Förbannad som ett bi

Nu kanske det låter som att jag har humörsvängningar men jag skiter i det och jag skiter i vad du tycker och tänker om det jag skriver. Men jag blir så jävla förbannad när du sitter och kastar gammal skit på mig när jag försöker bli som en ny människa och starta allt på nytt! Att du sitter och kastar skit för att jag trivs med nya vänner! Att du sitter och klankar ner på mig för att du ska verka så jävla bra! Tror du att det känns bra eller? Tror du verkligen de!?
Jag har ett liv att spendera med mina vänner, killar som tjejer, jag har många av båda könen. Jag trivs med dom och jag har väldigt roligt med dom! Då kan inte du komma in och säga att jag skulle vilja nått mer med hälften av dom! Jag är för fan ingen slampa!
Jag var på jättebra humör när jag började prata med dej, men så fort jag är på så bra humör och det har blivit så av någon annan än dej så gör du mig arg och irriterad! Det är inte ett dugg roligt! Och för att vara ärlig så tycker jag att det bara lyyyyyser svartsjuka om dej! För så beter många sig om man är svartsjuk, försöker bräcka och såra den man är svartsjuk på! Men du är ju aldrig svartsjuk så det kan det ju inte vara. Och skulle det vara svartsjuka så skulle du aldrig kunna erkänna det..
Du är till och med så jävla självsäkert att du ber mig säga några punkter där jag är bättre än dej och när jag drar upp en hel del så säger du bara: Jag ser bara två som har tyngd i mina ögon.. JA MEN ALLT DET DÄR BETYDER FÖR MIG!!!! Jag skiter fullständigt i om det betyder för dej för det här handlar om att JAG ser mig bättre än DEJ i vissa punkter!!
Jag gör så gott jag kan och lever det liv jag lever, mitt sk nya liv och jag TRIVS med det! Låt mig då snälla vara glad!

Vänner för evigt?

Jag blir så jävla glad asså! Jag vet inte om det är för att jag upptäcker att fler människor kan göra mej glad eller om det bara är så att vi har så kul ihop? Jag förstår inte! Har fått sällskap hela eftermiddagen, pratat om allt från himmel till jord, men kan inte sluta skratta och kan inte sluta le!
En jättehärlig person, verkligen! Hoppas vi förblir vänner! =)

Viktminskning

Lunchtid, jag lite sent idag men iaf. Jag värmde en ost och skinkpaj och tog gurka och tomat till, lite grönsaker är alltid bra. Sen satte jag mig framför Tv:n och åt. Det är vardag och då finns det inte så mycket att titta på och det vet vi väl alla! haha! Sååå jag fastnade på Oprah Winfrey, en rätt vettig show faktikst. Idag handlar det om viktminskning.
Och jag lovar att ALLA som vill gå ner i vikt borde se det här avsnittet!! I alla tidningar så tar man upp kvinnor och män som gått ner kanske 10 kilo eller mindre. På Oprah idag visas kvinnor och män som har gjort under och gått från fettma till fullt friska med en minskning på ungefär 100 kilo på ungefär ett eller två år!! Snacka om starka människor! Det är dessa människor som borde bli uppmärksammade i tidningarna, det är deras metoder som det borde stå om! Och vet ni vad deras metoder har varit?

1. Dom har nått botten och verkligen VELAT gå ner, allt har suttit i sinnet och hjärtat!
2. Äta nyttigt, många ggr men lite och nyttigt.
3. TRÄNING!!

Dom säger att det handlar inte om att hitta rätt bantningsmetod, utan man ska hitta en livsstil som är nyttig och som man trivs med, som får en att vilja fortsätta!

God morgon måndag

God morgon! Åter en ny dag, värst så tiden går fort asså! Det är måndag idag och vad händer alltså idag.. hmm.. INGENTING! =D Om man då bortser från att jag ska packa upp min väska som ännu inte är gjort, jag ska tvätta, jag ska ta en promenad med Ronja och Hanna ska följa med (vilket nog får vänta ett tag för det började precis att regna och då vill inte jag gå ut! haha), sen ska jag väl äta lite också kanske.. Alltså en helt onödig dag! =P

Syrran har fått hem veckorevyn som jag har suttit och läst nu. Så kom jag till horoskopet.. DET STÄMMER SÅ BRA! Och det som är läskigt är att det inte bara är mitt som stämmer utan även Tildas! Kul ju! =D

Mitt:


Tildas:

Summerparty 2008

Inte långt kvar till Summerparty 2008! Kommer bli så jävla kul ska ni veta!! =D Meeeen jag kan ju inte avslöja nånting tyvärr ;P

Dags att sova! puss på er!

Borta bra men hemma bäst <3

Jag är äntligen hemma igen, känns jävligt bra asså! Fast jag är väldigt sugen på att träffa lite vänner, men.. vem ska det vara när det visar sig att Hanna är i dalarna?? =p haha!
Hittade en sjuuuuk bild asså!



Haha ni kanske tror att jag står på knä men icke sa nicke ;p Jag är 152 cm lång och Jonte är nästan 2 meter! hahaha!

God morgon söndag!

God morgon allihopa! Idag är det söndag och dags för oss att åka hem! Wiiie! Jag har faktiskt längtat hem.. =) Syster packade redan igår och jag har packat klart allting nu, bara kvar att bära ut i bilen sen ska vi åka! =D Vi ska dessutom köra in i norrköping och hämta TildieWildie som varit där och hämtat resten av sina kläder och firat Olle, Nina, Sofie och Liza - grattis allihopa!

Ha en bra dag så hörs vi när vi är hemma!

Bevis

Rena rama beviset på att jag, Emelie från sthlm, har badat i havet nere vid tylösandsstranden idag! =D

Lite filmer från midsommar!

Hahahaha det här sysslade våra grannar med! ;p



Fia "misshandlar" något offer på campingen med vaxning av bröstvårtan! ;p



Fia och Minna har hittat två offer att vaxa benen på! Min röst hörs ibland och den börjar bli hes här! ;p



Livemusik!! Kan ni höra vilken låt?? ;p


Jag har köpt min dröm

Jag kan inte vänta med att visa dom här längre! Det är verkligen mina drömskor! Jag kunde ju inte låta bli att köpa dom asså! Här kommer bilden! =D





Vad tycker ni??? =D

God morgon lördag

God morgon allihopa! har ni inte sol där hemma så kan jag säga att jag är en solstråle idag! =D Känner mig helt utvilad, har sovit jättebra typ, vaknade upp på rätt sida och vi åker hem imorgon! =D Dessutom är det bara en vecka kvar till vårt summerparty!! Kommer bli GRYMT i år! Så jäkla roligt! =D
Jag tror jag får ta och skaffa mig lite vänner här nere så jag kan gå ut när jag är här nere och inte bara när Tilda och jag ska ta svängarna förbi på vår roadtrip! =p

Nu ska jag gå och äta frukost, sen kanske jag och syrran ska ner till stranden idag trots molningt och inte så höga grader... Meeeen, man kan ju inte vara i Halmstad utan att bada på tylösandsstranden när man bor så nära! ;p

Vad ska ni göra idag?

En summering

Man kan inte låta bli stan här asså! haha! jag och syrran åkte in idag igen för att bara handla liiiite till.. Jag kom hem med två jättesöta toppar från h&m, en bh, 3 par trosor, en hårspray, en bodylotion och ett par HELT UNDERBARA skor! Jag blev kär asså! kunde inte låta bli! så jävla snygga!
Butiksbiträdet sa till mig: "Ja dom där är så himlands snygga! Jag har ett par hemma, kunde inte låta bli att köpa dom! Men men man får ju tänka att man är snyggast på dansgolvet när man inte har råd med fler cider! ;p"
Och det gjorde det klockrent att köpa dom! haha! En par höga klackskor som glittrar och allt för 700 kr! Inte mkt kanske men det är sjukt mkt när man försöker spara! oj oj oj så det sved i plånboken.. Men men jag fick ju en annan toppennyhet idag..
Jag har fått halvårsvikariat på en av förskolorna jag jobbar som timvik på! Toppen! Samma förskola som Tilda, haha så kul vi ska ha ihop! Fast de är inte samma avdelning men iaf! haha!
GREAT!

Sen undrar jag.. Hur kan man typ sakna någon man inte känner, någon man bara träffat en gång, men som man hade så underbart roligt med? Typ sådär kärlek vid första ögonkastet fast det inte är det.. Haha!

Och till dig mitt hjärta.. Jag väntar förväntansfullt!
God natt <3

Hemresan - Midsommar 2008

Vi vaknar ganska tidigt på söndagen, trötta, sega, jag är nästan helt utan röst och med stor längtan hem! NU hade regnet kommit.. Vi skulle alltså få ta ner tält och packa i regn om vi inte hade den turen att det skulle sluta men det gjorde det icke. Jag hade slutat dricka rätt tidigt för att kunna köra tidigt och det kändes helt okej faktiskt. Så vi packade ihop oss, hjälpte några grannar med att starta bilen, städade lite och hoppade sedan in i bilen för att åka och lämna min packning i sommarhuset och sedan dra iväg mot stan och käka kl 12.30.
När vi stod i kön till Donken så kommer en av killarna vi precis hjälpt starta bilen och säger: "Det va länge sen" haha! =p
Så ringer norrköpingskillarna när vi står i kön och säger att vi ska komma tillbaka till campingen för att en av dom skulle få sitta i min bil istället då dom egentligen bara får köra 4 st i bilen med hade kört 5 st på nerresan. Så tillbaka till campingen, plockade upp Ludde och körde ännu en gång mot stan för att hitta nånstans att käka. Vi hamnade på Le Bistro och käkade fint men billgt, skitbra!
Sen valde Ludde att köra den andra bilen istället så Olle hoppade in i min bil med tjejerna och så bar det av. Och jag tänkte att fan nu tar vi motorvägen hela vägen och körde iväg mot denne. När mamma kanske 10 mil senare ringer och frågar vilken väg vi tar och jag säger: "motorvägen via göteborg".. VADÅ GÖTEBORG?? Va fan ska jag till göteborg och göra!!?? Vilken jävla omväg vi hamnade på! haha! Men men inget att göra nått åt.. Väl framme i götet så fick vi kringla oss runt där och hittade inte ett skit, så äntligen ute på väg 40 mot jönköping så var vi tvugna att tanka i landvetter.. Jag var så trött på att köra, jag hade sådan hemlängtan och så var det så jävla kasst väder så allt var bara skit! Jag hade redan kört bil i kanske 4 timmar och vi var inte ens halvvägs hemma!
Men vi puttrade iväg och på väg 40 går inte att köra fel så till slut var vi i norrköping och lämnade av Olle och hämtade vår packning som vi hade lagt i Jontes bil. Vi mötte dom och Dennis och Duvjö nere på nya torget men körde sedan hem till Olle för att hämta lite kläder till Tilda som hon har där. Tror klockan var närmare 21.00 om inte senare när vi äntligen begav oss därifrån.. Då åkte vi även till drive-in på donken innan vi åkte iväg mot sthlm..
Min röst var vid det här laget HELT slut så jag fick sitta och viska till Tilda som också satt fram så fick hon berätta för minna och Fia i bak vad jag sagt! haha!
Väl i sthlm, in på söder, lämna Fia, till skogskyrkogården, lämna Minna, ut på Tildas ö, lämna henne, åka ensam och trött med full kall fläkt och hög bra musik och äntligen hemma 00.45!! Snacka om att jag var helt jävla slut!! Jag hade kört bil i ca 11 timmar räknade vi ut! Och i det vädret, med den hemlängtan så var inte de roligt!!

Jag älskade förresten Dennis kommentar när vi kom fram för att hälsa: "Hahaha! Fy helvete asså, ni ser ju inte liiite slitna ut asså!!" Han fick sig ett gott skratt han.. :p haha!

     

Trots den vidriga hemresan så vill jag tacka för en underbar och svinrolig midsommar!! Nästa år ska jag, Tilda, Minna och Fia åka och campa i antingen Danmark eller grekland! ;p hahaha!

Shoppat loss!

Nu jävlar ska ni få se! I måndags var vi vid Eurostop och handlade telefon. Igår och idag har vi varit på stan och shoppat loss rejält! Här kommer bilder på allt!



En SUUUUPERSÖT dress till Leo, jag kunde inte låta bli!!

          

Jeans från Bikbok - 399:-
Jeans från Bikbok - 149:-
Kjol från Gina Tricot - 74,50:-
Topp från Gina Tricot - 199:-
Klänning från Gina Tricot - 149:-
Tröja från JC - 99:-
Shorts från H&M - 149:-
Plattång från Åhlens - 299:-
Spegel från Lindex - 49.50:-
Ögonskuggepensel från Lindex - 29:-
Solpuder från Lindex - 69,50:-
Blått linne från Gina Tricot - 99:-

Dag 2 - Midsommardagen

Vi vaknade upp tidigt den morgonen, redan halv 8, och var först upp på hela campingen nästan! haha! Iväg för att köpa lite frukost, av de lilla som fanns i den lilla affären på campingen.. En baugette och lite mjölk! haha! Supergott! ;p
Vi började ju då även leta efter min telefon utan resultat..
När alla började vakna så var del full fart utanför vårat tält. Alla norrköpingsborna kom dit, musiken spelades och vi hade alla supertrevligt. Jag hade lagt ut mitt sovtäcke så man kunde sitta på men det skulle jag nog inte gjort då hela den sen såg ut som en ölpöl! Zagge och Jonte höll nämligen hela tiden på och brottades på filten.

      

Som ni ser på sista bilden så somnade Jonte och det hade vi jätteroligt åt, la mat på hans mage, hällde öl i örat och han rörde dessutom hela tiden på sig, jämt skulle han gosa in sig i Zagge! ;p
Sedan drog Tilda fram sin nya piercingar ungefär 1½ cm2 stora gummigrejer som vi satte fast på våra tungor och försökte prata med! haha! jag kan ju säga att vi slemmade mest! ;p

       

Sen var det dags för pizza!! Dom hade nämligen framkörning till just den campingen bara och ca en gång i timmen. SÅ vi samlade ihop vad alla skulle ha och sedna fick jag utan röst ringa! Haha! Sex vanliga pizzor, två familjepizzor, en kebabrulle och en kycklingrulle. Mumsigt blev det! ;p

   

Efter allt fick jag väldigt ont i huvudet så gick och la mig en stund men fick inte sova länge innan människorna utanför tältet hade bytts ut. Så det vara bara att sminka sig lite och hoppa i festkläderna. När vi satt där så gick Fia och Minna iväg till toaletten och kommer tillbaka och säger: "vi hittade några på vägen.." VI BLEV CA 40 PERS UTANFÖR VÅRAT TÄLT OCH MIN BIL!! Haha så där satt jag och höll koll på allt och alla så ingen gjorde nått eller snodde nått eller ja vad som nu kan tänkas hända! haha!
När allting lugnat sig så träffade jag Robin från Lidköping, skittrevlig kille! Alla mina vänner försvann men de gjorde inte så mycket för jag hade skitkul iaf! Jag säger bara: "Tack för bulan jag fick på mitt ögonbryn!" Haha, den är kvar ännu! haha!

  

Hur alla än trodde att vädret skulle bli så hade vi sol i princip hela tiden, bortsett från 2 skurar på fredagen som inte gjorde oss ett skit! hah! 
Hemfärden får ni se imorgon! ;p

En mysig kväll i sommarstugan!

Vilken härlig dag! Jag och Syrran satt och latade oss nästan hela morgonen men bestämde oss sedan för att åka in till stan efter lunchen. Tanke blev aktivitet och vi lånade mammas bil och åkte, första gången helt själva! ;p Har ju inte haft körkort här nere tidigare! haha!
vi gick runt ett tag, hittade mest ingenting tills jag kom in på Gina Tricot som alltid.. Jag fattar inte men jag älskar deras kläder asså! Billiga, bra och snygga! Precis vad man vill ha!
Så jag shoppade loss lite på en "tubkjol", ett långt boxarlinne, en blommig jättesöt halterneckklänning och en topp som man kan ha både som klänning och t-shirt väldigt pösig! Tänkte att jag skulle ta bilder imorgon och lägga upp! =)
Sen kom Tildiewildie in på msn och vi började planera inför Summerparty, vi har massa roliga planer! ;p
Efter att matchen på tv hade börjat och jag hade tröttnat på att tänka tillbaka hem så gick jag ut till dom andra som satt och spelade kort. Vi tog fram lite ostbågar, jag tog fram lite cider och mamma lite vin (för ovanlighetens skull!! =P) och sen satt sig jag, mamma, syster och mormor ner och spelade ett sk parti, själva spelet heter oxå ett parti.. =P
Jag kom SIST! haha! Men men otur i spel = tur i kärlek! ;p Kanske väntar drömprinsen bakom hörnet? ;p
Nu är det dags för mej att sova!
Natti Natti!

 

Dag 1 - Midsommarafton

När klockan äntligen var 8 och personalen hade orkat sig upp ur sängen åkte vi in och tog ett varv för att hitta den perfekta platsen! Och vi hittade en perfekt i solen och allt. Vi ställde bilen, på med musiken, slängde upp tält, bord och stolar. In med sovsäckar och liggunderlag. Sen så var vi alldeles för pigga för att gå och lägga oss så vi tog fram lite dricka och satte oss och njöt i solen en stund, men det gjorde oss helt slut så vid halv 10 gick vi alla in i tältet för att slagga en stund. Efter en timme och en kvart vaknade både jag och fia i ren panik av att det var alldeles för varmt! Solen låg rätt på och det fanns ingen luft alls där inne! 

       

När vi alla kommit upp igen så fick vi besök av norrköpingsborna som bodde en liten bit bort och som kom ner torsdag kväll. Vi hade jättetrevligt där i solen tills vi var jättehungriga och det var dags för oss att fram vårat nya stormkök!
Vi gjorde faktiskt en hel midsommar lunch med potatis, sill, lax, tsatsiki, grönsaker, gräddfil, gräslök och så dricka till de. Nubben hade vi i bilen men vi var inte så sugna på att ta den just då! haha!

   

När vi hade ätit upp började vi göra oss i ordning inför kvällen med smink och kläder. Jag hade så jäkla svårt att välja kläder så jag var som alltid klar till sist och när vi precis skulle röra oss bort till norrköpingarnas tält så kom dom med alla deras stolar och skit för dom ville ju självklart ha massa musik, den som fanns i min bil! Jag lovar att vi måste varit dom som lät mest under hela helgen asså! haha! Vi satt där och hade sjukt trevligt, det kom annat folk och hängde på i sång och dans. Plötsligt kom det en skur så då tog vi våra saker och sprang till Norrköpingarnas tält där man kunde sitta alla innuti tältet. När regnet upphört kom Liza och Jessi med en liten midsommarstång som vi brudar dansade runt! Haha så läcker! ;p Sen vartefter klockan gick så började alla att umgås med andra människor runt om på campingen. Bland annat hittade vi livemusik!

                    

När klockan närmade sig 00.00 så hade redan några i gänget somnat och jag var supertrött då jag bara sovit den där timmen tidigare på morgonen sen natten till torsdagen. Så helt slut gick jag och la mig i tältet och pratade lite i telefon och då trillar även Fia och Minna in och sätter sig och äter rå korv med tsatsiki. Mumsigt tjejer! ;p När dom mumsat färdigt och vi precis lagt oss ner hör vi några basröster säger: Kolla! Där är den där bilen som dom där brudarna har med värsta baslådan!! HAHAHAHA!!! Vi kunde inte hålla oss för garv! ;p hahaha!
Innan jag somnade bestämde jag mig för att lägga telefonen bredvid mej så jag hörde om det ringde men det skulle jag inte gjort.. När vi vaknade nästa dag så var telefonen helt borta! Någon hade gått in i vårat tält medan vi sov och tagit den! Helt jävla otroligt och faktiskt väldigt läskigt!

Fortsättning får ni imorgon! ;p

Nokia 6500 Slide



Klicka på bilden för länk!

Ett fynd

Som jag berättade typ igår så blev ju min mobil snodd på midsommar. Idag var jag inne i stan med mamsen och systeryster och hittade faktiskt en mobil som jag känner mig riktigt nöjd med! Nu ska jag äta mat, min favoriträtt - morfars kyckling med ris, gräddsås och svartvinbärsgele! - men efter de ska ni få se en bild på min nya älskling!

Resan ner, Midsommar 2008

Resan för mig började ju redan när åkte för att hämta Tilda på hennes jobb. Så jag åkte iväg redan vid halv 5, hämtade tilda som jobbade 2 personal med ett barn! haha!
Sen åkte vi hem till Tilda för att äta, jag som nyss hade ätit men iaf, vi ville ju inte bli hungriga! Sen duschade hon och jag skulle försöka sova en liten stund men istället kom jag och tänka på förra midsommar då någon av vänerna från norrköping gick fram till en helt okänd person och ropade att det var Jård från Ztv! Människan var så full att han till slut trodde att han var en kändis som hette Jård och jobbade på Ztv och han fick hålla på och skriva autografer och vi korkade upp skumpa och allt! Hur kul som helst! HAHA!
Sen blev klockan halv 8 och vi bar oss av för att handla mat och hämta Fia och Minna på jobbet. Men vi var ju så exalterade så allt gick så fort så allt vi hade skrivit på bilen började ju rinna för det hann börja regna! Totalt misslyckat! haha!

       

Det blev RIKTIGT fullpackat asså, nästan så att bilen åkte baklänges i uppförsbackar! haha! Vi kom iväg ca 21.45 men eftersom dom som fick - de vill säga alla utom jag - började dricka så blev första pisspausen redan i nyköpingsbro, ca 45 minuters resa! Haha!
Men trots att vi fick stanna ca 7 gånger för pisspauser så gick det ganska fort ner. På vår sista pisspaus va roligast då vi stannade på en stopplats längs vägen. Men alla pissat färdigt så var det så bra musik i bilen att vi stod där och dansade och sjöng för fulla muggar, fia flashade rumpan för den enda bilen som körde förbi, vi stod i dörröppningarna till bilen och hoppade, skitkul var det fram tills dess att det började klia och sticka och vi blev attackerade av KNOTT! Vi hoppade av ren panik fortast möjligt in i bilen och åkte iväg i full fart! Det bara kliade sved och stack på varenda bar kroppsdel!
Sen läste jag en artikel idag om knott och att dm inte alls är så ofarliga tydligen!



Sista biten försökte Fia och Tilda bli så hesa det bara gick men den enda som inte hade någon röst när vi kom fram var jag som hade sjungit som vanligt! =p haha!
Vi var väl framme ca 04.00 då vi även blev stannade av polisen för körkort och nykterhetskontroll! Oj oj oj.... Men jag är ju duktig så jag hade så klart inte ens tagit en klunk! =D Så det var inga problem alls!
När vi kommer till campingen så blev vi bästisar med vakterna då vi inte fick komma in förrän klockan ÅTTA!! Men vi hade rätt så trevligt då det kom folk och pratade med oss hela tiden och vi åt upp halva vår midsommarmat redan då och jaa.. Vi försökte väcka alla på campingen med musik också men då klagade vakterna och skrattade! ;p haha!
Riktigt kul!

 

Halmstad igen

Nu är jag framme här i Halmstad igen och sitter helt slut framför datorn och Tv:n. Även om jag sov en hel del i bilen så är jag fortfarande helt slut! Men det är väl så det blir när man sover 13 timmar på en hel helg och alkohol och köra bil 11 timmar på de.. =p

Ni får bilder och historia imorgon!

God morgon måndag

Idag ska jag åka på semester... I Halmstad! haha! Japp jag ska ju då tillbaka till staden jag kom hem ifrån inatt! Jag är så grymt trött så jag ska lägga mig i baksätet och sova medan mamsen kör. 
Min mormor och morfar är även där nere och morfar har fixat trådlöst internet så jag ska ta med mig datorn. Den är nog den bästa studentpresent jag kunde få förra året, jag älskar den verkligen!
Jag kan ju då berätta att jag blev av med min mobil i Fredags, nån jävel gick in i tältet när vi låg och sov och snodde den så jag har ett tillfälligt nummer! Men det kommer jag inte skriva här inte! ;p

Nu ska jag äta upp min frukost sen så ska vi åka!
Ha en bra dag så hörs vi när jag är framme!

ÄNTLIGEN!!!

Vilken känsla! Efter en underbar helg så är jag äntligen hemma. Kört bil i 11 timmar idag så ni anar npg vad jag ska göra nu när jag äntligen är hemma... SOVA!!!! Fast kl 9 imorgon så åker jag tillbaka till Halmstad med mamsen och systeryster!

Men jag lovar att jag ska berätta om heeeela helgen!

Nu äntligen bär det av!

Yes! Klockan är dags att dra iväg! Jag ska nu dår iväg och hämta Tilda och så och jag är redan sen! ;) ovanligt va? ;)
Så om jag inte uppdaterar nått i helgen så vet ni varför men tänkte försöka mobilblogga lite!

Glad midsommar och puss på er!

God morgon torsdag

Idag åker vi!!! Så jävla kul! asså jag hoppas verkligen att det blir grymt! Dagen ser då ut så här:

* Jag skulle försöka sova så länge det gick, vrida på dynget.. hm..
* Äta frukost
* Bränna cd-skivor
* Packa in det sista i bilen
* Johnny kommer hit och gör mig sällskap
* Äta lunch
* Göra mig i ordning
* 16.00 åker jag för att hämta Tilda på jobbet
* Vi åker hem till henne och äter middag
* Tilda gör sig i ordning
* Vi packar in hennes packning i bilen
* 19.15 åker vi till Fia och Minnas jobb
* Jag och Tilda handlar mat
* Ca 21.30 slutar Minna och Fia och vi startar färden!!

På vägen ner kommer vi ha 10 kisspauser och 10 rökpauser troligen och det verkar vi ha tid med eftersom incheckningen som enligt mejlen jag fått från campingnen ska ha öppet dygnet runt, nu stänger grindarna ca 00.00 och öppnas igen 06.00. Vi kommer komma ner ca 04.00... Fast med alla stopp säkert senare!
Ja ja, det blir nog bra de där! När vi väl får komma in! =P Nu är det dags att börja! ;)

Gottegrisen - De är jag de!

fy fan vilken natt de här kommer bli! Ska försöka vrida lite på mitt dygn så jag kan vara vaken när jag kör ner till halmstad imorgon! men jag har ett problem.. inga att prata med på msn, inga som vänner som är vakna typ, one tree hill avsnitten är slut.. MEN.. det är scrubs på TV!!! =D
Så jag tänkte sätta mig och titta på de men måste först hämta nått att snaska på, är så OTROLIGT sugen på godis eller gurka med dipp!
Någon som har nått förslag??

Packat bilen

Hahahaha! Jag tror jag ska garva ihjäl mig! Jag har nu fått in min, fias och minnas packning plus tält och lite annat.. Var i helvete ska vi få plats med Tildas packning plus ett bord plus 3 stolar???? Ja du.. det måste ske ett mirakel imorgon asså! Och får vi in det imorgon så undrar jag om vi kommer få in allt på söndag igen? haha!

Cheerleading - Dag 5

Nu är det äntligen slut! Men det är tyvärr även jag! Ont i huvudet har jag också och har haft efter varje dansomgång den här "sommarkursen".. Lite segt.

* Springa 15 varv runt salen
* Uppvärmning (stretching) ca 30 min
* 30 st magputt
* 1 längd hjulningar rätt händer
* 3 längder hjulningar två pers emot varandra
* 2 längder hjulningar rätt hand (endast en hand)
* 2 längder hjulningar fel hand (endast en hand)
* 3 ggr hjulning över hel plint med satsbräda
* 3 ggr hjulning över plint rätt håll
* 3 ggr hjulning över plint fel håll
* 3 ggr sitt och rulla över
* 3 ggr ljushopp trampett stå med händer ner
* 3 ggr X-hopp trampett stå med händer ner
* 3 ggr "nudda-tårna-hopp" trampett stå med händer ner
* Träna olika lyft bland annat jag stå på händer, knäna på Myhs axlar och hela jag upp på hennes axlar

RAST 30 min - Så ont jag har i mina ben! Träningsvärk!

Jo precis, hela jag kändes som en enda träningsvärk. När vi väl kommer till dansen i cheerleadingen så måste jag erkänna att jag nog tycker den är roligare då det är så mycket mer hopp och lyft än i vanliga danser som jag har gjort. Och jag gillar ju gymnastik, har alltid varit mitt favoritämne även om jag då slutade skolan för ett år sen.. =P

God morgon onsdag - 1 dag kvar

Yes det är faktiskt sant! imorgon åker vi! så jävla kul det ska bli! Wiiiie!

Idag är det sista dagen på Cheerleadingen för sommaren, sen börjar det igen den 10e augusti med repetion och match den 13e mot assyriska. Häftigt!
Efter cheerleadingen åker jag direkt till Fia för att hämta deras packningar och sedan tillbaka till öarna för att vara barnvakt fram till 7 eller nått.

Vi hörs då!

Vad ska ni göra på midsommar??

Natti!

Jag skulle ha sovit för länge sen bara så att alla i intresseklubben kan anteckna och skvallra om det!!

Pratade lite med Dennis.. han kanske följer med till Halmstad med sina vänner som tydligen ska dit också.. Inga egna ideer undrar man ibland.. Men men jag sa iaf att det var lugnt, han var så snäll och ringde och frågade vad jag ansåg om det eftersom han lovat mej att inte åka dit så jag skulle "slippa" träffa hnm på midsommar. Men ja, det känns helt okej, behöver ju inte vara så att vi träffas heller liksom!

Men men, sovdags!
Skvaller Skvaller!
Passa på!

GOD NATT!

Gör mig så jävla förbannad!

Helt jävla otroligt vilka jävla skitsnack de finns ibland! Skaffa ett eget istället för att hitta på saker om mitt! Det är ju inte första gången det händer! Jag fattar inte vad poängen med det hela är, kan någon förklara de för mig? Kan inte allt bara handla om ÄRLIGHET och att alla sluta förvränga saker!

2 dagar kvar!

Haha nu ni! Skulle ni allt vilja råna man baklucka! ;p Den är full av mums mums till midsommar! Bara det sista ska in i bilen och sedan ska jag hämta minnas och fias packningar imorgon!
Jag längtar såååå!

Bröllopsoutfit

Jag kom på att jag tog kort på mig när jag hade klätt mig inför bröllopet och barnvaktstiden..



 

Byxor från Gina Tricot
Gul topp från Cubus
Vitt boxarlinne (syns ej) från JC

Surprice for me!

Åh jag tog alldeles nyss ett varmtbad med aromterapi för avslappning och peeling av min hud, riktigt skönt! Det får liksom hela kroppen att må bra!
Pappa kom hem med en liten present till mig.. En sverigeflagga till bilen, ett doftmärke med svenska landslagets märke och ett matchställ med gummipropp! haha! så jävla snyggt! ;p



  

Vilken överraskning

När jag satt och hade rast idag så fick jag ett helt oväntat samtal.. Frolle, en av vännerna från norrköping, har ju typ flyttat till Norge men är på hembesök över midsommar, HAN ringde mig, passa på när han var på väg mot Stockholm från arlanda! Kul var det! =D
Det bästa var att han berättade att han inte ritkgit hörde eller förstod vad jag sa trots att han själv snackar svenska och umgås lite med svenskar även i Norge. Men ja, vårat samtal blev i pricip så att jag sa nått och svarade: "VA!?!?" haha! ;p
Men de va kul och trevligt!

Vi hörs snart igen Frolle! =D

Cheerleading - Dag 4

Idag kändes det till en början inte alls lika jobbigt men jag har ju vissa svårigheter eftersom jag har ont i handleden men jag försökte iaf!

* Springa 15 varv runt salen
* Uppvärmning (stretching) ca 30 min
* 30 st magputt
* 1 längd hjulningar rätt händer
* 3 längder hjulningar två pers emot varandra
* 2 längder hjulningar rätt hand (endast en hand) (gjorde ej)
* 2 längder hjulningar fel hand (endast en hand) (gjorde en gång men gjorde ont)
* 3 ggr hjulning över plint rätt håll (gjorde ej)
* 3 ggr hjulning över plint fel håll (gjorde ej)
* 3 ggr sitt och rulla över
* 3 ggr ljushopp trampett stå med händer ner
* 3 ggr X-hopp trampett stå med händer ner
* 3 ggr "nudda-tårna-hopp" trampett stå med händer ner
* Träna olika lyft bland annat jag stå på händer, knäna på Myhs axlar och hela jag upp på hennes axlar

RAST 30 min - Allt va så grymt varmt!

Sen började vi med att köra dansen vi gjort 4 ggr och det går bara bättre och bättre. Men sen till det roigaste, den nya dansen! Vi har inte gjort långt alls men de lilla vi hann göra idag känns ritkgit roligt att göra liksom! Kan inte avslöja så mycket men min lärare avslöjade idag att de flesta av matcherna vi ska hejja på i höst kommer vara tv-sända! Fan va jag får stå ut med för att få åka till USA på träningsläger! ;p haha!

God morgon tisdag

Jag är inte alls på humör idag.. Min telefon håller fortfarande på och hänger sig men jag iaf bytt plats på korten så nu är mitt abonnemang i 70-talstelefonen, eller ja den är ju faktiskt köpt strax innan Dennis åkte till Thailand för lite mer än ett halvår sen men den är svartvit, inte så där modern! =P
Men men får väl ta och lämna in min telefon efter midsommar om jag hinner, eller så tar jag det i halmstad.. Vi får se helt enkelt.
Näst sista gången på cheerleadingen idag! Det börjar bli jobbig och hårt nu, ska ju börja med ny dans idag också vad jag vet.. Ännu jobbigare! Men det är träning som fan! Idag har jag träningsvärk i rumpenstumen! haha!
Efter dansen ska jag åka hem och byta om och sedan hämta Tilda på jobbet klockan 18 för att dra till Bromma och möta Minna och så ska dom in på systemet och plocka ihop dom två sista flaken! BÄST! Sen är det bara packning som ska hämtas och sen är det klart! IIIih vill åka nu!

Dags att borsta tänderna!
Puss på er!

Arg som ett biiii!

Fy fan vilken kväll asså! Har suttit i flera timmar och lyssnat igenom lite mer än hälften av alla mina brända skivor och vilka härliga låtar jag har! =D Men fan vilken tid!!!
Sen så har min mobiltelefon fått tuppjuck så den håller på och hänger sig HELA tiden! Jag kan inte göra ett skit med den utan att den hänger sig!! Sjuukt irriterande nu när jag ska iväg och johnny varit så snäll och köpt en laddare till bilen. Vore lite segt om jag bara kan använda den andra telefonen då för då passar inte den laddaren.. =(

Ja ja, ska gå och sova nu så jag orkar med morgondagen!
Puss på er!

Vilket väder!

Nu har jag ätit lite lunch och tänkte sätta igång med att packa alla dessa 48 saker jag kom på igår att jag ska ha med! Och nu blev det 50 för jag kom på tandborste och tandkräm.. =P
Åh jag vill verkligen åka redan idag!! Men men de är ju inte långt kvar nu!! Har tyvärr tittat lite på vädret och det ser ut som att det kommer vara regn.. men är det midsommar så är det, vad hade vi annars förväntat oss?? haha!



Och här utanför mitt fönster börjar det snart också att regna.. varför kan aldrig det härliga vårvädret stanna för? Så här var det förra året också!! Jättefins väder under studentveckorna och strax där innan, men så fort det var över och midsommar nalkas - då kommer regnet!

Cheerleading - Dag 3

Träningsvärken nästan borta, sitter kvar mest i benen. En handled som gör ont när man "vickar" den fram och tillbaka. Så idag har jag fått hoppa över en hel del grejer men ni ska iaf få se vad vi gjorde! =)

* Springa 15 varv runt salen
* Uppvärmning (stretching) ca 30 min
* 100 X-hopp
* 2 längder hjulningar rätt händer (gjorde ej)
* 2 längder hjulningar två pers emot varandra (testade ett varv men hjulade på fingrarna)
* 2 längder hjulningar rätt hand (endast en hand) (gjorde ej)
* 2 längder hjulningar fel hand (endast en hand) (gjorde ej)
* 3 ggr hjulning över plint rätt håll (gjorde ej)
* 3 ggr hjulning över plint fel håll (gjorde ej)
* 3 ggr sitt och rulla över
* 3 ggr ljushopp trampett stå med händer ner
* 3 ggr X-hopp trampett stå med händer ner
* 3 ggr "nudda-tårna-hopp" trampett stå med händer ner
* Träna olika lyft bland annat jag stå på händer, knäna på Myhs axlar och hela jag upp på hennes axlar

RAST 30 min - Allt va så grymt varmt!

Sen var det dags för dansen och jag kunde göra det mesta och börjar faktiskt hänga med i slutet riktigt bra. Dessutom sa min lärare att jag och Myh och ett par till är identiska i stegen! ;p GRYMT!

God morgon måndag - 4 dagar kvar

Hejsan allihopa! Idag är det dags för tredje dagen på cheerleadingen och min handled har fuckat sig igen.. Det betyder att jag inte kommer kunna göra allt idag, speciellt inte hjula på den handen eftersom jag inte kan stödja på den.. =( Men sånt är livet ibland.. Men jag kan iaf hjula på en hand, vänster hand! haha! Men det behövs ju trönas på så!
Igår när jag hade gått och lagt mig så kom jag på MASSA saker som vi måste ha med oss på midsommar så jag skrev en packlista med typ 48 saker! haha! dessa saker tänkte jag försöka plocka och packa ihop så mycket det går idag när jag kommer hem! Dessutom så ska jag städa - IGEN jag vet - när jag kommer hem.. Men eftersom jag är snart 20 år och fortfarande bor hemma så hjälper jag till en gång i veckan med att städa och dessutom städa mitt rum..

Nu måste jag borsta mina tänder och åka!
ha en bra dag!

Inför midsommar

Idag ska ni få se nått riktigt snyggt men först ska jag berätta om dagen dåda!
Jag väntade på att Tilda skulle vakna klart och jag vet inte allt hon gjorde och sedan åkte jag och mötte henne i centrum för att åka hem till henne och hämtat ÖB kvittot. Vi skulle då åka till ÖB och byta tältet till det större. Väl framme så går tilda fram till kassan och säger att vi vill lämna tillbaka det tält vi hade med oss och hon i kassan ropade efter ngn. Jag och tilda sätter oss och pratar en stund när en kille till slut kommer och säger; "har ni inte varit och campat än tjejer??". Då är det killen som vi frågade massa förra gången vi var där, alltså i onsdags var det va? haha! Men vi berättade att vi inte hade de men att två till skulle med nu och då fattade han direkt att vi ville ha 4mans tältet istället och vi fick återigen gå in på lagret och hämta! När vi skulle gå så sa han; "Se till att inte bli 6st nu då!" haha! ;p
sen drog vi oss hemåt med ett stopp i Johnnys nya lägenhet. Då fick jag även en överraskning som Johnny skaffat mig. En bil-mobilladdare inför min resa eftersom jag ALLTID säger att jag har dligt batteri i min telefon! haha! Men det ska jag förhoppningsvis lyckas slippa nu! ;p Sen åkte vi hem för att börja med att sätta upp tältet och vilket resultat! Skitmysigt och stort och ja, vi tror verkligen att det kommer bli bra! Vi hoppas verkligen att det inte regnar på midsommar för det blir bara så jävla fuktigt då.. 




Sen så var det dags för det viktigaste - Städa bilen inuti. Och vilken skillnad asså! Den är dammsugen helt av Tilda, dammad av mig och skurad på golven i baksätet av båda oss då vi spillt massa coca cola där som stank! haha! Men nu är det slut med de! ;p Sen så satte vi även igång och skurade lite på utsidan, med diskborstar och fönsterputs som övergick till diskmedel.. HAHA! Fan va pappa och Johnny (som kom och hälsade på lite, trevligt!) tyckte att vi var riktigt dumma i huvudet, meeeen vi orkade inte på annat sätt helt enkelt! haha! Sen så testade vi att skriva på bilen inför torsdagen och förlåt norrköping men vi kom inte på nått bättre än det här;



Fast ja det kommer stå: "Kajjamobilen #2" på bakluckan och sedan kommer våra namn stå på våra fönster som man har bredvid sig så vi visar vem som sitter vart liksom! ;p Vi tyckte det var lite roligt!
Dessutom har pappa klistrat på Lazzat-märken och Tilda gamla cykelhjälms märken! SUPERLÄCKERT! ;p

Men nu är det dags att sova, jag ska nämligen dansa imorgon igen, eller ja dansa och träna. just som min träningsvärk börjar gå över! Fy fan! Men men.. God natt med er!

Till dig

Dagens planering

God morgon bloggen! Idag har jag mycket att göra tillsammans med TildieWildie! Vi har ju knappt fått leka idag! Det här står iaf på "att-göra-listan":

* Boka vandrarhem till 8-9 juli
* Städa min bil GRUNDLIGT inuti
* Åka till ÖB och byta tältet till det större
* Kolla tältet
* Bränna cd-skivor
* Döpa bilen
* Hitta startkablar
* Börja packa det som kan packas

Så vi ska ta och sätta lite fart tror jag nog! ;p

Barnvakt 14-02

Vigseln var HELT underbar! Paret var så underbart söta där framme och alla pussar och dom såg så lyckliga ut och ändå har dom väntat MINST 7 år då äldsta dottern ska börja 1an i höst! Dom såg verkligen nykära ut!
Så jag hade tårar i ögonen från första stund så då kan ni nog tänka er att det var svårt att hålla tårarna inne när en tjej sjöng "för kärlekens skull"!



Lillen på två år hade fått feber på morgonen men satt så underbart gulligt i min famn hela tiden medan 6åringen fick gå med mamma och pappa fram till altaret. Och jag måste säga att det gulligaste var att hon stod med tårar rinnandes ner förkinden för att hon var så glad! En 6åring liksom! Såååå söt familj!
Men efter allt vid kyrkan och mamma och pappa hade åkt iväg så fick jag och lillen skjuts hem för att äta men han mådde så dåligt att han åt två små tomater... Efter att han en timme senare än han skulle, somnade så satte jag mig och tittade på tv ett tag tills han vaknade och verkligen KOKADE! Herregud tänkte jag och tog tempen - 40,7 grader!
Men till slut så kom farmor och vi fick i hnm lite alvedon och nu när jag åkte där ifrån så kändes han svalare och han hade sovit en del medan farmor hade varit iväg och skjutsat bland annat föräldrarna till deras kärlekssvit! Vem vet.. Det kanske blir ett tredje barn inatt! ;p haha!

Pratade lite med Dennis idag.. Han skickade sms och sa att dom pratade om mej och att jag måste sluta lägga mig i så mkt! haha! ja du... de va väl senast 3 månader sen jag gjorde de med dom i norrköping.. Jag är bara väldigt hjälpsam när det gäller mina vänner, sådan är jag!
Pratade lite med Mathias på sms också, snyggingen, haha! Jag skulle egentligen ha träffat honom en stund när jag var klar där borta men hans kompis blev misshandlad så han följde honom hem istället. Bra kille de där! =)
Sen så pratade jag med Johnny på vägen hem och han skulle skjutsa några hem till ungefär där jag bor så han ville stanna och säga hej men jag tror inte att jag orkar hålla mig vaken längre...

Lycka till i fortsättning Mr och Mrs R <3

Bröllop!

Jaha då ska man bege sig mot sommarstaden då.. Ska ju vara barnvakt idag åt två barn vars föräldrar ska gifta sig så jag ska till och med få vara med i själva kyrkan och se vigseln! Kommer säkerligen vara jättefint! Sen kommer jag att vara barnvakt fram till ca 02.00 inatt så kommer nog inte blogga så mycket idag om man säger så!
Men ni får ha en jättebra dag så hörs vi inatt eller imorgon! =D

Åsa 20 år

På vägen till Åsa stannade jag hos Tildas pappa och hämtade 3 singstar spel, här skulle minsann sjungas!! Jag kom fram rätt så sent men vi satte ju igång på en gång. Tyvärr har ju åsa då nått problem med sin röst så vad hon än gör för ljud i den där mikrofonen så träffar hon i princip alla pluppar på tvn! ;p haha!
Så ja team AliciaInaEm vann ju alla poäng med sina spelande Tilda och Åsa medan lag Tildaasa förlorade utan några poäng alls och sina spelande Alicia Ina och jag! ;p Det blev kanske en liten förväxling bland lagnamnen.. haha!
Sen så hade åsa bestämt med oskar och hans kompis och med Martin och slemjohan att vi skulle mötas i stan och gå ut någonstans på söder.
Så efter mycket öm värk i hela kroppen och mina fötter i mina högklackade skor, så hamnade vi på Marie Laveau - med typ 23års gräns ;P känner mig stolt lilla jag! =D
Det var trevligt och jag satt bara och njöt av hur alla skulle må idag utom jag för jag var nykter och chaufför! Bästa har jag lärt mig! Många verkar ju tro att man inte kan ha kul utan alkohol men jag hade riktigt trevligt! Speciellt när snyggingen från min förra skola hörde av sej!!! ;p haha! Ni kommer väl ihåg att jag har skrivit om honom ngn gång, en kille som är snygg (hoppas han inte läser de här haha) riktigt söt och som jag gått i samma skola som på hela gymnasiet men inte sagt ett ord till varandra trots typ några gemensamma kompisar eller va man ska säga. Kommer ni ihåg kanske?
Iaf så fick jag ett sms från ett nummer ja inte hade där det stod "tjena tjejen! är det fest ikväll eller? =D" och jag svarade "hej på dej också, men vem är det? =D" och så fick jag ju reda på att det var han o han var lite fuller för han hade muckat idag och sedan ville han och hans kompis att jag skulle köra runt lite med dom! haha!
Men Tilda och jag var ändå på väg så vi drog och mötte dom i gullmars där jag ändå hade bilen och sedan bar det av till Kärrtorp, gamla minnen, för att droppa dom där! Mysig liten tur, haha! Nej men han är skittrevlig och het!! haha! Alltid kul med heta vänner! ;p
Det bästa var nog att jag och Tilda har väldigt olika stil på killar så innan vi träffade dom så sa hon "Nu ska vi se vad du har för stil Emelie.." och när vi hade släppt av dom och hoppat in i bilen igen så är det första hon säger "Han va inte så pjåkig du..." hahaha! ;p du ser tilda!!
Sen var det bara att racea hem till TildieWildie och sova!

Personalfest

När jag har dansat klart åkte jag ner till jobbet där mamma hade lyckats spara mig 2 pannkakor! Wiie! ;p Men det bästa var nog att Sandra stod och bakade chokladbollar som barnen skulle få efter mellanmålet - MUMS!
När Sandra slutade så åkte vi hem till hennes föräldrar och duschade och gjorde oss fina inför personalfesten. Det är alltid lika kul när Sandra ska sminka sig, hon som i princip aldrig gör de då hon är allergisk mot smink och då helt enkelt skippat de! Ni skulle ha sett henne.. ;p
Väl framme på förskolan igen och vi samlat ihop oss allihopa så blev vi indelade i två lag som fick ett varsitt kuvert med massa frågor som vi skulle leta fram svaret på! Det var bara att åka iväg! Roligt var det tyckte jag och fick många ideer till summerparty 2008!
Till slut så hamnade vi på slutdestinationen som var hemma hos en kollega där det senare skulle serveras mat. Så klart så hade dom en "välkomstdrink" Cinzano asti champagne eller mineralvatten. TACK!! Jag älskar Asti och skulle köra bil så det fick bli mineralvatten, fan så kul! haha!
Men när vi hade druckit upp så pekar kollegan ut för fönstret på ett par cyklar som dom tagit med från förskolan. Det skulle bli race! En länga per person i laget och så skulle man byta och den andra cyklar tillbaka osv. VI VANN! ;p Det var sjukt jobbigt med min träningsvärk och dom små hjulen men det gick framåt iaf.
Sen var det maaaatdags som alla väntat på så länge. Och då började kollegorna att dricka vin och fy fan så roligt har vi nog aldrig haft asså!! Grymt roligt. och alla satt och drog skämt efter skämt och jag vet inte allt! Det märktes att vissa började få i sig en del efter ett tag.. hehe.
Strax innan 9 så badjag om att vi kunde rätta våra svarspapper innan jag skulle dra vidare. Så vi satte oss, jag och sandra, och fick varandras lags papper att rätta och en annan kollega läste upp fråga och svar. Jag och i princip alla andra trodde att mitt lag skulle vinna för vi hade flest rätt.. på de pappret med minst poäng ja! haha! Vi hade valt att svara på häftet med de mindra poängen och mest gissat i det andra häftet, medan de andra laget hade gjort tvärtom och alltså fått ihop mer poäng än oss.. attans! ;p
Men efter de sista skratten och klockan närmade sig 22 så gav jag mig med svårigheter ut genom dörren och mot Åsa!

Bilder kommer komma upp så fort jag fått några av Sandra! =D

Cheerleading - Dag 2

Med min vidriga träningsvärk och alltså svår rörlighetsförmåga så gav jag mig in i detta pass idag (fredag):

* Springa 15 varv runt salen
* Uppvärmning (stretching) ca 30 min
* 30 magputt
* 2 längder hjulningar rätt händer
* 2 längder hjulningar fel händer
* 2 längder hjulningar rätt hand (endast en hand)
* 2 längder hjulningar fel hand (endast en hand)
* 3 ggr hjulning över plint rätt håll
* 3 ggr hjulning över plint fel håll
* 3 ggr ljushopp trampett
* 3 ggr X-hopp trampett
* 3 ggr "nudda-tårna-hopp" trampett
* 5 ggr sitt och rulla över
* Träna olika lyft (som jag och myh då redan kunde men.. ;p)


RAST 30 minuter - AJ SÅ JÄVLA ONT JAG HADE!!

Jag testade att göra ett av lyften och jävlar asså! Kändes som att min ena axel slets sönder bara för att jag har sådan träningsvärk!! Ush!
Sen så dansade vi resten av den och dessutom så fick vi låna pompoms! ;p haha! Egentligen så är det match på söndag men jag har ju redan min söndag planerad och kan inte flytta det så tyvärr brommapojkarna, ni får klara er utan mej! =P

Fredagskväll

Nu sitter jag här och väntar på att personalfesten ska ta sin fart så jag får röjja på alkoholfri krusbärscider! =P
Sandra sitter bakom mej och läser min blogg! ;P
Sen ska jag åka till Åsa och så blir det Sing Star! =D

God morgon fredag

Fan veckorna går riktigt snabbt nu för tiden! Hinner ju knappt att det är måndag innan det är helg igen! =P
Idag är det dags för cheerleading igen, hoppas på att det blir lika roligt som igår. Sen kommer jag åka direkt till jobbet, dessvärre inte för att jobba men jag vill spara bensin och jag jobbar ju bara 2 km från där jag dansar så varför inte? Man kan ju dessutom duscha och allt på jobbet så. Sen 17.30 så är det personalfest, ingen aning om vad vi ska göra för det får vi reda på då. När jag väl kan åka därifrån så bär det av till Åsa där vi ska ha det trevligt, lite tilltugg och sedan massa singstar så klart! ;p Jag ska inte dricka nått ikväll så kommer ta bilen hem till Tilda sen och sova där.Blir nog en lyckad kväll och dag! =D
Men eftersom vi har dator på jobbet så berättar jag hur det gick på cheerleadingen när jag kommer dit för nu måste jag packa klart alla kläder och sådant! =D

Ha en bra dag!

Anonym

Jag måste bara säga en sak till innan jag går och lägger mig! Du anonyma som alltid skriver negativa saker i min blogg, jag har en liten aning om vem du är... Tycker du inte om det jag skriver, så läs inte helt enkelt! Men jag menar.. då kan du ju inte skvallra vidare ;p

Besökare

imorgon måste jag nog gå upp lite tidigare egentligen.. Jag måste välja kläder som det ser ut just nu, till dansen, till personalfesten och till bröllopet då det ser ut soom att jag ska sova hos tilda imorgon. Mysigt! ;P
Johnny kom förbi och tittade på "min stora kärlek" idag, haha! den är verkligen klockren! ;p

Men men, dags att sova! Måste ju orka med morgondagens träning också! haha!
Kommer inte sova gott med min träningsvärk!
god natt!

Tips från coachen

Åh! Jag har fått världens bästa ide till our summerparty 2008!!! ;D Tur att vi bor på landet säger jag bara! haha!

men sen måste jag även få påpeka en sak... jag klagar inte alls på att få alla kommentarer, MEN.. Jag gillar inte alls att folk frågar: vad ska du göra idag? Haft en bra dag? Vad har du gjort idag? osv osv.. FÖR DET STÅR I MIN BLOGG!
Så ett tips från mig! Läs innan ni kommenterar så får ni veta vad jag har gjort och kanske kan kommentera det jag gjort istället! =)

Otur!

Attans! Jag hade visst bara ett avsnitt att titta på så nu måste jag vänta på att det andra laddas ner! *mutter* haha! så vad ska jag göra undertiden? Sova kanske?? ;D

Vad ska ni göra idag?

Cheerleading - Dag 1

Detta fick vi göra innan vi skulle dansa idag:

* Springa 15 varv runt salen
* Uppvärmning (stretching) ca 30 min
* 50 X-hopp
* 2 längder hjulningar rätt händer
* 2 längder hjulningar fel händer
* 2 längder hjulningar rätt hand (endast en hand)
* 2 längder hjulningar fel hand (endast en hand)
* 5 ggr hjulning över plint
* 5 ggr ljushopp trampett
* 5 ggr X-hopp trampett
* 5 ggr "nudda-tårna-hopp" trampett
* 5 ggr rulla över (väldigt svårt att förklara)
* 5 ggr sitt och rulla över


RAST 30 minuter - grymt skönt! haha!

Sen var det dags för självaste dansen så att säga. En minut av dansen gjordes idag och en minut ska göras imorgon, jag kommer ligga riktigt död i helgen. Jag brukar inte "träna" så här hårt!
Men som slutsats så kan jag säga att trots att jag har gjort illa min arm, fick sträckning i nacken under uppvärmning och har en konstig känsla i mitt högra ben så var det faktiskt roligt! Trot eller ej! =D

Nu ska jag kolla på one tree hill och somnar säkert till det, eller ja de beror ju på, även om jag är slut så brukar jag ju inte kunna somna till den serien! ;p

Helt slut!

Åh fy fan asså! Jag är helt jävla slut och så jävla hungrig! Jag vill egentligen stretcha men har inte ork till DET ens! Men om jag inte gör det så vet jag hur jag kommer känna mig imorgon... Jag kommer inte kunna röra mig! =P
Men jag ska bara äta lunch så ska jag berätta allt vi gjorde! =D

God morgon torsdag - Jag drömde en gång en dröm..

Tjenixen allihopa! "Vad gör hon uppe" frågar ni er, "hon ska ju inte jobba".. Men det är ju så här att en annan ska jobba med annat och som jag har betalat för - DANS! Eller haha ja, Cheerleading! fy fan så jag kommer se ut! det är liksom inte riktigt min grej att stå och shoa och shimma och skrika; "Ge mej ett B! Ge mig ett P! Vad blir de!? BP!!! Whoooooooo! Haha! En sjuk grej... =P
När jag har slutat klockan ett, vad ska jag göra dåda? JO! Jag ska hem och skriva min packlista och kanske till och med börja packa lite inför midsommar! =D haha! Jag vet jag är alltid ute tidigt med att packa men fan jag vill ju åka NU! Jag hoppas verkligen att tiden kommer gå fort! Om en vecka så sover jag säkert nu men vaknar lite senare och går upp, äter frukost, packar in det sista i bilen, bloggar lite under dagen, lunch och middag vore bra, kollar igenom allt igen, plockar upp Tilda 17.15, sen ska vi hitta på nått ett tag tills vi ska hämta Fia och Minna klockan 21.15 i Bromma utanför deras jobb och så hoppar dom in i bilen och sedan bär det aaaaaav!! =D Så jävla kul asså! Och förhoppningsvis så kommer inget att gå fel, man ska visserligen räkna med de men iaf!

Nu är det dags för mig att klä på mig, jag tänkte lägga ut minlilla träningsoutfit sen! Jäääävligt läcker! ;p
Ha en underbar dag!!

Cheerleader för Brommapojkarna

Vet ni förresten! Jag vet inte hur mkt jag har sagt om det här till er men på min dansuppvisning så frågade min danslärare mej och myh om cheerleader-platser i Bromma nånting, kommer inte ihåg vad dom heter.
Imorgon så börjar det! Intensivt också! Fyra timmar om dagen i fem dagar. Den 12e, 13e, 16e, 17e, 18e. Jag kommer vara helt SLUT! Men fan så kul, jag kommer garva ihjäl mig!! Kan verkligen inte tänka mig som de! haha!
Sen så i höst så kommer vi "uppträda" på Brommapojkarnas fotbollsmatcher och nästa sommar åker vi till USA på träningsläger - grymt! Vad säger ni om de va? ;P

God natt!!

Vilken vän!




Detta skickade Johnny till mig när jag pratade i telefon med hnm.. Han är ju go!
En toppenvän!

Efterlysning!

Åh nu kan det väl ändå vara en vecka framåt? Vi handlade allt, och hittade allt, superbra! ;p

Jag har ju sett en speciell tatuering på ett av avsnitten i LA ink som jag vill ha som grund till min andra tatuering. MEN det finns ett stort jävla problem!! För jag hittar den verkligen inte på nån bild! Så häromdagen såg jag på tv att det var en reklam om La ink och då är den tatueringen med i reklamen!! Jag vill verkligen ha en bild eller veta vilket avsnitt som den tatueringen är med i!! Så nu vill jag att ni hjälper mig och tittar på tv och om ni ser reklamen så är det körsbärskvisten med massa rosa blommor på, sen så berättar ni det för mig och om ni vet vilket avsnitt eller var jag kan få tag på en bild! =D

SNÄLLA HJÄLP MIG!!!

God morgon onsdag

God morgon allihopa säger jag med ett leende!
Hur mår ni idag? Jag mår ra, lite seg bara! Försökte kolla mig igenom fotbollen helt igår och visst var det spännande och jag missade inte andra målet som jag gjorde med det andra, jävligt fult mål men iaf! ;p
Men sen måste jag ha somnat under slutminuterna för jag vaknade klockan 23.10 av att tv:n fortfarande står på. Så det var bara att krypa ner.
Vaknar mitt i natten av att min telefon ringer och jag får ännu ett härligt fyllesamtal där Dennis faktiskt frågar om det är okej att vi pratar, bara det att precis när jag ska säga attt det är okej så hänger sig min telefonjävel! Blev sjukt irriterad och det tog tio minuter innan jag fick igång min telefon tillräkligt för att ringa upp. Då hann vi prata lite till innan den hängde sig igen. Då blev jag så arg så sprang upp och hämtade en annan mobilladdare och körde igång en av mina andra mobilen så nu ska jag börja gå omkring med två mobiler. Men han är lite rolig, nästan som en 3 åring eller nått. Ligger och pratar typ bara för att höra min röst tills han somnar då jag får lägga på.. =P Fast de är lite gulligt också! haha!
somnade iaf till slut om och nu sitter jag här och har ätit min frukost.

Jag har lite planerinför dagen:

* Jobba 9-16.45
* Hämta Tilda på jobbet
* Möta Fia och Minna
* Åka till ÖB för inhandling inför midsommar 2008

INHANDLING Bekvämligheter

  • Tält [ ]
  • Hopfällbart bord (2) [ ]
  • Hopfällbara stolar (4) [ ]
  • Stormkök [ ]
  • Bestick [ ]
  • Snapsglas (?) [ ]
  • Tallrikar [ ]
  • Engångsgrill (2?) [ ]
  • Servetter [ ]
  • Myggljus [ ]

Sjuk kul detta kommer bli asså! Vi är så bra förberedda också! =D Dags att slänga på lite mascara och åka till jobbet! En lång dag framför mig!

Vad ska ni göra på midsommar??

Det måste vara omöjligt!

Asså det är inte sant! Jag är sjukt trött, ligger och kämpar för att hålla mig vaken och ögonen öppna så stänger jag dom två sekunder och SJÄLVKLART gör Sverige sitt första mål då!!!! Det kan fan inte vara sant asså!

men hallå!

Det kan ju för fan inte sluta 0-0!!! SKÄRPNING SVERIGE!!

Checklista - Heja Sverige!

Åh fan så jag vill att det ska vara midsommar nu och att vi ska åka ner till Halmstad!!! Jag och Tilda sitter och skriver checklista och sedan ska jag sätta mig och skriva en packlista för jag kan ju inte börja packa redan! =P Måste dessvärre vara en liten väska med lite kläder och lite ombyten och skit men aa jag vet inte hur vi ska få plats asså!

Men men nu ska jag som hela Sveriges befolkning utom min mamma, pappa och syster, titta på Sverige!!
Heja Heja sverige!!!

Rast

Nu är det bestämt, jag och Tilda drar till systemet när jag har slutat så vi kan påbörja inköpet av drickan till midsommar! =D Efter de ska jag ju vara barnvakt.
Jag är jättetrött idag faktikst men bullen jag åt nyss kanske hjälper mig lite! ;p
Idag tar min syssling och några barndomskompisar studenten - GRATTIS! Men tråkigt att det inte är lika bra väder som förra veckan! Haha!
Jag hade ju underbart väder när jag tog studenten, härliga tider!
Nej nu ska jag njuta av min rast! =D

God morgon tisdag!

Chefen ringde ju mig igår och bad mig jobba idag så det är vad jag ska göra den större delen av dagen, 8-15. Sen har vi inte riktigt bestämt om jag och Tilda ska ta en snabbis till systemet för att inhandla ett av flaken till midsommar, måste se om tilda känner att tiden räcker. Sen iaf ska jag vara barnvakt igen - tjäna pengar till midsommar! =D
Pratade förresten med mamman till barnen jag ska vara barnvakt åt på lördag på föräldrarna ska gifta sig och de här kommer bli riktigt roligt tror jag! Jag ska dessutom få vara med på själva bröllopet! ;p

Dags att borsta mina tänder och åka till jobbet, är helt slut idag efter att ha somnat närmare 1 igår!
Ha en underbar dag!

Gon datt

Klockan bara flööög iväg! Har suttit och pratat i telefon sen typ 9 kanske och nu är klockan alldeles för mkt! jag borde ha somnat för länge sen och nu sitter jag och pratar med minna och fia på msn för att komma fram till en planeringsdag! Men vi jobbar som skit i jämförelse med varandra! Jaja, de får väl bli som det blir!
god natt!

Buy me a tält! haha

Jag hittade ett direkt! Fast inte på blocket, där fanns bara massa dyrt skit! Utan på ÖB så klart! ;P Ett tvåmannatält med ett hopfällbart bort och två hopfällbara stolar, skitbra för oss ju! =D Och dessutom endast 200 kr!
Sen fanns det även ett utan stolar och bord som var lite mindra dessutom tyvärr som kostade 99 kr, så troligen blir det det större! jag och tilda vill inte sova allt för nära varandra! ;P

Jag letar tält!

Äntligen hemma från jobbet! Dom pratade om att det skulle bli regn idag, vart har de regnet varit?? inte där jag jobbar och bor iaf! =P
Nu sitter jag ute på altanen med laptopen och bloggen framför mig, solbrillor på, solen rätt i ögonen och en isglass i min hand! Ronja ligger och myser med mina fötter under stolen. Det finns inget bättre än sommar!
Har inte så mkt för mig att göra idag. Mamma ville att jag skulle laga mat. Jag vill kolla på one tree hill men ser ju inte så mkt på skärmen här ute i solen så väljer att göra det senare. Nått som jag däremot ska sätta mig och göra nu är att kolla på blocket om det säljs något billigt tre-mannatält som jag och tilda kan köpa till midsommar och vår roadtrip ifall att! Hon och jag måste dessutom ringa till vandrarhemmet i göteborg och boka rum redan nu har vi tänkt. HOPPAS verkligen att det finns plats för oss!
Jag skriver om jag hittar nått tält och ni skriver om ni har nått att sälja! =D

God morgon måndag!

Idag är det måndagen den 9e Juni och solen skiner faktiskt utanför mitt fönster. Termometern står på 22.6 grader men det ser ut att blåsa en del..
Jag ska faktiskt jobba idag men mellan 13-17 så jag får lite sovmorgon och tid att ödsla på lite sysslor. Så här ser min dag ut innan jobbet;

* Äta frukost ute i solen
* Gå en promenad med Ronja
* Ta hand om min klädhög i köket (ren tvätt)
* Dammsuga mitt rum

Känns som att mer kommer jag inte hinna med, kanske att äta nått mer lunchaktigt innan jag åker. Tilda på minde mig även om att det bara är 4 veckor kvar till semester, alltså inte långt alls!
Kvar till sommarens program:

* Midsommar 10 dagar kvar
* Halmstad med mamma och syster 14 dagar kvar
* Our summerparty 26 dagar kvar
* Roadtrip start på Grönan 28 dagar kvar
* Roadtrip åka iväg 29 dagar kvar
* Sista minuten-resa ca 48 dagar kvar

Låter det inte för underbart? Det värsta av allt är att sommaren försvinner så snabbt.. =(
Aja nu ligger Ronja och väntar på att jag ska komma och äta frukost där ute!
Ha en bra dag!

Söndagen i bilder

Japp, kameran har varit aktiv denna helg! ;p
Men idag skulle vi gå upp klockan 9 men vi släpade oss upp vid halv 11 tror jag klockan blev.. Åt lite snabb frukost och hoppade sedan i asläckra målarshorts som vi fick låna av Tildas mamma, även Johnny fick vara med på detta för han lovade annars skulle han minsann inte fått sova hos Tilda! =P
Det var alltså dags för att måla deras hus! Flera väggar stod vi i solen och kämpade med att måla. ca 4 timmar häll vi och sedan var vi HELT slut alltså! Solen ger energi säger dom, glöm och dröm! Den tog all min energi idag och lite lätt rosa har jag blivit om mina axlar och rygg! hihi!

  

Min stege var ju då dessvärre tom eftersom JAG alltid springer runt med kameran! Tror jag ska döpa om min blogg till: "Emelies blogg om Tilda".
Efter att solen tagit vår energi begav vi oss ner till en brygga för att bada. Det blåste ganska mkt där nere så jag och J svalkade oss i blåsten medans Tilda med syster badade som fiskar! ;p
Sen skjutsade jag J till hans bil och drog mej sen hemåt och nu är jag så slut! Dessutom har det tagit mig över en timme tror jag att uppdatera allt det här! Så nu hoppas jag att ni blir nöjda! ;P

Puss och god natt!

Lördagen i bilder

Lördagen ställde jag och Tilda klockan på 11 och åkte vid 12.30 mot systemet. Älskar dessa köer som finns! Micke sprang in i oss och gjorde oss sällskap i väntan på rätt nummer och han själv missade sitt eget! ;p
Sen var det tid kvar tills jag skulle vara barnvakt så jag föreslog en glassfika och micke bjöd, får tacka för den.
Vid två var jag hos ungarna och vi badade och solade och fikade och mumsade glass, jättemysigt faktiskt men väldigt varmt på deras altan så jag höll på att bränna mina fötter! haha!
Sen mötte jag upp Tilda och åkte och införskaffade oss lite grejer till en salladsmåltid. Inne på konsum stöter vi på Rosen dessutom som tidigare samma dag smsat och frågat om jag hade tid att snacka lite skit ochjag hade svarat efter kl 17 isf! ;p roligt sammanträffande de där!
Jag och T begav oss till henne, gjorde snabbt i ordning sallad med bröd och drog till blåsjön som till denna tid hade hunnit bli kall! haha! Men vi hade det mysigt och åt och senare tittade Rosen förbi och snackade lite skit.
Vita pilen, som tidigare på dagen fått en myrinvation och som tappat delar, stod som alltid och spelade musik på högsta nivån.

       

Klara i blåsjön hamnade vi på 25års fest på min sida av ön där Johnny var och jag har nog inte hunnit garva så mycket åt onyktra "komiker" på så kort tid! En timme var vi där och det var inte tråkigt en enda stund!
Hem till Tildas bastu drog vi oss sedan och med två stora sovandes människor bredvid mej så sov jag iaf inte med speciellt mkt täcke på mig! haha! Dessutom rymde tilda rätt tidigt på morgonen så då kunde jag breda ut mej! ;p

Fredagen i bilder

Jag och Tilda vaknar upp i min kallad av tilda bastu (mitt rum) av att Johnny ringer och vill ha sällskap till Kista för att köpa nått mysigt till hans kompis nyfödde son! Självklart ställde vi upp på de och så var J så snäll och hämtade oss och jag skulle slippa betala massa bensin. MEN tokan glömmer så klart sin alkohol till kvällen i min bil så J skjutar hem oss till mig igen så får jag slösa massa bensin iaf.

  

När vi väl fått tag i min bil igen gav vi oss iväg till blåsut där Tilda skulle övningsköra med sin pappa - JAG ÖVERLEVDE trot eller ej! haha! Nää då, alla nybörjare har det svårt! ;D
Sen plockade vi upp Åsa och åkte till Kim och myste med Leo en stund medan pappsen i huset packade ihop lite saker.

  

När alla var klara och glada så drog vi oss till Ica i Årsta, handlade lite picknick som blev - potatissallad, rostbiff, bauguette, tsatsiki och massa coca cola. Sen hittade vi oss ner till Alicia och gänget. Alicia som nationaldagen till ära fyllde faktiskt 20 år! ;P Resten av kvällen bestod av middag, paketöppning, en hel del maffia, bubblan och ett rejält träningspass!

        

 

När klockan närmade sig natten åkte vi hemåt men hamnade med ett stopp utanför J för ett längre heeeeeej i ungefär närmare en timme! =P Under tiden vi står där kommer en röd bil och stannar och vi ser att det är några ungdomar så jag tänker åtminstone " aha killar som ser tjejer liksom".. Men vet ni vad killarna sticker ut huvudet ur bilen och frågar HELT ALLVARLIGT!? -"Var finns det kossor här ute?" Hahahaha! Efter några förfrågningar angående denna underliga fråga så kom jag och Tilda fram till att dom måste ha kommit från stan bara för att! Hahaha men vi höll på att dö av skratt! Underbar kväll och jag somnade gott!

Have a nice day!

Ikväll blir det uppdatering men just nu är jag tilda och johnny med tildas familj ute och målar deras hus, de du mamma! ;p Sen ska vi åka båååt! =D

God morgon lördag!

Den här helgen blir en sådan då jag inte uppdaterar speciellt förään på söndagen tror jag! =D

Idag ska jag:

* Åka till systemet
* Vara barnvakt mellan 14-17
* Åka till blåsjön och bada
* Hitta på nått att göra!

Vad händer er denna härliga lördag då?

God morgon god middag go kväll!

Om ni undrar så har jag ju då haft fullt upp idag! =D Men nu ska vi sussa så jag berättar imorgon!

Det börjar bli en vana!

Jag och Tilda har haft en ganska hmm.. tråkig kväll! =P Det märkte nog Johnny iaf som för ett tag sen kom förbi för att säga hej! Haha! Tildas och mitt hej blev ca 50 minuter långt.. ;p

 Tilda satt och tråkade och läste min föredetta blogg (lillknoddan.blogspot.com)

 Precis innan Johnny kom så lagade vi nudlar som fick stå medan vi pratade med hnm. Det resulterade i ingen sky och stela nudlar längst upp i tallriken.. MUMS! ;p

 Se så mycket tilda vill äta upp dom!

 Och till de två liter mjölk.. =D haha!

Nu ska vi kolla på Gökboet, alltså 5e gången eller nått som jag ser den, lär somna rätt fort! ;p Imorgon vill Johnny ha med mig till stan för att kolla fram nått coolt till hans kompis lilla 3 dagar gamla bebis! Mysigt! Imorgon ska jag ju "passa" Leo lite också när vi ska på picknick! =D

God natt med er!!

Studenttider!

Vet ni vad det är för dag idag?? JO! Det är ETT år sen på dagen som jag tog studenten!! Åh fan vad jag längtar tillbaka till den dagen asså, jag kan lova på allt jag äger och har att det var den BÄSTA dagen i mitt liv!!
Gick in på min gamla blogg (se här) och läste om min studentdag:

09 juni 2007

Då sitter jag här, sista kvällen på min egen "studentvecka" och dricker champagne innan den avslutas med en 20års fest. Grattis Duvsjö!
I tisdags så vare min tur - Dagen D. Jag tog studenten! WIIIIE! Först så vvare champagne-frukost och jag söp i mej en 70 cl flaska. Sen planterade vår rektor ett träd i minne av årgång 1988. Känner mig ärad- eller inte speciellt. Sen satte vi oss och skrev massa fina saker i varandras mössor (de värsta av allt, hälften försvann efter åket med flakt i min mössa!)
När aulaprogrammet gick igång var jag riktigt nervös och folk grät när kören sjöng kung av sand, utan dina andetag och graduation.
Sedan var det dags för betygsutdelning och jag hade lyckats skrapa ihop 11 MVG! Wow! Vi tittade ut från fönstret och jävlar så mycket folk det stod där. Vi gick ner till ljushallen och ställde upp oss i den förbestämda ordningen och sedan var det bara att springa och skrika så mycket man bara kunde! Vi träffade familjerna, skaffade oss nackspärr och sprang sedan vidare till flaket! ett riktigt jävla ös och innan vi ens kommit från skolan var alla på flaket dyblöta av champagne - precis som det ska va!
Kommer full och dyblöt efter doppet i sergelfontänen hem och träffar släkten. Försätter att dricka och äter en korv med bröd o sen så var det paketöppning. Pengar, halsband och en laptop var succe för mig.
Festen fortsatte på nivå och sedan slutskivan på Viper (flyttat från chaplins). Det var alldeles för många biljetter sålda så alla kom inte in och det var bara ren kaos!
Hem och sova sen och jag trodde verkligen att jag skulle vakna dyngbakis men jag mådde så jävla bra!
Torsdagen var jag på några av mina vänners utspring och fick åka med på deras flak. Kul de med men mitt flak ägde hårt över dom om man säger så. Sen var jag på en av tjejernas mottagning och sedan bar det av till norrköping där det var slutfest på Otten!
Nu är det lördag och jag ska iväg på festen nu! Men jag måste säga ett citat som Fia sa till mig: "Fy fan, Emelie! Jag ska aldrig mer ta studenten!"









Så jävla avundsjuk på er alla som tar studenten dom här veckorna, ta vara på dagen!!!!

Hemliga funderingar

Dålig uppdate, jo jag vet! Besvikna? Förlåt! Det är en del underliga saker som händer mig just nu och jag kan inte berätta vad men en person gör mig väldigt fundersam.. Jag vet inte vad jag ska tycka, tänka och tro och då allt så svårt!
Men iaf så är det inte bara sådant som händer mig.

Igår så jobbade jag från öppning till klockan fyra, vilket egentligen inte speciellt jobbigt så där men man märker på vägen hem att man är så fruktansvärt seg! Dessutom så möttes jag av det här på vägen hem:





Köer och asfaltering!! Vidrigt! Det går långsamt och det luktar illa men vad gör vi inte för att få finare vägar?



Årets första jordgubbar med grädde! Supergott även om det kanske inte ser ut som de för jag har precis hällt grädden rakt över jordgubbarna och strött lite socker över.. =P



Och jag har upptäckt att Ronja kanske skulle behöva lite träning på hur en lady egentligen ligger! =D

Imorgon är jag ledig, skönt! Så idag ska jag och tilda hitta på nått har vi tänkt men att åka och hämta henne tar ju kål på min bensin!! Ush! Haha! Så vi får se hur det blir..
Var i stan med Fia en liten stund och hon handlade två fina klänningar. Den ena är jag också väldigt sugen på att köpa, en vädligt söt blommig klänning! Sedan tog vi en glass och på vägen hem kom Johnny ut på vägen och sa hej.

Tolka mig rätt

"Du måste tolka mig rätt, jag vill inte ha nått nytt men jag tycker det är rätt att kunna tänka tillbaka på den dagen, du förblir min vän tills jag ligger begraven"

Tänker på dig idag

Nu är jag hemma från jobbet igen och har räknat ut att det här veckan kommar jag ha jobbat 32.5 timmar på 4 dagar! Heltid på mitt jobb är 38.5 timmar! Så jag kommer vara rätt så slut efter den här helgen när jag dessutom ska vara barnvakt på lördag i några timmar och sedan så ligger ju solen på dygnet runt och man blir så slut av den!

Danne W - Tänker på dig idag.mp3        (du är för fin)

Ibland kan ord knäcka en så hårt, jag blev inte knäckt men det tog hårt på mig att få veta lite vad som finns i dina tankar!
Jag har suttit hela kvällen och planerat min ekonomi nu och jag tror att den faktiskt går ihop både till midsommar, roadtrip och sista minuten! Helt underbart skönt det känns! Men bilen kommer få stå en del och mina pengar får bara gå till nyttiga saker! =P
Tror ni jag klarar det?

Nu ska jag knäcka mammas rygg och sen gå och sova!
Är det förresten någon som har ett typ två eller tremans tält att sälja eller skänka?

God natt!

God morgon onsdag!

Haha de här måste ni höra! Jag hade ställt klockan på halv 6 imorse men när klockan ringde så ville jag snooza 3 minuter så trycker på knappen och sedan hör jag mamma komma ner och hör att hon går mot mitt rum. När hon öppnar dörren så säger jag bara: "jag vet!!" och hon frågar: "Du vet vadå?", jag: "att klockan är halv 6.." hon: "nää klockan är 6 och du måste åka om en kvart!!".. Haha! Jag hade tryckt på fel knapp så sprang in i duschen och satte sedan på mig kläder och stack iväg till jobbet och jag hann! =D Jag har aldrig varit så snabb asså! Wiiie! Det var anledningen till att jag inte hann skriva i morse! ;P
Nu ska jag ut i solen med mina barn! Så skönt!

Vad ska ni göra idag?

MVG!

Åh! Är jag bäst eller är jag bäst?? Ni vet ju hur dåligt det hade gått att plugga inför mitt prov i samhälle! Jag lyckades få alla rätt iaf!! Vilken jävla tur att de va dom där tre frågorna, de enda jag hade kunnat svara på! Dessutom så fick jag veta att mitt arbete var helt underbart bra så jag fick mvg även på den och slutbetyget blev ett SOLKLART MVG!!!!
Fy fan så skönt säger jag bara! =D
Men nu måste jag ju fundera på hur jag ska göra i höst om jag ska plugga nått mer.. Asså allt de här är ju liksom frivilligt och det är ju hårt om man jobbar 40 timmar som jag vill göra.. hmm.. aa får fundera på det ett tag till!

Jävla otur..

Asså nu vet jag inte hur mkt jag får säga men vissa människor tänker ju inte med hjärnan. Bland 100 barn och 100 vuxna smälla till någon på det viset!!! Vad tänker man med då? Helt ärligt? Och jag är vittne! Självklart...

God morgon tisdag!

Gooood morgon! Hur mår ni idag? Jag mår bra, sitter och äter frukost! Nån fläderblomsyoughurt med skiad banan i, riktigt gott faktiskt!
Jag går fortfarande och väntar på resultatet från mitt prov och från min inlämning i fredags men det händer inte ett skit på jensens hemsia! Jag är ju heltförväntansfull och sååå lång tid kan det inte ta att rätta dessa! Tycker jag iaf men lärare kan ju vara lite åt andra hållet. Jag kommer ihåg min bästa lärare. Det var en han i 3e klass. Han tryckte oss inte ner i böckerna, han tvingade oss inte att plugga utan använde en annan metod. Han sa en dag då allt ska vara klart, sen fick man själv välja när, hur och var man gjorde dessa sidor i boken till exempel. Märkte han att vi fick för mycket spring i benen så sa han åt oss att gå ut och ta en rastoch springa av oss i 10 minuter fastän det inte var rast än på ett tag. Ibland var han impulsiv och kunde starta suddkrig med oss och han såg verkligen oss som individer! Jag kallade honom för majjen.. =P Hur har eran favoritlärare varit??

Nej nu är det dags att smörja in sig och ta till sminket. Idag ska jag ju vara fin till kalaset! =D
Ha en superdag!



Den här vill jag att barnen ska promenera in med idag! ;P

Att skratta och gråta på samma gång!

Jahopp då var vi här igen då. Läggdags. Klockan är 22.31 och jag är svintrött, borde ha lagt mej för länge sen! Men jag har varit lite uppehållen idag! =D
Blev ingen städning för de glömde jag bort.. Ooops! Men jag har hunnit se ett avsnitt av OTH och de är ju bara  för bra asså! Ni vet, det är ritkigt härligt att skratta och gråta på samma gång! haha!
Imorgon är det TÅRTKALAS på jobbet! Wiiie! fy fan så gott! tpy 25 tårtor kommer stå på ett bord, det är bara att äta på! Sen så ska jag åka med mamma till och från jobbet imorgon så jag sparar lite pengar och bensin.. ;p
Nej god natt med er!
Puss

Dagisbarn alltså!

Haha de va så jävla kul idag på jobbet! Som jag sa imorse så åkte jag till jobbet utan något smink på mig. Efter att ha varit på jobbet ungefär en halvtimme så kommer ett barn och säger: "Emelie, du ser så konstig ut på ögonen idag!" Haha! Till och med barnen ser den stora skillnaden! ;P haha!



SJUKT vad smink kan göra!!

Fler bilder från helgen!

Äntligen har TildieWildie skickat mej hennes foton från helgen!

   
hahahaha! Dessa bjuder jag på, på mig själv! ;p

 Även denna är ju ingen snygging! haha!

     

Jag älskar solen, men den tar kål på mig!

Hemma men dödstrött! Jag vet inte om det är solen eller vad det är då jag ändå har sovit hyfsat hela helgen. Men det kan säkert vara solen, dricker inte så mycket heller..
Jag måste tyvärr städa det jag inte gjorde igår men tänkte ta det lite lugnt fram tills maten iaf. Och när jag är klar så ska jag få en belöning... ONE TREE HILL!!! Wiiiie!
Har ju inte tittat på ett tag nu men jag har laddat ner några program av andra säsongen så jag kan titta idag och kanske lite imorgon!! =D Längtar redan!!

God morgon måndag

Jag är trött. Jag mår illa. Men annars mår jag bra! Ska jobba mellan 8-16.15 idag, blev lite längre då några arbetskamrater är sjuka. Tur att inte jag blev det då!
Men sen vill jag hem till solen och att göra i princip ingenting, men med tanke på att jag inte städade klart igår så är det min syssla när jag kommer hem tyvärr...
Det här kommer låta de men.. jag funderar på att gå helt osminkad till jobbet idag! =D Kan ju berätta för er som inte känner mig att jag har fastnat i träsket och kan knappt gå utanför dörren utan lite mascara! Men idag känner jag mest att jag vill ha massa sol i mitt ansikte och få massa färg! Så va fan, kan gå och lägga mig och sova en stund ist! ;p

Sen undra jag - är det någon som vill köpa " BEE MOVIE" av mig? Jag har råkat att glömma avbeställa den filmen så nu ligger den här och jag orkar inte skicka tillbaka den! =P
Den är helt ny, inte ens öppnad plast. Tror att det är179:- kr som den kostar.
Någon?? =D

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova en liten stund! Skiter i sminket! ;p
Pusss på er och ha en bra dag!

Städdag - när ska man ha de?

Ush.. Söndagar är egentligen helt värdo! Det är vår städdag men jag har börjat fundera på att byta dag. Det är ju trots allt på söndagar som man vill ha hela dagen till att ta det lugnt på, inte stressa hem för att städa!
Jag gillar inte att städa alls men ja.. jag bor hemma och är snart 20 år.. för att vara exakt så om ett halvår på dagen! ;p
men.. vilken är egentligen bästa dagen att städa på om man städar en dag i veckan? vad tycker ni?
Klockan är halv 11 och jag är väldigt pigg och taggad inför veckan för jag ska inte plugga ETT SKIT! För jag har ju tagit "studenten"!!! =D haha!
Men men jag har fortfarande ett jobb att sköta den här veckan, sen är det slut med de på ett tag, eller ja jag hoppas väl på att dom kommer ringa varje dag men iaf! =D Annars ska jag vara med patrik och se EM hela veckorna! haha!

Time for bed!
Puss


En liten godnatt bild jag fick av Johnny! Så söt liten kisse!! Det är Ozzie! ;p

Nöjd över mig själv.

Jag har även kommit fram till en sak... va UNDERBART det är att vara singel den här årstiden! Asså jag bara spudlar av glada känslor men det känns nästan bara jobbigt om man skulle ha nån nu! Tar en sommarflört istället! ;P haha!
Nu känns allting så bra och jag är nöjd över mitt beslut, trodde aldrig att jag skulle säga så igen!

Sol och bad i blåsjön



     

Picknick med kungen bilder

       

Så jävla klockren bild på tilda joel och åsa i bakgrunden! Ingen av oss visste om knappt att åsa ens kom med på bilden men när jag senare satt och kollade igenom vad jag hade fotat så upptäcker jag en lipande figur i bakgrunden! hahahaha!

tråkigt.

De verkar inte gå att lägga upp film på youtube för tillfället så ni får vänta på dom ett litet tag till!

Kvällens outfit



  ;

Picknick hos kungen

Vilken härlig helg jag har haft asså. Umgänget jag har varit med ungefär hela helgen är bara goa och jag älskar våra "nya" vänner! Har inte direkt umgåtts med dom tidigare bara när det varit fest hos Hanna. Men jag har alltid gillat dom för de har en redig humor och man har alltid skojsigt med dom!
Igår så kom vi iväg lite sent, tur att vi slapp åka buss, för eftersom jag skulle dricka så skulle ju inte jag köra bil men vi hade turen att Johnny ville komma och hämta oss utan att vi ens frågade! Så vid 8-tiden var vi framme i Drottningholm och slängde upp filtar och ställde upp Kubb. Vi tjejer vann så klart men Johnny har lite svårt för att förlora så vi låtsas att dom vann! ;p haha!
Till slut så var vi faktiskt en hel del människor som satt där och hade trevligt. Det var jag Tilda, Åsa, Johnny, Joel, Tobbe, Tommy, Patrik och 4 brudar som för visso var rätt otrevliga och varje gång man sa nått så tittade dom bara konstigt på en..
Efter att tag så drog några och käkade och några satt kvar tills vi blev i princip attackerade av mygg och kyla så då kom alla och hämtade upp oss. Jag trodde ett tag att jag höll på att bli magsjuk men jag mår ju bra så det är inte nått sånt - SKÖNT!
Det bästa var när jag och Tilda skulle springa iväg och pissa bakom en soptunna och hon har precis dragit ner allt och sätter sig ner så får jag syn på att det faktiskt kommer två soldater gåendes på vägen rakt emot oss! hahaha! Vi kutar bakom trädet av panik och ställer oss och råflabbar! Som tur va så sa dom inget.. haha!
Vi hamnade på en efterfest och jag höll på att somna så efter bara max 20 minuter skulle vi åka hem igen och som tur var så hade vi underbara Johnny som körde oss HELA vägen hem! Det uppskattades verkligen och jag somnade i bilen! haha! Orka vara med i en diskussion med Tilda och Johnny liksom! :P haha
Jag och Tilda fick i oss en resorb eftersom vi hade bestämt att vi skulle till blåsjön idag. Vaknade med världens huvudvärk men en ipren gjorde susen!
Så efter många om och men så blev det ingen cykeltur idag utan en bilfärd till blåsjön med sol och bad. Japp tro det eller ej men jag har faktiskt doppat mig TVÅ GÅNGER idag! Iskallt var det också. Men solen brände på rätt bra så det gjorde inte så mycket att det var så kallt.. ;p
Nu ska jag äta middag och sedan lägger jag upp alla helgens bilder!
Puss o kram
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!