Tisdag

Tänkte börja med att berätta om visningen jag var på igår! En 1a på 38 kvadrat som ligger i Råcksta, precis vid Statoil ungefär. Säg att det tar ca 20 min med tunnelbanan till stan och 20 minuter med bil till jobbet. Precis lagom läge. Lägenheten byggdes 2011 så den var fräsch och i gott skick. Den hade även väldigt mysig öppen planlösning men ändå lite avskild sovalkov. Dessutom många garderober så att man inte behöver tänka på att lägga till det.
Det negativa med lägenheten var att det inte finns någon gemensam tvättstuga i fastigheten utan det får man stå för själv. Men jag får väl ta med mig kläderna och tvätta hos mamma! ;)

Jag tackade i alla fall ja till lägenheten men står just nu på plats 14 så vi får väl se hur det går.. Skulle gissa på att den inte blir min! :)

Kom ju hem rätt sent igår och gick upp tidigt idag så jag är trött som en gnu och så får jag ingen vila på jobbet idag.. Typiskt! :P
Men efter jobbet ska jag ta mig till Frisören och se om dem kan hitta på nått kuligt med mitt hår och sedan vidare till gymmet för att köra ett stenhårt pass är min tanke, hoppas ragen ger mig energi att orka bara!! :D

Ha en bra dag!!
0 Kommentarer till "Tisdag"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!