Jag är ju bara för klantig!!

Åkte till Vällingby efter jobbet för att ta min spruta. Men efteråt tänkte jag gå och köpa mig "sminksvampar" och råkade slinka in på Cubus... Och råkade gå därifrån med ett par byxor och två linnen... Det va ju rea!! Och råkade sedan svänga in på Åhlens för att titta efter mobilskal men råkade istället komma därifrån med 6st vinglas.. Oops! 
 
Klev av i Blackeberg och promenerade hem. I brevlådan fann jag ett brev från posten, jag hade ett paket att hämta ut. Promenerade tillbaka till Blackeberg och hämtade ut min klocka somjag köpte via Groupon för nån vecka sedan!Äntligen hemma började jag leka med inställningarna på min kamera, det är så sällan jag har tid med det nu för tiden så jag passade på. 
 
Men vet ni vad jag gjorde för korkat idag!! hade telefonen i bakfickan och plums.. Rakt ner i toaletten!! Jävla tur att detta hände precis när jag skulle sätta mig! Men först såg jag inte telefonen, den hade åkte så långt in. Och i ren panik.. Ja, det va ju bara att stoppa ner handen och gräva fram den! Fy fan.... Ryser på tanken att jag haft min hand och min telefon i toaletten.... Började genast skrubba både telefon, händer och mobilskal med två och alkogel. en kollega tyckte att jag skulle lägga den i en skål med ris för det ska tydligen dra åt sig fukten men vi hade inget ris på hela förskolan. Så istället ställde jag den på ett ganska varmt element med laddningdelen neråt och där fick den stå ett par timmar. Och vet ni! Den funkar!! Alla funktioner funkar, till och med kameran! Vilken jävla tur har jag inte haft då??? Puh!
 
Aldrig mer telefonen i bakfick sa jag och stoppade den i... bakfickan! Haha! 
 







0 Kommentarer till "Jag är ju bara för klantig!!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!