Studenttider!

Vet ni vad det är för dag idag?? JO! Det är ETT år sen på dagen som jag tog studenten!! Åh fan vad jag längtar tillbaka till den dagen asså, jag kan lova på allt jag äger och har att det var den BÄSTA dagen i mitt liv!!
Gick in på min gamla blogg (se här) och läste om min studentdag:

09 juni 2007

Då sitter jag här, sista kvällen på min egen "studentvecka" och dricker champagne innan den avslutas med en 20års fest. Grattis Duvsjö!
I tisdags så vare min tur - Dagen D. Jag tog studenten! WIIIIE! Först så vvare champagne-frukost och jag söp i mej en 70 cl flaska. Sen planterade vår rektor ett träd i minne av årgång 1988. Känner mig ärad- eller inte speciellt. Sen satte vi oss och skrev massa fina saker i varandras mössor (de värsta av allt, hälften försvann efter åket med flakt i min mössa!)
När aulaprogrammet gick igång var jag riktigt nervös och folk grät när kören sjöng kung av sand, utan dina andetag och graduation.
Sedan var det dags för betygsutdelning och jag hade lyckats skrapa ihop 11 MVG! Wow! Vi tittade ut från fönstret och jävlar så mycket folk det stod där. Vi gick ner till ljushallen och ställde upp oss i den förbestämda ordningen och sedan var det bara att springa och skrika så mycket man bara kunde! Vi träffade familjerna, skaffade oss nackspärr och sprang sedan vidare till flaket! ett riktigt jävla ös och innan vi ens kommit från skolan var alla på flaket dyblöta av champagne - precis som det ska va!
Kommer full och dyblöt efter doppet i sergelfontänen hem och träffar släkten. Försätter att dricka och äter en korv med bröd o sen så var det paketöppning. Pengar, halsband och en laptop var succe för mig.
Festen fortsatte på nivå och sedan slutskivan på Viper (flyttat från chaplins). Det var alldeles för många biljetter sålda så alla kom inte in och det var bara ren kaos!
Hem och sova sen och jag trodde verkligen att jag skulle vakna dyngbakis men jag mådde så jävla bra!
Torsdagen var jag på några av mina vänners utspring och fick åka med på deras flak. Kul de med men mitt flak ägde hårt över dom om man säger så. Sen var jag på en av tjejernas mottagning och sedan bar det av till norrköping där det var slutfest på Otten!
Nu är det lördag och jag ska iväg på festen nu! Men jag måste säga ett citat som Fia sa till mig: "Fy fan, Emelie! Jag ska aldrig mer ta studenten!"









Så jävla avundsjuk på er alla som tar studenten dom här veckorna, ta vara på dagen!!!!
3 Kommentarer till "Studenttider!"
Postat av: coco

jag vill också ta studenten.

bara 4 år kvar då...

URL: http://cocorico.blogg.se/
Datum: 2008-06-05 / Klockan: 20:22:07
Postat av: Tobias

svar: haha jag vet, så jävla bra :D

URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Datum: 2008-06-06 / Klockan: 00:08:07
Postat av: Fia

Haha, ja det va ju rätt dumt sagt av mig ;D


Datum: 2008-06-09 / Klockan: 23:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!