Nere hos babe

God morgon allihopa!
Här sitter jag hemma hos min sötnos och ska snart äta frukost. Jag kom ju hit i Torsdags och då skulle vi på förfest hemma hos Robins kompis Sandra, vilket var helt okej kul. Sedan drog vi vidare till Corners, som kanske inte riktigt ör min smak av krog, ganska många gamla där, och ja det var väl inte det fräschaste stället jag varit på men vi hade faktiskt roligt!

På fredagen var vi i stan på mellandagsrean som bestod av en proppfull stad med väldigt lite rea konstigt nog. Men vi handlade till varandra iaf och hittade en hel del snyggt! Bland annat så hade dom mina absoluta favoritjeans på rea så istället för att lägga ut en tusenlapp på dom så kostade dom bara 400! Schysst! =D
När vi kom hem så lagade jag middag och sedan satte vi igång och möblera i Robins lägenhet och det blev bättre än det varit faktiskt, helt nöjda! =) Efter det så var det dags att gå ut på Stadt. Men jag vet in om det var värt 1½ timmes kö och 150 kr för att springa runt där inne i 1½ timme och leta efter Sandra och hennes kompisar men utan resultat. Robins ex var tydligen där också men Robin såg henne försent och sedan mötte vi aldrig henne igan, jag som ville se henne! =D

Lördagen började vi med att slå oss in på elgiganten för att köpa trådlöst tangentbord och mus och vidare in på djurmagasinet för att handla några fiskar så min haj kan få några vänner. Han jagar visserligen mest sina vänner just nu men han vill ju visa vem som bestämmer så hoppas på att det blir bättre! =D Sen fick jag ont i magen och Robin fick feber så var hemma och mös hela dagen och kvällen och kollade på gamla bra filmer som Con Air och Face off!

Idag är det söndag och vi ska väl åla och handla lite, städa lite och ta det ganska så lugnt. Robin ska jobba imorgon så då får jag sitta här hemma helt själv och se vad jag hittar på.

Hoppas ni haft en bra helg!
0 Kommentarer till "Nere hos babe"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!