om hon får låna bilen och efter att jag mumlat "kanske" så såg jag att jag fått ett sms från Malaysia:

"Hej stjärtlisa! =D kan du skicka ner två kartonger alvedon och tre flaskor laxeringsmedel? Har blivit sjuk och matförgiftad. Mår riktigt sämst. Sängliggande i 2 dagar nu.. =S"

Det gav mej ett riktigt skratt, haha, jag vet jag är skadeglad men det lät så roligt! =D

Idag ska jag nog ligga i sängen hela dagen och mysa, min säg är otroligt skön idag iaf!! Vad ska ni göra då?

Ville bara säga..

GRATTIS KEVIN!!

Han sjunger som en gud, han har charm som en gud och han har kämpat hårt i årets Idol. Han har lärt sig svenska ORDENTLIGT, vill jag säga, på bara ett år och han lyckades till och med sjunga en låt på svenska!! Kevin, han är verkligen värd detta trots att Alice också har en underbar röst och allt, men hittills har det ju varit 2an som lyckats bäst så det kommer nog gå bra för henne med! =)



God natt!

Hjälp mig!

Trots att jag laddar ner så mycket filmer så är jag medlem i en filmklubb. Nu har jag ett VIP till godo vilket betyder att jag kommer betala 0:- för en film och nu till problemet... JAG VET INTE VILKEN JAG SKA VÄLJA!!

Så kom gärna med förslag =)

Idol

Luciafirande med föräldrar och sånger är ÄNTLIGEN över! Jag pustar ut: PUH! Det är jobbigt alltså...

Men men idag ska jag jobba fram till 16.30 och sedan ska jag ha typ myskväll med Johnny och jag ska tvinga honom att kolla på Idol-finalen vare sig han vill eller inte!

Tack och hej, leverpastej!

Update



Mitt sår på ögonbrynet och blåtira med massa smink på. Mamma har den bästa bilden på allt.¨



Så här ser det ut nu när skorpan har lossnat. ( Jag ser alldeles fettig ut men jag hade precis smörjt in mig!!)



Och nu är tomteluvan redo för morgondagen. Den som alla barnen på dagis älskar för den har sina asläckra flätor! ;P

God natt!

Ge mig ett helgarbete..

...För jag vill gå en barkurs i Magaluf i sommar!!!




Följ min blogg med bloglovin

Jag ska bli filmregissör

Jag var inne på blogg.se och tittade lite på topplistan av bloggar och fann en väldigt irriterande grej. De flesta som ligger högt i toppen är unga mammor eller modeller. Varför!?
Visst är det gulligt med unga mammor om hur dom klarar sig och allt det där och dom är inte lika vanliga som vi alla andra men jag förstår inte intresset med att läsa en blogg om en mamma och hennes barn.
Och en modell, varför läser man om unga tjejer som springer runt och blir fotade? Nää jag förstår verkligen inte det här...

Jag funderar på att göra min blogg till en bildblogg och använda mig mest bara av bilder. För när jag läser en blogg så läser jag faktiskt inte så mycket utan jag tittar mest bilderna, känns roligare! Man kan ju skriva någon lite kommentar men inte en massa brödtext..

Ordet brödtext fick mig förresten att tänka på att jag har skickat min ansökan till Dramatiska Institutet! Jag ska bli Filmregissör!

Ingen rubrik

Åh jag är så trött på det här med Lucia och luciasånger, dom går mig på nerverna. Speciellt när inte barnen på dagis sjunger!! =P Vi har ju då luciatåg imorgon bitti så snart är allt över, tacka gudarna för de.

För lite mer än en vecka sedan så beställde jag och Lotta en julklapp till mamma och pappa och idag kom den, JÄTTEFINT! Jag är rejält nöjd asså! Kan ju inte säga vad det är för min mamma brukar ibland läsa här.. ;P

Jag har laddat ner en massa filmer nu så tänkte ha filmkväll och se hur många jag hinner se innan jag somnar!


Så här såg mina vänner ut när vi gick luciatåg i 9an, skönt att jag valde att ta kortet!! Haha!

Qlimax 22/11-2008

 Jag, Minna och Fia äntligen på flygplatsen!

 Frukost på Arlanda, inte värt priset!!

 På flygplanet fick vi mat och min min efter att jag tagit den där tuggan är inte lika glad..

 Flygplatsen i Amsterdam, Schipol, var riktigt härlig!

 Lite pussandes på tåget..

  Dags för utgång på fredagen för att testa Apeldoorns partyliv.

 Till slut så hamnade vi på Amstel med Anki och Crokodile dundee.

 GRYM krog, vi hade skitkul och blev bjudna på så många drinkar och inte minst flügel!!

 Kvällen slutade på sjukhuset och tre stygn i mitt vänsta ögonbryn! =D

 Ingången till Qlimax!!

 Det snöade som ATTANS och kändes som minst 10 minusgrader och där stod vi ute och väntade i 45 minuter, snacka om att det var ispinnar som sprang in sen!

 QLIMAX!!!

   

 Vi såg ut som 4 slem som kom in när vi var alldeles blöta av all snö!

8 timmar hardstyle klarade vi och då hade vi ändå varit och röjt riktigt jävla rejält dagen innan, men sen satt vi och nästan somnade på läktaren när vi vilade lite. Vi var verkligen HELT slut när vi kom hem!

Bästa upplevelsen i mitt liv, går inte att jämföra med NÅNTING ALLS! Även om man inte gillar hardstyle så är showen så jävla grym att i princip vem som helst kan åka dit!

Nytt tema

Eftersom det snart är jul och snö och allt det där som tillhör vintern så har jag valt att ändra lite i min blogg här till ett "Vintertema"! =D

Vad tycks?

Ett år kvar!

Grattis till mig själv igen då. För idag firar mitt lilla rosa plastkort med hål i ett år - mitt körkort! Det betyder att jag har endast 1 år kvar för min prövotid men dessvärre har jag ju redan 2 jävla fortkörningar!! Fy på mig!!

Sen måste jag berätta en riktigt äcklig detalj. Ett barn här på jobbet bajsade på sig och jag tog hand om det med plasthandskarna på. När allt var klart så kände jag att det luktade så mycket bajs och hittade till slut att det var min snelugg som luktade! Jag måste ha tagit med plasthandsken i luggen!! Fy så äckligt! Så jag flög in i skötrummet och tvätten med allt jag kunde hitta så nu är den fräsch igen! =D

Ha en bra dag!

Tack och adjö

Här sitter jag nu, världens värk i magen och har tränat för sista gången den här terminen. Mitt mål som spinkelvink har jag dock inte nått och även om jag fortsätter nästa termin så kommer jag nog inte göra det då heller. Om jag ska bli spinkelvink måste jag nog sluta äta eller nått så får nog räkna med att det aldrig blir så! =P

Har lovat att hjälpa Johnny att hålla sig till en nykter helg i helgen så ska nog ha filmhelg med hnm eller nått liknande! Mysigt, var ju ett tag sen han och jag hittade på nått!

Julklappar!

Idag har jag varit och handlat lite julklappar, de flesta till mig själv tror jag! haha! Jag har verkligen JÄTTESVÅRT att handla till andra och inte vilja handla till mej själv! Så jag kom hem med en liten julklapp till min syster och en presentpåse till julklappen till mormor och morfar. Sen köpte jag två tröjor, en tunika, foundation och en rakhyvel till mig! Bra inhandling! ;P
Fast jag kan ju säga att jag fick de två tröjorna gratis för det var på ett presentkort! =)

Tillbaka till vardagen så var jag och tränade på pilates för sista gången idag och imorgon är sista gången på boxningen. Ska bli skönt att slippa ha skam för att man hopppar över en träning! Haha!
Meeeen jag ska ta mig till köket och städa nu innan jag säckar ihop totalt.

natti

 God natt allihopa! Bara 16 dagar kvar! 

En superhelg!

Jag har blivit sååå dålig på att uppdatera här! Men jag tänkte berätta väldigt kort om helgen. Den har faktiskt varit riktigt bra för en gångs skull!

Fredag - Julbord med jobbet på båten MS Vindhem. Blev riktigt kul och vi kom upp i stämma och jag testade herrarna Lennart, Ragnar, Bengan och Nisse! Haha, drinkarna hette alltså så och vi tyckte det lät så roliga så jag var tvungen att testa allihop!
Tillbaka i hamnen så skulle jag och Tilda vidare till krogen och träffa vännerna för att fira mej men vi fick även med oss halva arbetslaget till Gröne Jägarn där kvällen fortsatte med "Ja må hon leva sång" och kareoke för fulla muggar.
Vidare till Göta Källare där vi träffade ännu fler vänner och vi dansade och trallade runt.
Hemresan är inget ens att tala om men kul var det! =D

Lördag - Sängliggande nästan hela dagen vilket var planerat. Sedan var det bara att göra sig klar för Kims födelsedagsfest. Resan dit eftersom jag bor i skogen och lämnade bilen hemma tog en EVIGHET! Puh man hinner ju tappa partyhumöret 10 gånger om på vägen!
Men väl framme var det inträngt kanske upp till 30 personer i en liten etta men vi hittade en liten plats runt soffan att sitta på. Men eftersom jag inte alls var sugen längre så blev det inte så roligt och sedan drog vi hem med sista bussen så man fick sova ut även idag.

Söndag - Sooooova, titta på film, mysa med Robin och äta massa gott gott, precis som en söndag ska vara! =D

Drömmer mig bort..

Att känslor ska vara så jävla svårt det förstår inte jag.. Just nu vill jag bara bort här ifrån till nått varmt land och sola och bada. Eller komma iväg på min jordenrunt resa som jag velat göra länge. Slippa det här med jobb och grejer.

Funderar på att dra i sommar. Utomlands, bartenderkurs och börja jobba. Se vad som händer.. Någon som vill följa med mej?

Svårt att hitta julklappar?

Jag har en släkt med mormor, morfar, farmor, farbror, faster, morbror, moster, deras respektive, kusiner, mamma, pappa, syster och pojkvän och jag har ALLTID lika svårt att komma på vad jag ska köpa för julklappar.. Har inte ni?

Nu har jag hittat en jättebra sökmotor som hjälper mig extremt bra med att hitta vad jag ska köpa - Hittajulklappar. Det går fort, det är enkelt och man får mycket info. Man kan lätt klicka i vem det är som ska ha presenten, vilken ålder, hur mkt den får kosta och under vilken kategori man vill att julklappen ska vara. Dessutom står det länkar till var man kan köpa produkterna så man slipper springa runt och leta på stan och inte ha någon aning om var denna julklapp kan finnas. SUPERENKELT! =D

Jag sökte idag på vad jag ska köpa till Robin (min pojkvän) och hittade en rolig isplatta som man stoppar i datorn via USB-uttag och så kan man ställa ölen på den plattan och ölen förblir kall! Fiffigt med tanke på att Robin gärna dricker öl framför datorn på helgerna! =D

När det närmar sig jul kommer det även att stå dagens julklappstips!
Så det är bara in och leta med er som har idétorka som mig!

Tips från mig.. TESTA!!

Grattis Emelie!

Hej, jag heter Emelie, bor i Stockholm och är 20 år gammal! =D

Dags att titta på julkalendern ;)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!