Åååh va roligt!

Or not... Har betat av en värstingdag vill jag lova. 13 timmars arbetspass och hjärnan är inte på topp! Dessutom plockade jag fram studieböckerna en liten när jag kom hem.

Det jag mest överraskades av var att Älsklingen var hemma hos mig när jag klev innanför dörren och skulle överraska mig med middag, men som tur var hade jag inte hört av mig på vägen hem som jag skulle så han hade knappt hunnit börja med middagen, och det va ju då tur eftersom jag åt det här till middag på personalmötet ;)

Torsdag - låååång dag väntar!

Uppe före tuppen som vanligt, klockan blir 5 alldeles för fort om nätterna...

Träningen igår gick bra, det blev ABSolution men inga extra styrkeövningar då klockan blev för mycket, måste åka till gymmet direkt innan för att hinna med det. Passet började 19.00 och är 30 minuter långt fokuserat på mage och core. Det är upplagt så att instruktören har 20 sekunder på sig att visa övningen och sedan gör vi den i 40 sekunder så mycket vi bara kan. Sedan visas nästa övning och vi kör på, därefter repeteras två övningar en gång innan man går vidare, vilket är rätt smart för man får både repetitioner och vila (behövliga andningspauser haha!!).

Och hur kändes det efteråt då? Jorå, trött var jag och inte bara i mage och core utan även i andra muskler som axlar och ben, vilket även känns idag. Vi ska ge det några gånger som man bör med alla pass, så får vi se sen om vi fortsätter eller inte. :)

Idag har jag som sagt en lång dag framför mig. Är redan påväg till jobbet då jag börjar redan 07.15, men direkt när jag slutar är det dags för terminens första pedagogmöte och vi ska utvärdera typ hela förskolans verksamhet. Det blir intressant, vettigt och nyttigt men samtidigt så tar det på krafterna. Vi har däremot sagt en sluttid på 20.00 så att man hinner komma hem och andas innan det är dags att slänga sig i sängen.

Juste! Gjorde en rätt så intressant ommöblering igår med mina kollegor! Tänkte ta kort lite kort när jag kommer fram till jobbet så ska ni få se! :)

Försökte få ett bra kort på mina ögon som såg lite extra speciella ut idag men till slut blev jag arg på att det inte funkade och ja.. Därav flumbilden! :D
God morgon!!

Onsdag

Trött i huvudet - ja! Alldeles för mycket på gång just nu men va fan, tänk så bra allt blir i slutändan! När jag om 2,5 år pluggat färdigt och det är dags att byta jobb.. hihi! Då skulle jag vilja börja på en nyuppstartad förskola, liksom vara med från grunden, huuur kul som helst! :D

Idag är det en riktigt grå och tråkig dag men istället har jag tänkt röja runt på avdelningen, har bara en pedagog till att övertala! ;) Det är alltid bra med lite nytt så varför inte testa??

Efter jobbet är det dags för träning igen. Är inbokad med Timmy på ett ABSolution-pass i Vällingby men det är ju så att Timmy står i kö och kommer inte han med så blir det styrketräning istället, eller ja egentligen bara eftersom jag tänkt styrketräna vilket fall som helst, men denna dag blir det lite extra övningar så att jag går därifrån med darrande ben! ;)

Barn som inte leker

Jag har då varit på en ganska inspirerande föreläsning idag som handlade om barn som inte leker, samma som föreläsningens namn dårå.

Jag tyckte att jag fick en hel idéer kring lek, både smarta och galna idéer, för att hjälpa barnen på jobbet med deras lekförmåga. Det var även mycket man redan visste men som blev tydligare och när man fick det svart på vitt och sammanställt så kunde jag koppla till min verksamhet på ett annat sätt, så nu blir det att åka till jobbet och arbeta mer med leken imorgon!! ;)

Jag avslutar kvällen med ett par ledord till alla pedagoger där ute:

Energikick

Gud så skönt det var att sova! Även om ögonblicken är så jäkla tunga när klockan ringer så känner jag mig nu utvilad! :) slocknade på en gång när jag släkte lampan vid 21.45 ungefär.

Jag har börjat göra smoothies på morgonen igen, då kan jag sova lite längre och dricka den på resan mot jobbet. Idag smakade den banan och kokos.

Detta hade jag i:

Lättkvarg
Lättmjölk
Banan
Müsli
Kokos
Proteinpulver sötat med stevia

Kanske inte den godaste jag har gjort men den funkade! :)

Flum

Ja då var det kväll igen. Typiskt.

Efter rivstarten imorse så har dagen gått rätt segt. Åkte hem efter jobbet, plockade i mina säckar med kläder och inser att jag måste köpa ÄNNU fler galgar.... Wtf!? Hur kan jag ha så mycket kläder?? Haha!

Jag har även gjort lite smått plock som att beställa en bok från adlibris som hade blivit annulerad på min beställning på CDON och jag hade inte ens blivit informerad om detta... Skitställe!
Registrerade mig på Stena Fastigheters hemsida nu när jag är en hyresgäst hos dem. Jag beställde hem två proteinpulver med blåbärssmak och vaniljsmak (min tanke är att testa blanda) och ett paket proteinbars med smak av kokos och choklad, från MM sports.

Sedan har suttit uppkrupen i soffan, ätit middag och studerat lite grann om pedagogisk dokumentation, betydligt intressantare än gårdagens papper!! :)

Ligger redan i sängen redo att sova, imorgon väntar en lååång dag med både jobb och föreläsning.
God natt!

Måndag igen...

God morgon!

Tiden går alldeles för fort när man sover, hinner inte mer än att lägga huvudet på kudden så ringer klockan. Men det är väl så när man pluggar och arbetar, jag går ju upp 5 typ varje dag :(

Trodde jag inte hade nått intressant att berätta denna morgon men hann inte mer än att tänka så hände det en grej!
Bussen jag satt på krockade!! Körde rakt in i sidan på huven på en personbil när den svängde! Som tur var så åkte båda parter ganska långsamt men bussen kunde inte bromsa, den bara gled!
Vi i bussen klarade oss, en man som satt vid barnvagnarna åkte ner på golvet men vi andra fick tag i sätet framför! Mannen i personbilen kom snabbt ur bilen men var nog rätt chockad, till och med krockudden hade slagit ut och det var skador på båda fordonen.
Herregud vilken rivstart på morgonen. Eftersom bussen krockade precis i korsningen där bussarna kör in på en enkelriktad väg och endast en buss i taget kommer in så var det bara att kliva av och gå ca 1,5 km om inte mer...

Nu sitter jag i alla fall på en annan buss som tar mig ut på Ekerö men jag har haft typ bara otur när jag åkt till jobbet kommunalt.. Hoppas på bättre efter det här!! Haha!

En trött Emelie gick upp i morse!!

Kväller

Tänkte att jag skulle lägga upp bilder på det jag faktiskt handlade till lägenheten igår. Sådana där småsaker som man kommer på att man behöver. 

Först har vi en toarullshållare (som egentligen är en hushållsrullshållare men som passade mycket bättre på golvet i mitt badrum!), en tandborsthållare, en hushållsrullshållare som jag faktiskt använder som detta också samt en liten duk till bordet i vardagsrummet. 

Köpte även träningslinnet, strumpor, sockor, läppsyl från Olive och saltvattenspray. 



Idag drog jag iväg till gymmet mitt på dagen och körde ännu ett styrkepass men ökade vikter så som nedan. Blev HELT slut så nu börjar det likna nått med vikterna för mig kan jag lova. När jag väl har hittat den perfekta balansen är det väl dags att byta ut schemat! ;) 




Efter träning hoppade Jeanette på min buss i Islandstorget och så åkte vi hem till mig och bara satt och prata som vi alltid gör i flera timmar och dessutom åt vi en riktig lyxmiddag med köttbullar och makaroner, haha! ;D

Åkte sedan med bussen hem till Timmy där jag har suttit och läst en text som känns HELT fel så jag fumlade igenom halva häftet. Det handlar om vad man ska tänka på när man arbetar målinriktat i skolan och hur man gör ett prov och bedömer eleverna därefter. MEN HALLÅ!?! Inte fan gör jag varken prov eller bedömer barnens förmågor på förskolan! Här ska lekas!! 

Så imorgon intar jag andra texter än den skittexten (som säkert är jättebra för dom som utbildar sig till lärare)... God natt!! :) 

Gilla-knapp

Jag har märkt att i princip ingen som läser bloggen brukar kommentera mina inlägg men flera stycken brukar gilla länken, så därför har jag nu införskaffat en facebook-gilla-knapp längst ner på varje inlägg!

Klara, färdiga, börja använda! :D

39,3 kg muskler - var då?

Ja juste, var ju på gymmet igår och fortsatte min kamp mot + 1 kg muskler. Lite extra kul med träning idag eftersom jag köpte ett nytt träningslinne i neonrosa färg, i just love it!

Men i alla fall. Körde på 20 minuter på crosstrainern och övergick sedan till passet jag fick av PTn. Tänkte att jag kör detta pass ett par gånger innan jag byter ut övningarna. Kommer även göra så att jag andra dagar kör passet plus fler övningar. 

Idag lade jag till lite vikter men klarade mig ändå på 4 varv och 3 övningar på 15 minuter. Måste dock även öka på marklyften men på Sundbybergs gym så finns det inte stänger som väger mer än 25 kg vid PT hörnan och de andra stängerna är på helt andra sidan av gymmet bland alla fria vikter och där finns ingen yta att göra detta pass på, vilket är ett dilemma. Kan använda den tyngre stången och lägga vikter på men den är oftast upptagen... Ja ja, får se hur jag löser detta, under tiden ökar jag andra vikter! :) 

Efteråt stod jag framför spegeln och funderade på var dom där 39,3 kilo musklerna är någonstans. Enligt mig själv så tycker jag mest att kroppen ser lite lelös ut, inga muskler som direkt tittar fram om man inte vill säga spänner dom... Eller? 



Magen är kanske på god väg som den var förra våren...



Visar upp nya linnet ♥



Helt slutkörd Emelie, bild 1 efter crosstrainern och bild 2 efter styrkepasset



Linnets baksida och en bild där jag mest skrattar åt mig själv när jag försöker spänna mig!! Haha

Myslördag

Vid 21 tiden kom Minna hem till mig och nu sitter vi här i soffan och kollar på film, har ätit ost och kex och vindruvor! Riktig tjejkväll!! :D

Att storhandla själv...

Jag gick in på Willys med tankarna på att fylla på kyl, frys och skafferi. Med i tankarna hade jag även att jag skulle åka buss hem och att jag är en stark kvinna!!

Men nånstans gick det fel.. Haha! Så nu stånkar jag hem två supertunga pappkassar fyllda med mat, plus full handväska och de påsar jag fick med mig från Solna centrum...

Det är ju inte liiiite tungt!! Påminnelse till mig själv.. Storhandla inte själv utan bil!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_51041fecddf2b351adcfdcaa.jpg" class="image">

Att storhandla själv...

Jag gick in på Willys med tankarna på att fylla på kyl, frys och skafferi. Med i tankarna hade jag även att jag skulle åka buss hem och att jag är en stark kvinna!!

Men nånstans gick det fel.. Haha! Så nu stånkar jag hem två supertunga pappkassar fyllda med mat, plus full handväska och de påsar jag fick med mig från Solna centrum...

Det är ju inte liiiite tungt!! Påminnelse till mig själv.. Storhandla inte själv utan bil!!

Oops...

Oj då! Kombinationen jag och ett köpcentrum är inte den bästa.. Leder bara till att jag köper massa saker. Tur att det iaf var saker jag behöver!! :)

Här kommer en liten tjuvtitt!! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_5103f3fb9606ee5af637d357.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_5103f3fb9606ee5af637d357.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_5103f405ddf2b351a7397f4e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_5103f405ddf2b351a7397f4e.jpg" class="image">

Lördag

"God morgon" på er!

Snacka om att jag bara tagit det lugnt här på morgonen. Vaknade vid 9, har kollat på tv och ätit frukost i soffan och bara myst fram till halv 2 kanske.

Nu är jag påväg till Solna centrum för att handla lite smågrejer till lägenheten. Man märker lite här och där att man saknar saker.

Sedan blir det ett träning, troligtvis ett styrkepass. Egentligen har jag bokat in body combat men känner att om jag ska nå mitt mål så måste jag satsa på styrka just nu. :)

Kommer även ta mig en sväng in på Willys för att fylla på kylskåpet. Det ekar där inne.. Haha!

Hoppas ni får en trevlig dag!!

Jensens Bøfhus

Åkte iväg till stan igår och åt mysmiddag på Jensens Böfhus på Sergelgatan. Sanna hade bokat in oss på ett mysigt bord vid fönstret, nästan lite avskiljt. Vi åt väldigt goda köttbitar och självklart deras glassbuffe till efterrätt, hur gott som helst!!

Sedan åkte vi hem till mig och skulle kolla på film men jag tror vi somnade efter 5 minuter båda två, haha!


Underbara fredag!!

God morgon!

Ja för mig är det nästan morgon! Jag vaknade när Timmy åkte till jobbet vid halv 8 i morse, somnade om en liten stund när grannen slutat borra i väggen.

Vaknade igen vid 9 och gick upp, åt frukost i soffan framför tvn i bara morgonrocken! Så skönt med lugn start på dagen!!
Sedan betalade jag räkningar, pratade med trygghansa och räknade lite på CSN-pengarna jag kommer få under våren.

Nu sitter jag på tvärbanan och dricker mitt te, påväg mot skolan. Idag består dagen av en introduktionsföreläsning av utveckling, lärande och dokumentation. Mycket spännande kurs tror jag!

Sen ikväll blir det middag med hjärtat på böffehuset i stan ❤

Det känns att detta kommer bli en bra fredag!!

Torsdag

Hallå hallå!

Fy Satan så kallt det har varit idag säger jag bara (och det gör säkert alla andra också)!!
Frös stjärten av mig i morse när jag åkte till jobbet vid 6-tiden. MEN! Det finns ju en bra sak med denna kyla... Världen blir ju sååå jäkla underbart vacker!! Det måste ni ju hålla med om!! Titta bara på bilderna nedan, på Facebook och instagram vimlar det av liknande bilder! Jag blir väldigt sugen på att dra ut och fota såna här dagar men väntar till helgen.

Idag har jag bara jobbat på, handlat upp min sista peng, städat undan dom sista kartongerna och slängt massa skräp (nu är det endast kläder kvar men måste skaffa mig galgar och nån hylla eller korg extra till garderoberna och sedan har mamma varit här på besök med Ronja.

La mig i sängen i morgonrocken för att plugga, lyckades med kanske 3 sidor innan ögonen gick i kors... Stabil såååå skönt att börja kl 12 imorgon!! ;D

Styrka

Idag på gymmet så körde jag ju då en testrunda av de övningar jag fick av PTn igår. 5 övningar, tunga vikter, 7 reps och så många varv som möjligt på 15 minuter. Började även mitt lilla pass med 20 minuters PW (känner att en förkylning ev är på väg därav min försiktighet).

Men eftersom jag inte riktigt vet vad tunga vikter för mig är så chansade jag och började så som på bilden nedan (resultatet från idag).
Två övningar behöver jag öka på och tre stannar som dem är.

Imorgon så lutar det åt vilodag så jag kan fixa "det sista" med lägenheten innan jag får lite besökare i helgen! :D

Idag har jag och sötnosen förresten varit tillsammans i fyra månader, så han bjöd ut mig på middag på fredag! Mysigt!! :) ❤

Onsdag - träning 1

Så efter gårdagens mätning har jag idag nu laddat för att testa det lilla träningstipset jag fick av PTn igår. Ska bli kul att se hur det går. Då är det alltså 5-6 övningar som jag ska göra utan vila, så många varv som möjligt på 15 minuter! Resultatet ska jag sedan skriva upp så att jag kan jämföra framgången! :D

Och kom ihåg (till mig själv) TUNGA VIKTER!! ;D

Resultat från mätning

Här kommer det!!

 



För er som inte tränar så är väl detta endast siffror därför ska jag förklara lite grann. 

Längd: 152 cm
Ålder: 24 år
Vikt: 48.0 kg
Fett%: 13,6. En "normalkvinna" ligger på 21-30 % fett. En bodybouilder ligger på ca 11% när de tävlar. (Källa PTn på SATS). 
Vatten%: 66.9. Mycket bra då man ofta ligger för lågt på ca 45 %.
Muskelvikt: Av mina 48 kg så väger bara mina muskler hela 39,6 kg!! Vilket PT också ansåg va mycket bra och jag själv blev mycket stolt!! :)
Skelettvikt: 2,1 kg (= normalt)
Visceralt fett (onyttigt fett omkring organ osv): 1 (siffran bör vara så låg som möjligt vilken min är) 
BMR (Antalet kalorier min kropp gör av med om jag bara ligger stilla): 1254 kcal
Age (ålder): Min kropp är så ung som en 12 årings = Jag kommer leva länge!! ;D

MEN! Vi skulle ändå satsa på något mål efter mina önskemål så på 8 veckor ska jag öka 1 kg i muskelmassa. Detta innebär att jag kommer att få kämpa stenhårt med styrketräningen och hon rekommenderade att träna 3 ggr i veckan för att lyckas.. Nu jäääklar ska jag lyckas med mitt mål! 

Detta är alltså de rekommendationer jag har fått för att till slut nå mitt mål med en lite tajtare kropp! :)

Här under fick jag lite exempel på hur jag kan träna för att lyckas nå mitt mål:



På detta fick jag även ett kostråd, som jag egentligen redan följer men skulle tänka på lite extra. Jag skulle se till att ha proteinrika källor i alla mål om dagen - frukost, lunch, middag.

Så nu tänker jag gå och lägga mig nöjd som en kung! :D
God natt!!

Mätning

Nu sitter jag på bussen mot Sundbyberg där jag ska börja med ett besök på Åhléns för att fylla på sminkförrådet lite och dessutom köpa mig en termosmugg så att jag kan överleva kylan om morgnarna med lite varmt te!!

Sedan ska jag ta mig till gymmet för att möta en PT. Först ska vi mäta mig och ta reda på exempelvis fettprocent, muskelprocent och vätskeprocent i min kropp. Därefter ska vi gå igenom mina mål och prata kost och träning för att jag ska nå mina mål. Hon sa att för mig som tränar så ofta blir det kanske mer en koll på om jag vet vad jag gör egentligen Haha! Håller tummarna för att jag gör det!! ;D

Börjar känna mig liiite krasslig, kan ju Dock bero på de få timmarna sömn jag fått denna vecka så kommer köra ett kort lättare pass efter träffen med PT:n. Sen blir det nog raka vägen hem till sängen!! :))

Tisdag

Hallå där!

Åkte för första gången kommunalt till jobbet från nya lägenheten idag. Det började ju så där.

Tog på mig lite extra kläder för det visade sig vara -16 grader ute... Brrr!!!
Gick i god tid till bussen som inte var i lika bra på de. 06.01 kom en buss som vände och bara åkte förbi, 06.07 kom en buss som bara stod stilla i vändplanen, 06.11 kom en buss som plockade upp oss vid hållplatsen, då var det så halt att den fick backa ner för backen igen och ta ny sats. Kom fram till tunnelbanan ca 30 sekunder innan den skulle gå men även här va set några minuters förseningar och tur som jag hade så var bussen i Bromma OCKSÅ försenad!!

Kom till jobbet 06.57, började 07.00 och skulle varit framme 06.48! Klarade mig iaf! :)

Inte nog med att man ska finna nya platser åt alla ens saker när man flyttar, man ska även försöka anpassa sina rutiner till allt det nya, men det ska nog gå bra till slut! :P

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_50fe767d9606ee0e5ecc7fcf.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_50fe767d9606ee0e5ecc7fcf.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_50fe767d9606ee0e5ecc7fcf.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_50fe767d9606ee0e5ecc7fcf.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_50fe7697e087c3685fdd67f8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_50fe7697e087c3685fdd67f8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_50fe76a7ddf2b3116c9285c7.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/374316/images/2013/pic_50fe76a7ddf2b3116c9285c7.jpg" class="image">

Titta, det börjar hända saker!!

Trots att jag sov så jäkla lite i natt så har jag haft full energi idag!
Direkt när jag kom hem ringde jag felanmälan då mitt ena köksskåp saknar hyllor! Haha! Blev nog en liten miss där ;D
Sen skaffade jag ett elhandelsavtal och efter det har jag rensat fleeera lådor, dammsugit, ätit mat i farten och bara fixat i lägenheten alltså, så nu börjar det se ut som om någon bor här!! :D

Måndag - Zzzzzz

God morgon!

Eller ja, om den är god eller ej kan jag inte riktigt avgöra idag. Var hur pigg som helst igår när jag skulle sova så somnade inte förrän kanske 00.20, drömde att en jävla massa ord som berörde barndomshistoria bara snurrade runt i skallen så var alldeles orolig i kroppen. Så vaknade jag ca 02.50 och har sedan dess inte kunnat somna om! Har blivit helt tokig!! Vänt och vridit på mig och verkligen försökt men det har bara sprungit i kroppen på mig. Jag har varit uppe och ätit lite för jag var så hungrig där jag låg i sängen, jag har spelat spel på mobilen och även läst aftonbladet och bara hoppats på att klockan snart skulle ringa. 

Så egentligen är jag pigg men ändå såå trött.... ZzzzZZzz.. Strax dags att bege mig till jobbet och överleva dagen.. Tar nog med mig en burk Celsius ifall den lilla energi jag har i kroppen tänker försvinna! 

Hoppas ni har sovit bättre än mig och att ni får en bra dag! :)



Trött tjej... Här får ni även en liten inblick i mitt fina badrum! Ta även en titt på vilket långt hår jag har fått!! :D

Ett snabbt inlägg

... innan det är läggdags!

Tiden idag har bara flugit fram, jag har egentligen inte gjort så mycket. Vi fastnade framför tvn under dagen, nått nytt roligt komediprogram på 4an som gjorde att vi inte var på gymmet förrän vid halv 5 tror jag klockan var haha.

Körde 30 minuter på crosstrainern (bättre och bättre för varje gång), sedan ett stenhårt bröst och tricepspass. När hårtvätten efteråt blir som en extra tricepsövning, då vet man att man gjort bra ifrån sig!! Haha! Ush, kommer inte kunna lyfta på armarna imorgon...

Hemtentan är även klar (vilket var ett måste innan 00.00 idag) men när jag loggade in på datorn fick jag lite panik då jag inte hittade min senast sparade fil (!!!!!) men efter längre eftertanke så kom jag på att den troligtvis låg i mappen hämtade filer på mammas stationära dator, ringde till henne och hon hittade den (PUH!!). Så nu är den klar och förhoppningsvis så blir jag i alla fall godkänd! ;D

Med denna sköna bild på Ronja kastar jag mig nu i sängen, börjar kl 07.00 imorgon... Zzzzz..
God natt! :)

Söndag

God morgon världen!

Imorse såg vi till att sova ut ordentligt och vaknade inte förrän vid 11. Därefter har vi ätit frukost (tror ni inte att Timmy åt tacosresterna från igår? ;) ), sedan har jag börjat plocka in kläder i garderoberna och jag upptäcker att jag känner att jag inte får plats haha.

Men nu är vi redo att ge oss av mot gymmet!! Sedan väntar tentaplugg. Kul!

Hoppas ni får en bra dag!!

Lördag fylld av äventyr

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Ställde klockan på 9.00 i morse, mötte pappa hemma hos mig kl 11.00 (jag sov alltså inte hemma hos mig i natt). Då ställde vi in sängen i lägenheten, mätte och höll på.
Åkte sedan till Chilli för att hämta soffan, varpå precis efteråt lyckas jag få bensinstopp! Haha! Pappa fick bärga oss till närmsta Statoil-mack för att vi till slut kunde bege oss hemåt.
Vi packade in soffan i lägenheten och åkte därpå tillbaka till Barkarby men denna gång Ikea. Började med att äta i deras restaurang innan vi traskade in på kärringdagiset.
Vi hittade nästan allt jag ville ha bland annat lite lampor, tvättställning osv. Dock fick vi springa typ tre varv runt Ikea för att hitta en jävla hyllplan som jag ville ha men som till slut visade sig vara slut så fick ta en annan..... Snark.
På vägen tillbaka släppte jag Timmy i sumpan där han skulle träffa Jonte B, medan jag handlade på Willys. Pojkarna var inte klara samtidigt som mig så jag åkte ensam hem till mig och monterade både en golvlampa, soffan och soffbordet själv. Jag är minsann en händig kvinna! ;D

När pojkarna kom hem till mig lite senare lagade vi i ordning tacos och jag fick även igång tv och bredband (dock inte alla kanaler jag ska ha så måste ringa Telia imorgon i alla fall).

Sedan har jag försökt fixa lite till innan jag bänkade mig i soffan.
Jag ligger nu i sängen i min nya lägenhet och ska sova här för första gången! Så god natt på er, imorgon blir det sovmorgon, träning och tentaskrivning! ;)

God natt!!

Inflytt

Skolan gick faktiskt väldigt fort idag, intressanta diskussioner. Jag sitter själv mest och lyssnar men tycker som sägs är så pass intressant!

Sen åkte jag raka vägen hem, hämtade bilen och packade den full. Åkte direkt till Blackeberg och hem till mig! Hörde ni, hem till mig!! ;))

Började plocka upp, Timmy kom dit och lastade upp några lådor, syster med pojkvän kom dit med TV och lite säckar kläder, pappa kom dit med resten, det bara öste in grejer. Mitt i allt försökte jag plocka upp grejer och upptäcker att det saknas hyllor i ett köksskåp!! Får se till att Roger åtgärdar detta på måndag! :)

Vi fick upp köksbordet, tv-bänken, kanske 10 lådor, micron osv. Jag och Timmy kunde till och med laga oss en liten första middag!! :)

Tror det kommer bli riktigt fint! Imorgon kommer sängen och dessutom ska vi hämta soffan och springa lite på Ikea. Vi får inte glömma köpa toapapper heller!! :P

Men först behöver kroppen vila sig lite så nu säger jag god natt!

Fredag - Dagen med stort D!!

Härlig dag idag inte sant?? :D

Jag har redan varit iväg till Blackeberg och hämtat ut mina nycklar!! Fick leta runt lite för att hitta lokalen där man skulle hämta ut, men med tillsammans med min nya granne, tjejen som bor över mig, så hittade vi till slut!

Jag är helt kär i min nya lägenhet och även området, tror ni förstår varför om ni tittar på bilderna! ;)

Klar...

Nu ni, nu är jag i princip klar med packningen inför imorgon, endast det jag ska använda innan jag beger mig till Blackeberg imorgon för att hämta ut min nyckel. Kommer självklart att ta mig en titt i lägenheten innan jag åker iväg till skolan där en redovisning väntar! Så jäkla typiskt att det är en fredag och skolan är obligatorisk, vill ju börja flytta på en gång!! Men men, nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av en troligtvis sista natt här på Ekerö! :)) God natt!!

Q-dance 2012 year movie

Förresten, kolla in detta videoklipp! Det är klipp ifrån varenda Q-dance fest under det gångna året. Jag var detta år endast på Qlimax men det räcker för att jag ska känna den känsla som alla andra känner när de står där framför scenen och njuter. Defqon.1 har jag besökt tidigare år och jag måste säga att utomhusfestivaler har nått speciellt. 
 
Men det alla event har gemensamt är den kärlek och magi som alltid finns inom oss och omkring oss! 
 
 

Torsdag - 1 dag kvar

Tjohoooo!!! Imorgon smäller det, imorgon är det dagen D, den dag som alla ungdomar längtar till!! Jag har ju dock gjort detta en gång tidigare men inte alls på samma sätt! Då var det liksom inte ens bestämt att jag skulle flytta, skulle bara låna lite plats och plötsligt så bodde jag där.

Den här gången ska jag flytta själv, jag ska få min alldeles egna hyresrätt som dessutom är en nyproduktion så jag är först ut med att bo i lägenheten! Jag är så jäkla exalterad ska ni veta, kan inte riktigt tänka på annat, trots att jag försöker skriva tenta och redovisning! ;)

Jag kanske inte blir klar med tentan idag, men jag ska göra så gott jag kan för att slippa kämpa vidare i helgen och istället packa ur alla 14 lådor och 4 sopsäckar med grejer jag har.... Nej, jag har inte dåligt med grejer. 3 sopsäckar och en låda med kläder, en låda med jackor, en låda med skor. Resten är.. Öh, ja du, jag vet knappt själv! Haha!!

Nej dags att fortsätta med tentan! Vi hörs senare! :D

Psst.. Åh så jag längtar till sommaren!!!


Nu blev de kväller..

Timmarna går alldeles för fort!! Satte igång att packa och göra om strukturen lite grann för att få plats med allt, direkt när jag kom hem. Och detta har jag hållt på med hela kvällen plus att jag har tvättat med mamma en sista gång och diskuterat veckans kurslitteratur på webben med mitt arbetslag.

På jobbet idag kom ju läraren förbi. Vi höll på från kl 12.00-14.30 cirkus med både diskussion kring matrisen och sedan fick jag utföra en aktivitet. Det gick riktigt bra och nu har jag och min handledare lite mer att arbeta med! :) han tyckte att jag hade ungefär ett utvecklingsområde (förutom att analysera mera) vilket är det jag själv anser mig ganska dålig på - teoribasering!
Så nu ska jag börja skriva små anteckningar om jag stöter på nått intressant kring mitt arbete och det vi läser i skolan! :)

Så här ser det iaf ut hemma hos mig nu, börjar bli rätt så tomt ;)

God natt!

Onsdag - 2 dagar kvar

God morgon!

Vaknar denna morgon upp med smärta i magen, avskyr när det är så, samt att enda frukosten som finns hemma hos Timmy idag är smörgås som kan göra smärtorna värre, typiskt... Hoppas det går över under dagen.

Vid 12.30-tiden idag kommer ju en lärare från skolan till jobbet och vi ska gå igenom en bedömningsmatris, hoppas jag klarar mig bra! ;D

Efter jobbet blir det att åka hem, ikväll ska det diskuteras barnbok på kurswebben och så tänkte jag packa lite till av det sista och skriva på min tenta. Mycket intressant dag! :P

Bilder....

Typiskt nog laddade telefonen upp fel bild SÅ KLART!

Tisdag - 3 dagar kvar!!

Hallå där!
Det har varit full fart hela dagen därav dålig uppdatering! :)

Började med lite halvt kaos på jobbet, sedan hade jag träff med min VFU-mentor - vi får nämligen besök av en lärare imorgon på jobbet för ett trepartssamtal! Spännande!

Sedan har all aktivitet på jobbet fortsatt tills dess att jag slutade 15.30, då köade jag iväg till ÖB där jag inhandlade massor med badrums- och städgrejer till lägenheten! Ju mer jag handlar och packar, desto pirrigare blir det! :D

Och tack vare Snöoväder fick jag köa både på vägen till ÖB och därifrån.... Idioter som inte kan köra bil, ställer sig mitt i korsningar...

Ett träningspass hann jag med också! 20 minuter på cykeln och ett hårt magpass. Dessutom bokade jag in en pt-konsultation nästa vecka där jag bland annat ska mäta fett-procent på min kropp! Detta blir spännande!! :D

Nu måste jag fan soooova!!

Psst! Ni har väl hört om tåget som körde in i huset? ;)

Flyttpackning

Det är en väldig massa som ska planeras när man ska flytta. Det är inte bara att slänga ner i lådorna och sedan flytta in i lägenheten, man måste även se till att jag har grejer så jag kan leva i lägenheten också! Så det har jag fokuserat på ikväll, packat och planerat. Suttit inne på Ikeas hemsida för att finns lite smått plock som jag kommer behöva.

Sen lades det alldeles nyss upp nya bilder på Facebook från senaste kryssningen (ja den va ju för en månad sedan men tror Fredrik haft lite fullt upp med nya kärleken sista tiden!) ;)

Måndag - 4 dagar kvar!!

Tjenare på er!

Idag har jag en helt vanlig dag framför mig. Blir vilodag från gymmet och istället ska jag till biblioteket för att både lämna tillbaka en bok och låna en ny för skolan. Sedan kommer jag bara att fortsätta packa tills lådorna är slut, vilket nog är rätt snart... Haha! Förstår inte riktigt hur jag ska få med mig allt....
Men det blir nästa problem! :D

Söndag - 5 dagar kvar

Tjoho vilken härlig dag!
Sov ut ordentligt hela natten, även om jag har jagat troll och varit på lektion hos Ingmar Bergman i natt! Sjuka drömmar man har ibland...

Började med att jag och Timmy begav oss ut i det fina vädret för att handla lite frukost. Sedan slog jag mig ner vid tentan och Timmy vid mixen. Där satt vi tills det var dags att flytta fläsket till gymmet. Det blev ett grymt pass med 20 min på crosstrainern, 3 ryggövningar och 4 benövningar! På detta har vi ju båda mycket träningsvärk sen de två senaste passen, mycket bra träningsvecka!!

När vi kom hem till mig nu senare under kvällen så hämtade vi ner alla mina kartonger från vinden, såååå IT'S ON!!
Packningen har börjat och jag har redan konstaterat... ATT JAG HAR EN JÄVLA MASSA GREJER! Haha!

Dags att vila upp mig för imorgon fortsätter jag packa! :D

Hemma!

Så där ja! Då var vi hemma hos Timmy igen och har krypit ner i sängen.
Började kvällen hos Johan och Jenny med middag som Anette hade lagat, en slags gratäng med pasta, kyckling och ost, riktigt gott!
Sen slog vi oss ned i soffan, pojkarna satte igång att spela ps3 medan vi flickor busade med deras helt underbart söta valpar 10 dagar gamla!

Ja, så blev min kväll! :)
God natt!

Mys med vänner

Nu är vi på väg till Jenny och Johan där lite vänner ska samlas ikväll för att äta och umgås, riktig myskväll!

Lördag - 6 dagar kvar

Ih! Det pirrar till i magen varje gång jag skriver hur många dagar det är kvar! :D 
 
Idag har det varit en berg och dalbana för mig. Vaknade vid 9 och var alldeles täppt i näsan, tog nässpray och somnade om. Nästa gång jag vaknade var när Timmy smög upp ur sängen och började fixa runt i köket. Det är så sällan jag går upp efter honom så jag låg kvar en bra stund och bara lyssnade på de olika ljuden och försökte gissa vad han gjorde, faktiskt mysigare än man tror! :) 
 
Sedan blev det frukost och tentaplugg. Började på tentan igår och kom en bra bit. Känns som om den här första delen är mycket lättare än bit nummer två, mennu har jag i alla fall valt vad jag ska skriva. Men sen blev det pladaska och jag blev på dåligt humör och allt kändes skit, till slut somnade jag istället och vaknade vid 15. Behövde gå till tuben 15 minuter senare för att kunna hinna till Globen i tid men jag hade fått sprängande huvudvärk och motivationen låg på noll så avbokade istället. 
 
Tog en huvudvärkstablett och åt lite för att bli piggare vilket jag blev. Nu har jag skrivit klart första delen av tentan, bara lite finfix som måste ordnas. Jag är så snabb när jag skriver att jag själv inte märker vilka konstiga formuleringar jag skriver förrän jag läser dem högt. Jag gör säkert detsamma här på bloggen! :P 

Men eftersom jag är piggare och huvudvärken är borta tänker jag följa med Timmy ner till gymmet för ett snabbt magpass. Han ville ha lite nya idéer kring magövningar och jag har en del på lager så ska introducera honom och spränga magen själv! :) 

Fredagsmys

Ja idag har vi verkligen haft Fredagsmys, eller vad säger ni? ;D
Efter typ 2 timmar såhär så tog vi faktiskt fram ps3 och spelade lite lego lord of the rings! Storyn är nu avklarad och då har vi klarat hela 30% av spelet! Haha! Nu ska vi bara klara alla uppdrag och finna alla legobitar... Jag kan också vara spelnörd! ;)

Men nu är det i alla fall dags att hoppa i sängen, imorgon ska jag försöka skriva klart första delen av min tenta, 16.30 blir det Body Combat i Globen och sedan drar vi till Johan och Jenny för lite kvalitetstid på kvällskvisten! :)

God natt!

Träning

Heja heja! 

Jag och Timmy besökte gymmet efter skolan idag (som för övrigt gick sådär, var inte direkt aktiv och kände inte att hjärnan direkt fungerade) och körde ett för mig, tungt pass! Började med uppvärmning 15 minuter crosstrainer följt av axlar och biceps, mina typ svagaste muskelgrupper. Vi skulle avsluta med en timme PW för att förbränna lite fett men som vanligt var det överfullt på löpbanden.

Nu står kycklingen i ugnen och vi ska ha fredagsmys med att jag ska börja på min tenta och Timmy ska fixa med sin mix som kommer upp på Fb-sajten imorgon! :) Hittade lite bilder från hans spelning i lördags @ MondayBar från Bejbi.se - Gå gärna in och titta!



 

Fredag - 7 dagar kvar

God morgon!

Vaknade idag upp mycket mer utvilad än igår, somnade iaf vid 12 och hade sovmorgon till 06.40 innan klockan ringde! :)

Sitter nu på bussen påväg till skolan och känner hur det pirrar i magen. Inte för att jag ska tillbaka till skolan, utan för att jag flyttar om exakt en vecka!! Pratade både med mamma, pappa och lillasyster om flytten igår och vi sätter igång redan direkt efter skolan på fredag! Vi ska flytta så många kartonger som möjligt på en gång och hämtar sedan soffan och köper soffbord på lördagen!! Jag ser verkligen fram emot detta, min egen lägenhet!!

Efter skolan idag ska jag åka till gymmet. Pga mycket plugg kunde jag inte träna igår så tar igen det idag! Mitt nya träningschema går igång efter flytten :)

Ha en trevlig dag allesammans!!

Natti natti

Imorgon är det återigen dags för skoldag. Kände att studerandet idag inte var på topp även om jag har lyckats läsa klart varenda liten sida och dessutom har "diskuterat" på webben. Det är det sämsta diskussionsforumet ever så det blir inte så mycket gjort där känns det som... Men men, i helgen påbörjar jag min tenta som ska in nästa helg! Har inte ens koll på vad vi ska skriva om haha!

Nu tänker jag i alla fall lägga mig och hålla om Timmy som har kommit hem till mig bara för att vi ska få sova ihop ❤

Natti natti, vi hörs imorgon! :)

Torsdag - 8 dagar kvar

Nu är det snart bara en vecka kvar och jag har inte kunnat packat en enda låda, bra planering! ;D

Precis som tidigare nätter har jag inte sovit mer än ca 5 timmar.. Släckte lampan vid 22.40 men somnade inte förrän 00.30... Suck. Jag som aldrig haft svårt att sova, förstår inte vad problemet är just nu??

Och idag så både känns och syns det på mig hur trött jag är... Tjatigt av mig att berätta det här om och om igen men det ger mig ångest eftersom jag behöver vara pigg för att studera vilket heeela min eftermiddag och kväll kommer att stå för.

Nytt träningschema

Har nu tittat lite på hur jag ska lägga upp mitt nya träningschema tillsammans med att jag SKA börja plugga mycket mera på helgerna för att bli av med det ständiga pluggandet i veckorna.. Jag blir toookig på mig själv!

Men men, dessa klasser bokade jag in mig på idag, dock har jag inte valt vilken av anläggningarna jag ska träna vid på onsdagen, därav två bokningar samma dag :) dessutom är tanken styrketräning innan ABsolution-passet! :) wish me luck!!

Onsdag - 9 dagar kvar

Jahopp då var det dags igen.. Pluggandet gick ju sådär igår, nickade till många gånger medan jag läste en liten text så vet inte ens hur mkt jag tog in i minnet... Så idag gör jag ett nytt försök, intar min monsterdryck och placerar mig obekvämt vid köksbordet och läser texten om Alva Myrdahl. Jag har dessutom halva boken av Henning Mankell kvar att läsa så här finns ingen tid till annat...

Åh jag hade såååå mycket hellre varit hemma hos min älskling...

Tisdag - 10 dagar kvar

Trött människa! Fruktansvärt trött! Kunde ju inte somna igår heller, låg där i sängen pigg och glad tills klockan blev 01 eller nått.. Idag hade jag ingen vila heller men på rasten låg jag på soffan i personalrummet och slumrade lite men det hjälpe inte så mkt. 

Efter jobbet drog jag raka vägen till gymmet och var astaggad till en början! Men medan jag stod på crosstrainern i 20 minuter så rann den motivationen av mig på nått sätt, så slog till på ett par magövningar och gick hem sedan. Ganska besviken på mig själv. Avskyr dåliga träningsdagar... Jag saknar mina body combat pass!! Och inte blir det några fler på torsdagarna... Funderar på att lägga om mina träningsdagar helt. Kommer att träna BC på lördagar för Stefan, enda chansen för mig att köra för honom. Sedan har jag hittat ett BD-pass i Vällingby på måndagar, då har jag i alla fall en vilodag mellan. Funderar även på att lägga en dag i veckan (typ onsdag/fredag) där jag kör 30 minuter på löpbandet eller annan konditionsmaskin, och sedan endast fokuserar på styrka för att även försöka få fram mina muskler. Satsar sällan på tillräckliga vikter för att det ska ge resultat så aa.. Men då blir det fokus på övningar som tränar flera delar av kroppen på samma gång. 

Samtidigt som jag lägger upp träningen måste den gå ihop med skolarbetet, vilket suger för oftast är det träningen som blir utesluten om det är mycke i skolan.. Svårt att satsa på både skola och träning samtidigt. Jag måste dock skärpa till mig och se till att studera mera på helgerna. 

Man kan kalla detta mitt nyårslöfte - bättre studieteknik! =D

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sooooova!

Deztination @ Solnahallen 2013-01-05

Här kommer bildbomben från helgens dunderpartaj Deztination!!





















































Som ni ser så är ju jag med på en hel del bilder så ja, jag har även denna gång gett bort min kamera en hel del! :D 

Fler bilder kommer som sagt upp på Facebook men jag länkar dit när det är klart. 

Bilder på väg!

Sitter just nu och redigerar bilderna från i lördags, det är en väldig massa så kommer inte kunna lägga upp alla här men tar ett par stycken och länkar sedan till Facebook! :)

Måndag - 11 dagar kvar

Fruktansvärt! Får man säga det?? Somnade inte förrän typ 01.00 inatt, vaknade vid 04.30 då jag blivit helt täppt i näsan eller ja, ena näsborren och då kan jag inte sova.. Upp och leta nässpray, somna om och klockan 05.20 ringde klockan, dags att gå upp! Åh Gud snälla döda mig någon..... Varför är det alltid så här när man varit ledig och det är dags att börja jobba?? Blir tokig!

Men men, efter 2,5 veckas ledighet är det nu dags att återvända till arbetet. Jag gillar mitt jobb så har inga problem med det och trots att jag varit ledig har jag haft så mycket att göra om dagarna att klockan har ringt nästan varje dag, till och med på julafton!

Under tiden jag var på Deztination i lördags, spelade min älskling sitt andra gig @ MondayBar! Jag visste att hans set skulle bli bra då jag fått vara med på en liten hörna och välja låtar (trots att han hela tiden påvisade att jag inte förstod mig på trance ;)) och när han kom hem efteråt berättade han hur magisk detta ögonblick hade varit och hur publiken hade älskat honom!!
Jag är en stolt flickvän!! Så jäkla synd att dessa event krockade för jag hade gärna sett honom spela....

Bjuder i alla fall på några kort från hans spelning tagna av Takwen Shek.

(För mer info och supprt, gå in på Facebook @ Tim.Win)

Vart tog bilderna vägen?

Ja juste, jag skrev ju tidigare att jag skulle lägga upp bilderna från gårdagen, men jag och Timmy hittade ju självklart nått annat att göra. Kvällens aktivitet blev ommöblering! :P

Men jag bjuder på två mobilbilder! God natt!

...

Det är med ångest som jag efter 2,5 veckors ledighet, välkomnar jag studierna tillbaka. Hoppar direkt in i barndomens historia med Ellen Key och Alva Myrdal. Jippi.......

Magi!!!

Gårdagen var så magisk!! Jag kommer berätta mer snart och dessutom lägga upp bilder. Jag tog med mig kameran och fick riktigt bra bilder, men eftersom vi var ganska få som hängde ihop så blev det mest bilder på mig och Fia, haha!

Födelsedagspresent

Igår när jag var hos Jeanette och Tim så fick jag två födelsedagspresenter av dom, de hade ju tyvärr inte möjligheten att vara med när vi firade mig i december.

Det första två av paketen fanns en stenplatta med tillhörande ljus, passar superbra i mitt kök då ljusen var röda, stenplattan typ svart och i mitt kök kommer färgerna röd svart och vit dominera! :D
Det sista paketet innehöll tre olika "krämer" från I love..., En duschcreme, en handkräm och en body lotion, alla med Jordgubb och milkshakedoft! Jag älskar dessa krämer och sparar dom så klart till min lägenhet! ;D

Lördag - 13 dagar kvar

Tjenare!

Jag sitter redan på bussen påväg hem till mig för att påbörja dagens aktiviteter. Det blir en tur till stan med Fia, sen ska vi göra oss i ordning och dricka lite hemma hos Timmy för att avsluta kvällen på Deztination! Skulle gissa att det är Sveriges just nu största hardstyle-event på land, och det är GRYMMA djs som kommer! Jag har bara Fia att tacka för denna kväll, ville otroligt gärna gå men hade inte råd och då kom Fia med förslaget att jag kunde få biljetten i sen födelsedagspresent!! ❤

Igår åkte jag ju hem till Jeanette. Vi satt i timmar och bara babblade, vilket vi alltid gör eftersom vi ses rätt sällan, så då finns det mycket att prata om! :D sedan kom Tim hem och dom bjöd på korvstroganoff, verkligen jättegod!
När jag kom hem till Timmy igen hade jag handlat med mig lite gott från Ica, ost och kex samt vindruvor. Jag dukade upp på bordet och Timmy fixade fram filmen 'Stolen'. Den handlar om en bankrånare som hamnar i fängelset och när han kommer ut efter 8 år så är en av hans gamla kumpaner ute efter de 10 miljoner kronor som försvann vid gripandet.
Jag tycker det var en okej film, vissa scener är lite överdrivna och dom skulle ha kunnat arbeta lite med det finstilta men handlingen var riktigt bra!

Innan vi satte oss för myskvällen tig jag fram dammsugarn. För Max en vecka sedan sa Timmy att han hade dammsugit men kommenterade bara några dagar senare att det hade blivit skitit igen.. När jag då öppnar skåpet med dammsugaren får jag syn på att den står placerad i precis samma speciella position som när jag dammsög förra gången...
Jag: "Timmy... Dammsög du verkligen förut?"
T: "Hihi, Vadårå?"
Jag: "Jo jag ser här att dammsugaren står exakt likadant som jag ställde in den förra gången.."
Jag hör hur Timmy fnittrar...
Jag: "Så jag tänkte, du använde väl inte bara sopborsten?"
T: "Haha, sopa och dammsuga, det är ju typ samma sak!"

Haha den lilla latmasken försökte komma undan och trodde att han kunde lura mig!! När han sa att han hade dammsugit ville jag inte säga att det inte syntes för då hade jag ju klagat på att han hade städat lite! Haha!

Fredag - 14 dagar kvar

Nu har nedräkningen börjat! Om 14 dagar flyttar jag till min alldeles egna lägenhet i Blackeberg. En nyproducerad lägenhet på 34 kvadrat med busshållsplatsen precis utanför porten, 13 minuter till gymmet. Jag har inte packat en enda pryl i mitt rum ännu men tror det kommer gå rätt så fort ändå. 
 
Igår var jag tydligen helt slut. Började med att jag vaknade när Timmy gick upp för att ta sig till jobbet vid 08.30. Låg vaken ett tag men bestämde mig för att somna om vilket jag inte lyckades med så började istället pilla på telefonen och skrev lite påminnelser jag skulle utföra under dagen. Gav upp och gick upp för att äta frukost och börja läsa min bok. Detta resulterade i att jag blev supertrött och slocknade som en stock. Vaknade inte förrän 11.30 igen.. Halva dagen borta, just typiskt. Men då var det bara att sätta fart med mina praktiska göranden - ringa CSN, Trygghansa, Löneservice, boka om besiktning och adressändra. När jag var klar åt jag lite lunch och började sedan att läsa boken 'Comédia Infantil' av Henning Mankell som tillhör nästa veckas studier. Rätt skrämmande bok om hur barn i Afrika kan behöva växa upp. 
 
På eftermiddagen stack jag till gymmet, 30 minuter på löpbandet (dock 15 min löp och 15 min pw), 45 minuter NTC-pass 'Get strong - advanced - gladiator'. Helt slut efteråt. Nu sitter jag här och laddar för att göra mig redo för dagens pass. 
 
Efter gymmet åker jag mot Fagersjö och hem till Jeanette och Tim för att umgås lite och kolla in deras lägenhet. Har jag tur så kanske bebisen i Jeanettes mage är vaken också! Tycker det ska bli så roligt att detta söta par ska få en skrutt i familjen, dom kommer verkligen bli bra föräldrar!! :) 
 


Jag och Jeanette @ Monday Bar på Koingsborg för nått år sen eller två...



Tim och Jeanette, så fina tillsammans!

Nyårsfirandet 2012-2013

Här kommer bilder och summering av en otroligt lyckad nyårsfest!! 



Jonte, Jonte och Jonte! ;) 



Systrarna Tulevall, Jenny och Anette



Jag och Timmy



Bröderna från Helsingborg, Love och Vincent



Fia, Linn och Joel (Linn och Joel kom till oss ca 23.45 bara för att få vara med oss på tolvslaget :) )



Nicklas och Felicia



Nyårkyssen med min stora favorit ♥



Bästa vännerna Linn och Minna



Värdinnorna Jag och Mickan



Linn, Fia, Jag och Mickan i ett försök att ta några fina kort....



Förrätten: Skagentoast med citron och dill



Bordsgrannarna Jonte och Lina



Lyckliga jag



James "Timmy" Bond, enligt honom själv ;) 



Vännerna Ante, Jonte och Johan



Vänninorna Rosanna, Josefine och Emelie



Väninnorna Victoria och Amina



Efterrätten: Hallonmousse med hallon, riven choklad och hasselnötskrämskex



Den fint inredda lokalen



Dj Tim.Win levererade både house, trance och dance-musik 



Kärleksparet Fia och Love



Kärleksparet Lina och Ante



Kärleksparet Jenny och Johan



"Småttingarna" Tobbe, Nathalie, Hanna och Korpi



Nästa alla 11 fina flickorna - Jag, Fia, Victoria, Josefine, Emelie, Mickan, Rosanna och Amina
 
Tyvärr så glömde vi ta kort på varmrätten men det som serverades var: Potatisgratäng, Rostbiff, Sallad och Rödvinssås. Jäklar så god vår trerätters middag var måste jag medge!! :D

Club Aqua i bilder

Min sminkning:

Diamanter från Panduro, lösögonfransar från Kicks. 

Glittereyeliner från Make up store. Denna kväll satsade jag på mycket mörka nyanser men jag tycker inte att det framhävs i kortet, haha. 



 






Noize Supressorz tackades av scenen. Jag har inte sett dessa killar sedan QLimax 2009 men jag minns att jag redan då tyckte att dom var grymma. Även denna kväll ägde dem och körde flera av låtarna som spelades på just Qlimax 2009! ;) 









Hardcore!! ♥





Club Aqua - One night of core















Haha bilden här ovan är egentligen ganska gräslig men ändå rolig! Kolla färgen på mitt hår också!! haha!





Killarna in action!

Bilddagbok

Tänkte börja med en liten "bilddagbok" för vad jag har gjort här under mina lediga dagar efter jul. Det har varit full rulle på mig men det har varit mycket skönt!
 


När Timmy kom hem från Uppsala hade han med sig ett litet paket från hans ena syster till mig. Hon hade gjort egna örhängen med ljusrosa fjädrar på! Jättefina! 



I lördags åkte jag och mamma till Chilli, Mio och Ikea. På Chilli slog jag till på en bäddsoffa och här är den! Jag är supernöjd!



Jag och mamma slog även till på en varsin matta på Mio. Ronja älskade så klart mammas matta och satte på en gång att röja omkring på den haha. 



I söndags tog jag och Timmy en tur till Kista och gick på bio. Vi såg filmen Hobbit. En mycket bra film i samma stuk (alltså lika bra) som Sagan om ringen-filmerna. 



Detta år har jag tränat 112 ggr på SATS och mätaren är nu nollställd. Detta år satsar jag på lite mer än så! ;) 



Igår på nyårsafton fick jag några presenter:



Blommor av Linn och Minna som Minna själv har gjort. 



En påse med lite olika smink av Mickan.



Den innehöll läppglans, mascara och nagellack.



Läppglaset testade jag nu på kvällen och känslan på det var lite annorlunda, mycket mjukare och mindre kladdigt än va många andra läppglans kan vara! 
 
 

2013

Nytt år, nya möjligheter och jag känner att jag har en väldigt bra utgångspunkt. Jag har för det första världens underbaraste pojkvän, jag flyttar till min alldeles egna lägenhet om 18 dagar, jag läser på högskolan, jag har ett fast arbete och jag har under 2012 fått lära känna många nya magiska vänner som jag med glädje kommer att dela 2013 med!

Igår blev det partaj och allt var perfekt! Tänkte snart överösa er med bilder från både club Aqua och nyår! ;)

Här har vi iaf en bild på oss värdinnor, jag och Mickan, redo för fest!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!