MakeupStudion

Sitter just nu och lyssnar på en sminkgenomgång på Fias skola. Ska vara modell för henne när hon sminkar 20-tal och sedan ska hon sminka om mig i en festsminkning inför MondayBar ikväll! Ja, ni hörde rätt! Jag ska spendera min Valborg stampandes till underbar musik istället för huttrandes i regn framför en brasa! ;D

När allt bara går fel...

Ingenting blev riktigt rätt igår och när jag gick och la mig så kände jag bara hur stressad jag var över ALLT och det snurrade i skallen. Så därför har jag drömt om stress och omstrukturering i natt. Jag kan även känna stressen inom mig så nu blir det till att andas och ta det lugnt, så att det här snart ordnar upp sig! :)

Började därav morgonen med att tända lite ljus och lyssna på lugna favoriter ❤ :)

Det är bara att börja springa!

Det är nått med mig och bussar. Jag är EXPERT på att behöva springa till dom! Nu efter gymmet och handlingen lyckades jag missa den med typ 10 sekunder också!

Och då även efter jobbet fick jag springa till bussen, glömde bort mig i påklädningen av barnen! :D
Väl i Bromma så går aldrig buss 509 som den ska och hoppade istället på 177 och åkte till Vreten där jag tänkte ta tunnelbanan till Sundbyberg. Men plötsligt visste jag vart jag var för jag och Timmy hade för några helger sedan promenerat där och fick för mig att istället promenera till Sumpan. Det gick väl bra men var längre än jag hade tänkt mig haha.

När jag äntligen var på gymmet, var jag reda Trött i benen, både efter den snabba promenaden och efter gårdagens löpning. Men det hindrar inte mig från att springa igen. Upp på löpbandet och heja! 4 km klarade jag, sen tog det stopp, men det är ändå bra för att vara två dagar i rad :)

Sen gick jag på styrketräning och körde biceps. Jag va alldeles ensam liten tjej bland alla stora killarna vid fria vikterna haha! Kände mig sjukt liten och svag!! :D

Och vilken otursdag jag verkar ha! Inte nog med att jag fick springa till bussen både i morse och efter jobbet, nu efter gymmet gick jag och handlade vilket resulterade i som jag sa att jag missade bussen. Hoppade istället på 509 till Bromma för att ta tunnelbanan till blackeberg. Tror ni inte att jag missar tunnelbanan också och får vänta 10 minuter!?

Nä ingen bra dag det här...

(Riktigt svettigt på löpbandet idag, behövligt med lite stretch efteråt)

https://cdn3.cdnme.se/374316/6-3/pic_517eb0f4ddf2b31dd8ac8873.jpg" class="image">

Bloggdesign

God morgon!

Sovit gott? Jag hade jättesvårt att somna och vaknade illamåendes. Åt några skedar yoghurt så ordnade det upp sig.

Berättade igår att jag hjälpte en vän med sin bloggdesign, nu har jag visserligen inte alls gjort grunden själv, men bildheadern på bilden nedan satt jag och pillade med igår. Tyckte det blev riktigt fint och blev sugen på att göra nått liknande till mig själv, men det får bli när tid finns! ;D

Löpning när den är som bäst

Söndag idag och den har sett ut som de flesta söndagar gör för mig. Vaknat vid 9, läst ca 20 sidor i studieböckerna. Ätit frukost med Timmy, tittat lite på Tv, idag fastnade vi framför reprisen av Hockey Matchen - den där kändisar mötte VM-hjältarna från 94. Det va en riktigt rolig match kan jag lova! ;) 

På eftermiddagen tog vi oss ner till gymmet. Jag skulle hjälpa Timmy att göra personbästa i bröstpress men jag var alldeles för svag haha. Jag själv tog till löpet på bandet, 5 km avklarade och jag var HELT slut! Måste träna min kondition mera... Körde även styrketräning, Triceps och mage. När jag kom hem till Timmy igen var jag slutkörd! Packade mina saker och åkte hem till mig. Åt middag, betalade räkningar, började redigera bilder från Monday Bar och hjälpte en vän med designen på hennes nystartade blogg. 

Så jag har ju hunnit med en del men nu är det nog ändå dags att röra sig mot sängen! 

Min frukost



Löpning med hastighet 9.0 (brukar köra 8.5)



Heja Heja!



Timmys frukost

Underbara lördag

Halloj på er!
 
Igår var det fart i fläktarna. Vaknade vid 11-tiden och började långsamt göra oss i ordning innan vi gick till Subway och köpte frukost. Så jäkla gott det är!! Jag älskar smörgåsar och saknar verkligen att äta det till frukost.. 
 
Sedan satte vi oss på bussen och åkte hem till mamma där släkten väntade. I fredags fyllde nämligen mamma år och nu var det dags att fira. Men på nått sätt lyckades jag glömma mammas present, haha! Tur att jag träffar henne varje vardag ändå så hon får den på måndag istället. Det bjöds på glass, fruktsallad och lite annat smått och gott. 
 
Efteråt begav jag mig till stan och mötte upp Fia. Vi tog oss ett glas cider på Bar 54's uteservering. Lite kallt blev det dock men mysigt. En stund senare åkte vi till Kista och hem till Johan. Där skulle det grillas. Så fort allt kött var klart tog vi med oss allting och gick ner till en förskolegård där vi startade grillen och dukade upp på borden. Det va riktigt kallt men supergott med årets första grill! 
 
På förskolegården fanns två "snurror" och Timmy ställde sig på en av dom och jag snurrade honom. Sen sa vi åt honom att springa iväg. Han sprang framåt och upp på en kulle, trillda ner i rutschkana och åkte på sidan ner, ena skon flög, solglasögonen också och vi andra kunde inte sluta skratta!! Haha! Det va så jäkla roligt!! Så synd att vi inte filmade detta för då hade ni också fått er ett rejält gott skratt!! Haha! 
 



















 

Party på Garbo

Vilken rolig kväll det blev! Vid 8-tiden började det droppa in lite folk hos Timmy. Jonte B och Mickan kom först, sen Jonte S och Josefine och sist kom Johan vid 9. Vi drack gott, spelade ett 'Sanning eller skitsnack-spel', lyssnade på musik och pratade i flera timmar. Vid 12-tiden drog Mickan hem och vi andra drog ut på Garbo som ligger 5 minuters gångväg hemifrån Timmy.
Vi dansade hela kvällen och pojkarna röjde gott uppe på podiet haha.

När det närmade sig stängning så lämnade jag min kuvertväska i Timmys händer för att gå på toa. När jag kommer tillbaka är de inte på samma plats och när jag hittar dom var min kuvertväska borta. I den hade jag telefon, alla kort, nycklar och allt! Blev helt tokig och sprang och letade efter den överallt. Efter ca 10 minuters intensivt letande står Timmy plötsligt med den i handen och berättar att han hade visst stoppat ner den i bakfickan och glömt bort de.... Vilket jävla minne! Haha! Skönt att den kom fram iaf! :)

En eftermiddag på stan

Idag har jag varit i skolan och faktiskt varit delaktig i hela två diskussioner! ;D Min utveckling går framåt! Haha!

Efter skolan åkte jag till stan, köpte en present till mamma, två toppar att välja mellan ikväll, ett halsband och ett knippe smala ringar. Det blev plötsligt en dyr utekväll! ;D

Är just nu hemma för att hämta lite grejer och sen beger jag mig till Timmy. Dit kommer Mickan, Johan, Jonte S, Jonte B och eventuellt att Fia är med oss en stund, och senare under kvällen så drar vi ut på Garbo och släpper lös höfterna till lite magiska rytmer! :

Idag har jag förresten invigt mina nya byxor! Jag lyste verkligen som solskenet!! :D

Trafik-kaos

Vet ni vad som hände mig idag när jag skulle hem från jobbet? Jo, när jag äntligen satt på bussen och andades ut efter en hektisk dag så meddelar busschauffören att bron mellan Ekerö och civilisationen har fastnat! Detta är tyvärr inte ovanligt... Beräknad tid för lagning var 1 timme!! SUCK!

Så jag och många andra började promenera. Det var nämligen bara bommarna som fastnat så man kunde gå över bron. Men jag hade ju då tyvärr en hel del packning... Ont i både rygg och fötter hade jag hunnit nästan halvvägs till Bromma när trafiken kom igång igen. Helt slut i kropp och sinne valde jag att hoppa över dagens BC pass, men vad gör de när man har gått en ca 5 km promenad och burit på ca 10 kg packning...

Tur att det har varit så fint väder från morgon till kväll iaf! :)

Happy days

Vilken härlig start på dagen! Jag blir alldeles lycklig i kroppen när solen lyser!

Denna morgon har jag tagit ännu ett steg i rätt riktning när det gäller träningen. Jag gick vårens första PW! Jag kommer till att börja med, gå varje onsdag till en busshållsplats ca 3 km hemifrån mig, och sedan på eftermiddagen även gå hem därifrån. Precis som förra våren och vilka resultat det gav!! Ska se om jag kan hitta bilden som jag tog på mina vader.. Det ni! Haha!

Hoppas ni får en bra dag! :)

Jag är ju bara för klantig!!

Åkte till Vällingby efter jobbet för att ta min spruta. Men efteråt tänkte jag gå och köpa mig "sminksvampar" och råkade slinka in på Cubus... Och råkade gå därifrån med ett par byxor och två linnen... Det va ju rea!! Och råkade sedan svänga in på Åhlens för att titta efter mobilskal men råkade istället komma därifrån med 6st vinglas.. Oops! 
 
Klev av i Blackeberg och promenerade hem. I brevlådan fann jag ett brev från posten, jag hade ett paket att hämta ut. Promenerade tillbaka till Blackeberg och hämtade ut min klocka somjag köpte via Groupon för nån vecka sedan!Äntligen hemma började jag leka med inställningarna på min kamera, det är så sällan jag har tid med det nu för tiden så jag passade på. 
 
Men vet ni vad jag gjorde för korkat idag!! hade telefonen i bakfickan och plums.. Rakt ner i toaletten!! Jävla tur att detta hände precis när jag skulle sätta mig! Men först såg jag inte telefonen, den hade åkte så långt in. Och i ren panik.. Ja, det va ju bara att stoppa ner handen och gräva fram den! Fy fan.... Ryser på tanken att jag haft min hand och min telefon i toaletten.... Började genast skrubba både telefon, händer och mobilskal med två och alkogel. en kollega tyckte att jag skulle lägga den i en skål med ris för det ska tydligen dra åt sig fukten men vi hade inget ris på hela förskolan. Så istället ställde jag den på ett ganska varmt element med laddningdelen neråt och där fick den stå ett par timmar. Och vet ni! Den funkar!! Alla funktioner funkar, till och med kameran! Vilken jävla tur har jag inte haft då??? Puh!
 
Aldrig mer telefonen i bakfick sa jag och stoppade den i... bakfickan! Haha! 
 







Det borde vara förbjudet...

... Att gå upp så här tidigt!! Klockan ringde 04.40 i morse! jag uppskattade dock att det va ljust ute redan då! :) 
 
Ni undrar säkert vad jag gör uppe redan nu, det är så att en kollega är sjuk så jag ska öppna för henne kl 06.45. :) 
 
på jobbet händer det massor med saker idag! Vi har för det första Skräpplockardag (www.skrapplockardagarna.se) och ska ut i närområdet och plocka skräp. När vi kommer tillbaka till gården så väntar där korvgrillning. Efter vilan åker jag dessutom med två barn till biblioteket! :) 
 
Efter jobbet vettni, är det dags för mig att åka till Vällingby vaccination och ta min andra spruta av Gardasil! :) 
 
Igår lagade jag köttfärssås på ett nytt sätt som blev så jäkla gott! 
 
Köttfärs 
Grädde (laktisfri fetthalt 10%)
FinKrossade tomater med basilika 
Lite ketchup
Några droppar soya
Salt, peppar, grillkrydda och basilika. 
 
Låter kanske inte som något extra men jag blev överlycklig när det räckte till två matlådor!! :D 
 

Måndag

God morgon! 
 
Hoppas allt är bra med er! :) 
 
Igår efter sista inlägget, mötte jag upp Timmy och vi promenerade till Mio. Vi valde ett par randiga marinblå/vita stolsdynor och hittade även ett par marinblåa underlägg och slog till. 
 
Sen blev det dags för mig att ta mig till gymmet. Jag var inte alls sugen på att springa på löpbandet så jag sket helt enkelt i det! :) 
Istället värmde jag upp 5 minuter på CT och körde sedan ett bröst- och magpass, vilket gick riktigt bra! Och även om inte svetten rann om mig så var jag slut i mina muskler och det är ju faktiskt att ibland inte köra helt slut på sig! :) 
 
Vi åkte hem till mig och invigde vårt nya matbord vid middagen! :D mycket mysigt! 
 
idag väntar jobb, träning och studier! 
 
 
1. Efter träning
2. Soligt i Sundbyberg
3. Träning gör mig glad! 
4. Försöker spänna armarna men jag vette tusan om det går haha.. 
5. Min nya SATS-påse som jag fick som present efter att återigen ha klarat av träning 2 dagar i veckan i 12 veckor i sträck. 
6. Nya matbordet med stolsdynor och underlägg

Nytt köksbord!

Hej på er! 
 
visst är det en alldeles underbar dag!! Vaknade vid 8.30 även denna morgon och startade upp med plugg. Sedan blev det frukost och efteråt började jag göra mig i ordning och promenerade iväg till Mio. 
 
Har ju tittat på ett köksbord där vilket jag också köpte. Gick in en snabbis på Jysk också och köpte två klappstolar som man kan använda om man blir fler än 4 personer till middagen. 
 
Sen kom mamma med stora bilen och hjälpte mig att köra hem varorna. Dessutom gick jag hjälp och sällskap med att skruva ihop allt också! Men nu är står allt på plats och jag ska bara förbi Mio en gång till och köpa sittdynor. Men denna gång ska Timmy följa med och välja! :) 
 

Mysig och lugn dag

Gud vilken mysig promenad vi gick idag! Vi tog oss hela vägen från Sundbyberg tilKarlberg, ca 5-6km tror jag att det blev totalt. Solen sken och värmde hela vägen och när vi kom fram till Karlberg belönade vi oss med en varsin glass! Haha! Men gott var det! Det som va lite extra mysigt var att det var en lugn promenad, ingen pw. Timmy har ju nämligen fått virus i halsen och får inte utföra ansträngande aktivitet på 7 dagar. 
 
En stund efter att vi kom hem dukade vi upp gårdagens rester av Tacos - på balkongen!! Blåste liiite kallt men vad gör man inte för att få njuta av solen? ;D 
 
Under kvällen har jag inte gjort mycket roligare än pluggat medan Timmy varit hos Johan och Jenny. Men nu är jag på väg tillbaka till Sundbyberg, imorgon hoppas jag på både träning och lite äventyr! ;) 
 

Promenad i vårsolen

God morgon!!

Vilken underbar dag! Vaknade vid 8.30 och gick direkt upp för att börja dagen med lite plugg. Serverade sedan stadig frukost till mig och Timmy som började vakna vid 10-tiden.

Nu är vi påväg ut för att ta oss en lugn promenad i vårsolen och bara njuta!! Så härligt!!

 

Läderväska från River Island

Förra veckan köpte jag mig en ryggsäck från River Island. Den kostade 299:- (om jag minns rätt) och idag invigde jag den!! Kändes riktigt skönt i ryggen, även om jag hade massor av böcker i den. Känns som om jag gjort ett riktigt kap! :)

Bananpannkakor

Vi slog på stort idag och tillagade bananpannkakor till middag. Blandade ägg och banan i en skål och stekte i olivolja. Kan ju säga att det tog ett par pannkakor innan jag lärde mig hur jag skulle steka för att det inte skulle bli mos istället! ;)

Till pannkakorna serverades vaniljkvarg, blåbär och hallon. Supergott!! Däremot var det väldigt mäktigt så efter två stycken var jag proppmätt!

Body Combat

Hallå där!

Hoppas allt är bra med er! Som jag sa igår så har jag väldigt mycket nu men det börjar ordna upp sig tror jag! :)

Jag kommer inom en snar framtid att få gå ner i tid på jobbet och både börja lite senare och sluta tidigare, och detta har jag väntat på länge att kunna göra! Mer tid till studier och mig själv, slippa stress och dessutom längre tid att sova på morgonen, slipper gå upp 5 varje morgon!!! :D

Nu har jag tagit på mig träningskläderna och är på väg till gymmet för ett Body Combat-pass! Det va så länge sen att jag glömt bort hur man gör typ! Haha!
Önska mig lycka till! ;)

Mycket som händer

Just nu är det väldigt mycket, både jobb och studier. Jag försöker hinna med så mycket men det går inte allt för bra.

Det som glädjer mig är dock solen vi fick se och känna av idag. Trots att jag höll på att blåsa bort ett antal ggr idag så njöt jag av värmen från solen!

Och vet ni! Fick höra en riktigt skön fråga idag från ett barn ca 3 år:
"Är Emelie inte hög?"

Haha, ungar är bara för härliga!

Work

Vilken dag! Började jobba klockan 7 i morse, ingen vila på jobbet och sedan möte. Åkte från jobbet kl. 21.00.... Zzzzzz! Snacka om att jag är slut!

Därför tänker jag inte skriva mer, för jag har en halvtimmes lugn och dricker lite te innan jag ska gå och lägga mig! Timmy kommer snart hit och sover med mig också ❤

Dagens träning - utan PWO!!

Här ska ni få höra. Åkte till gymmet idag utan PWO, fast bestämd om att endast trycka i mig en koffeintablett för att inte bli så där förbaskat trött som jag alltid blir påvägen hem/till gymmet. Ställde mig på löpbandet och serien "how i met your mother" började. Jag tänkte att "det här blir lätt nu när jag kan distrahera mig på tvn". Ja, jag är ibland en sån som ställer mig och tittar på tvn när jag springer men va fan ska jag annars göra i nästan 40 minuter?? :P 

MEN! Trots distraheringen så orkade jag bara 3,5 km, sen kände jag hur blicken började svikta och jag hade ingen lust att trilla av löpbandet direkt.. Haha! Så 25 minuters löpträning blidde det idag. 

Men efter lite stretch och även då vila, så tog jag mig an styrkedelen. Axlar och bakre rygg. Jag gjorde alla övningar men känner skillnad. Blir trött på ett helt annat sätt kan jag lova! Men det är väl en övning i sig att inte känna sig värdelös utan PWO ! ;) 

Här kommer lite kroppsform idag, visst ser jag farlig ut? ;) 



Dags att göra i ordning balkongen

God morgon!

Äntligen måndag igen!! Eller? Det är väldigt skönt att vara ledig men jag tycker faktiskt om mitt jobb också så det är ingen fara för mig! :)

Igår satt jag och tittade på lite utemöbler och köksbord. Jag har ju en stor outnyttjad balkong som behöver dekoreras! Och ett köksbord har jag på lån och ska jag bjuda över lite vänner så behövs ett större! :)

Dessa är under uppsyn:

Redan söndag?

Ush så fort helgen går... Jag vill att den ska vara mycket längre!

Idag har jag lagt ner mycket tid på studierna, har nästan läst klart veckans börda, vilket känns mycket skönt.

Vid 16-tiden hade jag och Timmy åkt hem till mig för att pröva hur lång tid det skulle ta att promenera till Nockeby. Detta för att förbereda mig för att promenera dit och sedan ta bussen därifrån till jobbet. Kommer bli riktigt skönt att komma igång med de! Det tog 27 minuter för oss att gå dit och sedan fortsatte vi runt Nockeby och hemåt igen, totalt 1 timmes powerwalk. Helt slut var vi efteråt.

Sedan handlade vi middag och lagade till något jag varken har ätit eller lagat tidigare - Tacogratäng. Enkelt, snabbt och mycket gott!

- Stek lök och köttfärs.
- Blanda ner en burk gräddfil/crème fraiche och en påse tacokrydda.
- Täck botten på en ungsform med nachochips (vi valde de med ostsmak) och ett tunt lager ost.
- Häll på köttfärsblandningen och toppa med chips och ost.
- Stoppa in i ugnen, 200 grader i 10 minuter
- FÄRDIGT!

Vi hade tänkt ha i majs i köttfärsblandningen men glömde det. Till detta skar vi upp lite grönsaker bara, hur gott som helst!! :)

Nu är det dags för oss att sova!
God natt!

Träning ska alltid vara roligt!

Hej på er!

Blogg-appen fungerade inte igår så det blev helt enkelt inga inlägg.

Jag vaknade för ca 30 minuter sedan och kunde sen inte somna om så varför inte utnyttja stunden och skriva om gårdagen tänkte jag! :)

Vi vaknade runt 10 tiden helt utvilade. I fredags när jag kom hem från skolan så sov jag två timmar mellan 17.30-19.30. Sedan skulle jag och Timmy ha filmkväll, vi båda somnade vid 23.30... Så slut!

Men iaf, på förmiddagen kämpade jag mig igen ca 25 sidor om gruppsykologi för att sedan gå och träna. Vi kände ingen stress på gymmet utan gjorde allt vad vi fann roligt. Jag sprang 5 km igen och stretchade medan Timmy körde klart sina bröstövningar. Eller ja, jag satt och tittade på en liten stund också! :P

Därefter körde vi magen tillsammans. Och det jag tycker är lite tråkigt är att hur slut jag än känner mig för stunden i magen, kan jag köra ännu mer och ännu mer osv... Känns som att jag aldrig blir helt slut längre!

Vi gjorde en härlig kycklingsallad till middag och jag fortsatte att studera. Väldigt rolig sysselsättning en lördagskväll!

Men vi avslutade så klart med lite goda jordgubbar, kiwi och dinkelkex med crème bonjour till andra filmen om Hamilton!

Magiska stunder

Om det är någon som försöker beskriva dessa magiska stunder vi finner på MondayBar och andra liknande event och faktiskt lyckas riktigt bra, så är det Takke. Han beskriver sina stunder med minsta detalj och försöker att förmedla en stark känsla i sina texter. Han försöker verkligen att förmedla det vi känner i magins stund!
När jag läser hans texter kan jag inte sluta le.

Nu har Takke fått igång sin hemsida och kan förmedla sina texter till fler än vänner på Facebook. Och som ni kanske kommer ihåg, så är han min förebild för fotografering. På hans hemsida kan man även ta del av några av hans underbara fotografier.

Och dessutom, har han skrivit ett inlägg som tar sig in i hjärtat och som handlar om Timmys -"one step closer to his passion".

http://takwenshek.me/

Ta en titt!! :))

Något som förgyller mig morgon <3

I morse när klockan ringde såg jag att min kära älskling hade skickat sms till mig efter att jag hade somnat. Detta är något som verkligen får mig att starta dagen med ett leende! Han är bara för go <3

Hela dagen har jag varit i skolan. Jag och min arbetsgrupp har haft diskussionsgrupp där man skulle skriva en text till idag om ett dilemma på förskolan, i skolan skulle vi sedan läsa upp denna text och låta de andra diskutera den ur olika perspektiv. Vi har suttit ner i typ 8 timmar!! Spring i benen samtidigt som jag är så fruktansvärt trött så jag knappt orkade hålla mig vaken under sista seminariet. Zzzz... Hade en tanke om att åka och träna men istället ska jag faktiskt hem och sova ett par timmar så att jag orkar hålla mig vaken under mitt och Timmys filmmys! :)

Köpbegär

Äntligen har Nelly.com tagit in märket River Island. Jag har alltid haft ögon för deras kläder sedan jag köpte mina röda små älsklingar för mer än ett år sedan! 
 
Så jag kunde inte låta bli att ta mig en titt på lanseringen och hittade så klart två saker jag bara MÅSTE beställa. 
 
Det första var, hör och häpna, en ryggsäck! Jag har funderat länge och tittat runt efter en ryggsäck att använda speciellt till skolan men tycker även att det blir snyggare och snyggare beroende på ryggsäckens utseende. Denna föll jag för på en gång och priset passade mig perfekt! 
 
Det andra var en tröja som jag blev kär i direkt när jag såg den! Den är bara för söt och kommer passa så fint i sommar till ljusa eller till och med vita byxor som på bilden. 
 
Längtar tills jag får mina varor!! :D
 


Montre watch Silvercraft design

God morgon!

Ser ut att bli en fin dag idag! Och det bästa av allt är att SMHI nu säger att våren är påväg!! ;)

Jag har sedan långt tillbaka suktat efter en vit klocka. Ni vet en sån där med plastigt armband. Nu har jag äntligen köpt en! Groupon annonserade igår ut en deal på en klocka för 165kr (orginalpris 795kr) vilket jag tyckte var ett riktigt kap och slog till. Och snygg är den ju! ;)

Löpträning

Jag satte fart till gymmet efter jobbet idag och tänker att nu är det dags att sätta fart med löpträningen. Jag har tröttnat på burpees faktiskt, även om det är bra träning. Men min löpträning har jag mer kontroll över och kan öka på olika sätt varje gång. Så mitt mål idag var att köra på i 5 km som en start. Lätt som en plätt var det faktiskt! Det var så länge sedan jag sprang dessa kilometer att jag faktiskt var tveksam till om jag skulle klara det. Men har jag väl ett mål, så brukar jag ge mig fan på att nå det! :)

 

Vad gjorde jag igår egentligen?

Bild 1. Jag var förbi Vällingby centrum igår för att köpa mig en mascara. Påvägen tillbaka till tunnelbanan gick jag in på Lagerhaus. Jag köpte en tandborsthållare till Timmys tandborste och en liten skärbräda.

Bild 2. Köpte även tre små "ljuslyktor" i en ljusblå färg.

Bild 3. Igår var jag på promenad i solskenet på lunchrasten. Jag hade mina sneakers på mig och en fleecetröja bara. Det kändes väldigt konstigt att promenera på snö i min ganska tunt klädda "outfit", haha! Typ som alperna kanske? :)

Min dag i bilder

Är för trött för att skriva så här kommer min dag i bilder! :)

Tisdagsmorgonens glädjestund!

Det finns en liten stund varje tisdagsmorgon som jag inte kan låta bli att le åt och till och med se fram till.

Det är nämligen så att varje tisdag börjar jag jobba klockan 7 och vare sig jag sovit hemma eller hemma hos Timmy så åker jag tunnelbanan från Islandstorget. När jag kliver på finner jag alltid samma gamla man, säkert minst 75 år gammal. Han bär en beige skinnjacka som ser ut att vara alldeles för kall för denna årstid och en svart basker. Under baskern ser man hans vita hår sticka fram. I handen bär han sin svarta portfölj med silverramar.

När vi närmar oss Brommaplan ställer sig denna gamla man vid dörren redo att gå av. När dörrarna öppnas tar han sats och... Springer ner för trapporna och ut till bussen, lika stressad att hinna med bussen varje morgon! Och när jag ser detta kan jag inte låta bli att le åt denna så tidigt hurtiga gamla man. Jag tror säkert att han gör detta varje dag men jag ser bara tisdagarna. Han skulle bara veta att han förgyller denna lilla stund för mig! :)

God morgon på er! :))

Snart så...!!

Nu vet ni, sitter Timmy på planet uppe i luften på väg hem till mig!! :D Jag är hemma hos honom och ska sova en stund innan han kommer hem. Jag ska ju upp så jäkla tidigt imorgon, kl 04.45 ringer nog klockan... Jippi!! NOT! Men vad gör man inte för sin käreste?

Här får lite roande bilder på mig och min knasboll, känns skönt att inte vara den enda knasbollen i förhållandet! ;)

Måndag igen...

God morgon på er!

Eller god vet jag inte om jag har lust att säga. Jag har sovit alldeles för lite i helgen och jag vet ju hur lite jag sover i veckorna, känns som att jag är dömd att vara ständigt trött den här veckan, väldigt lyckat då vi har inskolning på jobbet. Ja! Haha!

Igår när jag kom hem från Timmy så satte jag igång med massa söndagssysslor. Jag tvättade två maskiner, städade lägenheten, diskade och bytte lakan. Så nu är det återigen rent och fräscht hemma hos mig. Känns som om man aldrig hinner med dessa sysslor eftersom jag har så mycket annat att fixa med, skola, jobb och träning exempelvis.

Men jag tänkte visa er hur det kan se ut när jag diskar hemma hos mig, ni kanske finner nått lite roligt i mitt diskställ? ;)

Fotoredigering påbörjad

För 1,5 vecka sedan var jag på MondayBar @Münchenbryggeriet. Kameran var med, dock har jag knappt tagit några bilder själv men vad gör det, redigeras ska dom göras i alla fall! Så nu är det på gång :)
 
 
 

Ibland är det svårt att heta Emelie!

Vilken kväll, natt och morgon.. Jag och Fia kom iväg hem till Mickans kompis, lite senare än tänkt men det gjorde inget. När vi kom fram blev vi bjudna på välkomstdrink och Mickan fick sin fina present!


Vid 19.45 bagav vi oss mot Fridhemsplan och en tapas restaurang. Vi beställde in 2-3 maträtter var vilket blev ganska avancerat i slutet eftersom vi var ca 15 stycken tjejer! Till slut fick vi all dricka och all mat och vi hade en trevlig middag. Efteråt åkte vi tillbaka hem till Becca, där vi hade fått fördrinken, för att dricka lite mer innan utgång. Men Fia orkade inte gå ut så istället följde jag henne hem. Vilket jag egentligen tyckte var riktigt bra för då skulle jag kunna använda hela söndagen åt att plugga. 

När jag kom hem till Timmy satte jag igång Live-streamingen från A state of trance där många av mina vänner och även då Timmy var igår. Det var underbar musik så jag var vaken enda till kl. 04.30 innan jag somnade ordentligt. Men sen, 07.35 vaknade jag igen för då var eventet slut och min lilla ringklocka i huvudet tyckte tydligen att jag skulle vakna och ringa Timmy. Flera gånger under morgonen försökte jag sedan att somna om men det var svårt eftersom det var flera som skulle ringa och smsa mig! ;D Till slut somna jag en timme till.. Sen gick jag upp och åt frukost och skulle börja plugga. Jo tjena. Jag var inte ett dugg pigg. Förskte sova lite till men kunde inte somna. Så jävla typiskt! Så istället satte jag mig för att börja skriva på en text som ska in på tisdag om ett dilemma på förskolan gällande ledarskap. 

Här är i alla fall lite bilder från gårdagen! :) 

 

 



Födelsedagsbarnet Mickan och hennes kompis Josefine. 



Klassfoto på alla tjejerna! ;D









Och här kommer jag med mina sumobrottar-armar! Haha!



A state of trance

Min käre karl och en massa vänner är just nu på a state of trance i Holland och röjer. Det bästa är att jag kan se allt live, vilket jag också gör just nu! Timmy säger alltid att jag inte förstår mig på trance eftersom jag inte tycket om det, MEN jag säger varje gång att jag förstår precis, för jag tycker om trance mer än han tror! Hardstyle och hardcore kommer alltid att ligga mig varmast om hjärtat men trance är som lugna favoriter, något man kan lyssna på när som helst! :D Och för att prata om känslor, det finns olika känslor i alla låtar!! Glädje och kärlek i trance, lycka och entusiasm i hardstyle och i hardcore finns det ett sånt tryck i allt att alla känslor vill ut samtidigt!! Det finns såååå mycket känslor i all den här musiken! ❤

Ikväll firar vi!!

Har hunnit med allt utom att plugga (som prioriterades sist idag haha), träning, handla strumpbyxor, vin och present och gjort mig i ordning. Hade stor beslutsångest inför ikväll men till slut valde jag att göra om en klänning till en tröja (genom att vika upp nedre delen) med shorts till. Vårigt och snyggt :)

Just nu sitter jag och väntar in Fia vid Skanstull och om en liten stund ska vi hem till Mickans kompis för en fördrink :)

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Lördag = paaaarty!!

God morgon!!

Sov som en stock i natt. Jag tar verkligen igen alla missade sovtimmar från veckan på helgen. Efter 12 timmars sömn tvingade jag mig själv att vakna!

Har under morgonen testat flera olika outfits för ikväll, är ännu inte riktigt nöjd men nu får det vara för jag ska göra mig i ordning hemma hos Timmy för jag ska träna idag och sova där i natt.
Då undrar ni säkert vad jag ska göra ikväll eftersom jag redan valt kläder och planerat dagen.. Jo! I tisdags så fyllde Mickan år och detta ska så klart firas!! Så det blir fördrink, middag, lite mera förfest och sist utgång. Kommer bli riktigt roligt tror jag!!

Stickade tröjor

Jag har nog egentligen aldrig varit något fan av stickade tröjor förut. Men nu börjar det finnas så mycket snyggt och skönt att jag har köpt mig ett par stycken ändå! För några veckor sedan köpte jag en vit, igår damp det ner ett paket i min brevlåda med två stycken till, en multifärgad och en lila/vit.

Idag njuter jag av våren med en av dessa som värme under min skinnjacka! :)

Är påväg till skolan helt oförberedd. Men det är inte lätt när man inte har fått litteraturen som ska användas. Jag beställde böckerna redan förra veckan men ännu har de inte kommit... Funderar på att beställa nästa kurslitteratur redan nu, då lär väl böckerna iaf komma i tid?

Kärlek ❤

Vetskapen om att han ska vara borta ända till måndag kväll gör att jag saknar honom redan!!

Utmattande dag

Det har varit full rulle på mig exakt hela dagen. Från den stund jag klev innanför dörren på jobbet har jag arbetar med dokumentation, gjort utflykt till biblioteket, tillbaka till jobbet för lunch och visserligen vila, efter rasten hade jag "portfolioträff", plockade ner väggdokumentation, skrev veckobrev, åt mellis i farten, skrev dokumentationen från utflykten idag och igår och avslutade dagen en halvtimme ute på gården. 
 
Direkt hem och satte mig här vid datorn för att skriva klar min tenta som nu äntligen faktiskt är färdig och inlämnad! Jag har nog aldrig lagt ner så mycket energi på en tenta men detta har även varit den svåraste... Såå.. Nu är det bara att sätta fart med nästa uppgift som är att börja läsa texter som ska vara lästa tills imorgon. Synd bara att jag inte fått böckerna ännu och på adlibris står det att min beställning fortfarande behandlas. Därför tror jag inte att de kommer imorgon heller... 
 
En liten vila med en glass i solen fick jag idag i alla fall, tur är väl de!
 
 

Trotsar kylan!

God morgon!

Sovit gott? Jag har legat och rullat runt hela natten jag.. Kan bero på två anledningar egentligen, det första är att Timmy åker till Holland idag och inte är tillbaka förrän natten till Tisdag! Då ska jag ligga och sova i hans säng när han kommer hem!!
Det andra är att den här förbannade tentan ska in idag och jag har dessutom inte fått en enda bok att kunna läsa till kursstarten imorgon...

Jag drömde dessutom en dröm som också visar på att jag är stressad... Vi var på en Monday Bar kryssning som höll till på Birka cruises istället för Silja. Så denna båt hade stränga regler på hur volymen fick vara på båten och man fick typ viska, inte spela musik och de va knappt att dansgolvet fick ha volym på!
Hytt fick man välja själv och jag lyckades hamna alldeles ensam i en hytt långt ifrån mina vänner...
Sen skulle vi krypa omkring i massa trånga utrymmen och för varje nytt utrymme blev det trängre och trängre!! Tills jag började få riktig panik och vaknade!!

Som tur, var det bara en dröm!
Nu sitter jag på bussen som vanligt påväg till jobbet. Hann med en tidigare buss från Bromma så slipper gå ner för den långa backen till mitt jobb! Vilket är skönt eftersom jag idag trotsar kylan som infinner sig på morgonen och har tagit på mig min skinnjacka!! Men såklart jag en varm stickad tröja under, halsduk och vantar :))

Ny rekordtid igen!!

Halloj! 
 
En lite annorlunda dag på jobbet idag. Fick hoppa in på en annan avdelning och öva på att vara pedagog för de allra minsta igen, inför hösten! Blöjor och ständig bajsdoft ska tillbaka in på avdelningen! ;) 
 
Fick dessutom jobba över lite men fick istället skjuts hem. Åkte sedan till gymmet och körde mina 100 burpees för 4e gången och det blev rekordtid!! Det ger verkligen resultat. Dessutom har jag kommit underfund med att jag inte ska känna efter mellan mina burpees för det är då jag blir trött. 
 
Efteråt körde jag ett magpass också, vill ju ha fram de där magrutorna igen! ;) 
 


Nu ska jag mysa med min älskling eftersom han imorgon åker till Holland och inte är tillbaka förrän på måndag kväll/natt.. Kommer sakna! 
 
God natt :) 

Lägenheten

Fick lite bassning av mamma idag över att jag inte skaffat gardiner till lägenheten ännu. Tydligen har hon och mormor diskuterat detta! ;)

Så efter jobbet var jag så trött att jag skippade träningen och åkte raka vägen hem. (Förutom en snabbis in på posten för att hämta ut ett paket från MM sports innehållandes proteinbars och ett nytt proteinpulver med låg laktoshalt)

Sen satte jag mig ner och kollade på olika gardiner. Jag har ett hum om vad jag vill ha men ändå inte! Svårt det här!!

Här är iaf några av de jag har tittat på idag!

Födelsedagsfirande för Timmy

Vid 19.30 samlades vi ett gäng hemma hos Johan och Jenny för att äta middag. Det bjöds på tacos med en kycklingröra, ASGOTT!!

Strax innan 9 gick vi ner till Kista centrum för att bowla. Jag, Timmy, Johan och Jenny var ett lag och Ante, Matte och Emma ett annat. Jag vet att jag är dålig på bowling, men så dåligt som det gick igår har jag nog aldrig varit med om!! Jenna hade skadat armen och kunde inte röra den och första serien vann hon över mig med ett par ynka poäng, men andra serien drog hon ifrån och vann allt istället medan jag knappt kom över 100 poäng totalt!! Haha!

Sent kom vi hem men roligt hade vi!! :)

https://cdn3.cdnme.se/374316/6-3/pic_515ae3319606ee0a77a45678.jpg">https://cdn2.cdnme.se/374316/6-3/pic_515ae3319606ee0a77a45678.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/374316/6-3/pic_515ae379ddf2b35a39627132.jpg" class="image">

Tentan är färdig!!

Ja eller i princip iaf! Allt är skrivet, det jag har kvar är att skriva ihop alla referenser och titta över lite ändringar i formuleringar som är för lika det som står i referensen. Sedan ska jag läsa igenom minst en gång per dag för att se så det står rätt! Mina tidigare tentor innehåller så mycket småfel som är onödiga!

Så eftersom jag är klar med tentan har jag nu gett mig av mot kista för att fira Timmy med hans vänner. Det blir middag hos Johan och Jenny och sedan bowling på olearys.

Tidigare idag när jag var på gymmet så körde jag mina 100 burpees, denna gång på sämre totalttid men de sista 20 burpees jag gjorde utfördes på rekordtid - 1 minut 9 sekunder! Det går framåt! Vilan är alltid 3 minuter.
Men sen vara jag en trötter tjej som tränade övre ryggen. (Men på bilden ser jag ut som värsta biffen!!)

Vårkänslor

God morgon alla solstrålar!
 
Jag har idag ställt klockan på 08.00 för att så tidigt som möjligt vara på gymmet då jag gick miste om det igår. Sedan kommer alla timmarna på detta dygn gå till att skriva klart tentan. Den ska vara inne på torsdag men nästa kurs börjar på fredag och det finns risk för att vi ska läsa en massa tills dess. Detta vet jag inte än eftersom vår seminarieledare ännu en gång brutit mot skolans princip att skicka ut kursmanualen 3 veckor innan kursstart. 
 
Men vet ni vad jag såg utanför mitt fönster? Något som verkligen gav mig vårkänslor!! Jag tittade ut och såg att solen sken på min balkong! det börjar alltså bli dags att införskaffa lite utemöbler och sedan lite blomster! :D
 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!