Jag ska bli filmregissör

Jag var inne på blogg.se och tittade lite på topplistan av bloggar och fann en väldigt irriterande grej. De flesta som ligger högt i toppen är unga mammor eller modeller. Varför!?
Visst är det gulligt med unga mammor om hur dom klarar sig och allt det där och dom är inte lika vanliga som vi alla andra men jag förstår inte intresset med att läsa en blogg om en mamma och hennes barn.
Och en modell, varför läser man om unga tjejer som springer runt och blir fotade? Nää jag förstår verkligen inte det här...

Jag funderar på att göra min blogg till en bildblogg och använda mig mest bara av bilder. För när jag läser en blogg så läser jag faktiskt inte så mycket utan jag tittar mest bilderna, känns roligare! Man kan ju skriva någon lite kommentar men inte en massa brödtext..

Ordet brödtext fick mig förresten att tänka på att jag har skickat min ansökan till Dramatiska Institutet! Jag ska bli Filmregissör!

1 Kommentarer till "Jag ska bli filmregissör"
Postat av: Ellen

Yes, håller med om det där med topplistan... sjukt tråkigt att det alltid är samma gamla trök som handlar om samma saker som hamnar i rampljuset, fram med lite nytt och annorlunda tack :)

URL: http://ellenpellans.blogg.se/
Datum: 2008-12-11 / Klockan: 22:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!